اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • دکترزیبایی عروق
    ستاره‌دار(9)
    • Sep 2020
    • 632

خرمای درجه یک کیلویی ۱ میلیون ۲۰۰ گلابی کیلویی ۲۵۰ هزار تومان قارچ کیلویی ۳۵۰ هزار موز کیلویی ۱۸۰ هزار تومان هلو انجیری شلیل کیلویی ۱۵۰ هزار تومان برنج درج یک کیلوی ۳۵۰ هزار.
    خدایا خدایا تا انقلاب مهدی خمینی رو نگر دار
    [COLOR=#ff0000]از خموشی گل میخانه شادی وعشق[/COLOR]/ [COLOR=#b22222]از سکوت ساقی و از مرگ جام[/COLOR]/ [COLOR=#0000cd]از نوای سرد یک دوردی کش افتاده پای میکده[/COLOR]/ از عزای شیشه می ترسد دلم..................می ترسد دلم..............

نظر

• علیرضا۱۲۳
      عضو فعال
      • Sep 2022
      • 2850

مصداق بارز عوام فریبی و سایه مالی هستند این جناب جبرائیلی!!!!
      حالا مثلا در این ۴۰ سال که کشاورزی محدود نبود چه گلی به سر زیست بوم ایران زدید...منابع آبی رو نابود کردید...چه سرمایه گذاری کردید؟ کدام اشتغال؟
      زمین خدا که بوده...آب های زیرزمینی هم آماده غارت کردن ...برید بزنید نابود کنید که مملکت امام زمان هست

شاه سال ۴۴ دو سال بعد از اصلاحات ارضی قانون و مقررات ۱۳ بندی رو امضا کرد مبنی بر اینکه اگر سطح تراز آب های زیر مینی یک منطقه پایین تر از حد معمول باشه حق حفر و یا حتی استفاده از چاه های کشاورزی که قبلاً حفر شده رو کشاورزان ندارند!!! کارخانه هم می‌ساخت که این افراد در کارخانجات مشغول به کار بشوند...بعد از انقلاب حکومت نایب امام زمان گفت شاه غلط کرد...هر چی دوست دارید بهره‌برداری کنید...این شد که برای یک کیلو گندم ۵ متر مکعب آب برداشت کردیم ...و دشت ها رو خشک کردیم...ریز گرد ها و فرونشست ها شاهکار توسعه کشاورزی فشل و سنتی و عقب مانده در چهل سال گذشته هست

نظر

• abdollah000
        عضو فعال
        • Apr 2022
        • 1547

رفتار خارج از عرف کاظم غریب آبادی با خانوم‌های دیپلمات !

🔸یک دیپلمات زن غربی به سایت ایران‌وایر گفت: «کاظم غریب‌آبادی، معاون وزیر خارجه جمهوری اسلامی در هنگام مکالمه مدام به سینه‌ی زنان حاضر خیره می‌شود.
        من این را به چشم خودم دیده‌ام و بارها از دیپلمات‌های دیگر هم همین را شنیده‌ام.»

🔸به گفته این دیپلمات زن غربی که سال‌ها با هیئت‌های مختلف ایرانی در تعامل بوده، «کاظم غریب‌آبادی بی‌نزاکت‌ترین و چشم‌چران‌ترین دیپلمات ایرانی است.»

🔸او به ایران‌وایر گفت: «من در طول زندگی‌ام به بیش از صد کشور سفر کرده‌ام و با هزاران دیپلمات مرد ملاقات کرده‌ام. به یقین می‌توانم بگویم که غریب‌آبادی تهوع‌آورترین دیپلماتی است که تا به‌حال دیده‌ام.»
        به گفته این دیپلمات، غریب‌آبادی به زنان به دیده تحقیر و به‌عنوان شهروند درجه دو نگاه می‌کند، یعنی «ترکیب زشتی از زن‌ستیزی و چشم‌چرانی.»

نظر

• بیت کوین
          عضو فعال
          • Jan 2018
          • 300

عربستان سعودی اعلام کرده قیمت اجاره بهای ملک در ریاض برای 5 سال ثابت خواهد بود ===== این تصمیم ملک بن سلمان برای ایجاد ثبات و رعایت عدالت در حوزه مسکن پایتخت عربستان گرفته شده === خدایا شکرت
          منبع
          RIYADH: Saudi Arabia has enacted sweeping new regulations to stabilize rental prices in Riyadh, including a five-year freeze on increases for residential and commercial properties. The measures, approved by the Cabinet and enacted by a royal decree, are designed to address surging rents in the capital and restore balance to the property market. Effective Sept. 25, landlords will no longer be permitted to increase rental values in existing or new contracts within Riyadh’s urban boundaries for a period of five years, according to a report by the Saudi Press Agency.

نظر

• بیت کوین
            عضو فعال
            • Jan 2018
            • 300

--------

نظر

• امیدازاد
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 3807

در اصل توسط بیت کوین پست شده است View Post
              --------
              من این مرد رو ستایش کردم همیشه ..ولی فک نکنم به جنگ بازار رفتن عاقبت خوبی داشته باشه ...

