همه چیز از همه جا!!!

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • اوشنوس
    Banned
    • Dec 2015
    • 901

لامذهب معلوم نیست چی میزنه و چه نوع قرصی مصرف میکنه!! اول صبحی با حرفهای نیش دارش تن من پیرمرد را لرزاند! من بهش حرف بدی نزدم به والله ولی خودش بهم پرید و بهم گفت پیرمرد علاف و یه مشت حرفهای بی سر و ته دیگه! این روزها داروخانه میری قرص بگیری اکثرآ یا تاریخ مصرف گذشته هستند و یا فیک شاید دلیل این پرخاشگریش و کولی بازیش مصرف اینجور قرصهای فیک و تاریخ مصرف گذشته باشه!! با حرفهاش ر...د به اعصاب من پیرمرد و تا الآن استرس دارم ازش!! خدا روحانی را لعنت کند که پای اینجور آدمهای بیمار و قاطی پاتی را به بورس کشاند

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post

من میترسم این بنده خدااخرش گریپاژ کنه
    خونش بیافته گردنت

نظر

• dornaa
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 1512

در اصل توسط اوشنوس پست شده است View Post
      لامذهب معلوم نیست چی میزنه و چه نوع قرصی مصرف میکنه!! اول صبحی با حرفهای نیش دارش تن من پیرمرد را لرزاند! من بهش حرف بدی نزدم به والله ولی خودش بهم پرید و بهم گفت پیرمرد علاف و یه مشت حرفهای بی سر و ته دیگه! این روزها داروخانه میری قرص بگیری اکثرآ یا تاریخ مصرف گذشته هستند و یا فیک شاید دلیل این پرخاشگریش و کولی بازیش مصرف اینجور قرصهای فیک و تاریخ مصرف گذشته باشه!! با حرفهاش ر...د به اعصاب من پیرمرد و تا الآن استرس دارم ازش!! خدا روحانی را لعنت کند که پای اینجور آدمهای بیمار و قاطی پاتی را به بورس کشاند
      امین

این بنده خدارو ازحوزه انداختن بیرون باسرافتاده توحوض زاینده رود داره دست وپامیزنه غرق نشه

نظر

• BOURSY
        مدیر سایت
        • Nov 2010
        • 251

دوستان مراعات کنید لطفا

نظر

• گنجشک
          ستاره‌دار(3)
          • Jun 2022
          • 1325

چندکلام حرف ناحساب

چنتا بچه تو کوچه جمع شده بودن که فرفره بازی کنند .
          یکی از بچه ها که اهل علم بود گفت ما در نیم کره شمالی هستیم ، حالت درست برای چرخاندن فرفره اینه که ساعتگرد باشه.
          یکی از بچه ها که چپ دست بود، به پیر و پیغمبر قسم می خورد که فرفره را باید پادساعتگرد چرخاند!

یکی دیگه از بچه ها که خلاقیت بالایی داشت میگفت فرفره باید پرت کرد هوا تا حول محور افقی بگرده !

اما نهایتا قرار بر این شد که فرفره را در جهتی که پسر بچه صاحب اسلحه گفت درست اش اینه ! بچرخانند.

فرفره را در کدام جهت باید چرخاند ؟

-----------
          کشتی تایتانیک داشت غرق میشد ، طبقه پایین معتقد بود که ما همه سوار یک کشتی هسیم و بیاین با کمک هم جلوی سوراخ را بگیریم ، اما شخصی که طبقه بالا بود ، نه به چپش بود نه راستش .

آیا نادان بود ؟ نه! چون قایق نجات داشت حتی اگر کشتی سوراخ شده باشه ، و حتی اگر بلند مدت فکر کنه ، مرگ دیگران سودمند خواهد بود چون نزا بر سر جا و غذا کاهش پیدا می کنه و سهم بیشتر و راحت الوصول تری در انتظارش خواهد بود .

ایا مرگ سایر همنوعان ناخوشاینده ؟ یا خوشایند ؟
          ایا همنوع در خدمت ما خواهد بود ، یا در رقابت با در تصاحب منابع ؟

مرگ کودکان غزه خوبه یا بد ؟

سود شرکت های ما چی میشه ؟ پول ما تو بورس چی شد ؟

ایا جامعه ها هم به دو دسته ی سوده و زیان ده تقسیم می شوند ؟ و مرگ جوامع زیانده مفید هست ؟

مفسد فی العرض کی هست ؟ کسی که سود من را کاهش میده !
          حکمش چیه ؟ اعدام.

