ونس: اتفاق نا گواری برای ترامپ افتاده است، آماده رهبری آمریکا هستم!
همه چیز از همه جا!!!
Collapse
X
-
این حرفها و خبرهای خاله زنگی و ک..شعر واقعا برازنده شخصیت پیرپاتالهای ۵۷ هست!!!
خسته نمیشد از این همه حرف چرت و پرت!!!؟
عمر رفت ..یکم این سالهای آخر خجالت بکشید....دیگه شور از مزه بردید....حالا به فرض که مرد...حلواش رو هم خوردید همین فردا...قراره چه نتیجه ای بگیرید!!!؟
🙏 1نظر
-
بنا به گزارش ها، دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا، چند روزی است که دیده نشده و قرار نیست این اخر هفته در ملآ عام ظا هر شود. شایعات زیادی در رسانه های اجتمایی منتشر شده که حاکی از مرگ احتمالی اوست. علیرغم گمانه زنی های رسانه های اجتمایی، تا کنون هیچ اطلاعات تآیید شده ای مبنی بر وخامت حال پرزیدنت ترامپ وجود ندارد.
ضمنا، جی دی ونس هم گفته آماده است تا ریاست جمهوری را بر عهده بگیرد.
آخرین ویرایش توسط M.DALAHOO؛ 2025/08/30, 10:43.
سلام و عرض ادب و احترام خدمت دوستان
جناب آقای مرتضی دالاهو صرفا اخبار و شنیده هایشان را به اشتراک میگذارند که بنده بنوبه خودم بینهایت سپاسگزارم
دوستان دقت فرمایید اشتراک گذاری اخبار کاملا امری پسندیده است که در تمامی فاروم ها از اول بوده و هست و خواهد بود
واما اینکه اخبار و شنیده ها درست ویا نادرست باشد وجود دارد و نیاز به بررسی های اخبار های جدید دارد
امروز اخبار زیادی از منابع مختلف نسبت به مرگ ویا وخیم بودن وضعیت ترامپ وجود داشت مخصوصا با کنسل شدن بعضی از ملاقات های ایشان و انتشار اخبار قدیمی
باید منتظر باشیم تا اخبار جدیدی بیاد تا به درست و نادرست بودن اخبار گذشته برسیم
ارادت
نظر
-
-
در اصل توسط طيب پست شده است View Postبنا به گزارش ها، دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا، چند روزی است که دیده نشده و قرار نیست این اخر هفته در ملآ عام ظا هر شود. شایعات زیادی در رسانه های اجتمایی منتشر شده که حاکی از مرگ احتمالی اوست. علیرغم گمانه زنی های رسانه های اجتمایی، تا کنون هیچ اطلاعات تآیید شده ای مبنی بر وخامت حال پرزیدنت ترامپ وجود ندارد.
ضمنا، جی دی ونس هم گفته آماده است تا ریاست جمهوری را بر عهده بگیرد.
آخرین ویرایش توسط M.DALAHOO؛ 2025/08/30, 10:43.
سلام و عرض ادب و احترام خدمت دوستان
جناب آقای مرتضی دالاهو صرفا اخبار و شنیده هایشان را به اشتراک میگذارند که بنده بنوبه خودم بینهایت سپاسگزارم
دوستان دقت فرمایید اشتراک گذاری اخبار کاملا امری پسندیده است که در تمامی فاروم ها از اول بوده و هست و خواهد بود
ارادت
شما هم ماشالا همه چی را گل و بلبل میبینید و هیچ چیزی را قابل نقد و ایراد نمیدونید
پس شما هم میدونید که ایشون ایدی مرتضی دالاهو سابق است و جناب احسانی هم چندی قبل از ایدی مرتضی مطلبی بالا اورد ولی ایشون انکار کرد و گفت نه من نیستم !!!!!!!!
