اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Bikhabar
    ستاره‌دار(22)
    • Sep 2020
    • 1190

    #8431
    پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

    در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
    خوب امروز صبح فقط و فقط شخص من تبریه شدم خدارو شکر!!!
    ولی تعداد زیادی مرد کماکان در معرض اتهام تحریک شدن هست همه زنها هم در معرض شی تحریک کننده بودن
    تحریک شدن که یه غریزه‌ی طبیعیه .. اگه احیانا مشکل داری که باید به دکتر متخصصش مراجعه کنی
    مهم اینه که ذلیل و برده‌ی غرایزت نباشی .. از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست

    نظر

    • afshinamin
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 4495

      #8432
      پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

      در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
      تحریک شدن که یه غریزه‌ی طبیعیه .. اگه احیانا مشکل داری که باید به دکتر متخصصش مراجعه کنی
      مهم اینه که ذلیل و برده‌ی غرایزت نباشی .. از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست
      خوب پس دقیقا نظر عرازشه رو داری و اعلان کردی.تامام

      نظر

      • Bikhabar
        ستاره‌دار(22)
        • Sep 2020
        • 1190

        #8433
        پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

        در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
        خوب پس دقیقا نظر عرازشه رو داری و اعلان کردی.تامام
        هی با عرازشه عرازشه کردن مثلا میخوای تخریب کنی؟ /:.yead.:/
        بابا بیخیال .. نظرم همینی هست که دارم میگم .. صریح و واضح .. حالا تو بگرد دنبال شباهت‌ها و تفاوت‌ها!

        نظر

        • afshinamin
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 4495

          #8434
          پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

          در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
          این یکی دیگه از هول حلیم با کله رفته تو دیگ !!
          ملت شاید زورشون به اراذل اوباش حکومتی نرسه ولی این یکی که پاش برسه به تلویزیون کارش زار میشه !!دیگه با اسم و رسم معرفی میشه
          بالاخره جایی گیرش میارند و تحویل یه باجناقی میدن !!

          دقیقا
          چیزی بهش نخواهد ماسید یا تکذیب خواهد شدهرچند تو فیلم اشکارا بهش گفت "تو بسیجی ای تو بیسیجی ای "

          جریان نارنجستان شیراز رو هم دقیقا برعکس گفته بودند ولی آخرش معلوم شد چی بوده

          نظر

          • afshinamin
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 4495

            #8435
            پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

            علت بازداشت مهدی یراحی چیست؟ اولین تصاویر از لحظه دستگیری خواننده جنجالی
            تیم روزیاتو
            ۳ ساعت پیش
            علت بازداشت مهدی یراحی چیست؟ اولین تصاویر از لحظه دستگیری خواننده جنجالی
            بدون نظر فرهنگ و هنر موسیقی
            white
            مهاجر لند
            بعد از انتشار جدیدترین اثر مهدی یراحی به نام «روسریتو…» و به دنبال اعلام قوه قضاییه مبنی تشکیل پرونده ی قضایی برای وی به دلیل انتشار این قطعه، این خواننده ی جنجالی و ممنوع الکار دیروز دوشنبه ۶ شهریور ماه با دستور دادستان تهران بازداشت شد.


            مهدی یراحی روز جمعه ۳ شهریور قطعه ی «روسریتو …» را منتشر کرد که مضمون آن مربوط به حوادث سال گذشته ی کشور و دعوت به کشف حجاب بود.


            این اثر بازآفرینی و بازخوانی ای از یکی از قطعات قبلی یراحی به نام «از خودت خبر بیار» است که او ۴ سال قبل آن را منتشر کرده بود.


            یک روز پس از انتشار قطعه ی «روسریتو…»، خبرگزاری میزان، رسانه ی رسمی قوه قضاییه از تشکیل پرونده قضایی برای مهدی یراحی به دلیل «انتشار یک ترانه غیرقانونی ‌و خلاف اخلاق و عرف جامعه اسلامی» خبر داد.


            روز گذشته پس از انتشار خبر دستگیری مهدی یراحی، تصاویری از لحظه ی بازداشت وی نیز منتشر شد.


