اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • afshinamin
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 4495

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
    درود امید جان ، ممنون بابت مشارکت در بحث
    اینکه گفتی درسته ولی منافی عرض بنده نیست
    بنده قشر مورد نظرم رو دقیقاً تعیین کردم

این قشری که شما گفتید مورد بحث من نیست

بزار اینطوری توضیح بدم
    من اول با شخص آشنا میشم
    که قبل از انقلاب حداقل 20 ساله باشه
    با تحصیلات و رزومه و بک‌گراند و سوابق شغلی اون آشنا میشم
    یا خودش کسب‌وکاری راه انداخته
    یا حداقل مدیر اجرایی تا حداکثر مدیرعامل یک کارخونه تولیدی یا بنگاه اقتصادی بوده
    اکثراً در رشته های فنی مهندسی و... تحصیل کرده اند

اینها آدمهای مفیدی برای جامعه بودند
    اینها فکر میکردند اگه سلطنت نباشه ،
    بیشتر از این میتونند مفید باشند و به مملکت خدمت کنند.
    بعد من این چیزها رو بر اساس گفته های شاهد عینی نقل کردم.
    بعضاً باهاشون کار کردم و از تیپ شخصیتی‌شون خبر داشتم.
    خلاصه گفتم ، که سرتون رو درد نیارم :D

(فارغ‌التحصیلان علوم انسانی عموماً تحت تاثیر انقلاب شوروی و فرانسه ، گرایش چپ افراطی داشته اند)
    کل قشری که شما تشریح کردید ، با اینکه درست گفتید
    ولی جزء کیس های مطالعاتی مورد نظر من نبودند.)
    شعریتی ( آخوند کرواتی) قبلاً همینجا مفصل توضیح دادم
    از انگلیس ماموریت داشت برای ایجاد بیداری اسلامی !
    بیداری اسلامی ما به چه درد انگلیس میخورد جز اینکه
    ما رو به خودمون مشغول کنند و مملکت رو بچاپند .
    مهندسی که خارج درس خونده و برای زندگیش از آخوند صلاح و مصلحت میکنه موضوع بحث من نیست.

اصلاً شما لطف کنید کلمه "روشنفکر" رو تعریف کنید
    ببینیم به چی میگن روشنفکر ؟؟؟

سایر دوستان هم مشارکت کنند ببینیم معنی روشنفکر چیه ؟!

به نظر من یک چوپون از هرکس که شریعتی رو قبول داشته باشه ، روشنفکرتره

پینوشت :
    من و شما هم اگر اون زمان بودیم ،
    معلوم نبود که تحت تاثیر جوّ اون سالها ، به کدوم طرف کشیده میشدیم
    ولی گذر زمان همه چیز رو روشن میکنه.
    شریعتی نسخه تحت ویندوز95 شیخ فضل الله نوریِ تحت Dos بود :D
    الان هم ویندوزهای دیگه داریم مثل محمد خاتمی ویندوز ایکس پی و غیره
    ولی همه شون عملا حرف حمایت از استبداد مثل شیخ فضل الله رو میزنند

نظر

• امیدازاد
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 3768

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
      درود امید جان ، ممنون بابت مشارکت در بحث
      اینکه گفتی درسته ولی منافی عرض بنده نیست
      بنده قشر مورد نظرم رو دقیقاً تعیین کردم

این قشری که شما گفتید مورد بحث من نیست

بزار اینطوری توضیح بدم
      من اول با شخص آشنا میشم
      که قبل از انقلاب حداقل 20 ساله باشه
      با تحصیلات و رزومه و بک‌گراند و سوابق شغلی اون آشنا میشم
      یا خودش کسب‌وکاری راه انداخته
      یا حداقل مدیر اجرایی تا حداکثر مدیرعامل یک کارخونه تولیدی یا بنگاه اقتصادی بوده
      اکثراً در رشته های فنی مهندسی و... تحصیل کرده اند

اینها آدمهای مفیدی برای جامعه بودند
      اینها فکر میکردند اگه سلطنت نباشه ،
      بیشتر از این میتونند مفید باشند و به مملکت خدمت کنند.
      بعد من این چیزها رو بر اساس گفته های شاهد عینی نقل کردم.
      بعضاً باهاشون کار کردم و از تیپ شخصیتی‌شون خبر داشتم.
      خلاصه گفتم ، که سرتون رو درد نیارم :D

(فارغ‌التحصیلان علوم انسانی عموماً تحت تاثیر انقلاب شوروی و فرانسه ، گرایش چپ افراطی داشته اند)
      کل قشری که شما تشریح کردید ، با اینکه درست گفتید
      ولی جزء کیس های مطالعاتی مورد نظر من نبودند.)
      شعریتی ( آخوند کرواتی) قبلاً همینجا مفصل توضیح دادم
      از انگلیس ماموریت داشت برای ایجاد بیداری اسلامی !
      بیداری اسلامی ما به چه درد انگلیس میخورد جز اینکه
      ما رو به خودمون مشغول کنند و مملکت رو بچاپند .
      مهندسی که خارج درس خونده و برای زندگیش از آخوند صلاح و مصلحت میکنه موضوع بحث من نیست.

