اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • afshinamin
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 4495

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post

تاریخ انتشار: ۱۴ : ۱۶ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۲

اجتماع >> جامعه
    پ

همسر شهید حمیدرضا الداغی: همسرم بخاطر هیچ جناح و سیاستی این کار را نکرد / کار او انتهای غیرت و مردانگی بود / حمید بسیجی نبود

همسر شهید حمیدرضا الداغی، شهروندی که در دفاع از یک دختر جوان کشته شد در این ویدئو می‌گوید: کار همسرم بخاطر هیچ جناح و سیاستی نبوده. اون فیلم انقدر واضح است که هیچ حرف و حدیثی ندارد. حمید از دختری دفاع کرد که بی‌حجاب نبود و اون پسر هم مامور نبود و خودش هم بسیجی نیست. هیچکس نمیتونه این رو به هیچ موضوع دیگه‌ای بچسبونه. نه داخل و نه خارج.

https://www.entekhab.ir/fa/news/724730/%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1-%D8%B4%D9%87%DB%8C%D8%AF-%D8%AD%D9%85%DB%8C%D8%AF%D8%B1%D8%B6%D8%A7-%D8%A7%D9%84%D8%AF%D8%A7%D8%BA%DB%8C-%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D9%85-%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1-%D9%87%DB%8C%DA%86-%D8%AC%D9%86%D8%A7%D8%AD-%D9%88-%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%B1%D8%A7-%D9%86%DA%A9%D8%B1%D8%AF-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D9%88-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%BA%DB%8C%D8%B1%D8%AA-%D9%88-%D9%85%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C-%D8%A8%D9%88%D8%AF-%D8%AD%D9%85%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D8%B3%DB%8C%D8%AC%DB%8C-%D9%86%D8%A8%D9%88%D8%AF

تاریخ انتشار: ۱۴ : ۱۶ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۲

اجتماع >> جامعه
    پ

همسر شهید حمیدرضا الداغی: همسرم بخاطر هیچ جناح و سیاستی این کار را نکرد / کار او انتهای غیرت و مردانگی بود / حمید بسیجی نبود

همسر شهید حمیدرضا الداغی، شهروندی که در دفاع از یک دختر جوان کشته شد در این ویدئو می‌گوید: کار همسرم بخاطر هیچ جناح و سیاستی نبوده. اون فیلم انقدر واضح است که هیچ حرف و حدیثی ندارد. حمید از دختری دفاع کرد که بی‌حجاب نبود و اون پسر هم مامور نبود و خودش هم بسیجی نیست. هیچکس نمیتونه این رو به هیچ موضوع دیگه‌ای بچسبونه. نه داخل و نه خارج.

عکسهای شهید الداغی در اینستاگرام به همراه همسرش
    آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/05/02, 19:16.

نظر

• بابای یسنا
      عضو فعال
      • Apr 2023
      • 689

ویدیو / مقام وزارت کار: ممکن است به جایی برسیم که مجبور شویم کیش، قشم و خوزستان را بفروشیم تا بتوانیم حقوق بازنشستگان را بدهیم

سجاد پادام مدیرکل بیمه‌های اجتماعی وزارت کار گفت: کشور یونان ۱۰۰ جزیره فروخت تا بتواند مطالبات بازنشستگانش را بدهد، ما هم به زودی به این وضعیت دچار می‌شویم.

ویدیو / مقام وزارت کار: ممکن است به جایی برسیم که مجبور شویم کیش، قشم و خوزستان را بفروشیم تا بتوانیم حقوق بازنشستگان را بدهیم | سایت انتخاب
      ۳۰۰ هزار شهید دادیم که یک وجب خاک از دست ندهیم، اما ممکن است به جایی برسیم که مجبور شویم کیش، قشم و خوزستان را بفروشیم تا بتوانیم حقوق بازنشستگان را بدهیم.
      ------------

اونایی که با دیده شدن دو تا تار موی خانمها میگن شهید دادیم

الان فارسی بلدند ببینند این زبون بسته چی میگه ؟!!
      درود..خوب حروم لقمه در بهترین حالت کارگر بازنسشته با35سال سابقه 10ملیون میگیره ما تو یکی از شهرهای نسبا ارزان زندگی میکنیم
      اشغال غذای کثافت پر از نمک جلوی سگ این حیوان نجیب بریزی نمیخوره شده پرسی صد هزارتومان اگه ما بدون احتساب صبحانه بخواهیم دو وعده از این غذا را در روز بخوریم
      شش ملیونش میپره اخه چی میگی تو نفهم