            بازداشت مهدی یراحی


            همچنین از روز گذشته صفحه ی اینستاگرامی این خواننده از دسترس خارج شده و صفحه ی توییتری او توسط ادمین اداره می‌ شود.


            مصطفی نیلی، وکیل مهدی یراحی دیروز در گفتگویی با روزنامه «شرق» با تأیید خبر بازداشت موکل خود اظهار کرد: ما هم همچون شما از طریق رسانه‌ها متوجه خبر بازداشت آقای یراحی شدیم و در حال حاضر هیچ خبری از جزئیات و چرایی این بازداشت نداریم. او تماسی هم نگرفته است. اطلاعی هم نداریم که پرونده آقای یراحی در کدام شعبه دادسرا مورد رسیدگی قرار می‌گیرد.


            وی افزود: آقای یراحی پیشتر و در سال ۹۸ هم بابت ترانه‌هایش، با تشکیل پرونده در دادسرا مواجه شده بود. برای او پیشتر ۳ پرونده با اتهاماتی چون تبلیغ علیه نظام و اجتماع و تبانی به واسطه ترانه‌های اعتراضی‌اش در حمایت از کارگران و اعتراضات مردمی تشکیل شده بود.


            مهدی یراحی در جریان حوادث سال گذشته ی کشور ۲ قطعه ی سیاسی دیگر نیز به نام های «سرود زن» و «سرود زندگی» منتشر کرده بود که سر و صدای زیادی به پا کرد.


            او که سال گذشته به دنبال اظهارنظرهای سیاسی خود و انتشار این قطعات جنجالی با حکم قضایی ممنوع المعامله شده بود، در بحبوحه ی ناآرامی های کشور در صفحه ی اینستاگرام خود تأکید کرد در ایران حضور دارد و قصد مهاجرت ندارد.


            علت ممنوع الکاری مهدی یراحی چیست؟
            این خواننده ی اهوازی طی یک دهه ی اخیر واکنش هایی اعتراضی به برخی اتفاقات اجتماعی ایران به ویژه زادگاه خود، خوزستان داشت که او را همواره با ممنوعیت ها و محدودیت های کاری مقطعی مواجه ساخته بود.


            این واکنش های اعتراضی گاه در غالب اظهارنظر یا فعالیت های اجتماعی بود و گاه به شکل اقدامات هنری.


            یراحی در این سال ها توجه ویژه ای به مسائل و معضلات اجتماعی و زیست محیطی خوزستان داشت.


            او بارها به طرق مختلف اعتراض خود را به بحران آب و مشکل ریزگردها و آلودگی هوای زادگاهش ابراز کرده بود.


            شرکت در تجمعی مردمی در اهواز در حمایت از کارون (سال ۹۲)، حضور روی صحنه ی کنسرت اهواز با ماسک در اعتراض به آلودگی هوای این شهر (سال ۹۳)، انتشار تک آهنگ «خاک» در اعتراض به بی توجهی مسئولین به بحران آلودگی هوای اهواز (سال ۹۴)، اجرای قطعه «خاک» در کنسرت تهران همراه با پرفورمنسی که بازیگران آن آغشته به گل و خاک بودند (سال ۹۵)، از جمله ی این موارد است.


            بازداشت مهدی یراحی


            یراحی به اعتراضات کارگران شرکت ملی فولاد اهواز هم بی توجه نبود و او و گروهش در سال ۹۷ در کنسرت اهواز خود در حمایت از آن ها در اقدامی نمادین با لباس فرم این کارگران روی صحنه رفتند.


            مهدی یراحی در سال ۹۷ آلبومی با نام «سه گانه اجتماعی» منتشر کرد که یکی از قطعات آن یعنی «پاره سنگ» برایش دردسرساز شد. متن سیاسی این قطعه و ویدئو کلیپ ضد جنگ آن سر و صدای زیادی به پا کرد و باعث ممنوع الکاری یراحی شد. مسئولین وزارت ارشاد در واکنش به حواشی قطعه «پاره سنگ» اعلام کردند متن قطعه و همینطور کلیپ منتشر شده با آنچه دفتر موسیقی وزارت ارشاد مجوز انتشار آن را صادر کرده بود، مغایرت دارد. یراحی در بهمن ۹۷ با انتشار پستی در اینستاگرام خود خبر ممنوع الفعالیت شدنش را تأیید کرد.


