کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خانمی برای دیدن پسرش مسعود ، به محل تحصیل او یعنی لندن آمده بود . او در آنجا متوجه شد که پسرش با یک هم اتاقی دختر بنام ویکی زندگی می کند. کاری از دستش بر نمی آمد و از طرفی هم اتاقی پسرش هم خیلی خوشگل بود. او به رابطه میان آن دو ظنین شده بود و این موضوع باعث کنجکاوی بیشتر او می شد. مسعود که فکر مادرش را خوانده بود گفت :...
" من می دانم که شما چه فکری می کنید ، اما من به شما اطمینان می دهم که من و ویکی فقط هم اتاقی هستیم . "
حدود یک هفته بعد ، ویکی پیش مسعود آمد و گفت : " از وقتی که مادرت از اینجا رفته ، قندان نقره ای من گم شده ، تو فکر نمی کنی که او قندان را برداشته باشد ؟ "
" خب ، من شک دارم ، اما برای اطمینان به او ایمیل خواهم زد . "
او در ایمیل خود نوشت :
مادر عزیزم، من نمی گم که شما قندان را از خانه من برداشتید، و در ضمن نمی گم که شما آن را برنداشتید . اما در هر صورت واقعیت این است که قندان از وقتی که شما به تهران برگشتید گم شده . "
با عشق، مسعود
روز بعد ، مسعود یک ایمیل به این مضمون از مادرش دریافت نمود :
پسر عزیزم ، من نمی گم تو با ویکی رابطه داری ! ، و در ضـــمن نمی گم که تو باهاش رابطه نداری . اما در هر صورت واقعیت این است که اگر او در تختخواب خودش می خوابید ، حتما تا الان قندان را پیدا کرده بود .
با عشق ، مامان ❤️???
نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.
گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360
هر کتابی که بهخواندنش میارزد باید در آن واحد دوبار خوانده شود، رعایت دستور فوق دو علت دارد یکی اینکه در مطالعه دوم، قسمتهای مختلف کتاب بهتر درک میشود و قسمت آغاز کتاب موقعی نیک فهمیده میشود که از پایان آن نیز مطلع باشیم و دیگر اینکه در این دو مطالعه وضع روحی ما یکسان نیست، در مطالعه دوم ما نظر تازهای نسبت به هر قسمت پیدا کرده و طور دیگر تحت تأثیر آن کتاب قرار میگیریم.آرتور شوپنهاور
عملی اگر کاشتید، عادتی درو خواهید کرد. عادتی اگر کاشتید، اخلاقی درو خواهید کرد. اخلاقی اگر کاشتید، سرنوشتی درو خواهید کرد.
رعیت غلط میکند اعتراض کند، غلط میکند مطالبه حق کند، غلط میکند دیوان مظالمه بخواهد، غلط میکند نظارت کند، غلط میکند قدرت ما را محدود کند، غلط میکند مشروطه بخواهد،ملت غلط میکند ما را نخواهد…سایه ماست که آرامش میدهد،
رعیت را چه به سرکشی، رعیت را چه به استنطاق صاحبقران، رعیت را چه به فریاد حقطلبی! رعیت غلط میکند ما را نخواهد! رعیت گوسفند و ما شبانیم! سایهی ماست که آرامش میدهد، نعمت ارزانی میدارد و دفع بلا میکند! ماییم که آبرو میدهیم، ماییم که مالک ایرانیم!
?منابع: انقلاب مشروطه، ابوالقاسم خان ناصرالملک
آلبرت انشتین از دانشگاه اخراج شد ولی فیزیک را با فرضیه هایش دگرگون کرد !
ونگوک در سراسر زندگی اش حتی یک تابلو هم نفروخت اما امروز آثارش میلیون ها دلار ارزش دارد !
گابریل گارسیا مارکز برای نوشتن رمان صد سال تنهایی سه سال در را بر روی خودش بست . در این سه سال همسرش برای آنکه از گرسنگی نمیرند حتی پلوپز خانه را هم فروخت اما در نهایت اثری بی مانند خلق شد و برای نویسنده اش جایزه ی نوبل ادبیات را به ارمغان آورد !
این آدمها هیچ نبوغ خاصی نداشته اند، نبوغ آنها در شناخت خود و فریاد کردن خویشتن خویش بوده است. نبوغ آنها در دنبال کردن راه منحصر به فرد خودشان بوده است.نبوغ آنها در تواناییشان در جور دیگری فکر کردن و نپذیرفتن "قوانین بعنوان یک اصل غیر قابل تغییر" بوده است.
