همه چیز از همه جا!!!

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • b4city
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 4184

در اصل توسط آپولون پست شده است View Post
    من نمیدونم چرا هر چی گرفتاری و مشکلات توی این مملکت اتفاق میفته سر چپ های بیچاره خالی میشه!!؟ چرا هر چی سنگه مال پای لنگه!!!
    آخه عزیز من بنده خودم چپم و همیشه چپ بودم و همه وجودم هم چپیه و هم چپه یه زمانی با پای چپ توپ میزدم و با دست چپ مینویسم هم سمت چپ میپیچم و به چپ منحرف میشم و در کل همه جوره چپ هستم و چپل چپولم گناه من چیه اخه که همه گیرتان به ما چپیهاست!! اگه من چپ بازی میکنم ضررش به شما چیه آخه!! هی هر چی میشه و هر زرتی میشه میگین کار چپی هاست!! چرا هر ر...ده گندی تو این مملکت زده میشه ما چپی چپولها باید تاوانش را بدیم و حرفهای نیش دارتان را تحمل کنیم!!! پس راستی ها چی!! آنها هیچ گندی به این مملکت نمیزنند!!! واقعآ مصداق ضرب المثل " گنه کرد در بلخ آهنگری به شوشتر زدند گردن مسگری" فقط شمائید و شما...
    دلخور نشید دوست عزیز . توضیح داره
    اگر دقت کرده باشید من اسامی اوردم که کله گنده های چپ بود و از اون قدیمی هاش بودند و از زمان رضا شاه فعال بودند و میشه گفت بنیانگزاران چپ
    و منظورم چپ طغیانگر و انقلابی و تمام شرق گرا و فول غرب ستیز و افراطی بود . چپی که کلیه ارمانهاش را در شرق و وبخصوص شوروی سابق خلاص میکرد و میخواست دنیای غرب نابود شود
    چپ چریکی و اگر لازم میشد همراه با اقدامات تروریستی . چپ استالینی و مائوئی که وطن تقریبا براش معنا نداشت . چپ جهان وطنی با کمترین تعصب و تمایل ملی و حتی برعکس در مواردی نه تنها کمترین علاقه ملی بلکه تجزیه طلب

چپ نیم قرن تا یک قرن گذشته . چپ ایدئولوژیک

وگرنه چپ با مفاهیم امروزی که مشکلی نداره . در حال حاضر دولت سوئد و انگلیس برای نمونه کاملا در دست احزاب متمایل به چپ است . احزابی که چارچوب دمکراسی و انتخابات را پذیرفته اند و با به قدرت رسیدن نه ایدئولوژی خاصی را دنبال میکنند . نه سر ستیز با کشور یا بلوک قدرتی در جهان را دارند و نه عربده کش هستند و نه چریک و نه تروریست و نه کوفت و زهر مارهائی که نیم قرن یا یک قرن گذشته در جهان شاهدش بودیم

فقط سیاست هاشون اندکی با دیگر احزاب متفاوت است که کاملا طبیعی است . در چارچوب اساسنامه و اختلاف نظر بین احزاب است

شما الان به یک انگلیسی یا سوئدی بگی با دولتتون مشکل داری احتمال زیاد میگه نه . برا چی مشکل ؟ اصلا تفاوتی برای یک سوئدی یا انگلیسی نداره دولتش چپ باشه یا میانه یا محافظه کار متمایل به راست
    زندگیشون را میکنند و بخاطر افکار و منش دولتشون هم مشکلی براشون پیش نمیاد کما اینکه اتفاقا ممکنه بخشی از مردمان این کشورها دولت های متمایل به چپ را بیشتر بپسندند

قبلا هم گفتم بخشی از بدنه حزب دمکرات امریکا چپ است
    این چپ که در حال حاضر در احزاب جهان فعال است و مثال زدم اصلا قابل قیاس با اونی که در ایران از جنس توده ای و چریک فدائی و اقدامات تروریستی و ... بود زمین تا اسمان متفاوت است و بحثش جداست

نظر

• EHSANI
      ستاره‌دار(3)
      • Sep 2020
      • 2193

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
      بچه ؟!😂😂 نه نبودم
      درود جناب طیب
      متوجه نشدم متولد بعد از انقلاب هستی ؟
      یا زمان انقلاب ، بزرگ بودی ؟

