اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گنجشک
    ستاره‌دار(3)
    • Jun 2022
    • 1317

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
    ازخبر زرد...رد کرده...
    گمونم منظورتون این بود...
    حالا ایشون اینو به عنوان یه جوک یا لطیفه گفتن...شماها چرا جبهه میگیرین...
    از کتاب تاریخ اجتماعی جناب دالاهو

نظر

• afshinamin
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 4495

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
      ازخبر زرد...رد کرده...
      گمونم منظورتون این بود...
      حالا ایشون اینو به عنوان یه جوک یا لطیفه گفتن...شماها چرا جبهه میگیرین...
      بله اشتباه تایپی بود اصلاح شد

ایشون نظر بدی نداره

ولی شوخی شوخی گفته میشه تا کم کم جدی بشه و نسل زد را نادان جلوه دهند

بقول سعدی

سر چشمه شاید گرفتن به بیل

چو پر شد نشاید گذشتن به پیل

نظر

• گنجشک
        ستاره‌دار(3)
        • Jun 2022
        • 1317

نظر

• گنجشک
          ستاره‌دار(3)
          • Jun 2022
          • 1317

نظر

• طيب
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 3073

در روزهایی که در پیش است، نخواهند گفت:
            《روزگاری ظلمانی داشتیم》
            اما خواهند پرسید:
            《شاعران چرا خاموش بودند؟》

#برتولت_برشت

نظر

• طيب
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 3073

شب های در زندگی بود فکر میکردم متلاشی خواهم شد

ولی صبح شد

?

نظر

• گنجشک
                ستاره‌دار(3)
                • Jun 2022
                • 1317

کمی هم تاریخ زمان ناصرالدین شاه بخونیم !

نظر

• M.DALAHOO
                  ستاره‌دار (2)
                  • Apr 2022
                  • 635

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
                  درود
                  ممنون بابت معرفی کتاب

البته صفحه 34 و 35 بدردم نخورد ( بنوعی ضعف زن داشتن را خواسته بولد کنه که خوشم نیامد ) ولی ادامه کتاب و تعیین خلیفه مسلمین و... جالب هست.

بخشید، بنظر من این زن گرفتن نیست، این خراب کردن خانه و کاشانه دو جوان روی سرشان بوده که یکیشان پسر خوانده اش!!!!!؟؟؟؟؟ بوده، صرفآ بخاطر هوس در حالیکه ده ها زن دیگر داشته است، آخر این چه فرقی با عمل شاهان و جباران روزگار دارد. میدانی مخالفت من با سلطنت از چه دیدگاهی است، از همین دیگاه که یک فرد هرکاری خواست بکند، زن هر کسی خواست به بستر ببرد و........عین عصر جهالت است . بهمین دلیل است که من با تمام پادشاهیها چه ایران، چه انگلستان، چه هلند، چه استرالیا و....... مخالفم و این را مفت خوری یک نفر بخطر نسبش را ظالمانه، مفتخوری و انگل وار زندگی میدانم و زمانش را تمام شده میدانم.

نظر

• afshinamin
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 4495

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post

سردار حسن مُفخمی فرمانده انتظامی استان مازندران در ساحل بابلسر:������تو این استان، تو این شهرستان‌های ما(سواحل ما )، خدای نکرده کسی خواست ناهنجاری کنه، به حکم قانون گردنش رو بشکنین پاسخش هم با من.-------------------

این جماعت داعشی دیگه دارند به طور واضح و مبرهن و طبق نص صریح قرآن ، نه با محکم و متشابه ، مصداق بارز کافران میشن طبق نه 1 آیه بلکه 3 آیه
                    -----------

وَقَالَ الَّذِينَ كَفَرُوا لِلَّذِينَ آمَنُوا اتَّبِعُوا سَبِيلَنَا وَلْنَحْمِلْ خَطَايَاكُمْ وَمَا هُمْ بِحَامِلِينَ مِنْ خَطَايَاهُمْ مِنْ شَيْءٍ ۖ إِنَّهُمْ لَكَاذِبُونَ
                    و کافران به مؤمنان گفتند: «شما از راه ما پیروی کنید، (و اگر گناهی دارد) ما گناهانتان را بر عهده خواهیم گرفت!» آنان هرگز چیزی از گناهان اینها را بر دوش نخواهند گرفت؛ آنان به یقین دروغگو هستند!

