اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • afshinamin
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 4495

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
    استقبال کیهان از<<توافق>> ایران و عربستان با چاشنی حمله به <<اصلاح‌طلبان>>! + تصویر - خبرآنلاین

مثل اینکه فرزندان ابولهب ،یک شبه شدند فرزندان اسماعیل نبی /.:biggrinsmiley.:/
    حکایتی از عبید زاکانی

سلطان محمود را در حالت گرسنگی بادنجان بورانی پیش آوردند، خوشش آمد، گفت:بادنجان، طعامی است خوش. ندیمی مدح بادنجان،بغایت پرداخت. چون سیر شد گفت: بادنجان سخت مضر چیزی است. ندیم باز در مضرت بادنجان، مبالغتی تمام کرد، سلطان گفت: ای مردک! نه این زمان مدحش می گفتی؟ ندیم گفت: من ندیم توام، نه ندیم بادنجان. مرا چیزی باید گفت که تو را خوش آید نه بادنجان را.

آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/03/11, 15:56.

نظر

• مگنوس کارلسن
      عضو فعال
      • Jan 2022
      • 1641

در اصل توسط عابد - زاهد پست شده است View Post
      با درود وسلام
      مطالب مفید وبامحتوایی در پیدایش هستی دراین مدت از طرف اساتید وبزرگان ارائه گردید که به نوبه خود تشکرمی کنم
      بالاخره به یک نقطه از وجود رسیدیم.... عده ای با دلیل وبرهانهای مختلف به ذره پلانک ( بدون ابعاد ویا با ابعاد ) رسیدند .... عده ای آنرا آفریدگار وخالق نامیدند وعده ای خلق آنرا به خدا نسبت دادند ..... بگذریم ... شکلی از وجودرا به ماده نسبت داده می شود ... که در حال حاضر در کره خاکی ما فعلا حدود 109تا 110 عنصرشناسایی شده که ازترکیب آنها موجوداتی بوجود امده اند که به دو دسته جاندار وبی جان تقسیم می شوند .....از صاحبنظران تقاضا می شود درموردتفاوت موجودات جاندار وبی جان واینکه چه عاملی باعث زنده فرض کردن موجودات می شود توضیح داده شود.... ممنون از همه
      البته...دوست عزیز....اینها که عرض شدخدمتتون...همگی نظریه علمی بود از دانشمندان بزرگ جهان....من وبقیه دوستان فقط نقل قول کردیم با توجه به درکی که از نظریه ها داشتیم...حتی ممکنه...بعضی جاها...اصل نظریه با تحریف بیان شده...به دلیل کج فهمی احتمالی مدلهای ریاضی آنها....
      حتی شاید گاهی نتیجه ای از نظریه ای گرفته ایم که خود صاحب تز هم آن نتیجه را قبول ندارد....بنابراین نتیجه گیری وتحقیق باشه باخودجنابعالی...
      جناب مولوی یه شعر بی محتوی داره به نام موسی وشبان...که شبانی....... چارق ...برای خدا میدوزد...
      وجناب مولوی...ازجانب خدا پیام بر موسی فرود می آورد که این بنده خوب من است...وبه نوعی حماقت را می ستاید....از نظر شخص من...کسی که سالیان دراز....وقت وزمان وانرژی...صرف میکند...تاخدارا بشناسد....زحمت میکشد...ازخواب شب وتفریح گذشته....به خود ریاضت میدهد.....وسرانجام....به این نتیجه میرسد که مثلا خدا جور دیگریست یا شکل دیگریست یا اصلا نیست.....باکسی که با یک لحظه ....براو الهام شده....یا مثل چوپان مولوی....هر را ازبر تشخیص نداده..یاابرای رضای خدا جان بیگناهان رامیگیرد(طالبان...داعش...ج.ا)..برابرنیستند....که هیچ.....اگر خدایی باشد....باید (ازنظر عقلی)....بهشتش پراز خداناباوران باشد...وجهنمش....مملو از خداپرستان باشد...
      اینهارو فقط برای این گفتم که فرمودین...یه عده این نتیجه را گرفتندو یه عده...فلان نتیجه را....وگفتم که بگویم....که قضاوتمان نکنید....ور خدایی هست....خودش برای قضاوتمان کافیست....
      .
      .
      .
      اما درباب....پرسشی که فرمودین ...فقط یک نکته یاد آور بشوم...که تا چندی پیش که من....به یاد دارم....صدوهیجدهمین عنصر جدول تناوبی هم تحت نام....اوگانسن....(og)....هم کشف شد.(ازگروه 8اصلی...یعنی گاز نجیب)...البته میدانید که عناصر جدید...معمولا عمر کوتاهی دارند و در آزمایشگاه ساخته میشوند.....درمورد...جاندار وبی جان هم انشاا....درپست بعدی توضیح مختصری خواهم داد....

