اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • EURASIA
    عضو فعال
    • Jan 2022
    • 1253

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط rahi پست شده است View Post
    از من بپرسید:

بهترین کارگردان دنیا: چارلی چاپلین

بهترین بازیگر دنیا: چارلی چاپلین

بهترین فیلم دنیا: فیلمهای چارلی چاپلین

یه سر و گردن بالاتر از بقیه

بهترین کارگردان الفرد هیچکاک

بهترین فیلم همشهری کین

بهترین بازیگر جیمز استوارت
    زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• rahi
      عضو عادی
      • Jan 2022
      • 118

در اصل توسط rahi پست شده است View Post
      از من بپرسید:

بهترین کارگردان دنیا: چارلی چاپلین

بهترین بازیگر دنیا: چارلی چاپلین

بهترین فیلم دنیا: فیلمهای چارلی چاپلین

یه سر و گردن بالاتر از بقیه
      عاشق اون صحنه ام که بچه رو بغل مامانش ریشخند میکنه و از گرسنگی غذاشو میخوره

نظر

• afshinamin
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 4495

ران دیسانتیس در‌ مصاحبه‌ای جدید توافق برجام را فاجعه خواند.
        -------------
        عرزشی ها برید متوسل بشید به حضرت جی . اف .کی و برادرزاده ش بلکه رای بیاره
        /:.yead.:/

دوسانتوس یا ترامپ رای بیارن الفاتحه مع الخلاص و الصلوات برای کارتن ساندیسها صادر خواهد شد /:.smilingsmiley.:/

بایدن فارت هم برای همیشه میره تو زباله دان تاریخ

نظر

• مگنوس کارلسن
          عضو فعال
          • Jan 2022
          • 1626

در اصل توسط مرغ سحر پست شده است View Post
          این پست شما در پاسخ به پست جناب دکتر پورنیکدست در مذمت
          توهین کاربر آتلانتیس
          پستهای بنده که بدون توهین بوده وپست هتاکی
          آتلانتیس که شرم دارم دوباره دیده بشه هم موجوده.
          نمیدونم شما حرف حسابتون چیه....توپست(پستهایی)که...ازمن نقل شده...شاید براساس جنایتهایی که حکومت...درآنروزگاران نه چندان دور...مرتکب شد...حرفهایی یاالفاظی رکیک به عاملان وآمران جنایات...زده شده...والبته به ناکسانی که همپیمان جنایات بیشمارشان شده بودند...حرفی از زنان محجبه...یامسلمانان یا دیگر انسانهای باشرف نشده بود...گنجشک پته همه رو ریخته رو دایره...فقط کسانی که انسان نبودندو میکشتند وکور میکردند...فارغ از دین ومذهب وایمانشان...وکسانی که از آنها حمایت میکردند...
          مشکل اصلی شما شاید این باشه...که حکومت رو...اسلام فرض کردین...وزنان محجبه رو...زنان حکومتی فرض کردین....این فرض اشتباه ....شاید باعث عصبانیت شماشده باشد...هنوز هم اگر خودتان را عضوی یا جزئی از حکومت قلمدادمیکنین....وشریک درجنایات پیدا وپنهانش...نظر من عوض نشده....امااگر سوء برداشت بوده وشما ازحکومت وسردمدارانشان....جدائید...اصلا این بحث...مع الفارغ است...

نظر

• afshinamin
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 4495

در فهرست ۱۰۰ کشور فقیر جهان، ایران رتبه ۹۴ را داراست.

در بین شادترین کشورهای جهان در جایگاه ۱۱۰ قرار دارد!

رکورددار و رتبه اول #مجازات اعدام در جهان است!

رتبه هشتم شاخص #فلاکت از ۱۵۶ کشور را دارد!

رتبه چهاردهم در میان غمگین ترین کشورهای #جهان است!

در شاخص آزادی بشر رتبه ۱۵۴ را در میان ۱۵۹ کشور جهان داراست!

از حیث آزادی #رسانه‌ها ، #ایران رتبه ۱۷۸ را در میان ۱۸۰ کشور جهان دارد!

در میان خشمگین‌ترین کشورهای جهان، ایران رتبه ۳ را داراست!

از حیث #فساد رتبه ۱۵۰ را در بین ۱۸۰ کشور جهان دارد!

در میان #خوشبخت‌ترین کشورهای جهان، ایران رتبه ۱۱۸ را داراست!

رتبه اول در خشونت خانگی،

رتبه دهم سرقت در دنیا،

و در شاخص آزادی #اینترنت جزو ۳ کشور آخر می‌باشد!
            --------------
            احسنت !!! دنیا و آخرت مردم را آباد کردند !!!

