اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ریسعلی دلواری
    عضو فعال
    • Dec 2022
    • 1936

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
    ? هشدار کارشناس صنعت گاز ایران: در آینده در تامین یک‌دهم نیاز گازی کشور هم ناتوان خواهیم بود

منصور دفتریان، رئیس انجمن مهندسی گاز ایران، روز شنبه ۱۹ آذرماه در گفت‌وگو با خبرگزاری انتخاب هشدار داد که با ادامه سیاست‌های فعلی، در آینده‌ای نزدیک توانایی ایران در استخراج گاز طبیعی به اندازه یک‌دهم گاز مورد نیاز در داخل کشور هم نخواهد بود و کشورهای همسایه مخازن مشترک گازی با ایران را خالی خواهند کرد.

این درحالی است که مالک شریعتی، عضو کمسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، روز ۲۱ آبان امسال و با استناد به نامه‌ای از یک مدیر وزارت #نفت ایران، افشا کرده بود که وزارت نفت نمی‌داند روزانه ۴ هزار تن گاز مایع استخراج شده در کشور کجا می‌رود و از سرنوشت آن بی‌اطلاع است.

indypersian (https://www.independentpersian.com/node/375796/)
    @mamlekate
    --------------
    رهبر انقلاب اسلامی:

به قله‌ها نزدیک شده‌ایم، امروز روز خسته شدن و ناامیدی نیست
    در قله چای دبش می چسبه صد رحمت به كره شمالی
    یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• abdollah000
      عضو فعال
      • Apr 2022
      • 1492

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
      ...سلام..
      نه آقا اجازه بده ما تسلیم بشیم ..دیگه انگ و برچسبی نمونده به مابچسبونی ..احتمالا فردا پس فردا زودیاک هم بشیم !!
      حالا دیگه داشتیم بحث می کردیم ...ما که نه کاره ای هستیم ..نه اساسا به غیر از اون کمتر از انگشتان دست خواننده و لایک کننده داریم ..
      این صحبتایی که شد که صرفا نظر وبرداشت خود من نیست ...برید ببینید در عالم واقع ودر فضای واقعی جامعه اگر افراد مجال صحبت داشته باشند ببینید برداشت چنددرصدشون از انقلاب و دوره قبلی با برداشت و خوانش شما سازگار و همسو هست ؟؟
      چرا نمیخواهید ببینید که ریشه این نفرت و خشونت نسبت به عملکرد این انقلاب و عواملش و نسل قبلی از کجا میاد ؟؟
      چرا منکر این هستید که این روایت های غالب و توصیف هاییی که از انقلاب و دوره قبلی میشه ..خریدار نداره و نمیتونه نسل جدید رو اقناع کنه ؟
      چرا نمیخواهید بپذیرید ..الان برداشت غالب نسل جدید و چه بسا همون انقلابی هم این هست که اون اقدام اشتباه بود و ضرورتی نداشت ..و چه چیزی این انقلاب به ما داد که شاه نداده بود و ارزش یک قرن قهقرا را داشت؟؟
      وکلی چراهای ازین دست ....
      این‌مردم عصبانی هستن ..ناامید هستن ...ناکام هستن ..به دلایلی که خودتون بهتر میدونید و به ریشه های اصلی اون هم اگاهید ..
      من هم از صمیم قلب ارزو می کنم یه شب بخوابیم و فردا صبحش ..همه چی اون طور که شما می گی ..یه انتقال مسالمت امیز قدرت صورت بگیره ...همه چی گل و بلبل بشه ...اما
      "با این همه رسوایی چه بخشایشی "این تخمی هست که خود انقلاب و انقلابیون کاشتند ...ولاجرم زمانی ثمر خواهد داد....
      درود
      همه دوستان نظرات شخصی خودشون رو بیان میکنن
      کسی عقل کل نیست
      یک محیط دوستانه برای بحث عقاید مخالف و موافق
      اما کسی که نمیتونه با تاریخ بجنگه و بگه تاریخ هم اشتباه میکنه
      قبل از انفلاب اگر دسته بندی کنیم که کدوم احزاب بیشتر باعث بدبختی ایران شدن قطعا جایزه اول رو به چپها میشه داد
      بزرگ تا کوچیکشون
      مذهبی ها به عبارتی موتلفه فقط در مساجد زر زر میکردن وسلام
      مجاهدین فقط افکار مسلحانه داشت و مردم چه قبل و چه بعد از این گروه نفرت داشتن
      اما چپها
      درست از بیسوادی و جهل عده ای از پدران ما سو استفاده کردن و به اسم عدالت ...قشر زحمتکش و از این دست چرندیات
      من تعجب میکنم بعضی ها اینقدر تعصب به چپ دارن
      عباس میلانی مغزشون میگه ما اشتباه کردیم
      فقط مونده همینجا دوستان بگن عباس میلانی هم اشتباه میکنه
      فرخ نگهدار انگل زاده در حضور امیر طاهری میگه ظریف بهترین وزیر خارجه هست
      امیر طاهری هم گفت اگر دوستان چپ شما غیر از این اعتقاد داشته باشن باید شک کرد
      یعنی شما چپها کشور رو به سیاهی و لجن کشیدید جمهوری اسلامی دستش درد نکنه نابودتون کرده بازم دستمال بدست هستید
      برادر من بلوک شرق که سردسته همشون لهستان بود یا آلمان شرقی همه به بن بست رسیدن
      بعد عده ای دنبال این یارو براهنی یا تیراهنی هستن که ادعا میکنه از پنکه اویزون شده تجاوز بهش کردن.......داداش براهنی.. باجناقیون با اون تبحرشون رو پنکه نمیتونن کاری کنن
      .نوری زاده میگفت براهنی مثل سگ دروغ میگه

