همه چیز از همه جا!!!

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • توپ4گوش
    ستاره دار (1)
    • Nov 2020
    • 2505

پاسخ : همه چیز از همه جا!!!

در اصل توسط رستا پست شده است View Post
    سلام
    یک سگ هار به هم ممکنه به هم نوع خودش حمله میکنه و بدیهیه اون هم نوع هم از خودش دفاع کنه.
    پستی که پاسخشو دادین حاوی پیام دیگه ای بود.
    مهم اینه اعتماد کردن و دل خوش کردن و جواب اعتمادشون جز حقارت و ذلت چیز دیگه ای نشد.
    درود بر شما

کی گفته ما باید به امریکا اعتماد کنیم؟؟ هرکه گفته اشتباه کرده چیزی از سیاست و روایط بین الملل و حتی روابط اجتماعی نیز نمیدانسته

به هیچ کشوری نباید اعتماد کرد نه امریکا نه چین یا روسیه...........رابطه ها باید براساس منافع ملی و قراردادهای مشترک باشد هر قراردادی که منافع ملی را رعایت نکرده باشد نباید زیر بار ان رفت این کشور و ان کشور هم نداره

پیشنهادها و معاملات را باید در عرصه بین الملل بررسی کرد و بر اساس منافع ان حرکت کرد این اعتماد کردن خیلی وقته بحثش تمام شده حتی در صدر اسلام نیز باعث زیان شده ببینید طلحه و زبیر و...... چه کردند یا فلان مسئول که اعتماد داشتیم چگونه پولها را برداشت و رفت!! باید نظام حسابرسی و نظارت دقیق بیاد بجای اعتماد انگاه میتوان به همه متخصصان عرصه داد برای پیشرفت

مشکل ما این هست که میخواهیم در روابطها همه را صفر و یک ببینیم و این امکانپذیر نیست و همچنین نشانه دامنه محدود سواد و اطلاعات ما میباشد
    شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• رستا
      عضو فعال
      • Jan 2018
      • 481

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
      سگ رو از اون سر دنیا اوردی جنگ
      خب باید خرجشو بدی، امنیتشو تامین کنی
      هواپیما نیرو هوایی آمریکا بود
      سگه زبون بسته چه گناهی کرده که باید سوار چرخ هواپیما بشه؟!

مفید و مختصر میگم
      افغانستانی ها مخالف حضور آمریکاییها بودند ، اونها هم رفتند
      البته قبول دارم که رفتنشون به خواست افغانها نبود
      به خاطر سیاستهای بلندمدت خودشون بود
      ولی خب افغانها هم به مدت 50 سال قربانی
      و بازیچه سیاستهای ابرقدرتهای جهان هستند
      نروژ هم نفت داره ، چرا نمیرند اونجا رو استعمار کنند ؟؟؟!!!
      یا مثلاً یک طالبانی القاعده ای چیزی توی نروژ راه بندازند
      جواب ساده است : این چیزها فقط در خاورمیانه جواب میده
      نروژی ها خر نیستند که بشه با این چیزها ازشون سواری گرفت
      و منابع کشورشون رو غارت کرد.

خیلی عذر میخوام هرکس اینو گفته قطعاً آدم خری بوده !
      اصولاً استعمار جایی میره که جهل و ثروت به میزان خیلی زیادی موجود باشه.
      مخصوصاً جهل باید زیاد باشه.
      اگر هم ثروت یا منافع در حدی باشه که قابل چشم پوشی نیست
      ولی جهل کم باشه ، خودشون کمک میکنند جهل زیاد بشه
      مثلاً با ابداء آیین های مذهبی و خرافات جدید و ترویج مدارس دینی

همین چند وقت پیش کلیپی دیدم از مدارس دینی طالبان در افغانستان
      داشت میگفت طبق این آیه قرآن اگه در جنگ پیروز شدید
      میتونید زنهای اونها رو به عنوان کنیز تصاحب کنید...
      بعد نشون میداد حضار پسرهای 15 تا 20 ساله بودند
      با دهن باز و سرشار از شهوت حرفهاشو گوش میکردند.