یک انتقاد ... شما که میدونید این ایدی کیه و احیانا بیش از دیگران بشناسیدش چرا همون روز اعلام نکردید این ایدی همونه؟
از کسی که شهامت اقرار به این موضوع هم نداره انتظار داری خبر درست بگذاره ؟ اصلا زشت نیست برای کسی با این همه ادعا که من آن بودم که رستم بود نردبان حالا بیاد شو اجرا کنه و پروپاگاندای سایت های داخلی و پوچ را نشر بده اونم بدون هیچ منبعی ؟
از کسی که احیانا در کامنتهای بعدی اینقدر میگه من با فلان شخصیت قبل انقلاب اینجا و اونجا بودم و فلان شرکت مال من بود و از اینجور مطالب ، که میشه ازش کتاب نوشت و فکر میکنی ایلان ماسک نیم قرن پیش ایران بوده ، بعضی وقتها مطالبی میبینی که خنده دار است . هیچیش با هم جور در نمیاد
من همچنان معتقدم این ایدی سرکاری است . همه چیش سرکاری است
ادمی 76 ساله حوصله میکنه این جینگولک بازی ها را در بیاره ؟ یا کسی که امریکا بوده و این همه پست و مقام در ایران قدیم و بعد شورش 57 داشته و با ادم های گنده سر و کار داشته ... حالا بیاد در فضای مجازی و بورس در همشکسته سهام بازی کنه و به ایدی شیما لاو بگه زیاد حرف نزن همین الان زشریف بخر تا صف خرید نشده ؟ !!!!!!!! کدوم عقلی میپذیره ؟ مسخره است
دو سال قبل تاپیکی بود به اسم زنجان و بحث در اون تاپیک داغ بود . من معتقدم بودم این شرکت نوعی کلاهبرداری است و راه اندازی و غیره دروغی بزرگ است با اینکه خودم هم جوگیر شده بودم و حق تقدمش را خرید داشتم ولی بعد به حقایقی پی بردم ... حمله های زیادی اونجا به من شد که یکیش ایدی بود که مدعی بود از روی ویلچر مطلب مینویسد و ادعای پیر مرد بودن داشت یه سری مزخرف دیگه که فکر میکرد ایکیو بقیه هم در حد خودش است
👍 2🤔 1نظر
-
در اصل توسط b4city پست شده است View Post
درود
شما هم ماشالا همه چی را گل و بلبل میبینید و هیچ چیزی را قابل نقد و ایراد نمیدونید
پس شما هم میدونید که ایشون ایدی مرتضی دالاهو سابق است و جناب احسانی هم چندی قبل از ایدی مرتضی مطلبی بالا اورد ولی ایشون انکار کرد و گفت نه من نیستم !!!!!!!!
یک انتقاد ... شما که میدونید این ایدی کیه و احیانا بیش از دیگران بشناسیدش چرا همون روز اعلام نکردید این ایدی همونه؟
از کسی که شهامت اقرار به این موضوع هم نداره انتظار داری خبر درست بگذاره ؟ اصلا زشت نیست برای کسی با این همه ادعا که من آن بودم که رستم بود نردبان حالا بیاد شو اجرا کنه و پروپاگاندای سایت های داخلی و پوچ را نشر بده اونم بدون هیچ منبعی ؟
از کسی که احیانا در کامنتهای بعدی اینقدر میگه من با فلان شخصیت قبل انقلاب اینجا و اونجا بودم و فلان شرکت مال من بود و از اینجور مطالب ، که میشه ازش کتاب نوشت و فکر میکنی ایلان ماسک نیم قرن پیش ایران بوده ، بعضی وقتها مطالبی میبینی که خنده دار است . هیچیش با هم جور در نمیاد
من همچنان معتقدم این ایدی سرکاری است . همه چیش سرکاری است
ادمی 76 ساله حوصله میکنه این جینگولک بازی ها را در بیاره ؟ یا کسی که امریکا بوده و این همه پست و مقام در ایران قدیم و بعد شورش 57 داشته و با ادم های گنده سر و کار داشته ... حالا بیاد در فضای مجازی و بورس در همشکسته سهام بازی کنه و به ایدی شیما لاو بگه زیاد حرف نزن همین الان زشریف بخر تا صف خرید نشده ؟ !!!!!!!! کدوم عقلی میپذیره ؟ مسخره است
دو سال قبل تاپیکی بود به اسم زنجان و بحث در اون تاپیک داغ بود . من معتقدم بودم این شرکت نوعی کلاهبرداری است و راه اندازی و غیره دروغی بزرگ است با اینکه خودم هم جوگیر شده بودم و حق تقدمش را خرید داشتم ولی بعد به حقایقی پی بردم ... حمله های زیادی اونجا به من شد که یکیش ایدی بود که مدعی بود از روی ویلچر مطلب مینویسد و ادعای پیر مرد بودن داشت یه سری مزخرف دیگه که فکر میکرد ایکیو بقیه هم در حد خودش است
بله بنده آدمی خوشبین هستم دقیقا همینطوری است چون تمامی دوستانم همین نظر را دارند
ولی همیشه نقد را دوست دارم البته نقدی که علمی و منطقی باشه نه توهین و تخریب و همراه با بدبینی
واما شناخت بنده نسبت به جناب آقای مرتضی دالاهو
همانطوری که شما و سایر دوستان را در این فاروم میشناسم ایشون را هم همینطور و همیشه عرض کرده ام خاک زیر پایتان هستم چون از همه شما بزرگواران مطالب زیادی آموخته ام
واما سن و سال
فک کنم این علیرضا از همه مسن تره 😂😂😂
قربانت
🤢 1نظر
-
در اصل توسط طيب پست شده است View Post
عرض ادب
بله بنده آدمی خوشبین هستم دقیقا همینطوری است چون تمامی دوستانم همین نظر را دارند
ولی همیشه نقد را دوست دارم البته نقدی که علمی و منطقی باشه نه توهین و تخریب و همراه با بدبینی
واما شناخت بنده نسبت به جناب آقای مرتضی دالاهو
همانطوری که شما و سایر دوستان را در این فاروم میشناسم ایشون را هم همینطور و همیشه عرض کرده ام خاک زیر پایتان هستم چون از همه شما بزرگواران مطالب زیادی آموخته ام
واما سن و سال
فک کنم این علیرضا از همه مسن تره 😂😂😂
قربانت
57 ای ، شما و همفکرانت دیگه وقتش رسیده برید به زندگیتون برسید و اینقدر نه لگد به گور پهلوی بزنید و نه نسخه پیچی های بیهوده . دانش عمومی !!!!!!!!!!
