رمزارز

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خوش بین
    عضو فعال
    • Jul 2022
    • 351

هر روز درگیری بین آمریکا و چین داره شدیدتر میشه، احتمالا باید شاهد تلاطم های بی سابقه ای در بازارها باشیم.

نظر

• شاخص بورس جعلی است
      عضو فعال
      • Jan 2022
      • 432

در اصل توسط مهدی جمشیدی پست شده است View Post
      بنده که قسمت فیوچرزم لیکویید شد...
      تنت سالم دوست عزیز. راستش این حجم زیاد از هیجان برای هیچ تریدری قابل پیشبینی و انتظار نبود.حسابهای خیلی زیادی لیکوئید شدن اصلا در این حد باور کردنی نیست .انشاله جبران بشه برات.

نظر

• مهدی جمشیدی
        عضو فعال
        • Jan 2020
        • 1726

۱۹ میلیارد دلار در کل لیکویید شدند ...
        به نظرم بزرگ ترین لیکوییدی تا کنون بوده
        بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani

نظر

• همیشه گمراه
          ستاره‌دار(11)
          • Oct 2020
          • 528

۱۹ میلیارد دلار در کل لیکویید شدند ...
          به نظرم بزرگ ترین لیکوییدی تا کنون بوده
          دروووود لیکویید یعنی چه چی شده
          https://coincodex.com/convert/pinetwork/usd/ https://geph.io/en

نظر

• مهدی جمشیدی
            عضو فعال
            • Jan 2020
            • 1726

در اصل توسط همیشه گمراه پست شده است View Post

دروووود لیکویید یعنی چه چی شده
            یعنی کل پولی که در قسمت فیوچرز داشتم، دود شد و رفت هوا...
            چون با اهرم میانگین ۲۵ چند رمز ارز خریده بودم و این اهرم بالا کار دستم داد.

حالادیگه مشخص شده که این بزرگ ترین لیکوییدی تاریخ کریپتو بوده
            رتبه دوم مربوط به دوره کرونا بوده با حدود ۸ میلیارد دلار لیکوییدی

اما این ۱۹ میلیارد!!!

این هم نایجه جنگ چین و امریکا که چوبش رو ما معامله گران باید بخوریم...

چه میشه کرد؟

تو مملکت از دست دزدان حکومتی می خوریم و توی معاملات خارج هم این طوری از لجبازی قدرت ها...
            بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani

نظر

• مهدی جمشیدی
              عضو فعال
              • Jan 2020
              • 1726

نقل قول:

در بیشتر الت کوین ها 100 درصد پوزیشن های بای لیکویید شدن

💥ارزهایی که بیشترین لیکویید داشتن بعد از بیت و اتر و سولانا و ریپل بودن

🗣️بزرگترین پوزیشن به ارزش203 میلیون دلار روی ETH/USD بوده و در صرافی HYPERLIQUID بوده

در ۲۴ ساعت گذشته 1 میلیون 661 هزار نفر لیکویید شدند…❌

⭕️در تاریخ کریپتو و تمام بازار های مالی همچین ریزش و حجم نقدینگی تا حالا اتفاق نیفتاده و بی سابقه بوده

نظر

• کیوان
                ستاره دار (1)
                • Jun 2011
                • 5114

نقل قول:

در بیشتر الت کوین ها 100 درصد پوزیشن های بای لیکویید شدن

💥ارزهایی که بیشترین لیکویید داشتن بعد از بیت و اتر و سولانا و ریپل بودن

🗣️بزرگترین پوزیشن به ارزش203 میلیون دلار روی ETH/USD بوده و در صرافی HYPERLIQUID بوده

در ۲۴ ساعت گذشته 1 میلیون 661 هزار نفر لیکویید شدند…❌

⭕️در تاریخ کریپتو و تمام بازار های مالی همچین ریزش و حجم نقدینگی تا حالا اتفاق نیفتاده و بی سابقه بوده
                فیوچرز از نظر من سرابی بیش نیست ، حتی اگر سود شیرین هم بده یکجایی مثل همین دیروز همشو بهمراه اصل سرمایه از شخص پس میگیره.
                من مدتها پیش چندبار فیوچرز کار کردم با رعایت استاپ لاس ها اما مساله این بود که هیچوقت استاپ لاسها عمل نمیکردن و من بحث مفصلی با پشتیبانی اون صرافی ها داشتم ولی توجیهات غیرقابل قبولی میکردن و همونجا بود که فهمیدم کل این لیکوئید کردنها کار مستقیم خود صرافیه است و یک دزدی آشکار و دور فیوچرز را برای همیشه خط کشیدم.
                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• کیوان
                  ستاره دار (1)
                  • Jun 2011
                  • 5114

مشکلی که من دارم کفهایی که رمزارزها دیروز دیدند در صرافی های مهم و معتبر خیلی متفاوته ! خیلی !!

