کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
افسنطین شیرین حاوی ترکیبی به نام آرتمیسینین است که دلیل ناتوانی بقای سلولهای سرطانی در حضور این گیاه محسوب میشود. آرتمیسینین هر چیزی را از انگل تا باکتری، قارچ و سلول سرطانی میکشد، در شرایطی که کاری با سلولهای سالم ندارد.
به گزارش «تابناک»، یکی از گیاهان دارویی قدرتمند آسیایی با ویژگی ارتقا سلامت وجود دارد، که در خانواده مشابه با گل مروارید و آفتابگردان قرار دارد، اما استعداد پنهان این گیاه در هیچ یک از بستگانش دیده نمیشود. این گیاه میتواند سلولهای سرطانی را تنها در ۱۶ ساعت از بین ببرد.
چینیها دیر زمانی است که از این گیاه دارویی برای کاهش تب، بهبود سلامت گوارش و دفع انگلها استفاده میکنند. در حقیقت، به واسطه توانایی بالا در خلاص شدن از شر انگل مالاریا، از این گیاه در سراسر جهان به عنوان درمانی برای بیماری مالاریا استفاده میشود.
اما تاثیرگذارترین توانایی آن تا به امروز نابودی سلولهای سرطانی بوده است؛ و این در شرایطی است که شواهد علمی از قدرت ضد سرطانی شگفت انگیز آن پشتیبانی میکنند.
مطالعات نشان داده اند که هیچ یک از سلولهای سرطان پستان، سرطان خون، سرطان کیسه صفرا، سرطان ریه، سرطان مثانه، سرطان مغز، و سرطان پروستات توانایی مقابله با این گیاه دارویی که به نام افسنطین شیرین (Sweet Wormwood) شناخته میشود را ندارند.
مَردُم کیست؟ به موجودی گفته میشه که از بدو تولد همراهیت میکنه و تا روز مرگت مجبوری که برای اون زندگی کنی!!!
برای مَردُم خیلی مهمه که تو چی میپوشی؟
چند روز یه بار حموم میری؟
چرا بچه دار نمیشی ؟
چرا اینطوری نوشتی؟ عاشق شدی؟
چرا اونطوری نوشتی؟ فارغ شدی؟
چرا چشات قرمزه؟ چیزی کشیدی؟
چرا لاغر شدی؟ شکست عاطفی خوردی؟
چرا چاق شدی؟ زندگی بهت ساخته؟
و چراهای بسیاری که تا جوابش رو بدست نیاره دست از سرت ور نمیداره!حکم برات صادر میکنه
پس دستت رو بذار رو گوشت، چشمات رو ببند و بی توجه بهش از کنارش عبور کن و مشغول کار خودت شو
حال دلت را دست آدم ها نسپار
نگذار افسار به دست به هرکجا بِکشندت
نگذار با حرف هایشان امیدت را ناامید کنند
اجازه نده رفت و آمدشان بشود دلیل غم و شادیات
زندگیات را در دستان خودت نگه دار، محکم و وفادار
محبت کن و مهربانی را هدف خودت قرار بده تا مدیون دل و روح و احساسات خودت نشوی
عقل حسابگرت را هم ناظر کن که مبادا به بیراهه روی
این کلیشه ها را تکرار میکنم که برسم به یک کلام حرف حساب
"عزیز من، لطفا فرش زیر پای آدم ها نباش، تابلو فرش زیبایی باش که بر دیوار دلشان قابت کنند"
میل داری با هم به دریا برویم و شنا کنیم؟
حقیقت ساده لوح پذیرفت و گول خورد.
آن دو باهم به کنار ساحل رفتند
وقتی به ساحل رسیدند
حقیقت لباس هایش را در آورد
دروغ حیله گر لباس های اورا
پوشید و رفت...
