Black Block Trader

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • دیباج
    ستاره‌دار (۹)
    • Aug 2018
    • 855

پاسخ : Black Block Trader

در اصل توسط shayan پست شده است View Post
    جناب دیباج، دم شما گرم که علمتتونو منتقل میکنین. خدا خیرتون بده.
    لطف میکنین نحوه تشخیص ورود پول هوشمند به یک سهمو توضیح بدین و این که از کجا متوجه این موضوع بشیم.
    ممنون
    درود فراوان بر شما : لطف دارید - هر چه داریم از لطف خداوند است - نحوه ورود پول هوشمند که در خیلی از جاها نوشته شده و فلیلتر نیز وجود دارد- ولی بنده قبلا در همین فروم مطالبی رو نوشته ام که خلاصه اش اینه که : نرم افزاری کاملا شخصی که میتونه علاوه بر بررسی تکنیکال سهمها و ارایه خروجی نماد میتونه کدهای خاص رو نیز شناسایی و معرفی کند ( کاری که چند ساله سازمان بروس میخواد انجام بده و کسانی رو که باعث سفته بازی در سهمها می شوند رو معرفی کنه ) پول هوشمند از نظر بنده پول این افراد است که همیشه برنده اند نه حقیقی های دیگر مثلا چه کسانی وسالت رو خریدند !! چه کسانی وثوق رو خریدند !! چه کسانی فکمند رو خریدند !! چه کسانی ولانا رو خریدند !! یادر قسمت شفاف سازی دوستی سوال کرد چرا نمیشه شتهران رو خرید آدرس دادیم ؟! چرا که این نفر شتهران - دتهران - پشاهن رو داره نیاز نیست شتهران بخری اگه حوصله دارید برید پشاهن بخرید مانند دو سهم دیگر خواهد شد ولی به موقع خودش . اینها کد های خاص هستند که هر چه می خرند رشد میکنه ( بیش از ۲۳۵۰ میلیارد ) -- این از برسی رانتامنتال که همیشه قبل از بررسی سهمها انجام می دهم --- از نظر تکنیکال نیز بیش از ۴۰۰۰ ساعت بنده دوره گذرانده ام و بسیار دوره نیز برگزار نموده ام - و نهایتا توانستم برنامه ای بنویسم که مانند مفید ترید داست و کاملا شخصی با امکان سرچ و ارایه خروجی هر روزه نه برای بازار ایران بلکه قبلا نیز گفته ام بیش از ۳۵۰۰۰ نماد رو اسکن میکنه و خروجی میده که نیاز به توضیح در این زمینه نیست . باز هم در خدمتم ( اشتباه نکنی با فیلتر پول هوشمند که عامه استفاده میکنند معامله کنید سرمایت نابود میشه )
    روشی نوین در معامله گری Black Block Trader

نظر

• دیباج
      ستاره‌دار (۹)
      • Aug 2018
      • 855

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
      سلام، میشه با دیدگاه خودتون وخارزم و وآفر هم یه بررسی داشته باشید.
      درود دوست عزیز : دیدگاه بنده شامل رانتامنتال سهم و تکنیکال با هم میشه - هر چند خلی زمانبر است توضیحات بسیار خلاصه می نوسیم - امیدارم باعث سود شما بشوم .

