کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
وحید جان تولدت مبارک
انشاالله سلامت و موفق و خوشبخت باشی
حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
ای بابا عجب حواس پرتیم ما....چقدر خوبه آدم با شادی و خوشحالی سرشو بگیره بالا و تولده دوستانشو تبریک بگه نه اولش بگه شرمنده یادم رفته بود بعد تبریک بگه......:(
البته باربد رو امتجان کردیم آمار نمیده ها میگن ما اصفهانیا خسیسیم اما ما که آدرسه خونشو خواستیم بهمون نداد.....=)) تاریخ تولدشم نگفته بود....
واسا بینم انگار واقعا یه قضیه ای تو این اواخر بازار هست....باربد....وحید....آقا بیاید از 21 آذر را به مدت یک هفته هفته بورس اوراق بهادار بنامیم...=))
باربد جان علاوه بر اینکه در بورس راهنمای خوبی هستند برای شازده پسرشم بهترین بابای دنیاست...ما که بابا نشدیم هنوز اما گویا شیرینه....اون یه جفت جورابه کادو تولدتم مبارک باشه آقا باربد...:d<اگه کادویی غیر از این گرفتی بدون خیلی خوشبختی>
وحید جان و باربد عزیز امیدوارم در تمام مراحل زندگی سربلند و موفق باشین و هر روز +8% بخورین< وحید که منفی 4 میخره مثبت 4 میفروشه<هیچ کسم نمیتونه مثلش اینقد حرفه ای عمل کنه واقعا این کار استاد میخواد و شناخت کامل از بازار > باربدم که حق بازه دیگه پس قضیه +8 معلوم شد>
جناب باربد
به خاطر آرامشی که با حضور مستمر و پر بارتان و پاسخگویی سریع به ما میدهید سپاسگزارم
و به پاس تمام خوبیهایتان بهترین ها را برای شما و خانواده محترمتان می خواهم .
ایام به کام و رور و روزگاران خوش و پر سود باد.
جناب وحید 20
تولدتان را صمیمانه تبریک می گویم موفق و پر سود باشید.
آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند
جناب بابد و آقا وحید گل من هم به نوبه خودم سالروز تولدتون رو تبریک میگم . <:-p <:-p <:-p
امیدوارم آقا وحید همان طور که در بورس از فرصتها به نحو احسن استفاده میکنند (مخصوصا در نوسان گیریها ) در تمامی مراحل زندگیشان هم اینگونه باشن .
و همچنین باربد عزیز نیز که در بورس با برنامه و موشکافانه ودقیق اقدام به خرید و فروش میکنند ، در زندگی روزمره هم اینگونه باشد .
در پایان برای هر دو عزیز آرزو میکنم که همیشه سلامت و پرسود باشند .
حضرت علی (ع) می فرمایند:
هرکه خود رای گردید به هلاکت رسید، و هرکه با مردمان رای برانداخت خود را در خرد آنان شریک ساخت.
به نام او که مهر را آفرید و مهربانی را و تو را، زادروز تولدتان را ، وحيد جان صمیمانه تبریک عرض می کنم و عمری پر از سعادت و موفقیت و خوشبختی در کنار خانواده برایتان آرزو دارم.
نظر