اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • b4city
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 4140

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
    خواهش میکنم من بحث های صفحات قبل را ندیدم
    تا همین کامنتی که از شما نقل کردم اومدم جلو و هنوز در جریان مباحث صفحات بعدی نیستم

ضمن اینکه من نظری داشتم و هرگز در مقامی نیستم که اسائه ادب کنم که بحثی را ادامه بدهیم یا نه
    فقط نظری شخصی بود
    اینکه گفتم این بحث ها را رها کنیم در مفهومی کلی نبود و سطح عمومی جامعه نه الزاما در این تاپیک

خلاصه کلامم این بود اینطور گله مندی ها دیگر دردمان دردی نیست و قضاوت ها ممکنه به سمت بی عدالتی سوق یابد
    فرصت ویرایش تمام شده
    اصلاح میکنم
    مفهومی کلی بود صحیح است

نظر

• دکترزیبایی عروق
      ستاره‌دار(9)
      • Sep 2020
      • 631

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
      در کنار مفسده نداشتن، نظر شما از لحاظ زیبایی عروق چی هست. آیا پوشیدن شلوارک و تی شرت به زیبایی عروق کمک میکنه؟ آیا برای عروق تحریک کننده هست یا نه؟
      هلو
      مانع ندارد
      حلال اندرحرام است.
      دفتر ایت ا... عظما والمسلیمن دکتر زیبایی عرق-10 محرم الحرام 1444هق
      [COLOR=#ff0000]از خموشی گل میخانه شادی وعشق[/COLOR]/ [COLOR=#b22222]از سکوت ساقی و از مرگ جام[/COLOR]/ [COLOR=#0000cd]از نوای سرد یک دوردی کش افتاده پای میکده[/COLOR]/ از عزای شیشه می ترسد دلم..................می ترسد دلم..............

نظر

• M.DALAHOO
        ستاره‌دار (2)
        • Apr 2022
        • 631

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
        فقه واقعا زیباس

در قانون مجازات اسلامى براساس متون فقهى در مواردى به صورت مطلق و درمواردى به صورت نسبى و نسبت به افراد خاص، اجازه قتل و سلب حیات صادر شده است. به عبارت دیگر قانون گذار درقوانین موضوعه بعد از انقلاب اسلامى در صدد تعیین مصادیق مهدور الدم (مطلق و نسبى) برآمده است

اینکه خون چه کسی ارزش داره و خون چه کسی ارزش نداره

و چه کسی جکم میده و تعیین میکنه ، که کدام فرد کدام فرد را بکشه و کدام فرد کدام فرد را نکشه !!! ( همش بر اساس همان اصل تنفیذ و اصالت قدرت )

تاریخ را هم که فاتحان می نویسن

=====

ازدواج و صیغه هم که به زور حرام هست و شدنی نیست ؟!

بله به هیچ زن و دختر آزادی نمیشه دست زد

ولی اگر مرتد باشن و اسیر بشن و کنیز بشن چطور ؟

جای جالب کار باز همان حکم تنفیذ و اصالت قدرت هست ، شما نفر از چپ و راست و بالا و پایین بیار من باهاش یک مصاحبتی داشته باشم ، اثبات مرتد بودنش با من ! : )) کاری داره : )) ( حالا چرا من باید قاضی باشم ؟ بر همان اصل اصالت قدرت و حکم تنفیذ : )) )

مرتد که شد مهدورالدم هم میشه ، آقا بود غلامش می کنیم ، خانم بود کنیزش می کنیم ، حلالاً طیباً

پ.ن
        ممکنه ی عده عقل سلیم پلیم و مراجع و حنفی و شافعی و فلان و بهمان بیان بگن متون فقهی رو بد خوانش کردی ! پاسخ اینه که من تنفیذ شدم خوانش هم خوانش منه !