وخارزم : از منظر رانتامنتال تعطیل است -- از منظر تکنیکال ( هر چند قبلا نیز نوشته ام وارد سهمهای بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تا اردیبهشت سال ۱۴۰۲ نشوید و این نکته برای تمامی سهمهای بزرگ و مخصوصا بنیادی لذا کنید ) : قیمت سهم با توجه به خطوط استاتیک و داینامیک ( در بازار های ریزشی و خنثی فقط از کراس این دو خط الگو بگیرید و بقیه اندیکاتورها رو رها کنید چون خطا دارند و باعث زیان میشوند و سپس فیبو ها) محدوده ۳۰۰ ماندگار خواهد بود و احتمال دیدن ۲۷۰ بسیار کم است - لذا بهترین قیمت خرید رو میشه ۲۹۰ در نظر گرفت و از نظر زمانی نیز حداکثر ۷ هفته دیگر در این محدوده خواهد ماند و سپس برای رشد آماده خواهد شد ( بهمن خوبی برای سهم داریم ) ( اینها برای اینکه بخواهد خرید کنید خرید پله ای داشته باشید ) اگر برای فروش برنامه دارید سهم بعد از بهمن ماه رشد خوبی رو خواهد نمود و انتظار دارم در اردیبهشت ماه سال آینده قیمت سهم ۸۰ درصد بالاتر باشد و محدوده ۴۹۰ رو برای اردیبهشت دور از انتظار نیست ( البته تحلیل شاخص رو در سال ۱۴۰۰ رو گذاشته ام میتونید ببینید اگر مسیر شاخص که تاکنون همان بوده طی کند سال آینده سالی بیاد ماندنی برای سهامداران است و شاخص اعداد جدید و تاپی رو لمس میکنه که فعلا برای اون برنامه نداریم اگر این اتفاق خرسند بیفتد بازی برای سهمهای بزرگ و بنیادی است مانند وخارزم که میتونه زندگی رو از این رو به اون رو کنه )

وآفر : از منظر رانتامنتال کاملا تعطیل است مگر اینکه در روزهای آینده برایش اتفاقی بیفتد که هنوز نیفتاده ولی به زودی خواهد افتاد علتش هم اینکه از نظر تعداد سهم - پی بر ای - و شناوری کم خوب است ولی از نظر قیمتی در این بازار برای سفته بازها خوب نیست لذا در صورتی که فرد یا افرادی به سهماداران عمده اضافه شدند میتونید مجددا برای ورود برسی کنید -- از نظر تکنیکالی سهم دیتای زیادی ندارد فقط میشه بگی که سهم در محدوده کف استاتیک روانی ۱۵۰۰ بهترین نقطه ( به شرطی که شرایط موجود بازار تغییر نکند ) برای خرید است .

راستش را بخواههید تا حالا وآفر رو بررسی نکرده بودم - رفت تو واچ لیست این سهم رو میشه برای یک سود ۱۰۰ درصدی در نظر گرفت بشرط اینکه تا بهمن همین محدوده باشه

نظر

• دیباج
        ستاره‌دار (۹)
        • Aug 2018
        • 855

در اصل توسط دیباج پست شده است View Post
        درود فراوان بر شما : لطف دارید - هر چه داریم از لطف خداوند است - نحوه ورود پول هوشمند که در خیلی از جاها نوشته شده و فلیلتر نیز وجود دارد- ولی بنده قبلا در همین فروم مطالبی رو نوشته ام که خلاصه اش اینه که : نرم افزاری کاملا شخصی که میتونه علاوه بر بررسی تکنیکال سهمها و ارایه خروجی نماد میتونه کدهای خاص رو نیز شناسایی و معرفی کند ( کاری که چند ساله سازمان بروس میخواد انجام بده و کسانی رو که باعث سفته بازی در سهمها می شوند رو معرفی کنه ) پول هوشمند از نظر بنده پول این افراد است که همیشه برنده اند نه حقیقی های دیگر مثلا چه کسانی وسالت رو خریدند !! چه کسانی وثوق رو خریدند !! چه کسانی فکمند رو خریدند !! چه کسانی ولانا رو خریدند !! یادر قسمت شفاف سازی دوستی سوال کرد چرا نمیشه شتهران رو خرید آدرس دادیم ؟! چرا که این نفر شتهران - دتهران - پشاهن رو داره نیاز نیست شتهران بخری اگه حوصله دارید برید پشاهن بخرید مانند دو سهم دیگر خواهد شد ولی به موقع خودش . اینها کد های خاص هستند که هر چه می خرند رشد میکنه ( بیش از ۲۳۵۰ میلیارد ) -- این از برسی رانتامنتال که همیشه قبل از بررسی سهمها انجام می دهم --- از نظر تکنیکال نیز بیش از ۴۰۰۰ ساعت بنده دوره گذرانده ام و بسیار دوره نیز برگزار نموده ام - و نهایتا توانستم برنامه ای بنویسم که مانند مفید ترید داست و کاملا شخصی با امکان سرچ و ارایه خروجی هر روزه نه برای بازار ایران بلکه قبلا نیز گفته ام بیش از ۳۵۰۰۰ نماد رو اسکن میکنه و خروجی میده که نیاز به توضیح در این زمینه نیست . باز هم در خدمتم ( اشتباه نکنی با فیلتر پول هوشمند که عامه استفاده میکنند معامله کنید سرمایت نابود میشه )
        پشاهن : بهمین سریعی کشیدید زیرش تازه ما می خواستیم پله های بعدی رو بخریم هر چند بسه ولی میتونید ببینید سهم فروشنده ندارد و کافیست یک نفر روی ۵۰۰ میلیون اردر بذاره این افراد اینگونه خرید میکنند ( پول هوشمند ) - موفق باشید اگه میگذاشتن روی ۴۰۰۰ هزار برنامه داشتیم براش - نشد که بشه