دلیل علاقه بنده به شما
      (که باعث تعجب بعضی کاربران هم شده)
      اینه که من هم چندین دهه پیش مثل شما فکر می‌کردم
      بعدها با گذر زمان ، حقایقی بر من منکشف شد
      که فهمیدم کلاً راه رو اشتباه می‌رفتم

خلاصه بگم ؛
      خیلی حرفها ، ظاهرشون قشنگه و کلی لایک می‌خوره
      ولی وقتی حلاجیش کنی می‌بینی از حق و حقیقت به دوره
      FOOL کنندگان از همین ها برای فریب جوامع استفاده می‌کنند...

نگرش ، همه چیز است .

نظر

• EHSANI
        ستاره‌دار(3)
        • Sep 2020
        • 2193

دقت کنید به این موضوع مهم که بارها عرض کرده ام و تاکیدا عرض میکنم ارتقا دانش عمومی تنها راه برای رهایی است و این مهم در دوران ها نسبی است
        به نام خدا ، بنده احسانی هستم ، یک عدد جاهل عامی

الان اومدم خدمت شما مرشد گرامی که منو ارشاد کنید

لطفاً بفرمائید چطوری می‌تونم دانش عمومی خودمو ارتقا بدم ؟!

اگه باید کتاب بخونم ، لطفاً اسم کتابهای لازم معرفی فرمائید

اگه باید در حزب یا گروه یا چنل و سایت و فروم خاصی عضو بشم ، بگو

اگه باید سفر دور دنیا برم هم حاضرم ، بگو تا برم

-------------------------

خودت برای ارتقا دانشت چکار می‌کنی ؟
        بگو ما هم همون کار رو بکنیم

نگرش ، همه چیز است .

نظر

• طيب
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 3097

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
          درود جناب طیب
          متوجه نشدم متولد بعد از انقلاب هستی ؟
          یا زمان انقلاب ، بزرگ بودی ؟

دلیل علاقه بنده به شما
          (که باعث تعجب بعضی کاربران هم شده)
          اینه که من هم چندین دهه پیش مثل شما فکر می‌کردم
          بعدها با گذر زمان ، حقایقی بر من منکشف شد
          که فهمیدم کلاً راه رو اشتباه می‌رفتم

خلاصه بگم ؛
          خیلی حرفها ، ظاهرشون قشنگه و کلی لایک می‌خوره
          ولی وقتی حلاجیش کنی می‌بینی از حق و حقیقت به دوره
          FOOL کنندگان از همین ها برای فریب جوامع استفاده می‌کنند...

عرض ادب و احترام

عرض کردم پنجاه سال است که میرم کوه ودر زمان انقلاب بچه نبودم جوانی پر شور بودم

حالا بنده چه نوعی فکر میکنم که با گذشته باورهای شما یکیست؟!!!!!! و بعداً شما براه راست هدایت شدید😂

در سه دهه فاروم نویسی به تنها چیزی که اهمیتی نمیدهم لایک هاست و چندین بار عرض کرده ام و تاکیدا عرض میکنم نوشته های بنده صرفا برای نقد از جانب دوستان است تا بیشتر یاد بگیرم و‌اشکالاتم رفع بشه

ظاهر زیبا خوب است در تمامی عرصه ها ولی سیرت خوب زیباتر است

زندگی عمر کردن نیست بلکه رشد کردن است
          عمر کردن کاریست که از همه موجودات بر می آید
          اما رشد کردن هدف والای انسانیت است

ارادت

نظر

• طيب
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 3097

به نام خدا ، بنده احسانی هستم ، یک عدد جاهل عامی

الان اومدم خدمت شما مرشد گرامی که منو ارشاد کنید

لطفاً بفرمائید چطوری می‌تونم دانش عمومی خودمو ارتقا بدم ؟!

