اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Bikhabar
    ستاره‌دار(22)
    • Sep 2020
    • 1190

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
    ...
    یکی نیست به این حیوون بگه
    ما که داشتیم برا خودمون راهمون رو میرفتیم
    این تو بودی که با اقدام خطرناک ، اومدی زندگی ما رو به هم ریختی
    تازه زبونت هم درازه ؟!
    طوری که ظاهراً ما باید از اون معذرت خواهی کنیم !!!

بله من میدونم که شما هیچ قصدی برای کشتن مردم نداشتی
    لاکن وقتی اقدام خطر آفرین میکنی و جاده رو نا امن مکنی
    این یعنی ناخواسته و دیوانه وار داری جون مردم رو به خطر میندازی
    صرفاً به خاطر اینکه چند دقیقه زودتر برسی توی خونه ات !
    یعنی برای یک نفع شخصی کوچیک ، زندگی مردم رو خراب کرده
    حتی این حق رو برای طرف قائل نیست که ازش عذرخواهی بشه !
    ...
    آفرین! .. همین رو بگید! .. اگر برای انقلاب هم مصداق‌های اینجوری داشته باشید .. با چنین قضاوتی .. صرف‌نظر از اینکه من با نظر شما موافق یا مخالف باشم .. قطعا تحلیل و قضاوت شما برای من قابل احترام خواهد بود ..

ولی شماها این رو نمی‌گویید .. شما نمیگید فلان شخص یا گروه (فلان فلان شده) به خاطر نفع شخصی خودش (کوچیک و بزرگش اهمیتی نداره)، اومد به همه چی گند زد

شما میگید .. فلان شخص یا گروه (فلان فلان شده) تو تحلیل خودش اشتباه کرد .. و به همه چی گند زد .. پس مستوجب شدیدترین توهین‌ها و برخوردهاست .. اینجاست که ما به شدت زاویه داریم .. و این زاویه از نظر من بسیار مهمه

من هم امروز ممکنه تو تحلیل خودم اشتباه کنم .. و به زندگی خودم و آیندگان گند بزنم .. ولی همینه که هست .. من تمام تلاشم رو میکنم که اشتباه نکنم و بهترین تصمیمات رو بگیرم .. ولی اشتباهات همیشه همراه ما هستند .. از نظر من این نهایت کاری هست که میشه کرد .. هیچ‌کس به خاطر اشتباهی که صرفا ناشی از یک تحلیل یا فهم نادرست بوده .. نباید مواخذه بشه .. می‌تونیم بگیم احمق بودند .. من هم همراهم .. شاید ما هم احمق باشیم! .. ولی کسی به خاطر حماقت شایسته‌ی توهین و مجازات نیست

من کاری به قصدش نداشتم
    آنچه مسلم است فعلاً شما به زندگی ما خسارت وارد کرده ای
    تکلیف این خسارت ما چی میشه ؟؟؟
    یقه کی رو باید بگیریم ؟

اون کسی که به تو گواهینامه داد
    اون کسی که به تو ماشین فروخت
    همگی مقصر هستند
    البته در مثال جای مناقشه نیست .. ولی خب در این مثال تفاوت‌های خیلی جدی وجود داره .. اون فرد راننده .. بهش آموزش داده شده .. و متعهد شده که قوانین رو رعایت کنه .. و به خاطر این سرپیچی .. شما اعدامش هم بکنید، از نظر من ایرادی وارد نیست

ولی به نظر این موارد در رابطه با همه‌ی افرادی که در انقلاب نقش داشتند .. موضوعیت نداره

و در واقع اینطور نیست که شما به خاطر هر کمبود و مشکلی در زندگی .. لزوما بتونید یقه‌ی کسی رو بگیرید .. نه، خیلی از اوقات یقه‌ی هیچ‌کس رو نباید گرفت

نظر

• عابد - زاهد
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 333

دورود بربزرگان .... دوستان گذشته که گذشت ومتهم پیدا شد (نا آگاهی مردم وگروههای چپ وروشنفکران آنزمان .. تاحدودی شخص شاه ).... الان چه کسانی در وضع موجود مقصرند . شیوه وروش برای اصلاح وتغییر چی است تا اشتباهات گدشته تکرارنشه ؟

نظر

• EURASIA
        عضو فعال
        • Jan 2022
        • 1253

درود جناب اوراسیای عزیز

ممنون بابت مطالب ارزنده ای که می نویسید

بعضی وقتها با خودم فکر میکنم
        تنها کسی که در به وجود آمدن وضع موجود بی تقصیر بوده
        امام خمینی بوده !

