Black Block Trader
Collapse
X
-
پاسخ : Black Block Trader
در اصل توسط دیباج پست شده است View Postدرود فراوان : فکمند : سهمی میان مدتی و خالی از فروشنده و بازیگر در حال جمع آوری در زیر درصدی با کدهای مختلف است که اهداف بالایی دارد -- ---ساذری : از آخر آبان پروژه میشه و چیز خاصی درونش نیست بایکا : هم بزودی بر میگرده و این ریزش برای قفل نمودن سهم است و فروشنده خاصی ندارد -- -روشی نوین در معامله گری Black Block Trader
نظر
-
در اصل توسط پروواز پست شده است View Postجناب دیباج، وپسا برای ورود خوبه به نظرتون یا اذیت میکنه ؟روشی نوین در معامله گری Black Block Trader
نظر
-
درباره قجام که مهر ماه ( معرفی ۲۷ /۶ ) زیاد نوشتیم - ۴ماهه ۵۰ درصد قرار بود بده الان قفل در صف خرید است و بیشتر از انتظار ما خواهد داد - زمانی که همه انتظار داشتند شاخص بره زیر یک میلیون و اغتشاشات بودو انتظار تغییر نظام رو داشتند ما فقط سهم های خوب رو می خریدیم - این راه ادامه دارد - هر کس لایک کرد و یا خرید سودش نوش جونش
روشی نوین در معامله گری Black Block Trader
نظر
-
در اصل توسط پروواز پست شده است View Postممنون از تحلیل هایی که انجام میدید
این سهم هم فکر کردم خیلی شبیه سهم های بررسی شده در این تاپیک هست و جای کار داشته باشه.
پیدایش کردم :
چه جالب در اون صفحه خفولا هم هست قیمت خفولا ۱۳۰۰ الان نزدیک به ۲۰۰ درصد داده -- کدوم بازار بهتره خودتون قضاوت کنید ( هر کس خرید نوش جونش البته بنده محدوده ۳۳۰۰ فروختم و دیگر ندارم یک وقت نخرید الان )
آخرین ویرایش توسط دیباج؛ 2022/12/21, 12:25.روشی نوین در معامله گری Black Block Trader
نظر
-
-
چون یکی از دوستان درباره شاخص سوال کرده بود مجددا تحلیل شاخص کل که برای سال ۱۴۰۰ بود ( ۲۰ ماه پیش ) و همچنان ادامه روند است َ ارسال می گردد. برداشت شخصی نیست و تکنیکال است .
سال ۱۴۰۲ سال خوبی برای شاخص است انتظار برخورد شاخص به عدد ۲۴۰۰۰۰۰ و حفظ این محدوده -- دلار بالای ۵۶۰۰۰ نخواهد بود - و باز هم بهترین بازار همین بازار بورس است - سال ۱۴۰۱ بازده ترکیبی بیش از ۱۲۰۰ درصد تا الان بوده و انتظار برای سال آینده با نیز محدوده ۱۵۰۰ درصد است .روشی نوین در معامله گری Black Block Trader
نظر
-
در اصل توسط دیباج پست شده است View Postدرباره وپسا این رو بدونید ( البته در این فروم نوشتم ) اگه قرار باشه تک سهم برای بلند مدت ( نوسان حال دیگه میده وقتی می بینی سهم تون قفل در صف خرید است و حجم نمی دهد ) روی یک سهم فقط بمانم ( مثل آقا میثم ) هیچ سهمی رو در بازار بهتر از وپسا نمی بینم تکنیکال - رانتامنتال - بنیاد وپسا برای یک رشد آماده است ولی کمی زمانبر آست فکر نکنم تا عید خبری روی سهم باشد میتونید پله ای بخرید کف سهم هم ۱۳۰ درنظر بگیرید ( سود وپسا ارزش ریسک فروش خونه و ماشین و تمام دارایی رو داره بیشتر از سود دلار در ۵ سال گذشته سود سازی طی دو سال آینده داره وسالت بعدیست )
تکنیکالی وپسا یه بالایی داره تا 170؟؟
نظر
-
آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر
نظر
-
در اصل توسط دیباج پست شده است View Post
درود فراوان : هر چند که اطمینان دارم معاملات امروز رو باطل میکنن ولی اگر اجازه بدن همین امروز با مثبت ۱۰۰٪ باز میشه شک نکنید -سودش نوش جونتونروشی نوین در معامله گری Black Block Trader
نظر
نظر