------------------------

سوره عنکبوت(29)-آیه 13وَلَيَحْمِلُنَّ أَثْقَالَهُمْ وَأَثْقَالًا مَعَ أَثْقَالِهِمْ ۖ وَلَيُسْأَلُنَّ يَوْمَ الْقِيَامَةِ عَمَّا كَانُوا يَفْتَرُونَآنها
                    بار سنگین (گناهان) خویش را بر دوش می‌کشند، و (همچنین) بارهای سنگین دیگری را اضافه بر بارهای سنگین خود؛ و روز قیامت به یقین از تهمتهائی که می‌بستند سؤال خواهند شد!

---------------------

سوره فاطر(35)-آیه 18وَلَا تَزِرُ وَازِرَةٌ وِزْرَ أُخْرَىٰ ۚ وَإِنْ تَدْعُ مُثْقَلَةٌ إِلَىٰ حِمْلِهَا لَا يُحْمَلْ مِنْهُ شَيْءٌ وَلَوْ كَانَ ذَا قُرْبَىٰ ۗ إِنَّمَا تُنْذِرُ الَّذِينَ يَخْشَوْنَ رَبَّهُمْ بِالْغَيْبِ وَأَقَامُوا الصَّلَاةَ ۚ وَمَنْ تَزَكَّىٰ فَإِنَّمَا يَتَزَكَّىٰ لِنَفْسِهِ ۚ وَإِلَى اللَّهِ الْمَصِيرُ
                    هیچ گنهکاری بار گناه دیگری را بر دوش نمی‌کشد؛ و اگر شخص سنگین‌باری دیگری را برای حمل گناه خود بخواند، چیزی از آن را بر دوش نخواهد گرفت، هر چند از نزدیکان او باشد! تو فقط کسانی را بیم‌می‌دهی که از پروردگار خود در پنهانی می‌ترسند و نماز را برپا می‌دارند؛ و هر کس پاکی (و تقوا) پیشه کند، نتیجه آن به خودش بازمی‌گردد؛ و بازگشت (همگان) به سوی خداست!
                    -----------------
                    ضمنا گردن شکستن هاتون اگه میخواست جواب بده این هشت و ماه و اندی جواب داده بود
                    B-)

سردار «حسن مفخمی شهرستانی» که اینگونه دستور شکستن #گردن کسانی که به نظرش «هنجارشکن» هستند را می‌دهد، از شهریور ۱۴۰۱ تا خرداد ۱۴۰۲ «رئیس پلیس امنیت عمومی فراجا» بوده است!
                    mhnajmi64

----
                    معلوم شد چرا اینقدر عصبانی و داغونه !!
                    معاونت امنیت فراجا بوده ،بخاطر شلوغی ها ، تنزل رتبه خورده شده فرمانده یه استان نسبتا کوچک !!

نظر

• EHSANI
                      ستاره‌دار(3)
                      • Sep 2020
                      • 2156

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post

اینکه خون چه کسی ارزش داره و خون چه کسی ارزش نداره

و چه کسی جکم میده و تعیین میکنه ، که کدام فرد کدام فرد را بکشه و کدام فرد کدام فرد را نکشه !!! ( همش بر اساس همان اصل تنفیذ و اصالت قدرت )

تاریخ را هم که فاتحان می نویسن

=====

ازدواج و صیغه هم که به زور حرام هست و شدنی نیست ؟!

