اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • b4city
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 4140

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

دیدم دوستی از دلایل حمله صدام به ایران و اغاز جنگ گفته و اینم تعمیم داده به مسائلی مرتبط با انقلاب . بله به انقلاب ربط داشت ولی نه به شکلی که شما گفتید و با انداختن توپ به زمین انقلابی ها که باید پیش بینی جنگ هم میکردند !!!
    انقلابی اگر نبود جنگی هم نبود این درست است
    هر چند اعدام سران ارتش و تسویه حسابها بی تاثیر نبود ولی دلیل اصلی جنگ چیز دیگری بود شاید دوستمون نمیدونند یا توجهی بهش ندارند

5 ماه قبل از اغاز جنگ دعوت از ارتش و مردم عراق برای سرنگونی صدام دلیل اصلی بود و موضوع صدور انقلاب . دیگه اینجاشو پیش بینی نکرده بودند و خداوکیلی و وجدانیش بی انصافی است که فکر کنید باید پیش بینی صدور انقلاب هم میکردند !!!

نظر

• afshinamin
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 4495

?مجید کاوه، وکیل مدافع جواد روحی، معترض زندانی که در شهریور سال جاری به صورت پرابهامی در زندان نوشهر جان خود را از دست داد، علت مرگ او را “عوارض ناشى از کاهش سطح هوشیارى در اثر تداخلات دارویى (اثر هم افزایى داروها) به دنبال تزریقات مکرر دارو توسط بهیار در بهدارى زندان ساعاتى پیش ازمرگ وى” عنوان کرد.

او افزود پرونده‌ای علیه رییس زندان نوشهر و بهیار با عنوان «قتل نفس» تشکیل شده.
      که البته اگر وکیل دستگیر نشود، این پرونده هم مختومه اعلام خواهد شد و بجایی نخواهد رسید !

نظر

• afshinamin
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 4495

اداره ملی استاندارد طالبان با انتشار پیامی در شبکه ایکس نوشت که ۸ تانکر بنزین به دلیل «بی‌کیفیت بودن سوخت» از طریق بندر نیمروز به ایران بازگردانده شدند. این اداره به تاجران هشدار داد که ورود کالاهای بی‌کیفیت به افغانستان پیگرد قانونی خواهد داشت.
        --------------
        به قله نزدیک شده ایم

نظر

• ریسعلی دلواری
          عضو فعال
          • Dec 2022
          • 1933

تشکر کردم اما نه
          یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• b4city
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 4140

در اصل توسط سعید سعیدی پست شده است View Post

برای مثال غلامحسین ساعدی! فردی که در مطب خودش با بعضی از مراجعینش رابطه جنسی برقرار میکر
            د. مثلا با همسر بکی از دوستان صمیمیش. یا فرد دروغ گویی مثل ال احمد که بعدا رنگ هم عوض کرد. یا فرد معلوم الحالی مثل شریعتی. خوب از چنین شخصیت هایی چه انتظاری میشه داشت. صرفا میشه پذیرفت که اینها معروف بودن. ولی نمیشه پذیرفت که اینها با چنین شخصیتهایی توان ایجاد تغییر در سبک حکمرانی در یک کشور رو داشته باشن.
            درود
            لطف میکنید در این مورد فکت و سندی معتبر ارائه بدید ؟
            اتفاقا برعکس ایشون در درمان بیماران بسیار خیر خواه بودند و مسائل مادی کمترین اهمیت براشون داشته

نامه عاشقانه دکتر ساعدی به معشوقه یا دلیل دستگیری توسط ساواک به دلیل همین چیزی که گفتید سند نیست
            در نامه به معشوقه خود بارها نام او را تکرار کرده و این هیچ دلیل مشخصی نیست که چنین اتهامی وارد باشد

بازداشت توسط ساواک هم برای کسی که گرایش چپ داشته و عضو کانون نویسندگان ایران بوده کاملا واضح است دلیلش سیاسی است وگرنه نباید ساواک دخالت میکرد
            اگر بنا به این نظریه پردازی ها باشد که گفته ها در مورد شخص شاه و بخصوص زمان زندگی با فوزیه هم بسیار است . دوران طلاقش از ثریا تا ازواج با فرح که زمانی طولانی هم بود جای خود
            حتی در مورد اشرف