سلام و صبح شما و سایر دوستان بخیر؛
        لطفآ سرچ کن و نظر پیامبر را در این خصوص ببین و بفرمایید که نظر ایشان در این خصوص چی بوده. من دیدم و حیرت کردم. باور کنید شرمم میاد که بنویسم. بخصوص در مورد فر...و ریختن من....به زن و دختر اسیر. باستناد کد هایی از تاریخ طبری.
        ضمنآ اگر میل داشتی بیشتر بدانی صفحه 34 و 35 جلد دوم تاریخ اجتمایی ایران نوشته زنده یاد مرتضی راوندی را ببین وبخوان.
        مرتجعین دد صفت وجود امثال راوندی را بر نمیتابند و بعد از جلد 9 (2) دیگر اجازه کار باین بزرگ مرد تاریخ ایران را ندادند و ایشان هم دق کرد و مرد. نگتان باد شکم بارگان دد صفت که بنام اسلام زندگی حیوانی دارید. شکم المهدا را دیدید؟ مثل زن حامله 8 ماهه است.

نظر

• M.DALAHOO
          ستاره‌دار (2)
          • Apr 2022
          • 631

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
          سلام مجدد...خیلی دوست داشتم این بحث رو تمام شده ببینم ..و بیشتر ازین موجب رنجش خاطر شما نگردم ولی دیگه شده یه وسواس ذهنی ..!!دیگه البته همه اش هم تقصیر خودمان نیست !به قولی صاحب سخن مستمع را بر سر ذوق آورد!!شاید هم بلد نبودیم چی سوالی بپرسیم و چطور بپرسیم !!که امیدوارم برما عوام جماعت خرده نگیرید!!از سوال و جواب ها وکنارهم قراردادن فرمایشات شما از قبل و بعد انقلاب چیزی که به ذهن ما متبادر شد !!این بود که شما هم به نوعی انقلابی و مخالف نظام وقت بوده اید حالا اینکه چه جایگزینی را تصور و ترجیح میدادید و نتیجه انقلاب چه شد به کنار!!حالا اگر ما بد فهمیدیم بفرمایید که بابت پست های گذشته از شما عذرخواهی کنم !!اما اگر چنین نبوده ..اگر مقدور باشه و صلاح بدانید یه کم بیشتر در این مورد توضیح بفرمایید ..برای ما و نسل ما البته از نوع عامیش!!دلایلی که مثلا مذهبی ها..چپی ها..ملی ها و ..خواهان انقلاب و رفتن شاه بودند قابل فهم و توضیح هست اما سوالی که همیشه برا ما مطرح بوده این بوده که شما قشر تحصیلکرده غرب و دانشگاه دیده که در همان دوره هم داخل فعالیت های اقتصادی بالادستی بودید واصولا مشرب فکری و پایگاه اجتماعی و اقتصادی تان با گروه های بالا متفاوت بود و چه بسا ازقبل همین سیستم هم به نحوی منتفع شده بودید شما چرا مخالف شاه و خواهان تغییر سیستم بودید؟؟؟شاید برای شما این سوالی پیش پا افتاده و بی اهمیت باشه ولی برا ما و نسل ما همیشه جای سوال بوده..واقعا چه ذهنیتی داشتید راجع به این امر #؟
          سلام امید جان و صبح شما و سایر دوستان بخیر؛

من دیشب در جواب احسانی عزیز مطالبی نوشتم که نه ما و نه مذهبیها هیچکدام باعث سقط محمد رضا نشدیم!!!!!؟؟؟؟؟ این خود بیسوادش بود که باعث سقوط خودش شد و ا مروز و امشب توضیح میدم. شاید برایتان جالب باشد. تا الان بیسوادی رییسی و تیمش در طول کمتر از دو سال چه بلایی بسر این مملکت آورده که مداحان هم که نانشان از اینهاست، صدایشان در آمده و انتقادهای خیلی تندی به رییسی و قالیباف میکنند. البته آنها بهتر از من وشما میدانند که مسبب تمام این مشکلات کی است، ولی حاشیه امن را نگه میدارند، مداحند دیگه. الان مثل سال 56 است و.........