اگه باید کتاب بخونم ، لطفاً اسم کتابهای لازم معرفی فرمائید

اگه باید در حزب یا گروه یا چنل و سایت و فروم خاصی عضو بشم ، بگو

اگه باید سفر دور دنیا برم هم حاضرم ، بگو تا برم

-------------------------

خودت برای ارتقا دانشت چکار می‌کنی ؟
            بگو ما هم همون کار رو بکنیم

فدات شم

شما استاد گرامی که بنده از خدمت شما بزرگوار در حال تلمذ هستم و یک دانش آموز تنبلی هستم و مفتخرم به اینکه بنده را شما و سایر دوستان به دانش آموزی قبول میکنید یک فرد عادی هستم دوست دارم خودم باشم همینه که هستم برام اهمیت داره

واما یک استادی داشتم یک روز به بنده فرمودند هر کتابی به خواندنش می ارزد و بنده پرسیدم استاد هر کتابی و در جواب فرمودند بله هر کتابی به خواندنش می ارزد

بنده نه به نویسنده نگاه میکنم و نه به گوینده فقط به نوشته و گفتار اهمیت میدهم و هر نوشتار و گفتاری که در چارچوب علوم و منطق و دارای عقلانیت باشد قبول میکنم دیگه چه کسی نوشته و یا کی گفته برام مهم نیست هر چند برای تمامی نویسنده ها احترام قائلم ولی جای نقد را محفوظ نگه میدارم

سعی میکنم هر روز کتاب بخوانم واکثر مطالب دوستان را می‌خوانم حتی کتاب های کاملا تخصصی دینی و غیر دینی

برای ارتقا دانش باید تلاش کنیم و از نقد ترسی نداشته باشیم حتی از فحاشی ها

نظراتمان را به نقد بگذاریم و به نظرات دیگران اهمیت دهیم تاکیدا عرض میکنم حتی در صورتیکه در تو در توی نظرات توهین هم باشد ولی کلیتش منطقی باشه قبول کنیم

مخلصیم

نظر

• طيب
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 3097

در اصل توسط b4city پست شده است View Post

دلخور نشید دوست عزیز . توضیح داره
              اگر دقت کرده باشید من اسامی اوردم که کله گنده های چپ بود و از اون قدیمی هاش بودند و از زمان رضا شاه فعال بودند و میشه گفت بنیانگزاران چپ
              و منظورم چپ طغیانگر و انقلابی و تمام شرق گرا و فول غرب ستیز و افراطی بود . چپی که کلیه ارمانهاش را در شرق و وبخصوص شوروی سابق خلاص میکرد و میخواست دنیای غرب نابود شود
              چپ چریکی و اگر لازم میشد همراه با اقدامات تروریستی . چپ استالینی و مائوئی که وطن تقریبا براش معنا نداشت . چپ جهان وطنی با کمترین تعصب و تمایل ملی و حتی برعکس در مواردی نه تنها کمترین علاقه ملی بلکه تجزیه طلب

چپ نیم قرن تا یک قرن گذشته . چپ ایدئولوژیک

وگرنه چپ با مفاهیم امروزی که مشکلی نداره . در حال حاضر دولت سوئد و انگلیس برای نمونه کاملا در دست احزاب متمایل به چپ است . احزابی که چارچوب دمکراسی و انتخابات را پذیرفته اند و با به قدرت رسیدن نه ایدئولوژی خاصی را دنبال میکنند . نه سر ستیز با کشور یا بلوک قدرتی در جهان را دارند و نه عربده کش هستند و نه چریک و نه تروریست و نه کوفت و زهر مارهائی که نیم قرن یا یک قرن گذشته در جهان شاهدش بودیم

فقط سیاست هاشون اندکی با دیگر احزاب متفاوت است که کاملا طبیعی است . در چارچوب اساسنامه و اختلاف نظر بین احزاب است

شما الان به یک انگلیسی یا سوئدی بگی با دولتتون مشکل داری احتمال زیاد میگه نه . برا چی مشکل ؟ اصلا تفاوتی برای یک سوئدی یا انگلیسی نداره دولتش چپ باشه یا میانه یا محافظه کار متمایل به راست
              زندگیشون را میکنند و بخاطر افکار و منش دولتشون هم مشکلی براشون پیش نمیاد کما اینکه اتفاقا ممکنه بخشی از مردمان این کشورها دولت های متمایل به چپ را بیشتر بپسندند