گفته هائی از اردشیر زاهدی در مورد رابطه و فساد اخلاقی در ارتش شاهنشاهی در سطوح بالا تا حد همجنسی ، ولی انصاف به من میگه با همه نقد هائی که به قبل دارم ولی تا فکت و سند معتبر نباشد نمی پذیرم
            منصف باشیم و این مهم را تمرین کنیم این چیزی است که همواره خودم سعی در رعایت دارم و البته مدعی تمام و کمال به رعایت ان هم نیستم

نظر

• امیدازاد
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 3769

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
              و اما اشتی ملی که توقع داشتید اون موقع اعلام شود که اگر میشد خیلی هم عالی بود
              شما الان و در حال حاضر هر چند انقلابی در ایران در حال رخداد نیست که بگیم قرار است تا فلان تاریخ تغئیری جدی صورت گیرد ولی ایا موافقی اشتی ملی اعلام شود ؟ با روحیه ای که از شما میشناسم قطعا نیستی
              شاید بگی نه خب الان سرکوبها و برخوردها به حدی است که نمیشه بهش فکر کرد

همین الان در اپوزیسیون لنگ در هوای خارج از کشور ( منظورم از نظر گسیختگی و اختلافات است ) ، که یکیش اقای پهلوی باشه ، ایشون دیروزم عرض کردم در حال حاضر به نتایجی رسیده که سالها قبل نرسیده بود ، بدش نمیاد از خشونت کلامی و عملی دوری کند و سعی هم میکند دمکرات عمل کند و خدائیش هم خیلی موارد عمل میکند اگر طرفداراش اجازه بدهند که خیلی جاها هم اجازه نمیدهند !!!

ولی هر کجا از یه چیزی شبیه به اشتی ملی یا تا حد کمی نزدیک به این موضوع میگه حمله ها بهش شروع میشه و اتفاقا بیشتز از سوی طرفداراش هستند و عمدتا پادشاهی دوستان که نهههه چرا اینو گفتی تا جائی که حتی اتهامات دیگری هم مطرح میشه
              همین موردی که ایشون گفته بود با حمله نظامی موافق نیستم یکیش ...
              بحث فقط ایشون هم نیست . هر کسی باشه ، خارج و داخل ، هر کی کوچک ترین حرفی مبنی بر رنگ و بوئی در این ارتباط بزند حمله ها و انگ ها و برچسب ها شروع میشه تا حدی که مثلا خانم محمدی فلان سال قبل ، عکس با دختر رفسنجانی گرفته و این فلانه !!!

چند ماه قبل از پرهیز از خشونت گفتم و نه الزاما مرتبط با وضعیت فعلی ، بیشتر منظورم خشونت کلامی بود و در ارتباط با انقلابی ها هم بود ، بلافاصله حمله شد و انگ خوردم
              نه دادگاهی برقرار است و نه من و شما قاضی ، ولی قضاوت کار ساده ای نیست هر چند به وقت لزومش درجا قاضی میشیم و دادستان هم بی نیاز است و حکم را در جا صادر میکنیم
              سلام و شب بخیر..
              البته حدس می زنم خطابتون با من باشه ...صحیح می فرمایید ..ما که شان و نقش قضایی نداریم !!ولی حداقل در مقام نظر که می توانیم ؟؟دیگه پنجاه سال قبل اون نسل در عالم واقعیت به هردلیلی زدن گذشته و آینده نسل های بعد رو نابود کردند!! حق سوال که داریم ؟؟می فرمایید هنوز هم حق نداریم رو کاغذ و صفحه مانیتور نقدشون کنیم ؟؟

دیگه بعد گذشت چهار پنج دهه از این ماجرا بیشتر ابهام های قضیه دارد روشن میشود و معلوم میشود که هر کسی کجای این قضایا بوده است ...
              دیگر حال به هر دلیلی نخواهیم این هارا بپذیریم ...خودش یک بحث دیگر هست ..ولی دیگه گذشت زمان نشان داد که حدود نقش و تاثیر و برنامه افراد چه بوده ...و تصمیماتشان چه تبعاتی داشته ..دیگه راحت تر میشه ارزیابی کرد عملکردشون رو
              دیگه اگر قرار باشه عملکرد اینا رو نقد و ارزیابی نکنیم به طریق اولی نباید عملکرد نظام سابق رو هم نقد کنیم ..
              همین توجیهاتی که در باب دفاع و برائت اینا صادر کردید رو هم میشه به نحوی در باب ارزیابی نظام سابق هم به کار برد وکلا موضوع کان لم یکن میشه ...