نظر

• afshinamin
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 4495

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در گفت‌وگو با رویداد۲۴:
              کارمندان باید ساعت ۴:۳۰ از خانه راه بیفتند که ۶ صبح سر کار باشند/ مردم فرزندشان را ساعت ۵ صبح به چه کسی بسپارند؟
              علی رضایی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس می‌گوید: فردی که در اطراف تهران مثل کرج، اسلامشهر، پردیس و... زندگی می‌کند، اما محل کارش تهران است، باید ساعت ۴:۳۰ از خانه راه بیفتد. حال نمی‌دانم کجای این تصمیم دولت به منطق شبیه است؟ یک خانم کارمند اگر در آن ساعت از خانه راه بیفتد، کلی خطر تهدیدش می‌کند و حق دارد با نگرانی خانه را ترک کند.
              علی رضایی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس

رویداد۲۴ محمد آیتی: علی رضایی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس به رویداد۲۴ می‌گوید: دولت سیزدهم تا امروز تصمیمات اشتباهی داشته که یکی از آن‌ها، تغییر ساعت کاری کارمندان است. متاسفانه الزام کارمندان به حضور در سر کار آن هم در ساعت ۶ صبح، چالش‌هایی ایجاد کرده است. برخی کارمندان، فرزندان مهدکودکی دارند و دولت باید بداند فردی که قرار است ساعت ۶ صبح سر کار باشد، اولاً باید کودک خود را از ساعت ۴:۳۰ صبح بیدار و آماده کند تا اگر مهدکودک باز بود، کودک را ساعت ۵ یا ۵:۳۰ تحویل و خود را به محل کار برساند. این حالت خوشبینانه است وگرنه بعید می‌دانم مهدکودک در آن ساعت‌ها باز باشد.

نماینده کنگاور می‌گوید: هفته گذشته که در حوزه انتخابیه حضور داشتم، متعدداً نارضایتی مردم را در این خصوص شاهد بودم. به طور مثال، فردی که در اطراف تهران مثل کرج، اسلامشهر، پردیس و... زندگی می‌کند، اما محل کارش تهران است، باید ساعت ۴:۳۰ از خانه راه بیفتد. حال نمی‌دانم کجای این تصمیم دولت به منطق شبیه است؟ یک خانم کارمند اگر در آن ساعت از خانه راه بیفتد، کلی خطر تهدیدش می‌کند و حق دارد با نگرانی خانه را ترک کند.

رضایی می‌گوید: کارمندانی به من گفتند ما وقتی ساعت ۶ صبح بر سر کار حاضر می‌شویم تا ۸ صبح می‌خوابیم یا مثلاً با گوشی همراه، خود را سرگرم می‌کنیم. از طرفی این رویکرد، هیچ صرفه‌جویی در مصرف انرژی را به بار نخواهد آورد و تنها چیزی که به ارمغان آورده، نارضایتی گسترده مردم است.

نظر

• گنجشک
                ستاره‌دار(3)
                • Jun 2022
                • 1307

در اصل توسط MOSTAFAVI پست شده است View Post
                تا دیدم شاهنشاه خیلی کسل هستند، مقداری از قصه‌های زمان مصدق که در آن وقت واقعاً غصه بود برایشان تعریف کردم که منجمله مدیر یک روزنامه مصدقی را در مشهد که فکر می‌کنم نام خوشه یا سنبله داشت و به زن من فحاشی کرده بود به وسیله مرحوم محمدرفیع خان خزاعی تربتی که از اقوام من بود در مشهد دزدیدم و محمدرفیع خان او را برای من به بیرجند فرستاد.

������در بین راه میخ طویله‌ای به مقعد او فرو کرده بودند که واقعاً خیلی باعث ناراحتی من هم از لحاظ انسانی و هم از لحاظ اینکه مبادا بمیرد شد. بالاخره آن قدر او را نگاه داشتیم و معالجه کردم تا مصدق افتاد. شاهنشاه خیلی خندیدند و قدری از وضع کسالت درآمدند.

������یادداشت‌های اسدالله علم، ج2، ص259
                در اصل توسط AK119 پست شده است View Post
                سلام علیکم
                به زودی زود این سایت هم تعطیل وبسته خواهد شد. دلیل ان هم پاتوق البانی نشینای کمپ است که بدون مدرک حرف زده وافترا می بندند
                در اصل توسط ملا ابرام پست شده است View Post
                چاکریم

اگه چار لیتری خواستید بگید ملا براتون بیاره
                مخلصیم
                بنویسید تا چششون در بیاد
                فیلم | <<چند تا فیلتر شکن فروش را اعدام کنید تا حساب کار دست بقیه بیاید>>!/ شباهت عجیب استدلال حامی << طرح صیانت>> به گفته های سعید حنایی! - خبرآنلاین

ملا امضات فروشیه یا رایگان ؟

روح‌الله مومن نسب در میزگرد انصاف‌نیوز که گفته می‌شود کارشناس فضای مجازی است در یک گفت و گو جنجالی گفت:« یک‌جا گفتم یکی-دو از این‌هایی که وی‌پی‌ان می‌فروشن تا بقیه باهاش پورن ببینن رو به‌عنوان مفسد فی‌الارض اعدام کنید، بقیه دست‌وپاشون جمع می‌شه.»