اصلاً شما لطف کنید کلمه "روشنفکر" رو تعریف کنید
      ببینیم به چی میگن روشنفکر ؟؟؟

سایر دوستان هم مشارکت کنند ببینیم معنی روشنفکر چیه ؟!

به نظر من یک چوپون از هرکس که شریعتی رو قبول داشته باشه ، روشنفکرتره

پینوشت :
      من و شما هم اگر اون زمان بودیم ،
      معلوم نبود که تحت تاثیر جوّ اون سالها ، به کدوم طرف کشیده میشدیم
      ولی گذر زمان همه چیز رو روشن میکنه.
      ...درود..دست برقضا یکی از همین دوستان عزیز و بزرگوار ما در این سایت به نظر میاد جز همین قشر و گروهی باشند که مورد مطالعه شما هستند ..منتهی هرچه التماس و خواهش کردیم که ببینیم ذهنیتشون در اون زمان در این مورد چه بوده وحالا مثلا استدلال و منطقشون برای اینکه بهتر هست شاه برود چه بود ...کمتر توضیح دادند...اما در مورد پی نوشت ..بله درست می فرمایید..اگر ما بودیم معلوم نبود کدام طرف را ترجیح میدادیم و چه سرنوشتی پیدا می کردیم ..ولی سعی می کردم اگر عمرمان به دنیا بود و بعد چهل پنجاه سال ..کسی ازمان در مورد سوال می کرد همان احساس و برداشت و ذهنیتی که اوم زمان داشتیم واینکه چه دلایلی باعث شد در اون دوران جبهه و طرفی را که انتخاب کردیم رو بیان کنم ....وگرنه ما که نه دادگاه تفتیش عقاید هستیم و نه کمیته مجازات ..به هرحال اتفاقی هست که افتاده و مسیری بوده که طی شده ...قابل برگشت و تغییر نیست ..تا حدی جواب این سوال روشن میشد که این افراد و این قشر چرا با وجود منافعی که در ادامه اون سیستم داشتند با بقیه برای تغییر نظم وقت همنوا شدن ؟

نظر

• M.DALAHOO
        ستاره‌دار (2)
        • Apr 2022
        • 622

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
        عزیز فرهیخته
        نیاز نیست بنده رو به کتابی ارجاع بدید.
        شاه قبل از این بارها و بارها طبق قانون اساسی وقت، نخست وزیران را عزل کرده بود
        چطور شد که در فقره عزل مصدق، از آن به عنوان کودتا یاد می کنید و در موارد دیگر نه؟
        مگر کودتا طبق تعریف و روش مرسوم در دنیا، شورش مقام پایین تر بر مقام بالاتر را نمی گویند؟
        طبق قانون مشروطه، شاه بالاتر است یا نخست وزیر که بر علیه او کودتا کنند؟
        در واقع عمل شاه، مقابله با کودتا بود نه کودتا.
        خیلی ساده و روان که نیاز به هیچ مرجعی نیست.

چون شماها نیازی به کتاب خواندن ندارید، مثل سلطنت طبان خارج از کشور، شماها به کتاب و مدرک و......احتیاج ندارید. چون دروغ گفتن، توهین کردن و فحاشی که کتاب و مدرک نمیخواد.
        شماها حتی اعترافات خود آمریکایی ها و عذر خواهی خانم آلبریت وزیر خارجه وقت امریکا را قبول ندارید. شما سلطنت طلبان از پاپ کاتولیک ترید.
        .شماها هم مثل اعلاحضرتتان که اوایل سال 56 حزبهای شه ساخته را منحل کردو گفت هرکی حزب رستاخیز، حزب مارا قبول ندارد، بیاید پاسپورت بگیرد و برود. این چه فرقی با حزب الهی ها دارد، که میگفتند حزب یعنی حزب الله؟ که منهم از این ژشت احمقانه اش( که انگشتهای شستش را در جیبهای جلیقه اش میکرد)، استفاده کردم و علرغم دو نفر دیگه که مثل من ممنوع الخورج بودند و از منهم بزرگتر بودند، ولی معتقد بودند که این دروغ میگوید که من گفتم این یکی را دروغ نمیگوید، چون یه مقدار نفت گران شده و گنجایش آنرا ندارد و باد کرده و من میروم و تقاضای پاسپورت میکنم. آنموقع اداره گذرنامه در خیابان سنایی پشت شرکت ما در خیابان شاه عباس آنموقع و قایم مقام کنونی بود، رفتم و اول از افسره پرسیدم موضوع چیه، چیزی نگفتو و فرمها را بمن داد و گفت بنویس وبرو که...... و پاسپورت را گرفتمو و رفتم آمریکا که کمتر از شش ماه بعد به گوخوری افتاد ولی دیگه دیر شده بود و مردم ازش قبول نکردند، چون میدانستند که مثل هوداراش دروغگو ، حقه باز و وقیح است.
        آخرین ویرایش توسط M.DALAHOO؛ 2023/06/17, 18:51.