راستی این حزب یا گروه برای چی خارج فعالیت میکنن؟
      فکر این هست دوباره برگردن ایران یک گنده 45 ساله دیگه بزنن
      دنیا چپ رو بوسید گذاشت کنار
      تو ایران که دیگه اسمش میاد تهوع اور میشه
      آخرین ویرایش توسط abdollah000؛ 2023/12/10, 10:11.

نظر

• Davar
        Banned
        • May 2017
        • 3132

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
        متاسفانه درست می‌فرمایید و طرز فکر‌های اینچنینی مانع از شکل‌گیری اتحاد و انسجام در آحاد مردم میشه .. و نه تنها هیچ تاثیر مثبتی نداره .. بلکه بسیار مخرب هست .. این افراد خواسته یا ناخواسته دقیقا برای حکومت فعلی کار می‌کنند و بخشی تاثیرگذار از لشکر ج.ا. هستند ..

همان‌طور که قبلا گفتم چیزی که بیش از همه در حال حاضر اهمیت داره .. اتحاد بین مردمه .. و این افراد در جهت عکس عمل می‌کنند .. و در جهت خواسته‌های حکومت حرکت می‌کنند

من حتی در حالت بدبینانه .. ممکنه برخی از این‌ها رو مزدوران نظام بدونم!! .. چون قطعا حمایت مستقیم از نظام هیچ سودی برای اون نخواهد داشت .. و احتمالا نظام هم به خوبی این رو فهمیده و درک کرده .. و از شیوه‌های دیگر برای ایجاد تفرقه و چند دستگی استفاده میکنه

از نظر من در مورد هر کامنتی که باعث دلسردی گروهی از مردم بشه .. باید هشیار بود .. و به دید شک به اون نگریست .. امیدوارم انقدر عاقل باشیم و بفهمیم .. که مزدور حرفه‌ای نظام نمیاد فریاد بزنه و خودش رو معرفی کنه
        جناب بیخبر گاهی اوقات چنان باخبرید که باید چندین بار پستهاتون رو خوند تا فهمید چه خبره!!
        و گاهی اوقات واقعا بیخبرید!!! مثل همین مورد اخیر

سالهای زیادی از وقایع سال 57 و قبل از اون نگذشته اینجور تحریف میکنن
        تروریستهای مجاهد و احمقهای چپی رو به عنوان روشنفکران!!!! جا میزنن
        لیست بلند بالایی از ادیبان و شعرا و متفکرین می نویسند ولی نمیگن که اینها هیچ کاره بودند و قدرتی نداشتند که تغییرات یا اصلاحات درست رو انجام بدهند ولی به اسم اینها جانیانی به قدرت رسیدن و وطن رو به آتش کشیدند
        از یه احمقی به اسم براهنی قهرمان و شاعر می سازند ولی نمیگن که این شیاد یه دروغگوی تمام عیار بوده
        از تروریستی به اسم گوه سرخی قهرمان بسازن
        واسه همین تروریست، شخصی مثل سیاوش قمیشی یا داریوش ترانه میخونن و معترض هستند که چرا ساواک باما برخورد کرده و مجبورمون کرده که شعر رو عوض کنیم و به جای "گل سرخ نازنینم" بگیم "گل یاس نازنینم "