الان برنامه 20 سال آینده مشخص شد
      قراره طالبان با شاه مسعود به مدت نامحدود درگیر جنگ داخلی باشند
      و مردمی که بر سر دوراهی موندند که
      با طالبان باشند بیشتر حوری گیرشون میاد یا با شاه مسعود!!!
      منم با حیون بی گناه و زبون بسته مشکلی ندارم بحث فقط یه قیاس ساده بود برای روشن کردن خباثت دولت امریکا که فقط دنبال منافع خودشه و تو این راه به هییچ کسی رحم نخواهد کرد و به هییچ وعده ای عمل نمیکنه.
      موافقم با حرفاتون امان از جهل و نداشتن بصیرت که اگه نباشه بد جور ازت سواری میگیرن حتی به اسم دین.

نظر

• رستا
        عضو فعال
        • Jan 2018
        • 481

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
        درود بر شما

کی گفته ما باید به امریکا اعتماد کنیم؟؟ هرکه گفته اشتباه کرده چیزی از سیاست و روایط بین الملل و حتی روابط اجتماعی نیز نمیدانسته

به هیچ کشوری نباید اعتماد کرد نه امریکا نه چین یا روسیه...........رابطه ها باید براساس منافع ملی و قراردادهای مشترک باشد هر قراردادی که منافع ملی را رعایت نکرده باشد نباید زیر بار ان رفت این کشور و ان کشور هم نداره

پیشنهادها و معاملات را باید در عرصه بین الملل بررسی کرد و بر اساس منافع ان حرکت کرد این اعتماد کردن خیلی وقته بحثش تمام شده حتی در صدر اسلام نیز باعث زیان شده ببینید طلحه و زبیر و...... چه کردند یا فلان مسئول که اعتماد داشتیم چگونه پولها را برداشت و رفت!! باید نظام حسابرسی و نظارت دقیق بیاد بجای اعتماد انگاه میتوان به همه متخصصان عرصه داد برای پیشرفت

مشکل ما این هست که میخواهیم در روابطها همه را صفر و یک ببینیم و این امکانپذیر نیست و همچنین نشانه دامنه محدود سواد و اطلاعات ما میباشد
        بسیار عالی

نظر

• سهامدار خرد
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 2323

صدسال پیش که پالایشگاه آبادان رو انگلیسیها ساختند یه تعداد الاغ سفید واسه کارهای روزمره پالایشگاه آوردن
          این الاغها ارزششون ازکارگرای ایرانی بیشتربود
          شماره پرسنلی داشتند
          سهمیه کاه جو مخصوص داشتند
          حتی گاهی واسه اهداف مغرضانه ردیف آخر سالن اجتماعات هم اونهارو می آوردن
          ولی کارگرای ایرانی رو اونجا راه نمیدادن وشماره پرسنلی هم تا مدت زیادی نداشتن سهمیه غذا هم نداشتن
          اینهارو واسه یادآوری گفتم
          همشون هم مستند هست

نظر

• bahramkhaliran
            عضو جدید
            • Sep 2020
            • 812

ورود محموله‌های دلار به افغانستان متوقف شده و ذخایر نقدی دلار کشور به حد صفر رسیده است

رئیس بانک مرکزی افغانستان توییت کرد:
            ?ورود محموله‌های دلار متوقف شده و ذخایر نقدی دلار کشور به حد صفر رسیده است
            ?این در حالی است که افغانستان حدود ۹ میلیارد دلار ذخیره شده در خارج از کشور دارد که عمده ذخیره ۷ میلیارد دلار در ایالات متحده، خرید اوراق قرضه، دارایی های مالی و طلایی شده که نزد بانک مرکزی ایالات متحده آمریکا نگهداری می‌شود
            ?کمبود دلار در بازار افغانستان موجب کاهش نرخ برابری افغانی و افزایش نرخ تورم در کشور خواهد شد که تبعات آن زندگی فقرا را دشوارتر خواهد کرد.
            ?گفتنی است، نرخ برابری هر دلار آمریکا در برابر افغانی پس از تصرف کابل از سوی شبه‌نظامیان طالبان از ۷۹ به ۸۷ رسیده که پایین‌ترین نرخ برابری افغانی در مقابل دلار آمریکا طی حداقل ۱۸ سال گذشته به شمار می‌رود.
            ?دولت آمریکا روز دوشنبه گفته بود که دسترسی طالبان به ذخایر پولی بانک مرکزی افغانستان در ایالات متحده ممکن نخواهد بود./یورونیوز

این خبر را بدقت بخوانید دو نکته خیلی مهم دارد

1- رییس بانک مرکزی افغانستان گفته که تبعات کاهش ارزش پول کشورش سبب سخت تر شدن زندگی فقرا خواهد شد!! این دقیقا نکته ای است که روسای ما که حمایت از کارگران و مستضعفین را اهداف انقلاب میدانستند نمیدانند !!!