نظر

• EURASIA
        عضو فعال
        • Jan 2022
        • 1253

ویدیو / مقام وزارت کار: ممکن است به جایی برسیم که مجبور شویم کیش، قشم و خوزستان را بفروشیم تا بتوانیم حقوق بازنشستگان را بدهیم

سجاد پادام مدیرکل بیمه‌های اجتماعی وزارت کار گفت: کشور یونان ۱۰۰ جزیره فروخت تا بتواند مطالبات بازنشستگانش را بدهد، ما هم به زودی به این وضعیت دچار می‌شویم.

ویدیو / مقام وزارت کار: ممکن است به جایی برسیم که مجبور شویم کیش، قشم و خوزستان را بفروشیم تا بتوانیم حقوق بازنشستگان را بدهیم | سایت انتخاب
        ۳۰۰ هزار شهید دادیم که یک وجب خاک از دست ندهیم، اما ممکن است به جایی برسیم که مجبور شویم کیش، قشم و خوزستان را بفروشیم تا بتوانیم حقوق بازنشستگان را بدهیم.
        ------------

اونایی که با دیده شدن دو تا تار موی خانمها میگن شهید دادیم

الان فارسی بلدند ببینند این زبون بسته چی میگه ؟!!
        سلام
        نه ایشون درست می گویند
        وضعیت صندوق ها داغون است
        دلیل اصلی اش هم فساد نیست ( منصف باشیم)
        بلکه طول عمر است
        انسان ها خیلی بیشتر دارند عمر می کنند و پیری طولانی تری دارند
        البته از نظر پزشکی این یک موفقیت است اما برای صندوق ها بد است

یکی از راه ها حل مشکل افزایش سن بازنشستگی است
        به هر حال باید قبول کرد دوره پرداخت خیلی طولانی است و افراد تا زمان طولانی بیمه می گیرند
        و بعد از مرگ ( معمولا زنان بیشتر عمر می کنند ) به زنان می رسه و بغد مرگ مادر دختر مجرد و ....

راه دیگر تغییر تناسب ورودی است
        در امریکا 50 به 50 است( نصف ورودی به صندوق از بیمه شاعلین و نصف دیگر سود سرمایه گذاری صندوق هاست)
        در ایران 90 به 10 است ( یعنی فقط 10 درصد ورودی از سود سرمایه گذاری هاست و 90 درصد بیمه شاغلین است)
        همین شستا و وصندوق و ..... فقط 10 درصد منایع ورودی صندوق هاست
        یعنی به شدت به شاغلین گره خورده است

فرمول کلی وجود داره باید 5 شاغل به یک بازنشسته باشد ولی الان خیلی کمتر است

راه دیگر بریدن دست کامل دولت از صندوق ها است ( نه ئکمک کنند و نه کمک بگیرند)
        راه دیگر افزایش رشد اقتصادی و افزایش دستمزد است ( مورچه چی است که کله پاچه اش چی باشد وقتی کل دستمزد پایین است پس ان درصد حق بیمه شاغلین که دیگر هیچ است)
        راه دیگر حذف خرجی دختران مجرد از بیمه پدر است چون یک شخص بالغ خودش باید مسئول باشد

خلاصه اوضاع داغون است

آخرین ویرایش توسط EURASIA؛ 2023/05/02, 23:54.
        زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• Madeiniran
          Banned
          • Dec 2022
          • 390

در اصل توسط EURASIA پست شده است View Post
          سلام
          نه ایشون درست می گویند
          وضعیت صندوق ها داغون است
          بلکه طول عمر است

به هر حال باید قبول کرد دوره پرداخت خیلی طولانی است و افراد تا زمان طولانی بیمه می گیرند
          و بعد از مرگ ( معمولا زنان بیشتر عمر می کنند ) به زنان می رسه و بغد مرگ مادر دختر مجرد و ....