            بازداشت مهدی یراحی


            پس از جنجال های قطعه «پاره سنگ»، ممنوع الکاری مهدی یراحی در سال ۹۸ رفع شد و او مجوز اجرای چند کنسرت را دریافت کرد اما به دنبال وقایع آبان ۹۸، یراحی در کنسرت آذر ماه خود صحبت هایی در اینباره مطرح کرد که به ممنوع الکاری مجدد وی انجامید. او در بهمن ۹۸ در پستی اینستاگرامی خبر ممنوع الکاری مجدد خود را تأیید کرد.


            این ممنوعیت ادامه یافت اما یراحی چند اثر دیگر نیز در واکنش به وقایع اجتماعی ایران منتشر کرد.


            در سال ۹۹ در سالگرد درگذشت سحر خدایاری ملقب به «دختر آبی» قطعه «دخترانه» را منتشر کرد و در اینستاگرام خود درباره ی این اثر نوشت: «پیشکش به دختران؛ که هنوز قربانی خشونت و تعصبات بیهوده‌اند. با آرزوی فردایی عاری از جهل و دخترکُشی!»


            او در همان سال، قطعه «لاکپشت» را با موضوع معضلات مهاجران و آسیب های ناشی از جنگ منتشر و آن را به بهرام بیضایی تقدیم کرد.


            همچنین «عکس شد» قطعه ی دیگری بود که یراحی در سال ۹۹ و به یاد قربانیانی حادثه سقوط هواپیمای اوکراینی منتشر کرد.


            او در سال ۱۴۰۰ هم دو قطعه به نام های «اهواک» و «وداع بعد از رفتن» منتشر کرد که اولی درباره محرومیت های خوزستان و دومی درباره ی وقایع آبان ۹۸ است.


            بیوگرافی مهدی یراحی
            بازداشت مهدی یراحی


            مهدی یراحی متولد سال ۱۳۶۰ در اهواز است.


            یادگیری موسیقی و ساز را از دوران نوجوانی آغاز کرد.


            فعالیت حرفه ای خود را از سال ۷۹ پس از مهاجرت به تهران شروع کرد. در این سال اولین آلبوم وی از سوی وزارت ارشاد مجوز نگرفت و این اتفاق دو بار دیگر برای آلبوم های وی در سال های ۸۱ و ۸۳ نیز تکرار شد، به همین دلیل به آهنگسازی برای خوانندگان دیگر روی آورد که از جمله ی آن ها می توان به داریوش اقبالی اشاره کرد.


            یراحی در سال ۸۶ با اجرای قطعه «منو رها کن» برای تیتراژ برنامه تلویزیونی «شب شیشه ای» به شهرت رسید و با بازخوانی قطعه «علی مودک» ساخته ی کاظم الساهر که یکی از ترانه‌ های قدیمی عراقی است، در خوزستان به محبوبیت فراوانی دست یافت.


            یراحی در سال ۹۰ نخستین آلبوم رسمی خود را با عنوان «منو رها کن» منتشر کرد.


            او از آن زمان ۶ آلبوم دیگر منتشر کرده است: امپراطور (سال ۹۲)، مثل مجسمه (سال ۹۴)، آینه قدی (سال ۹۵)، سه گانه اجتماعی اول (۹۷)، سه گانه عاشقانه اول (۹۸) و سه گانه اجتماعی دوم (سال ۹۹).


            یراحی تک آهنگ های زیادی هم منتشر کرده و خواننده ی تیتراژ چندین برنامه و سریال تلویزیونی و فیلم سینمایی بوده است، که از جمله ی آن ها می توان به تیتراژ ۵ فصل از برنامه «ماه عسل» اشاره کرد.


            مهدی یراحی در سال ۹۲ جایزه بهترین آلبوم موسیقی پاپ را برای آلبوم «امپراتور» و بهترین قطعه موسیقی پاپ را برای قطعه «امپراتور» از جشنواره سالانه موسیقی ما دریافت کرد. همچنین در سال ۹۶ جایزه بهترین خواننده موسیقی پاپ را برای آلبوم «آینه قدی» از جشنواره موسیقی فجر از آن خود ساخت.