نظر

• afshinamin
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 4495

۲۰ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۳

کنایه مهاجری به «آقایان دلواپس!»: یادتان هست روابط با عربستان چرا رابطه قطع شد؟ / آماده «ماله‌کشی» احیای برجام شوید

دلیلش حمله به سفارت سعودی بعد از شهادت #شیخ‌نمر توسط عربستان بود. الان شیخ نمر زنده شده یا سعودی توبه کرده؟

نظر

• عابد - زاهد
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 333

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
          البته...دوست عزیز....اینها که عرض شدخدمتتون...همگی نظریه علمی بود از دانشمندان بزرگ جهان....من وبقیه دوستان فقط نقل قول کردیم با توجه به درکی که از نظریه ها داشتیم...حتی ممکنه...بعضی جاها...اصل نظریه با تحریف بیان شده...به دلیل کج فهمی احتمالی مدلهای ریاضی آنها....
          حتی شاید گاهی نتیجه ای از نظریه ای گرفته ایم که خود صاحب تز هم آن نتیجه را قبول ندارد....بنابراین نتیجه گیری وتحقیق باشه باخودجنابعالی...
          جناب مولوی یه شعر بی محتوی داره به نام موسی وشبان...که شبانی....... چارق ...برای خدا میدوزد...
          وجناب مولوی...ازجانب خدا پیام بر موسی فرود می آورد که این بنده خوب من است...وبه نوعی حماقت را می ستاید....از نظر شخص من...کسی که سالیان دراز....وقت وزمان وانرژی...صرف میکند...تاخدارا بشناسد....زحمت میکشد...ازخواب شب وتفریح گذشته....به خود ریاضت میدهد.....وسرانجام....به این نتیجه میرسد که مثلا خدا جور دیگریست یا شکل دیگریست یا اصلا نیست.....باکسی که با یک لحظه ....براو الهام شده....یا مثل چوپان مولوی....هر را ازبر تشخیص نداده..یاابرای رضای خدا جان بیگناهان رامیگیرد(طالبان...داعش...ج.ا)..برابرنیستند....که هیچ.....اگر خدایی باشد....باید (ازنظر عقلی)....بهشتش پراز خداناباوران باشد...وجهنمش....مملو از خداپرستان باشد...
          اینهارو فقط برای این گفتم که فرمودین...یه عده این نتیجه را گرفتندو یه عده...فلان نتیجه را....وگفتم که بگویم....که قضاوتمان نکنید....ور خدایی هست....خودش برای قضاوتمان کافیست....
          .
          .
          .
          اما درباب....پرسشی که فرمودین ...فقط یک نکته یاد آور بشوم...که تا چندی پیش که من....به یاد دارم....صدوهیجدهمین عنصر جدول تناوبی هم تحت نام....اوگانسن....(og)....هم کشف شد.(ازگروه 8اصلی...یعنی گاز نجیب)...البته میدانید که عناصر جدید...معمولا عمر کوتاهی دارند و در آزمایشگاه ساخته میشوند.....درمورد...جاندار وبی جان هم انشاا....درپست بعدی توضیح مختصری خواهم داد....
          بادرود ...بنده قصد قضاوت نداشتم ...برداشت من اینگونه بوده ... ممنون از شما که بیان فرمودید
          آری دوست عزیزحقیر از کودکی باتوجه به آموزه های پدر ومادرم نسبت به خدا شناخت پبدا کردم وهمچنان این موضوع در ذهنم تداعی می شود خیلی سعی کردم که بافکر وتعقل نسبت به خداوند شناخت پیدا کنم که باتوجه به افکار اولیه ذهنی مبنی بر وجود خداوند کمی سخت ودشوار است ...... از این بحث ها.دراین فروم و با مطالعات کتابهای متعددبه این نتیجه رسیدم که یک نقطه آغازین برای جهان وجود دارد که تا حدودی با علوم ومشاهدات علمی میتونیم توجیه کنیم ..... ولی پیدایش بعضی وجودهامانند روح ... عقل ..جن ..شعور فکر نکنم با علوم کنونی ( نه علوم آینده ) قابل توجیه وتفسیر باشه .و بعضی از دوستان به متا فیزیک متوسل شدند... آیا اینگونه موجودات میتواند بر اثر کنش ویا واکنش ماده بوجود آمده باشند؟....ممنون از بزرگان
          آخرین ویرایش توسط عابد - زاهد؛ 2023/03/11, 17:15.