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                جماعت عرزشی برای چندتا فحش مجازی که دقیق هم معلوم نیست انجام شده یا نشده ناراحتن!!!
                ولی این همه ظلم و بدبختی و سیه روزی که برای مردم غیر خودی تو این همه سال به بار اوردن رو نه میبینن نه براشون مهمه!!! چون مشخصا در حق دیگران بوده نه خودشون

بمیرم براتون که خیلی ناراحت شدید

خدا شاهده این رو کاملا جدی میگم هستن چند ده حتی چند 100 هزار نفر مثل خودم که تنفر این همه سال رو نگه داشتن و یه روزی رو سرتون خراب میکنن و اون روز قطعا فرا میرسه............. برید دعا کنید که مثل همه این سالها قسر در برید ازش
                شخصا به کارهایی فکر میکنم که خودم ازش وحشت میکنم چه برسه به این عرزشی ها که ما رو به اینجا رسوندن

یقین بدونید کاری میکنن که امثال خلخالی پیششون امام زمان به نظر برسه

قاتل کم نداریم در تاپیک
                چه اینوری
                چه اونوری

بعضاً هر دو دسته هم بحق !

اما اگر تو مرا بکشی
                دیگری تو را بکشد

که دیگه ایرانی نمی مونه

به تفاهم هم نمی رسید
                نه شما انها را می تونید قبول کنید
                نه آنها شما را

بنظرم نه حرف شما نه حرف اونا
                همه با گنجشک بیعت کنید /:.wubsmiley.:/

قول میدم که همه به خواسته هاشون برسن و حقوق بشر برای همه به مساوات توزیع کنم ، برابری و برادری ، حق کارگر را از حلقوم سرمایه داران بیرون می کشم
                همچنین به دوستان سرمایه دار قول میدم که دیگر مورد ظلم و ستم نباشند در آزادی و رفع کامل موانع تولید به فعالیت اقتصادی بپردازن ، اقتصادی که آزاد نباشه ، اقتصاد نیست.

اولین فرمان اجراییم هم اینه که
                80 میلیون رونوشت از حقوق بشر چاپ کنم برای تک تک مردمم

گام دوم هم اینه تمام معادن رو با قراردادهای 100 ساله واگذار کنم و پولش بزنم به جیب و برم کانادا

باقی مملکت هم برا خودتون ، اگر تعداد DNA انسانی داشته باشید تو همون شرایط هم می تونید مملکتتون رو بسازید

و من مطمنم که عزیزان این فروم حتی در حالی که بنده معادن و منابع طبیعشون رو غارت کردم باز هم آینده درخشانی خواهند داشت

منتظرم بیعت تک تکتونم ، فقط زیاد لفتش ندید که علف سبز بشه ، آواتار جناب احسانی ، علف ها رو بخوره و سبز یک دست بشه و خون دیگری جاری بشه

@};-

#قاتل_ها_به_بهشت_کانادا_نمیروند!

نظر

• afshinamin
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 4495

طرح جدید سناتورهای جمهوری‌خواه/ هر تصمیمی برای تحریم‌های ایران منوط به تأیید کنگره شود

سایت خوان

۱۴۰۲/۰۴/۲ ۱۵:۲۲

۳۹۷۸۹۱۰

سایت خوان

ایلنا : شماری از سناتورهای جمهوری‌خواه آمریکایی طرحی را با عنوان قانون بازبینی تسهیل در تحریم‌های ایران معرفی کرده‌اند که در صورت تصویب آن، هر گونه تصمیم دولت آمریکا برای تسهیل یا تعلیق تحریم‌ها مشروط به تأیید کنگره است.

این لایحه که با حمایت نمایندگانی از هر دو حزب ارائه شده بود، اکنون باید در صحن مجلس نمایندگان به رأی گذاشته شود.
                  طرح جدید سناتورهای جمهوری‌خواه؛ هر تصمیمی برای تسهیل یا تعلیق تحریم‌های ایران منوط به تأیید کنگره است.
                  شماری از سناتورهای جمهوری‌خواه آمریکایی طرحی را با عنوان قانون بازبینی تسهیل در تحریم‌های ایران معرفی کرده‌اند که در صورت تصویب آن، هر گونه تصمیم دولت آمریکا برای تسهیل یا تعلیق تحریم‌ها مشروط به تأیید کنگره است.

«جان کندی» سناتور لوئیزیانا و «بیل هگرتی» سناتور تنسی از جمله ارائه‌دهندگان این طرح هستند. یک روز قبل از آن نیز کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان لایحه‌ دائمی شدن تحریم‌های سال ۱۹۹۶ علیه ایران را تصویب کرده بود.