تشتاد : امروز یکی از دوستان پیام داده بود برای بررسی سهم چون قبل بازار در حال بررسی بودم لذا روی سهم متمرکز شدم این سهم با توجه به قدرت خریدار و فروشنده سودهای خوبی خواهد داد - این سهم بیش از ۵۰ درصد در صورت برقرار بودن قدرت خریدار میتونه دو ماهه بده -
        آخرین ویرایش توسط دیباج؛ 2022/12/05, 10:52.

نظر

• دیباج
          ستاره‌دار (۹)
          • Aug 2018
          • 855

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
          درود جناب دیباج
          مواردی که شما خرید میکنید بر چه اساسی است ؟ موردی هم هست که خبری رانتی در کار باشد یا فقط تکنیکال و غیره است
          و مورد دیگری که برام جلب توجه کرده گویا شما فقط بازار پایه فعالیت دارید . قصد دخالت نیست چون میدونم صبر و شخصیت شما با دیگری و شخصی مجهول متفاوت است که با نقدی دوستانه اشفته شود
          چرا کل سرمایه و فعالیت شما منحصر به بازار پایه است ؟

خودتون بهتر از من میدونید بازار پایه دوره ای است . یه دوره همینجوری و حتی بدون دلیل خاصی پول میفته توش و رونق میگیره و دوره ای هم درجا میزنه از جمله رشد 40 روز اخیر که پایه ای ها اکثرشون درجا زدند و حتی منفی تر هم شدند