نظر

• Arian02
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 1713

در اصل توسط عابد - زاهد پست شده است View Post
            بادرود ...بنده قصد قضاوت نداشتم ...برداشت من اینگونه بوده ... ممنون از شما که بیان فرمودید
            آری دوست عزیزحقیر از کودکی باتوجه به آموزه های پدر ومادرم نسبت به خدا شناخت پبدا کردم وهمچنان این موضوع در ذهنم تداعی می شود خیلی سعی کردم که بافکر وتعقل نسبت به خداوند شناخت پیدا کنم که باتوجه به افکار اولیه ذهنی مبنی بر وجود خداوند کمی سخت ودشوار است ...... از این بحث ها.دراین فروم و با مطالعات کتابهای متعددبه این نتیجه رسیدم که یک نقطه آغازین برای جهان وجود دارد که تا حدودی با علوم ومشاهدات علمی میتونیم توجیه کنیم ..... ولی پیدایش بعضی وجودهامانند روح ... عقل ..جن ..شعور فکر نکنم با علوم کنونی ( نه علوم آینده ) قابل توجیه وتفسیر باشه .و بعضی از دوستان به متا فیزیک متوسل شدند... آیا اینگونه موجودات میتواند بر اثر کنش ویا واکنش ماده بوجود آمده باشند؟....ممنون از بزرگان
            با توجه به وجود 11 ذره زیر اتمی و بنیادی و احتمال بالای وجود جهانهای موازی و ابعاد دیگه میشه توجیحشون کرد
            متا فیزیکی درواقع وجود نداره هرچی که هست علم فعلا قادر به توضیح نیست و صد البته خیلی چیزا هست که مطلعین در راس امور دنیا به ما نمیگن

نظر

• manmehdiam
              ستاره دار (1)
              • Jul 2011
              • 1623

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
              سلام وعرض ادب و احترام

آقا مهدی عزیز جسارت بنده را ببخشید

خیلی خود بزرگ بین شدی و فکر می‌کنی تمامی فرمایشاتتون درسته !!!!

در تمامی نظرات امکان خطا را باید مد نظر قرار داد

همه چپ و راست و ادیان و فلاسفه را با یک چوب میرانی !!! که تا حالا بزرگترین اندیشمندان اینکار را انجام نداده اند

البته شما بزرگوار در بعضی موارد نظرات خوبی دارید که بنده هم از نظرات شما بزرگوار استفاده میکنم

واما در مورد کشتی حضرت نوح

عزیز اون واقعه در یک منطقه رخ داده نه در کل جهان ومرکزیتش درشهر کوفه بوده و جمع آوری حیوانات هم مختص همون منطقه است حالا با سایر موارد کاری ندارم که در تمثیلات و ایما و اشاره هدف فقط تقرب اذهان است و هیچگونه مناقشه در این موضوع جایی ندارد

در همه جا ودر همه احزاب بلا استثنا آدم های خوب بوده و هست و خواهد بود چون انسانیت اصل است و هر تفکری که انسان را به حدودهای انسانیت که کمال است برساند قابل احترام است

ارادت
              درود بر طیب که خواندن اسمش لرزه بر اندام نحیف ما می اندازد :D

آقا ما کی فکر کردیم یا گفتیم تمام فرمایشاتمان درسته!

من فقط تمام عرایضی که تصور میکنم درسته رو عرض کردم ! اشکالش چیه آخه!

درستش این است که مثلا شما بزرگوار و یا دیگر عزیزی که مخاطب است....منت بگذارید و بفرمایید فلان سخن این مخلص مهمل است و غلط...به فلان دلیل!!