نبوغ آنها در شهامت رو برو شدن با مشکلات است
...فکر کنم ...حدود ۲۴ ساعت به تحویل سال نو مانده ....از همین الان ...این عید را به کاربران سایت صمیمانه تبریک می گم ....اگر هم کسی از ما بدی ..چیزی دیده حلالمان کند ...امیدوارم سال جدید در درجه اول برای همه ایرانیان در هرجای جهان سال بهتری باشد و به خصوص برای کاربران سایت آرزومند سالی پر از سلامتی و شادی ...موفقیت ...و جبران زیان و کسب سود های عالی در بازار هستم...ما هم می زنیم به چاک جاده ...یه کم باد به کله مان بخورد .عقلمان بیاد سرجاش ...
عقاب داشت از گرسنگی می مرد و نفسهای آخرش را می کشید. کلاغ و کرکس هم مشغول خوردن لاشه ی گندیدۀ آهو بودند.
جغد دانا و پیری هم بالای شاخۀ درختی به آنها خیره شده بود.
کلاغ و کرکس رو به جغد کردند و گفتند این عقاب احمق را می بینی بخاطر غرور احمقانه اش دارد جان می دهد؟
اگه بیاید و با ما هم سفره شود نجات پیدا می کند حال و روزش را ببین آیا باز هم می گویی عقاب سلطان پرندگان است؟
جغد خطاب به آنان گفت: عقاب نه مثل کرکس لاشخور است و نه مثل کلاغ دزد، آنها عقابند، از گرسنگی خواهند مرد اما اصالتشان را هیچ وقت از دست نخواهند داد.
از چشم عقاب چگونه زیستن مهم است نه چقدر زیستن.
زندگی ما انسانها هم باید مثل عقاب باشد، مهم نیست چقدر زنده ایم مهم این است به بهترین شکل انسانی زندگی کنیم..
?سفرای خارجی در تهران یکی یکی با سفره هفتسین با پیامهای ویدئویی حاوی اشعار شعرای بزرگ ایرانزمین، سال نو رو تبریک میگن، نمایندگان و وزرای دولت رئیسی در شبکههای اجتماعی پاچه ملت رو میگیرند!
بدیهیترین دلیل این رفتار اینه که اینها با هیچ متر و معیاری نماینده ملت ایران نیستند.
✍احسان سلطانی
@Twittimes
✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
توییت تایمز (توییتر روز):
?شب عید اعلام شد لايحه #بودجه سال ۱۴۰۱ توسط شورای نگهبان تایید شده. این بودجه چه میگوید؟
۱. افزایش شدید درآمدهای نفتی
۲.افزایش شدید فشارهای مالياتی
۳. فشار شدید به بانکها
۴. افزایش شدید بودجه شرکتهای زیانده مثل #صداوسيما
۵. حذف مشروط دلار۴۲۰۰تومانی
۶. تثبیت یارانه نقدی
۷. اخد ماليات از دارایی مردم مثل مسکن و خودرو
۸. احتمال کسری بودجه(بیش از ۱۵۰ ه.م.ت)
۹.احتمال تداوم تورم بالا
۱۰. احتمال تشدید #فقر_مطلق
✍ابراهیم علیزاده
@Twittimes
?دعوا سر خارج کردن سپاه از لیست تروریستی وزارت خارجه آمریکا ممکن است تلاشها برای احیای برجام را به باد دهد. آخرین گزارش این بود که کاخسفید در برابر قول تهران که سپاه به نیروهای آمریکایی در منطقه حمله نکند و فعالیتهای مخربش را کاهش دهد حاضر به خارج کردن از لیست شده اما این از انعطاف در موضع تهران خبری نیست.
▫️فقط تکرار این جمله از سوی مقامهای ایران که این خط قرمز ماست. همزمان با کش آمدن ماجرا و افزایش شدید مخالفت اسراییل و جمهوریخواهان و حتی بعضی دموکراتها با برادشتن سپاه از لیست، هزینه سیاسی این گام برای دولت بایدن رو به افزایش است.
▫️(یادآوردی کنم که این دعوا عمدتا سر یک پیروزی نمادین است چون سپاه براساس قوانین دیکر آمریکا همچنان تحریم میماند. یکی از انگیزههای تیم ترامپ یرای افزودن سپاه به فهرست تروریستی وزارت خارجه این بود که میدانستند حذفش از لیست برای دولت بعدی هزینه سیاسی بالای خواهد داشت.)
✍بهمن کلباسی
@Twittimes
?ما فکر می کردیم به خاطر نان شب مردم، مذاکره میکنند، رفتن گفتند، اگر فلان سازمان ما را از لیست تروریستی خارج نکنید، توافق، بی توافق، مردم هم به جهنم.
✍هیرش سعیدیان
@Twittimes.
✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
نظر