همه چیز از همه جا!!!

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • رستا
    عضو فعال
    • Jan 2018
    • 481

پاسخ : همه چیز از همه جا!!!

این متن واقعا خواندنی هست ?

این آخوندام ما رو ول نمی کنند...?? ‌‌‌

یکی از اساتید ریاضی دانشگاه تهران نقل می‌کرد:
    ‌‌‌ قرار بود جمع منتخبی از اساتید و نخبگان ریاضی برای شرکت در کنفرانسی بین المللی به یکی از کشور های غربی برن.?
    ‌‌‌
    وقتی سوار هواپیما شدم دیدم یه #روحانی تو هواپیماست.??
    ‌‌‌‌
    به خودم گفتم بفرما؛ اینا سفر خارجی هم ما رو ول نمیکنن.?
    ‌‌‌‌
    رفتم پیشش نشستم بهش گفتم:حاج آقا اشتباه سوار شدید...مکه نمیره??
    ‌‌‌
    گفت: میدونم
    ‌‌‌‌
    گفتم: حاجی قراره ما بریم کنفرانس علمی؛ شما اشتباهی نیاین?
    ‌‌‌‌
    گفت: میدونم
    ‌‌‌
    دیدم کم نمیاره?
    ‌‌‌
    جدیدترین و پیچیده ترین مساله ریاضیمو که قرار بود تو کنفرانس مطرح کنم داخل برگه نوشتم دادم بهش، گفتم شما که داری میای کنفرانس بین المللی ریاضی اونم تو یه کشور خارجی حتما باید ریاضی بلد باشید.
    اگر ریاضی بلدید این سوال رو حل کنید ، برگه رو بهش دادم و خوابیدم.??
    ‌‌‌
    از خواب که بیدار شدم دیدم داره یه چیزایی تو برگه مینویسه.?
    ‌‌‌‌
    گفتم: حاجی عجله نکن اگه بعدا هم حلش کردی من دکتر فلانی هستم از دانشگاه تهران. جوابشو بیار اونجا بده.?
    ‌‌‌‌
    دوباره خوابیدم.?
    بیدار که شدم دیگه نمی نوشت، گفتم چی شد؟?
    ‌‌‌‌
    ?برگه رو بهم داد و گفت:
    سوالت چهار راه حل داشت سه راه حل نوشتم و اون راهی هم که ننوشتم بلد بودی.?
    ‌‌‌‌
    شوکه شده بودم??
    ادامه داد: این هم مساله منه اگر تونستی حلش کنی من حسن زاده آملی هستم از قم.........?
    ‌‌‌‌‌
    بعدها فهمیدم که به ایشون لقب ذوالفنون را دادند و ایشان در تمامی علوم صاحب نظر بود.?
    ‌‌‌‌‌
    تا جایی که دورانی که پا تو سن نذاشته بود در هفته روزی یکبار عده ای از پروفسور های فرانسه و سایر کشور های اروپایی برای کسب علم و ریاضی و نجوم خدمت ایشان میرسیدند.?
    ‌‌‌
    این جملات وقتی بیش‌تر معنا پیدا می‌کند که بدانیم صاحب تفسیر المیزان، علامه عارف آیت‌الله طباطبایی درباره شاگردش علامه حسن‌زاده فرموده‌اند:
    #حسن‌زاده را کسی نشناخت جز امام زمان(عج). ‌‌‌‌‌‌‌
    روحشون شاد و یادشون گرامی ?

#اللهم_عجل_لولیک_الفرج

نظر

• رادین1
      عضو فعال
      • Dec 2018
      • 4722

پروردگارا ! ما را از خرافات و خرافه پرستان مصون بدار ! خداوندا به ما قدرت بده که خود بیاندیشیم و تحلیل کنیم و درست را از نادرست تشخیص دهیم و چشم و گوش بسته هر چه گفتند را باور نکنیم !

خدایا ما را در گروه جاهلان قرار مده !

نظر

• رستا
        عضو فعال
        • Jan 2018
        • 481

آیت الله حسن زاده آملی:
        یکی از اهم مراقبات این است که انسان واردات و صادرات دهانش را مواظب باشد...
        وقتی واردات انسان هرزه شد صادرات او هم هرزه و پلید و کثیف می شود.
        یعنی قلم او هرزه و نوشته هایش زهر آگین خواهد شد.

نظر

• توپ4گوش
          ستاره دار (1)
          • Nov 2020
          • 2505

شک، حالت خوشایندی نیست. امّا ادعای یقین خنده‌دار است.

- فرانسوا ولتر
          شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• MOSTAFAVI
            Banned
            • Jun 2012
            • 5636

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
            پروردگارا ! ما را از خرافات و خرافه پرستان مصون بدار ! خداوندا به ما قدرت بده که خود بیاندیشیم و تحلیل کنیم و درست را از نادرست تشخیص دهیم و چشم و گوش بسته هر چه گفتند را باور نکنیم !