نظر

• MOSTAFAVI
            Banned
            • Jun 2012
            • 5636

خار خندید و به گل گفت سلام
            و جوابی نشنید
            خار رنجید ولی هیچ نگفت
            ساعتی چند گذشت
            گل چه زیبا شده بود
            دست بی رحمی نزدیک آمد،
            گل سراسیمه ز وحشت افسرد
            لیک آن خار در آن دست خلید و گل از مرگ رهید
            صبح فردا که رسید
            خار با شبنمی از خواب پرید
            گل صميمانه به او گفت سلام...

"گل اگر خار نداشت
            دل اگر بی غم بود
            اگر از بهر كبوتر قفسی تنگ نبود،
            زندگی،عشق،اسارت،
            همه بی معنا بود"

نظر

• وفا2222
              عضو عادی
              • Jan 2011
              • 98

درود
              افزایش سه برابری اقدام به خودکشی بعد ازدواج گلزار

نظر

• رادین1
                عضو فعال
                • Dec 2018
                • 4719

این روزهای تهران ما را یاد جهنم کشورهای توسعه نیافته می اندازه !!! یک روز برق نیست یک هفته آب قطع است و .....

به نظر میاد مشکل آب جدی تر از اون چیزی است که تو اخبار گفته میشه ! زنگ زدم به اتفاقات آب !! پرسیدم مشکل قطعی کی برطرف میشه؟ میگه در دست اقدام است دارن روش کار می کنند !!! از اون خنده دار و تاسف برانگیز تر اینه که تهران را با تانکر ابرسانی کنند !!

مدیریت جهانی یعنی همین !!! بعد میگن ایران ظرفیت جمعیت میلیاردی داره !

نظر

• گنجشک
                  ستاره‌دار(3)
                  • Jun 2022
                  • 1317

در اصل توسط M.DALAHOO پست شده است View Post

سلام و صبح شما و سایر دوستان بخیر؛
                  لطفآ سرچ کن و نظر پیامبر را در این خصوص ببین و بفرمایید که نظر ایشان در این خصوص چی بوده. من دیدم و حیرت کردم. باور کنید شرمم میاد که بنویسم. بخصوص در مورد فر...و ریختن من....به زن و دختر اسیر. باستناد کد هایی از تاریخ طبری.
                  ضمنآ اگر میل داشتی بیشتر بدانی صفحه 34 و 35 جلد دوم تاریخ اجتمایی ایران نوشته زنده یاد مرتضی راوندی را ببین وبخوان.
                  مرتجعین دد صفت وجود امثال راوندی را بر نمیتابند و بعد از جلد 9 (2) دیگر اجازه کار باین بزرگ مرد تاریخ ایران را ندادند و ایشان هم دق کرد و مرد. نگتان باد شکم بارگان دد صفت که بنام اسلام زندگی حیوانی دارید. شکم المهدا را دیدید؟ مثل زن حامله 8 ماهه است.
                  درود
                  ممنون بابت معرفی کتاب

البته صفحه 34 و 35 بدردم نخورد ( بنوعی ضعف زن داشتن را خواسته بولد کنه که خوشم نیامد ) ولی ادامه کتاب و تعیین خلیفه مسلمین و... جالب هست.