نظر

• علیرضا۱۲۳
            عضو فعال
            • Sep 2022
            • 2836

در اصل توسط طيب پست شده است View Post

عرض ادب

بله بنده آدمی خوشبین هستم دقیقا همینطوری است چون تمامی دوستانم همین نظر را دارند

ولی همیشه نقد را دوست دارم البته نقدی که علمی و منطقی باشه نه توهین و تخریب و همراه با بدبینی

واما شناخت بنده نسبت به جناب آقای مرتضی دالاهو

همانطوری که شما و سایر دوستان را در این فاروم میشناسم ایشون را هم همینطور و همیشه عرض کرده ام خاک زیر پایتان هستم چون از همه شما بزرگواران مطالب زیادی آموخته ام

واما سن و سال
            فک کنم این علیرضا از همه مسن تره 😂😂😂

قربانت
            شما فرض کن بنده ۲۰۰ سالم هست به چه نتیجه ای قراره برسید!!!! دو مورد رو میگم و بعد صحبت اصلی که هم خطابم به شماست و هم جناب دالاهو
            مورد اول اینکه...اصلا موضوع بحث سن و سال نیست...موضوع اصلی یک نسل فکری هست...ممکنه کسی ۲۰ سالش باشه اما افکارش متعلق به نسل فکری شما باشه و بالعکس
            مورد دوم اینکه ..بحث رو شخصی نکنید...من نمیدونم اینکه هر کدام از ما در دنیای حقیقی چه کاره هستیم چه ارتباطی به نظرات دنیای مجازی داره...چه برسه به اینکه قرار باشه راستی آزمایی هم بشه

بحث فقط انقلاب ۵۷ نیست...نسل فکری شما میزان انعطاف پذیری بسیار کمتری داره نسبت به نظرات و افکار دیگران...گاهی وقتها من تعجب میکنم بعضاً مخالف نظام هم هستید...چون عموما یک شورای نگهبان محکم در ذهن تحلیلی خودتون دارید...شاید وقایع اجتماعی مثل انقلاب و جنگ و روی کار آمدن یک حکومت توتالیتر تاثیر داشته...بنده دلیلش رو نمیدونم...اما طرز فکر و کنش اجتماعی شما دو تا مشخصه بارز داره...یکی اینکه تغییر رو سخت می‌پذیرد...دوم اینکه پذیرش نظرات مخالف برای شما نه تنها سخت بلکه اصلا تعریف نشده است!!!

نسل قبل از شما هم حتی اینطوری نبوده..خصوصا تحصیلکرده های قبل از شما کلا اخلاق متفاوتی داشتند... گارد شما بالاست...هنوز طرف مقابل حرف نزده هوک چپ رو آماده کردید...دنیا رو فقط از زاویه دید خودتون به رسمیت میشناسید...ندید قول میدم فرزندانتان چنین رفتارهایی ندارند
            اینکه گفتم نسل قبل از شما هم اینطور نبودند...اتفاقا دیروز به یک مطلبی برخوردم جالب بود...بعدا سر فرصت عرض میکنم
            روز خوش

نظر

• طيب
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 3115

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
              شما فرض کن بنده ۲۰۰ سالم هست به چه نتیجه ای قراره برسید!!!! دو مورد رو میگم و بعد صحبت اصلی که هم خطابم به شماست و هم جناب دالاهو
              مورد اول اینکه...اصلا موضوع بحث سن و سال نیست...موضوع اصلی یک نسل فکری هست...ممکنه کسی ۲۰ سالش باشه اما افکارش متعلق به نسل فکری شما باشه و بالعکس
              مورد دوم اینکه ..بحث رو شخصی نکنید...من نمیدونم اینکه هر کدام از ما در دنیای حقیقی چه کاره هستیم چه ارتباطی به نظرات دنیای مجازی داره...چه برسه به اینکه قرار باشه راستی آزمایی هم بشه

بحث فقط انقلاب ۵۷ نیست...نسل فکری شما میزان انعطاف پذیری بسیار کمتری داره نسبت به نظرات و افکار دیگران...گاهی وقتها من تعجب میکنم بعضاً مخالف نظام هم هستید...چون عموما یک شورای نگهبان محکم در ذهن تحلیلی خودتون دارید...شاید وقایع اجتماعی مثل انقلاب و جنگ و روی کار آمدن یک حکومت توتالیتر تاثیر داشته...بنده دلیلش رو نمیدونم...اما طرز فکر و کنش اجتماعی شما دو تا مشخصه بارز داره...یکی اینکه تغییر رو سخت می‌پذیرد...دوم اینکه پذیرش نظرات مخالف برای شما نه تنها سخت بلکه اصلا تعریف نشده است!!!