بله به هیچ زن و دختر آزادی نمیشه دست زد

ولی اگر مرتد باشن و اسیر بشن و کنیز بشن چطور ؟

جای جالب کار باز همان حکم تنفیذ و اصالت قدرت هست ، شما نفر از چپ و راست و بالا و پایین بیار من باهاش یک مصاحبتی داشته باشم ، اثبات مرتد بودنش با من ! : )) کاری داره : )) ( حالا چرا من باید قاضی باشم ؟ بر همان اصل اصالت قدرت و حکم تنفیذ : )) )

مرتد که شد مهدورالدم هم میشه ، آقا بود غلامش می کنیم ، خانم بود کنیزش می کنیم ، حلالاً طیباً

پ.ن
                      ممکنه ی عده عقل سلیم پلیم و مراجع و حنفی و شافعی و فلان و بهمان بیان بگن متون فقهی رو بد خوانش کردی ! پاسخ اینه که من تنفیذ شدم خوانش هم خوانش منه !
                      درود بر گنجشک حان
                      در مورد اصالت قدرت ، دقیقاً با شما هم نظر هستم
                      اینها رو من با تک تک سلولهای بدنم تجربه کردم

مهمتر از اینکه دنیا رو "چه کسی" اداره میکنه
                      اینه که دنیا "چگونه" اداره میشه
                      مدیریت اذهان عمومی ، ساختارسازی ، هنجارسازی و...
                      همه بر اساس یک سری اصول مسلّم ناشی از آشنایی با ذهن بشر است.

--------------------------

رقابت دو سیاستمدار (فردی یا حزبی یا بین‌المللی) بر سر اینه که
                      کدوم یکی بهتر میتونه مدیریت اذهان عمومی رو در دست بگیره
                      و در نهایت یکی از اون دو پیروز میشه
                      ولی کسی که شکست خورده ، سیاستمدار دومی نیست
                      بلکه این مردم هستند که شکست خوردند
                      پس باید بگیم رقابت بر سر اینه که
                      کدوم یکی ، بهتر میتونه مردم رو شکست بده !
                      دقیقاً مثل رقابت دو گرگ بر سر شکار یک گوسفند !

فرضاً منِ نوعی با شمایِ نوعی در حضور دیگران مناظره میکنم
                      من وسط بحث کم میارم و نمیتونم جواب شما رو بدم
                      ساکت میشم و میرم کنار
                      گفته میشه شما منو شکست میدی
                      اما در حقیقت من شکست نخورم ، من فقط بی نصیب موندم
                      اونکه شکست خورد ، حضار و مستمعین هستند

این بحث خیلی مفصله ،
                      یادم باشه یه روز مفصل موضوع رو تشریح کنیم
                      نگرش ، همه چیز است .

نظر

• M.DALAHOO
                        ستاره‌دار (2)
                        • Apr 2022
                        • 635