مثلا حضرتعالی فرمودید آن واقعه در یک منطقه رخ داده نه در کل جهان!

و حیوانات هم مختص همان اطراف کوفه بوده مثلا!

خوب نمیشه که...ما آیات قرآن داریم. همینطور عشقی که نمیشه تصور کنیم لابد فلان بوده یا بهمان بوده!

مثلا ملاحظه بفرمایید حضرت نوح چی میگه:

رَبِّ لا تَذَرْ عَلَى الْأَرْضِ مِنَ الْکافِرِینَ دَیَّاراً ....

«بار خدایا! هیچکس از کفار را روی زمین باقی نگذار، زیرا اگر آنان را امان دهی، بندگان تو را گمراه می سازند و غیر از نسلی تبهکار و افرادی که در کفران نعمت غوطه ور باشند، اولادی از آنان بوجود نمی آید.

بدبخت پسر نابکار نوح گفته ..خیال کردی....فرار میکنم میرم بالای بالاترین کوه! که سیل نتونه کاری کنه....

ولی پسرش که با بدان نشسته بود! کور خونده بوده بدعاقبت!!! آّب از بالاترین کوه هم فلان مقدار بالاتر زد!! دهنش آسفالت شد :D

همینطوری که نمیشه آیات قرآن را به عشق خودمان معنی کنیم...و هرچه حال کردیم از آن برداشت کنیم!

تازه هرکس اینکار را بکند! و آیات را به نفس و تمایل خود معنی کند خیلی گناه بزرگی کرده طیب جان :D

ولی بازم گیریم حق با شماست! اصلا مال یک منطقه بوده!

بالاخره آب باید در اون منطقه بالا بیاد یا نه؟ که کشتی بلند بشه یا نه!! اصلا نمیخواد من بشینیم مشکلاتش رو دربیارم...خودت فکر کن چه اشکالاتی خواهد داشت!

فکر کنید و ببینید واقعا اشکال منطقی نخواهد داشت!.... دقت بفرمایید که بحث من دقیقا همین فکر کردن است!

اگر قرار باشه بدون فکر کردن...همینطوری قبول کنیم...خوب دیگه حرفی نمیمونه! همه چی ردیفه مشکلی هم نیست

ولی وقتی شروع به فکر کردن کنید... تعقل کنید...آنگاه حرفی که معقول است را میپذیرید! اگر بعدن متوجه شدید اشتباه کردید...دوباره تجدید نظر میکنید :D

فقط کافی است که مبنا تعقل و خرد باشد...

گولتان نزنند که بابا انسان که عقلش به این چیزها نمیرسه!! با این عقل محدود و خاک بر سر!

ولی خودشان جاهلانه ترین سخنان! که کودکان امروزی را هم نمیتوان با آن گول زد تحت عنوان حقیقت مسلم و مطلق قالب کنند به خلق الله!!
              آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2023/03/11, 17:37.
              [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• مگنوس کارلسن
                عضو فعال
                • Jan 2022
                • 1641

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post

درستش این است که مثلا شما بزرگوار و یا دیگر عزیزی که مخاطب است....منت بگذارید و بفرمایید فلان سخن این مخلص مهمل است و غلط...به فلان دلیل!!

خوب نمیشه که...ما آیات قرآن داریم. همینطور عشقی که نمیشه تصور کنیم لابد فلان بوده یا بهمان بوده!

«بار خدایا! هیچکس از کفار را روی زمین باقی نگذار، زیرا اگر آنان را امان دهی، بندگان تو را گمراه می سازند و غیر از نسلی تبهکار و افرادی که در کفران نعمت غوطه ور باشند، اولادی از آنان بوجود نمی آید.

بدبخت پسر نابکار نوح گفته ..خیال کردی....فرار میکنم میرم بالای بالاترین کوه! که سیل نتونه کاری کنه....

ولی پسرش که با بدان نشسته بود! کور خونده بوده بدعاقبت!!! آّب از بالاترین کوه هم فلان مقدار بالاتر زد!! دهنش آسفالت شد :D

همینطوری که نمیشه آیات قرآن را به عشق خودمان معنی کنیم...و هرچه حال کردیم از آن برداشت کنیم!