نظر

• Davar
          عضو فعال
          • May 2017
          • 3123

در اصل توسط M.DALAHOO پست شده است View Post

چون شماها نیازی به کتاب خواندن ندارید، مثل سلطنت طبان خارج از کشور، شماها به کتاب و مدرک و......احتیاج ندارید. چون دروغ گفتن، توهین کردن و فحاشی که کتاب و مدرک نمیخواد.
          شماها حتی اعترافات خود آمریکایی ها و عذر خواهی خانم آلبریت وزیر خارجه وقت امریکا را قبول ندارید. شما سلطنت طلبان از پاپ کاتولیک ترید.
          .شماها هم مثل اعلاحضرتتان که اوایل سال 56 حزبهای شه ساخته را منحل کردو گفت هرکی حزب رستاخیز، حزب مارا قبول ندارد، بیاید پاسپورت بگیرد و برود. این چه فرقی با حزب الهی ها دارد، که میگفتند حزب یعنی حزب الله؟ که منهم از این ژشت احمقانه اش( که انگشتهای شستش را در جیبهای جلیقه اش میکرد)، استفاده کردم و علرغم دو نفر دیگه که مثل من ممنوع الخورج بودند و از منهم بزرگتر بودند، ولی معتقد بودند که این دروغ میگوید که من گفتم این یکی را دروغ نمیگوید، چون یه مقدار نفت گران شده و گنجایش آنرا ندارد و باد کرده و من میروم و تقاضای پاسپورت میکنم. آنموقع اداره گذرنامه در خیابان سنایی پشت شرکت ما در خیابان شاه عباس آنموقع و قایم مقام کنونی بود، رفتم و اول از افسره پرسیدم موضوع چیه، چیزی نگفتو و فرمها را بمن داد و گفت بنویس وبرو که...... و پاسپورت را گرفتمو و رفتم آمریکا که کمتر از شش ماه بعد به گوخوری افتاد ولی دیگه دیر شده بود و مردم ازش قبول نکردند، چون میدانستند که مثل هوداراش دروغگو ، حقه باز و وقیح است.
          مرد حسابی جمع دو با دو نیاز به کتاب و مرجع داره؟
          دارم با فهم شما صحبت میکنم متن قانون مشروطه رو واست مینویسم
          عقل شما چی میگه؟ شاه بالاتره یا نخست وزیر؟
          کودتا یعنی چی؟ شاه کودتا میکنه یا نخست وزیر؟
          جواب: شاه عزل میکنه نخست وزیر کودتا
          فهم این نیاز به کتاب و مرجع داره؟
          چقدر قشنگ به صحرای کربلا میزنی
          ************************************************** ********************
          اگه کتاب حرف اول و آخر رو میزنه پس چرا به قرآن توهین میکنی؟
          اون هم کتابی هست که مورد استناد بیش از یه میلیارد آدم
          ************************************************** *********************
          از کی تا حالا امریکا و وزیر خارجه ش، ایران دوست شدن که کلامشون میشه سند
          این بلا رو امریکا اون کارتر بی همه چیز سر ما آورد حالا کلامشون واسه شما سنده؟
          دقیقا چی میزنی؟

نظر

• M.DALAHOO
            ستاره‌دار (2)
            • Apr 2022
            • 622

دقیقا چی میزنی؟

شما ها جان به جان تان بکنند دروغ گو و شیاد هستید ، چون سلطنت طلب هستید و هر کاری میکنید، چون دانش و اطلاعات درست برای دفاع از خود ندارید، مثل دوستانتان در انگستان و حناب آلی پیام و ........ .درضمن
            من فقط کد از کتاب تاریخ اجتمایی ایران نوشته شاد روان مرتضی راوندی بزرگ مرد تاریخ ایران کد آورده ام و لاغیر، اسمی هم از قران نبرده ام. دیگه هم جوابت را نمیدهم، چون از ساواکیها بدتر و...... هستید.

