اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گالیور
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 8552

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
    موضوع این چیزا نبوده

من خودم یک مدت مسیرم خارج از شهر بود ، یکی از شهرستان های اطراف با اسنپ میرفتم ، اکثرا با راننده ها صحبت می کنم وضعتون چطوره چنتا زن و بچه دارید و... معمولا هم تاییدشون می کنم تا راحت حرف بزنن

بعد طرف آخرهای مسیر احساس راحتی می کنه ، خدا و پیغمبر رو هم میکشه سر فحش !!!

آخرهای مقصد هم که میرسیم من منبرم را شروع می کنم که نه حساب دین جدا هست و... راننده نگاه مینداز تو آینه میبنه چهره هم ته حزب الله س ، میگه من خودم تا شش ماه پیش نماز شبم ترک نمیشد ولی فشاره و... ببخش من همینجوری یک چیزی گفتم !!!!

معمولا اینجوری میشه تهش !

یا یک راننده دیگه تعریف می کرد یک خانم و 4-5 تا بچه سوار کرده فلان نقطه پایین شهر ... بچه های خانمه ( 4-5 ساله ) نوحه می خوندن و حسین حسین می کردن ! به خانمه گفتم این شعرو غزل ها چیه یاد بچه هات دادی ! ... اینا همه چیز ما رو سوزوندن و بدبختمون کردن بذار حداقل این نسل جدید درست زندگی کنن و... خانمه هم بحثش شده ، وسط جاده ناکجا آباد (حاشیه شهر ) زنه و 4-5 تا بچه اش ریخته بیرون

یا یکی دیگه میگفت از فلان قسمت بالاشهر یک نفر سوار کرده ببره فرودگاه ، طرف غیر مستقیم رعیای جامعه مسخره می کرده ، راننده اسنپ هم 10- 12 ساعت پشت فرمون از بدبختی و نداری با 60 -70 سال سن و مریض و... ناراحت شده ، طرف رو همون جا پیاده کرده ، طرف هم پیاده نمیشده کشیدتش سر فحش و...

=====

حال جامعه خوب نیست در کل

هرکی به هرکی بتونه میزنه ، بحث حق و ناحق هم نیست ، بحث فشاره ... کجا باید خودشان را خالی کنند ؟

قاعدتاً این مشکلات مربوط میشه به شرکتهای اسنپ و تپسی

رانندهاشون صلاحیت کامل را ندارند.

قاعدتاً باید سهام تپسی در بورس با این حساب منفی بخوره .

ما حتی در این حد هم نیستیم.

یعنی منفی کردن شرکت مذکور.

نظر

• علیرضا۱۲۳
      عضو فعال
      • Sep 2022
      • 2723

راشومون فیلم قشنگیه....بیخبر جان امشب این فیلم رو ببین...اینقدر هم حرص نخور...بقول حاج گالیور کلا امت جالبی هستیم...تازه اول این درگیریها و نزاع هاست...وقتی مملکت قانون درست و روشنی ندارد...مردم هم مرز رفتار با همدیگه رو نمیشناسند

نظر

• گالیور
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 8552

یکی از اقوامم با تپسی خارج از شهر تردد میکرد که تصادف میکنه

راننده معتاد بوده و با سرعت میکوبه به ماشین جلوییش

دست فامیل ما میکشنه

راننده معتاد حتی از ماشینش پیاده نمیشه و هیچ تماسی را هم پاسخ نمیده

جالبیش میدونی کجاست

راننده معتاد اصلاً جزایی را که باید میکشید نکشید.

جریمه اش را هم بیمه داد.

تپسی هم هیچی به گردن نگرفت

کجای کارید !!؟؟

نظر

• afshinamin
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 4495

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
          من که ویدیویی پیدا نکردم.

حالا شاید موضوع نزاع چیز دیگه ای بوده و نه حجاب

بابا دریاچه ارومیه با ان عظمت خشک شد کسی صداش درنیومد.

اینقدر به این موضوعها نپردازید و پر و بال بهش ندهید.

این موضوع از نظر من تمام شده هست.

خداوکیلی 5 دریاچه و طالاب بزرگ کشور خشک شده کسی عین خیالش نیست.

