همه چیز از همه جا!!!

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • M.DALAHOO
    ستاره‌دار (2)
    • Apr 2022
    • 782

سریع القلم: به نخست وزیر چین گفتم امریکاییها میان با شما دعوا بکنند ولی شما زیاد #دعوا نمی کنین؟
    گفت: اگر ما با آمریکا دعوا کنیم از علوم های های تک عقب می مانیم!

#منافع - ملی

نظر

• طيب
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 3237

بررسی اخبار و اظهار نظرات مسئولان مختلف که اخیراً در خصوص میزان نفرات زیر خط فقر منتشر شده است، نشان می‌دهد به جز آمار ارائه شده از سوی علی آقامحمدی و حسین راغفر، مابقی اعداد و ارقام ارائه شده توسط اشخاص و نهادهای مختلف، نزدیک به هم بوده و در یک رنج قرار دارند.
      گزارش پایش فقر وزارت کار ۲۶.۵ میلیون نفر
      محسن
      پیرهادی
      نماینده مجلس
      ۲۸ میلیون نفر
      علی آقا محمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت ۱۹.۷ میلیون نفر
      حسین
      راغفر
      کارشناس اقتصادی
      ۴۲.۵ میلیون نفر (۵۰ درصد مردم)
      مرکز پژوهش‌های مجلس (سال ۱۴۰۰) ۲۵.۸ میلیون نفر (۳۰.۴ درصد

خروجی سیاست گزاری های جمهوری اسلامی

سالیانی است عرض میکنم ساختارهای نظام ضد مردمی و کشور است

هر روز شاهد فاصله فاحش طبقاتی هستیم و مردم در تهیه اقلام خوراکی و پوشاک و مسکن با این قیمت های فعلی ناتوان هستند

بی ارزشترین پول ملی را در دنیا دارا هستیم 😓

فقر تا حدی پیشرفته است مراکز آموزش هم طبقاتی شده است یعنی فرزندان مردم با توجه به درآمد خانواده باید در مدارسی که 😥

این بود دست آوردهای نظام برای مردم ؟!

شرم آور است

نظر

• ققنوس14
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 1552

رییس جمهور اوکراین اعلام کرد: ما با پیشنهاد آمریکا برای آتش‌بس بدون قید و شرط و بلندمدت موافقت کردیم.
        آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• ققنوس14
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 1552

خبر فوری درباره مذاکرات ایران و آمریکا/ آمریکا با شرایط ایران موافقت کرد

آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• ققنوس14
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 1552

🔹مذاکرات آتش بس میان اوکراین و روسیه قرار است امروز سه شنبه در ژنو و با حضور نمایندگانی از آمریکا برگزار شود.

نظر

• ققنوس14
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 1552

♨️گزارش گاردین از دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا: انتظار نداشته باشید که همه توافق‌ها روی کاغذ نوشته شوند

🔹ترامپ دیپلماسی را شاخه‌ای از کُشتی می‌بیند، تهران آن را شاخه‌ای از شطرنج

🔹وارد کردن شرکت‌های نفتی آمریکایی به ایران، یک تغییر قابل توجه خواهد بود.

نظر

در حال کار...
              X