شوخی نمیکنم ، کاملاً جدی میگم

.
        به به اقای احسانی حالتون چطور است خوشحالم از مصاحبت با شما.

اره واقعا همینطور بوده

اخوند بسیار زرنگ و حیله گر هستند

شما نگاه کنید انها اسم یک شهر را روی خودشان می گذارند

اراکی..... شیرازی.....

از همین یه نکته میشه به ذات انها پی برد

مثال تصادف تون هم کاملا درست بوده

طرف وضعیت عادی را به هم زده تازه طلبکار هم هستند

این نظام محکوم به سقوط است چون فاقد هوشمندی برای بقا است

انها حتی کلک های ماکیاول را هم خوب نفهمیده است

فکر کرده مرتب کلک بزنه این به معنی هوشمندی است

این روش ها در کوتاه مدت نتیجه می دهد

نه در بلند مدت

یک نکته دیگر

بعضی کاربر ها برای دیگران نسخه می پیچنند که که انقلابیون را بخشید یا نه

نیت مهم است یا نتیجه عمل؟

یک تصمیم شخصی است و هرکس برای خودش باید تکلیفش را مشخص کند
        آخرین ویرایش توسط EURASIA؛ 2023/12/09, 09:58.
        زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• امیدازاد
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 3768

..جالب هست ...که از هر بهانه و دستاویزی برا تطهیر جریان انقلاب استفاده میشه ...حالا هم ادعا میشه که بله این افراد چون منافعی نداشتند یا منافعی نبردند شایسته سرزنش و بازخواست نیستند !!

اصولا بشر ...این طور نیست که تا از عملی لذت نبرد یا منافعی براش نداشته باشه یا به دلیل شرایط بر خلاف میل و اراده اش کاری رو انجام بده یا انتخاب خاصی رو صورت بده ...این که حالا این وسط سربعضی ها بی کلاه مانده .یا یکی رو فریب داده باشند یا نفهمیده کاری رو انجام بده ..دلیل بر عدم مسولیتشان نیست ...حالا اگر این انقلابیون و روشنفکران به این‌درجه از عرفان رسیده باشند که فی سبیل الله و محضا لله ..بزنند همه چیز را تارومار کنن وبعد هم حاشا کنن و منت بذارند سر بقیه ...چیزی به جز دروغگویی و دروغپردازی و ادامه همان روش قبل انقلابشان نیست ...

نظر

• EURASIA
            عضو فعال
            • Jan 2022
            • 1253

ارزش بازار هلدینگ شستا برابر است با

تقریبا 3.9 میلیارد دلار

یعنی برابر با مقدار اختلاس اخیر
            آخرین ویرایش توسط EURASIA؛ 2023/12/09, 10:20.
            زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• علیرضا۱۲۳
              عضو فعال
              • Sep 2022
              • 2772

دفتریان، رئیس انجمن مهندسی گاز ایران در گفت‌وگو با «انتخاب»:
              ناترازی گاز در ایران بسیار جدی و خطرناک است / نه تنها افزایش تولید نداریم، بلکه کاهش تولید هم خواهیم داشت / به جایی می‌رسیم که یک دهم گاز مورد نیاز کشور را هم نمی‌توانیم تامین کنیم / صندوق توسعه ملی ما تقریبا خالی است؛ درآمد نفت کفاف اداره کشور را نمی‌دهد / در ۶ ماه اول سال، درآمد نفتی ما یک پنجم عراق بود / آدم وحشت می‌کند که چطور ما این همه پول را دور می‌ریزیم و چشم‌های خود را هم کور می‌کنیم
              منصور دفتریان، رئیس انجمن مهندسی گاز ایران درباره اضافه مصرف در حوزه‌های مختلف گفت: ترکیه ۱۲ میلیون لیتر بنزین مصرف می‌کند ما امسال فقط ۱۳ در یکسال به مصرف اضافه کردیم. اصلا این اعداد قابل توجیه نیست؛ ابتدایی‌ترین آدم هم جلو بیاید وحشت می‌کند که چطور ما این همه پول را دور می‌ریزیم و چشم‌های خود را هم کور می‌کنیم؟ اقتصاد ما به راحتی می‌تواند سامان بگیرد.