با توجه به صبور بودن شما در خرید فروش و میان مدتی بودنتون شپتروح از این بازار را توصیه میکنم هر چند شما خودتون استاد هستید
          درود فراوان بر دوست عزیز ببخشید دیر جواب دادم دیروز ماموریت بودم و نشد جواب دهم :
          جواب سوال اول : در صورتی که سهمی رانتامنتال باشد بلا فاصله بعد از اینکه فرد مورد نظر خرید به صورت پله ای خرید میکنم و اگر تکنیکال سهمی نیز جذاب باشد ( مخصوصا زمانی ) مانند وثنو - تشتاد - گپارس- ومشان و.. خرید پله ای حتمی انجام خواهم داد و فرق نداره سهم بنیاد داشته باشه یا نداشته باشه -
          جواب سوال دوم : بغیر از وسالت که سال گذشته خبرش رو بهم رسوند هیچ سهمی رو طی این ۱۰ سال رانتی خریداری نکرده ام و رانتامنتال و سپس تکنیکال محض است و بنیاد برای من جایگاهی ندارد ( البته ۳ سال اخیر - قبلا دیوانه بودیم دنبال سهم با سود مجمع که آخر سر هم غیب میشد و میرسید دست بزرگان و نهایتا بجای سرمایه گذاری بلند مدت پولها بی ارزش و گم میشد -- لذا شدیم نوسانگیر میان مدت با سالی بیش از ۳۰۰ درصد
          جواب سوال سوم : نه اصلا بازار پایه نیست اگه تصویر رو دیدید فقط بازار پایه رو گذاشتم تصویر یکی از سبدها یم بود که پر ریسک است وگرنه سبد با ریسک متوسط و کم ریسک هم دارم -- سبد شخصی خودم بالانس است و تقریبا از تمامی بازار ها دارم قبلا نیز در همین فروم نوشته ام اوان رو مثلا مرداد محدوده ۱۱۰۰ خریدم وپله ای تا ۱۸۰۰ خالی کردم و نزدیک به ۶۵ درصد سود خالص طی ۳ ماه گرفتم و همینطور وهور ( اگه توجه کرده باشید در مطلبی که برای دوستمون نوشتم سهم وسبحان - واعتبار - وایران - کسعدی و.. رو نیز معرفی شده - لذا هر سهمی که خوب باشه اول رانتامنتال و سپس تکنیکال حتمی معرفی میشه و خرید میکنیم - علت اینکه اکثرا بازار پایه هست نبود پول در این شرایط و اقبال دولت و حقوقی و حقیقی به رشد بازار توسط بازار پایه است وگرنه کی بدش میاد روزی ۶ درصد بزنه به جیب
          شما لطف دارید دخالت چرا سوال کنید جواب میدهم - مگر پدر کشتگی داریم هر کس هم ناراحت است میتونه مطالب ما رو نخونه نه توهینی نه جوابی ( البته همیشه افرادی هستند که ولوولشون میاد - کاری به کسی نداریم
          همیشه برای ایجاد هیجان در بازار از نماد های بزرگ مانند پالایشی ها استفاده میکنند تا بازار رو برای عموم جذاب کنند - برای سهامدارن همیشه در صحنه هم برای اینکه بگویند ما دست شما رو ول نکرده ایم بازار پایه رو داغ میکنند پس تا اردیبهشت فعلا بازار پایه و سپس سهمهای کوچک تا ۱۵۰۰ میلیارد رو حمایت میکنند و اگر هم سفته بازی باشه چشم پوشی میکنند - ماهم همراه دوستان میریم
          جواب سوال چهارم : بنده هرگز وارد بازار حق تقدم ها نشده ام و اطلاعی از بازیگرها و سفته بازهای اونجا ندارم فقط این نکته رو بدانید برای بازی در زمین حق تقدمها همیشه پیروز نیستید و بسته به بازیگردان داره -- کلیت سهم رو میتونم اینگونه بنویسم : رانتامنتال تعطیل است -- از منظر تکنیکال : حرکت سهم حداقل یک ماه دیگر است ولی پول در بازار نیست و قیمت ۱۲۶ توامان کف استاتیک وداینامیک سهم است و پایینتر از این برای سهم متصور نیستم ( هر چند باید پله ای خرید شود ) به نظر بنده سهم برای یک نوسان کوچک بد نیست ولی برای حتی میان مدت کمی با شرایط اجتماعی - پی بر ای - شناوری - ارزش ۱۴۵۰ میلیاردی و آزاد سازی حق تقدمها و ... در صورتی که سهم به کف ۱۲۶ رسید بخرید و منتظر بمانید برای پله ای بعدی . تکنیکال سهم خوب است برای یک نوسان ۴۰ درصدی

نظر

• مدافع
            ستاره‌دار(5)
            • Oct 2020
            • 2446

درود بر شما

دیروز میخواستم در مورد بمیلا از شما سوال کنم. کاری پیش اومد نشد.

بمیلا رو چگونه میبینید؟ شناختی دارید؟ البته امروز زدن زیرش نمیدونم جو مثبت بازار پایه ای ها روی این هم اثر گذاشت یا نه بازیگر این سهم کار خودش میکند.

در هفته ها و ماه های گذشته هر روز سرانه فروش قویتر از سرانه خرید بوده است.

نظر

• دیباج
              ستاره‌دار (۹)
              • Aug 2018
              • 855

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
              درود بر شما

دیروز میخواستم در مورد بمیلا از شما سوال کنم. کاری پیش اومد نشد.

بمیلا رو چگونه میبینید؟ شناختی دارید؟ البته امروز زدن زیرش نمیدونم جو مثبت بازار پایه ای ها روی این هم اثر گذاشت یا نه بازیگر این سهم کار خودش میکند.