اون دالاهو و ایدی فیک و شارلاتان که معلول الحال است و تکلیفی نداره ولی از تو توقع نداشتم . خجالت نکشیدی 57 ای ؟ شماها اخرش از زیر لحاف میزنید بیرون و چند روز است زدی بیرون ، شما ها چی میخواهید از جون ما ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 👿
اخر عمرتون شده برید به زندگیتون برسید کنار زن و بچتون اگر دارید . مثل زالو چسبیدند به اقتصاد و بورس و پول و همه چی و نسخه پیچی هم برای دیگران میکنند . تمام شدنی هم نیستند . خارج از کشور هم هستند
مرد حسابی تو زیر توهین ها را میخندی به دیگران ، بخصوص حمایت بی حد و حصرت از 57 ای های دیگر همسن خودت که چسبیدند به ظلم و جنایت
چند روز قبل هم زیر توهین و جسارت ایدی دیگری به نام درناااااااااا را خنده گذاشته بودی و به رو نیاوردم
فقط این ادب بازی را جمعش کن
رفتار بورسیت هم که سالهاست عیان است و بارها مورد نقد بودی . ارزنده است و فرصت خرید همیشگی برای یه مشت ات و آشغال
هر کی پیروی کرده باشه از شما بهش مدیونی و خانه خرابش کردی . شک نکن تاوان پس خواهی داد ، گفتم که بارها هم مورد نقد بودی
کلا شما 57 ای ها سوزنتون گیر داره و در اعماق ذهن خود فرو رفته اید ولی بساطتون عاقبت جمع خواهد شد
آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2025/08/31, 10:52.
👎 2👏 1🤔 1👍 1نظر
-
در اصل توسط b4city پست شده است View Postکدوم عرض ادب هاااااااااااا ؟؟؟؟؟؟؟ مسخره کردی خودتو . رفتی همین الان در جو بازار زیر توهین ایدی که میدونم کی هست به توهینش به من ایکون خنده گذاشتی کاری که من هرگز با تو 57 ای نکردم
57 ای ، شما و همفکرانت دیگه وقتش رسیده برید به زندگیتون برسید و اینقدر نه لگد به گور پهلوی بزنید و نه نسخه پیچی های بیهوده . دانش عمومی !!!!!!!!!!
اون دالاهو و ایدی فیک و شارلاتان که معلول الحال است و تکلیفی نداره ولی از تو توقع نداشتم . خجالت نکشیدی 57 ای ؟ شماها اخرش از زیر لحاف میزنید بیرون و چند روز است زدی بیرون ، شما ها چی میخواهید از جون ما ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 👿
اخر عمرتون شده برید به زندگیتون برسید کنار زن و بچتون اگر دارید . مثل زالو چسبیدند به اقتصاد و بورس و پول و همه چی و نسخه پیچی هم برای دیگران میکنند . تمام شدنی هم نیستند . خارج از کشور هم هستند
مرد حسابی تو زیر توهین ها را میخندی به دیگران ، بخصوص حمایت بی حد و حصرت از 57 ای های دیگر همسن خودت که چسبیدند به ظلم و جنایت
چند روز قبل هم زیر توهین و جسارت ایدی دیگری به نام درناااااااااا را خنده گذاشته بودی و به رو نیاوردم
فقط این ادب بازی را جمعش کن
رفتار بورسیت هم که سالهاست عیان است و بارها مورد نقد بودی . ارزنده است و فرصت خرید همیشگی برای یه مشت ات و آشغال
هر کی پیروی کرده باشه از شما بهش مدیونی و خانه خرابش کردی . شک نکن تاوان پس خواهی داد ، گفتم که بارها هم مورد نقد بودی
کلا شما 57 ای ها سوزنتون گیر داره و در اعماق ذهن خود فرو رفته اید ولی بساطتون عاقبت جمع خواهد شد
چه خبرته 😂
نه بابا شکلک خنده در اون نوشته برای شما نبود
شکلک خنده برای این بود که ایشون چقدر این فضای مجازی را مثل فضای حقیقی میبینند و گارد میگیرند
اگر یادتون باشه در پیام خصوصی در گذشته برای شما عرض کردم فضای مجازی است زیاد جدی نگیرید در این فضا فقط دنبال مطالب علمی و منطقی باشید بقیه حاشیه است
واما پیر خودتی و آخر عمری هم که عصبی هستی 😂😂😂
واما اینکه زیر نقد بودم و هستم خیلی هم خوبه
مدیون ؟؟؟!!!!