نظر

• گنجشک
                    ستاره‌دار(3)
                    • Jun 2022
                    • 1317

در اصل توسط وفا2222 پست شده است View Post
                    درود
                    مرسی که روشنمون کردی

من فکر می کردم خودکشی ها بخاطر تورم و فاصله طبقاتی نبود حداقل های زندگی و گرانی بدبختی و نبود امید به آینده اس

پس همش زیر سر گلزار بوده که ازدواج کرده و آمار خودکشی تو کشور بالا رفته

====
                    شبکه آموزش تیزر خودکشی بر اساس داستان واقعی ! اصفهان 1401 ( احتمالا متوجه شده بوده که گلزار قراره ازدواج کنه سال بعد )

بازپخش تیزر خودکشی

نظر

• رادین1
                      عضو فعال
                      • Dec 2018
                      • 4719

ویدیو / فرمانده انتظامی مازندران: کسی خواست ناهنجاری کند، گردنش را بشکنید؛ پاسخش هم با من

نظر

• afshinamin
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 4495

رضا عزت‌زمانی، معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی، با بیان اینکه نباید بگذاریم فضای جامعه دوقطبی شود، گفت: «اگر آن دختری که حجاب از سر برداشته، به این باور برسانیم که دشمن مشترک داریم و آن کسی که روسری از سر تو برداشته، عمامه را از سر من می‌پراند، خیلی از مسائل حل می‌شود.»
                        ---------------
                        هردوی اینها کار خود مردم هست و لاغیر
                        دشمن تخیلی ایجاد نکن !

حالا که دیدید زورتون نمیرسه ،دست به حیله و خدعه زدید !!!
                        این کلک ها دیگه خیلی خیلی قدیمی شده

نظر

• afshinamin
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 4495

✍️سعدی در یکی از اشعارش خاطره ای از دوران طفولیتش میگه

?در ایام طفولیت ، شب خیز و مولع زهد و پرهیز بودم.
                          شبی در خدمت پدر نشسته بودم و تا صبح در حال خواندن قرآن
                          طایفه ای گرد ما خفته بود.
                          پدر را گفتم : از اینان یکی سر بر نمی دارد که دوگانه ای بگزارد (نماز صبح بخواند)
                          چنان خواب غفلت برده اند که گویی نخفته اند که مرده اند.

پدر گفت: ای جان پدر ، تو نیز اگر بخفتی به از آن که در پوستین خلق افتی

▪️در پوستین خلق افتادن : یعنی خالی کردن سطل ماست رو سر خانمی (به بهانه بیرون بودن موی سر )
                          یا اسید پاشیدن رو صورت زنان و سایر کارهای متحجرانه ای که در ج.ا رواج یافته

نبیند مدعی جز خویشتن را
                          که دارد پرده پندار در پیش
                          گرت چشم خدابینی ببخشند
                          نبینی هیچ کس عاجزتر از خویش

مدعیان حجاب ،خود ید طولانی در لخت کردن مردم داشته اند ( تورم - انحصارگری و رانت خواری-گماردن افراد نالایق فاسد-تبعیض و تمامیت خواهی -ترجیح منافع شخصی به منافع ملی و...) که عرزشی ها اگر چشم خدابینی و اندک عقلی داشتند ، اینرا تا الان فهمیده بودند.

عبادت به جز خدمت خلق نیست
                          به تسبیح و سجاده و دلق نیست.

کاظم نادر علی

نظر

• afshinamin
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 4495

در اصل توسط وفا2222 پست شده است View Post
                            درود
                            درود
                            جسارتا
                            این دیگه از خبر زرد رد کرده
                            خبر زرد قناری هست

بعد 4 سال هنوز آمار کشته شدگان آبان 1398 رو نتونستن پیدا کنن ولی هنوز 4 روز نگذشته از عروسی گلزار آمار خودکشی های مربوطه ش هم پیدا شد
                            /:.yead.:/

از معجزات و خوارق عادات :Dرسانه های حکومتی
                            آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/06/16, 14:28.

نظر

• مگنوس کارلسن
                              عضو فعال
                              • Jan 2022
                              • 1645

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                              درود
                              جسارتا
                              این دیگه از خبر زرد کرده
                              خبر زرد قناری هست

بعد 4 سال هنوز آمار کشته شدگان آبان 1398 رو نتونستن پیدا کنن ولی هنوز 4 روز نگذشته از عروسی گلزار آمار خودکشی های مربوطه ش هم پیدا شد
                              /:.yead.:/

از معجزات و خوارق عادات :Dرسانه های حکومتی
                              ازخبر زرد...رد کرده...
                              گمونم منظورتون این بود...
                              حالا ایشون اینو به عنوان یه جوک یا لطیفه گفتن...شماها چرا جبهه میگیرین...