یعنی سکوت بکنیم و این ارازل و اوباش چپی که آتیش به وطن زدند رو رسواشون نکنیم! چون اتحاد ملی شکل نمیگیره؟
        این چه اتحادیه که با دروغ و سیاه نمایی گذشته حاصل خواهد شد؟
        گذشته رو عمدا سیاه میکنن واسه اینکه از جنایاتی که انجام دادن می ترسن از دروغهایی که گفتند می ترسن
        خودشون رو از این نظام کاملا چپ، مبرا می دونن در صورتی که این نظام زائیده تفکرات چپی هستش
        حاصل تفکرات همان لیست کذایی روشنفکران! هستش منتها با پوشش مذهبی
        دم به دقه هم قهر و ناز و من رفتم دیگه نیستم ولی باز هم .... کی بود منو صدا کرد.
        اوجب واجبات و خط قرمز وطنه حالا شما یا باخبری یا سرداری یا عبدالله یا افشین....
        هر کی میخوای باش، مهم نیست، چون هرچی هستی واسه خودتی.

نظر

• امیدازاد
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 3769

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
          درود
          همه دوستان نظرات شخصی خودشون رو بیان میکنن
          کسی عقل کل نیست
          یک محیط دوستانه برای بحث عقاید مخالف و موافق
          اما کسی که نمیتونه با تاریخ بجنگه و بگه تاریخ هم اشتباه میکنه
          قبل از انفلاب اگر دسته بندی کنیم که کدوم احزاب بیشتر باعث بدبختی ایران شدن قطعا جایزه اول رو به چپها میشه داد
          بزرگ تا کوچیکشون
          مذهبی ها به عبارتی موتلفه فقط در مساجد زر زر میکردن وسلام
          مجاهدین فقط افکار مسلحانه داشت و مردم چه قبل و چه بعد از این گروه نفرت داشتن
          اما چپها
          درست از بیسوادی و جهل عده ای از پدران ما سو استفاده کردن و به اسم عدالت ...قشر زحمتکش و از این دست چرندیات
          من تعجب میکنم بعضی ها اینقدر تعصب به چپ دارن
          عباس میلانی مغزشون میگه ما اشتباه کردیم
          فقط مونده همینجا دوستان بگن عباس میلانی هم اشتباه میکنه
          فرخ نگهدار انگل زاده در حضور امیر طاهری میگه ظریف بهترین وزیر خارجه هست
          امیر طاهری هم گفت اگر دوستان چپ شما غیر از این اعتقاد داشته باشن باید شک کرد
          یعنی شما چپها کشور رو به سیاهی و لجن کشیدید جمهوری اسلامی دستش درد نکنه نابودتون کرده بازم دستمال بدست هستید
          برادر من بلوک شرق که سردسته همشون لهستان بود یا آلمان شرقی همه به بن بست رسیدن
          بعد عده ای دنبال این یارو براهنی یا تیراهنی هستن که ادعا میکنه از پنکه اویزون شده تجاوز بهش کردن.......داداش براهنی.. باجناقیون با اون تبحرشون رو پنکه نمیتونن کاری کنن
          .نوری زاده میگفت براهنی مثل سگ دروغ میگه

راستی این حزب یا گروه برای چی خارج فعالیت میکنن؟
          فکر این هست دوباره برگردن ایران یک گنده 45 ساله دیگه بزنن
          دنیا چپ رو بوسید گذاشت کنار
          تو ایران که دیگه اسمش میاد تهوع اور میشه
          ...درود ..قبلا هم گفته شد..ولی دیکه بازهم خطاب به بعضی دوستان تکرارش کرد .دیگه خیلی از ابهامات تاریخی این دوره روشن شده .‌معلوم شده که چه کسی کدام سمت این جریانات بود و چه نقش و تاثیری داشت ..
          الانم گلایه ما از این دوستان هست که این استاندارد دو گانه رو بزارید کنار ..
          بابا جان با همون عینکی که اون روشنفکران و انقلابیون رو قضاوت می کنید مارو هم قضاوت کنید .
          ..با همون حسن نیت و سعه صدر و خوش بینی که هنوز نسبت به ایده ها و عملکرد اون ها دارید صحبتای مارو تحلیل کنید ...
          اون قدری که روی سرکوب و شکنجه ساواک مانور میدید باقی عملکرد هاشون رو هم ببینید ...بعد داوری کنید که کدام طرف محق تر بود
          اگر فهم و احساس توده مردم و اکثریت براتون ملاک اصالت وارزش این انقلاب بود به احساس خشم و رنجش و پشیمانی فعلیشون وفهمشون از این داده ها و روایت های تاریخی احترام بذارید...
          این حجم از خشونت و خشم موجود در جامعه رو همون ایده های انقلابی و روشنفکری به عرصه سیاسی و اجتماعی کشور تزریق کرد
          از زیر بار پذیرش مسولیت این مساله شانه خالی نکنید...