تبلیغ

این لایحه که با حمایت نمایندگانی از هر دو حزب ارائه شده بود، اکنون باید در صحن مجلس نمایندگان به رأی گذاشته شود. این لایحه به ابتکار «مایکل استیل» نماینده جمهوری‌خواه ایالت کالیفرنیا، «سوزی لی» نماینده دموکرات ایالت نوادا، «مایکل مک‌کال» رئیس کمیته روابط خارجی از ایالت تگزاس ارائه شده است. مایکل استیل در واکنش به تصویب این لایحه توسط کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا، از این اقدام تقدیر کرد.

نظر

• afshinamin
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 4495

اریخ انتشار: ۰۸:۵۸ - ۰۲ تير ۱۴۰۲

واشنگتن فری بیکن:
                    کنگره آمریکا مقامات عالی دولت بایدن را در رابطه با مذاکره با ایران احضار می‌کند

گزارش وبسایت واشنگتن فری بیکن حاکی است، نمایندگان جمهوری‌خواه کنگره آمریکا قصد دارند مقامات عالی دولت جو بایدن را در رابطه با تلاش‌های مخفیانه برای تجدید توافقی هسته‌ای با ایران، احضار کنند.

رویداد۲۴ گزارش وبسایت واشنگتن فری بیکن حاکی است، نمایندگان جمهوری‌خواه کنگره آمریکا قصد دارند مقامات عالی دولت جو بایدن را در رابطه با تلاش‌های مخفیانه برای تجدید توافقی هسته‌ای با ایران، که آزاد شدن میلیارد‌ها دلار از پول‌های بلوکه شده این کشور را به دنبال خواهد داشت، احضار کنند.

بر اساس این گزارش، کمیته مطالعات جمهوری‌خواهان که بزرگ‌ترین فراکسیون محافظه‌کاران در کنگره آمریکا به شمار می‌رود، با اتکا به رهبران حزب جمهوری‌خواه سعی دارد در طرحی فوریتی، تحقیقات چندجانبه‌ای را در رابطه با مذاکرات محرمانه دولت بایدن با ایران آغاز کند، مذاکراتی که انتظار می‌رود با احتراز از نظارت کنگره، توافق تازه‌ای را با ایران در پی داشته باشد.
                    این کمیته قصد دارد برای بخشی از تحقیقات خود، رابرت مالی، نماینده دولت آمریکا در امور ایران و برت مک‌گورک، هماهنگ‌کننده شورای امنیت ملی کاخ سفید در امور خاورمیانه و شمال آفریقا را نیز احضار کند، چرا که معتقد است این دو مقام دولت بایدن نقشی کلیدی را در دیپلماسی پشت در‌های بسته با تهران ایفا می‌کنند.
                    کمیته مطالعات جمهوری‌خواهان روز پنجشنبه اول تیر در بیانیه خود که به دست وبسایت فری بیکن رسیده است، نوشت: «دیپلمات‌های دولت بایدن سعی دارند توافقی مخفیانه و غیرقانونی را با ایران پیش ببرند تا بتوانند ده‌ها میلیارد دلار به این دولت بپردازند. آن‌ها نمی‌خواهند کنگره یا مردم آمریکا از مفاد توافق دولت بایدن با ایران، یا مبلغی که آن‌ها برای ایران خواهند فرستاد، مطلع شوند.»
                    با وجودی که دولت بایدن هر گونه دست داشتن در مذاکره با ایران را تکذیب کرده است، گزارش‌های متعددی در ماه‌های اخیر مدعی شده‌اند که دیپلمات‌های آمریکایی با کمک واسطه‌هایی در عمان، در حال مذاکره غیرمستقیم با تهران هستند.
                    منابعی در کنگره آمریکا به وبسایت فری بیکن گفته‌اند، این مذاکرات با هدف دستیابی به یک مجموعه «تفاهم‌نامه» با تهران انجام گرفته است که کاهش تحریم‌های وضع شده علیه ایران را در ازای اعمال محدودیت‌هایی حداقلی در برنامه هسته‌ای این کشور در پی خواهد داشت.
                    به گفته این منابع، این تفاهم‌نامه‌ها به منظور دور زدن قوانینی تدوین می‌شود که به موجب آن‌ها قانون‌گذاران آمریکایی از امکان رای دادن در رابطه با توافق با ایران برخوردار بوده‌اند.
                    ---------
                    در مورد توافقات شفاهی رابرت مالی در جلسه باید شهادت بده و گفته هاش ثبت میشه
                    هر زمانی در آینده هم که معلوم بشه دروغ گفته به جرم شهادت دروغ محاکمه و زندانی میشه

نظر

• afshinamin
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 4495

رضا رشیدپور در واکنش به اظهارات زارع‌پور، وزیر ارتباطات درباره تلاش شبانه‌روزی برای افزایش سرعت اینترنت نوشت: شب ها را استراحت بفرمایید. تسمه تایم پاره می‌کنید.