نظر

• امیدازاد
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 3769

و اما اشتی ملی که توقع داشتید اون موقع اعلام شود که اگر میشد خیلی هم عالی بود
                شما الان و در حال حاضر هر چند انقلابی در ایران در حال رخداد نیست که بگیم قرار است تا فلان تاریخ تغئیری جدی صورت گیرد ولی ایا موافقی اشتی ملی اعلام شود ؟ با روحیه ای که از شما میشناسم قطعا نیستی
                شاید بگی نه خب الان سرکوبها و برخوردها به حدی است که نمیشه بهش فکر کرد

همین الان در اپوزیسیون لنگ در هوای خارج از کشور ( منظورم از نظر گسیختگی و اختلافات است ) ، که یکیش اقای پهلوی باشه ، ایشون دیروزم عرض کردم در حال حاضر به نتایجی رسیده که سالها قبل نرسیده بود ، بدش نمیاد از خشونت کلامی و عملی دوری کند و سعی هم میکند دمکرات عمل کند و خدائیش هم خیلی موارد عمل میکند اگر طرفداراش اجازه بدهند که خیلی جاها هم اجازه نمیدهند !!!

ولی هر کجا از یه چیزی شبیه به اشتی ملی یا تا حد کمی نزدیک به این موضوع میگه حمله ها بهش شروع میشه و اتفاقا بیشتز از سوی طرفداراش هستند و عمدتا پادشاهی دوستان که نهههه چرا اینو گفتی تا جائی که حتی اتهامات دیگری هم مطرح میشه
                همین موردی که ایشون گفته بود با حمله نظامی موافق نیستم یکیش ...
                بحث فقط ایشون هم نیست . هر کسی باشه ، خارج و داخل ، هر کی کوچک ترین حرفی مبنی بر رنگ و بوئی در این ارتباط بزند حمله ها و انگ ها و برچسب ها شروع میشه تا حدی که مثلا خانم محمدی فلان سال قبل ، عکس با دختر رفسنجانی گرفته و این فلانه !!!