            در سال ۹۳ مهدی یراحی با ملودی و سبک خاص خود، اذان را اجرا و منتشر کرد که به یکی از محبوب ترین آثار او بدل شد. این اثر در خارج از ایران نیز بازتاب‌ هایی داشت. در فروردین ۹۹ ویدئویی از رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه در شبکه‌ های اجتماعی ترکیه منتشر شد که او را در حال گوش دادن به اذان مهدی یراحی نشان می‌ داد. محمد حدید، میلیونر آمریکایی در صفحه ی اینستاگرامش این اجرا را تحسین کرد و نوشت: «نیازی به توضیح نیست. یک صدای زیبا که به عبادت فرا می‌ خواند. مهدی یراحی صدای یک فرشته». اریک آبیدال (بازیکن سابق بارسلونا و از مدیران فعلی باشگاه)، فرنچ مونتانا (رپر مشهور آمریکایی مراکشی)، سیبل جان (خواننده اهل ترکیه) و دیدا دیافات (قهرمان تای کیک بوکسینگ جهان) از دیگر چهره‌ هایی بودند که به انتشار اذان مهدی یراحی در صفحه ی شخصی خود پرداختند. نشریه لبنانی رصیف ۲۲ هم در مطلبی به بازخوردهای جهانی اذان مهدی یراحی پرداخت.
            -------
            تصاویر دستگیری هم جدیدا میذارن و گاهی فیلم که ترور(وحشت) ایجاد کنند

            نظر

            • علیرضا۱۲۳
              عضو فعال
              • Sep 2022
              • 2771

              #8436
              پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

              در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
              دقیقا
              چیزی بهش نخواهد ماسید یا تکذیب خواهد شدهرچند تو فیلم اشکارا بهش گفت "تو بسیجی ای تو بیسیجی ای "

              جریان نارنجستان شیراز رو هم دقیقا برعکس گفته بودند ولی آخرش معلوم شد چی بوده
              یکی نیست بگه...چه گلی به سر تو راننده اسنپ پراید سوار زده این حکومت که اینطوری رفتار میکنی....اینا عقده دارند...هیچ کجای زندگی بهشون توجه نشده...یک جا که میبینند آتش به اختیار میتونند پارس کنند و پاچه یک نفر رو بگیرند..این فرصت رو از دست نمیدند

              نظر

              • afshinamin
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 4495

                #8437
                پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

                در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                یکی نیست بگه...چه گلی به سر تو راننده اسنپ پراید سوار زده این حکومت که اینطوری رفتار میکنی....اینا عقده دارند...هیچ کجای زندگی بهشون توجه نشده...یک جا که میبینند آتش به اختیار میتونند پارس کنند و پاچه یک نفر رو بگیرند..این فرصت رو از دست نمیدند
                فکر کرد برای این هم خبری میشه بهش صله میدن

                منتها خیلی ناشی بود به کاهدون زد

                نفع برای این افراد در مجاز بودن به زن ستیزی و زن آزاری هست چون زن را یک شی و اوبژه محرک می بینند و لاغیر

                نظر

                • علیرضا۱۲۳
                  عضو فعال
                  • Sep 2022
                  • 2771

                  #8438
                  پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

                  بگو مگوی توئیتری یامین پور و برهانی درباره اخراج اساتید از دانشگاه/ عکس

                  نظر

                  • afshinamin
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 4495

                    #8439
                    پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

                    یک هفته از بازداشت آقا ماشالله گذشت؛ جرم؟ رفتن سر مزار فرزندش...


                    ‏⁧ #ماشالله_کرمی⁩

                    نظر

                    • afshinamin
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 4495

                      #8440
                      پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

                      محسن برهانی، حقوقدان در توییتی در واکنش به اخراج برخی اساتید برجسته از دانشگاه، نوشت: مرحوم مرتضی مطهری در تقابل کامل با حکومت پهلوی بود اما هیچ مشکلی برای عضویت ایشان در هیأت علمی دانشگاه تهران ایجاد نشد؛ نه تعلیق شد و نه اخراج و نه تهدید به عدم تمدید قرارداد پیمانی.