قبلا هم گفتم بخشی از بدنه حزب دمکرات امریکا چپ است
              این چپ که در حال حاضر در احزاب جهان فعال است و مثال زدم اصلا قابل قیاس با اونی که در ایران از جنس توده ای و چریک فدائی و اقدامات تروریستی و ... بود زمین تا اسمان متفاوت است و بحثش جداست
              سلام دوست گلم

بنده فکر میکنم باید بدنبال چرایی بوجود آمدن دوران ها بود ونه صرفا اشخاص

چپی که فعلا وجود داره و فرق های زیادی با چپ قدیم داره کاملا درست است ولی چپ فعلی از دل چپ قدیم بوجود آمده است همانطوری که سرمایه داری قدیم با سرمایه داری فعلی تفاوت داره ولی بازهم از دل سرمایه داری قدیم بوجود آمده است

بدنبال مقصرین نباشیم چون وجود ندارند و دقیقا باید بدنبال بوجود آمدن مکاتب و دوران های ذی ربط باشیم

انسان ها در دوران های گذشته افکاری داشتند که بعضی از این افکار و باورها از بین رفته و بعضی هاشون ماندگار هستند همانطوری که امکان داره نسل های بعدی بعضی از افکار ما را قبول نکنند ولی بعضی هاشو قبول کنند هر چند اصلاح لازمه پویایی هر جامعه ای است

قربانت

نظر

• طيب
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 3097

هیچ طاوسی طاوستر نمیشود

هیچ گل زیبایی گل زیباتر نمیشود

تنها انسان است که انسان تر میشود

نظر

• EHSANI
                  ستاره‌دار(3)
                  • Sep 2020
                  • 2193

آیا گزینه سومی داشتند ؟
                  واما گزینه سوم یک حکومت جمهوری دمکراتیک بوده و هست مثل اکثریت کشورهای اروپایی
                  آدم بعضی وقتها یه چیزهایی می‌شنوه
                  که از شدت شاخ ! دوتا علامت تعجب رو سرش سبز میشه !!!

شوخی می‌کنی ؟! یا واقعاً نظرت همینه ؟!

داشتند ؟ واقعاً ملت چنین گزینه ای داشتند ؟ 😳

د لامصب همین الان هم به سختی میشه گفت دارند

شما خودت داری میگی مردم از روند مدرنیته به ستوه اومده بودند
                  طوری که به مذهب پناهنده شده بودند
                  و تعداد مساجد به ناگهان دو برابر شده بود...
                  (یعنی در واکنش که مدرنیته‌ای که شاهِ ملعون بهشون تحمیل می‌کرد ، به عقب برگشته و به دامان مذهب پناه بردند)

بعد چنین جامعه ای ، سال 57 در شرف دستیابی به :

« و اما گزینه سوم یک حکومت جمهوری دمکراتیک بوده و هست مثل اکثریت کشورهای اروپایی » ؟

این عین فرمایش شماست !

معنی لغت « گزینه » چیه ؟؟؟

بعد چی شد که این گزینه اجرایی نشد ؟

آقا... من فکر می‌کنم شما همه ما رو گذاشتی سر کار ! 😞

نگرش ، همه چیز است .

نظر

• طيب
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 3097

آدم بعضی وقتها یه چیزهایی می‌شنوه
                    که از شدت شاخ ! دوتا علامت تعجب رو سرش سبز میشه !!!

شوخی می‌کنی ؟! یا واقعاً نظرت همینه ؟!

داشتند ؟ واقعاً ملت چنین گزینه ای داشتند ؟ 😳

د لامصب همین الان هم به سختی میشه گفت دارند

شما خودت داری میگی مردم از روند مدرنیته به ستوه اومده بودند
                    طوری که به مذهب پناهنده شده بودند
                    و تعداد مساجد به ناگهان دو برابر شده بود...
                    (یعنی در واکنش که مدرنیته‌ای که شاهِ ملعون بهشون تحمیل می‌کرد ، به عقب برگشته و به دامان مذهب پناه بردند)

بعد چنین جامعه ای ، سال 57 در شرف دستیابی به :

« و اما گزینه سوم یک حکومت جمهوری دمکراتیک بوده و هست مثل اکثریت کشورهای اروپایی » ؟

این عین فرمایش شماست !