در هفته ها و ماه های گذشته هر روز سرانه فروش قویتر از سرانه خرید بوده است.
              درود فراوان : نوشته های بنده شاید اشتباه باشد - لذا درباره هر چه می نویسم بیشتر و با دیدگاه خودتون بررسی نمایید.

از منظر رانتامنتال : بمیلا یک سهم میان رانتی است یعنی دو دسته افراد که یک سری منافع زود گذر دارند( بسیار ضعیف ) و یک سری منافع بلند مدتی ( بسیار قوی ) در سهم فعالند بطور مثال فردی که 12.146 M سهم دارد مالک ( ۲۵۸ میلیون سهم وخاور -۱۹۳ میلیون سهم وایرا-۱۰۰ میلیون سهم قمرو-۵۵ میلیون سهم خکرمان - ۱۲ میلیون سهم فلامی و از سهامدارن بزرگ است که اهل زد و بند و سفته بازی نیست ) یا فردی که 34.597 M
              بمیلا دارد مالک ۸۵۰ میلیون سهم فوکا است این افراد برای بلند مدت سهم می خرند و نتیجتا بالا و پایین رفتن سهم خیلی برایشان فرقی ندارد - فقط یک نفر نوسانگیر در این سهم است که اون هم با این همه سهم قدرت بازی ندارد - لذا نتیجه اینکه رانتامنتال سهم قوی نیست و برای پامپ کردن این سهم را خرید نکرده اند -
              از نظر تکنیکال : با توجه به اینکه سهم از سقف ۱۴۰۰ بیکباره تا محدوده ۷۰۰ که کف سهم است ریخته و حدود یک ماه در این مخدوده کف سازی نموده لذا برگشت امروز سهم با شرایط جدید بازار میتونه تا محدوده سقف میانی یعنی محدوده ۹۵۰ که چندین بار این نقطه واکش نشان داده برود و در این محدوده سهم رنج شود -- در کل این سهم نهایتا یک بار دیگر محدوده ۶۰۰ خواهد رسید ( البته تا یک سال آینده ) اگر سهم را دارید پس نگهداری کنید( ۹۵۰ بفروشید و مجددا وارد شوید ) واگر برای خرید مد نظر دارید همین نقطه برای خرید خوب است ( بشرط خرید پله ای و بلند مدت ) برای یک نوسان ۳۰ درصدی و اگر سهم در محدوده ۹۵۰ بیش از دوهفته رنج شد سهم مجددا محدوده این بار ۷۰۰ رو به پایین میشکنه و محدوده ۶۰۰ رو لمس خواهد نمود - ولی نوسانات زیاد بدلیل بزرگی سهم و شناوری سهم وجود دارد - شکست سقف ۱۰۰۰ کمی برایش سخت است مگر اینکه بیفته برای سال آینده چون از لحاظ زمانی زوتر از موعد منطقه ۷۰۰ را ترک کرده و تا حداقل ۱۲۵ روز دیگر می بایست در محدوده زیر ۹۵۰ باقی بماند - سهم فروشنده خاصی ندارد همچنین خریدار قوی هم ندارد و حقوقی کنترل سهم رو بدست گرفته است -اگر قدرت خریدار به فروشنده کم باشد و حقیقی عمده خرید نکند و فروش داشته باشد سهم مجددا به این نقطه باز می گردد و حتی امکان رسیدن به محدوده ۵۷۰ نیز دور از انتظار نیست .

جمع بندی بنده از دیدگاه خودم : سهم برای یک نوسان حداکثر ۳۰ درصد با شرایط فعلی مناسب است مگر اینکه قدرت خریدار در روزهای آینده تغییر کند - به احتمال زیاد فردا سهم از محدوده +۱ شروع به صف شدن خواهد نمود - سهم بعد از ۴ ماه میتونه رشد خوب و حتی شکست سقف ۱۰۰۰ رو ببینه

نظر

• دیباج
                ستاره‌دار (۹)
                • Aug 2018
                • 855

.

