در اصل توسط دفتردار پست شده است
View Post
اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
Collapse
X
-
-
از ساعت یازده امشب همه چی عوض می شه فیکی یازده اگر آشغااترین سهم بورس رو هم دارید فقط دو سال صبر کنید فقط دو سالیَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ
نظر
-
اگر چه یک درصد هم جنگ بشه بنده از به درک واصل شدن دزدان و اختلاس گران ذره ای ....یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ
🙏 1نظر
-
اندیکاتور شاخص عدد بالای 8 میلیون واحد رو نشون میده قیمت دلار هم این نیست
دلیلش هم اینه که تورم کالاهای اساسی نسبت به دلار پیش فاز شده
چند وقت دیگه که تورم سقف Rsi بزنه رشد دلار به سمت بالا و البته پرشتاب شروع یمشه
بعدش قیمت الان یا الان رو برای دلار لحظه ای اعلام میکنن
👏 1نظر
-
یه ثفر کم زدی اگه اشب نکنمدر اصل توسط linux_linda پست شده است View Postاندیکاتور شاخص عدد بالای 8 میلیون واحد رو نشون میده قیمت دلار هم این نیست
دلیلش هم اینه که تورم کالاهای اساسی نسبت به دلار پیش فاز شده
چند وقت دیگه که تورم سقف Rsi بزنه رشد دلار به سمت بالا و البته پرشتاب شروع یمشه
بعدش قیمت الان یا الان رو برای دلار لحظه ای اعلام میکننیَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ
نظر
-
اصلا رشد بورس هم داشته باشیم...مثلا قراره پول در بیاد که چه کار کنیم....یک جایی آدم باید سفت بایسته...یک تف هم نثار مال دنیا بکنه...بگه اصلا به چه حقی یک اقلیت ۵ درصدی خون ۹۵ مردم رو تو شیشه کردند!!!؟در اصل توسط دفتردار پست شده است View Post
اگر رژیم جمهوری اسلامی باقی بماند، ۱۰ سال دیگر هم رشدبورس نخواهیم داشت!!
برای اینکه ترامپ یک دلار هم به این رژیم پول پرداخت نخواهد کرد، ایران می شود عراق دهه ۹۰ میلادی.!
در جریان اعتراضات دی ماه...یک همسایه ما داریم...بسیار متمول...یک آتشی درست کرده بودند در محله...دیدم راس ساعت ۸...با زن و بچه اش اومد ایستاد...شعاری هم نمیدادند...اما برای من جالب بود که فقط مردم به مسائل مالی اعتراض ندارند...دیگه از این سبک زندگی خسته اند...به این بی عدالتی و به این شعار زدگی اعتراض دارند...این فضای سنگین روانی جامعه حتی قشر متمول رو هم تحت تأثیر قرار داده
👏 20نظر
-
چرا انتخابات شوراها کنسل شد و موکول شد به یک ماه بعد از پایان قطعی جنگ؟
اگر منظورشون حفظ امنیت مردمه پس چرا دو ماهه که خودشون رو جر می دن مردم هر شب توی خیابون باشن و خیابون ها رو خالی نکنن. یعنی چند ساعت حضور پای صندوق های رای ریسکی خیلی بالاتر از هزاران ساعت شعار های تند بر علیه نتانیاهو و ترامپ داره؟؟
دیگه حتی یک جلبک هم می فهمه که شما می دونید در صورت برگزاری انتخابات نهایتا ده درصد از مردم حاضر به شرکت می شن و این همه هیاهو و پروپاگانداتون مبنی بر حمایت مردمی دود می شه می ره هوا. البته هواداران شما که اصلا در زمره ی موجودات باهوش محسوب نمی شن که مخاطب ما باشن. اونا دیگه به مرحله ای رسیدن که اگر توی خیابون درازشون کنین و بهشون تجاوز کنین هم می گن فدای سر اقا مقتوا.
اما جدی جدی داران انتخابات رو هم کنسل می کنن. بحث فراتر از شوراهاست . خود خامنه ای پدر یه بار گفته بود که یه عده می خواستن کلا انتخابات رو تعطیل کنن اما من جلوشون رو گرفتم!
👏 7👍 3نظر
-
یکی از دوستان راجع به گسترش گدایی نوشته بودن. من نتونستم پستشون رو پیدا کنم و بهش ریپلای بزنم. به هر حال در تایید فرمایش ایشون بگم که صبح جمعه رفته بودم توی یکی از پارک های بزرگ شهرمون . دم در پارگ یه نفر جلوم رو گرفت و پرسید: حاجی این پارک شلوغ می شه ؟ گفتم : چند ساعت دیگه خیلی شلوغ می شه. منظورتون چیه؟ جواب داد: می خوام گدایی کنم و دنبال جای شلوغ می گردم!!
👏 5نظر
-
خوب این را هم بگید که بدونیم کف RSI دقیقا چنده؟! عرف است که عدد 30 را محدوده کف میدونن ولی خیلی موارد بوده که این شاخص تا 20 یا حتی زیر 20 هم رفته و میره!در اصل توسط linux_linda پست شده است View Postبله اندیکاتور شاخص همینو میگه
اما اول که بورس باز شد چند روزی زهر فروشندگان باید گرفته بشه قیمت ها که معقول شد صندوق حمایت از بازار وارد میشه صف فروش ها رو جمع میکنه
تو این چند سال اخیر اینجوری بوده و من تو کف Rsi هرچی خریدم سود کردم
تازه باید دقت کرد که این شاخص فقط یک پارامتره و خیلی پارمترهای دیگه هم وجود داره و یه نکته دیگه این شاخص برای یه تعداد روز (معمولا 14 روز) حساب میشه ولی میشه این تعداد روز را برد روی مثلا 10 یا بالاتر مثلا 20 روز که در این حالت، مقدار شاخص هم خیلی تغییر میکنه!
