کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فقر، جامعه را به فساد میکشاند و هر فقیر صدبرابر یک فرد عادی برای جامعه هزینه دارد و مانند یک بمب ساعتیست که هر لحظه آمادهٔ انفجار میباشد،
حماقت هم همینطور است و کسی امروز حق ندارد «احمق» باشد، چون دیگران باید تاوانش را بپردازند.
روز بعد او کتابی قدیمی آورد و به من گفت این برای توست. با تعجب گفتم : اما این کتاب خیلی با ارزش است، تشکر کردم و در حالیکه خیلی ذوق داشتم تصمیم گرفتم کتاب را جایی دنج بگذارم تا سر فرصت بخوانم.
چند روز بعد پدرم روزنامه ای را آورد، نگاهی به آن انداختم و بنظرم جالب آمد که پدرم گفت این روزنامه مال تو نیست، برای شخص دیگریست و موقتا میتوانی آن را داشته باشی، من هم با عجله شروع به خواندنش کردم که مبادا فرصت را از دست بدهم.
در همین گیر و دار پدرم لبخندی زد و گفت : حالا فهمیدی فرق عشق و ازدواج به چیست؟ در عشق میکوشی تا تمام محبت و احساست را صرف شخصی کنی که شاید سهم تو نباشد اما ازدواج کتاب با ارزشیست که به خیال اینکه همیشه فرصت خواندنش هست به حال خود رهایش میکنی
فقر، جامعه را به فساد میکشاند و هر فقیر صدبرابر یک فرد عادی برای جامعه هزینه دارد و مانند یک بمب ساعتیست که هر لحظه آمادهٔ انفجار میباشد،
حماقت هم همینطور است و کسی امروز حق ندارد «احمق» باشد، چون دیگران باید تاوانش را بپردازند.
سلام
تافقرراچه تفسیر کنیم! وای برفقرعلم ودانش وحکمت واندیشه وتفکر وتعقل که حتی انسان پولدارراهم ازهستی ساقط میکند.
یک شرکت به نوعی پشه ناقل بیماری (Zika، تبزرد،..) یک ژن افزوده و ۵ میلیون پشه نر دستکاری شده را رها کرده، که وقتی با پشه ماده معمولی جفتگیری میکنند، فرزندان ماده قبل بلوغ در اثر آن ژن میمیرند ولی فرزندان نر زنده میمانند و سراغ بقیه مادهها میروند. نسلکشی پشهها توسط خودشان!
کشوری فقیر با سرزمین کویری و تاریخی پر از شکست و مردمی حسود و کم هوش ....
دقت کنید وطن اساسا بی معنی است
ما ذاتا فرد هستیم و تنها هم میمیریم
وطن اختراع حاکمان برای سربازی کشیدن از مردم بوده
جالب است مرز وطن هم را هم همین حاکمان تعیین می کردند
( کلماتی مثل مقدس و..... همش مزخرف است)
وقتی صحبت از وطن میشه باید کنارش زمان رو هم بزاریم
دقیقا مثل سفارش ها تو بازار بورس. سفارش در چه زمانی از بازار . مثلا نمیشه گفت سفارش های روز فلان یه نماد چقدر بوده. باید بگیم در ساعت فلان چقدر بوده!
وطن هم همینطوره. بسته به زمان فرق میکنه.
یه روزی بخشهایی از ترکیه و اذربایجان کنونی و ... میشد ایران. عراق هم تا چند وقت پیش بخشی از ایران بود ولی بعدا دشمن ایران شد و 2 وطن جداگانه برای هر مردم این دو کشور ایجاد شد که زمانی یه کشور بودن
به نظر من وطن از خانواده شروع میشه و میره بالاتر نه برعکس
یعنی وطن اول خانواده، بعد کوچه و محله، بعد شهر، بعد استان، بعد کشور و ... هست.
نظر