تازه هرکس اینکار را بکند! و آیات را به نفس و تمایل خود معنی کند خیلی گناه بزرگی کرده طیب جان :D

بالاخره آب باید در اون منطقه بالا بیاد یا نه؟ که کشتی بلند بشه یا نه!! اصلا نمیخواد من بشینیم مشکلاتش رو دربیارم...خودت فکر کن چه اشکالاتی خواهد داشت!

فکر کنید و ببینید واقعا اشکال منطقی نخواهد داشت!.... دقت بفرمایید که بحث من دقیقا همین فکر کردن است!

اگر قرار باشه بدون فکر کردن...همینطوری قبول کنیم...خوب دیگه حرفی نمیمونه! همه چی ردیفه مشکلی هم نیست

ولی وقتی شروع به فکر کردن کنید... تعقل کنید...آنگاه حرفی که معقول است را میپذیرید! اگر بعدن متوجه شدید اشتباه کردید...دوباره تجدید نظر میکنید :D

گولتان نزنند که بابا انسان که عقلش به این چیزها نمیرسه!! با این عقل محدود و خاک بر سر!

ولی خودشان جاهلانه ترین سخنان! که کودکان امروزی را هم نمیتوان با آن گول زد تحت عنوان حقیقت مسلم و مطلق قالب کنند به خلق الله!!
                آقامهدی...من یکی خیلی بهتون ارادت دارم....
                اون منطق قشنگی که پشت حرفتونه....واضح میگه ریاضی خوندین....امکان نداره...(واقعا مطمئنم) کسی باعلوم انسانی...بدون حل مسائل ریاضیات....بتونه چنین منطق محکمی ارائه بده...

نظر

• پروواز
                  ستاره‌دار(6)
                  • Sep 2020
                  • 5236

میگن حقیقت تلخه، در واقع این خود حقیقت نیست که تلخه بلکه برای انسان پذیرفتن اینکه عمری با جهل و خرافات زندگی کرده خیلی تلخه که تا حد ممکن در برابر آن مقاومت میکنه.
                  گالیله که حقیقت گرد بودن زمین را گفت، اگر توبه نکرده بود در آتش سوزانده شده بود :D

نظر

• گنجشک
                    ستاره‌دار(3)
                    • Jun 2022
                    • 1317

نه ما او (حضرت محمد (ص)) را شعر آموختیم و نه شاعری شایسته‌ی مقام اوست، بلکه این کتاب چیزی جز ذکر الهی و قرآن روشن بیان خدا نیست. (۶۹)
                    تا هر که را زنده‏ دل است (به آیاتش پند دهد و از خدا و قیامت) بترساند و بر کافران (نیز به اتمام حجت) وعده‌ی عذاب حتم و لازم گردد. (۷۰)
                    آیا کافران ندیدند که بر آن‌ها به دست (قدرت) خود از جمله آفریدگان چهارپایانی خلقت کردیم تا مالک آن‌ها شوند؟ (۷۱)
                    و آن حیوانات (با عظمت و قوت) را مطیع و رام آن‌ها ساختیم که هم بر آن‌ها سوار شوند و هم از آن‌ها غذا تناول کنند. (۷۲)
                    و برای آن‌ها در آن حیوانات منافع (بسیاری از پوست و پشم و کرک و غیره) و آشامیدنی‏های فراوان (از شیر و ماست و روغن و غیره) هست، آیا شکر (این نعمت‌ها را) نباید به جای آرند؟ (۷۳)
                    و (مشرکان از جهل) به جای خدا خدایانی دیگر اتخاذ کردند تا مگر (از جانب آن‌ها) یاری شوند. (۷۴)
                    هرگز آن خدایان کمترین نصرتی به آن‌ها نتوانند کرد و خود این مشرکان معبودانشان را سپاهی حاضر خدمت هستند که همگی را (در قیامت در آتش دوزخ) حاضر آرند. (۷۵)
                    پس سخن این مشرکان تو را محزون نکند. ما هر آن‌چه پنهان و آشکار گویند همه را می‏دانیم (و به کیفر کفرشان می‏رسانیم). (۷۶)
                    آیا انسان نمی‌داند که ما او را از نطفه‌ای بی‌ارزش آفریدیم؟! و او (چنان صاحب قدرت و شعور و نطق شد که) به مخاصمه آشکار (با ما) برخاست!. (۷۷)
                    و برای ما مثلی (جاهلانه) زد و آفرینش خود را فراموش کرد، گفت: این استخوان‌های پوسیده را باز که زنده می‏کند؟ (۷۸)
                    بگو: آن خدایی زنده می‏کند که اول بار آن‌ها را ایجاد کرد و او به هر آفریده‏ای داناست. (۷۹)
                    آن خدایی که از درخت سبز و تر برای انتفاع شما آتش قرار داده که (برای حاجتی که خواهید) بر می‏افروزید. (۸۰)
                    آیا آن خدایی که (خلقت با عظمت) آسمان‌ها و زمین را آفریده بر آفرینش (موجود ضعیفی) مانند این کافران قادر نیست (که چون مردند باز آن‌ها را زنده گرداند)؟ چرا (البته قادر است) و او آفریننده و داناست. (۸۱)
                    فرمان نافذ او چون اراده‌ی خلقت چیزی کند به محض این‌که گوید: «موجود باش» بلافاصله موجود خواهد شد. (۸۲)
                    پس منزه و پاک است خدایی که (ملک و) ملکوت هر موجود به دست (قدرت) او و بازگشت شما همه خلایق به سوی اوست. (۸۳)
                    آخرین ویرایش توسط گنجشک؛ 2023/03/11, 19:09.