چند ماه قبل از پرهیز از خشونت گفتم و نه الزاما مرتبط با وضعیت فعلی ، بیشتر منظورم خشونت کلامی بود و در ارتباط با انقلابی ها هم بود ، بلافاصله حمله شد و انگ خوردم
                نه دادگاهی برقرار است و نه من و شما قاضی ، ولی قضاوت کار ساده ای نیست هر چند به وقت لزومش درجا قاضی میشیم و دادستان هم بی نیاز است و حکم را در جا صادر میکنیم
                اما درباب آشتی ملی .....
                نمیدونم چرا حس می کنم هرجا که ایجاب کند شرایط اون موقع رو با الان انطباق میدید و هرجا هم که ایجاب کند نه ...
                این که گاها از شدت خشونت و شکنجه و سرکوب در اون دوره شکایت می کنید و اگر کسی در این مورد نظر دیگری غیر از نظر شما داشت ...حکم صادر می کنید که پس شما هم نباید به خشونت و فشار فعلی حاکمیت معترض باشید !!ودرغیر این صورت شما هم قاتل و جانی و نمیدانم چه و چه هستید لابد !!
                حالا بینی و بین اله ..شما روش و عملکرد این دو نظام رو با هم یکسان و قابل قیاس می پندارید ؟؟
                معترضین و مخالفین فعلی نظام آیا یک صدم اقدامات مخرب و خشونت آمیز چپ ها و مذهبی های اون دوره رو مرتکب شدن ؟؟
                نظام فعلی ..یک صدم اون تساهل و گذشتی رو که رژیم سابق دربرابر معترضین داشت رو داره اساسا ؟؟
                دیگه اساسا نظام سابق چیکار باید می کرد با اینا ..دیگه وقتی در یک سیستم‌قضایی بسیار مستقل تر از دوره فعلی محاکمه میشدن ..قوانین حقوقی و مدنی در باب تفکیک زندانیان وبیشتر قوانین خاص جرایم سیاسی در باب این ها اعمال میشد ...از حقوق اجتماعی محروم نمیشدن ..خانواده هاشون تحت فشار قرار نمی گرفتن ..به خانواده هاشون بی حرمتی نمیشد ....حق ادامه تحصیل و استخدام و انتخاب شغل و محل زندگی رو کماکان داشتن ..تا حد ممکن ..دوره حبس و مجازاتشون تعدیل میشد ...
                دیگه زندانی کردن اینا که تنها راه چاره بود...دیگه طرف علنا اسلحه برداشته تحت عنوان مذهب یا خلق و وکارگر و این جور مسایل کشت و کشتار راه انداخته یا در همچی جمع هایی حاضر بوده رو باید چیکارش می کردن ؟؟؟ دیگه معلومه اینا برای مظلوم نمایی و جوسازی .شروع کنند راجع به مثلا پنکه و خرس داستان سازی بکنن ..که مثلا خودشون رو قهرمان نشون بدن ...
                لطفا وقتی قربانیان و سیستم سابق رو با قربانیان و سیستم فعلی مقایسه می کنید ..شرایط فعلی رو هم در نظر داشته باشید و این گونه راحت ارزش خون و کرامت انسانی قربانیان این سیستم رو پایین نیارید...که بگید بله چون این ها مثلا عملکرد شاه در برخورد با مخالفینش رو تایید می کردن پس دیکه اگر مشابه همچی برخوردی باهاشون بشه حق اعتراض نباید داشته باشند..
                حالا ما کاره ای نیستیم ..معلوم هم نیست آینده به چه سمت و سویی برود ولی اکر شما از خشونت احتمالی در فردای ..تغییرات در ایران هراسان و بیمناک هستید به یاد بیارید که چگونه از آن خشونت های انقلابی و عوامل آن به نحوی قبح زدایی ..و ان را توجیه کردید ...
                آخرین ویرایش توسط امیدازاد؛ 2023/12/10, 01:12.

نظر

• b4city
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 4140

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                  سلام و شب بخیر..
                  البته حدس می زنم خطابتون با من باشه ...صحیح می فرمایید ..ما که شان و نقش قضایی نداریم !!ولی حداقل در مقام نظر که می توانیم ؟؟دیگه پنجاه سال قبل اون نسل در عالم واقعیت به هردلیلی زدن گذشته و آینده نسل های بعد رو نابود کردند!! حق سوال که داریم ؟؟می فرمایید هنوز هم حق نداریم رو کاغذ و صفحه مانیتور نقدشون کنیم ؟؟

دیگه بعد گذشت چهار پنج دهه از این ماجرا بیشتر ابهام های قضیه دارد روشن میشود و معلوم میشود که هر کسی کجای این قضایا بوده است ...
                  دیگر حال به هر دلیلی نخواهیم این هارا بپذیریم ...خودش یک بحث دیگر هست ..ولی دیگه گذشت زمان نشان داد که حدود نقش و تاثیر و برنامه افراد چه بوده ...و تصمیماتشان چه تبعاتی داشته ..دیگه راحت تر میشه ارزیابی کرد عملکردشون رو
                  دیگه اگر قرار باشه عملکرد اینا رو نقد و ارزیابی نکنیم به طریق اولی نباید عملکرد نظام سابق رو هم نقد کنیم ..
                  همین توجیهاتی که در باب دفاع و برائت اینا صادر کردید رو هم میشه به نحوی در باب ارزیابی نظام سابق هم به کار برد وکلا موضوع کان لم یکن میشه ...
                  درود و شب بخیر
                  بله با شما بودم
                  ای بابا باز برگشتیم خونه اول ، حس میکنم جناب پور نیکدست نیک متوجه شد بحث در این فضا چقدر سخت است و رفت .... در همین اندک زمان بارها مجبور شد هی بگه من کی اینو گفتم و مدام توضیح و .... کلافه کننده میشه این کار ، چقدر تاکید داشت موضوعی را بی جهت تعمیم ندیدم به جای بی ربط