ولی از این بحثها بگذریم.

امت خیلی جالبی هستیم.

درود حاج گالیور

فیلم که هست تو لینک

من و علیرضای عزیز هم سر آب و دریاچه و...خودمون رو کشتیم .فکر کنم ولی شما ندیدید

نظر

• گالیور
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 8552

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
            راشومون فیلم قشنگیه....بیخبر جان امشب این فیلم رو ببین...اینقدر هم حرص نخور...بقول حاج گالیور کلا امت جالبی هستیم...تازه اول این درگیریها و نزاع هاست...وقتی مملکت قانون درست و روشنی ندارد...مردم هم مرز رفتار با همدیگه رو نمیشناسند

مشکل فقط این نیست.

امت به این بزرگی اصلاً از حقوق هیچی نمیدونند.

یعنی ما تا کلاس 12 کلی چرت و پرت یاد میگیریم ولی هیچی در مورد حقوق اولیه آموزش نمیدهند.

حتی در دانشگاه ها هم اگر اشتباه نکنم درس درست حسابی به نام حقوق نداریم.

مگر این که خود حقوق را بخونیم.

اصلاً حقوق یک واژه بیگانست.

دقت هم بفرمایید همه متونش واژه های عربیه

آدم معمولی ازش سر در نیماره چه برسه دیپلم یا سواد هم نداشته باشید.

بعید میدونم راننده های تپسی دکتر مهندس باشند.

تازه سطح آگاهی دکتر مهندسهای ما از کل حقوقمان بعید میدونم 1% هم باشد.

نظر

• گالیور
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 8552

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
              درود حاج گالیور

فیلم که هست تو لینک

من همه چیز را نمیخونم

ولی چیزی که مسلمه همیشه خطی را که بهمون دادند گرفتیم و پیش رفتیم.

نظر

• علیرضا۱۲۳
                عضو فعال
                • Sep 2022
                • 2723

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                درود حاج گالیور

فیلم که هست تو لینک

امروز یک خبر دیدم از مصاحبه با یکی از مسولان...گفته بود «همسایگان خزر همه در خشک شدنش نقش دارند اما مقصر نیستند»...یعنی چی نقش دارند اما مقصر نیستند!!!؟؟؟ صبح تا حالا دارم به مفهوم نقش داشتن و مقصر بودن فکر میکنم...یعنی خود ارسطو و افلاطون هم بیارید عمرا بتوانند گره از این جمله فلسفی باز کنند!!/.:biggrinsmiley.:/

نظر

• گالیور
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 8552

شاید منظورش اینه که مجبور هستند اینطوری رفتار کنند.

الان همین تهران 16 میلیون جمعیت در آلودگی هوا نقش دارند ولی مقصر نیستند.

نظر

• Bikhabar
                    ستاره‌دار(22)
                    • Sep 2020
                    • 1189