در امریکا 50 به 50 است( نصف ورودی به صندوق از بیمه شاعلین و نصف دیگر سود سرمایه گذاری صندوق هاست)
          در ایران 90 به 10 است ( یعنی فقط 10 درصد ورودی از سود سرمایه گذاری هاست و 90 درصد بیمه شاغلین است)

راه دیگر افزایش رشد اقتصادی و افزایش دستمزد است ( مورچه چی است که کله پاچه اش چی باشد وقتی کل دستمزد پایین است پس ان درصد حق بیمه شاغلین که دیگر هیچ است)
          راه دیگر حذف خرجی دختران مجرد از بیمه پدر است چون یک شخص بالغ خودش باید مسئول باشد

خلاصه اوضاع داغون است

خانم بازنشسته که شوهرش فوت کنه دو تا حقوق میگیره
          حتی اگه مجدد ازدواج کنه حقوق شوهر سابق قطع نمیشه
          ۳۰ تا ۴۰ درصد طلاق ها صوری هست که خانم ها حقوق پدر یا مادر فوت شده رو میگیرن

نظر

• Madeiniran
            Banned
            • Dec 2022
            • 390

روایت قابل تامل طلبه ای که در بلوار مرزداران زیر گرفته شد از علت حادثه

?امیر قرقچی نام این طلبه است و درمورد روز حادثه به «فرهیختگان» گفت: «مثل هر روز به حوزه می‌رفتم و وقتی از ماشین خارج ‌شدم، بنده خدایی با ماشین به سمت من آمد و من هم با لبخند گفتم چه کار می‌کنید. بی‌توجه به من، چندبار ماشین را عقب و جلو کرد و روی ماشین افتادم و ۳۰-۲۰ متر آن‌طرف‌تر افتادم.»
            ?این طلبه درمورد حرف‌هایی که درخصوص ‌انگیزه‌های جوان ضارب گفت : اولش که می‌گفت حاج آقا خودش وسط خیابان بود (با خنده) و بعد دادستان گفت اگر همکاری کنید، کمک می‌کنم و او هم گفت قصدی نداشته و شیطنتی بود که ناشی از فضای مسموم تبلیغی بوده است. از حرف‌های او این‌طور استنباط کردم که ذهن او نسبت به طلبه‌ها و روحانیت بد شده است. ظاهرا جویای کار بوده اما کارش درست نشده است. خودش می‌گفت من را نخواستند و یک ریشو را برای کار قبول کردند. اینها را ‌گفت و از تصمیمی که در یک لحظه گرفته بود هم پشیمان بود.»
            ?قرقچی با اشاره به دیدارش با پدر آن ضارب هم گفت: «پدر همین جوان به من گفت ما مسلمان هستیم و اتفاقا در خانواده خود طلبه داریم. اما سوالم این است که چه شد که این بنده خدا این کار را کرد.
            ?فکر می‌کنم این آدم هیچ ملجایی برای خودش در قرائت‌های حال حاضر نمی‌بیند. هیچ جایی را برای خودش ندارد که صدایش شنیده شود. باید دست به عملی می‌زد که صدا، فکر و ایده او شنیده می‌شد. فکر او چیست؟
            ?می‌گوید وقتی خواستم استخدام شوم، کسی من را آدم حساب نکرد اما کسی که ریش داشت و یقه‌اش بسته بود را به کار گرفتند. می‌گفت من هم فنی بودم و مهارت داشتم اما من را ندیدند. وقتی فریاد سکوت او شنیده نمی‌شود، مجبور است پای خود را روی پدال گاز فشار دهد و من طلبه را زیر بگیرد تا صدای فریادش به گوش همه برسد.

نظر

• عطارد
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 414

مورد داریم فرد شاغل زمان رضا شاه بوده فوت کرده حقوقش به همسرش و سپس به دختر مجردش رسیده و هنوز در سن ۷۰ داره از حقوق بازنشستگی پدر استفاده میکنه.