نظر

• دیباج
                  ستاره‌دار (۹)
                  • Aug 2018
                  • 855

پشاهن : بهمین سریعی کشیدید زیرش تازه ما می خواستیم پله های بعدی رو بخریم هر چند بسه ولی میتونید ببینید سهم فروشنده ندارد و کافیست یک نفر روی ۵۰۰ میلیون اردر بذاره این افراد اینگونه خرید میکنند ( پول هوشمند ) - موفق باشید اگه میگذاشتن روی ۴۰۰۰ هزار برنامه داشتیم براش - نشد که بشه

تشتاد : امروز یکی از دوستان پیام داده بود برای بررسی سهم چون قبل بازار در حال بررسی بودم لذا روی سهم متمرکز شدم این سهم با توجه به قدرت خریدار و فروشنده سودهای خوبی خواهد داد - این سهم بیش از ۵۰ درصد در صورت برقرار بودن قدرت خریدار میتونه دو ماهه بده -

درود فراوان : عجب قدرت خرید خوبی در تشتاد هست فکر نکنم بشه حالا حالا خرید نمود هر چند منتظر اشتباه فروشنده هستیم . شنبه مشخص خواهد شد - انتظار از تشتاد بیش از ۵۰ درصد رشد شد -

نظر

• m-ha
                    عضو عادی
                    • Jun 2012
                    • 176

جناب دیباج عرض سلام و ارادت
                    بانک دی + قند قزوین رو بررسی میفرمایید.( فعلا حرکت خنثی دارند در بازار مثبت).خیلی عقبن
                    تشکر از مطالب مفید و وقتی که میگذارید@};-

نظر

• مهدی جمشیدی
                      عضو فعال
                      • Jan 2020
                      • 1598

جناب دیباج
                      درود فراوان و عرض ادب
                      بنده امروز دو سهم از سهام معرفی شده شما رو با تعداد خیلی کم خریدم.
                      پشاهن و فالوم.
                      هر دو صف خرید شدند/:.Heart.:/
                      خدا بهتون برکت بده.@};-
                      بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani

نظر

• b4city
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 4107

درود فراوان بر دوست عزیز ببخشید دیر جواب دادم دیروز ماموریت بودم و نشد جواب دهم :
                        جواب سوال اول : در صورتی که سهمی رانتامنتال باشد بلا فاصله بعد از اینکه فرد مورد نظر خرید به صورت پله ای خرید میکنم و اگر تکنیکال سهمی نیز جذاب باشد ( مخصوصا زمانی ) مانند وثنو - تشتاد - گپارس- ومشان و.. خرید پله ای حتمی انجام خواهم داد و فرق نداره سهم بنیاد داشته باشه یا نداشته باشه -
                        جواب سوال دوم : بغیر از وسالت که سال گذشته خبرش رو بهم رسوند هیچ سهمی رو طی این ۱۰ سال رانتی خریداری نکرده ام و رانتامنتال و سپس تکنیکال محض است و بنیاد برای من جایگاهی ندارد ( البته ۳ سال اخیر - قبلا دیوانه بودیم دنبال سهم با سود مجمع که آخر سر هم غیب میشد و میرسید دست بزرگان و نهایتا بجای سرمایه گذاری بلند مدت پولها بی ارزش و گم میشد -- لذا شدیم نوسانگیر میان مدت با سالی بیش از ۳۰۰ درصد
                        جواب سوال سوم : نه اصلا بازار پایه نیست اگه تصویر رو دیدید فقط بازار پایه رو گذاشتم تصویر یکی از سبدها یم بود که پر ریسک است وگرنه سبد با ریسک متوسط و کم ریسک هم دارم -- سبد شخصی خودم بالانس است و تقریبا از تمامی بازار ها دارم قبلا نیز در همین فروم نوشته ام اوان رو مثلا مرداد محدوده ۱۱۰۰ خریدم وپله ای تا ۱۸۰۰ خالی کردم و نزدیک به ۶۵ درصد سود خالص طی ۳ ماه گرفتم و همینطور وهور ( اگه توجه کرده باشید در مطلبی که برای دوستمون نوشتم سهم وسبحان - واعتبار - وایران - کسعدی و.. رو نیز معرفی شده - لذا هر سهمی که خوب باشه اول رانتامنتال و سپس تکنیکال حتمی معرفی میشه و خرید میکنیم - علت اینکه اکثرا بازار پایه هست نبود پول در این شرایط و اقبال دولت و حقوقی و حقیقی به رشد بازار توسط بازار پایه است وگرنه کی بدش میاد روزی ۶ درصد بزنه به جیب
                        شما لطف دارید دخالت چرا سوال کنید جواب میدهم - مگر پدر کشتگی داریم هر کس هم ناراحت است میتونه مطالب ما رو نخونه نه توهینی نه جوابی ( البته همیشه افرادی هستند که ولوولشون میاد - کاری به کسی نداریم
                        همیشه برای ایجاد هیجان در بازار از نماد های بزرگ مانند پالایشی ها استفاده میکنند تا بازار رو برای عموم جذاب کنند - برای سهامدارن همیشه در صحنه هم برای اینکه بگویند ما دست شما رو ول نکرده ایم بازار پایه رو داغ میکنند پس تا اردیبهشت فعلا بازار پایه و سپس سهمهای کوچک تا ۱۵۰۰ میلیارد رو حمایت میکنند و اگر هم سفته بازی باشه چشم پوشی میکنند - ماهم همراه دوستان میریم
                        جواب سوال چهارم : بنده هرگز وارد بازار حق تقدم ها نشده ام و اطلاعی از بازیگرها و سفته بازهای اونجا ندارم فقط این نکته رو بدانید برای بازی در زمین حق تقدمها همیشه پیروز نیستید و بسته به بازیگردان داره -- کلیت سهم رو میتونم اینگونه بنویسم : رانتامنتال تعطیل است -- از منظر تکنیکال : حرکت سهم حداقل یک ماه دیگر است ولی پول در بازار نیست و قیمت ۱۲۶ توامان کف استاتیک وداینامیک سهم است و پایینتر از این برای سهم متصور نیستم ( هر چند باید پله ای خرید شود ) به نظر بنده سهم برای یک نوسان کوچک بد نیست ولی برای حتی میان مدت کمی با شرایط اجتماعی - پی بر ای - شناوری - ارزش ۱۴۵۰ میلیاردی و آزاد سازی حق تقدمها و ... در صورتی که سهم به کف ۱۲۶ رسید بخرید و منتظر بمانید برای پله ای بعدی . تکنیکال سهم خوب است برای یک نوسان ۴۰ درصدی
                        درود و سپاس بابت جواب
                        من خزید حق تقدم شپترو را گفتم ولی ظاهرا شما با خود سهم اشتباه گرفتید
                        شپترو را میشه به جای پله ای خریدن ، با خرید حقش 122 خرید ( حق 22 و برداشت 100 ) . چرا سهم را پله ای بخریم و منتظر 126 و کف قبلیش باشیم ؟ سهم را میشه فردا 122 و حتی کمتر خرید کاری که من کردم و حتی فردا هم ممکنه 1 میلیون حق دیگر اضافه کنم
                        حق تقدم فردا و شنبه و نهایت تا یکشنبه تموم میشه و سهم را زیر 140 نمی بینم
                        خرید حقش از همین الان بالای 10% سود داره

بازار با همین فرمون باشه و میل به ریزش نداشته باشه و اتفاقات خاصی از نظر سیاسی امنیتی تا چند ماه دیگر پیش نیاد که البته هیچی میشخص نیست ، دیگه ازاد سازی حق و ثبت افزایش سرمایه ها برای کمتر نمادی باعث افت و فشار فروش میشود
                        در مورد ارزش بازری هم 1.45 همت برای پتروشیمی فعال جوک است
                        دهدشت و کازرون که اصلا نه راه اندازی شده و نه پتروشمی به اون معنای واقعی است 1.3 و 1.4 همت است

نظر

• دیباج
                          ستاره‌دار (۹)
                          • Aug 2018
                          • 855