در اصل توسط آتلانتیس پست شده است View Post
                    ببینین...یه بحثی اینجا مطرحه که خیلی مهمه وکمتر کسی بهش توجه میکنه...شما وقتی که به یه نوجوان...یا جوان...دستور بدی که اینکار رو نکن....حتی اگه اون عمل ...باعث نجات جونش بشه....یه لحظه.شوک میشه..به شخصیتش بر میخوره...به غرورش لطمه وارد میشه....شاید بعداز یکی دو دقیقه...متوجه بشه که اون عمل به نفعش بوده...ازشما حتی عذر بخواد....اکثرا تجربه ش کردن....مثلاسر کلاس داری حرف میزنی... معلم...یه دفعه بهت بگه ساکت!....بعضی وقتها بغض میکنی...بعضی وقتا کینه ازش به دل میگیری میری روغن ترمز روی ماشینش خالی میکنی....حالا اینکه معلم بوده و احترامش برات واجبه....یه غریبه بهت بگه...چرا بادست چپ غذا میخوری...محلش نگذاری...دوباره بهت دستوربده که بادست راست غذا بخور وگرنه میزنمت...خوب چه عکس العملی نشون میدی...احتمالا اگه گردنت کلفت باشه...میزنی تو دهنش...اگه خیلی منطقی باشی...دلیل تذکرشو جویا میشی...اگه ضعیف باشی احتمالا...وحشی بازی!!!درمیاری تا شاید یه نفر به دادت برسه...هم شخصیتت خدشه دارشده...بایداز غرورت بهر نحوی دفاع کنی....از اینکه داره به شخصیتت توهین میشه....دست‌کم با دادو فریاد...از حق!انسان بودنت دفاع کنی....به هرحال تو اون لحظه کوتاه نتونستی بهترین تصمیم رو بگیری....
                    حالا یه ناظر احتمالا بی طرف ....ازونجا رد میشه...به خانمه میگه...چه قدر بی حیایی...چرا وحشی بازی در میاری...برا خودت احترام !قائل باش....تابهت گفت برو پایین...فورا برو پایین...بذار بره...و...وظیفه خدمتی رو که باید بهت بده رو... انجام نده....به هرحال اون بنده خدا هم حق داره....باید بهش احترام بگذاری(همونجور که اون بهت احترام نگذاشت!!)....
                    در
                    خب حالا باز این پست شد یه چیزی!
                    ببین آتلانتیس جان، لازم نیست که بهم بپریم و توهین کنیم .. می‌تونیم عقاید متفاوتی داشته باشیم .. از عقاید همدیگه خوشمون نیاد .. ولی وقتی حمله کنی، ما رو هم ناگزیر به دفاع می‌کنی .. تهش هم حالا بیا و جمعش کن! :.thumbsupsmileyanim
                    ولی باز هم با همون نظر علیرضا موافقم که: "فیل همون فیل هست...منتها هر کسی با دیدنش یک نظری داره!!!"

اونجاهایی که نظر من به عنوان "ناظر احتمالا بی‌طرف" با شما متفاوته اینه که:
                    ۱- بر خلاف گفته شما خیلی این خانم رو در جایگاه ضعیف بودن ندیدم .. که اگر چنین بود، شخصا حاضر بودم تا پای جون حامیش باشم .. برعکس حسی که گرفتم قلدری و گردن کلفتی بود
                    ۲- آیا اون راننده حق داره مسافرش رو پیاده کنه یا نه؟ چرا آره؟ چرا نه؟
                    ۳- واقعا از روی این فیلم، برای من مسجل نیست که چه چیزی بین اون‌ها اتفاق افتاده .. اینکه می‌فرمایید: "
                    تابهت گفت برو پایین...فورا برو پایین" و یا "همونجور که اون بهت احترام نگذاشت" .. چنین چیزهایی از توی فیلم برای من درنیومد

نظر

• Bikhabar
                      ستاره‌دار(22)
                      • Sep 2020
                      • 1189

راشومون فیلم قشنگیه....بیخبر جان امشب این فیلم رو ببین...اینقدر هم حرص نخور
                      راشومون رو که دیدم .. در واقع ما که دربست اسیر و ابیر کوروساوا هستیم .. این عکس پروفایل میفونه گویای این مطلب نیست؟
                      نمیشه حرض نخورد .. ولی خب خیلی هم اهل حرص خوردن نیستم .. حرص من رو شماها درمیارید دیگه :.thumbsupsmileyanim .. سریع واسه خودتون یه داستان هر جوری که دوست دارید می‌سازید .. وگرنه آدم عوضی که فراوون ریخته تو جامعه .. چه مرده باشه، چه زنه .. ولی قضاوت‌های آبدوغ خیاری حرض درمیاره، چی کار کنیم

تازه اول این درگیریها و نزاع هاست...وقتی مملکت قانون درست و روشنی ندارد...مردم هم مرز رفتار با همدیگه رو نمیشناسند
                      بله .. متاسفانه خیلی وقته که به این مطلب رسیدم .. و بسیار ناراحت‌کننده و تاسف انگیزه .. در مورد رفتار با همدیگه .. به نظرم خیلی فراتر از قانون، باید از ابتدا تو مدارس این مطالب تدریس بشه

نظر

• علیرضا۱۲۳
                        عضو فعال
                        • Sep 2022
                        • 2723