نظر

• بابای یسنا
                عضو فعال
                • Apr 2023
                • 689

در اصل توسط EURASIA پست شده است View Post
                سلام
                نه ایشون درست می گویند
                وضعیت صندوق ها داغون است
                بلکه طول عمر است

خلاصه اوضاع داغون است

درود..خیلی ازفرمایشتون کاملا درسته اما این قصه سردراز داره سازمان تامین اشتباهی ?کارهای عجیب وغریب اشتباهات فاحش زیادی داره مشت نمونه خروار من خودم چندنفر سراغ دارم طلاق سوری گرفتن بخاطرگرفتن مستمری نا به حق تعداد همین یه قلم سربه فلک میزنه وهزینه سرسام اوری تحمیل میکنه من یه روز از روی وجدان به یکی از روسای سازمان مراجعه کردم ومواردی درمیان گذاشتم عرض کردم با مدرک گفته هامو ثابت میکنم بخواهید چند نفرشاهد هم میارم ایشون همه را رد کردن گفتن به ما ربطی نداره فقط مدرک برای ما مهمه بقیش به ما مربوط نیست باتعجب وبدون نتیجه برگشتم درمورد طول زیادعمرفرمودین تاجایی من میدونم اکثر همکارای بینوای بنده همون چند سال اول خیلی هاشون فوت شدن حتی بعضی هامهر بازنشستگی شون هم خشک نشد بهترازمن میدونید کارگران خیلی ازشرکت انقدربدبختن حتی مزد اون کالری را که برای کارکردن میسوزون را بهش نمیدن ماها هم که زنده موندیم از۱۴ سالگی سرکار رفتیم جوانتر بازنشست شدیم اینم عرض کنم بخدا ماها هم دراثربیگاری که ازمون کشیدن یه جای سالم دربدن نداریم نمیخوام موضوع شخصی بشه خود بنده از بالا ی گردن تاپایین یه مهره سالم ندارم گفتنش راحته این فقط یه کوچیکشه بهرحال خدا را شکر اگه درامدم از بورس نبود متکی به حقوق بودم هم خوار میشدم وهم تا الان صدتا کفن پوسونده بودم وزندگی حتی اطرافیانم که من مجبورم اونا را هم تامین کنم نابود میشد اینه سرنوشت بازنشستگان خدا باعث بانیشوخوار و ذلیل کنه بیراه نمیگم با حقوق بازنشستگی شکم یه گربه را نمیشه سیرکرد با ارزوی عاقبت بخیری برای همه

نظر

• Davar
                  عضو فعال
                  • May 2017
                  • 3127

در اصل توسط عطارد پست شده است View Post
                  مورد داریم فرد شاغل زمان رضا شاه بوده فوت کرده حقوقش به همسرش و سپس به دختر مجردش رسیده و هنوز در سن ۷۰ داره از حقوق بازنشستگی پدر استفاده میکنه.
                  جناب عطارد برفرض حرف شما درسته باشه و باید در جای خودش مورد بازنگری قرار بگیره.

ولی شما غارت اموال بازنشستگان لشکری و کشوری رو حرفی در موردش نمیزنی؟
                  غارت صندوقهای بازنشستگی رو خبر نداری؟
                  اختلاس صندوق فرهنگیان یادت نیست؟
                  صندوق تعاون نیروی انتظامی چطور؟
                  از
                  کرباسچی و اختلاسش توی صندوق ذخیره کارکنان شهرداری تهران!
                  .
                  .
                  .
                  .

آخرین ویرایش توسط Davar؛ 2023/05/03, 09:06.

نظر

• EURASIA
                    عضو فعال
                    • Jan 2022
                    • 1253