معنی لغت « گزینه » چیه ؟؟؟

بعد چی شد که این گزینه اجرایی نشد ؟

آقا... من فکر می‌کنم شما همه ما رو گذاشتی سر کار ! 😞

سلام و عرض ادب و احترام

صبح بخیر و شادی

بله گزینه سوم وجود داشت ولی مطابق خواست صاحبان قدرت جهانی نبود و مردم هم در آن سطح دانش عمومی قرار نداشتند

فدای مهربونیات

♥️🙏💐

نظر

• EHSANI
                      ستاره‌دار(3)
                      • Sep 2020
                      • 2193

گزینه

معادل انگلیسی لغت "گزینه" می‌تواند
                      choice, option, یا alternative باشد.
                      بسته به متن و سیاق جمله،
                      ممکن است یکی از این کلمات مناسب‌تر باشد.
                      به عنوان مثال، در یک آزمون تستی، "option" معمولاً به کار می‌رود.
                      در حالی که "alternative" می‌تواند
                      برای نشان دادن یک جایگزین دیگر استفاده شود.

مثال ها:

Choice:
                      "I have a choice between two movies."
                      (من یک گزینه بین دو فیلم دارم.)

Option:
                      "The best option is to stay home."
                      (بهترین گزینه این است که در خانه بمانیم.)

Alternative:
                      "We need to find an alternative solution."
                      (ما باید یک راه حل جایگزین پیدا کنیم.)
                      نگرش ، همه چیز است .

نظر

• b4city
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 4184

عرض ادب و احترام

ظاهر زیبا خوب است در تمامی عرصه ها ولی سیرت خوب زیباتر است

زندگی عمر کردن نیست بلکه رشد کردن است
                        عمر کردن کاریست که از همه موجودات بر می آید
                        اما رشد کردن هدف والای انسانیت است

ارادت
                        درود و ارادت
                        حرفاتون قشنگ است و در اون شکی نیست ولی این مدل گفته ها در مباحث فرهنگی و فرهنگ سازی و اخلاق میگنجه نه عالم سیاست . چون ما اینجا بحث سیاسی تاریخی میکنیم
                        و نیک دانید در عالم سیاست و قدرت این حرفها فقط روی کاغذ زیباست و در شعارها . در عمل 90% موارد و مواقع به حاشیه میره و کمترین اهمیت
                        همچون شعارهائی است که کاندیدهای دست چین شده در به اصطلاح انتخابات ریاست جمهوری و مجلس سر میدهند

نظر

• b4city
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 4184

سلام دوست گلم

بنده فکر میکنم باید بدنبال چرایی بوجود آمدن دوران ها بود ونه صرفا اشخاص

چپی که فعلا وجود داره و فرق های زیادی با چپ قدیم داره کاملا درست است ولی چپ فعلی از دل چپ قدیم بوجود آمده است همانطوری که سرمایه داری قدیم با سرمایه داری فعلی تفاوت داره ولی بازهم از دل سرمایه داری قدیم بوجود آمده است

بدنبال مقصرین نباشیم چون وجود ندارند و دقیقا باید بدنبال بوجود آمدن مکاتب و دوران های ذی ربط باشیم

انسان ها در دوران های گذشته افکاری داشتند که بعضی از این افکار و باورها از بین رفته و بعضی هاشون ماندگار هستند همانطوری که امکان داره نسل های بعدی بعضی از افکار ما را قبول نکنند ولی بعضی هاشو قبول کنند هر چند اصلاح لازمه پویایی هر جامعه ای است

قربانت
                          درود مجدد
                          چرائی هم مهم است ولی دوران ها را همین اشخاص و لیدرها میسازند
                          دورانی که عده ای شخص حقیقی ایجاد میکنند ، با شعار و اهداف و افکار و منش و کردارشون
                          بدون شک این اشخاص سیبل نقد و بررسی هستند . دوران ها که طی فرایند تکامل یا دگردیسی بوجود نمیاند ؟ اشخاص رقم میزنند و تاثیر گزاری انها بر دیگران