نظر

• afshinamin
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 4495

سردار حسن مُفخمی فرمانده انتظامی استان مازندران در ساحل بابلسر:������تو این استان، تو این شهرستان‌های ما(سواحل ما )، خدای نکرده کسی خواست ناهنجاری کنه، به حکم قانون گردنش رو بشکنین پاسخش هم با من.-------------------

این جماعت داعشی دیگه دارند به طور واضح و مبرهن و طبق نص صریح قرآن ، نه با محکم و متشابه ، مصداق بارز کافران میشن طبق نه 1 آیه بلکه 3 آیه
                                -----------

وَقَالَ الَّذِينَ كَفَرُوا لِلَّذِينَ آمَنُوا اتَّبِعُوا سَبِيلَنَا وَلْنَحْمِلْ خَطَايَاكُمْ وَمَا هُمْ بِحَامِلِينَ مِنْ خَطَايَاهُمْ مِنْ شَيْءٍ ۖ إِنَّهُمْ لَكَاذِبُونَ
                                و کافران به مؤمنان گفتند: «شما از راه ما پیروی کنید، (و اگر گناهی دارد) ما گناهانتان را بر عهده خواهیم گرفت!» آنان هرگز چیزی از گناهان اینها را بر دوش نخواهند گرفت؛ آنان به یقین دروغگو هستند!

------------------------

سوره عنکبوت(29)-آیه 13وَلَيَحْمِلُنَّ أَثْقَالَهُمْ وَأَثْقَالًا مَعَ أَثْقَالِهِمْ ۖ وَلَيُسْأَلُنَّ يَوْمَ الْقِيَامَةِ عَمَّا كَانُوا يَفْتَرُونَآنها
                                بار سنگین (گناهان) خویش را بر دوش می‌کشند، و (همچنین) بارهای سنگین دیگری را اضافه بر بارهای سنگین خود؛ و روز قیامت به یقین از تهمتهائی که می‌بستند سؤال خواهند شد!

---------------------

سوره فاطر(35)-آیه 18وَلَا تَزِرُ وَازِرَةٌ وِزْرَ أُخْرَىٰ ۚ وَإِنْ تَدْعُ مُثْقَلَةٌ إِلَىٰ حِمْلِهَا لَا يُحْمَلْ مِنْهُ شَيْءٌ وَلَوْ كَانَ ذَا قُرْبَىٰ ۗ إِنَّمَا تُنْذِرُ الَّذِينَ يَخْشَوْنَ رَبَّهُمْ بِالْغَيْبِ وَأَقَامُوا الصَّلَاةَ ۚ وَمَنْ تَزَكَّىٰ فَإِنَّمَا يَتَزَكَّىٰ لِنَفْسِهِ ۚ وَإِلَى اللَّهِ الْمَصِيرُ
                                هیچ گنهکاری بار گناه دیگری را بر دوش نمی‌کشد؛ و اگر شخص سنگین‌باری دیگری را برای حمل گناه خود بخواند، چیزی از آن را بر دوش نخواهد گرفت، هر چند از نزدیکان او باشد! تو فقط کسانی را بیم‌می‌دهی که از پروردگار خود در پنهانی می‌ترسند و نماز را برپا می‌دارند؛ و هر کس پاکی (و تقوا) پیشه کند، نتیجه آن به خودش بازمی‌گردد؛ و بازگشت (همگان) به سوی خداست!
                                -----------------
                                ضمنا گردن شکستن هاتون اگه میخواست جواب بده این هشت و ماه و اندی جواب داده بود
                                B-)
                                آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/06/16, 14:22.

نظر

در حال کار...
                                X