نظر

• علیرضا۱۲۳
                      عضو فعال
                      • Sep 2022
                      • 2772

معجزات پیامبران افسانه بوده...به واقعیت اصلا نزدیک نیست...مثل شق القمر...و یا حتی سرگذشت پیامبران مثل نوح که البته در قرآن بعنوان پیامبر یاد شده...رودخانه دجله و فرات طغیانهای وحشتناکی داشتند در گذشته و مردم اون سرزمین چنین افسانه های داشتند..یا مثلا اینکه گفته میشه نوح ۹۵۰ سال عمر کرده که البته در زمان ساخت کشتی ظاهراً ۹۵۰ ساله بوده و روایت از امام صادق داریم که عمر نوح در حقیقت ۲۳۰۰ سال بوده...کلا اینها با معیار و محک علم سازگاری نداره...اینها تناقضاتی هست که وجود داره...یا در مسیحیت باور داشتند زمین مسطح هست و خودش یک داستانی بود وقتی ثابت شد زمین گرد هست
                      بهرحال این معجزات و تعابیر و سرگذشت ها افسانه بوده..واقعیت نداشته

نظر

• طيب
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 3064

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post

عرض ادب مجدد

بزرگوار در حیطه ای که حداقل وارد نیستیم نظری هم ندهیم

در مورد کلمه ارض که در قرآن چندین بار آورده شده باید دقت زیادی داشته باشیم که در بعضی از آیات کلمه ارض دقیقا بمنظور همون حیطه مشخص شده است نه کل زمین

واما در مورد عقل انسان

این هم نسبی است و معمولا جاهلان بر طبل دانایی می کوبند و بزرگترین اندیشمندان ادعای عقل کلی نکرده اند

در مورد آیات قرآن و تفاسیر آن باید به کلیت سوره و آیه دقت داشته باشیم نه به یک آیه و یا نصف
                        ارادت

نظر

• طيب
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 3064

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                          معجزات پیامبران افسانه بوده...به واقعیت اصلا نزدیک نیست...مثل شق القمر...و یا حتی سرگذشت پیامبران مثل نوح که البته در قرآن بعنوان پیامبر یاد شده...رودخانه دجله و فرات طغیانهای وحشتناکی داشتند در گذشته و مردم اون سرزمین چنین افسانه های داشتند..یا مثلا اینکه گفته میشه نوح ۹۵۰ سال عمر کرده که البته در زمان ساخت کشتی ظاهراً ۹۵۰ ساله بوده و روایت از امام صادق داریم که عمر نوح در حقیقت ۲۳۰۰ سال بوده...کلا اینها با معیار و محک علم سازگاری نداره...اینها تناقضاتی هست که وجود داره...یا در مسیحیت باور داشتند زمین مسطح هست و خودش یک داستانی بود وقتی ثابت شد زمین گرد هست
                          سلام و عرض ادب و احترام

در مسیحیت و یا کتاب مسیحیت ؟!