نظر

• EURASIA
              عضو فعال
              • Jan 2022
              • 1253

شما ها جان به جان تان بکنند دروغ گو و شیاد هستید ، چون سلطنت طلب هستید و هر کاری میکنید، چون دانش و اطلاعات درست برای دفاع از خود ندارید، مثل دوستانتان در انگستان و حناب آلی پیام و ........ .درضمن
              من فقط کد از کتاب تاریخ اجتمایی ایران نوشته شاد روان مرتضی راوندی بزرگ مرد تاریخ ایران کد آورده ام و لاغیر، اسمی هم از قران نبرده ام. دیگه هم جوابت را نمیدهم، چون از ساواکیها بدتر و...... هستید.
              والله شما خوب هستید

انقلاب کردید ( به دلایلش کار نداریم که زیاد صحبت شده)

چند نسل را بدبخت کردید

چه اقتصاد چه سیاست و چه حتی عشق را ... از انها گرفتید

حالا طلبکارید!!

معذرت خواهی هم نمی کنید

اخه شما اگه عقل داشتید پشت اخوند می رفتید!!

بعد هی می گویید کتاب کتاب کتاب

اخه کسی که کتاب می خواند حدافل های تاریخ را نمی دانه که حکومت دینی چقدر بد است؟؟

حالا شاه بد
              باشد

می گوییم انقلاب لازم بود

می گوییم جو دنیا انقلابی بود

باشه

حالا چرا اخوند!!!!

بعد ادعای کتاب خواندن هم دارید

جالب حتی معذرت خواهی نمیکنی!!!!

یعنی این نسل را حتی لایق یک معذرت خواهی هم نمی دانی!!!

خودت اعتراف کردی در انقلاب بودی و شکنجه شدی

و منت هم گذاشتی که از مزایای بعد از انقلاب استفاده نکردی

خوب بیا معذرت خواهی کن

نتایج انقلاب معلوم است ( دلایلش مورد بحث نیست)
              زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• M.DALAHOO
                ستاره‌دار (2)
                • Apr 2022
                • 622

دقیقا چی میزنی؟
                آخرین ویرایش توسط M.DALAHOO؛ 2023/06/17, 20:46.

نظر

• رادین1
                  عضو فعال
                  • Dec 2018
                  • 4719

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

امروز وزیر خارجه عربستان به ایران آمد !!!

احتمالا یکی از دستاوردهای بسیار مهم دولت کنونی احیای روابط با عربستان ذکر می شود و سالها از این دستاورد نان می خورند !!!

یاد فیلمی از چارلی چاپلین افتادم که شغلش تعویض شیشه شکسته منزل مردم بود !!! برای اینکه کارش رونق بگیرد یک بچه ای همراش بود اول اون بچه می رفت شیشه مردم را سنگ می زد و می شکست بعد چارلی چاپلین می رفت دم درب همان خونه شیشه می فروخت !!!

نظر

• M.DALAHOO
                    ستاره‌دار (2)
                    • Apr 2022
                    • 622

بعد از کوتای نگین انگلسی- آمریکایی و مرتجعین داخلی بر عیله دکتر مصدق با کمک ارازل و اوباشی مثل شبعان جعفری، هفت کچلان و پری بلنده و..........که بارها فیلمهای آنرا دیده اید. گر چه باید پذیرفت که دکتر مصدق هم اشتباهاتی داشت که مهمترین آن عدم شناخت کافی از امریکا و اعتماد زیاد به آنها بود و کلآ در تجزیه وتحلیل سیاست های بعد جنگ و تحولات و جناح بندیهای بعد از آن در حالیکه در دو جبهه داخلی و خاجی در گیر پیکار بود، دچار اشتباه شد و مخالفتها و مزاحمتهای مظفر بقایی و آیت الله کاشانی و جدا شدن همه رهبران احزاب و جمعیتهای وابسته به جبهه ملی کار را تمام کرد و ضربه کاری به یاری دشمنان داخلی وارد شد و متاسفانه کار تمام شد.
                    پیامدهای کودتا:
                    با سرنگون ساختن حکومت مصدق و زندانی کردن رهبران ملی، برای انگلیس، با پشتیبانی آمریکا فقط یک مسیله، یعنی اطمینان یافتن از این امر باقی مانده بود که از جانب مردم علیه حکومت زاهدی و مسیله معامله کنسرسیوم نعارضی ظهور نخواهد کرد. شاه که به وسیله مصدق ودیگران که او را متهم به همکاری با انگلیسی ها کرده واز این جهت موجبات خفت و خواری اش را به وجود آورده بودند برای تحقق این امر اشتیاقی حتی بیشتر از خود انگلیسیها و آمریکاییها نشان میداد. تصمیم گرفت معارضان خویش را تسلیم دادگاهای نظامی کند..........