نظر

• امیدازاد
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 3768

دیگه بعضی کارشناسان هم ماست ها رو داخل قیمه ها می ریزند دیگه وقتی هرسال به خودروهای موجود اضافه میشه .اونم با تنکو لوژی چند دهه پیش ..حمل و نقل ریلی محدود.. هست ..اسقاطی هم تقریبا وجود نداره ...ترافیک هم روز به روز بیشتر میشه ..دیگه طبیعی که مصرف روز به روز بیشتر میشه ...اینا اونقدری که رو گرون کزدن بنزین اصرار و تاکید دارند رو اصلاح بخش خودروسازی و حمل و نقل کار می کردن ...الان این حال و روز مملکت نبود

نظر

• ریسعلی دلواری
                  عضو فعال
                  • Dec 2022
                  • 1931

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                  دیگه بعضی کارشناسان هم ماست ها رو داخل قیمه ها می ریزند دیگه وقتی هرسال به خودروهای موجود اضافه میشه .اونم با تنکو لوژی چند دهه پیش ..حمل و نقل ریلی محدود.. هست ..اسقاطی هم تقریبا وجود نداره ...ترافیک هم روز به روز بیشتر میشه ..دیگه طبیعی که مصرف روز به روز بیشتر میشه ...اینا اونقدری که رو گرون کزدن بنزین اصرار و تاکید دارند رو اصلاح بخش خودروسازی و حمل و نقل کار می کردن ...الان این حال و روز مملکت نبود
                  سلام و ارادت بله فكر می كنید پول اختلاسها از كجا تامین می شه از محل همین گرانی ها

جالبه خیلی ها هم كه در مورد گرانی خصوصا گرانی بنزین اظهار نطر موافق می كنند

در مقابل این اختلاسها و سو استفاده ها كر و كور شده كلامی صحبت نمی كنند

به خدا اگه بن سلمان بود الان همه رو از دم تیغ شمشیر رد كرده بود و گردن می زد

اما اینجا شده بهشت دزدان و اختلاس گران ............... و ا ب س ت ه
                  یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• ریسعلی دلواری
                    عضو فعال
                    • Dec 2022
                    • 1931

جالب اینه كارمند و كارگر می بایست سریع مالیات بدهد اما تاجر و دلال و ................... و كاسب و ................................ از انواع مشفقها و زیر آبیها بهره مند بوده و مواهب می برند

عدالت به نفع ثروتمندان و به ضرر مردمان كارمند و كارگر

نظر

• ریسعلی دلواری
                      عضو فعال
                      • Dec 2022
                      • 1931

در اصل توسط ریسعلی دلواری پست شده است View Post
                      سلام و ارادت بله فكر می كنید پول اختلاسها از كجا تامین می شه از محل همین گرانی ها

جالبه خیلی ها هم كه در مورد گرانی خصوصا گرانی بنزین اظهار نطر موافق می كنند

در مقابل این اختلاسها و سو استفاده ها كر و كور شده كلامی صحبت نمی كنند

به خدا اگه بن سلمان بود الان همه رو از دم تیغ شمشیر رد كرده بود و گردن می زد

اما اینجا شده بهشت دزدان و اختلاس گران ............... و ا ب س ت ه
                      بن سلمان می میره یك نفر هم زیر تابوتش رو نمی گییره ما مثلا رهبر كره شمالی می میره مردمش 400 روز اجباری و نمایشی گریه می كنند تازه كلی هم كارشناس می آید تو تلویزیون می گه رهبر كره شمالی باد معده اش بوی عطر بلاك افغان می داد بله فرق میان دیكتاتور تا دلسوز مردم

نظر

• ریسعلی دلواری
                        عضو فعال
                        • Dec 2022
                        • 1931

بن سلمان می گوید یك عربستانی هم نباید غم خانه داشته باشد

و كلی هم مردمش رو دوست دارده

و اینو بگم برای اون بد ذات ها و عوضی ها كه می گویند عربستنان جمعیتش عربستان 53 میلیون جمعیت دارد كه جمعیت كمی نیست

اینجا هم شورای نگهیبان به نفع ثروتمندان و مالكان قاناون قیمت گذاری مصوب را تصویب نمی كند چرا چون نفعی در آن برای ثروتمندان خصوصا ثروتمندان متصل نیست

نظر

• امیدازاد
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 3768

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                          حبیب القانیان را جا انداختی دوست عزیز
                          مشکل از نیازمند و خیامی ها و قندچی ها نبود و اتفاقا دمشون گرم
                          مشکل خفقان و نقض مشروطه و زندان و اعدام بود . مشکل سلاخی اندیشه بود
                          مشکل در دست گرفتن همه امور بود و برگشت به قدرت لایزلال شاه و نقض مشروطه . مشکل از این بود که به قول زنده یاد ایرج گرگین در سلسله مصاحبه های تاریخ شفاهی دانشگاه هاروارد میگه ، زمانی که من گوینده رادیو تلویزیون بودم به من مدام تذکر داده میشد شاهنشاه را حتما با عناوین و القاب خطاب کن و چند بار به ساواک احضار شده بودم بر سر این موضوع . بگو اعلیحضرت همایونی شاهنشاه ایران ف چون یک بار خشک و خالی گفته بود شاه و تذکر شدید گرفته بود