2- مورد دوم هم که گفته ارزش پول افغانستان به
            پایینترین حد خود طی 18سال گذشته رسیده است!! درامد خاصی هم ندارد این کشور در برابر ما اما ارزش پولش بالاتر از 18سال گذشته بوده است!!! در حالیکه ما حتی نمیتوانیم فکر آن نیز کنیم که ارزش پول کشورمان به 3سال قبل هم برسد چه به 18سال گذشته!!!!!!!!!!!!
            سلام
            1-اگر درکشورماارزش پول ملی حفظ می شد!جطوری می شد دزدها راسرسامان داد؟
            2-
            اگر درکشورماارزش پول ملی حفظ می شد!چطور می شدملت وکشور رانابود کرد؟
            3-اگر درکشورماارزش پول ملی حفظ می شد!چطور می شددرکشوردین زدایی کرد؟
            مابایدآنروزی که اسطوره رهبری وامامت راغربیها برایمان آوردندفکرمی کردیم وپرده های جهل رامی دریدیم.
            بنده 10ساله بودم وسه سالی تاانقلاب مانده بودکه می گفتند.شاه نعمت الله ولی(برنامه طراحی سده انگلیس)پیشگویی کرده است .که بعداین(شاه)سیدی بکار آیدسکه اش راکم عیار می بینم بعد ان هرخانه راهفت کاسه سفال (ویرانی)می بینم.
            بنده باخودم می گفتم که سید خیلی خوبه حالاارزش پول ملی راهم ولش کن ولی آیا بمب اتم می اندازد توی ایران که ملت نابود می شوند.تااینکه پنجاه ساله که شدم فهمیدم وقتیکه ارزش پول ملی طی چهل سال چهل هزاربرابر بی ارزش شود.می شود.کشور کنونی ایران!
            ولی امروزه فهمیده ام که ای کاش رهبری هم که برایمان پرورش دادندسید بود!نه گو طرف ازنسل سیک ها ی هندی است.که ازجنگهای مسلمانهابا سیک های هندی کینه ای عمیق نسبت به مسلمانها داشته!
            بله اینطور رهبرانی می توانند بگویند. اقتصاد مال خر است!آنهم خر بزرگ آمریکاه.اوست که می تواند بگوید برق مجانی می کنم آب مجانی می کنم.

نظر

• توپ4گوش
              ستاره دار (1)
              • Nov 2020
              • 2505

اصالت چیست !؟

در روزگاران قدیم درب قصر یکی از پادشاهان لکه سیاهی افتاده بود خادمین درباریان هر کاری می کردند و هر جا که ممکن بود رفتند ولی نتوانستد لکه را از بین ببرند
              مرد فقیری از این موضوع مطلع شد گفت من میدانم چرا درب قصر پادشاه سیاه شده است
              مرد فقیر را پیش پادشاه بردند
              پادشاه از آن مرد فقیر علت لکه سیاه درب را پرسید
              مرد فقیر در جواب‌ پادشاه گفت
              داخل درب گرانبهای قصر شما کِرمی هست که دارد از داخل درب را میخورد
              پادشاه به اوخندید و گفت ای مردک مگر میشود در داخل درب کرم زندگی کند
              مرد فقیر گفت ای پادشاه من یقین دارم کرمی در آن وجود دارد

پادشاه گفت باشه دستور میدهم درب را خراب کنند اگر نبود گردنت را میزنم

مرد بیچاره پذیرفت
              وقتی در را شکافتند دیدند کِرمی زیر قسمت سیاهی لکه رنگ وجود دارد
              پادشاه از پاسخ او خوشش آمد و دستور داد مرد فقیر را به گوشه ای از آشپزخانه برده و مقداری از پس مانده غذاها نیز به او دادند
              روز بعد پادشاه که سوار بر مرکب یکی از اسبانش شد بود رو به مرد فقیر کرد و گفت این بهترین اسب من است نظر تو چیست
              مرد فقیر گفت شاید این اسب در تند دویدن بهترین باشد که هست ولی یک ایرادی نیز دارد پادشاه سوال کرد ای مرد بگو ببینم چه ایرادی