کجا گفتم حق ندارید ؟ دقیقا در این کامنت کجاش و به چه مفهومی حق ندارید یا نظر ندید !!!!! شما ماشالا مدتهاست دارید رو همین فرمون مینویسید من اصلا بگذار راحتت کنم ، بلانسبت بقیه ، خر کی باشم بگم حق نداری ؟ مگه برای قبلی هاش و اون حجم از توهین ها من حق مشخص کردم که حالا مشخص کنم ؟

از انصاف در قضاوت ها دارم میگم و یه خروار دیگه ، ظهر کلی حرف زدم قبلا هم گفته بودم ، صرفا با حس دوستانه و برای ارامش اعصاب و سایر مسائل برای خودتون . از زندگی خودم گفتم و و و و ....

جناب پورنیکدست گفت قبلا در سایتی فعال بوده و ... بعدها عده ای از اونور بهش نزدیک شدند و همگرائی ... ولی گویا اینجا فایده نداره ، مکان بسیار متفاوتی است

فرافکنی کردید در این کامنت و جواب مشخصی به اصل موضوع و اشتی ملی ندادید . شما گفتید چرا انقلابی ها به اشتی ملی فکر نکردند و منم قیاس کردم ، منظورم هرگز به دفاع و برائت نبود خدای بزرگ چطور اینطور برداشت کردی /:.ohno-smiley.:/
                  دوست عزیز اکنده از کینه و نفرتید و هیچ انصافی هم در گفته هاتون نمی بینم ، سوزنتون گیر کرده رو ملتی را بدبخت کردند و یه سری حرفهای تکراری همین و بس
                  معتقد به دمکراسی هم نیستید ، بحث سخت است ، کلا در فضای مجازی بحث سخت و بیهوده است و اتمامش را همینجا اعلام میکنم و منم تا وقتی دیگر و شاید هیچ وقت شما و دیگر دوستان را تنها میگذارم . البته نه بخاطر این کامنت شما یا شخص شما اصلا اینطور فکر نکنید

حالا به قول معروف راست و حسینی
                  اصلا همه حرفهای شما درست . من تسلیم میشم اینو جدی میگم . چیکار باید کرد ؟ البته جوابی انتظار ندارم چون نمیخوام دیگه ادامه بدم
                  اقا من اشتباه میکنم 100% شما درست میگید و حق قطعی با شما . یه مشت لجن و گ...وه انقلاب کردند که به قول شما شاه باید یه رئیس خشن و همچین تند و تیز میگذاشت ساواک و با مشت اهنین دک و پوز و بالا و پائین همه را صاف میکرد در حد لالیگا خیلی بدتر از اونی که بود ، همه را باید میریخت دریاچه ارومیه ولی نریخت و سایر موارد ، خاشقچی را خوب کشتند و لازم بود ... و جالب است شما با چنین روحیه ای تند و خشن انتظار اشتی ملی از انقلابی ها دارید /:.negaran.:/

بشین با خودت یکم فکر کن الان یه طرفدار حکومت یا نیمه طرفدار یا قشر خاکستری چنین نظراتی را بخونه چه فکری با خودش میکنه ؟ یکی از دلایلی که قشر بزرگی از جامعه در عین نارضایتی بسیار حاضر به اعتراض خیابانی نیستند و محافظه کارانه به همین وضعیت رضایت داده و میزان نارضایتی ها با جمعیت معترض خیابانی نمیخونه همین ترس از خشونت های کلامی در حد بالاست . البته یکیش اینه
                  پیچش مو داره داستان عزیز دل برادر . یه عده نمیگیرند موضوع را و به من اتهام میزنند که من ادعای همه چیز دانی دارم !!!