                      نظر

                      • afshinamin
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 4495

                        #8441
                        پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

                        نماینده مردم تایباد و تربت جام خطاب به یامین پور:
                        شما همان نیستید که از لباس زیر زنان صحبت می‌کردید، حالا از ادب می گویید؟!
                        نماینده مردم تایباد و تربت جام خطاب به وحید یامین پور، مجری سابق و معاون وزارت ورزش نوشت: شما همان نیستید که از لباس زیر زنان صحبت می‌کردید؟! ببینید چه کسی از ادب حرف می‌زند!

                        نظر

                        • Davar
                          عضو فعال
                          • May 2017
                          • 3123

                          #8442
                          پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

                          در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                          ای کاش همه‌ی آدم‌ها میتونستن مستقل فکر کنن و صرفا دنباله رو نباشند .. اون وقت شاید دیگه مثلا دلیلی نداشت همه‌ی مردم یک کشور دین واحدی داشته باشن یا هزاران مورد دیگه ...


                          ""ببخشید دوباره خنگ شدم /.:biggrinsmiley.://:.sadsmiley.:/! .. این جمله رو دیگه اصلا نفهمیدم منظور رو!""

                          از شکلکی که انتهاش قرار دادم باید متوجه می شدید که عمدا اینجوری نوشتم کل مطلب در همون شش کلمه اول هست.


                          مهم‌ترین چیزی که در حال حاضر بهش معتقدم .. همون چیزیه که کم و بیش چند ماهی هست حس می‌کنم شما هم بهش معتقد شدی .. و (شاید اشتباه می‌کنم) یه تغییری توی پست‌ها و نظراتت نسبت به چند سال گذشته انگار به وجود اومده! .. و اون اتحاد و هم‌دلی بین مردمه!

                          گالیور میگه همیشه تو خطی که اون‌ها بهمون دادن بازی کردیم .. حس می‌کنم خطی که الان دارن بهمون میدن خط تفرقه و دشمنیه .. و تقریبا تمام دعوای دیشب ریشه در همین مطلب داره .. هر موقع جایی دیدم کسی، چیزی، مطلبی داره تو آتیش دشمنی بین مردم میدمه .. سریع شاخک‌هام به جنب و جوش میافته .. که باید با دید شک و تردید به قضیه نگاه کنم .. کی منفعت میبره؟ .. چی گیر ما میاد؟

                          همون دنباله‌روی بود که انقلاب ۵۷ رو راه انداخت و به اون روز رسوند .. همون دنباله‌رو بودن هم‌چنان میتونه خطرناک باشه

                          ""خب حالا سوال: شما موقع سوار کردن حجابش رو دیدی؟!""

                          نه ندیدم شاید قبلش با حجاب بوده بعدش توی ماشین ریخته بیرون ولی بازم دلیل نمیشه که اینطوری برخورد بکنه

                          .. همینه که میگم انگار ما دو تا فیلم مختلف رو دیدیم
                          یه سوال دیگه:‌ راننده چند ضربه با قفل فرمون به مسافر زد؟!
                          منم میگم دمش گرم که از حقش دفاع کرد!! ..

                          ""شما چرا کاسه داغ‌تر از آش میشید؟! "" واسه اینکه با حجابش داره توی جبهه ما می جنگه وظیفه خودم میدونم از همرزمم دفاع کنم

                          قبلا هم گفتم من با اون زن و مرده کاری ندارم .. مخاطب بحث من افراد این تاپیک یا شاید جامعه هستن.

                          ""راستی قانونی که مردم واسش کشته دادن، احیانا متنش دست شماست .. شما تنظیمش کردی؟! .. چه جوریاست؟
                          میشه متن این قانون رو بگی کجاست .. میخوام برم بخونمش!""

                          توی یک سال گذشته کجا بودی؟ قانون رو توی خیابون فریاد زدند
                          زن زندگی آزادی رو نشنیدی؟ طرف داره واسه چیزی که حکم قطعی توی مذهبشون نداره(حجاب) آدم میکشه!!
                          توقع نداری که نوشته شده بدم خدمتتون؟ الان قانون ما مبارزه با هرچیزی که به نفع دشمنمون باشه و حمایت از هر چیزی که به انقلابمون کمک بکنه مثلا حمایت از یه زن در مقابل فردی که موافق حجاب هست یا مثل مبارزه با صدام که با تحریک خمینی به ایران حمله کرده بود
                          اون زمان کسی از صدام نپرسید و بهش حق نداد که به ایران حمله کردی کار درستی کردی چون خمینی داشت مملکتت رو بهم می ریخت و تو پیش دستی کردی جهت جلوگیری از شورش در مملکت خودت
                          کسی به صدام حقی نداد و همه جلوش ایستادند
                          حتی کسانی که با خمینی مخالف بودند.