نظر

• M.DALAHOO
                        ستاره‌دار (2)
                        • Apr 2022
                        • 553

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
                        آقا این تورم که میگی ، مگه چند درصد بوده ؟!!!
                        که مردم چنان در مضیقه افتادند که
                        به آخر سال نکشیده شاه سرنگون شد و
                        و عجولانه و مفتضحانه فرار کرد ؟!!!!!!!!!!!!!!!

بعید میدونم تورم در ایران باعث سرنگونی هیچ نظامی بشه !

مثلاً از اول انقلاب تورم بر اساس نرخ دلار
                        از 7 تومن رسیده 49,000 تومن
                        7000 برابر یعنی 700,000 درصد
                        درکشون از مسائل اقتصادی در این حده که " اقتصاد مال خر است ! "
                        مضیقه مردم هم رسیده به گورخوابی و تن فروشی و فروش سایر اعضای بدن
                        حتی مدتی سازمان برنامه و بودجه رو منحل کرده بودند
                        آب از آب تکون نخورد !
                        رهبر هم خیالش راحتِ راحته که تا آخر عمرش رهبر باقی میمونه !

من احتمال میدم بیشتر به خاطر اون جمله آبی بوده
                        گذاشتن مردم خوش باشند ، شاید زیادی خوش شدند !
                        خوشی زده بود زیر دلشون !
                        /:.yead.:/

.
                        عجیب ترین چیزیکه در تاریخ اتفاق افتاده همین بوده که شما میفرمایید، و ان این است که مردم خوشی بدشان زده بود و کسی که این همه خوشی برایشان بوجود آورده بود سرنگون کردند!!!!!؟؟؟؟؟ چه توجیهاتی، و چه اهانتی به مردم تحت ستم ایران که در حال خوشی شاهشان را از کشور انداختن بیرون. خب، حالا ممکنه من از جنابعالی سئوال کنم که قبل از اینکه مجبور شود کشور را ترک کند چرا از همین مردم غرق در خوشی و سرور بابت اشتباهات و خیانتهایش به مردم از آنها عذر خواهی کرد و گفت من صدای انقلابتان را شنیدم!!!!!!؟؟؟؟؟ و خواست که یک فرصت دیگه ایی باو بدهند تا جبران خیانتهایش را بکند، ولی مردم آنقدر غرق در خوشی بودن که صدایش را نشنیدن!!!!!؟؟؟؟؟

نظر

• M.DALAHOO
                          ستاره‌دار (2)
                          • Apr 2022
                          • 553

خاطرات عبدالمجید مجیدی

من یادم هست در بهمن ماه سال 1352 که می‌شود فوریه 1975، بنده آمدم به سن موریتس برای این که گزارش بودجه را بعد از تمام کارهایی که کرده بودیم حضور اعلیحضرت بدهم... اجازه مرخصی خواستم. فرمودند، «بنشین، مطلب دیگری دارم.» نشستم و اعلیحضرت به من گفتند، «ما قصد داریم که در تشکیلات سیاسی مملکت تغییراتی بدهیم، چون آن طور که باید و شاید از سیستم انتقاد نمی‌شود... (ص53)
                          ... در شرحی که اعلیحضرت دادند من حس کردم که صحبت از حزب واحد می‌خواهند بکنند چون قبلاً روی این مسئله خیلی بحث شده بود و صحبت کرده بودیم و آشنا بودم به این فکر...

... من به ایشان عرض کردم که «قربان، من فکر نمی‌کنم که این مسئله مملکت ما باشد. مسئله مملکت ما این است که مردم آن طوری که باید و شاید به عملیات دولت، به اقدامات دولت، به تصمیمات دولت اعتماد ندارند. یک علت اصلیش مسائل فساد است... البته اعلیحضرت از این حرف من خوششان نیامد. فرمودند، «منظور از فساد چیست؟»

.. در برنامه سوم [اعلیحضرت] فقط یک جلسه به سازمان برنامه آمدند و اصول برنامه سوم برایشان توضیح داده شد. ایشان هم یک مطالبی فرمودند... تا برنامه سوم تقریباً می‌شود گفت که به برنامه توجهی نداشتند حتی آن را قبول هم نداشتند. اصلاً اعتقاد نداشتند به برنامه‌ریزی