مرد فقیر گفت این اسب در اوج دویدن هم که باشد وقتی رودخانه ای ببیند به درون آب میپرد
              پادشاه باورش نشد برای امتحان صحت ادعای مرد فقیر سوار بر اسب از کنار رودخانه ای گذشت اسب با دیدن رودخانه سریع خودش را درون آب انداخت
              پادشاه از دانایی مرد فقیر متعجب شد و یک شب دیگر نیز او را در محل قبلی با پس مانده غذا جا داد و روز بعد خواست تا او را بیاورند

وقتی فقیر را نزد پادشاه آوردند پادشاه از او سوال کرد مردک بگو دیگر چه میدانی
              مرد که به شدت میترسید با ترس گفت

میدانم که تو شاهزاده نیستی

پادشاه به خشم آمد و او را به زندان افکند
              _ولی چون دو مورد قبل را درست جواب داده بود پادشاه را در پی کشف واقعیت وا داشت
              پادشاه نزد مادرش رفت و گفت ای مادر راستش را بگو من کیستم این درست است که شاهزاده نیستم

مادرش بعد کمی طَفره رفتن گفت حقیقت دارد پسرم
              من و شاه از داشتن بچه بی بهره بودیم
              و از به تخت نشستن برادرزاده های شاه هراس داشتیم
              وقتی یکی از خادمان دربار تو را به دنیا آورد تو را از او گرفتیم و گفتیم ما بچه دار شدیم
              بدین طریق راز شاهزاده نبودن پادشاه مشخص شد
              پادشاه بار دیگر مرد فقیر را خواست و از سر دانایی او پرسید
              مرد فقیر گفت
              علت سیاهی در را از آنجایی فهمیدم که هر چیزی تا از درون خودش خراب نشود از بین نمیرود
              علاقه اسب به آب را چون پاهایش پشمی بود و کُلک داشتند فهمیدم که در زمان کُره بودن در زمان چریدن در چراگاه حتما روزی از شیر گاومیشی خوراک کرده و حتما به آب تنی علاقه مند شده
              پادشاه پرسید اصالت مرا چگونه فهمیدی
              فقیر گفت: من پاسخ دو سئوال مهم زندگی ات را به تو دادم
              ولی تو به جای پاداش دو شب مرا به گوشه ای از آشپز خانه فرستادی و‌ غذای پسمانده درباریان دادی
              چون این کار تو را دور از کرامت یک شاهزاده دیدم
              فهمیدم تو شاهزاده نیستی

یادمان باشد خصایص ما انسان ها ذاتی است
              هیچگاه آدم کوچک بزرگ نمی شود وبرعکس هیچوقت بزرگ و بزرگ زاده کوچک نمی شود
              نه هرگرسنه ای فقیراست
              و نه هر بزرگی ، بزرگوار

پس‌ نتیجه می گیریم مهم اصالت و ریشه آدماست و در چه مکتب و مسلکی و چگونه محیطی تربیت یافته است
              تو اول بگو با کیان زیستی
              من آنگه بگویم که تو کیستی

نظر

• رستا
                عضو فعال
                • Jan 2018
                • 481

در اصل توسط سهامدار خرد پست شده است View Post
                صدسال پیش که پالایشگاه آبادان رو انگلیسیها ساختند یه تعداد الاغ سفید واسه کارهای روزمره پالایشگاه آوردن
                این الاغها ارزششون ازکارگرای ایرانی بیشتربود
                شماره پرسنلی داشتند
                سهمیه کاه جو مخصوص داشتند
                حتی گاهی واسه اهداف مغرضانه ردیف آخر سالن اجتماعات هم اونهارو می آوردن
                ولی کارگرای ایرانی رو اونجا راه نمیدادن وشماره پرسنلی هم تا مدت زیادی نداشتن سهمیه غذا هم نداشتن
                اینهارو واسه یادآوری گفتم
                همشون هم مستند هست
                تو باشگاه تنیسی که تو محله بریم آبادان بوده در چند مکان اطراف باشگاه تابلوی توهین آمیز( ورود ایرانی و سگ ممنوع) نصب شده بوده که اینم مستند موجوده کتاب گل های کاغذی و کتاب نفت و قلم و ناگفته ها .
                و همچنین جریان هولوکاست ایرانیان توسط استعمار پیر که چه بلاها و حقارت ها سر ایرانیان نیامد و نسل کشی مردم ایران اتفاق افتاده.
                اینا بخش هایی از رفتارهای حقارت آمیزه این دولت هاست
                آدم وقتی همچنان حرف از اعتماد به این دولت ها میشنوه یعنی هییچ عبرتی از تاریخ نبردن

نظر

• توپ4گوش
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2020
                  • 2505

قیمه ام کو؟!