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط M.DALAHOO پست شده است View Post
                        سلام و شب شما بخیر؛
                        اولآ من با ادامه سوال و جوابهای موافقم؛ چرا که در تحولات ایران، ویا هر کشوری برای دست اندر کاران آن مسایل تجارب و اندیشه های جدیدی برای رفع مشکلات و معظلات کشورش لازم است.
                        من باز دیگرتاکید میکنم که هیچوقت عضو هیچ گروه و یا حزبی نبوده ام ولی این به معنای این نیست که من نسبت به مسایل و معضلات و گرفتاریهای مردم بخصوص آزادیهای اجتمایی بی تفاوت بوده ام، خیر و هر کاری هم که از دستم برمیامده انجام داده ام و میدهم، در ماجرای سال 88 مهندس میر حسین من و پسرم اول وقت آنجا رفتیم و من ناطر زیر گرفتن آن فرد با ماشین پلیس بودم. جریان دستگیری هم این بود که من بعد از دیدن دوره پیاده نظام در شیراز برای خدمت به تبریز رفتم و در دانشکاه تبریز در دانشکدهای پزشکی ،مهندسی و علوم دوستانی داشتم و اینها شبها میامدن پیش من و میخاستن بدانند که من با عملیات چریکی موافق هستم یانه، که من نبودم و خود بیزن جزنی هم نبود ولی در گیر جو بوجود آمده شده بود و آن چیزی شد که نباید میشد. چون ایشان یک متفکر و تتوریسین بر جسته ای بود. وعلرغم مخالفت آن واسطه ما و من رفت و عاقبت در تپه های اوین او و چهار نفر دیگه را کشتند. همیشه علاقه او به دکتر مصدق و راه و روشش و اعتقاد راستین او به دمکراسی و انیشه اش را برای برون رفت ایران از عقب ماندگی می ستود !!!!!؟؟؟؟ولی از طرفی با جریانت چریکی ارتباط داشت، که ای کاش نداشت. بعد از کشتن بیزن جزنی و یارانش خیلی ها را دستگیر کردند از جمله بنده که با آن کارش مخالف بودم و اینکه اگر شما با عملیات چریکی موافق نبودی، چرا با بیزن جزنی در ارتباط بودی و هر چی من میگفتم که ارتباط من و دوستم با او برای این بود که از علاقه اش به دکتر مصدق استفاده کنیم و نگذاریم که جدب آنها بشود . بگدریم، جریان سرنگونی شاه هیچ ربطی به گروهای سیاسی و مذهبها ندا شت و این خود شاه و بی سوادیش بود که سرنگون شد. و همین هم بسر جمهوری اسلامی خواهد آمد. چرایی سرنگونگی شاه بماند برای فرداشب.
                        بعد از کوتای نگین انگلسی- آمریکایی و مرتجعین داخلی بر عیله دکتر مصدق با کمک ارازل و اوباشی مثل شبعان جعفری، هفت کچلان و پری بلنده و..........که بارها فیلمهای آنرا دیده اید. گر چه باید پذیرفت که دکتر مصدق هم اشتباهاتی داشت که مهمترین آن عدم شناخت کافی از امریکا و اعتماد زیاد به آنها بود و کلآ در تجزیه وتحلیل سیاست های بعد جنگ و تحولات و جناح بندیهای بعد از آن در حالیکه در دو جبهه داخلی و خاجی در گیر پیکار بود، دچار اشتباه شد و مخالفتها و مزاحمتهای مظفر بقایی و آیت الله کاشانی و جدا شدن همه رهبران احزاب و جمعیتهای وابسته به جبهه ملی کار را تمام کرد و ضربه کاری به یاری دشمنان داخلی وارد شد و متاسفانه کار تمام شد.
                        پیامدهای کودتا:
                        با سرنگون ساختن حکومت مصدق و زندانی کردن رهبران ملی، برای انگلیس، با پشتیبانی آمریکا فقط یک مسیله، یعنی اطمینان یافتن از این امر باقی مانده بود که از جانب مردم علیه حکومت زاهدی و مسیله معامله کنسرسیوم نعارضی ظهور نخواهد کرد. شاه که به وسیله مصدق ودیگران که او را متهم به همکاری با انگلیسی ها کرده واز این جهت موجبات خفت و خواری اش را به وجود آورده بودند برای تحقق این امر اشتیاقی حتی بیشتر از خود انگلیسیها و آمریکاییها نشان میداد. تصمیم گرفت معارضان خویش را تسلیم دادگاهای نظامی کند..........

نظر

• afshinamin
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 4495

امام جمعه تهران: هواپیمایی داریم که 15 کیلومتر زیر زمین را نشان می‌دهد

نظر

• علیرضا۱۲۳
                            عضو فعال
                            • Sep 2022
                            • 2776

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                            امام جمعه تهران: هواپیمایی داریم که 15 کیلومتر زیر زمین را نشان می‌دهد
                            هیچ ساقی این نمونه کار رو گردن نمیگیره!!!!

نظر

• پروواز
                              ستاره‌دار(6)
                              • Sep 2020
                              • 5236

من از روییدن خار سر دیوار دانستم
                              که ناکس کس نمی گردد از این بالا نشستنها

درختان دانشگاه ما از آمریکا سنشون بیشتره

نظر

• M.DALAHOO
                                ستاره‌دار (2)
                                • Apr 2022
                                • 635

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                                من از روییدن خار سر دیوار دانستم
                                که ناکس کس نمی گردد از این بالا نشستنها

درختان دانشگاه ما از آمریکا سنشون بیشتره

استادی که هیچ، من از ایشون خواستم که مدرک قبولی خود در دانشگاه را نشان دهد، که تا حالا......ضمنآ این خانوده مثل تمام مفتخورهای بی خاصیت یک چیز را خوب بلدند و آنهم پر خوری است. شکم پدرش را با دقت ببینید مثل شکم یک خانم 8 ماه حامله است.
                                آخرین ویرایش توسط M.DALAHOO؛ 2023/06/17, 08:19.

نظر

در حال کار...
                                X