اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • چلاغعلی خان خانان
    ستاره‌دار(2)
    • Oct 2020
    • 708

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
    درود و ارادت
    ظاهراً خانم مهریه‌شو به اجرا گذاشته ، بعد گفتند مال معرفی کنید
    این هم ماشین رو به عنوان مال همسر معرفی کرده

فکر کنید خریدار باید نصف ماشین رو با شوهر خانم شریک بشه
    با توجه به پلاک 85 ص سیستان بلوچستان
    احتمالاً شوهر ساکن زاهدان هست و لابد خریدار تهران !!!

ماشین سنگین و تجاری رو میشه شریک شد
    و درآمد ماشین رو نصف نصف تقسیم کرد
    ولی آخه ماشین سواری شخصی که شراکتی نمیشه !!!!
    و مطمئناً شوهر حاضر به فروش سهم خودش نیست.
    تمیزم
    نگه داشته
    خدایی/:.yead.:/
    علاجش هست
    یه خانم مجرد بخره
    وبا مرده شریک بشه
    وبرن دور دور:D

نظر

• afshinamin
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 4495

در اصل توسط چلاغعلی خان خانان پست شده است View Post
      تمیزم
      نگه داشته
      خدایی/:.yead.:/
      علاجش هست
      یه خانم مجرد بخره
      وبا مرده شریک بشه
      وبرن دور دور:D
      طرح خوبی نوشتی/.:biggrinsmiley.:/
      یه زمانی یکی از سنایو نویسهای جوان و معروف کشور رو گاهی اوقات می دیدمش ، وقتی همچی چیزایی میشنید میگفت فلانی این سوژه خوبیه برای فیلمنامه /:.yead.:/
      احتمالا اگه ببینه اینو یه داستان براش بنویسه

نظر

• afshinamin
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 4495

برای پست آخر روز سعدی
        غزل شمارهٔ ۴۰۵

هزار جهد بکردم که سر عشق بپوشم
        نبود بر سر آتش میسرم که نجوشم

به هوش بودم از اول که دل به کس نسپارم
        شمایل تو بدیدم نه صبر ماند و نه هوشم

حکایتی ز دهانت به گوش جان من آمد
        دگر نصیحت مردم حکایت است به گوشم

مگر تو روی بپوشی و فتنه بازنشانی
        که من قرار ندارم که دیده از تو بپوشم

من رمیده‌دل آن به که در سماع نیایم
        که گر به پای درآیم به در برند به دوشم

بیا به صلح من امروز در کنار من امشب
        که دیده خواب نکرده‌ست از انتظار تو دوشم

مرا به هیچ بدادی و من هنوز بر آنم
        که از وجود تو مویی به عالمی نفروشم

به زخم‌خورده حکایت کنم ز دست جراحت
        که تندرست، ملامت کند چو من بخروشم

مرا مگوی که سعدی طریق عشق رها کن
        سخن چه فایده گفتن چو پند می‌ننیوشم؟

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل
        که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

استاد شجریان در آلبوم "سر عشق" ( که آن هم در دستگاه ماهور هست ) این غزل را به زیبایی تمام اجرا کرده است. کلا سعدی گویای " عشق و جوانی" هست ، و بنابر این با شادی عجین هست و با ماهور /.:biggrinsmiley.:/

پ.ن.: "در عشق و جوانی " عنوان باب پنجم گلستان هم هست

نظر

• مگنوس کارلسن
          Banned
          • Jan 2022
          • 1647

حالا اینهمه از محاسن جناب سعدی گفتین...کسی اشاره ای به "رنگین کمانی"بودن ایشون نکرده...همین باب پنجم گلستان...چه داستانهای چندش آوری داره...میگن سعید طوسی...از طرفدارای پروپاقرص همین باب پنجم بوده...

