رمزارز

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مهدی جمشیدی
    عضو فعال
    • Jan 2020
    • 1667

در اصل توسط شاخص بورس جعلی است پست شده است View Post
    دوستان هایفای رو دریابید.
    بسیار خطرناکه دوست عزیز
    نوساناتش عجیب و غریبه
    یک روز ۷۰۰ درصد رشد کرد، دو روز بعد بیشترش رو پس داد.
    پیشنهاد می کنم در صورت ورود، با میزان جزیی وارد معامله بشید.
    حوالی ۱۳۵.تا نهایت ۱۶۵. دلار بالاتر نخرید.
    بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani

نظر

• صفاریان
      Banned
      • Jul 2025
      • 70

در اصل توسط HapuKumar پست شده است View Post
      چیزی که من دارم می بینم در نمودار برخی از ارزها مثل اتریوم، سولانا، کاردانو، شیبا، یک افزایش 3 تا 4 درصدی ناگهانی در مدت 1 تا 2 ساعت بوده که البته تقریبا همه دارند بر میگردن سر جای قبلی شون!
      خلاصه اینکه حرکت صعودی بوده در بازار و نه نزولی! نمیدونم چرا میگید بازار به سمت پایین جرکت کرد!
      امیدجون شتر گاو پلنگ
      چی میگی
      بیکاری سس و شعر تلاوت میکنی

نظر

• rezasatari
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 567

سلام جناب جمشیدی یه راهنمایی درباره نحوه مقدار سود تو معاملات اهرمی داشتم

مثلا اگه من 100 دلار داشته باشم و یه رمز ارزی قیمتش یه دلار باشه میتونم 100تا ازشبخرم اگه با اهرم 10 بخرم میشه 1000تا حالا اگه اون رمز ارز 50درصد پامپ کنه دارایی من میشه 1500 دلار میخاسم بدونم اگه اونو فروختم

چقدر سود به دارایی اول من که 100 دلار بوده اضافه میشه و دارایی کل من چقر میشه ممنون

نظر

• مهدی جمشیدی
          عضو فعال
          • Jan 2020
          • 1667

همونطور که خود شما اشاره کردید، با اهرم ۱۰ میزان سرمایه ورودی شما میشه حدود ۱۵۰۰ دلار ( مقداری بابت کارمزد کم میشه)
          در صورت پامپ ۵۰ درصدی، کل مبلغ میشه ۱۵۰۰ دلار، اگر از معامله خارج بشید، همون ۱۰۰۰ دلار که به شما در واقع وام داده شده، از مبلغ کل کسر میشه و بعد از کسر کارمزد، همون حوالی ۵۰ درصد مه میشه ۵۰۰ دلار به سرمایه شما اضافه میشه یعنی سود ۵ برابری😀

البته حتما باید مدیریت سرمایه داشته باشید تا به چنین سودی برسید..چون معاملات اهرمی مثل شمشیر دو دم هستند، همون طور که سود بالا داره، در صورت اشتباه، برعکس هم اتفاق می افته و خیلی راحت ممکنه معامله گر لیکویید میشه و میزان سرمایه ورودی از دست میره.
          بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani

نظر

در حال کار...
          X