تالیفات علامه حسن زاده آملی درحوزه ریاضیات وهندسه عبارتند از:
            رساله در ظل(”تانژانت”)،رساله ای در تکسیر دایره و بیان نسبت محیط به قطر دایره ،تعلیقات و حواشی بر دوره اصول اقلیدس و شرح صدور آن به تحریر خواجه طوسی، رساله ای در میل کلی از امهات مسائل هیوی و مسائل متعدد هندسی و نجومی. شرح اکر مانالاووس در مثلثات کروی و تصحیح آن، رساله قطب نما و قبله نما، دروس هیئت و رشته های ریاضی_دو جلد)، دروس معرفه الوقت و القبله، تکسیر دائره ، رساله فی تعیین البعد بین المرکزین ، رساله فارسی حول فنون ریاضی،تصحیح و تعلیق اکر ثاوذوسیوس ،تصحیح مساکن ثاوذوسیوس ،تصحیح کتاب الکره المتحرکه لاوطولوقوس ،تحیح مجسطی بطلیموس،چندین رساله دیگر در فنون ریاضی و هندسه، محاسبه جیب (سینوس) یک درجه با اعشار بالا

ایشان به علوم ریاضیات ،هیات ،نجوم ،فلکیات ،محاسبات ،تعیین قطب نما ،قبله نما،هندسه و مثلثات و تعیین قبله و اوقات شرعی و تعیین زمانهای

کسوف و خسوف و….مسلط هستند ودر کنار ریاضیات قدیم به ریاضیات جدید مانند مباحث ریاضی جدید ، حساب دیفرانسیل و انتگرال و یا مباحثی

همچون تئوری اعداد و یا ترکیبیات نیز وارد هستند .

من در یکی از کتب ایشان دیدم ،از قول خواجه نصیر نقل کرده بودند ، این که اقلیدس این جمله را به عنوان اصل اعلام کرده و هندسه خودش را بر این اصل بنا نهاده ، اشکال دارد
            اصل: از یک نقطه خارج یک خط و فقط یک خط به موازات آن می شود رسم کرد
            ایشان می گفتند این اصل هندسی،اصل نیست،بلکه یک قضیه است که باید اثبات شود و آن را اثبات کرده بودند.
            روحش شاد

نظر

• رادین1
              عضو فعال
              • Dec 2018
              • 4722

در اصل توسط آقا سید پست شده است View Post
              تالیفات علامه حسن زاده آملی درحوزه ریاضیات وهندسه عبارتند از:
              رساله در ظل(”تانژانت”)،رساله ای در تکسیر دایره و بیان نسبت محیط به قطر دایره ،تعلیقات و حواشی بر دوره اصول اقلیدس و شرح صدور آن به تحریر خواجه طوسی، رساله ای در میل کلی از امهات مسائل هیوی و مسائل متعدد هندسی و نجومی. شرح اکر مانالاووس در مثلثات کروی و تصحیح آن، رساله قطب نما و قبله نما، دروس هیئت و رشته های ریاضی_دو جلد)، دروس معرفه الوقت و القبله، تکسیر دائره ، رساله فی تعیین البعد بین المرکزین ، رساله فارسی حول فنون ریاضی،تصحیح و تعلیق اکر ثاوذوسیوس ،تصحیح مساکن ثاوذوسیوس ،تصحیح کتاب الکره المتحرکه لاوطولوقوس ،تحیح مجسطی بطلیموس،چندین رساله دیگر در فنون ریاضی و هندسه، محاسبه جیب (سینوس) یک درجه با اعشار بالا

ایشان به علوم ریاضیات ،هیات ،نجوم ،فلکیات ،محاسبات ،تعیین قطب نما ،قبله نما،هندسه و مثلثات و تعیین قبله و اوقات شرعی و تعیین زمانهای

کسوف و خسوف و….مسلط هستند ودر کنار ریاضیات قدیم به ریاضیات جدید مانند مباحث ریاضی جدید ، حساب دیفرانسیل و انتگرال و یا مباحثی

همچون تئوری اعداد و یا ترکیبیات نیز وارد هستند .

من در یکی از کتب ایشان دیدم ،از قول خواجه نصیر نقل کرده بودند ، این که اقلیدس این جمله را به عنوان اصل اعلام کرده و هندسه خودش را بر این اصل بنا نهاده ، اشکال دارد
              اصل: از یک نقطه خارج یک خط و فقط یک خط به موازات آن می شود رسم کرد
              ایشان می گفتند این اصل هندسی،اصل نیست،بلکه یک قضیه است که باید اثبات شود و آن را اثبات کرده بودند.
              روحش شاد
              خداوند ایشان و همه رفته گان بشری را مورد رحمت خود قرار دهد.

