کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
تغییرات حجم نقدینگی در 25 سال گذشته در بعضی کشورها:
ژاپن 2 برابر-- چین 25 –پاکستان 5 –افغانستان 10 – عراق 15 – بحرین 7 –
هند 26 – اندونزی 20 -- لبنان 4.5 – عمان 9 – عربستان 10 –امارات 8
کره جنوبی 7.5 –مصر 20– لیبی 6—کانادا 5 – آمریکا 5 – اتریش 3.6
مجموع کشورهای یورو4.2—فرانسه 4.1– ایتالیا 5.5– روسیه35
اسپانیا4.5 –انگلیس 4.5—سوییس 2.7– آلمان 3.1
اسراییل 11 ایران 500 برابر
اول مرد فاسدی از کنار من گذشت و من گوشه لباسم را جمع کردم تا به او نخورد . او گفت ای شیخ خدا می داند که فردا حال ما چه خواهد بود!
دوم مستی دیدم که افتان و خیزان راه می رفت به او گفتم قدم ثابت بردار تا نیفتی . گفت تو با این همه ادعا قدم ثابت کرده ای؟
سوم کودکی دیدم که چراغی در دست داشت گفتم این روشنایی را از کجا اورده ای؟ کودک چراغ را فوت کرد و ان را خاموش ساخت و گفت: تو که شیخ شهری بگو که این روشنایی کجا رفت؟
چهارم زنی بسیار زیبا که درحال خشم از شوهرش شکایت می کرد. گفتم اول رویت را بپوشان بعد با من حرف بزن .
گفت من که غرق خواهش دنیا هستم چنان از خود بیخود شده ام که از خود خبرم نیست تو چگونه غرق محبت خالقی که از نگاهی بیم داری؟
عصر ایران- یکی از محصولات خودرویی چینکه اخیرا مورد توجه قرار گرفته، Baizhi Daxiong نام دارد و جالب آنکه خبرساز شدنش به دلیل برچسب 4200 دلاری آن است! اگر این قیمت را با دلار 28 هزارتومانی به ریال تبدیل کنیم چیزی حدود 117 میلیون و 600 هزار تومان می شود.
و مردمی که غرق در دلال بازی و احتکار در هر انباری غافل... و این مردمه دلال و تورم دوست که روی شاخه نشسته مشغول اره کردنند... و ونزولایی که بزودی رخ مینمایاند... و رییس جمهوری به غایت
آقای مخبر میفرمایند با اقدامات دولت جلوی گرانیها را گرفتیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پس لابد بخاطر این اقدامات شما بوده که برنج،روغن،ماکارونی نایاب شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعآ که .. برم.
آقای مخبر میفرمایند با اقدامات دولت جلوی گرانیها را گرفتیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پس لابد بخاطر این اقدامات شما بوده که برنج،روغن،ماکارونی نایاب شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعآ که .. برم.
? عارفی که ۳۰ سال مرتب ذکر می گفت: استغفر الله!
مریدی به او گفت: چرا این همه استغفار میکنی، ما که از تو گناهی ندیدیم.
جواب داد: سی سال استغفار من به خاطر یک الحمد لله نابجاست!
روزی خبر آوردند بازار بصره آتش گرفته، پرسیدم: حجره من چه؟
گفتند: مال شما نسوخته…
گفتم: الحمدلله…
معنیش این بود که مال من نسوزد مال مردم به درک!
آن الحمدلله از سر خودخواهی بود نه خداخواهی..
چه قدر از این الحمدلله ها گفتیم ...
و فکر کردیم شاکریم؟؟؟؟
نظر