و شما بازم تعمیم دادی به حال حاضر و مقایسه با الان ؟!!! و هر چی میگیم باز تعمیم میدید به نتیجه و الان

شما کسی را میشناسی دو برادر اعدامی زمان شاه داشته باشه ؟ جرم ، نه بمب گذاری نه قتل نه خرابکاری نه ادم ربایی هیچی هیچی ، فقط مخالف و چپ
                          من میشناسم . مردی 78 ساله و بازشنسته ذوب اهن اصفهان از خانواده ای معروف با اصالت شهر اراک ، که بسیار از من بزرگ تر است و انسانی فوق شریف و متین که 10 سالی است به واسطه دوستی با شخص دیگر ، با او سلام علیک دارم . دو برادر اعدامی دارد و من تا چند سال بعد از دوستی با او نمیدونستم و سال 96 متوجه شدم

یادش بخیر بواسطه دوستی با کسی دیگر و ارتباط با ایشون ، چند باری منزل ما هم امد زمان حیات پدرم و کاشف به عمل اومد داماد ایشون همکلاسی سابق من بوده . داماد ایشون الکترونیک خوند و من مکانیک . او رفت کادانا و الان امریکا است و من ماندم با هزار بدبختی ...
                          بگذریم
                          در حین یکی از ان رفت و امدها ، پدرم در حیات منزل اسیب دید و سرش خورد به دیوار و شکست و ... چند روز بعد از ان واقعه ، ایشون رفت اتاق پدرم و معرفی شد و هر دو بازنشسته ذوب اهن و ... بگو و بخند ...
                          به اتاق من برگشتیم و در یک برنامه ای یادم نیست چی بود خلاصه فرح پهلوی اومد روی تصویر و ایشون نقدی بر ایشون داشت . نه توهین یا چیزی فقط نقد کرد و من دقیقا با مردی که چند دهه از من بزرگ تر بود و مهمان من بود با همین روش که تا بگی بالای چشم پهلوی ابروست به خیلی ها بر میخوره ، به منم برخورد و با غضب با ایشون حرف زدم . شرمنده ان حال و روز هستم . البته ایشون به حدی بزرگوار بود که به دل نگرفت

چندی بعد فهمیدم موضوع چی بوده
                          منم یه روزی پیش فرض هائی در ذهن داشتم . منم یه روزی مثل شما تند و غضب الود بودم
                          ارادتمندیم ...می دونید ..کجای کار این انقلاب ایراد داره ؟؟؟حالا خیلی خلاصه کنیم و حاشیه نریم ...چون این بحث رو شما به دلایلی شخصی می کنید و گاها نمیشه ادامه داد ..
                          این انقلاب نه دلایلش قابل توجیه هست نه نتیجه و تبعاتش .. قابل دفاع ....حالا اینکه بعضی عوامل دست به دست هم دادند و این اتفاق رخ داد ..هم دلیل اثبات حقانیت این انقلاب نبود...کافی بود یکی ازین عوامل در بین نباشه و خیلی چیزا عوض بشه ...
                          حالا این دوست شما ...قرار بود از چی دفاع کنه و چی رو توضیح بده که قابل توجیه باشه ...برای نسل من وشما ...چه بسا الان هم برای خودش جای تعجب و تاسف باشه که چرا کار به اینجا کشیده
                          آخرین ویرایش توسط امیدازاد؛ 2023/12/09, 13:05.

نظر

• linux_linda
                            عضو فعال
                            • Jun 2014
                            • 3356

اگه خسرو گ...و...ه سرخی به قدرت میرسید جوری دارو دسته اینا آدم میکشتن که لنین از تو قبر براش درود میفرستاد

نظر

• b4city
                              عضو فعال
                              • Nov 2020
                              • 4129