مثلا ریپل در بایننس تا 0.77 ریخته اما در کوین بیس فقط تا 1.77 ریخت!

بیت کویت کوین تا 102 و در جای دیگه تا 109 !

تنها ابزار دست ما همون نیمچه تحلیل روی نمودارهاست که با این کفهای متفاوت تحلیل های متفاوت وحتی متناقضی بدست میاد البته در بازه کوتاه مدت که برای من مهمه وگرنه در بازه بلند مدت اینها فقط شادو هست ولی به هر حال گند زده به روند کوتاه و تحلیلهایی که ممکن بود پیش بیاد !

نظر

• farzadi
                    عضو عادی
                    • Aug 2011
                    • 137

یعنی کل پولی که در قسمت فیوچرز داشتم، دود شد و رفت هوا...
                    چون با اهرم میانگین ۲۵ چند رمز ارز خریده بودم و این اهرم بالا کار دستم داد.
                    حالادیگه مشخص شده که این بزرگ ترین لیکوییدی تاریخ کریپتو بوده
                    رتبه دوم مربوط به دوره کرونا بوده با حدود ۸ میلیارد دلار لیکوییدی
                    اما این ۱۹ میلیارد!!!
                    این هم نایجه جنگ چین و امریکا که چوبش رو ما معامله گران باید بخوریم...
                    چه میشه کرد؟
                    تو مملکت از دست دزدان حکومتی می خوریم و توی معاملات خارج هم این طوری از لجبازی قدرت ها...
                    با سلام و خسته نباشید خدمت شما جناب جمشیدی و بقیه دوستان فعال در معاملات رمزارز و تشکر مخصوص از شما بابت اینکه اینقدر از رمزارز گفتید تا آخرش من واردش شدم.
                    من دیشب 3 تا پوزیشن باز لانگ داشتم اهرم از 15* تا 50* و از وقتی دیدم بیتکوین داره میریزه، پول اضافی تو اکانت فیوچرز داشتم و انقدر میانگین کم کردم تا از لیکویید شدن نجات پیدا کردم.
                    پول جدید هم همزمان وارد کردم و روی 1 اسپات میانگین کم کردم و اضافه کردم.
                    آقا کیوان اشاره کردن به بازی صرافی، من هم اولش خیلی شک داشتم چون 1 بار 200 دلار لیکوید شدم به خاطر اینکه به محض اینکه خریدم، قیمت شروع کرد بر عکس تا جایی عجیب غریب رفت که لیکوید شدم.
                    الان درسی که گرفتم اول: در فیوچرز حداکثر 2 پوزیشن باز با هر اهرمی، دوم: انقدر پول برا ساپورت بازی صرافی و اتفاقاتی مثل دیشب در اکانت داشته باشید و پول آماده برا تزریق که فقط و فقط همیشه بازی دست شما باشه و اینجوری شما همیشه برنده هستید.
                    به امید روزهای همیشه برنده و سوددار حسابی در فیوچرز رمزارز
                    آخرین ویرایش توسط farzadi؛ 2025/10/11, 13:23.

نظر

• nima3
                      عضو عادی
                      • Apr 2013
                      • 226

سلام
                      دوستان چه پیش بینی دارند از رمز ارزها با شرایط فعلی وقت میانگین کم کردن است یانه ؟ البته اگر اعتقاد براین باشد که ریزش فعلی بدلیل وضع تغرفه روی کالاهای چینی است، از آنجائیکه اقتصاد جنگ بردار نیست و اختلاف به مو میرسد ولی پاره نمیشود .میشود انتظار داشت حرکت معکوس داشته باشیم.