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                          درود و سپاس بابت جواب
                          من خزید حق تقدم شپترو را گفتم ولی ظاهرا شما با خود سهم اشتباه گرفتید
                          شپترو را میشه به جای پله ای خریدن ، با خرید حقش 122 خرید ( حق 22 و برداشت 100 ) . چرا سهم را پله ای بخریم و منتظر 126 و کف قبلیش باشیم ؟ سهم را میشه فردا 122 و حتی کمتر خرید کاری که من کردم و حتی فردا هم ممکنه 1 میلیون حق دیگر اضافه کنم
                          حق تقدم فردا و شنبه و نهایت تا یکشنبه تموم میشه و سهم را زیر 140 نمی بینم
                          خرید حقش از همین الان بالای 10% سود داره

بازار با همین فرمون باشه و میل به ریزش نداشته باشه و اتفاقات خاصی از نظر سیاسی امنیتی تا چند ماه دیگر پیش نیاد که البته هیچی میشخص نیست ، دیگه ازاد سازی حق و ثبت افزایش سرمایه ها برای کمتر نمادی باعث افت و فشار فروش میشود
                          در مورد ارزش بازری هم 1.45 همت برای پتروشیمی فعال جوک است
                          دهدشت و کازرون که اصلا نه راه اندازی شده و نه پتروشمی به اون معنای واقعی است 1.3 و 1.4 همت است
                          درود بر شما : دقیقا در جواب سوال چهارم برای تان اینگونه نوشتم : ( بنده هرگز وارد بازار حق تقدم ها نشده ام و اطلاعی از بازیگرها و سفته بازهای اونجا ندارم فقط این نکته رو بدانید برای بازی در زمین حق تقدمها همیشه پیروز نیستید و بسته به بازیگردان داره -- کلیت سهم رو میتونم اینگونه بنویسم ) --- وقتی چیزی رو اطلاع ندارم یا در اون ضعیف هستم صلاح نمیدانم اظهار نظر کنم و دقیقا نوشتم کلیت خود سهم رو برایتان فرستاده ام . شاید بکارتان بیاید - بازی حق تقدم بسیار خطرناک است دوستی داشتم در سال ۱۳۹۴ اون زمان استاد حق تقدمها بود و فقط حق بازی میکرد - همیشه میگفت وارد نشو آلوده بشی کارت تمام است - به هر حال موفق باشید و سربلند

نظر

• مدافع
                            ستاره‌دار(5)
                            • Oct 2020
                            • 2446

درود
                            باتشکر از وقتی که گذاشتید.

نظر

• مدافع
                              ستاره‌دار(5)
                              • Oct 2020
                              • 2446

جمع بندی که از راهنمایی شما داشتم این که بمیلا رو تکنیکی برم جلو. خیلی هم امیدوار نباشم سهم پروژه شود.

خرید و فروش های درصدیش هفته پیش بررسی کردم حداقل با کدهای درصدیشون در قیمت های بالا فروشنده نبودن.

نظر

• دیباج
                                ستاره‌دار (۹)
                                • Aug 2018
                                • 855

درود فراوان : تو وثنو( یک جا بالای سهم رو میگیریم نریزه ) اگه اردر رو برداریم سهم شاید تا صفر هم بیاد که این کار رو نمیکنیم گذاشتیم ببنیم قدرت فروشنده برای روزهای آینده چطور است ( این وسط حقوقی کرم خواهد ریخت شک نکنید اون را نادیده میگیریم ) بعضی سهم ها هم کف رو میچینیم تا نکنه خدا نکرده سهم حرکت نزنه قبل از اینکه خرید تکمیل بشه ( وپسا( یک جا پایین سهم رو میگیریم نریزه )) --

اونهایی که ثامان و تپولا رو میفروشند از سود !!!؟ جا خواهند ماند ! البته سهم باید اول ۳۰ درصد حجم بخوره و سپس قفل بشه - ممنون از این دوستان -- چند روز پیش درباره تپولا در این فروم کد نوشته #293 نوشته ام برنامه چی هست .
                                آخرین ویرایش توسط دیباج؛ 2022/12/07, 10:11.

نظر

در حال کار...
                                X