بنابراین من دقیقا نمیدونم شما چرا تاکید داری روی RSI؟! آیا واقعا اینقدر مهمه!
👍 1نظر
-
جدیدا مردم یاد گرفتن کنار هر نانوایی یا خودپرداز می ایستن تکدی گری میکنندر اصل توسط abdolhossein پست شده است View Postیکی از دوستان راجع به گسترش گدایی نوشته بودن. من نتونستم پستشون رو پیدا کنم و بهش ریپلای بزنم. به هر حال در تایید فرمایش ایشون بگم که صبح جمعه رفته بودم توی یکی از پارک های بزرگ شهرمون . دم در پارگ یه نفر جلوم رو گرفت و پرسید: حاجی این پارک شلوغ می شه ؟ گفتم : چند ساعت دیگه خیلی شلوغ می شه. منظورتون چیه؟ جواب داد: می خوام گدایی کنم و دنبال جای شلوغ می گردم!!
چندبار هم داخل فروشگاه ها دیدم اومده بودن
👏 3نظر
-
یکی نیست به چس مغزها بگه بی شرفها جنگ کردن و نابود کردن افتخار نیست جنگ با آمریکا و اسراییل اولا که اصلا افتخار نیست دوما فقط به نفع پدرتان عالیجناب پوتین و کشور بی شرف روسیه هست عاقلانه رفتار کنید و دنبال منافع همگانی باشید بسه دیگه این از دیوار سفارتها بالا رفتن نیستیَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ
👍 3نظر
-
هنوز که عملا اتفاق مهمی نیافتاده همه جا صحبت از رواج گدایی و دزدی است.
با همین فرمون ، نیروگاه ها را بزنند درصد بزرگی از این نود میلیون نفر به گدایی آب و غذا و لنگ و لباس و سر پناه خواهند افتاد.
حتی همین پولدارها باید پنت هاوسهای بی مصرفشان را رها بکنند بروند کنار خیابون دنبال آب و توالت بگردند.
هر بار که بروند ویلا و برگردند چقدر بنزین لازم دارند ؟
برای یک موتور برق کوچک حداقل 250 لیتر ماهیانه بنزین لازم دارند. موتور برقی که حتی جرات روشن کردنش را در آن نقاط خلوت نخواهند داشت.
ضمنا
اتفاق بسیار مبارکی خواهد بود بیدار شدن مردمان خود زرنگ پنداری که سالهاست خودشان را به خواب زده اند.
همچنین برای صاحبان قدرتی که در پایتخت رنج بی آبی و فلاکت مردم کشورشان را در بلوچستان و بسیاری از روستاها را دیدند ، مثل اسکولها فقط به دزدی و پر کردن بانکهای بیگانگان فکر می کردند.
هنوز عملا هیچ حادثه بزرگی در زیرساختها اتفاق نیافتاده ، بیست و چهار ساعت آب و برق و گردش پول در مملکت بر قرار است ، آمار دزدی ها سر به فلک گذاشته
وقتی جرثقل دار و کامیون دار که در این کشور از طبقه نسبتا پر درآمد محسوب می شوند از بیکاری مجبور به دزدی می شوند ، اوضاع بقیه این نود میلیون نفر هم به زودی روشن خواهد شد. آسیاب به نوبت
👍 5🙏 2نظر
-
مهم نیست امنیت داریم البته امنیت یعنی اینکه کسی با نزام کاری نداشته باشه امنیت در میدانها برقراره که از ترس دوشکا کاشته اند وسط میداندر اصل توسط shahin پست شده است View Postهنوز که عملا اتفاق مهمی نیافتاده همه جا صحبت از رواج گدایی و دزدی است.
با همین فرمون ، نیروگاه ها را بزنند درصد بزرگی از این نود میلیون نفر به گدایی آب و غذا و لنگ و لباس و سر پناه خواهند افتاد.
حتی همین پولدارها باید پنت هاوسهای بی مصرفشان را رها بکنند بروند کنار خیابون دنبال آب و توالت بگردند.
هر بار که بروند ویلا و برگردند چقدر بنزین لازم دارند ؟
برای یک موتور برق کوچک حداقل 250 لیتر ماهیانه بنزین لازم دارند. موتور برقی که حتی جرات روشن کردنش را در آن نقاط خلوت نخواهند داشت.
ضمنا
اتفاق بسیار مبارکی خواهد بود بیدار شدن مردمان خود زرنگ پنداری که سالهاست خودشان را به خواب زده اند.
همچنین برای صاحبان قدرتی که در پایتخت رنج بی آبی و فلاکت مردم کشورشان را در بلوچستان و بسیاری از روستاها را دیدند ، مثل اسکولها فقط به دزدی و پر کردن بانکهای بیگانگان فکر می کردند.
هنوز عملا هیچ حادثه بزرگی در زیرساختها اتفاق نیافتاده ، بیست و چهار ساعت آب و برق و گردش پول در مملکت بر قرار است ، آمار دزدی ها سر به فلک گذاشته
وقتی جرثقل دار و کامیون دار که در این کشور از طبقه نسبتا پر درآمد محسوب می شوند از بیکاری مجبور به دزدی می شوند ، اوضاع بقیه این نود میلیون نفر هم به زودی روشن خواهد شد. آسیاب به نوبت
یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ
👍 5نظر

نظر