نظر

• علیرضا۱۲۳
            عضو فعال
            • Sep 2022
            • 2776

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
            جناب بیخبر گاهی اوقات چنان باخبرید که باید چندین بار پستهاتون رو خوند تا فهمید چه خبره!!

لیست بلند بالایی از ادیبان و شعرا و متفکرین می نویسند ولی نمیگن که اینها هیچ کاره بودند و قدرتی نداشتند که تغییرات یا اصلاحات درست رو انجام بدهند ولی به اسم اینها جانیانی به قدرت رسیدن و وطن رو به آتش کشیدند
            از یه احمقی به اسم براهنی قهرمان و شاعر می سازند ولی نمیگن که این شیاد یه دروغگوی تمام عیار بوده
            واسه همین تروریست، شخصی مثل سیاوش قمیشی یا داریوش ترانه میخونن و معترض هستند که چرا ساواک باما برخورد کرده و مجبورمون کرده که شعر رو عوض کنیم و به جای "گل سرخ نازنینم" بگیم "گل یاس نازنینم "

یعنی سکوت بکنیم و این ارازل و اوباش چپی که آتیش به وطن زدند رو رسواشون نکنیم! چون اتحاد ملی شکل نمیگیره؟
            گذشته رو عمدا سیاه میکنن واسه اینکه از جنایاتی که انجام دادن می ترسن از دروغهایی که گفتند می ترسن
            خودشون رو از این نظام کاملا چپ، مبرا می دونن در صورتی که این نظام زائیده تفکرات چپی هستش
            حاصل تفکرات همان لیست کذایی روشنفکران! هستش منتها با پوشش مذهبی
            دم به دقه هم قهر و ناز و من رفتم دیگه نیستم ولی باز هم .... کی بود منو صدا کرد.
            اوجب واجبات و خط قرمز وطنه حالا شما یا باخبری یا سرداری یا عبدالله یا افشین....
            هر کی میخوای باش، مهم نیست، چون هرچی هستی واسه خودتی.
            لایک کفایت نمی‌کرد
            احسنتتتتتت

نظر

• Davar
              Banned
              • May 2017
              • 3132

بانک جهانی: ۶۸درصد مردم ایران «زیر خط فقر» یا «در شرف سقوط به زیر خط فقر» هستند

✍️ بانک جهانی در گزارش «فقر و توزیع رفاه» نوشت:

فاصله زمانی بین سال‌های ۲۰۱۱ و ۲۰۲۰، دهه از دست رفته اقتصاد ایران است. نرخ فقر ایرانیان از ۲۰ درصد در سال ۲۰۱۱ به ۲۸.۱ درصد در سال ۲۰۲۰ افزایش یافته است. ۴۰ درصد از ایرانیان در معرض فقیرشدن قرار دارند.

در این سال‌ها به طور متوسط سرانه تولید ناخالص داخلی ۰.۶درصد کاهش یافته است. با اینکه دولت ایران تلاش کرده تا منابع درآمدی مالیاتی خود را تقویت کند اما به عقیده بانک جهانی همچنان وابسته به نفت است.

در سال ۲۰۱۱ به میزان ۳۰درصد از پرداخت‌های انتقالی به ۲۰درصد فقیر جامعه از طریق یارانه‌های نقدی معمولی تامین شده و تنها ۵درصد آن را مستمری تشکیل داد. سال ۲۰۲۰ تنها ۷درصد از پرداخت‌های انتقالی ۲۰درصد فقیر جامعه را یارانه نقدی معمولی تشکیل داده و سهم خیریه‌ها و کمک‌هزینه‌ها بیشتر شده است.