انقلابی ها یه سریشون داخل هستند هنوز ، منظورم به دولتی ها و منصبی ها نیست ، اونائی که کاره ای هم نیستند و حتی الان در دسته مخالف محسوب میشن
                  یه سری هم خارج
                  فراخوانی چیزی بدیم همه را یک جا جمع کنیم پودرشون کنیم ؟ اتاق گازی اره برقی چیزی
                  مرده ها هم به استخوناشون یه حالی بدیم

من از شما و هر انکسی فکر میکنه رو اعصابش بودم عذر خواهی میکنم و برای بار چندم بار فروم نویسی و بخصوص این فروم را ترک میکنم

هیج دلخوری از احدی هم ندارم
                  قربون شکل ماه همگی /:.rolleyessmileyani

نظر

• b4city
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 4140

عذر میخوام الان که کامنت بالا را ارسال کردم دیدم کامنت دیگری در حین نوشتن من ارسال کردید
                    خسته ام از بحث و بی لزوم می بینم . عذرم را بپذیر
                    تفاوت هائی که گفتی را قبول دارم
                    کرامت قربانیان را پائین نیاوردم . اخه چرا اینقد بد قضاوت میکنی

کاش از اول نیامده بودم این سایت در طول زندگیم این حجم بی عدالتی ندیده بودم خیلی بد قضاوت میکنید خیلی بددددددددددددددد خیلی بدددددددددددددددددددددددددددددددد شماها دیگه کی هستید
                    نیستم دیگه لطف کنید از من کامنتی بالا نبارید

خدا حافظ
                    آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2023/12/10, 01:37.

نظر

• علیرضا۱۲۳
                      عضو فعال
                      • Sep 2022
                      • 2774

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                      این چیزی که کاملا مشخص هست...اینکه جنگ ایران و عراق پیشبینی می‌شده در صورت تضعیف ایران...این هم روایت ناخدا صمدی از قبل از انقلاب...جایی که میگه ارتش عراق یک روز بیشتر فرصت نداشت...و میگه لشکر زرهی اهواز به تنهایی جلو لشکر عراق ایستادگی میکرد!!!
                      اونوقت اینها چیکار میکردند...رفتند پول از قزاقی اجنبی گرفتند...اونوقت اینها چیکار کردند...ربیعی رو گذاشتند سینه دیوار تیربارانش کردند...و هزاران جنایت در قبال اون ارتش غرور آفرین !!!

نظر

• ریسعلی دلواری
                        عضو فعال
                        • Dec 2022
                        • 1933

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                        یک روز کار نکنیم در دنیا تروریسم وجود ندارد/.:biggrinsmiley.:/
                        سلام و ارادت

با عرض ادب و احترام

ایران و ایرانی مهد اخلاق معرفت پیشرفت آبادانی و خیر خواهی بوده و بعد از این خواهد بود

تشكر كردم اما با این طرز فكر به شدت مخالفم

بنده حقیر دل این كه ارزنی از دهان مورچه ای بگیرم را ندارم

آنها كه بنده را ازنزدیك دیده اند می دانند

اما با اهمین نگرش
                        احدی یا كشوری به كشورم حمله كند
                        حتی شده با پای برهنه چنان بلای به سر متجاوز می آورم كه هیتلر و چنگیز دراكولا و .............................. از قبر بیایند بیرون بهم تعظیم كنند

ما با آخودند ها اختلاف داریم با دزدان مسئله داریم با اختلاسگران تعارف نداریم

اما تو را به خدا خودمان به خودمان نسبتهای ناشایست ندهیم والسلام

نظر

• Bikhabar
                          ستاره‌دار(22)
                          • Sep 2020
                          • 1190

درود و شب بخیر
                          ...
                          متاسفانه درست می‌فرمایید و طرز فکر‌های اینچنینی مانع از شکل‌گیری اتحاد و انسجام در آحاد مردم میشه .. و نه تنها هیچ تاثیر مثبتی نداره .. بلکه بسیار مخرب هست .. این افراد خواسته یا ناخواسته دقیقا برای حکومت فعلی کار می‌کنند و بخشی تاثیرگذار از لشکر ج.ا. هستند ..