نظر

• بیت کوین
                عضو فعال
                • Jan 2018
                • 300

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post

من این مرد رو ستایش کردم همیشه ..ولی فک نکنم به جنگ بازار رفتن عاقبت خوبی داشته باشه ...
                داداش مردمش 50 ساله تویوتا سوارن === 50 ساله تورم زیر 5% داشتن ==== 50 ساله سرمایه و مغزها فرار از کشورشون نکرده === 50 ساله بهترین هواپیما و زیر ساختها براشون فراهم شده === 50 ساله تحریم و جنگ نداشتن ==== همون عربستانی که50 سال ملخ خور و سوسمار خور بهشون گفتیم و قرار بود نفتشون تموم بشه از گرسنگی بمیرن === داداش از اینجا به بعد عاقبت خوب باشه یا بد ، 50 سال عمر رفته ما بر نمیگرده === مطمئن باش در بدترین حالت مثل ما نمیشن ====

نظر

• Davar
                  عضو فعال
                  • May 2017
                  • 3161

هشدارِ مستقیم رئیس اتاق بازرگانی به لاریجانی: «یا مذاکره کنید یا با لشگر بیکاران روبه‌رو شوید»

ابوالفضل روغنی گلپایگانی، رئیس کمیسیون صنعت اتاق بازرگانی، جلوی چشمان علی لاریجانی بی‌پرده اعتراض کرد: «تا ابد نمی‌شود جنگید!»

او با لحنی هشدارآمیز گفت زمانِ مماشات و انکار به سر رسیده — یا پای میز مذاکره بیایید یا منتظر موج خشم و بی‌کاری گسترده باشید.

پیامش ساده و روشن بود: تاریخ از شما خواهد پرسید چرا امنیت اقتصادی و معیشت مردم را فدای بازی‌های سیاسی کردید.
                  اقتصاد نیاز به ثبات و امنیت دارد، نه اصرار بر راه‌هایی که تنها فقر و ناآرامی می‌آورند.

نظر

• abdollah000
                    عضو فعال
                    • Apr 2022
                    • 1547

السیسی : من مسئول جان مردم مصر هستم نه غزه

عبدالفتاح السیسی، رئیس‌جمهور مصر:

🔺️آیا مصر موظف است برای رساندن کمک به غزه وارد جنگ شده و از نیروی نظامی استفاده کند؟ من مسؤول جان، امنیت و ایمنی مردم مصر هستم و اقداماتی را انجام نخواهم داد که آنها را در معرض خطر قرار دهد./ ایران تایمز

@mostaghelonlin

نظر

• امیدازاد
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 3807

داداش مردمش 50 ساله تویوتا سوارن === 50 ساله تورم زیر 5% داشتن ==== 50 ساله سرمایه و مغزها فرار از کشورشون نکرده === 50 ساله بهترین هواپیما و زیر ساختها براشون فراهم شده === 50 ساله تحریم و جنگ نداشتن ==== همون عربستانی که50 سال ملخ خور و سوسمار خور بهشون گفتیم و قرار بود نفتشون تموم بشه از گرسنگی بمیرن === داداش از اینجا به بعد عاقبت خوب باشه یا بد ، 50 سال عمر رفته ما بر نمیگرده === مطمئن باش در بدترین حالت مثل ما نمیشن ====
                      این بحث ها به جای خود....من صحبتم این بود نمیشه وقتی تقاضا وجود داره ..عرضه و تولید متناسب نیس..تورم وجود داره .نمیشه..صابخونه و مالک رو ملزم و مجبور کرد ..برا چندسال ...با قیمت های دستوری بیان ملکشون رو اجاره بدن ..تبعات همچی سیاست هایی رو می دونیم چی میشه ..شاه هم یه دوره ای همچی سیاست هایی رو پیاده کرد هرچند نیتش خیرخواهانه بود ولی دیگه همون دوره هم منجر به نارضایتی ...شد...

نظر

• Arian02
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 1724

عرضه و تقاضا بهترین راهکاره تو هر چیزی
                        تو همین اجاره مسکن شهر زنجان مثلا دو سال قبل مستاجر برای اجاره اصلا خونه ای پیدا نمیکرد ولی امسال خونه پدری رو با ۳۵ درصد پایین تر از قیمت مد نظرمون دادیم اجاره چون داشتن ناز میکردن و مستاجر پیدا نمیشد علی رغم اینکه مبلغ بالایی هم آگهی نکرده بودیم کاملا عرف بود ولی باید چند وقتی هم منتظر میموندیم تا به اون قیمت اجاره کنن
                        البته خوشحالیم از این وضعیت
                        انشالله که همه مستاجرا خونه دار بشن

نظر

• ریسعلی دلواری
                          عضو فعال
                          • Dec 2022
                          • 1954

عربستان سعودی اعلام کرده قیمت اجاره بهای ملک در ریاض برای 5 سال ثابت خواهد بود ===== این تصمیم ملک بن سلمان برای ایجاد ثبات و رعایت عدالت در حوزه مسکن پایتخت عربستان گرفته شده === خدایا شکرت
                          منبع
                          جای رو می شناسم که در برابر اختلاس گر از واژه کشش ندهید استفاده می کنند
                          یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• ریسعلی دلواری
                            عضو فعال
                            • Dec 2022
                            • 1954

کوپن اختلاس بین مردم توزیع کنید

نظر

• ریسعلی دلواری
                              عضو فعال
                              • Dec 2022
                              • 1954

منبع
                              اینجا هم نمایندگان مجلس از تصویب قانون سود اگری در زمین و مسکن امتناع می کردند چون ذینفع بودن

نظر

• amir12
                                عضو فعال
                                • Apr 2020
                                • 726

طرف نوشته :
                                ================================

خروج از NPT در مجلس تصویب نشد.

این مجلس ثابت کرد که فعلا هستند نمایندگانی که افسار قدرت را در اختیار هر کسی قرار ندهند.

==========

ماندن در NPT و همکاری نکردن با آژانس !!!!!

بابا چه کسانی را میخواهید فریب بدید تیزهوشان اوسکل جهان !!!

نظر

در حال کار...
                                X