ح ل: پس حالا بپردازیم به ارتباط افزایش بودجه و آن تورم خیلی شدیدی که به وجود آمد، مسئله بالا رفتن قیمتها، برخورد با مغازه‌داران و اصناف و رفتاری که با، به اصطلاح، گران فروشها شد... (ص162)
                          ... من به عنوان مسئول سازمان برنامه می‌گفتم که آقا اگر شما می‌خواهید قیمتها بالا نرود باید جلوی تورم را بگیرید. بایست دولت کمتر خرج کند. توجه می‌کنید؟ (ص163)
                          ... مثلاً آن جایی که صحبت از این می‌شد که بنادر کشش ندارد، نمی‌دانم، دویست تا کشتی معطل شده، ما می‌رفتیم می‌گفتیم، «بابا جان، شما بایست به نسبتی جنس وارد بکنید که ظرفیت ورودی کالاها در مملکت اجازه می‌دهد. اگر شما در مجموع بیش از یک میلیون تن نمی‌توانید از بنادر جنوب وارد بکنید، بیشتر نخرید»- آن را هم کسی گوش نمی‌داد. باز می‌رفتند جنس سفارش می‌دادند. (ص164)
                          ببینید مسئله این است که شما در صورتی می‌توانید یک سیاست منطقی داشته باشید و تصمیمات درست و صحیح و منطقی بگیرید که این قدرت را هم داشته باشید که به مردم بگویید که حقیقت این است و چاره ندارید جز این که این را قبول بکنید. ما نه به مردم آن طوری که باید و شاید می‌رفتیم حقیقت را می‌گفتیم، نه این که به خودمان اجازه می‌دادیم که به مردم فشار بیاوریم. همه‌اش دلمان می‌خواست مردم راضی باشند. تأمین رضایت روزمره مردم لازمه‌اش یک مقدار کارهای بی‌معنی کردن بود که می‌کردیم. (ص165)

... گرفتاری ما این بود که نهادهای مملکت درست کار نمی‌کرد- بنیادها، حکومت مشروطه، درست کار نمی‌کرد یعنی مجلس یک مجلس واقعی که طبق قانون اساسی عمل بکند نبود. دادگستری‌مان یک دادگستری‌ای که آن طور که – به اصطلاح قانون اساسی- مستقلاً و با قدرت عمل بکند نبود. دولت‌مان که قوه مجریه بود آن طوری که باید و شاید، قدرت اجرایی نداشت. توجه می‌کنید؟... (ص175)

خاطرات «عبدالمجید مجیدی» صرفنظر از میزان دوری مطالب طرح شده در آن
                          از واقعیت یا نزدیکی به آن،
                          می‌تواند تاریخ پژوهان را در شناخت قشر مورد نظر یاری دهد؛
                          زیرا وی از این مقطع تا سقوط پهلوی چهره‌ای تکراری در پستهای مختلف بویژه در جایگاه ریاست سازمان برنامه ‌و بودجه بوده است.
                          مجیدی هرچند در این کتاب طی تلاش ناموفقی خواسته تا از خود یک چهره صرفاً تکنوکرات ترسیم کند،
                          اما هرگز نتوانسته است
                          وابستگی سیاسی خود را به عنوان علت اصلی پیمودن یک شبه راه ترقی پنهان دارد.
                          [/QUOTE]
                          آخرین ویرایش توسط M.DALAHOO؛ 2023/06/24, 00:08.

نظر

• گنجشک
                            ستاره‌دار(3)
                            • Jun 2022
                            • 1307

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                            موضوع خوبیه! ... واقعا آسید روح اله فرد بزرگی بوده؟ ... این بزرگی کجا نمایان شده و اون افسران پی به بزرگیش بردند؟ (چرا من پی نمیبرم؟! /:.rolleyessmileyani) ... اگر نبوده، آیا افرادی که در نیروی‌هوایی بودند، آدم‌های احمقی بودند؟! (انتظار من اینه که حتما باید از متوسط جامعه عاقل‌تر بوده باشند) ... اگر من به دلایلی امروز آگاهی‌هایی دارم که مردم ۵۷ نداشتند، آیا این آگاهی‌ها از خود انقلاب ۵۷ نشأت میگیره؟ و اگر انقلابی نمی‌شد این آگاهی هم برای مردم حاصل نمی‌شد؟ ... عجیب نیست که مدعی باشیم ما خیلی عاقل و فهمیده‌ایم و مردم ۵۷ احمق و نادون بودند؟!
                            ممنون

قطعا فرد بزرگی بود

تمام افراد صاحب قدرت بزرگ هستند ( چه کریم خان زند عادل ، چه آقا محمد خان ظالم )

آسید روح الله بزرگتر از سایر بزرگان ، بدون اسلحه ، قدرت جلوش زانو زد تا سوار بشه ( غیر از اینه ؟ و این اگر بزرگی نیست پس چیه )

=======
                            کلامش
                            اثر گذاریش بر توده ها و حتی نخبگان
                            ،
                            شما معاصر با ایشان ( دهه 1340 ) زیست نداشته اید

======

بنظرم همافران عاقل و متفکر بودن ، کار تموم بوده ، جمعیت عظیم بوده ، همافران اگر قبول نمی کردن و عقل اشان زیر سوال می رفت ،

======

همون موقع هم مردم آگاه بودن ! یک چیزایی اذیتشان می کرد
                            الان هم یک چیزایی اذیتشون می کنه
                            آگاهی در همین سطح هست
                            شاید ژیان آگاهی مردم پراید شده باشه
                            اما بنز 1970 زبل خان ها هم مازراتی 2023 شده
                            ======
                            نادون نبودن ، ما هم عاقل نیستیم
                            همه توده ایم
                            دلال های زمین همان موقع هم زمین را می انداختن به خلق الله الان هم میندازن ! سودشان هم کمتر که نشده هیچ بیشتر هم شده ( مردم ، مردمه )

=======
                            7 تا گناه کبیره چی بود ، حسادت و شهوت و... ! اون موقع داشتن الانم دارن ، از همین 7 راه سوار میشن.