نظر

• علیرضا۱۲۳
            عضو فعال
            • Sep 2022
            • 2776

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
            حالا اینهمه از محاسن جناب سعدی گفتین...کسی اشاره ای به "رنگین کمانی"بودن ایشون نکرده...همین باب پنجم گلستان...چه داستانهای چندش آوری داره...میگن سعید طوسی...از طرفدارای پروپاقرص همین باب پنجم بوده...
            درود مگنوس جان
            البته مشاهیر بسیاری همجنسگرا بودند...سعدی ...حافظ ...وحشی بافقی
            لئوناردو داوینچی...سقراط...مارسل پروست
            حالا چرا اینطوری بودند...نمیدونم...اما گامهای خوبی در پیشبرد ادبیات و علوم مهندسی و فلسفه برداشتند...نمیشه یک حیوان مثل سعید طوسی رو رهرو این جماعت به حساب اورد

نظر

• Davar
              Banned
              • May 2017
              • 3132

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
              در خدمتیم...البته این توضیحات در مورد t5بود در مورد sx5یه مقدار متفاوت هست ..
              آرین جان
              با اجازه داداش امید: T5، موتور و گیربکس میتسوبیشی ژاپن هست همچنین تفاوت رنگ بدنه که امید خان فرمودند.

نظر

• afshinamin
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 4495

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                درود مگنوس جان
                البته مشاهیر بسیاری همجنسگرا بودند...سعدی ...حافظ ...وحشی بافقی
                لئوناردو داوینچی...سقراط...مارسل پروست
                حالا چرا اینطوری بودند...نمیدونم...اما گامهای خوبی در پیشبرد ادبیات و علوم مهندسی و فلسفه برداشتند...نمیشه یک حیوان مثل سعید طوسی رو رهرو این جماعت به حساب اورد
                درود علیرضای عزیز
                ضمن تایید ، ما که زمان انها نبودیم ولی مثلا ایرج میرزا خیلی نزدیکه و گزارش های کاملا موثق داره .از ایرج میرزا که رک تر و explicit تر کسی تا حالا در تاریخ نگفته !!مگر ژان مارکی دوساد که سادیسم به نام اوست !!ولی ایا ایرج میرزا در زندگی شخصی ش اینگونه بود ؟!!!
                ضمنا این واقعا ظلم به سعید طوسی هست که با سعدی مقایسه بشه!!!
                سعدی نماد ایران فرهنگی هست حتی در جمهوری اذربایجان سعدی را مثل یک پیامبر می ستایند ،خودی را نزنیم برای یک بیخودی

نظر

• مگنوس کارلسن
                  Banned
                  • Jan 2022
                  • 1647

داداشا ...شوخی بود...
                  سختمه...خودمو جای یه همجنسگرا بگذارم...واقعا چه زجری تو زندگیشون میکشن...رفته بودم یکی از دهاتهای یزد...یه پیرمردی رو دیدم که دامن پوشیده بود...اهالی ده ...تعریف میکردند...که تو جوونی...چه بلاهایی...سرخودشو خانوادش اورده بودن....البته...الان کاملا بهش...احترام میگذاشتن....ازخودش پرسیدم...کلی گریه کرد...گفت تقریبا از 35 سالگی به بعد...یه عضو معمولی روستا محسوب شدم...اگه فرهنگ الآن اون روستا...از زمان کودکی ...برایش فراهم بود....زندگیش جهنمی نمیشد....
                  درمورد...سعید طوسی...بحث همجنسگرایی...مطرح نبود....بحث...تجاوز وکودک آزاری...بوده....این کودکان...میتونستن...دختران کوچک یاحتی زنان ودختران بالغ ...باشند....
                  اما سعدی علیه الرحمه....
                  واقعا بعضی داستانهای باب پنجم گلستان....جوری روایت شده....که کودک آزاری...وتجاوز به حقوق کودکان را...به عشق...تعبیر کرده...مثلا...داستان قاضی فلان شهر که عشقش به کودکی...از اهالی شهر را عیان کرده بود....و...کودک به اون سنگ میزد......
                  واما علیرضا جان....درمورد حافظ....من جایی نخوندم....که ایشون همجنس باز بودن....البته خودم تحقیق میکنم...واگر منبعی میشناسین....ممنون میشم...اگه راهنمایی کنین

نظر

• Davar
                    Banned
                    • May 2017
                    • 3132

من فقط یک سری اعداد حدودی با شما به اشتراک میگذارم تا به یک نتیجه برسید خودتون

کل بودجه کشور حدود 950 هزار میلیارد تومان
                    کسری بوردجه حدودا 400 هزار میلیارد تومان

فروش سالانه ایران خودرو و سایپا با هم حدودا 120 هزار میلیارد تومان
                    حالا میانگین قیمت فروش خودرو سازها را اگر یک سوم قیمت بازار نگیریم و یک دوم بگیریم یعنی به همین اندازه پول داره میره دست دلال و رانت خوار
                    یعنی 120 هزار میلیارد تومان پول مفت تو جیب یک عده خاص!!
                    که معادل 12.63 درصد کل بودجه کشور و 30 درصد کسری بودجه کشور هست!