در اصل توسط بابای یسنا پست شده است View Post
                    درود..خیلی ازفرمایشتون کاملا درسته اما این قصه سردراز داره سازمان تامین اشتباهی ?کارهای عجیب وغریب اشتباهات فاحش زیادی داره مشت نمونه خروار من خودم چندنفر سراغ دارم طلاق سوری گرفتن بخاطرگرفتن مستمری نا به حق تعداد همین یه قلم سربه فلک میزنه وهزینه سرسام اوری تحمیل میکنه من یه روز از روی وجدان به یکی از روسای سازمان مراجعه کردم ومواردی درمیان گذاشتم عرض کردم با مدرک گفته هامو ثابت میکنم بخواهید چند نفرشاهد هم میارم ایشون همه را رد کردن گفتن به ما ربطی نداره فقط مدرک برای ما مهمه بقیش به ما مربوط نیست باتعجب وبدون نتیجه برگشتم درمورد طول زیادعمرفرمودین تاجایی من میدونم اکثر همکارای بینوای بنده همون چند سال اول خیلی هاشون فوت شدن حتی بعضی هامهر بازنشستگی شون هم خشک نشد بهترازمن میدونید کارگران خیلی ازشرکت انقدربدبختن حتی مزد اون کالری را که برای کارکردن میسوزون را بهش نمیدن ماها هم که زنده موندیم از۱۴ سالگی سرکار رفتیم جوانتر بازنشست شدیم اینم عرض کنم بخدا ماها هم دراثربیگاری که ازمون کشیدن یه جای سالم دربدن نداریم نمیخوام موضوع شخصی بشه خود بنده از بالا ی گردن تاپایین یه مهره سالم ندارم گفتنش راحته این فقط یه کوچیکشه بهرحال خدا را شکر اگه درامدم از بورس نبود متکی به حقوق بودم هم خوار میشدم وهم تا الان صدتا کفن پوسونده بودم وزندگی حتی اطرافیانم که من مجبورم اونا را هم تامین کنم نابود میشد اینه سرنوشت بازنشستگان خدا باعث بانیشوخوار و ذلیل کنه بیراه نمیگم با حقوق بازنشستگی شکم یه گربه را نمیشه سیرکرد با ارزوی عاقبت بخیری برای همه
                    سلام
                    انشالله همیشه سلامت باشید
                    متاسفانه تو ایران کیفیت زندگی پایین است چه شاغل و چه بازنشسته چه اقتصادی و چه اجتماعی
                    تمام نکاتی فرمودید درست است
                    باور کن من هر موقع دلم برای مردم ایران سوخت بر عکس دیگران به من اسیب زدند
                    تو همین سایت
                    من گفته بودم برای رهایی مردم ایران از بدبختی ها در امضاء تون از رهبران سیاسی مخالف حکومت حمایت کنید
                    تا اعتماد به نفس شان بالا بره
                    دیدم تنبل هستند و بحث را منحرف کردند
                    من از غیرتم و از بی خیالی شون عصبانی شدم البته کمی تند رفتم از صفت نامناسب استفاده کردم
                    اما مشخص بود نیت من خیر است نه بد
                    نه تنها حمایت نکردند
                    بلکه همین شخصی که الان به اصطلاح داره از حکومت انتقاد می کند و میگه صندوق ها فاسد هستند
                    رفت زیر اب من را پیش مدیر سایت زد
                    و گفت من وطن فروش هستم
                    و بحث را منحرف کرد به تجزیه طلبی در حالی منظور کلی من این بوده استان حوزستان در وضعیت بدتری است
                    و یک سال من تعلیق شدم
                    و با افتخار گفت ما این هستیم ( یعنی ایشون قهرمان است البته قهرمان خیالی)
                    منم پیش خودم گفتم ای بابا دغدغه من چی است و تفکر انها چی است

اما شما در کل کار خوبی کردید و سهام خریدید در کنار حقوق بازنشستگی درامد اضافه ایجاد کردید
                    ما تو اقتصاد به این می گوییم اهرم
                    اهرم بسیار کمک می کند

البته اسم دیگرش درامد منفعل است
                    زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• Davar
                      عضو فعال
                      • May 2017
                      • 3127

ازدیدگاه خودت مشکل رو مطرح کردی و قطعا حق به جانب!!
                      یادم هست که غیر از من دیگران هم از کامنتهای شما ناراحت بودند

با افتخار اگر کسی در جهت تجزیه طلبی فعالیت بکنه از هیچ ضربه ای دریغ نمی کنم
                      حتی اون دوست قدیمی(دماغ دراز) که به کردها توهین کرده بود/:.sadsmiley.:/
                      آخرین ویرایش توسط Davar؛ 2023/05/03, 11:17.

نظر

• bourse-ziba
                        عضو عادی
                        • Jan 2022
                        • 110

می خواستم دیگه ننویسم

ولی خبر محرمانه رسیده که فیبر نوری اینترنت ملی آخر خرداد تکمیل و آماده اینترنت ملی می شویم به احتمال بسیار بالا اینترنت عادی کلا قطع و سپس حکومت هر کاری بخواهد با مردم خواهد کرد مثل گران کردن بنزین و کشتار و سرکوب عظیم

نظر

• امیدازاد
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 3769

در اصل توسط bourse-ziba پست شده است View Post
                          می خواستم دیگه ننویسم

ولی خبر محرمانه رسیده که فیبر نوری اینترنت ملی آخر خرداد تکمیل و آماده اینترنت ملی می شویم به احتمال بسیار بالا اینترنت عادی کلا قطع و سپس حکومت هر کاری بخواهد با مردم خواهد کرد مثل گران کردن بنزین و کشتار و سرکوب عظیم
                          امیدوارم مثل باقی پیش بینی هات به واقعیت بپیونده !!