                          علی شریفی زارچی چند روز پیش یه پستی گذاشته بود .. حالا ما هم باید تکرارش کنیم

                          سیصد گل سرخ؛ یک گل نصرانی
                          ما را ز سر بریده میترسانی؟
                          ما گر ز سر بریده میترسیدیم
                          در محفل عاشقان نمی رقصیدیم

                          ""هر موقع به بهانه‌ی وسط جنگ بودن .. تصمیم گرفتیم حق رو ناحق کنیم""
                          در مقابل کسی که عمدا به چشمت ساچمه می زنه حرف از حق و ناحق نزن.

                          ""هر موقع دلمون راضی شد حق یک نفر رو تضییع کنیم .. چون هدف وسیله رو توجیه میکنه .. اونجاست که من میگم گور بابای هدف .. چون از نظر من یکی یعنی همه!""
                          از نظر من و ما
                          اون راننده تاکسی در صف دشمنان ایستاده و یکی از کسانیه که به چشم مردمم ساچمه زده و با تیرجنگی به قتل رسونده!!
                          اینجا دادگاه نیستش که همه رو در یه صف بنشونیم و قضاوت بکنیم آیا موقع سوار شدن حجاب داشته و بعدش بیحجاب شده یا نه

                          آخرین ویرایش توسط Davar؛ 2023/08/29, 14:10.

                          نظر

                          • afshinamin
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 4495

                            #8443
                            پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

                            داور جان فقط جمله اخرو متوجه نشدم چی بود منظورت

                            نظر

                            • amir12
                              عضو فعال
                              • Apr 2020
                              • 705

                              #8444
                              پاسخ : خبرهای مهم و فوری

                              در اصل توسط MOSTAFAVI پست شده است View Post
                              ظاهرا فردا رزمایش بزرگ ایران در نقطه صفر مرزی پلدشت در آذربایجان غربی شروع میشه.یک استان در ارمنستان هست به نام سیونیک(سی‌یوونیک) که تنها نقطه اتصال ایران به ارمنستان و قفقاز محسوب میشه.ظاهرا آذربایجان و ترکیه قصد اشغال و منضم کردن این منطقه به کشور آذربایجان رو دارند.
                              امروز شنیدم جمهوری اسلامی تهدید کرده با ورود نیروهای آذری به این منطقه ،ایران هم وارد این منطقه خواهد شد.گفته میشه اعزام و ارسال حجم عظیمی از نیرو و ادوات جنگی به این منطقه،بعد از جنگ ایران و عراق بی سابقه بوده است.
                              کلیپ زیر تجمع قسمتی از نیروها در نقطه مرزی پلدشت رو نشون می ده

                              لشگر نیروهای ارتش و سپاه در منطقه مرزی پلدشت
                              لینک مال یک سال پیش هست !!!

                              ایران جز سرکوب ملت خویش و شهروندان مخالف خویش در سراسر دنیا جرات جنگ با هیچ کشوری را ندارد حتی افغانستان ... جز مقابله به مثل ....( در شرایط کنونی )

                              آذربایجان تنها کشور صد در صد شیعه در جهان هست و حمایت ایران از ارمنستان همیشه مورد انتقاد بوده است و ..... !!!!


                              پایگاه اجتماعی یک حکومت مکمل قدرت نظامی آن کشور هست و...
                              پایگاه اجتماعی چقدر ... !!!
                              آخرین ویرایش توسط amir12؛ 2023/08/29, 14:28.

                              نظر

                              • afshinamin
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 4495

                                #8445
                                پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

                                در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                                داور جان فقط جمله اخرو متوجه نشدم چی بود منظورت

                                متوجه شدم

                                نظر

                                در حال کار...
                                X