بله اینها دیگه وجود ندارند ولی ذکر مصیبتشون هم بد نیست تا روشن شود دوران مورد نظر توسط چه کسانی رقم خورده و چراغ راهی باشد
                          مثلا کیانوری که مثال زدم ... اتفاقا همین دیشب مستندی از این موجود زنده تروریست پخش شد

مو به تن ادم سیخ میشه که این موجود زنده خائن و تروریست ، تمام قد زیر بلیط شوروی چه خصوصیاتی داشته و کی بوده . یکی از بنیان گزاران حزب توده که حتی بعد از 23 سال زندگی در قبله گاهش شوروی و تبعید ، سال 58 برمیگرده ایران و باز قصد تشکیل حزب را داشته که ج.ا میزنه دهنش . از یک سو من میگم ج.ا خوب زد دهن اینها

به قول کریم سنجابی ، که بهش گفت آیت اله کیانوری . یه مشت شتر گاو پلنگ که از سوئی کومونیست و ضد دین هستند و از سوی دیگر با مذهبی همسو !!!
                          ببین چقدر باید این افراد و تفکراتشون ضد و نقیض باشه که به کومونیست لقب ایت الله بدهند

مشتی متوهم که در رویای نابودی جهان غرب بودند و اقا بالاسری بلوک شرق . مثل الان که با ساخت موشک در فکر نابودی یک کشور دیگه بودند
                          یکی از چریک های دیگه پرویز فتاح پور بود که در مناظره تلویزیونی بعد از 57 حضور داشت . البته این از اون جوجه ها بود و کم و سن و سال های فریب خورده . در اون مناظره میگه امپریالیسم غربی در حال انزوا و نابودی است !!!

کلا ایدئولوژیک ها متوهمند و در این توهم دست و پا میزنند تا یه جائی ...
                          البته الان این شخص ادم شده و برگشته از اون توهم

شعار مرگ بر امریکا را همین توده ای ها انداختند دهن دیگران وگرنه حتی اخوندها هم به ذهنشون چنین شعاری نمیرسید یا تا اون موقع نرسیده بود
                          چپی که فعلا وجود داره را تردید دارم از دل قدیمیش اومده باشه بیرون ولی فرض بگذاریم چنین باشد

تردید بخاطر این است که چپ فعلی بطور کلی از ارمان ها و شعارهای اصلی قدیمیش به دور است . قدیمی غرب ستیزی مفرط و شرق گرائی بی حد ، امپریالیسم و پرولتاریا و بورژوازی و اینطور مفاهیم مزخرف بود

فعلی بر توسعه عدالت اجتماعی و فاصله طبقاتی و ازادی های اجتماعی فوکوس داره و مفاهیم اصلی قدیمی را اصلا دنبال نمیکنه
                          البته قصد ندارم فعلی را بولد و تمجید کنم . فقط تفاوت ها عنوان میکنم

فرزند هم از دل ننش و کمر باباش اومده بیرون ولی لزوما نمیتونه ارتباطی با عملکرد پدر مادر یا تشابه نزدیکی داشته باشه کما اینکه بسیاری موارد چنین است
                          بله کاملا موافقم افکار انسان ها طی دوران ها میتونه از بین برود یا تغئیر بنیادین کند ولی این دلیل نمیشه بررسی های تاریخی را فراموش کنیم و به ان نپردازیم
                          آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2025/08/17, 10:19.

نظر

• Rabanian
                            عضو جدید
                            • Aug 2025
                            • 9

📊سرمایه گذار عزیز!
                            ما در حال انجام یک پژوهش دانشگاهی درباره تجربه های سرمایه گذاران هستیم.
                            تکمیل پرسشنامه کمتر از 5 دقیقه زمان میبره.
                            پاسخ شما کمک می کنه تا با نظریات و تجربیات ارزشمند شما یافته های بهتری ارائه بدیم.
                            این لینکش هست:
                            https://forms.gle/tja9Xw7FTkoXBWEE6
                            در پایان بین شرکت کنندگان یه قرعه کشی کوچیک 5 میلیون تومانی هم انجام می شه.
                            ممنون میشم شرکت کنید.🙏

نظر

• گنجشک
                              ستاره‌دار(3)
                              • Jun 2022
                              • 1321

درود دوستان

اول از همه این پست که گفته پژوهش دانشگاهی و... است 99.99% هک و سرقت اطلاعات مالی هست ، کوچکترین اطلاعاتی در اختیار هیچکس قرار ندهید ، حتی اطلاعات بی اهمیت.