علومی که از آنها نام برده اید شاید 100 سال و یا بیشتر مورد توجه بودند ! و اگر کسی اندک اطلاعاتی از انها داشت فرد عالمی تلقی می شد ! اما شما هم می دانید امروزه مباحث تفکیک شده است و هر کس در زمینه ای دنبال علم می رود و تخصصی کسب می کند و با همان تخصص به کار و خدمت به جامعه و بشر اقدام می کند .
              امروزه در کشور خودمان هزاران فارغ التحصیل لیسانس و فوق لیسانس و دکترای ریاضی داریم می آیند و می روند کسی هم ازشان نامی نمی برد! همین اواخر مرحومه خانم دکتر مریم میرزاخانی و دیگری کوچر بیرکار مدال ریاضی فیلدز را دریافت کردند که بالاترین مدال در سطح ریاضی به شمار می رود بدون شک زحمات این عزیزان باعث افتخار برای هر ایرانی و هر انسانی است . و بی شک خروجی دانش انها گره ای از مسائل و مشکلات بشر خواهد گشود!
              اما برای خودم سئوال است ! خروجی علم مرحوم علامه حسن زاده آملی اول
              برای مردم ایران و دوم جامعه بشری چی بوده است؟ و کدام مشکل را از پیش پای مردم برداشته است ؟
              باز هم می گویم خدا رحمتشان کند و بهشت برین جایگاهشان باشد.

نظر

• توپ4گوش
                ستاره دار (1)
                • Nov 2020
                • 2505

میلیاردر های آینده افغانستان......

نظر

• منیب
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 2440

♨️اولین گام موفقیت، این است که بتوانی موفقیت دیگران را تحمل کنی.

دومین گام موفقیت، این است که بتوانی موفقیت دیگران را تحسین کنی.
                  سومین گام موفقیت، این است که بتوانی موفقیت دیگران را تقلید کنی.
                  آخرین گام موفقیت این است که بتوانی به شیوه خودت موفق شوی ...

ماه را نشانه بگيريد،
                  اگر به هدف نزنيد،
                  حتماً يكي از ستاره ها را خواهيد زد.
                  بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• MOSTAFAVI
                    Banned
                    • Jun 2012
                    • 5636

نظر

• Davar
                      عضو فعال
                      • May 2017
                      • 3160

از جلوی سینما رد میشدیم، آقا سیامک ایستاده بود جلوی سینما کلافه و بیحوصله سیگار میکشید.

اکران دهه فجر بود. داخل گویا شلوغ کاری شده بود.

ما سیگارمون تموم شده بود، داریوش گفت بزارید برم ازش براتون سیگار بگیرم.

رفت جلو با فارسیِ چلاق گفت سلام من از طرفدارای شما هستم، همه فیلم هاتون رو میبینم.

اطلسی گفت خب؟ گفت هیچی یه نخ سیگار بدین ازتون یادگار نگه دارم.

آقای سیامک گفت: "پوخ یه بابا"، من یه عمره کارم فیلمه، بعد تو اومدی منو فیلم کنی؟

تو چجور طرفداری هستی که نمی دونی من اهل ارومیه ام و تُرکم، داری زور میزنی فارسی حرف بزنی.

بعد هم بی اعصاب و با اخم پاکت سیگار رو گرفت سمتش گفت بردار، مثل آدم بیا بگو سیگار میخام.

روحش شاد.

نظر

• رستا
                        عضو فعال
                        • Jan 2018
                        • 481