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                        راشومون رو که دیدم .. در واقع ما که دربست اسیر و ابیر کوروساوا هستیم .. این عکس پروفایل میفونه گویای این مطلب نیست؟
                        نمیشه حرض نخورد .. ولی خب خیلی هم اهل حرص خوردن نیستم .. حرص من رو شماها درمیارید دیگه :.thumbsupsmileyanim .. سریع واسه خودتون یه داستان هر جوری که دوست دارید می‌سازید .. وگرنه آدم عوضی که فراوون ریخته تو جامعه .. چه مرده باشه، چه زنه .. ولی قضاوت‌های آبدوغ خیاری حرض درمیاره، چی کار کنیم

بله .. متاسفانه خیلی وقته که به این مطلب رسیدم .. و بسیار ناراحت‌کننده و تاسف انگیزه .. در مورد رفتار با همدیگه .. به نظرم خیلی فراتر از قانون، باید از ابتدا تو مدارس این مطالب تدریس بشه
                        قضاوت ابدخیاری نیست...اون آقای راننده اسنپ خیلی اگر احساس وظیفه می‌کرده در قبال حجاب اون خانم...نباید فیزیکی درگیر. می‌شده...باید زنگ میزده پلیس....موضوع هم در رابطه با حجاب بوده..‌‌
                        تایتل خبر اصلا حجاب هست در کانال بی بی سی

نظر

• afshinamin
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 4495

قضاوت ابدخیاری نیست...اون آقای راننده اسنپ خیلی اگر احساس وظیفه می‌کرده در قبال حجاب اون خانم...نباید فیزیکی درگیر. می‌شده...باید زنگ میزده پلیس....موضوع هم در رابطه با حجاب بوده..‌‌
                          این شواهد و قراین آشکار هست
                          از فردا رسانه های داخلی تندرو هم احتمال داره شروع کنند به تقدیر از مرده و دیگه بدیهی تر بشه موضوع

نظر

• گنجشک
                            ستاره‌دار(3)
                            • Jun 2022
                            • 1307

فیلم از جنگ ناپلون فرانسوی با انگلیسی ها ساخته بودند

در یکی از صحنه ها که نیروهای هر دو طرف بشکل مرتب در دشت قرار گرفته بودند و آماده نبرد میشدن ،

یک افسر انگلیسی وارد چادر فرماندهی شد و به فرمانده انگلیسی گفت ، ناپلون در موقعیت مناسبی قرار گرفته که تک تیر اندازها به راحتی می توانند هدف قرارش بدهند ، دستور چیه ؟

فرمانده انگلیسی گفت ما فرماندهان کارهای مهمتری از شلیک کردن به هم داریم !!!! آخر نبرد هم سربازهای فرانسوی کشته شدن هم انگلیسی ! ولی فرمانده ها شاد و شنگول با هم ویسکی زدن !!!

درگیری و بدبختی و کشته شدن ها مال عوامه ، شنگول بازیهاش برا خواص چه از این طرف چه از اون طرف

نظر

• Bikhabar
                              ستاره‌دار(22)
                              • Sep 2020
                              • 1189

والا خیلی رابطه خوبی با بی بی سی ندارم که تایتلش بخواد برام حجت باشه
                              ولی باز هم به یکی از اون سوال‌های خودم برمی‌گردم: راننده حق داره مسافرش رو پیاده کنه یا نه و چرا؟ .. حد و حدود این حق کجاست و کی تعیین میکنه؟ .. مثلا من تو ماشینش بشاشم حق داره پیادم کنه یا نه؟ .. چه زمانی حق داره و چه زمانی حق نداره؟ .. الان در هر صورت فکر می‌کنم طبق این قانون‌هایی (من هم موافقم چرندن) که گذاشتن حق داره بی‌حجاب رو پیاده کنه .. خب پس چطور می‌تونیم راننده رو مقصر بدونیم؟

نظر

• Bikhabar
                                ستاره‌دار(22)
                                • Sep 2020
                                • 1189

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
                                درگیری و بدبختی و کشته شدن ها مال عوامه ، شنگول بازیهاش برا خواص چه از این طرف چه از اون طرف
                                حالا که بحث فیلم بازیه .. یه فیلمی تقریبا تو همین مضمون .. فیلم راه‌های افتخاره واسه کوبریک .. از بهترین فیلم‌هایی که تو زندگیم دیدم

نظر

در حال کار...
                                X