رمزارز

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پیمان
    ستاره دار (1)
    • Sep 2020
    • 750

درود
    فعلا که بازار کریپتو چنگی به دل نمیزنه..... تا یک روند شروع بشه صبر می کنیم

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5128

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post

به زیبایی عمل کرد ، کف را روی 103500 دید و در آخرین ساعات روز یکشنه دقیقا رفت رو 109 هزار بست و کندل امروز دوشنبه هم که سبز و الان بالای 111 هزار معامله میشه

از اینجا به بعد یک تصوراتی دارم و خوشبینانه انتظار دارم بیت کوین تا آخرین روز سال 2025 خودش رو به 161 هزار برسونه ،

شاید نحوه حرکتش به اینصورت باشه که از اینجا میره به ---(+)---> 116 هزار ---(-)---> 111 هزار ---(+)---> 129 هزار که سقف جدید بزنه و همینطور نوسانی رو به بالا تا 161 هزار

یک حالت هم اینه که تا اونزمان فقط تا سقف 130 - 135 هزار رنج بزنه و این به نظر برای آلت کوینها خیلی بهتره ...

البته این وسط در حوالی 121 هزار مقاومتی میبینم که اگر نتونه اونو رد کنه و باعث منفی شدن بیت کوین بشه میتونه نشانه بد و خطرناکی باشه که امیدوارم به سلامت رد بشیم ازش

البته برای من بیت کوین اصلا مهم نیست و من آلت کوینهایی که تا الان منفعل بودن برام مهمه که حرکتی بزنن که کل جاماندگی ها رو جبران کنند...
      از دوشنبه هفته قبل تا الان من کانالهای تلگرامی و یوتیوب تحلیلگرهای مختلف ارز دیجیتال رو که نگاه میکردم هر یکساعت یک تحلیل جدید میزدن و تحلیل قبلشون رو نقض میکردن ، هی میگفتن سیگنال خطرناک بازار و رفتیم ریزش ، یکساعت بعد میگفتن نه تحلیل عوض شد سیگنال صعودی خوب داریم ، دوباره یکساعت بعد میگفتن نه نه دوباره اوضاع خراب شد میخواهیم بریم پایین!
      درسته که داشتن تو بازار حسابی شیطنت میکردن و بالا پایینش میکردن اما این حجم تغییر نظر اونم در دو جهت و تحلیل متناقض برام عجیب بود!! ترس قشنگ مستولی شده بود!

به هرحال ... داریم به 116 هزار نزدیک میشیم و فقط خواستم بگم این محدوده رو به 117 هزار اصلاح میکنم چون بر مبنای داینامیک بوده میگم ، همچنان مقاومت 121 تا 122 هزار در مسیر وجود داره و هدف اول نزدیک به 129 هزار....

من بیشتر منتظر یک اتفاقاتی در دامینس بیت کوین هستم که هنوز رخ نداده لب مرز تغییر ایستاده
      ببینیم چی میشه حالا ...
      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• کیوان
        ستاره دار (1)
        • Jun 2011
        • 5128

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
        ...

شاید نحوه حرکتش به اینصورت باشه که از اینجا میره به ---(+)---> 116 هزار ---(-)---> 111 هزار ---(+)---> 129 هزار که سقف جدید بزنه و همینطور نوسانی رو به بالا تا 161 هزار

یک حالت هم اینه که تا اونزمان فقط تا سقف 130 - 135 هزار رنج بزنه و این به نظر برای آلت کوینها خیلی بهتره ...

البته این وسط در حوالی 121 هزار مقاومتی میبینم که اگر نتونه اونو رد کنه و باعث منفی شدن بیت کوین بشه میتونه نشانه بد و خطرناکی باشه که امیدوارم به سلامت رد بشیم ازش
        ...
        اصلا از این حرکتش خوشم نیومد!
        تا همون 116 هزار رفت ولی بعدش 111 هزار نتونست نگهش داره و تا 106 هزار ریخت و این سه روز کندل مثبتی که زد پولبک زد به همون سطح 111 هزار و دوباره واکنش منفی شدید!
        اصلا از این حرکتش خوشم نیومد و اگر خیلی سریع در همین هفته از 106 به بالا برنگرده نشون میده میخواد زیر 98 هزارو بزنه که به نظرم تا هفته اول آذر بهش میتونه برسه ،

خیلی بازار کسل کننده ای شده ، قشنگ داره به انتظارات همه فعالان داخلی و خارجی ضد حال میزنه ، نه چرخه اش چرخه های پیشینه و نه آلت سیزنی شبیه سیزن های قبل
        ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

در حال کار...
        X