اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Bikhabar
    ستاره‌دار(22)
    • Sep 2020
    • 1189

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
    آسید روح الله واقعا فرد بزرگی بوده ، که ارتش شاهنشاهی و نیروی هوایی خودجوش تحت امرش درمیان و حاضرن بخاطرش شهید بشن ( بلحاظ فلسفه سیاسی بنظرم خیلی میشه روش کار کرد اگر جوو اجازه بده )
    موضوع خوبیه! ... واقعا آسید روح اله فرد بزرگی بوده؟ ... این بزرگی کجا نمایان شده و اون افسران پی به بزرگیش بردند؟ (چرا من پی نمیبرم؟! /:.rolleyessmileyani) ... اگر نبوده، آیا افرادی که در نیروی‌هوایی بودند، آدم‌های احمقی بودند؟! (انتظار من اینه که حتما باید از متوسط جامعه عاقل‌تر بوده باشند) ... اگر من به دلایلی امروز آگاهی‌هایی دارم که مردم ۵۷ نداشتند، آیا این آگاهی‌ها از خود انقلاب ۵۷ نشأت میگیره؟ و اگر انقلابی نمی‌شد این آگاهی هم برای مردم حاصل نمی‌شد؟ ... عجیب نیست که مدعی باشیم ما خیلی عاقل و فهمیده‌ایم و مردم ۵۷ احمق و نادون بودند؟!

نظر

• مرغ سحر
      عضو عادی
      • May 2022
      • 62

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
      مگه شما دی ان ای این افراد رو معاینه کردین که باقاطعیت میفرمایین...اینا انسانن...باور کنید اگه به اینا بگین حیوان....به حیوانات زبان بسته اهانت شده است....بین مردم تفرقه ای نیست...مردم طبقه لندی شده اند....اگه بخواهند هم نمیتونن کنار هم باشند...
      با توجه به شناختی که ازشما دارم...حتما با کشیش جیمز جونز...و پیروانش آشنا هستین...بزرگترین خودکشی دسته جمعی تاریخ معاصر...پیروان احمق ویک دیکتاتور سنگدل....چگونه مردم میتونستند بهشون چیزی یاد بدهند....میشه بگین این کشیش صلح طلب...چگونه"انسانی"بود...آدمهای اطرافش چگونه"انسانهایی"بودند...
      این حاکمان هم ازبدنه همین به اصطلاح شما انسانها هستند...
      این پست شما در پاسخ به پست جناب دکتر پورنیکدست در مذمت
      توهین کاربر آتلانتیس
      پستهای بنده که بدون توهین بوده وپست هتاکی
      آتلانتیس که شرم دارم دوباره دیده بشه هم موجوده.

نظر

• شیخ مسعودخان خانان
        ستاره‌دار(1)
        • Sep 2020
        • 1969

در اصل توسط EURASIA پست شده است View Post
        ...جناب مگنوس کارلسن گرامی

مرسی از بابت معرفی فیلم لایو

دیشب فیلم را که معرفی کردید دیدم

چون من تا حدودی زیاد فیلم نگاه می کنم واگه تعریف نباشه سلیقه ام بد نیست

فیلم در کل این معایب را داشت:

مورد تحسین منتقدان سینما در کل قرار نگرفت

نور پردازی بیش از حد کم بود نمی دانم مریوط به سه بعدی بودنش است یا ... به هر حال چشم را اذیت می کرد

بیش از حد بر صحنه های جسمی و سکس زوم کرده بود

این فیلم برای ما ایرانیان در کل خوب نیست چرا؟

چون ما درگیر حکومت .... هستیم دیدن این فیلم ها بیشتر ما را یاد نداشته هامون می اندازد و به صورت کلی سبب کاهش اعتماد به نفس میشه ( یعنی انها در حالی خوشی و ما درگیر خطرناک ترین حکومت دینی هستیم
        یعنی بر خلاف فیلمهایی که در ان به ما یاد میده تلاش و کوشش کنیم و موفقیت را از درون بیافرینیم بیشتر ما را عقده ایی می کند!!!!

این فیلمها برای خود غربی ها هم خوب نیست
        نقش اول فیلم جوانی به نام مورفی
        دانشجوی رشته سینما
        امریکایی مقیم فرانسه
        با دو زن به نام الکترا و ...همزمان دوست و عشق دارد
        خوب این از کجا نان می خورد.. کارش چیست.... همش سکس و خوشی...!!

این جور فیلمها
        اتفاقا روی نسل جدید هم اثرات بد می گذاره
        فرهنگ غرب که اساسا سخت کوشی و شجاعت زیر بنای ان است را خوب معرفی نمی کند
        و به انها میگه غرب یعنی خوشی ... همش سکس ....

اما محاسنش:

از کلیشه ها دست بر داشت که عشق یعنی دوست داشتن
        فیلم به صراحت می گه عشق یعنی ... !!