همان‌طور که قبلا گفتم چیزی که بیش از همه در حال حاضر اهمیت داره .. اتحاد بین مردمه .. و این افراد در جهت عکس عمل می‌کنند .. و در جهت خواسته‌های حکومت حرکت می‌کنند

من حتی در حالت بدبینانه .. ممکنه برخی از این‌ها رو مزدوران نظام بدونم!! .. چون قطعا حمایت مستقیم از نظام هیچ سودی برای اون نخواهد داشت .. و احتمالا نظام هم به خوبی این رو فهمیده و درک کرده .. و از شیوه‌های دیگر برای ایجاد تفرقه و چند دستگی استفاده میکنه

از نظر من در مورد هر کامنتی که باعث دلسردی گروهی از مردم بشه .. باید هشیار بود .. و به دید شک به اون نگریست .. امیدوارم انقدر عاقل باشیم و بفهمیم .. که مزدور حرفه‌ای نظام نمیاد فریاد بزنه و خودش رو معرفی کنه

نظر

• علیرضا۱۲۳
                            عضو فعال
                            • Sep 2022
                            • 2774

/:.yead.:/

نظر

• ریسعلی دلواری
                              عضو فعال
                              • Dec 2022
                              • 1933

پی گیر افشای فساد در شركت صنعتی دریاایی ایران خصدرا هستم

رقم فساد می تونه دهان ها رو از تعجب در حد سكته باز كنه

هلدینگ یاس رقم می تونه بالای 120 میلیارد دلار باشه

نظر

• امیدازاد
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 3769

درود و شب بخیر
                                بله با شما بودم
                                ای بابا باز برگشتیم خونه اول ، حس میکنم جناب پور نیکدست نیک متوجه شد بحث در این فضا چقدر سخت است و رفت .... در همین اندک زمان بارها مجبور شد هی بگه من کی اینو گفتم و مدام توضیح و .... کلافه کننده میشه این کار ، چقدر تاکید داشت موضوعی را بی جهت تعمیم ندیدم به جای بی ربط

کجا گفتم حق ندارید ؟ دقیقا در این کامنت کجاش و به چه مفهومی حق ندارید یا نظر ندید !!!!! شما ماشالا مدتهاست دارید رو همین فرمون مینویسید من اصلا بگذار راحتت کنم ، بلانسبت بقیه ، خر کی باشم بگم حق نداری ؟ مگه برای قبلی هاش و اون حجم از توهین ها من حق مشخص کردم که حالا مشخص کنم ؟

از انصاف در قضاوت ها دارم میگم و یه خروار دیگه ، ظهر کلی حرف زدم قبلا هم گفته بودم ، صرفا با حس دوستانه و برای ارامش اعصاب و سایر مسائل برای خودتون . از زندگی خودم گفتم و و و و ....

جناب پورنیکدست گفت قبلا در سایتی فعال بوده و ... بعدها عده ای از اونور بهش نزدیک شدند و همگرائی ... ولی گویا اینجا فایده نداره ، مکان بسیار متفاوتی است

فرافکنی کردید در این کامنت و جواب مشخصی به اصل موضوع و اشتی ملی ندادید . شما گفتید چرا انقلابی ها به اشتی ملی فکر نکردند و منم قیاس کردم ، منظورم هرگز به دفاع و برائت نبود خدای بزرگ چطور اینطور برداشت کردی /:.ohno-smiley.:/
                                دوست عزیز اکنده از کینه و نفرتید و هیچ انصافی هم در گفته هاتون نمی بینم ، سوزنتون گیر کرده رو ملتی را بدبخت کردند و یه سری حرفهای تکراری همین و بس
                                معتقد به دمکراسی هم نیستید ، بحث سخت است ، کلا در فضای مجازی بحث سخت و بیهوده است و اتمامش را همینجا اعلام میکنم و منم تا وقتی دیگر و شاید هیچ وقت شما و دیگر دوستان را تنها میگذارم . البته نه بخاطر این کامنت شما یا شخص شما اصلا اینطور فکر نکنید