نظر

• EHSANI
                              ستاره‌دار(3)
                              • Sep 2020
                              • 2077

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
                              درود جناب احسانی
                              هدفم بررسی فلسفه سیاسی موضوع هست .

قوای نظامی را گفتید شجاع و کاربلد باید باشه و در عین حال فعالیت سیاسی هم نداشته باشه ، تقریبا در همه جا همینگونه است حتی ارتش خودمان هم اجازه فعالیت سیاسی نداره.

اما رابطه فرد سیاس (صاحب قدرت ) با قوای میدانی اش به چه نحوه است ،
                              رابطه 2 طرفه است یا
                              اونا برا این کار می کنن یا
                              اینا برا اونا کار می کنن

و این افراد می تونن خواسته ای هم داشته باشند ؟ ( منظور خواسته تاثیر گذار و ریل گذار و حاکمیتی است )

و اصولا رابطه های این ها چگونه است

مثلا ناپلون عملا دلسوز قوای فرانسه است ( نگید نیست بالاخره نیروهاش هستن ) نیروهای فرانسه هم ازشان بپرسی برای چه کسی شمشیر میزنی میگن ناپلون

نه ناپلون می تونه بره ریل گذار انگلیس و ارتش انگلیس بشه ، و نه یک انگلیس صاحب قشون فرانسوی
                              درود گنجشک جان

1 - نمیدونم . بحثش خیلی پیچیده است

2 - نظر شخصیم اینه که در زیر میگم :

اولاً در یک نظام دموکراتیک ، ملت صاحبخونه و دولت سرایدار هست
                              سرباز تحت مدیریت دولت داره به ملت خدمت میکنه
                              و اتفاقاً این یک خدمت خاص هست یعنی خیلی خیلی خاص
                              امنیت در قاعده هرم نیازهای اساسی مازلو است
                              امنیت حتی بر معیشت هم اولویت داره .
                              یعنی طبق یک توافق یا قانون نانوشته بین همه ملت ،
                              از اونجا که سرباز داره کار بسیار مهمی برای تک تک ملت انجام میده
                              باید حقوقش تضمین شده باشه
                              که خیالش راحت باشه و تمرکزشو بزاره رو کارش .

(در جنگ اُحد ، نگهبانان چون تردید داشتند حقوقشون ادا میشه یا نه ،
                              ترک پست کردند که از غنائم بی بهره نمونند ، فَوَقع ماوقع . )

مردم در دعواهای سیاسی دنبال سهم بیشتر از امکانات هستند
                              اما دولت به نمایندگی از ملت ، سهم سرباز رو تضمین میکنه .
                              یعنی قول میده کلیه نیازهای اونها رو برآورده کنه
                              (تعریف من از نیاز ، همون هرم مازلو است)
                              حتی در سطوح بالاتر هرم مازلو ، نیاز به عزت و احترام
                              برای قوای نظامی به نوعی میشه گفت مصونیت قائل میشوند
                              همون چیزی که آرتور شوپنهاور بهش میگه " آبروی شهسواری "

تا اینجاش مال نظام دموکراتیک بود که دولت ، خادم ملت است
                              اما در سایر موارد ، گروهی از همین قوای نظامی
                              مسئولیت حفاظت از دستگاه قدرت رو هم به عهده دارند
                              یعنی اگه روزی مردم و دستگاه قدرت ، مقابل هم ایستادند
                              این گروه از سربازها باید از دستگاه قدرت دفاع کنند
                              بنابراین این دسته خاص دیگه خادم ملت نیستند
                              و ملت اون حقوق ممتاز رو براشون قائل نیست
                              واضحه که دستگاه قدرت یا یه قول شما سیاس
                              باید مقداری حقوق بیشتر برای اونها قائل بشه
                              آبروی شهسواری بیشتری داشته باشند .
                              فکر میکنم الان سپاه نسبت به ارتش همین طور باشه .
                              (هرچند دسته اول هم خواه ناخواه به دستگاه قدرت سرویس میده
                              از این نظر که اگه تهدید خارجی رخ داد ،
                              دستگاه قدرت بیشتر از مردم ضرر میکنه .)
                              بگذریم...