خانوارهای برخوردارتر بیشتر به مستمری که با افزایش قیمت‌ها تعدیل می‌شود، متکی هستند در حالی‌که خانوارهای فقیر بیشتر وابسته به یارانه‌های نقدی معمولی هستند که بر اثر تورم آب می‌رود.

۳۸درصد از ثروتمندترین گروه جامعه در بخش خدمات، ۱۲درصد در بخش دولتی و ۱۰درصد در بخش سلامت و آموزش مشغول به کار هستند. تنها ۹درصد از این خانوارها سرپرستی دارند که در بخش ساخت و ساز فعالیت می‌کند.

کمتر از ۳درصد فقیرترین گروه جامعه سرپرستی شاغل در بخش دولتی یا سلامت و آموزش دارد و در مقابل ۳۱درصد از آنها در بخش ساخت و ساز فعالیت می‌کنند و نرخ بیکاری در خانوارهای فقیر بالاتر از ثروتمندان
              است.

طبق برآوردهای سرانگشتی که داشته‌ام بودجه سال ١۴٠٣ به‌شکل سرانگشتی حدود ۵٠٠ همت کسری خواهد داشت که این کسری یعنی یک ضرب و شوک تورمی دیگر به جامعه و نرخ ارز که احتمالا آن طبقه‌ای که روی خط فقر دست و پا می‌زنند را هم به زیر خط فقر پرتاب خواهد کرد.

این در حالیست که روزانه در اغلب بیلبوردهای شهری و رسانه‌های رسمی در خصوص نزدیک قله بودن کشور ، برای مردم تبلیغات گسترده می‌شود.

نظر

• Davar
                Banned
                • May 2017
                • 3132

بانک جهانی: ۶۸درصد مردم ایران «زیر خط فقر» یا «در شرف سقوط به زیر خط فقر» هستند

✍️ بانک جهانی در گزارش «فقر و توزیع رفاه» نوشت:

فاصله زمانی بین سال‌های ۲۰۱۱ و ۲۰۲۰، دهه از دست رفته اقتصاد ایران است. نرخ فقر ایرانیان از ۲۰ درصد در سال ۲۰۱۱ به ۲۸.۱ درصد در سال ۲۰۲۰ افزایش یافته است. ۴۰ درصد از ایرانیان در معرض فقیرشدن قرار دارند.

در این سال‌ها به طور متوسط سرانه تولید ناخالص داخلی ۰.۶درصد کاهش یافته است. با اینکه دولت ایران تلاش کرده تا منابع درآمدی مالیاتی خود را تقویت کند اما به عقیده بانک جهانی همچنان وابسته به نفت است.

در سال ۲۰۱۱ به میزان ۳۰درصد از پرداخت‌های انتقالی به ۲۰درصد فقیر جامعه از طریق یارانه‌های نقدی معمولی تامین شده و تنها ۵درصد آن را مستمری تشکیل داد. سال ۲۰۲۰ تنها ۷درصد از پرداخت‌های انتقالی ۲۰درصد فقیر جامعه را یارانه نقدی معمولی تشکیل داده و سهم خیریه‌ها و کمک‌هزینه‌ها بیشتر شده است.

خانوارهای برخوردارتر بیشتر به مستمری که با افزایش قیمت‌ها تعدیل می‌شود، متکی هستند در حالی‌که خانوارهای فقیر بیشتر وابسته به یارانه‌های نقدی معمولی هستند که بر اثر تورم آب می‌رود.

۳۸درصد از ثروتمندترین گروه جامعه در بخش خدمات، ۱۲درصد در بخش دولتی و ۱۰درصد در بخش سلامت و آموزش مشغول به کار هستند. تنها ۹درصد از این خانوارها سرپرستی دارند که در بخش ساخت و ساز فعالیت می‌کند.

کمتر از ۳درصد فقیرترین گروه جامعه سرپرستی شاغل در بخش دولتی یا سلامت و آموزش دارد و در مقابل ۳۱درصد از آنها در بخش ساخت و ساز فعالیت می‌کنند و نرخ بیکاری در خانوارهای فقیر بالاتر از ثروتمندان
                است.