دقت کنیم که استنادات باید واقعی باشد

واما نظریه بطلمیوس در مدینه توسط امام جعفر صادق ابطال شده

در مورد روایات و احادیث و اخبار قبلاً هم عرض کردم هر کدومش باید با قرآن مطابقت داشته باشد والا جعلی است

ارادت

نظر

• Bikhabar
                            ستاره‌دار(22)
                            • Sep 2020
                            • 1190

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                            از نظر من که همچنان در جهالت قبول خداوند و حتی اسلام به سر میبرم
                            و البته هر چند به محض دیدن یک منطق روشن و منصف، همه شون رو (واقعیت رو بخوام بگم با اندوه) میریزم دور (و مشخصا نه با مهملاتی مثل اینکه چرا نوح گفت کافرای روی زمین رو نابود کن احتمالا باید میگفت کافرای روی هوا رو نابود کن)
                            و باید اعتراف کنم نبود چنین منطق روشنی (به زعم بنده) بعد از ۱۴۰۰ سال (وقتی میبینم دانشمندان تنها در ۴۰۰ سال پیش سعی داشتند اثبات کنند که از معجون کت و گندم، موش بیرون میزنه!!)
                            کمی من رو در اعتقادم راسخ‌تر میکنه (راسخ‌تر از این لحاظ که خودم اشکالاتی به مراتب جدی‌تر به اسلام دارم در مقایسه با این مهملات)
                            القصه، ولی از نظر من، وقتی بشر متمدن امروز تا این حد زبون نفهمه، حقیقتا کار تو ۱۴۰۰ سال پیش خیلی سخت بوده /.:biggrinsmiley.:/ و قصه و مثل چیزی هست که احتمالا بتونه کمی از این سختی کم کنه و اینجور مداقه کردن (به قول afshinamin)، از نظر من برای بشر امروزی عین حماقته.
                            همون حماقتی که تو گفتار آخوندها هم خیلی باهاش سروکار داریم، ملت هنوز تو اصل کار موندن، هنوز اصول دین جایگاه خودش رو در ذهن مردم بازنکرده و این‌ها به سراغ جزئیات احمقانه می‌روند (یکی از دلایلی که از فقه خوشم نمیاد)
                            شخصا به ندرت کسی رو می‌شناسم که به وجود خدا و معاد باور داشته باشه (منظورم امروز نیست، ۲۰ سال پیش، ۳۰ سال پیش یا هرزمانی) چون یک تناقض آشکار در رفتار همین کسانی که مدعی باور هستند وجود داره.
                            یه نوجوان وقتی ۴ تا رفیقش رو همراه خودش میبینه چنان احساس قدرت میکنه که به عالم و آدم گیر میده، بعد من چطور میتونم قبول کنم که یه نفر به وجود موجودی اعتقاد داره که تمام هستی از کوچکترین ذرات تا بزرگترین سیارات و ... در اختیار اونه و اون موجود رو همراه و یاور خودش میدونه ولی همین آدم تا این اندازه ذلیل و ترسو باشه، چنین چیزی برام قابل قبول نیست.
                            یا اینکه شما به یه نفر بگو که به طور حتم ۱۰۰۰ سال دیگه زنده است و مثلا ۲۰ سال دیگه قراره یه ثروت بسیار عظیمی بهش برسه. بدون شک، این ۲۰ سال، دیگه برای اون هیچ معنایی نداره و تمام ذهنش و زندگیش درگیر اون ثروتی خواهد بود که قراره ۱۰۰۰ سال باهاش عشق و حال کنه و حتی بهش میگی که اگر در راه مبارزه با ظالم قرار باشه بلایی سرت بیاد دیگه لازم نیست ۲۰ سال صبر کنی و همون لحظه اون ثروت بهت داده میشه. مطمئنم که با کله میره تو صورت ظالم /.:biggrinsmiley.:/. بعد من چطور باور کنم که این آدم‌ها، معاد رو باور دارند و در عین حال اینطور دلبسته‌ی دنیان و برای یه قرون دو زار، حاضرن هزار جور، هم خودشون رو جر بدن و هم بقیه رو!!
                            آخرین ویرایش توسط Bikhabar؛ 2023/03/11, 21:21.