به هر حال
                              امینتِ شغلی ، بیمه ، بازنشستگی ، تعاونی مصرف ، منزل سازمانی و...
                              لباس فاخر (فرم) و اسلحه و...
                              ولی مهمترینش همون مصونیت حقوقی هست ،

(فرض کنید مردی در یک دعوای قبیله ای پسری را کشت،
                              پدر اون پسر قصد داره برای انتقام ، یکی از پسران قاتل رو بکشه
                              اگه یکی از پسران قاتل ، نظامی و دیگری شهروند عادی باشه
                              به احتمال بسیار زیاد اون غیرنظامی رو میکشه)

خب دیگه چه خواسته ای میتونند داشته باشند ؟!
                              منظورتون از خواسته ریل گذاری رو متوجه نشدم ،
                              وقتی شخصی میره تو ارتش استخدام میشه
                              پیش فرض اینه که این نظام سیاسی مستقر رو قبول داره
                              بقای دستگاه قدرت منوط به امنیت درون مرزی و برون مرزی است

به عبارتی میشه گفت یک جور رابطه وکالتی است
                              مثلاً یک سرباز ، یک شخص حقوقی فرض کنیم
                              این شخص یک شخصیت حقیقی هم داره
                              به عنوان یک شهروند مثلاً آزاد شدن نرخ سوخت یا ارز ، تغییر در نظام آموزشی کشور و
                              مثلاً سیاست خارجه نظام و تاثیرش در سرنوشت سرباز به عنوان شهروند و خانواده اون .
                              فکر میکنم سیاس ، وکیل سرباز هست
                              یعنی به سرباز میگه تو دخالت نکن ،
                              چون تو وظیفه مهمتری داری و نباید حواست پرت بشه
                              ولی در عوض من قول میدم هر اتفاقی بیفته به نحو احسن حافظ منافع تو باشم...

------------------------------------------------------

فکر میکنم هدفتون از طرح این سوال ،
                              برمیگرده به لغت " عقل" که من در اون پست گفتم
                              خب اگه یکی باشه که دنیا و آخرت ما رو تضمین کنه
                              یا حداقل بیشتر از سایر اطرافیان به ما رسیدگی کنند
                              عقل حکم میکنه که نیاز به دخالت ما در سیاست نیست
                              عقل حکم میکنه خودتو بزن یه دیوونگی /:.yead.:/
                              اگر هم یک روزی دستگاه قدرت فروپاشی شد مثل 57
                              سریع میریم پیش اون یکی قدرت جایگزین
                              "اقرار بندگی میکنیم و اظهار چاکری"

.
                              آخرین ویرایش توسط EHSANI؛ 2023/06/24, 00:47.
                              نگرش ، همه چیز است .

نظر

• EHSANI
                                ستاره‌دار(3)
                                • Sep 2020
                                • 2077

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
                                فکر میکنم هدفتون از طرح این سوال ،
                                برمیگرده به لغت " عقل" که من در اون پست گفتم
                                خب اگه یکی باشه که دنیا و آخرت ما رو تضمین کنه
                                یا حداقل بیشتر از سایر اطرافیان به ما رسیدگی کنند
                                عقل حکم میکنه که نیاز به دخالت ما در سیاست نیست
                                عقل حکم میکنه خودتو بزن یه دیوونگی /:.yead.:/

اگر هم یک روزی دستگاه قدرت فروپاشی شد مثل 57
                                سریع میریم پیش اون یکی قدرت جایگزین
                                "اقرار بندگی میکنیم و اظهار چاکری"

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
                                آسید روح الله واقعا فرد بزرگی بوده ، که ارتش شاهنشاهی و نیروی هوایی خودجوش تحت امرش درمیان و حاضرن بخاطرش شهید بشن ( بلحاظ فلسفه سیاسی بنظرم خیلی میشه روش کار کرد اگر جوو اجازه بده )
                                بله ایشون واقعاً فرد بزرگی بودند
                                ان شاءالله خدا ، شما رو با این بزرگوار محشور کند
                                " تا بینمت که در صف محشر چگونه ای ! "

شاه 26 دی 57 رفت
                                بختیار هم خودش گفت مخفی شده بود .
                                امام 12 بهمن اومد بهشت زهرا گفت من دولت تعیین میکنم
                                هر روز یک جا رو تصرف یا فتح میکردند
                                19 بهمن همافرهای نیروی هوایی
                                دیدند شاه و وزیر رفته و انقلاب پیروز شده
                                لذا حاکم بعدی ایران ، آسید روح الله است
                                به زودی سراغ اینها هم میاند
                                لذا اون قرارداد نانوشته و اون صیانت که گفتم ملغا شده
                                " عقل " خودشون رو به کار انداختند
                                عقل حکم میکرد با پای خودشون برند خدمت امام
                                به عبارتی ، روغن ریخته رو نذر امامزاده کردند !
                                به قول صادق هدایت در قضیه خر دجال :
                                هر که خر است ما پالانیم!
                                و هرکه در است ما دالانیم!
                                از این طرف ، انقلابی ها هم از این حرکت برای تبلیغات خودتون
                                نهایت استفاده رو کردید و هنوز هم دارید میکنید...!

شاعر میفرماید :

در کوی عشق شوکت شاهی نمی‌خرند.
                                اقرار بندگی کن و اظهار چاکری

.
                                نگرش ، همه چیز است .

نظر

در حال کار...
                                X