از آن روز همیشه حقیقت
عریان و زشت است
اما دروغ در لباس حقیقت
با ظاهری آراسته نمایان میشود
در روزهای پس از پیروزی انقلاب وقتی سنگ قبر رضاشاه در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی توسط مردم معترض و انقلابی تخریب شد، عده ای با مرحوم خلخالی گفتوگو کردند و از ارزشهای هنری سنگ قبر ناصرالدینشاه و لزوم حفظ آن سخن گفتند. در نهایت سنگ 7 تنی شاه قاجار را به کاخ گلستان جابهجا کردند
در روزهای پس از پیروزی انقلاب وقتی سنگ قبر رضاشاه در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی توسط مردم معترض و انقلابی تخریب شد، عده ای با مرحوم خلخالی گفتوگو کردند و از ارزشهای هنری سنگ قبر ناصرالدینشاه و لزوم حفظ آن سخن گفتند. در نهایت سنگ 7 تنی شاه قاجار را به کاخ گلستان جابهجا کردند
الان تو کاخگلستانه؟؟؟؟؟
کجاست ؟؟؟
پس چرا نیدم من؟؟؟
مرسی
ارنست همینگوی در طول نوشتن رمان پیرمرد و دریا، بارها سر از بیمارستان در آورد و پزشكان در نهایت مشكل او را خستگی و دریازدگی تشخیص دادند، در حالی كه همینگوی در زمان نوشتن این رمان كیلومترها از دریا فاصله داشت! اما او آنقدر غرق در پیرمرد و دریای خویش بوده که بوی دریا گرفته و دریازدگی بدحالش کرده!
مادربزرگم میگفت گاهی آنقدر مینشینم و به دشت شقایق نزدیک خانهی کودکیهایم فکر میکنم که وقتی به خودم میآیم دستهایم بوی شقایق گرفته است...
از بهترین خوابهائی که داشتم اونایی بود که خسته دراز کشیده بودم و مادرم چادرش رو میکشید روم تا بخوابم
از عطر چادرش مست میشدم
انگار یه واحد مورفین! به آدم تزریق کردن
کاش "ادکلن بوی مادر" داشتیم
یکی از صالحان دعا میکرد :
پروردگارا در روزی ام برکت ده »
کسی پرسید:چرا نمیگویی روزی ام ده ؟
ڱفت روزی را خدا برای همه ضمانت کرده است.
اما من بـرکت را در رزق طلب میکنم چیزیست
که خدا به هرکس بخواهد میدهد (نه به همگان)
?اگر در مال بیاید ، زیادش میکند .
?اگر درفرزند بیاید ،صــالحش میکند .
?اگر درجسم بیاید ، قوی و سالمش میکند .
?و اگر درقلب بیاید ،خوشبختش می کند.
?در آذر ماه ۱۳۵۷، دکترامینی از شاه خواست
برای آرام کردن اوضاع از دکتر غلامحسین صدیقی
(این حقوقدان برجسته و وزیر کشور دکترمصدق) استفاده کند. شاه با عصبانیت گفت:حالا کار من به جایی رسیده که از این میرزای جامعه شناس کمک بخواهم.
امینی: مملکت نیاز به او دارد. مساله شما نیستید.
شاه یک شب در این باره فکر کرد و اطلاع داد حاضر است.
?آنچه بین شان گذشت، با حضور دکترامینی و عبدالله انتظام:
شاه: در این مدت آقای دکتر ظاهراً در دانشگاه مشغول بودید؟
صدیقی: به لطف اعلیحضرت، گاه در زندان قزل قلعه و قصر بودم، گاه زیر نظر ساواک شما.
شاه: گلایه ها را کنار بگذاریم، باید وطن را نجات داد
صدیقی: برای نجات وطن نمی شود گذشته را کنار گذاشت. شما کاری کردید که دولتی ها تبدیل به کارگزاران شاه شدند نه خدمتگزاران ملّت. با این روش مردم شما را مسئول خرابی ها میدانند.
شاه: مگر به شما و مصدق اختیارات ندادیم؟
مصدق خواب و خیال هایی دید.