----------------
                              ه قول کریم سنجابی ، که بهش گفت آیت اله کیانوری . یه مشت شتر گاو پلنگ که از سوئی کومونیست و ضد دین هستند و از سوی دیگر با مذهبی همسو !!!
                              ببین چقدر باید این افراد و تفکراتشون ضد و نقیض باشه
                              ضد و نقیض نیست !

خودم طرفدار سرسخت یکی از تیم های سرخابی پایتخت بودم ! فینال جام حذفی بود ، با یک تیم شهرستانی ، رفتیم استادیوم ، نه بیلیط بود و نه جایی برای نشستن ، حتی رو در دیوار و ستون ها هم پر شده بود

ولی اون قسمتی که برای تیم شهرستانی بود ، هنوز صندلی و جای خالی زیاد بود ، پاشدیم رفتیم قاطی طرفدارای تیم رقیب

ماجرا مال 20 سال پیشه ، داخل استادیوم نمیشه درست فوتبال دید ! بازپخش و صحنه آهسته نداره ! زاویه دید مناسب نداره ! کلا لذتی نداره استادیوم! بجز اینکه 40 -50 هزار نفر همزمان شعار و فحش میدن. وگرنه داخل خانه از پای تی وی کیفیت خیلی بالاتره. (هدف از استادیوم رفتن لذت فحش دادنه ! نه تماشای فوتبال)

طولانی هم شد ، طرفدارهای این تیم شهرستانی همشون پیرمرد بودن ، نه شعاری نه فحشی به بازیکان های حریف ، دیگه خودم لیدری تماشاگرا را دست گرفتم ! گرم که شدن اومدم ببرمشون رو فحش (فحشم نبود یکسری شعارهای خاص بود ) چنتاشون گفتن غیر اخلاقی هست و ما تیم اخلاق مداری هستیم و.... نذاشتن برای تیمشون جام حذفی را بگیرم، باختن ، جام رسید به تیم محبوب من !

تناقض داره؟
                              --------------------
                              یک ضرب المثلی هست : هم خدا را می‌خواهد هم خرما را

هم دیر بری استادیوم
                              هم جای نسبتا خوب بشینی
                              هم پشت به آفتاب باشی در حالی که سکوی تیم خودت آفتاب تو صورتشه !
                              هم لذت جوو استادیم را ببری
                              هم تیم محبوبت جام را ببره
                              و.....

عملا شدنی نیست ! تناقض داره!

------------------

حالت دیگه

شخصی سهامدار شبریز و شتران هست ! دوست یا دشمن میاد شبریز و شتران را میزنه ! طرف بسیار خوشحال میشه ! تناقض داره؟

احتمالا دوتا دونه سهم شبریز و شتران داشته ، خرواری شپنا !

-----------
                              حالت دیگه

شما داری از اصفهون میری تهرون

میرسی به کاشون میگی درود بر کاشون
                              میرسی به قوم میگی درود به قوم
                              میرسی به تهرون میگی نه قوم خوبه نه کاشون .....

--------

#جبر_مسیر برای رسیدن به خدا همراه با طعم خرما

آخرین ویرایش توسط گنجشک؛ 2025/08/17, 12:58.

نظر

• Rabanian
                                عضو جدید
                                • Aug 2025
                                • 9

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
                                درود دوستان

اول از همه این پست که گفته پژوهش دانشگاهی و... است 99.99% هک و سرقت اطلاعات مالی هست ، کوچکترین اطلاعاتی در اختیار هیچکس قرار ندهید ، حتی اطلاعات بی اهمیت.

----------------

شما مشخصا کوچک ترین نگاهی به این پرسشنامه ننداختید. هیچگونه اطلاعات شخصی و مالی از کسی پرسیده نمی شود. فقط و فقط در خصوص دیدگاه و نگرش های افراد به پلتفرم های سرمایه گذاری است. لطفا انقدر منفی بینی نداشته باشید.

نظر

در حال کار...
                                X