چه کسی بود صدا زد نذری؟؟

نظر

• توپ4گوش
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2020
                    • 2505

جالبه بدونید که
                    توی زبان انگلیسی به بوقلمون میگن ؛ ترکیه
                    توی ترکیه بهش میگن ؛ مرغ هندی
                    توی هند میگن ؛ پرو
                    توی زبان عربی میگن ؛ مرغ یونانی
                    توی خود یونان میگن ؛ مرغ فرانسوی
                    و توی فرانسه میگن ؛ مرغ هندی ... !
                    یعنی هیشکی مسئولیت این بزرگوارو به عهده نمی‌گیره!?

نظر

• منیب
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 2440

[ Photo ]
                      اجازه ندادم هیچ خیابان، میدان، مدرسه، بیمارستان و ... به اسم من نامگذاری گردد؛
                      هیچ کتاب آموزشی حق ندارد از من بنویسد و یا تصویری از من چاپ کند؛
                      درآمد سالیانه و اموالم هر ساله به صورت رسمی اعلام میشود!
                      قسمتی از حقوقم را به دولت و مراکز خیریه می بخشم!
                      بهترین رفیق دوران مبارزه را که وزیر هم بود به علّت فساد مالی و ثابت شدن آن در دادگاه حکم اعدامش را تأیید، امّا برایش گریه کردم!
                      «مبارز و انقلابی که فساد کند، باید فاتحۀ کشور را خواند»

?صد ساعت با فیدل کاسترو
                      ? ایگناسیو رامونت

? @PICS_NET
                      بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• منیب
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 2440

❣️یک دقیقه مطالعه

همه‌ی ما کارتون زیبای پینوکیو رو دیدیم و از اون خاطرات خوبی داریم.
                        ولی من با خوندن این کتاب فهمیدم که من هیچ‌چیز جز داستان سطحی از این اثر فوق‌العاده رو نفهمیده بودم.

کارلو کلودی می‌گفت که هدف از خلق شخصیت پدر ژپتو، نشان دادن شخصیت خداوند “آفریدگار و خالق” بوده که با چه عشق و علاقه‌ای پینوکیو رو خلق کرده بوده و در هر شرایطی از پینوکیو حمایت میکرده. حتی وقتی که پینوکیو از پدر ژپتو دور میشده اما باز از حمایت و عشق خالقش بهره‌مند بوده.
                        هدف نویسنده به تصویر کشیدن عشق همیشگی پروردگار نسبت به بنده‌اش توسط پدر ژپتو بوده است.

هدف از خلق جوجه‌اردک ”جینا” نشون دادن عقل، قلب و روح پاک پینوکیو بوده که در هر شرایطی پینوکیو رو از انجام کارهای اشتباه منع میکرده و این جوجه‌اردک پاک و معصوم رو خداوند در وجود همه‌ی بندگانش به ودیعه گذاشته اما انسان‌ها هم مثل پینوکیو هیچ‌وقت به الهامات و حرفای این جوجه‌اردکشون گوش نمیکنن و کار خودشونو میکنن و همیشه دچار سردرگمی و عذاب میشن همون‌طور که پینوکیو هیچ‌وقت به الهامات قلبش گوش نمی‌داد و همیشه دچار خسران می‌شد.

هدف از خلق شخصیت روباه و گربه‌نره به تصویر کشیدن نفس پینوکیو بوده که همیشه با وعده‌های پوچ و توخالی پینوکیو رو به گمراهی میکشوندن و مایه‌ی دوری پینوکیو از پدر ژپتو میشدن، همون‌طور که انسانها با پیروی از نفس درونشون از خداوند دور میشن.

اگه یادتون باشه توی یه قسمتی از داستان، پینوکیو دروغ که می‌گفت دماغش دراز می‌شد و توی عذاب شدیدی قرار می‌گرفت و پری مهربون اونو می‌بخشید و دوباره دماغش خوب می‌شد. نویسنده می‌گفت منظور من از خلق این سکانس این بوده که به بیننده بگم که دروغ توازن و تعادل روح پاک آدمی رو به هم میریزه و مجبور بودم اینو توی جسم پینوکیو نشون بدم و همه‌ی انسان‌ها همیشه یه پری مهربون در وجودشون دارن که به محض بازگشت از گناه اونا رو میبخشه و در آغوش میگیره.