نظر

• manmehdiam
                              ستاره دار (1)
                              • Jul 2011
                              • 1623

عرض ادب مجدد

بزرگوار در حیطه ای که حداقل وارد نیستیم نظری هم ندهیم

در مورد کلمه ارض که در قرآن چندین بار آورده شده باید دقت زیادی داشته باشیم که در بعضی از آیات کلمه ارض دقیقا بمنظور همون حیطه مشخص شده است نه کل زمین

واما در مورد عقل انسان

این هم نسبی است و معمولا جاهلان بر طبل دانایی می کوبند و بزرگترین اندیشمندان ادعای عقل کلی نکرده اند

در مورد آیات قرآن و تفاسیر آن باید به کلیت سوره و آیه دقت داشته باشیم نه به یک آیه و یا نصف
                              ارادت

منم عرض ادب مجدد طیب خان!

آقا من بی سواد!

در همین آیه دو کلمه ای که در ابتدا و انتهای آن آمده یک مداقه بفرما :

باریتعالی الارض....با دیارا را به یک معنی گرفته یعنی!!؟

دیار یعنی سرزمین! سرزمینی که مثلا یک قوم در آن زندگی میکند...ولی الارض یعنی کل زمین! خیلی روشنه!

میگه کفار بر روی ارض ، دیار(سرزمین) نداشته باشن!! یعنی کل ارض رو پر از آب کن! که کرد باریتعالی!

یعنی ریشه شون از زمین کنده بشه !

اصلا شما تشریف ببرید از بین این هفت هشت مترجم معتبری که هستند...ببیند الارض را چی ترجمه کرده :D

یا بعدش میگه: یا ارض ابلغی مائک...یعنی ای زمین! آبت را ببلع...

ببین فدای تو! بیخیال این حرفا اصلا!

متاسفانه شما تصور میکنید من میخوام یک اشکال رو اینجا نشون بدم...نه به ولله!!! :D نشان دادن این تناقضات که هنر نمیخواد! خیلی تابلو هست:D

..مساله این نیست!

حتی منظور حقیقی شما هم این نیست که در حیطه ای که وارد نیستم نظر ندهم!!! خیر!

شما متاسفانه باور داری که اصلا من و تو حق نداریم در این حیطه فکر کنیم و نظری داشته باشیم!!!

ظاهرش این هست که تصور میکنید باید در این حیطه مثلا متخصص بود!! ولی این محل همان فریبه! حالا خودفریبی ...یا..هرچی!

اونم وقتی جمله ساده و مشخصی بیان شده! چه تخصصی میخواد!

بیخیال اصلا...

منم دیگه نظر نمیدم...:D
                              آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2023/03/11, 21:35.
                              [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• علیرضا۱۲۳
                                عضو فعال
                                • Sep 2022
                                • 2772

سلام و عرض ادب و احترام

در مسیحیت و یا کتاب مسیحیت ؟!

دقت کنیم که استنادات باید واقعی باشد

واما نظریه بطلمیوس در مدینه توسط امام جعفر صادق ابطال شده

در مورد روایات و احادیث و اخبار قبلاً هم عرض کردم هر کدومش باید با قرآن مطابقت داشته باشد والا جعلی است

ارادت
                                درود طیب جان
                                تا جایی که بنده اطلاع دارم نظریه و هییت بطلمیوسی حدود ۵۰۰ سال پیش توسط کپرنیک رد و اصلاح شد و گفته شد که زمین مرکز عالم نیست و خورشید دور زمین نمی‌چرخد و زمین به دور خورشید میچرخد.....حالا اگر فکت دارید که امام صادق این نظریه رو سالها قبل ابطال کردند بفرمایید تا مطالعه کنیم
                                اون مطلبی هم که در مورد حضرت نوح گفتم منظورم این بود که بیش از ۹۵۰ سال عمر کرده ...چون اشاره شده در زمان ساخت کشتی ۹۵۰ سال عمر داشتند و پس از آن هم زیسته اند...کلا در مورد صحبت هم زیاد فرقی نمیکنه

این هم منابع معتبر که روایت از امام صادق در مورد عمر حضرت نوح رو تایید میکنند:

2]. صدوق، محمد بن على بن حسين بن بابويه؛ كمال الدين؛ ترجمه: كمره‏اى‏، محمد باقر، ج 2، ص 203.

[3]. مجلسی، محمد باقر، بحارالانوار، ج 11، ص 285.

[4]. مستوفى قزوينى، حمد الله بن ابى بكر، تاريخ گزيده، تحقيق: نوايى، عبد الحسين، متن، ص 25.

نظر

در حال کار...
                                X