داستان ملی شدن نقت ایران را نمیتوان جدا از مبارزه ایرانیان برای برقراری حکومت مشروطه مورد بررسی قرار داد. مبارزه ای که هدف اصلی آن از میان برداشتن قدرت مطلقه پادشاهانی مستبد بوده که یکی از اعمال خود سرانه آنان را اعطای امتیاز به بیگانگان، برای انتفاع شخصی تشکیل میداده است.
                    یک صحنه قابل تذکر وبه یاد ماندنی از دادگاه که نویسنده کتاب، خود شاهد آن بوده لحظه ای بوده که مصدق گفته عدم توافق او با شاه منحصر به مواردی بود که شاه ملاحظه و رعایت قانون اساسی را نمیکرد اما به طور قطع بدانید که عدم توافق میان پادشاهان و نخست وزیران چیز تازه ای نیست و برای مثال اشاره به اختلافاتی کرد که میان ادوارد هشتم پادشاه انگلیس و استانلی بالدوین نخست وزیر آن کشور پیش آمد. اما قبل از اینکه سخنان مصدق به پایان برسه دادستان فریاد کشید:( خفه شو و سرجایت بنشین. چطور ممکن است نخست وزیری بخودش اجازه دهد با نظریات پادشاه مخالفت کند!!!!!؟؟؟؟؟ چنین چیزی به هیچ وجه نمی تواند اتفاق بیفتد) مصدق نشست، ودر حالی که گویی در وضعی است که میخواهد چرتی بزند سر خود را روی شانه وکیل مدافعش گذارد . رییس دادگاه چندین بار به او اخطار کرد که بلند شو وبه مدافعات خود ادامه بده، اما مصدق با لحنی پر از کنایه جواب داد: ( چون من از فرمایشات آقای دادستان نظامی لذت میبرم ترجیح میدهم تمام مذاکرات دادگاه توسط ایشان انجام شود.)...............

نظر

• ADLER
                      Banned
                      • Jan 2020
                      • 216

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                      امروز وزیر خارجه عربستان به ایران آمد !!!

احتمالا یکی از دستاوردهای بسیار مهم دولت کنونی احیای روابط با عربستان ذکر می شود و سالها از این دستاورد نان می خورند !!!

یاد فیلمی از چارلی چاپلین افتادم که شغلش تعویض شیشه شکسته منزل مردم بود !!! برای اینکه کارش رونق بگیرد یک بچه ای همراش بود اول اون بچه می رفت شیشه مردم را سنگ می زد و می شکست بعد چارلی چاپلین می رفت دم درب همان خونه شیشه می فروخت !!!

گمانه ها نشان می دهد تصویر سردار سلیمانی که مدت هاست زینت بخش اتاق جلسات وزارت خارجه بوده دلیل اصلی تحفظ کادر تشریفات وزارت خارجه عربستان برای حضور وزیر خارجه این کشور بوده و به همین دلیل میزبان ایرانی سالن جلسه را تغییر داده است.

نظر

• گنجشک
                        ستاره‌دار(3)
                        • Jun 2022
                        • 1317

آقای گنچشک واقعآ برای شما که اهل تحقیق و مطالعه هستید، متاسفم که از بلند گوی ارتجاع کد میاری. اینها که آنقدر دروغ تحویل مردم میدهند، دیگر شنونده و خواننده ایی ندارند و اساسآ آبرویی ندارند، حالا شما به کمکشان آمده اید. نکنه کم آورده اید. رسانه ملی (بی شنونده ) بقول خودتان کم است؟
                        درود جناب دالاهو

این موضوع که مصدق زمانی که والی فارس بود به انگلیسی ها خیلی نزدیک بود ، حتی اهل رشوه بود ، خیلی ها را تنبیه های شدید می کرده و... چند سال پیش از رادیو شنیدم ، یکم سخت بود برام ، در مدرسه مصدق و کاشانی را میچسباندن بهم و حلوا حلوا می کردن ، در تمام مقاطع هم یکی از سوالات 100 درصدی علت شکست مصدق بود و پاسخش هم این بود که از کاشانی فاصله گرفت ! در اکثر فیلم و سریال های ساخته شده هم همیشه یک روحانی وجود داشته که خیر و صلاح مردم را می خواسته و.... بگذریم

======
                        بنظرم کسانی که از مصدق بد میگن دشمن مردم هستن ، چون مصدق که دیگه نیست ، یک نفت ملی وجود داره که با زدن مصدق می خوان بیان سراغش و بالا بکشن این سرمایه ملی را

======

در مورد کودتا پاسخ داور منطقی بنظر می رسد ! مصدق در خواست فرمانده لشکر را داره ، شاه قبول نمیکنه ، مصدق استعفا میده و قوام را میذارن سر کار ،
                        قوام میاد مجلس و در همان نطق اول برای دین و اسلام شمشیر را از رو می بنده ، توده ای ها هم که از قبل دشمن شاه بودن ، ملی ها هم سر مصدق مشکل داشتن ، و با این نطق اسلامگرا ها هم به مخالفین اضافه میشن