مرسی از شما
        چاکریم
        [URL]https://s3.amazonaws.com/psiphon/web/yqeg-8x4w-6cha/ar/download.html#direct[/URL]

نظر

• مرغ سحر
          عضو عادی
          • May 2022
          • 62

در اصل توسط pournikdast پست شده است View Post
          سلام و عرض ادب...
          چالش در بحث نظری جذاب است اما حداقل ها را رعایت کنیم؛ لااقل به خانواده یکدیگر احترام بگذاریم...
          نه خدای نکرده کسی حرام زاده است و نه خدای ناکرده کسی سگ و...
          همه ما انسانیم و تقریبا در اکثریت موارد برای چیزی که باور داریم مسیری درست است؛ تلاش میکنیم...

اما به زعم بنده نکته مهم اینجاست :
          اینکه ما مردمان عادی شباهتهای بیشمار یکدیگر را نبینیم و فقط متمرکز بر تفاوتها باشیم...
          و اینکه شباهتهای حاکمان و ظالمان را نیز با هم؛ نادیده بگیریم...
          و به جای اینکه کنار هم روبروی مصادیق ظلم بایستیم (فارغ از هر جغرافیا و مکتب و نگرشی) روبروی هم باشیم!!!
          روشی به قدمت تاریخ برای تفرقه اندازی و حکمرانی صاحبان قدرت بر توده مظلوم است...
          این هم پست جناب پورنیکدست در مذمت توهین و جواب شما در پست قبلی

نظر

• شیخ مسعودخان خانان
            ستاره‌دار(1)
            • Sep 2020
            • 1969

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
            آخه چرا؟
            اگر شما بدانید چه لذتی ما می‌بریم در تیرانا ....حقوقمون رو میگیریم...چای و قلیون و صبحانه و ناهار و شام هم فراهم هست...مریم جان هم قول دادند خوب کار کنیم آخر ماه افزایش حقوق هم داشته باشیم
            ...................
            آخرش ما نفهمیدیم...شاه پرست هستیم یا مجاهد!!!!؟؟؟؟
            چاکریم

اگه چار لیتری خواستید بگید ملا براتون بیاره
            مخلصیم
            بنویسید تا چششون در بیاد
            [URL]https://s3.amazonaws.com/psiphon/web/yqeg-8x4w-6cha/ar/download.html#direct[/URL]

نظر

• EURASIA
              عضو فعال
              • Jan 2022
              • 1253

در اصل توسط ملا ابرام پست شده است View Post
              چاکریم
              @};-
              زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• rahi
                عضو عادی
                • Jan 2022
                • 118

وی یک حمل واقعی است
                فروردین... شناسنامه ای

تیر... واقعی

نظر

• afshinamin
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 4495

وقتی قاضی از قاتل انور سادات (رئیس‌جمهور مصر) که عضو گروه جهاد اسلامی بود میپرسد چرا او را کشتی؟ قاتل جواب میدهد او یک سکولار بود قاضی میگوید آیا معنی سکولار را میدانید؟ قاتل میگوید نه نمیدانم
                  در ترور نافرجام نجیب محفوظ(نویسنده مصری برنده جایزه نوبل) قاضی از ضارب میپرسد چرا نجیب را با خنجر زدید؟ ضارب میگوید بدلیل نوشته‌هایش، خصوصا کتاب بچه های محله ما قاضی میگوید کتاب را خوانده ای؟ ضارب میگوید خیر
                  قاضی از قاتل فرج فوده، شاعر و نویسنده مصری میپرسد چرا او را کشتی؟ قاتل میگوید او کافر است
                  قاضی به قاتل میگوید چطور به این نتیجه رسیدی؟ قاتل از کتاب هایش
                  قاضی میگوید آیا کتابهایش را خوانده ای؟ قاتل جواب میدهد خیر من اصلا سواد ندارم
                  اینگونه جامعه بشری تاوان جهل عده ای را داد و می دهد

نظر

• EURASIA
                    عضو فعال
                    • Jan 2022
                    • 1253

حناب مرغ سحر

به صورت کلی اگر می خواهید مردم به شخصیت های مذهبی احترام داشته باشند

یا حداقل بی احترامی صورت نگیرد

باید دین را از حکومت جدا کنید

در غیر این صورت به هر حال

مردم به قشر مذهبی ها بدبین می شوند

شما هم یک جور شریک جرم هستید

کارل ماکس می گفت

تاریخ پر از جنگ طبقاتی است

وقتی یک قشر ( اینجا مذهبی ها) به سایر اقشار ظلم می کنند

یعنی سبک زندگی تان بر دیگران تحمیل می کنید

بله شما مذهبی ها شریک جرم حکومت هستید

مگر اینکه اعلام برائت کنید

یعنی راه تان از نظام سیاسی مستقر جدا کنید

نظر

• EURASIA
                      عضو فعال
                      • Jan 2022
                      • 1253