اگه یادتون باشه توی یه قسمتی روباه و گربه‌نره با تعاریف آن‌چنانی از یک شهربازی پینوکیو رو گول میزنن و سوار بر یک کالسکه‌ی بزک‌شده میشن و میرن به شهر آرزوهاشون. وقتی صبح بیدار میشن تبدیل به یه حیوان درازگوش میشن و اینجا پینوکیو میفهمه که اشتباه کرده.
                        کارلو کلودی میگه اغلب انسان‌ها گول نفس خودشونو میخورن و در پی زرق و برق دنیا، سوار بر این کالسکه‌ها میشن و وقتی به مقصد میرسن متوجه میشن که گوششون دراز شده و اشتباه کردن.

سرتونو درد نیارم نویسنده میگه بعد از اینکه پینوکیو تمام دنیا رو گشت و تمام اشتباهاتشو کرد آخرش تصمیم میگیره که پیش پدر ژپتو برگرده و وقتی میرسه از ژپتوی پیر میخواد که اونو تبدیل به یه انسان واقعی کنه چون دیگه از چوبی‌بودن خسته شده بوده و صبح بیدار میشه میبینه که آرزوش برآورده شده و تبدیل به یه انسان واقعی شده.
                        کارلو کلودی میگه هدفم از خلق این سکانس این بوده که به مخاطب بگم که اگه به سوی خالق خودت برگردی یک انسان واقعی میشی وگرنه پینوکیوی چوبی‌ای بیش نیستیم...

#به_ما_بپیوندید ?
                        ? @PICS_NET
                        بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• منیب
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 2440

یه بنده خدایی تعریف می کرد بچه که بودم، رفتم مسجد، سر نمازم با صدای بلند دعا کردم "خدایا یه دوچرخه به من بده" ریش سفید محل شنید، گفت: بچه جان، خدا که کارش دوچرخه دادن نیست، کار خدا لطف به بندگانشه، خصوصا بخشش گناهاشون، نه دوچرخه دادن. صبح روز بعد رفتم یه دوچرخه دزدیدم و تو مسجد سر نمازم دعا کردم که خدایا منو بابت تمام گناهانم ببخش. ریش سفید شنید و گفت:

آفرین پسرم، حالا شدی آدم خوب و خداپرست. از آن روز دیگه من راهمو پیدا کردم. الان هم یه گوشه دارم خدمت می‌کنم، اول اختلاس میکنم و بعد نماز و نذری و توبه.

نظر

• اسد-ص
                            ستاره دار(5)
                            • Feb 2011
                            • 683

لطفا سرکارنذارید بیکاری برو یوگا

نظر

• bahramkhaliran
                              عضو جدید
                              • Sep 2020
                              • 812

در اصل توسط منیب پست شده است View Post
                              یه بنده خدایی تعریف می کرد بچه که بودم، رفتم مسجد، سر نمازم با صدای بلند دعا کردم "خدایا یه دوچرخه به من بده" ریش سفید محل شنید، گفت: بچه جان، خدا که کارش دوچرخه دادن نیست، کار خدا لطف به بندگانشه، خصوصا بخشش گناهاشون، نه دوچرخه دادن. صبح روز بعد رفتم یه دوچرخه دزدیدم و تو مسجد سر نمازم دعا کردم که خدایا منو بابت تمام گناهانم ببخش. ریش سفید شنید و گفت:
                              سلام احسنت که این روش روپیدا کرده دقیقا همان روشی است که مدیران سایت اجام میدهند وهم سفارش به آن می کنند.آخ جون سیک هندی شدنم() آرزواست.که کشور وملتی رانابود کنم وملت آن کشور مرایک قدیس به دانند!
                              خواهشن مسدود کنید وگرنه خوابهای مخوفی درانتظارتان است.چون تنها روش ابلیس صفتان گوشهایشان را گرفتن ونه شنیدن است.

آفرین پسرم، حالا شدی آدم خوب و خداپرست. از آن روز دیگه من راهمو پیدا کردم. الان هم یه گوشه دارم خدمت می‌کنم، اول اختلاس میکنم و بعد نماز و نذری و توبه.

نظر

• ordeal
                                عضو فعال
                                • Apr 2012
                                • 608

از جناب آقای mohammad137 درخواست دارم که برگردند و در سایت بورسی ادامه بدهند ممنون آقا محمد
                                اول دفتر به نام ایزد دانا
                                صانع پروردگار حی توانا

نظر

در حال کار...
                                X