تقریبا همه بر علیه قوام و شاه ، یک انقلابی شکل میگیره ( جناب داور میگن کودتا ) شاه فرار میکنه ، بعد بین مصدقیون و کاشانیون و توده ایون و سایر احزابی که مخالف شاه و قوام بودن ، اختلاف پیش میاد ، خودشون با خودشون درگیر میشن ، در ادامه کودتا بر علیه دولت مصدق و پایان کار

دوستان اصلاح کنند اشتباهات را

=================

از طرفی هم جناب دالاهو را مقصر نمی دونم
                        ایشان دلایل کافی دارند که مخالف شاه باشند بدرستی و تجربه زیسته ایشان در دوران پهلوی است
                        در ادامه هم جوو حاکم بر ایران این بوده

اکثریت مردم نظرشان این بوده که اینگونه باشه ، خودشان انتخاب کردن

نتایجش هم الان روشن شده

=============
                        همین 10 - 12 سال پیش

یک خانواده کشاورز با 8 فرزند را تصور کنید ( اکثرا تازه بچه های بیشتری دارند )

1- فقط ماهی 500 دلار یارانه می گرفتن ( حقوق اداره کار الان چند دلار است ؟ )
                        2- مسکن مهر مفت برای خیلی از کشاورزان ساختن ( اکثرا تحت پوشش کمیته بودن )
                        3- یک پولی هم از کمیته می گرفتن
                        4- زمین کشاورزی داشتن ، محمود خان براشون چاه های عمیق میزد تا از آب های مفت زیر زمینی بهره ببرند به هوای خودکافی گندم و..
                        5-تقریبا برای هر دهات کوره ای جاده آسفالت و خط لوله گاز کشیدن
                        و خیلی موارد دیگر

این موارد در کشورهای پیشرفته و شهرهای خوب و محله های خوب هم بعضاً قفل هست و هزینه ای زیادی داره ، ولی اینجا مفت مفت نصیب مردم شد ( آواز خر در چمن )

خوب به همچین فردی کاشانی دستور جهاد بده ، کفن پوشه

ولی الان با تورم و تحریم ، خیلی چیزا مشخص شده

نظر

• b4city
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 4128

هر چند بحث در مورد کودتا بود یا نبود حادثه شوم 28 مرداد دیگه تاریخ انقضاش خیلی وقته رد هم شده و کار بیهوده ای است
                          ولی کوتاه سخن ... وقتی ساعت 5 صبح توپ و تانک میاری خیابون و متعاقبش نخست وزیر را تعقیب میکنی و عاقب خانه نشین ، وزیرش را اعدام و احزاب و جبهه ها را لت و پار میکنی و ... این اسمش اگر کودتا نیست پس چیست ؟
                          مقام پائین و بالا نداریم

مقام بالاتر که متخصص در فرار کردن بود مملکت را رها کرد و فرار کرد . مقام بالاتر برا چی نموند ؟ در حالی که با پاره کردن نامه عزل مصدق و بازداشت حامل نامه اتفاقی نیفتاده بود . کودتائی رخ نداده بود به اون مفهوم کلاسیک خودش . چرا 5 صبح رفت رامسر و از اونجا کشور را ترک کرد ؟ در حالی که کودتائی رخ نداده بود
                          ولی نحوه بازگشت و اتفاقاتی که با بازگشتش رخ داد ، صرفنظر از اینکه با دست های پنهان و بخصوص امریکا صورت گرفت ، اسمش اگر کودتا نیست ایا نخود چی کشکمش است ؟

یعنی یه نامه پاره کردن و بازداشت حامل نامه اسمش کودتای مقام پائین بر علیه بالاست ولی توپ و تانک بریزی خیابون و بگیر و ببند و سقوط دولت و حصر و اعدام و بگیر و ببند و سوق یافتن به سمت استبداد اسمش کودتا نیست
                          دیگه چیو میخواهید ماست مالی کنید

نظر

• طيب
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 3064

آیا راه گنجشکک آشی مشی ادامه خواهد داشت ؟!اگر هم داشته باشه جاش را در این تاپیک پیدا نکردم ولی امیدوارم راهش ادامه داشته باشه ۰۰۰۰۰

آیا سواد دهقان فداکار از سواد اعضا این تاپیک کمتر بود ؟!!!!!!!فک نکنم و بلکه بیشتر بود چون عملا به اثبات رسیده و امیدوارم سواد درست تعریف شده باشه ۰۰۰۰۰

آیا روشنفکران اهل توهین هستند فک نکنم و بلکه باید روشنفکر بودن درست تعریف بشه وقطعا کوبیدن دگر اندیشان بمعنی روشنفکر بودن نیست

آقا اجازه ?من غیر مذهبی هستم ? باش ولی فک نکن که روشنفکری چون هیچ ارتباطی با روشنفکری ندارد

دهقان فداکار و گنجشکک آشی مشی وووو دنبال ادعا نبودند و فقط به اهداف انسانیشون عمل میکردند و اون کمک به همگان بود چه انسان و چه هر موجود دیگری

گذشته ها گذشته ها بگو ببینم حالا چکاره ای ??

