در اصل توسط گنجشک پست شده است
View Post
بجای مثال های بی ربط و بیهوده ، لطفا خود بحث و موضوع را مطرح کن و حرف بزن
من از شتر گاو پلنگی توده ای و روده ای حرف میزنم . از دوگانگی که چه عرض کنم از هزار گانگی و جمیع تناقضات حرف میزنم . از بی وطنی و زیر بلیط شوروی حرف میزنم . از تجزیه طلبی ، از تروریستی بودن افکار و اقدامات و و ...
از این موارد حرفی داری بگو تا بحث کنبم
وگرنه مثال ورزشگاه و مسیر قم به تهران و سهامدار فلان و بیسار چه ربطی به موضوع من داره ؟
من دارم از یک دار و دسته با 40 سال قدمت در رژیم گذشته حرف میزنم . دار و دسته ای که در انقلاب و به راه اندازی ان دهه ها تلاش کرده تا حکومتی را سرنگون کند . در این مسیر طولانی دست به ترور زده ، بمب گذاری کرده ، ادم ربائی هم برنامش بوده ، و ....
این دار و دسته باید حرفی برای گفتن داشته باشد . مگه میشه شمای نوعی یا دار و دسته شما 4 دهه فعالیت برای سرنگونی حکومتی داشته باشد و به همین راحتی رفتارش را نقد نکنی ؟ باید دستت پر باشه برای جایگزین شدن حکومتی که چند دهه مخالفش هستی
تناقض نیست ؟
موضوعی به این مهمی در برهه ای تاریخی با 4 دهه فعالیت !!!! فعالیت بخشی ازاد و بخشی دیگر زیر زمینی و غیر قانونی ، اون وقت اینو میشه با ورزشگاه و مسیر قم و کاشان به تهران مقایسه کرد ؟؟؟ 😱
خب حالا متوجه نشدم از این مقایسه و تناقضی که ندیدید چه نتیجه ای میخوای بگیری ؟ دفاع از توده ای و چریک فدائی ناخلق ؟؟؟
یا میخوای موضوع استفاده و سوء استفاده و باری به هر جهت و باد هر سمتی وزید برو به همون سمت را یاد اور شوی ؟
یعنی روده ای ها قصد سوء استفاده داشتند و گفتند خب حالا میریم سمت مذهبی ها و تائیدشون میکنیم تا جامون سفت بشه و وقتی رسیدیم تهران میگیم نه قم و نه کاشان ؟
نه جانم ...
روده ای با اخوند در غرب ستیزی اشتراک دید و باهاش ریخت رو هم . غرب ستیزی و شعار مرگ هم همین ها یاد اخوندا و مذهبی ها دادند
در یه سری شعارهائی مثل طبقه توحیدی و حقوق کارگر و مستضعف و این چیزا هم که فقط و فقط شعاری پوچ بود اشتراک کردند . این اشتراک و ریختن رو هم ضد دین و اسلامی ها ، یا همان ارتجاع سرخ و سیاه ، سوء استفاده و باری به هر جهت نبود . حالا که از قم و کاشان رد شدیم و رسیدیم به تهران لعنت به دوتاشون نبود . این بن مایه فکری انها بود
غرب ستیزی و شعارهای پوچ توحیدی و کارگری و این مزخرفات و اشتراک در ان بود
هر دلیلی بود بماند ، ولی این تناقض اشکار است
دیگه همگان هم دانند بجز بخشی اندک از ملی ها که رنگ و بوئی از دمکراسی برده بودند از جمله خود بختیار که اشکار مطرح کرد راه چاره است ، بقیه شون سودای قدرت داشتند
فقط قدرت را بدست بگیرند
و قطع و یقین با قدرت گرفتن سیستمی به مراتب بسته تر و سرکوبگر تر از شاه میساختند
نظر