نظر

• Davar
                            عضو فعال
                            • May 2017
                            • 3127

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                            جناب عطارد برفرض حرف شما درسته باشه و باید در جای خودش مورد بازنگری قرار بگیره.

ولی شما غارت اموال بازنشستگان لشکری و کشوری رو حرفی در موردش نمیزنی؟
                            غارت صندوقهای بازنشستگی رو خبر نداری؟
                            اختلاس صندوق فرهنگیان یادت نیست؟
                            صندوق تعاون نیروی انتظامی چطور؟
                            از
                            کرباسچی و اختلاسش توی صندوق ذخیره کارکنان شهرداری تهران!
                            .
                            .
                            .
                            .

هشدار وحشت‌انگیز!

✍️احمد زیدآبادی:

? همۀ آنچه تاکنون منتقدان و مخالفان نظام در بارۀ نابسامانی و شکنندگی وضعیت اقتصادی کشور گفته و نوشته‌اند، به گرد پای هشداری که مدیرکل بیمه‌های اجتماعی وزارت کار در بارۀ ورشکستگی صندوق‌های بازنشستگی کشور داده است، نمی‌رسد!
                            هشدار این مقام رسمی در مورد تکرار تجربۀ یونان در ایران که فقط با فروش صد جزیره قادر به پرداخت دیون داخلی خود شد، نیاز به هیچگونه توضیحی ندارد.

? اگر گوش شنوایی برای شنیدن هشدار وحشت‌انگیز یک مقام رسمی هم در بین نهادهای تصمیم‌گیر کشور پیدا نمی‌شود،

نظر

• مگنوس کارلسن
                              عضو فعال
                              • Jan 2022
                              • 1645

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                              امیدوارم مثل باقی پیش بینی هات به واقعیت بپیونده !!
                              ایشون کارمند مخابرات هستند...گمونم این یکی پیش بینی نبوده....واقعا پیشگوییه....

نظر

• بابای یسنا
                                عضو فعال
                                • Apr 2023
                                • 689

درود.. به نظر من بی سواد ناصرالدین شاه که تاریخ وغیره زیاد به شخصیتش پرداختن تازمانی که بدعمل میکرد هیچ دشمنی نداشت باچند سفر به غرب شاید مسایل دیگه هم باعث شد متحول بشه و رو به
                                تجدد گرایی بیاره عاشق هنرنقاشی و عکاسی شد دست به کارهای خوبی زد ایجاد مدارس وتاسیس دانشگاه تحول فرهنگی اقتصادی مشاوران خوب به خدمت گرفت اینجا بود که هزاران دشمن پیدا
                                وجانشو سر این راه از دست داد ما مردمان عجیبی هستیم اگه یه بیمار بیچاره روانی ببینیم درحالی که به کمک و درمان ما نیاز دارد همه دورش جمع میشن برای تفریح وخنده وتمسخر بر عکس کسی پیدا
                                بشه عاقل باشه بخواد راه نشونشون بده همه ازش فرار میکنن دشمنش میشن وهزارتا بهش انگ میزنن وزجر کشش میکنن تا مجبور به فرار بشه اما یه تعداد قلیل هم تو ایران داریم درزمینه های مختلف
                                در همه چیز در هر زمینه ای که فکرشو بکنی درجهان نظیر ندارن حیف که مجبور میشن یا فرار کنن یا اونا را میکشن این ذات ماست و اصلاح شدنی هم نیست تا بوده همین بوده وخواهد بود هر مصیبتی که سرمون نازل بشه با دعای خودمونه هربلایی سرمون بیاد حق مسلم ماست از ماست که بر ماست /:.zzzzzz.:/
                                آخرین ویرایش توسط بابای یسنا؛ 2023/05/03, 12:33.

نظر

در حال کار...
                                X