نظر

• M.DALAHOO
                              ستاره‌دار (2)
                              • Apr 2022
                              • 622

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
                              درود جناب دالاهو

این موضوع که مصدق زمانی که والی فارس بود به انگلیسی ها خیلی نزدیک بود ، حتی اهل رشوه بود ، خیلی ها را تنبیه های شدید می کرده و... چند سال پیش از رادیو شنیدم ، یکم سخت بود برام ، در مدرسه مصدق و کاشانی را میچسباندن بهم و حلوا حلوا می کردن ، در تمام مقاطع هم یکی از سوالات 100 درصدی علت شکست مصدق بود و پاسخش هم این بود که از کاشانی فاصله گرفت ! در اکثر فیلم و سریال های ساخته شده هم همیشه یک روحانی وجود داشته که خیر و صلاح مردم را می خواسته و.... بگذریم

======
                              بنظرم کسانی که از مصدق بد میگن دشمن مردم هستن ، چون مصدق که دیگه نیست ، یک نفت ملی وجود داره که با زدن مصدق می خوان بیان سراغش و بالا بکشن این سرمایه ملی را

======

در مورد کودتا پاسخ داور منطقی بنظر می رسد ! مصدق در خواست فرمانده لشکر را داره ، شاه قبول نمیکنه ، مصدق استعفا میده و قوام را میذارن سر کار ،
                              قوام میاد مجلس و در همان نطق اول برای دین و اسلام شمشیر را از رو می بنده ، توده ای ها هم که از قبل دشمن شاه بودن ، ملی ها هم سر مصدق مشکل داشتن ، و با این نطق اسلامگرا ها هم به مخالفین اضافه میشن

تقریبا همه بر علیه قوام و شاه ، یک انقلابی شکل میگیره ( جناب داور میگن کودتا ) شاه فرار میکنه ، بعد بین مصدقیون و کاشانیون و توده ایون و سایر احزابی که مخالف شاه و قوام بودن ، اختلاف پیش میاد ، خودشون با خودشون درگیر میشن ، در ادامه کودتا بر علیه دولت مصدق و پایان کار

دوستان اصلاح کنند اشتباهات را

=================

از طرفی هم جناب دالاهو را مقصر نمی دونم
                              ایشان دلایل کافی دارند که مخالف شاه باشند بدرستی و تجربه زیسته ایشان در دوران پهلوی است
                              در ادامه هم جوو حاکم بر ایران این بوده

اکثریت مردم نظرشان این بوده که اینگونه باشه ، خودشان انتخاب کردن

نتایجش هم الان روشن شده

=============
                              همین 10 - 12 سال پیش

یک خانواده کشاورز با 8 فرزند را تصور کنید ( اکثرا تازه بچه های بیشتری دارند )

1- فقط ماهی 500 دلار یارانه می گرفتن ( حقوق اداره کار الان چند دلار است ؟ )
                              2- مسکن مهر مفت برای خیلی از کشاورزان ساختن ( اکثرا تحت پوشش کمیته بودن )
                              3- یک پولی هم از کمیته می گرفتن
                              4- زمین کشاورزی داشتن ، محمود خان براشون چاه های عمیق میزد تا از آب های مفت زیر زمینی بهره ببرند به هوای خودکافی گندم و..
                              5-تقریبا برای هر دهات کوره ای جاده آسفالت و خط لوله گاز کشیدن
                              و خیلی موارد دیگر

این موارد در کشورهای پیشرفته و شهرهای خوب و محله های خوب هم بعضاً قفل هست و هزینه ای زیادی داره ، ولی اینجا مفت مفت نصیب مردم شد ( آواز خر در چمن )