طبق برآوردهای سرانگشتی که داشته‌ام بودجه سال ١۴٠٣ به‌شکل سرانگشتی حدود ۵٠٠ همت کسری خواهد داشت که این کسری یعنی یک ضرب و شوک تورمی دیگر به جامعه و نرخ ارز که احتمالا آن طبقه‌ای که روی خط فقر دست و پا می‌زنند را هم به زیر خط فقر پرتاب خواهد کرد.

این در حالیست که روزانه در اغلب بیلبوردهای شهری و رسانه‌های رسمی در خصوص نزدیک قله بودن کشور ، برای مردم تبلیغات گسترده می‌شود.
                از نمونه های سیستم چپ همین ایرانه خودمونه که هیشکی گردن نمی گیره حتی چپی های دوآتیشه!!!!

نظر

• Bikhabar
                  ستاره‌دار(22)
                  • Sep 2020
                  • 1190

همون گاهی اوقات هم که به نظر میرسه باخبرم .. بعد از گذشت مدتی متوجه میشم که توهمی بیش نبوده /.:biggrinsmiley.:/ .. البته مشکلی با بی‌خبر بودن ندارم .. همین که سعی کنم آگاه‌تر بشم از خودم راضیم!

خب شما بگید آیا با توهین کردن می‌تونیم به جایی برسیم؟ .. آیا این توهین‌ها میتونه در ذهن طرفداران این افراد تغییری ایجاد کنه؟ .. اگه میشه ما هم همراه شیم .. آیا می‌تونیم به کسی بگیم تو حق نداری طرفدار این‌ها باشی چون این‌ها کثافت و آشغال و گه و از این جور چیزها هستند؟

آیا حق داریم دهان افراد رو ببندیم؟ .. آخه تو قانون اساسی من! .. آزادی بیان ارزشش از دموکراسی هم بالاتره .. در راس امور قرار داره/.:biggrinsmiley.:/

نه نباید سکوت کنیم .. انتقاد به عملکرد و رفتار و روشنگری .. خیلی هم عالی .. از نظر من هیچ مشکلی هم در اتحاد یا چنددستگی مردم ایجاد نمیکنه .. جاییکه من به ایجاد انشقاق و گسست در مردم اشاره کردم .. ارتباطی به مباحث مربوط به چب‌ها نداشت

دیگه نمیخوام به طور مستقیم اشاره کنم .. ولی به طور کلی از نظر من .. هر پستی یا کاری یا غیره .. که ممکنه باعث ایجاد دلسردی، چند دستگی یا دشمنی بین مردم بشه .. من بهش مشکوک و بدبین هستم .. دیگه اینکه کدوم پست‌ها ممکنه چنین تاثیری داشته باشه .. تشخیصش با خودتون .. اینکه صرفا مباحث به مذاق ما خوش بیاد، کافی نیست

و معمولا چنین پست‌ها یا رفتارهایی هیچ تاثیر مثبتی از هیچ جنبه‌ای ندارند .. خلاصه اینکه به قول یه نفر "طوری نکنید که طوری بشود که مردم فکر کنند طوری شده است" /.:biggrinsmiley.:/

در نهایت چون من خودم بی‌خبرم .. وظیفه خودم می‌دونم که از جامعه‌ی بی‌خبران و ناآگاهان دفاع کنم! .. و هم‌چنان معتقدم ما حق نداریم کسی رو به جرم ناآگاهی یا حماقت مورد مجازات و مواخذه قرار بدیم .. انقدر آدم بد، فت و فراوون ریخته بخواهیم بهشون گیر بدیم!

نظر

• Davar
                    Banned
                    • May 2017
                    • 3132

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                    خب شما بگید آیا با توهین کردن می‌تونیم به جایی برسیم؟ .. آیا این توهین‌ها میتونه در ذهن طرفداران این افراد تغییری ایجاد کنه؟
                    !
                    اتفاقا اینجوری بیشتر به چشم میاد از یادمون هم نمیره(گوه سرخی)
                    چه کنیم ما وقتی مردم اینجوری صحبت میکنن؟
                    خیلی وقت بود که میگفتن سکویی آدم فحاشیه!!! همش فحش میده
                    شما راست می گید سکویی آدم بی ادبی بود!!!! ولی این شعار سبزی پلو با ماهی رو کیا میگفتن؟
                    اونا هم بی ادب بودند؟ فحاش بودند؟
                    آخرین ویرایش توسط Davar؛ 2023/12/10, 14:30.