نسل قبل از شما هم حتی اینطوری نبوده..خصوصا تحصیلکرده های قبل از شما کلا اخلاق متفاوتی داشتند... گارد شما بالاست...هنوز طرف مقابل حرف نزده هوک چپ رو آماده کردید...دنیا رو فقط از زاویه دید خودتون به رسمیت میشناسید...ندید قول میدم فرزندانتان چنین رفتارهایی ندارند
              اینکه گفتم نسل قبل از شما هم اینطور نبودند...اتفاقا دیروز به یک مطلبی برخوردم جالب بود...بعدا سر فرصت عرض میکنم
              روز خوش

سلام و عرض ادب و احترام

اتفاقا برعکس تنها قشر تمامیت خواه و دگماتیست که در اقلیت هستند شاه پرست ها هستند چون شاهان خودشان را ظل الله می‌پنداشتند و مردم باید مخارج عریض و طویل این پادشاهان را تامین میکردند

نسل زد فعلی و اکثریت مردم بطور کلی برگشت به گذشته را قبول نمی‌کنند بلکه کاملا امری ارتجاعی متصورند

واین شاه پرست ها هستند که حتی از حکومت فعلی هم بیشتر دگر اندیشان را برنمی تابند

در تاپیک همسایه به همه دگر اندیشان انگ چپی میزنید و غیر از خودتان را مثل شاه پرست های زمان شاه قبول ندارید و بهمین دلیل مردم از شما بیزارند

و اما کسب قدرت به چه قیمتی ؟

حتی اذعان داشتید که باید دگر اندیشان را از بین ببرید و هر کسی که جلو شما ایستادگی کرد باید از بین برود

اهانت به مردم و موجودیت کشور از جانب سلطنت طلب ها برای همه آشکار شده وبهمین دلیل جایگاهی پیش مردم ندارید
              ارادت

نظر

• علیرضا۱۲۳
                عضو فعال
                • Sep 2022
                • 2836

سلام و عرض ادب و احترام

اتفاقا برعکس تنها قشر تمامیت خواه و دگماتیست که در اقلیت هستند شاه پرست ها هستند چون شاهان خودشان را ظل الله می‌پنداشتند و مردم باید مخارج عریض و طویل این پادشاهان را تامین میکردند

نسل زد فعلی و اکثریت مردم بطور کلی برگشت به گذشته را قبول نمی‌کنند بلکه کاملا امری ارتجاعی متصورند

واین شاه پرست ها هستند که حتی از حکومت فعلی هم بیشتر دگر اندیشان را برنمی تابند

در تاپیک همسایه به همه دگر اندیشان انگ چپی میزنید و غیر از خودتان را مثل شاه پرست های زمان شاه قبول ندارید و بهمین دلیل مردم از شما بیزارند

و اما کسب قدرت به چه قیمتی ؟

حتی اذعان داشتید که باید دگر اندیشان را از بین ببرید و هر کسی که جلو شما ایستادگی کرد باید از بین برود

اهانت به مردم و موجودیت کشور از جانب سلطنت طلب ها برای همه آشکار شده وبهمین دلیل جایگاهی پیش مردم ندارید
                ارادت
                گفتم که ...گارد بالاست و هوک چپ آماده اصابت!!!
                فقط فرق بین شما و جناب دالاهو...یک عرض ادب اولش هست و یک ارادت آخرش

نظر

• dornaa
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 1512

روز خوش

سلام
                  خداروشکر یک اقراروحرف حساب ازشما شنیدیم
                  دقیقا طرف مقابل شما هم همین احساس شما روکه (دربالاذکرکردی) نسبت به شماداره
                  حالا شما مومبینی و
                  طرف مقابل شما پیچش مو ربطی هم به حکومت نداره
                  واین تضادمتقابل همیشه برای همه نسلهای مختلف وجود داشته وخواهدداشت
                  واین تضادباگذرعمر وتجربه حل میشه که دیگه برای ما که ازتجربه دیگران که (پیچش مورودیده بودن وبه مامتذکرمیشدند)استفاده نکردیم وشد همین که مبینی
                  وهمین دور باطل نسل به نسل درحال تکراره وحالانوبت شماست که تجربه کنی وبه ته خط برسی که دیگه دیره
                  چون اولیه به دومیه میگه فقط من میفهمم
                  دومیه هم به اولیه میگه فقط من میفهمم
                  متشکرم
                  آخرین ویرایش توسط dornaa؛ 2025/09/01, 10:57.