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post

بی شک برای هر انسان عاقلی که به دور از جهالت باشه سرای ابدی آخرت که بی نهایت هست و پایانی نداره بسیار باارزش تر از دنیاست.ارزش مقام علامه رو کسانی که رفاه دنیایشان مهم تر از سرای جاوید هست نمیتوانند درک کنند.
                        هر چند مقامات علمی غیر دینی ایشان به قدری پررنگ هست که حتی دنیا پرستان هم به راحتی ازش نگذرند.
                        . ایشان مشهور به علامه، حکیم، فیلسوف متأله، فقیه، عارف، منجم و مدرس که در ادبیات، علوم غریبه، ریاضی، هیئت و طب نیز تبحر داشت. به غیر از زبان فارسی و مازندرانی به زبان‌های فرانسوی و عربی نیز تسلط داشت و اشعاری نیز به زبان‌های فارسی، طبری و عربی سرود.ایشان افتخاری بی نظیر برای ایران و جهان اسلام هستند که قابل مقایسه با هیچ دانشمند تک بعدی و متخصص در یک حوزه نیستند.
                        ایشان اگر به دنبال مدال و افتخارات دنیایی بودند بی شک برایشان کاری نداشت فتح این قله ها ولی عمر گرانبهایشان بیشتر صرف حیات جاوید شد.
                        مهم اینه که مباحثتی که علامه بلد بودن و تدریس میکردن انقدر سطح بالا بود که از فهم خیلیا بیرون بود
                        برای تدریس دو فصل اصول اقلیدس در جهان هیچ شخصی وجود نداشت جز ایشون
                        که از دانشگاه سوربون فرانسه و آمریکا و چند کشور دیگه خدمتشون فرستادن و گفتن بیاید.
                        اون استخراج تقویمی که حضرت علامه میکرد یک دونه دانشگاهیهاشون نتونست
                        تا استادشون اومدن گفتن نکن
                        این راه رو نرو که فردا به عنوان مستخرج شناخته میشی به جای اینهمه معارفت
                        کسی که درکی از علامه نداره چه میدونه یک انسان اگر انسان باشه
                        چوب قبرشم شفا میده
                        بیماریهایی رو که صد تا دکتر نتونن خوب کنن
                        و اینکه
                        بزرگترین معجزه دین خدا قرآن بود
                        که کتاب انسان سازیه
                        نه کتاب پل سازی
                        یا مثلا کتاب شفای مریض
                        مشخصه که بزرگترین معجزه در این دنیا انسان شدنه
                        انسان سازی مهمترین دغدغه خدا و فرستاده های خداس
                        و اون چیزی که هدف و محصول ایشون هست انسانهاییه که با یه توجه میتونن عالم عالم طی کنن و کارها صورت بدن که بی شک از تصور ماها خارجه.

ایشان ۱۹۰ کتاب تالیف کردند که بی شک خروجی این علم برای بشریت بی ثمر نخواهد بود
                        تنها کتاب معرفت نفس ایشان کافیست که بشریت نگاهی دیگر به دین و دنیا و آخرت داشته باشه نگاهی متفاوت از هر آنچه تا به حال شنیده .
                        خدمتی که حضرت علامه به مردم دنیا ووبه ویژه مردم ایران کرد به اشتراک گذاشتن تمام علومیست که اگر درک بشه آبادانی حیات ابدیست.
                        صد افسوس که کمتر کسی ارزش این نقشه گنج که حضرت علامه سالیان سال برایش زحمت کشیدند و در اختیار بشریت قرار دادند ،میداند.
                        خدایا ما را برای این غفلت و جهالت ببخش.

نظر

• رستا
                          عضو فعال
                          • Jan 2018
                          • 481

این حسین کیست که عالم همه دیوانه اوست.مراسم اربعین در سوئد

نظر

• توپ4گوش
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2020
                            • 2505

سلام دوستان

خواهشا این مبحث را تبدیل به مبحاث و مجادلات سیاسی و مذهبی نکنید!! و از ان استفاده ابزاری نکنید در این مبحث چت کردن و صحبت و....ممنوع است

این مبحث صاحب داره مال بنده است کسی حق ندارد انرا منحرف کند

این مبحث اختصاص به مطالب اموزشی و اموزنده در هر زمینه ای دارد مطالب مفید و اموزنده بدون رویکرد سیاسی و مذهبی اگر دوست داشتید بیاورید در این مبحث درج کنید تا ارشیو خوبی شود برای ایندگان دوست هم نداشتید مشارکت سالم داشته باشید اصلا بیخیال مسئله باشید خودم به روز میکنم

چلغور بلغور کردن اندیشه هایتان را با چتها ببرید در سایر تاپیکها مربوطه یا در بخش ازاد سایت

این اخرین اخطار است خدا لعنت کند در این روز اربعین به هر کسی که از این به بعد بخواهد این تاپیک مفید را منحرف کند
                            آخرین ویرایش توسط توپ4گوش؛ 2021/09/27, 12:24.

نظر

• Davar
                              عضو فعال
                              • May 2017
                              • 3160

این عکس کاملا واقعی است

این پنج نفر آخرین نفراتی هستند که از روی پل خرمشهر عبور میکنند،

تا نیروهای عراقی را معطل کنند،

که در نتیجه مردم فرصت بیشتری داشته باشند تا شهر را خالی کنند.

پنج نفری که هرگز برنگشتند.

و ما نه نامشان را فهمیدیم و

نه تصویرشان را داریم

بغض عجیبی پشت این عکس هست...

چی فکر می کردند،چی شد !

روحشان شاد و یادشان گرامی باد.

نظر

• MOSTAFAVI
                                Banned
                                • Jun 2012
                                • 5636

کانال تلگرامی لیبانیران شوخی جالب لبنانی ها با مشکل سوخت انگلیس را منتشر کرد.

ملکه: برای حل مشکل سوخت چه کار داری می‌کنی؟

نخست وزیر: علیا حضرتا! دیگه دارم به ایران زنگ میزنم.

نظر

در حال کار...
                                X