نظر

• مهدی جمشیدی
                        عضو فعال
                        • Jan 2020
                        • 1726

یک تحلیل برای ادامه کار بیت کوین:

قعلا 2 تا مقاومت داریم که می تونیم شاهد رشد تا مقاومت های زیر باشیم
                        🔴مقاومت اول 114735
                        🔴مقاومت دوم 120 هزار

نظر

• پیمان
                          ستاره دار (1)
                          • Sep 2020
                          • 719

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post

فیوچرز از نظر من سرابی بیش نیست ، حتی اگر سود شیرین هم بده یکجایی مثل همین دیروز همشو بهمراه اصل سرمایه از شخص پس میگیره.
                          من مدتها پیش چندبار فیوچرز کار کردم با رعایت استاپ لاس ها اما مساله این بود که هیچوقت استاپ لاسها عمل نمیکردن و من بحث مفصلی با پشتیبانی اون صرافی ها داشتم ولی توجیهات غیرقابل قبولی میکردن و همونجا بود که فهمیدم کل این لیکوئید کردنها کار مستقیم خود صرافیه است و یک دزدی آشکار و دور فیوچرز را برای همیشه خط کشیدم.
                          درود کیوان جان
                          زمانی که در یک کندل با شدوی بسیار بلند مثل دیروز و حتی امروز مواجه باشیم ، ممکنه استاپی که شما ست کردید بصورت لحظه ای بخوره و بلافاصله قیمت به بالا بره. در این صورت چون قیمت دادید سفارشتان پر نشده و طبیعتا عمل نکرده. در صورتیکه قیمت از استاپ شما مدتی پایین تر باشه حتما عمل میکنه
                          آخرین ویرایش توسط پیمان؛ 2025/10/11, 18:05.

نظر

• پیمان
                            ستاره دار (1)
                            • Sep 2020
                            • 719

بنده که قسمت فیوچرزم لیکویید شد...
                            درود مهدی جان
                            بسیار متاسفم برادر..... مگه شما چه مقدار از دارایی را در پوزیشنها وارد میکردید؟

نظر

• پیمان
                              ستاره دار (1)
                              • Sep 2020
                              • 719

درود
                              ریزشهای دیروز و امروز با هیجان بسیار زیادی همراه بود تا جایی که بیت در صرافی بایننس 102 هزار رو هم به خودش دید. در 24 ساعت اخیر حدود 17 میلیارد دلار پوزیشنهای لانگ لیکوئید شدن که عدد بسیار بزرگیه.
                              با گپی که درست شده فعلا وارد شدن به پوزیشن خرید همراه با ریسکه..... محدوده گپ یا زون مقاومتی در تایم 4 ساعته 113/322 تا 115/952
                              در همین تایم یک گپ در 29 سپتامبر داشتیم که محدوده 111/588 تا 110/038 نقش حمایت داره
                              حمایت تایم روزانه 107/245 تا 109/767 و تایم هفتگی 100/372 تا 106/794 (تا اینجا به این سطح واکنش داده)
                              فعلا بهتره تا رویت کندل برگشتی و تائید آن به خرید فکر نکنیم...... در تایمهای 1 ساعته تا 4 ساعته روند نزولی و در تایم روزانه روند رنج داریم.....در تایم هفتگی مادامیکه زیر 98/200 نرفته روند صعودی است

نظر

• کیوان
                                ستاره دار (1)
                                • Jun 2011
                                • 5114

در اصل توسط پیمان پست شده است View Post

درود کیوان جان
                                زمانی که در یک کندل با شدوی بسیار بلند مثل دیروز و حتی امروز مواجه باشیم ، ممکنه استاپی که شما ست کردید بصورت لحظه ای بخوره و بلافاصله قیمت به بالا بره. در این صورت چون قیمت دادید سفارشتان پر نشده و طبیعتا عمل نکرده. در صورتیکه قیمت از استاپ شما مدتی پایین تر باشه حتما عمل میکنه
                                درود ُ نه دیگه دقیقا همین منطق عمل نمیکرد!
                                یعنی از استاپ منهم رد شد و رفت پایین تا لیکوییدم کرد بدون اینکه اون اردر خرید یا فروش عمل کنه!
                                نه یکبار بلکه چند بار!
                                این هم در کوینکس و هم کوکوین برام پیش اومده بود و صرافی ها مدعی بودند که در هیجانات بازار اردر استاپ من میتونه معامله نشه!
                                من نمی فهمم چطور ممکنه مثلا بیت کوین از 120 هزار پایین بره و به 100 هزار دلار برسه ولی استاپ من در 115 هزار عمل نکنه!!

نظر

در حال کار...
                                X