عجب
واما پهلوی
والله میگن یکنفره پیدا شده از نسل قاجار و میگه حکومت از آن من است نه پهلوی 😂
شاید هم از آن 😂😂😂
بخند دوست گلم
بنده عرض کردم خاک زیر پای همه شما و سایر دوستان هستم چون خیلی از دانش شما و سایر دوستان بهره برده ام و طبق وظیفه سپاسگزارم
قربانت
😡 1نظر
-
گفتم جمعش کن . از تیپ امثال تو هر چی باید بفهمم فهمیدم . نفرت انگیزید در ابعاد بالا . عامل هر چی بدبختی است زیر سر شماهاست
تو تا همین چند سال پیش از دستمال بدست های همین سیستم بودی و هنوزم ته تهش هستی . ته تهش شماها قابل اعتناد نیستید و جناب داور تا حد زیادی درست میگه
یک جو ابلهانه ای و موقتی مرا یکی دو سالی گرفته بود که از ان بیرون امدم و چقدر خوب شد
اگر یک بار دیگر زیر اهانت به من ایکونی گذاشتی و همراهی کردی بهت هالی میکنم یه من ماست و کره و این چیزا رو
👍 2👎 2👏 1نظر
-
در اصل توسط طيب پست شده است View Post
عرض ادب مجدد
چه خبرته 😂
نه بابا شکلک خنده در اون نوشته برای شما نبود
شکلک خنده برای این بود که ایشون چقدر این فضای مجازی را مثل فضای حقیقی میبینند و گارد میگیرند
اگر یادتون باشه در پیام خصوصی در گذشته برای شما عرض کردم فضای مجازی است زیاد جدی نگیرید در این فضا فقط دنبال مطالب علمی و منطقی باشید بقیه حاشیه است
واما پیر خودتی و آخر عمری هم که عصبی هستی 😂😂😂
واما اینکه زیر نقد بودم و هستم خیلی هم خوبه
مدیون ؟؟؟!!!!
عجب
واما پهلوی
والله میگن یکنفره پیدا شده از نسل قاجار و میگه حکومت از آن من است نه پهلوی 😂
شاید هم از آن 😂😂😂
بخند دوست گلم
بنده عرض کردم خاک زیر پای همه شما و سایر دوستان هستم چون خیلی از دانش شما و سایر دوستان بهره برده ام و طبق وظیفه سپاسگزارم
قربانت
البته عادت دارید ولی دور نیست زمانی که باید جواب بدید
👍 4👎 1نظر
-
متاسفانه بعضی ها چقدر علاقه به توهین و حرمت شکنی افراد بزرگتر از خود را دارند!! آیا شما با پدر خود هم اینگونه رفتار میکردی!!!؟ انسان چقدر باید حقیر و بی شخصیت و فکرش نابالغ باشه که به همه و زمین و زمان گیر بده فقط به خاطر یه آیکون!!! و فقط خودش را محور عالم فزض میکند!معمولاً افرادی که به این اختلال اسکیزوفرنی یا اختلال دوقطبی مبتلا هستند دنیا را به گونهای متفاوت میبینند و از هذیانگویی و توهم رنج میبرند!درواقع فردی که به این اختلال مبتلا میشود، توانایی تشخیص واقعیت از خیال را ندارد. تا دیروز داور بده عالم و نفهم روزگار بود والآن شده خوبه پس تو چی هستی!!!
👏 3👍 3🤢 1نظر
-
در اصل توسط b4city پست شده است View Postگفتم جمعش کن . از تیپ امثال تو هر چی باید بفهمم فهمیدم . نفرت انگیزید در ابعاد بالا . عامل هر چی بدبختی است زیر سر شماهاست
تو تا همین چند سال پیش از دستمال بدست های همین سیستم بودی و هنوزم ته تهش هستی . ته تهش شماها قابل اعتناد نیستید و جناب داور تا حد زیادی درست میگه
یک جو ابلهانه ای و موقتی مرا یکی دو سالی گرفته بود که از ان بیرون امدم و چقدر خوب شد
اگر یک بار دیگر زیر اهانت به من ایکونی گذاشتی و همراهی کردی بهت هالی میکنم یه من ماست و کره و این چیزا رو
نظر
نظر