نظر

• Bikhabar
                      ستاره‌دار(22)
                      • Sep 2020
                      • 1190

ولی این شعار سبزی پلو با ماهی رو کیا میگفتن؟
                      اونا هم بی ادب بودند؟ فحاش بودند؟
                      حالا ادامه دادنش شاید لطفی نداشته باشه .. ولی از نظر من اون شعار توی مبارزه و درگیری و یک حرکت فعال با یک محفل بحث و تبادل نظر متفاوته

نظر

• رادین1
                        عضو فعال
                        • Dec 2018
                        • 4720

حملات تند علم الهدی به نخبگان: مهاجرت می کنند چون به دنبال درآمدهای آن‌چنانی و خودرو لوکس سوار شدن هستند /من چه امکاناتی دارم؟

دو تا نکته در این سخنان است :
                        1- معلوم شد که از مهاجرت گسترده تخبگان خبر دارند !
                        2- یا خود را به خواب زده اند که محتمل تر است ! و یا از فهم موضوعی به این ساده گی عاجز هستند !!! که :
                        به باور من عمده مهاجرین دنبال شرایط اقتصادی بهتر نیستند ! بلکه از بی عدالتی و عدم شایسته سالاری در کشور رنج می برند و مهاجرت می کنند ! از این فرار می کنند که با وجود هزاران تحصیلکرده توانا اون وقت سکان کشور را یک فرد شش کلاسه در دست می گیرد و ....
                        از گزینش های بی ربط از تبعیض های قومی و مذهبی و ...
                        مشکل شماها این است که می گویید نخبگان بیایند زیر دست ما کار کنند !! شمایی که یک صدم همان نخبگان تخصص ندارید .

نظر

• شیخ مسعودخان خانان
                          ستاره‌دار(1)
                          • Sep 2020
                          • 1969

[URL]https://s3.amazonaws.com/psiphon/web/yqeg-8x4w-6cha/ar/download.html#direct[/URL]

نظر

• شیخ مسعودخان خانان
                            ستاره‌دار(1)
                            • Sep 2020
                            • 1969

[URL]https://s3.amazonaws.com/psiphon/web/yqeg-8x4w-6cha/ar/download.html#direct[/URL]

نظر

• شیخ مسعودخان خانان
                              ستاره‌دار(1)
                              • Sep 2020
                              • 1969

چاکریم
                              افشین خان هم نصف روزی هست پیداش نیست
                              میخواستم بپرسم ازش
                              افشین خان که با بیت ارتباط تنگا تنگ داره
                              نمیتونه یه ثواب کنه
                              استین واسه ملا ابرام بالا بزنه
                              یه ان نکاحو سنتی
                              واسه ما راه بندازه
                              مردیم از تنهایی و بی کسی:D

نظر

• afshinamin
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 4495

ماجرای آوازخوانی «صادق بوقی» در رشت که داد اصولگراها را هم درآورد

مهرناز زاوه۸ ساعت پیش

این روزها بحث «صادق بوقی» در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی داغ است؛ پیرمرد رشتی که اخیراً ویدئویی از او در حال آوازخوانی در بازار ماهی فروشان این شهر منتشر شد. در ویدئو صادق بوقی با نام اصلی صادق بنا متجدد که لیدر سال‌های دور تیم فوتبال سپیدرود و داماش رشت است در میان مردم دیده می‌شود که با آوازخوانی و رقص خود لبخند به لب‌ها می‌آورد.

انتشار تصاویر رقص و شادی در بازار رشت در نهایت منجر به بازداشت ۱۲ نفر از گردانندگان صفحات اینستاگرامی، اخطاریه پلمب چهار واحد صنفی و مسدود کردن صفحه «صادق بوقی» به دلیل «تولید محتوای مجرمانه» در اینستاگرام شد. تمامی پست‌های حساب کاربری او با ۱۲۸ هزار دنبال کننده حذف شدند و تنها پست موجود در آن مربوط به پلیس فتاست که هشدار داده «فعالیت‌های مجرمانه کاربران تحت رصد» قرار دارد.

عباس عبدی، فعال سیاسی اجتماعی اصلاح‌طلب در واکنش به این اتفاق در توییتر خود نوشت:

این اتفاق واکنش محمدرضا باقری، مجری برنامه «سلام صبح بخیر» شبکه ۳ سیما را نیز به دنبال داشت. او در توییتی نوشت:

فرهیختگان: اگر آن پیرمرد گیلانی قر داده نیروهای یگان ویژه هم رقصیدند!