این پول چنان قدرتی داره سالانه به دست مافیای خودرو میده که نماینده مجلس و وزیر بالا میاره و پایین میزنه...

امین بیگانی
                    فساد_ساختاریافته

نظر

• afshinamin
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 4495

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                      من فقط یک سری اعداد حدودی با شما به اشتراک میگذارم تا به یک نتیجه برسید خودتون

کل بودجه کشور حدود 950 هزار میلیارد تومان
                      کسری بوردجه حدودا 400 هزار میلیارد تومان

فروش سالانه ایران خودرو و سایپا با هم حدودا 120 هزار میلیارد تومان
                      حالا میانگین قیمت فروش خودرو سازها را اگر یک سوم قیمت بازار نگیریم و یک دوم بگیریم یعنی به همین اندازه پول داره میره دست دلال و رانت خوار
                      یعنی 120 هزار میلیارد تومان پول مفت تو جیب یک عده خاص!!
                      که معادل 12.63 درصد کل بودجه کشور و 30 درصد کسری بودجه کشور هست!

این پول چنان قدرتی داره سالانه به دست مافیای خودرو میده که نماینده مجلس و وزیر بالا میاره و پایین میزنه...

امین بیگانی
                      فساد_ساختاریافته
                      درود داور عزیز
                      ظاهرا خیلی بیشتره
                      یک کانال معروف خودرویی در 1402 فقط سود ناشی از ایرانخودرو و سایپا برای دلالان را 359 همت تخمین زده

مافیای خودروی میر سلیم و شرکا .Ltd !!!! اونقدر قویه که خودش جزو مجاهدین خلق بوده ولی از طرف رهبر میشه عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام !!! تازه لو میره پسرش هنوز هم عضو مجاهدین خلق هست ولی با سلام و صلوات آزاد میشه !!!

نظر

• علیرضا۱۲۳
                        عضو فعال
                        • Sep 2022
                        • 2776

داداشا ...شوخی بود...
                        سختمه...خودمو جای یه همجنسگرا بگذارم...واقعا چه زجری تو زندگیشون میکشن...رفته بودم یکی از دهاتهای یزد...یه پیرمردی رو دیدم که دامن پوشیده بود...اهالی ده ...تعریف میکردند...که تو جوونی...چه بلاهایی...سرخودشو خانوادش اورده بودن....البته...الان کاملا بهش...احترام میگذاشتن....ازخودش پرسیدم...کلی گریه کرد...گفت تقریبا از 35 سالگی به بعد...یه عضو معمولی روستا محسوب شدم...اگه فرهنگ الآن اون روستا...از زمان کودکی ...برایش فراهم بود....زندگیش جهنمی نمیشد....
                        درمورد...سعید طوسی...بحث همجنسگرایی...مطرح نبود....بحث...تجاوز وکودک آزاری...بوده....این کودکان...میتونستن...دختران کوچک یاحتی زنان ودختران بالغ ...باشند....
                        اما سعدی علیه الرحمه....
                        واقعا بعضی داستانهای باب پنجم گلستان....جوری روایت شده....که کودک آزاری...وتجاوز به حقوق کودکان را...به عشق...تعبیر کرده...مثلا...داستان قاضی فلان شهر که عشقش به کودکی...از اهالی شهر را عیان کرده بود....و...کودک به اون سنگ میزد......
                        واما علیرضا جان....درمورد حافظ....من جایی نخوندم....که ایشون همجنس باز بودن....البته خودم تحقیق میکنم...واگر منبعی میشناسین....ممنون میشم...اگه راهنمایی کنین
                        درود
                        مگنوس جان...ما نمی‌دونیم حدود و قصور همجنس‌گرایی و همجنس بازی در اون دوران چی بوده...منتها از روی یک سری اشعار و منظومه ها میشه فهمید چنین گرایش های بوده...ذاتا ایرانیان گرایش به همجنس نداشتند...یک مقدار از طرف یونانیان و بعد هم از طرف ترکان و مغولان وارد فرهنگ ایرانی میشه..فکر هم نمیکنم خیلی باب بوده...چون در لفافه اشعار گفته می‌شده...در شعر حافظ به شاهد بازی و یا عشق به مغ بچه باده فروش و غیره اشاره شده است..اینها شواهدی هست که چنین کششی در وجود اون شاعر بوده
                        شاید جو دربار ترکان خیلی تاثیر داشته...سلطان محمود غزنوی غلامی داشته به نام ایاز...بهر حال پادشاهی بوده خیلی اهل شعر و ادب بوده...همون موقع مهر محمود به ایاز در اشعار فارسی وارد میشه...حتی تا قرن‌ها بعد هم فکر کنم تا قرن ۱۱ هم منظومه ای سروده میشه در باب علاقه محمود و ایاز توسط زلالی خوانساری
                        خلاصه اینکه شاید ذهنیت ما به اینکار الان خیلی منفی باشه...اما اون موقع چنین کشش و مهری وجود داشته...اما من خیلی بعید می‌دونم فعلیتی هم در کار بوده باشه...یا حداقل مثل بیان کردنش شایع باشه