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                              ارادتمندیم ...می دونید ..کجای کار این انقلاب ایراد داره ؟؟؟حالا خیلی خلاصه کنیم و حاشیه نریم ...چون این بحث رو شما به دلایلی شخصی می کنید و گاها نمیشه ادامه داد ..
                              این انقلاب نه دلایلش قابل توجیه هست نه نتیجه و تبعاتش .. قابل دفاع ....حالا اینکه بعضی عوامل دست به دست هم دادند و این اتفاق رخ داد ..هم دلیل اثبات حقانیت این انقلاب نبود...کافی بود یکی ازین عوامل در بین نباشه و خیلی چیزا عوض بشه ...
                              حالا این دوست شما ...قرار بود از چی دفاع کنه و چی رو توضیح بده که قابل توجیه باشه ...برای نسل من وشما ...چه بسا الان هم برای خودش جای تعجب و تاسف باشه که چرا کار به اینجا کشیده
                              همچنین ، لطف دارید
                              عذر میخوام اگر نقل قولی دیگر هم بوده و هنوز بی جواب مانده ، فعلا به همین بسنده میکنم تا بعد

خیر هرگز بحث شخصی سازی نیست . فقط نمونه و مثال است . دفاعی در کار نیست . بررسی همه حجانبه یک واقعه بزرگ تاریخی است چه خوشمون بیاد و چه نیاد . یک بخش از تاریخ ایران است و بررسی میشود
                              توضیحات داده میشه که اونطوری که شما فکر میکنید هم نیست فقط همین . نمیشه رگباری بشینی یقه گیری از گذشتگان کنی ( شمای نوعی را میگم نه الزاما شخص جناب عالی ) و اهانت های جور واجور و مسائلی حق به جانب و بعضا خود خواهانه و سایر مواردی که خوش بختانه جناب بی خبر و پور نیکدست اندازه کافی و به وضوح و با قلمی شیوا توضیح دادند و تکرارش ملال اور است ، و اخر کار هم از طرف کسانی که مشابه شما فکر نمیکنند دست شما درد نکنه و همینه که شما میفرمائیذ بشنوی و دقیقا این مورد را جناب بیخبر کامل و جامع توضیح دادند

در ضمن بارها گفته شده نبش قبر گذشته فقط زمانی سود مند است که چراغ راهی برای اینده باشد در غیر اینصورت هیچ منفعتی ندارد و نگاه به اینده باید سرلوحه کار باشد
                              غوطه وری در گذشته و چرا اینطور شد و نشد هیچ دردی درمان نخواهد کرد . و دوستانه از من به شما ... این روحیه تهاجمی و خصمانه را بکاهید . چون تعمیم پیدا میکنه در ارکان دیگر زندگی . روحیه تهاجمی و بکش بکش در شما دوزش بالاست و این جالب نیست و اصلا به شما نمیاد هر چند من که نمیشناسم شما را ، فقط مجازی حرف میزنیم ولی حسم میگه به شما نمیاد این روحیه تهاجمی در این حد ، صرف نظر از درستی یا نادرستی یا دلائل این موضوع . هر دلیل درست و نادرستی را بگذارید کنار چون فریبنده است . نظر من اینه ، این روحیه و نیت مخرب است از اون فاصله بگیرید بهتر است

دیگه کار کشیده ... چه باید کرد ؟ با فحش و دری وری و قضاوت های همواره حق به جانب فقط میتونیم دلخوش کاذبی برای خویش فراهم کنیم و دیگر هیچ ، بارها گفتم زندگی شخصی من ویران تر از شماست و دل خونین تر است
                              دوست من دفاعی از چیزی نکرده فقط دو برادرش بی دلیل و در اوج جوانی سینه کش قبرستون از وضعیت گل و بلبلی شدند که شما در همه حالتی از اون دفاع میکنید و مخالفانش را مدام و در هر حالتی مورد عنایت قرار میدید
                              این یقه گیری ها و حق با من است ها را باید گذاشت کنار هیچ فایده ای نداره برای هر گروه و جناحی از گذشته و حال

نظر

• امیدازاد
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 3768

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                                اگه خسرو گ...و...ه سرخی به قدرت میرسید جوری دارو دسته اینا آدم میکشتن که لنین از تو قبر براش درود میفرستاد
                                فقط اون نبود ...مثلا این موتلفه و مذهبی ها فکر می کنید بهتر بودن ؟..یا حتی اون روشنفکرانشون هم از هیچ خشونت نظری و توجیه خشونتی کوتاه نیامدن ...
                                اما دریغا که هنوز هم نسبت به برخوردی که با اینا شد اظهار تاسف و تالم میشه ...برخوردی که اینا پس از انقلاب با دیگران کردند خودش نشان داد شعارهای عوامفریبانه .. انساندوستانه و باورشون به حقوق بشر تا چه حد حقیقت داشت ...

نظر

در حال کار...
                                X