در اصل توسط mehran پست شده است
View Post
تولدت مبارك
Collapse
X
-
. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
-
...سلام و عرض ادب و احترام خدمت دوستان گل و علیرضا جمالی مدیریت محترم بورسی....
...راستش تا 3-4 روز ÷یش از لطف و مرحمتی که دوستان در حق بنده روا داشتند بی خبر بودم که ناهید عزیزم به اطلاع من رسوند که دوستان در تاپیک تبریک تولدها برمن منت گذاشته اند و یادی از زادروز من کردهاند...از همه دوستان و عزیزان که یک به یک برا من عزیز هستند سپاسگزارم و ارزوی کامروایی وشادی و شادمانی در همه عرصه های زندگی رو براشون دارم...
...و یادو تشکری ویژه از برادر و سرورم سید فرزاد هالی عزیز که در طی این 6-7 سال فروم نویسی یکی ازبهترین اتفاقات و خاطرات نیکی که دارم و با من خواده بود اشنایی با فرزاد بود که بعنوان یک نمونه از اخلاق و معرفت برای من الگو و مراد هست...فرزاد عزیزم....دست دوستیت همیشه بر شانه من وسایه برادریت بر سر من مستدام...[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
با خبر شدم که تولد باربد عزیز است.
باربد جان تولدت مبارک
. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
باربد جان سلام
نمی دانم آیا اینقدر با تأخیر تبریک گفتن درست می باشد یا خیر ، عذر می خواهم چون همین الان مطلع شدم.
تولدتان را تبریک می گویم و از صمیم قلب برایتان آرزوی خوشبختی و کام روایی در کنار خانوادۀ ارجمندتان را دارم.آخرین ویرایش توسط farhad_p؛ 2011/12/19, 12:51.گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود
نظر
-
باربد جان تولدت مبارک
امیدوارم همیشه سالم و تندرست باشی
حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
نظر
-
-
خواستم برایت هدیه بگیرم
گل گفت : که مرا بفرست که مظهر زیباییم
برگ گفت: که مرا بفرست که مظهر ایستادگی ام
بید گفت : که مرا بفرست که مظهر ادبم که همیشه سر به زیر دارم
به فکر فرو رفتم و سرم را به زیر انداختم به ناگاه قلبم را دیدم
که بهترین چیز در زندگیم هست
به ناگه فریاد زدم که قلبم را می فرستم چون
او
خود زیباست، مظهرایستادگیست