نظر

• afshinamin
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 4495

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                          درود داور عزیز
                          ظاهرا خیلی بیشتره
                          یک کانال معروف خودرویی در 1402 فقط سود ناشی از ایرانخودرو و سایپا برای دلالان را 359 همت تخمین زده

مافیای خودروی میر سلیم و شرکا .Ltd !!!! اونقدر قویه که خودش جزو مجاهدین خلق بوده ولی از طرف رهبر میشه عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام !!! تازه لو میره پسرش هنوز هم عضو مجاهدین خلق هست ولی با سلام و صلوات آزاد میشه !!!
                          پ.ن. :البته گویا رسما جزو مجاهدین نبوده ولی خیلی راه اومده باهاشون

نظر

• چلاغعلی خان خانان
                            ستاره‌دار(2)
                            • Oct 2020
                            • 708

حاج سعید

از قاریان برتر قر ان بود
                            کل قر ان حفظش بود
                            رفیق حمام حاجیتون هم بوده
                            کمتر از سعدی و..... نبوده
                            بعدا اثارش مشخص میشه

نظر

• علیرضا۱۲۳
                              عضو فعال
                              • Sep 2022
                              • 2776

مایا

سؤال کننده: ما از کجا بدانیم دنیایی که آن را واقعی تصور می‌کنیم واقعیت دارد و زاییدهٔ وهم و پندار خود ما نیست؟ ما چه می‌دانیم اساس و جوهر هستی چیست؟ شاید همه چیز یک maya باشد.

کریشنامورتی: به نظرم کلمهٔ «مایا» در زبان سانسکریت یعنی سنجش و اندازه گیری. تا زمانی که ذهن کیفیت سنجش دارد، ایجاد توهم امری اجتناب ناپذیر خواهد بود. به این جهت است که گفته اند چون ذهن غیر از قدرت سنجش و اندازه گیری هیچ قدرت و ظرفیت دیگری ندارد آنچه مورد سنجش آن قرار می‌گیرد نمی‌تواند چیزی جز توهم باشد. این فلسفه ای است رایج در هند - اینکه عالم هستی مایا و توهم است. بنابراین می‌گویند باید با زندگی ساخت و مدارا کرد؛ بیماری،ها رنج‌ها جنگها و اختلافات و همه چیز را آسان بگیر و فراموش کن زیرا همه چیز توهم است. ولی اینکه به یک انسان گرسنه بگوییم جهان توهم است کاملاً بی معناست و دردی را از او دوا نمی کند. به یک انسان سرطانی بگویید جهان مایا است؛ آیا گفتن این حرف رنج او را کاهش می‌دهد؟ مهم این نیست که جهان واقعیت دارد یا زاییدهٔ خیال است. به هر حال این واقعیت است که در این دنیای واقعی یا وهمی من و توی انسان یکدیگر را می‌کشیم. در نزاع و اختلاف دائمی به سر می‌بریم و هزار رنج و مسئلهٔ دیگر داریم. برای درک و شناخت این مسائل باید در تماس و ارتباط مستقیم با واقعیت آنها باشیم؛ یعنی باید به واقعیت آنها بدون دخالت فکر، فکر که از طریق پیش داوری، اعتقادات متعصبانه، اندیشهٔ ملیت من و ملیت تو، و نظایر اینها عامل تفرق و جدایی انسانها می گردد ـ فقط نگاه کنیم.