این رجال خائن بودند که وضع را به اینجا کشاندند
صدیقی: مصدق، مَردِ وارسته ای بود.
شما زاهدی ها و هویدا ها را ترجیح دادید.
شما هر چه رجل آزاده و وطن پرست بود به زندان انداختید. شما و دستگاه شما ایران را از هر چه مَرد بود خالی کرد.
شاه: توطئه ای بین المللی توسط بعضی از مخالفان به اجرا درآمده.
صدیقی: امروز باید دید چه چیز در خطر است
مملکت یا مصالح گروهی که در طول این ۲۵ سال
یعنی بعد از کودتای ۲۸مرداد علیه حکومت قانونی و ملّی مصدق زمام ملک و ملت را به دست گرفتند
اگر می خواهید مملکت به آرامش برسد نخست باید از خود گذشت کنید.گذشت از همه آن چیزهایی که به ناحق در ۲۵سال اخیر در ید قدرت شاه قرار گرفته، گذشت از ثروتی که بی سبب در خزانه شخصی شاه گرد آمده، گذشت از حمایت مردان و زنانی که جز فساد و خیانت در این سال ها نکردند، گذشت از اهل بیتی که باعث بد نام شدن خاندان سلطنت هستند.اولین شرط برای آرام شدن کشور تشکیل شورای سلطنت و استراحت حضرتعالی است.
شاه: شورای سلطنت در زمان حیات؟!
مگر آدم زنده وکیل وصّی می خواهد؟!
صدیقی: بعضی از مفسدین شما را دچار خیالات ناصواب کردند.
?دکترصدیقی، سخن می گفت و شاه از سر ناچار میشنید.شاه هرگز حاضر نبود سخنانی را گوش کند که .در کلمه کلمه آن، محکومیت بساط استبدادی او حضور دارد.فردای روزی که شاه با دکتر صدیقی ملاقات کرد ویلیام سولیوان، سفیر امریکا، به دیدن شاه آمد،شاه به سولیوان گفت:
صدیقی مرد یک دنده و سرسختی است
تنها حُسنِ او ایمانش به "قانون" است
همه هستی ام نثار ایران، یادنامه غلامحسین صدیقی
✔️زادروز دکتر صدیقی
در آذر ماه ۱۳۵۷، دکترامینی از شاه خواست
برای آرام کردن اوضاع از دکتر غلامحسین صدیقی
(این حقوقدان برجسته و وزیر کشور دکترمصدق) استفاده کند. شاه با عصبانیت گفت:حالا کار من به جایی رسیده که از این میرزای جامعه شناس کمک بخواهم.
امینی: مملکت نیاز به او دارد. مساله شما نیستید.
شاه یک شب در این باره فکر کرد و اطلاع داد حاضر است.
.
.
.
دکترصدیقی، سخن می گفت و شاه از سر ناچار میشنید.شاه هرگز حاضر نبود سخنانی را گوش کند که .در کلمه کلمه آن، محکومیت بساط استبدادی او حضور دارد.فردای روزی که شاه با دکتر صدیقی ملاقات کرد ویلیام سولیوان، سفیر امریکا، به دیدن شاه آمد،شاه به سولیوان گفت:
صدیقی مرد یک دنده و سرسختی است
تنها حُسنِ او ایمانش به "قانون" است
همه هستی ام نثار ایران، یادنامه غلامحسین صدیقی
✔️زادروز دکتر صدیقی
درود بر شما
خاندان ایرانساز پهلوی، هرچه بودند، امروز مردم در هر زمانی که فرصتی پیدا بکنند
پسری که در خلال جنگ جهانی دوم پیکر برادرش را برای خاکسپاری برده و منتظر نگهبان شده تا تحویل بگیرد.
به او گفتند بار سنگینت رو بده، گفت «سنگین نیست، برادرمه.» عکاس گفته که چنان لب خودش را میگزید برای جلوگیری از گریه کردن که از گوشه لبش خون میچکید. این عکس در ژاپن نماد قدرت است.
نظر