نظر

• dornaa
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 1512

خوشم اومد داری میای توراه
                    بافحش به همدیگه وقیل وقال راه بجایی نمیبریم
                    نظر

• طيب
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 3115

شرکت هواپیمایی آسمان سومین ایرلاین رسمی کشور است که در سال 1359 از ادغام چهار شرکت هواپیمایی: پارس ایر، ایر آسمان، ایر تاکسی و هور آسمان شکل گرفت

نظر

• طيب
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 3115

شرح در تصویر...

ملتِ بی سواد ، زاده نمی شود
                        ساخته می شود ... !

بی سوادیِ حقیقی ، ربطی
                        به معلومات و تحصیلات ندارد !
                        بی سوادی یعنی ؛ شبکه ی
                        محبوبِ اجتماعی را که باز می کنی ؛
                        تمامِ صفحات ، پر باشد از
                        روزمرگیِ آدم معروف ها ،
                        مسخره بازیِ معروف نماها ،
                        قضاوت هایِ بی سر و ته ،
                        و توهین هایِ شرم آور ... !
                        نه از مطالبِ آموزشی خبری باشد ،
                        نه از چهار کلام حرفِ حساب ... !
                        بی سوادی یعنی ؛ تویِ صفحه
                        و روی پروفایلت بنویسی ؛
                        به بهشت نمی روم اگر مادرم آن جا نباشد
                        و کمی آن طرف تر ، مادرت
                        از بی توجهی ات بغض کرده باشد
                        بی سوادی یعنی ؛ مسیرِ تمامِ لباس فروشی و
                        آرایشگاه هایِ شهر را از حفظ باشی ،
                        اما حتی یک بار هم گذرت به
                        کتابفروشی نیفتاده باشد ...
                        این بی سوادیِ مدرن ؛
                        دارد فرهنگمان را از ریشه می خشکانَد...

نظر

• ashkan zandi
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 1144

خداروشکر در مورد اینم اشتباه نکردیم
                          نمونه بابک زنجانی مجازی ایشون

نظر

• abdollah000
                            عضو فعال
                            • Apr 2022
                            • 1531

‏ایران یکی از ارزان‌ترین کشورهای دنیا برای استخراج بیت‌کوین در دنیاست.
                            به همین دلیل اصلاً جای تعجب نداره که از آقازاده‌ها گرفته تا مافیای داخلی، و حتی سرمایه‌گذارهای روسی و چینی، اینجا رو به‌عنوان بهشت ماینینگ انتخاب کرده باشند.

در ایران میشه یک بیت‌کوین را با هزینه ۱,۳۰۰ دلار استخراج کرد و آن را به قیمت ۱۰۸,۰۰۰ دلار (حدود ۸۳ برابر) فروخت.

نظر

• طيب
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 3115

از مترسکی سوال کردم: آیا از تنها ماندن در این مزرعه بیزار نشده‌ای؟
                              پاسخم داد: در ترساندن دیگران برای من لذت به یاد ماندنی است،
                              پس من از کار خود راضی هستم و هرگز از آن بیزار نمی‌شوم!
                              اندکی اندیشیدم و سپس گفتم:
                              راست گفتی! من نیز چنین لذتی را تجربه کرده بودم!
                              گفت: تو اشتباه می‌کنی!
                              زیرا کسی نمی‌تواند چنین لذتی را ببرد،
                              مگر آنکه درونش مانند من با کاه پُر شده باشد!

📘 داستان هاى كوتاه
                              👤 #جبران_خليل_جبران

نظر

• اسد-ص
                                ستاره دار(5)
                                • Feb 2011
                                • 694

از مترسکی سوال کردم: آیا از تنها ماندن در این مزرعه بیزار نشده‌ای؟
                                پاسخم داد: در ترساندن دیگران برای من لذت به یاد ماندنی است،
                                پس من از کار خود راضی هستم و هرگز از آن بیزار نمی‌شوم!
                                اندکی اندیشیدم و سپس گفتم:
                                راست گفتی! من نیز چنین لذتی را تجربه کرده بودم!
                                گفت: تو اشتباه می‌کنی!
                                زیرا کسی نمی‌تواند چنین لذتی را ببرد،
                                مگر آنکه درونش مانند من با کاه پُر شده باشد!

📘 داستان هاى كوتاه
                                👤 #جبران_خليل_جبران
                                سلام مترسگ ساخته دست دیگران است ازخودش اراده ای ندارد . کلا داستان سرکاریه

نظر

در حال کار...
                                X