جیدو کریشنامورتی
                              یازدهم ژوئیه ۱۹۶۷
                              کتاب «نگاه در سکوت»

نظر

• EHSANI
                                ستاره‌دار(3)
                                • Sep 2020
                                • 2156

درود مگنوس جان ، عرض ادب و ارادت
                                از بحث با افراد با دیدگاه‌های خاص ، لذت میبرم
                                (هرچند مجبور نیستم همه اونو قبول کنم! )

البته انتقاد بزرگتری هم بر سعدی وارده...
                                اصلی رو نگفتی شیطون ! پس من هم نمیگم...

-------------------

سایر دوستان در این زمینه مطالبی گفتند که نیاز به تکرار مکررات نیست
                                در مورد رنگین کمان ، همجنس‌گرایی با همجنس‌بازی فرق داره
                                همجنسگرا که قدیم سعی میکردند با شلاق تربیتشون کنند
                                حالا معلوم شده که اینها کلاً فیزیولوژی شون فرق داره
                                حتی با عمل جراحی هم بعضاً به راه راست هدایت نمیشوند !
                                ( قبلاً گفتم "عرف جامعه" رابطه مستقیم با سطح عقل و درک و فهم مردم داره
                                که الزاماً به معنی درست بودن اون قضیه نیست)
                                خوشبختانه جامعه به این سطح عقلی رسیده که اینها رو بپذیره...
                                کاملاً طبیعی هست که شما نمیتونی خودتو جای یک همجنسگرا تصور کنی
                                اینکه چیزی نیست ، یک آقا و خانم هم نمیتونند خودشون رو جای دیگری تصور کنند
                                از دو دنیای (سیاره) متفاوت هستند...
                                فیلمی با همین مضمون ساخته شده ...
                                که روح پسر و دختر همسایه در جسم همدیگه جابجا میشه
                                تا هریک دنیای جنس مخالف رو تجربه کنه
                                با تصوری که جنس مخالف قبل از جابجایی روح داشتند از زمین تا آسمون فرق میکنه.

--------------------------------------

اما همجنسگرایی با همجنس‌بازی و غلام‌بارگی دو مقوله متفاوت هستند
                                مورد اول به همجنس گرایش دارد و از جنس مخالف بیزار است
                                اما دومی با وجود همسر و فرزند ، صرفاً جهت هوسرانی و کسب لذت بیشتر و بیشتر
                                گاهی پسربچه‌ای را مورد عنایت قرار میدهد.

قدمت غلام‌بارگی ، به دوران برده‌داری برمیگردد
                                وقتی خرید غلام آزاد باشد ، راه غلام‌بارگی هم باز میشود
                                هرچند در اسلام لذت جنسی از غلام ممنوع است
                                ولی خب ارباب ، غلام رو خریده و در تملک خودش داره
                                گاهی شیطون آدم رو گول میزنه دیگه...
                                اما چیزی که مهمه اینه که غلام‌بارگی در جامعه قدیم عرف شده بود
                                لذا اگر شاعران و نویسندگان زیادی به اون اشاره کرده‌اند ،
                                چیزی خارج از عرف زمانه خودشون نبوده

شاعر می‌فرماید :
                                خوش میرود این پسر که برخاست ... سرویست چنین که میرود راست
                                بالای چنین اگر در اسلام ... گویند که هست ، زیر و بالاست ! :.thumbsupsmileyanim

-------------------------

و اما مورد دیگه اینکه این مضامین ادبی ( بی‌ادبی )
                                الزاماً فعلیت پیدا نمیکنه
                                به حکم آنکه قدما گفته اند :
                                وصف العیش ، نصف العیش !

یعنی دورهمی یه چیزی گفتند که بخندند و خوش باشند
                                ولی عموماً مرد عمل ! نبودند ! :D
                                و به همین نصفه عیش کفایت میکردند

ِ
                                نگرش ، همه چیز است .

نظر

در حال کار...
                                X