حالا به قول معروف راست و حسینی
                                اصلا همه حرفهای شما درست . من تسلیم میشم اینو جدی میگم . چیکار باید کرد ؟ البته جوابی انتظار ندارم چون نمیخوام دیگه ادامه بدم
                                اقا من اشتباه میکنم 100% شما درست میگید و حق قطعی با شما . یه مشت لجن و گ...وه انقلاب کردند که به قول شما شاه باید یه رئیس خشن و همچین تند و تیز میگذاشت ساواک و با مشت اهنین دک و پوز و بالا و پائین همه را صاف میکرد در حد لالیگا خیلی بدتر از اونی که بود ، همه را باید میریخت دریاچه ارومیه ولی نریخت و سایر موارد ، خاشقچی را خوب کشتند و لازم بود ... و جالب است شما با چنین روحیه ای تند و خشن انتظار اشتی ملی از انقلابی ها دارید /:.negaran.:/

بشین با خودت یکم فکر کن الان یه طرفدار حکومت یا نیمه طرفدار یا قشر خاکستری چنین نظراتی را بخونه چه فکری با خودش میکنه ؟ یکی از دلایلی که قشر بزرگی از جامعه در عین نارضایتی بسیار حاضر به اعتراض خیابانی نیستند و محافظه کارانه به همین وضعیت رضایت داده و میزان نارضایتی ها با جمعیت معترض خیابانی نمیخونه همین ترس از خشونت های کلامی در حد بالاست . البته یکیش اینه
                                پیچش مو داره داستان عزیز دل برادر . یه عده نمیگیرند موضوع را و به من اتهام میزنند که من ادعای همه چیز دانی دارم !!!

انقلابی ها یه سریشون داخل هستند هنوز ، منظورم به دولتی ها و منصبی ها نیست ، اونائی که کاره ای هم نیستند و حتی الان در دسته مخالف محسوب میشن
                                یه سری هم خارج
                                فراخوانی چیزی بدیم همه را یک جا جمع کنیم پودرشون کنیم ؟ اتاق گازی اره برقی چیزی
                                مرده ها هم به استخوناشون یه حالی بدیم

من از شما و هر انکسی فکر میکنه رو اعصابش بودم عذر خواهی میکنم و برای بار چندم بار فروم نویسی و بخصوص این فروم را ترک میکنم

...سلام..
                                نه آقا اجازه بده ما تسلیم بشیم ..دیگه انگ و برچسبی نمونده به مابچسبونی ..احتمالا فردا پس فردا زودیاک هم بشیم !!
                                حالا دیگه داشتیم بحث می کردیم ...ما که نه کاره ای هستیم ..نه اساسا به غیر از اون کمتر از انگشتان دست خواننده و لایک کننده داریم ..
                                این صحبتایی که شد که صرفا نظر وبرداشت خود من نیست ...برید ببینید در عالم واقع ودر فضای واقعی جامعه اگر افراد مجال صحبت داشته باشند ببینید برداشت چنددرصدشون از انقلاب و دوره قبلی با برداشت و خوانش شما سازگار و همسو هست ؟؟
                                چرا نمیخواهید ببینید که ریشه این نفرت و خشونت نسبت به عملکرد این انقلاب و عواملش و نسل قبلی از کجا میاد ؟؟
                                چرا منکر این هستید که این روایت های غالب و توصیف هاییی که از انقلاب و دوره قبلی میشه ..خریدار نداره و نمیتونه نسل جدید رو اقناع کنه ؟
                                چرا نمیخواهید بپذیرید ..الان برداشت غالب نسل جدید و چه بسا همون انقلابی هم این هست که اون اقدام اشتباه بود و ضرورتی نداشت ..و چه چیزی این انقلاب به ما داد که شاه نداده بود و ارزش یک قرن قهقرا را داشت؟؟
                                وکلی چراهای ازین دست ....
                                این‌مردم عصبانی هستن ..ناامید هستن ...ناکام هستن ..به دلایلی که خودتون بهتر میدونید و به ریشه های اصلی اون هم اگاهید ..
                                من هم از صمیم قلب ارزو می کنم یه شب بخوابیم و فردا صبحش ..همه چی اون طور که شما می گی ..یه انتقال مسالمت امیز قدرت صورت بگیره ...همه چی گل و بلبل بشه ...اما
                                "با این همه رسوایی چه بخشایشی "این تخمی هست که خود انقلاب و انقلابیون کاشتند ...ولاجرم زمانی ثمر خواهد داد....

نظر

در حال کار...
                                X