در این میان روزنامه اصولگرای فرهیختگان نیز نسبت به بازداشت پیرمر گیلانی که در بازار رشت آواز می‌خواند و می‌رقصید واکنش نشان داده و این پرسش را مطرح کرد که «آیا جرم «قر دادن» در بازار گیلان از جرم «ورود غیرمجاز آن مدیرنما» بیشتر است؟»

فرهیختگان این‌طور نوشته است:
                                گیلان استان بسیار جالبی است. مردمان باصفا و دوست‌داشتنی و اهل فرهنگ و ادب و مسئولانی که یک روز از در دروازه تو نمی‌روند و روز دیگر از سوراخ سوزن تکل از پشت می‌زنند!
                                داخل این استان یک مقام فرهنگی [مدیرکل ارشاد] فعل حرامی انجام می‌دهد که برگ‌های ملت می‌ریزد و… هیچ‌کس هم ماه‌هاست درموردش توضیح نمی‌دهد. تنها چیزی که درموردش شنیده‌ایم این است که حتما رسیدگی می‌شود و پرونده در دست تکمیل است. تازه وقتی تکمیل شد هم باید بررسی شود. وقتی که بررسی تمام شد هم تازه باید جلسه دادگاه تشکیل بدهند و این حرف‌ها. چشم به هم بزنیم مرتکب فعل حرام به علت کهولت سن درمی‌گذرد و پرونده ختم به مختوم و مرحوم می‌شود.
                                رضا ثقتی، مدیر کل سابق ارشاد استان گیلان
                                منتها در همین استان گیلان اگر پیرمردی در بازار قری بدهد و به خودجنبانی مشغول باشد خودش و رفقایش توقیف و بلافاصله چهارتا مغازه پشت‌سری هم پلمب می‌شوند و اینستاگرام پیرمرد به تصرف عدوانی درمی‌آید.
                                این درحالی است که اینستاگرام آن فرد مرتکب فعل … شده، دست‌کم تا چند وقت بعد دست خودش بود. شاید همین الان هم دست خودش باشد و داخلش مشغول تولید محتوا باشد. دست‌کم در همان روزهای انتشار خبر شاهکار استاد و بعد برکناری‌اش کسی کاری به کار تصرف اینستاگرامش و انتشار آن لوگوی معروف «این پیج به علت فلان و فلان، فلان شد» نداشت.
                                عده‌ای اعتقاد داشتند که دست‌کم در این ایام که تا انتخابات مجلس زمانی نمانده انتشار گسترده این میزان از اخبار عجیب‌وغریب و تصمیمات عجیب‌وغریب و رفتارهای عجیب‌وغریب، حقیقتاً نوبر است.
                                در ایام عادی، رفتارها و سیاست‌ها یک‌طور است و در ایام انتخابات و راهپیمایی‌ها یک‌طور. مثلا اگر شما خانم بی‌ یا بدحجابی در راهپیمایی سالانه مورد تایید باشید همه با شما عکس می‌گیرند و مصاحبه می‌کنند. اگر همان خانم با همان پوشش در همان خیابان در روزی غیر از روز راهپیمایی باشید احتمالا به سمت ون هدایت می‌شوید.

برخورد با آن پیرمرد در بازار گیلان غلط است. این بنده خدای قردهنده، دقیقا جرمش چیست؟ آیا جرمی برایش اعلام می‌شود که من و شمای مردم بتوانیم بپذیریم؟ اگر جرم ایشان رقص است که در شب بازی ایران و ولز دست‌کم ۸۰۰ نفر نیروی گارد ویژه دیدیم که با آن همه ادوات و تجهیزات، بالای اتوبوس‌های آب‌پاش و با همان لباس‌های معروف به «سوسکی» مشغول همین جرم بودند! چندتایشان هم ناقلاها بلدکار بودند و رو نمی‌کردند! جرم دیگر چیست؟ تحریک افکار عمومی؟ جامعه‌ای که با یک «آئو آئو آئو» تحریک شود، جامعه‌ای است که ساسی مانکن با یک کلیپ به آتشش می‌کشد! به خدا شده‌ایم مصداق سوراخ سوزن و در دروازه!

آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/12/10, 19:21.

نظر

در حال کار...
                                X