خوب به همچین فردی کاشانی دستور جهاد بده ، کفن پوشه

ولی الان با تورم و تحریم ، خیلی چیزا مشخص شده

جناب گنچشک شما همانطوزیکه کتاب آقای مرتضی راوندی را هم که بنده معرفی کردم ، خواندی و برایت جالب بود.
                              این کتاب( نفت قدرت و اصول ) هم بخوان از نظر اینکه در مورد مقطعی از تاریخ معاصر است که برای همه ما ودنیا اهمیت دارد و بنا به نوشته ایشان و حتی خود آمریکایها به لحاظ محبوبیت زیاد دکتر مصدق، سنگ بنای انقلاب 1978 را گداشت و آمریکاییهای واقع بین معتقد اند که ما در انجام کودتای 1951 اشتباه بزرگی مرتکب شدیم (و اگر یادت بیاد در این رابطه خانم آلبرایت وزیر خارجه کلینتون در خصوص کودتای 28 مرداد از مردم ایران عذر خواهی کرد) و درست میگند،چرا که اینها هم خود ما مردم ایران را گرفتار کرده اند ، هم منظقه و هم به نوعی کل دنیا را و تنش برای غربیها و حتی چینیها و هندیها ( که اگر اینها نبودند بجای هند ما باید پشت سر چین بودیم ) که دارند پا جای پای چینی ها میگذارند، میخواهند کالا هاشون را بفروشتد. و نویسنده آن در پستهای بالای نظام بوده و اتفاقآ در جلسات دادگاه دکتر مصدق هم بوده.
                              من یک موقعی با چینیها زیاد کار مبکردم و کنسانتره انار ( چون کنسانتره انار را من به کره صادر کرده بودم) برده بودم که بفروشم و به دلایلی که بعدآ میگم در هتل دولتی اظاق برایم رزو کرده بودند و صبح که رفتیم صبحانه بخوریم، رییس آنکسی که رابط من بود آمده بود و وقتی که موضوع فروش مطرح شد، بمن گفت شما فقط راجع به خرید با من صحبت بکن که من خیلی ناراحت شدم و گفتم که من این دفعه فقط برای این آمده ام و خلاصه اون بلند شد و رفت و آن رابط من گفت شما با اون کاری نداشته باش، تقریبآ گفت او رییس منه ولی من و شما میخواهیم شریک بشیم و من وام با بهره 4% برات بگیرم و الان من شما را میبرم که دفاتر تجاری دولتی را ببینی و رفتیمو و..........بگذریم اگر بگذارند ما پتانسیلهای خیلی زیادی داریم ولی نه اون گداشت و اینها که از پتانسیلهای ایران استفاده شود. هیچ میدانی که بزرگترین معدن لیتیم که برای ماشینهای برقی کابرد دارد در اطراف همدان پیداشده و........ما دنبا ل موشک هواکردن هستیم بگذریم. شب خوش.
                              آخرین ویرایش توسط M.DALAHOO؛ 2023/06/18, 00:07.

نظر

• b4city
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 4128

کامنت قبلی و این یکی هر دو مورد حالتی کلی دارد
                                چون نظر دوستانی که اون حادثه شوم را کودتا نمیدانند مشابه است با دیگر پادشاهی خواهان و خطاب کلی است

مصدق را هم اگر جربزه و شهامتی بود اعدام میکرد ولی اونو دیگه هراس داشت بیشتر از حصر خانگی و تبعید براش نسخه ای بپیچد
                                شاید هم همون عوامل خارجی کودتاچی که کمک و همراهی کردند گفته بودند مصدق را اعدام نکن ولی بیشتر هراس داخلی بود . مصدق نام و سن و سابقه اش کوله باری بود که براحتی فاطمی نمیشد جانش ستاند
                                به جنگ تاریخ رفتن و کلنجار رفتن با رخداد های تاریخی بر اساس علایق و سلایقمون کار عبثی است و حاصلی نیست جز اعصاب خردی . به جنگ حقایق نباید رفت

ملی گرائی هیچ ارتباطی با پادشاهای خواهی ندارد
                                متاسفانه این روزها دیده میشه که پادشاهی خواهان خود را ملی گرا و وطن پرست !!! معرفی میکنند و مخالفان خود را انواع و اقسام برچسبها که میزنند . صندوقچه اتهام زنی و برچسب بی انتها
                                کی گفته ملی گرائی همراستا با پادشاهی خواهی است ؟

کی گفته برای اثبات ملی بودنتون باید شاه دوست و شاه طلب باشی ؟ یا برعکس کی گفته هر کی شاه طلب نیست ملی گرا نیست یا وطنش را دوست نداره ؟
                                اصلا اینو بگو ... کی گفته کجا ثابت شده هر کی پادشاهی خواه است الزاما ملی گراست ؟
                                جبهه ملی بعد از کودتا لت و پار شد در همون سیستم پادشاهی . ملی گرائی با پادشاهی خواهی یکی است ؟ !!!! /:.zzzzzz.:/

چند نفر ریختند رو سر یه نفر ، لطفا رعایت سن و سابقه را هم بکنید . اینکه نتیجه بد در اومده بحثی دیگر است ولی اگر قرار باشه بخاطر این نتیجه حاصل شده در 45 سال اخیر به گونه ای نظر بدیم که خدای ناکرده رنگ و بوی عقده گشائی باشد درمان هیچ دردی نیست
                                چند نفر از شما که توپیدید به یه نفر در سیستم قبلی هزینه داده ؟
                                اگر حتی یکی از اقوام دور و نه نزدیک شما هزینه های اسفناک داده بود بازم همین رویه را داشتید ؟

معنی هزینه دادن را تا چه حد میتونید درک کنید ؟

نظر

در حال کار...
                                X