در اصل توسط rahi پست شده است View Post
                      فروردین... شناسنامه ای

تیر... واقعی
                      نه

تیر شناسنامه ایی است

فروردین واقعی است

او اواخر فروردین است

نظر

• EURASIA
                        عضو فعال
                        • Jan 2022
                        • 1253

تاریخ تولد دقیق رهبر انقلاب به روایت خودشان

سایت خوان

۱۳۹۹/۰۱/۲۹ ۱۵:۰۴

۳۶۴۵۱۹۳

سایت خوان

باشگاه خبرنگاران نوشت:کاربران فضای مجازی به مناسبت سالروز تولد حضرت آیت الله خامنه ای با انتشار مطالبی در فضای مجازی تولد رهبر معظم انقلاب را تبریک گفتند.
                        امروز ۲۹ فروردین ماه، مصادف با سالروز تولد حضرت آیت الله خامنه‌ای، رهبر انقلاب است. البته تاریخ تولد رهبر انقلاب در شناسنامه روز ۲۴ تیر ثبت شده، اما ایشان در یکی از دیدارهایشان فرمودند که تاریخ تولد صحیح‌‎شان روز ۲۹ فروردین است. حضرت آیت الله خامنه‌ای در تاریخ ۲۹ فروردین سال ۱۳۱۸ در مشهد به دنیا آمدند.حضرت آیت الله خامنه‌ای در خانواده‌ای روحانی بدنیا آمدند. پدر و پدربزرگ ایشان، از روحانیان آذری مقیم نجف بودند که از تفرش به آذربایجان هجرت کرده بودند. رهبری در پیش از انقلاب سابقه مبارزه با رژیم شاه را در کارنامه زندگی شان دارند. ایشان پس از انقلاب با رای مردم به ریاست جمهوری برگزیده شدند و سال‌ها بعد پس از رحلت امام توسط مجلس خبرنگان برای رهبری انتخاب شدند. هدایت‌های هوشمندانه حضرت آیت الله خامنه‌ای در حوادث گوناگون کشور مثال زدنی و کم نظیر بوده است.

نظر

• شیخ مسعودخان خانان
                          ستاره‌دار(1)
                          • Sep 2020
                          • 1969

نه

تیر شناسنامه ایی است

فروردین واقعی است

او اواخر فروردین است
                          بدلش متولد کدوم خراب شده ایه
                          بورس زیبا که میگه حاجیتون س3 سال مرده

نظر

• مگنوس کارلسن
                            عضو فعال
                            • Jan 2022
                            • 1627

...جناب مگنوس کارلسن گرامی

مرسی از بابت معرفی فیلم لایو

دیشب فیلم را که معرفی کردید دیدم

چون من تا حدودی زیاد فیلم نگاه می کنم واگه تعریف نباشه سلیقه ام بد نیست

فیلم در کل این معایب را داشت:

مورد تحسین منتقدان سینما در کل قرار نگرفت

نور پردازی بیش از حد کم بود نمی دانم مریوط به سه بعدی بودنش است یا ... به هر حال چشم را اذیت می کرد

بیش از حد بر صحنه های جسمی و سکس زوم کرده بود

این فیلم برای ما ایرانیان در کل خوب نیست چرا؟

چون ما درگیر حکومت .... هستیم دیدن این فیلم ها بیشتر ما را یاد نداشته هامون می اندازد و به صورت کلی سبب کاهش اعتماد به نفس میشه ( یعنی انها در حالی خوشی و ما درگیر خطرناک ترین حکومت دینی هستیم
                            یعنی بر خلاف فیلمهایی که در ان به ما یاد میده تلاش و کوشش کنیم و موفقیت را از درون بیافرینیم بیشتر ما را عقده ایی می کند!!!!

این فیلمها برای خود غربی ها هم خوب نیست
                            نقش اول فیلم جوانی به نام مورفی
                            دانشجوی رشته سینما
                            امریکایی مقیم فرانسه
                            با دو زن به نام الکترا و ...همزمان دوست و عشق دارد
                            خوب این از کجا نان می خورد.. کارش چیست.... همش سکس و خوشی...!!

این جور فیلمها
                            اتفاقا روی نسل جدید هم اثرات بد می گذاره
                            فرهنگ غرب که اساسا سخت کوشی و شجاعت زیر بنای ان است را خوب معرفی نمی کند
                            و به انها میگه غرب یعنی خوشی ... همش سکس ....

اما محاسنش:

از کلیشه ها دست بر داشت که عشق یعنی دوست داشتن
                            فیلم به صراحت می گه عشق یعنی ... !!

مرسی از شما
                            گاسپارنوئه...فیلمسازی متفاوت...بافیلمهایی متفاوت وزبانی خاص است...فیلم قبل از لاو...فیلمی بود که سکانسهای فیلم از آخر به اول تدوین شده بودند...یعنی نوئه...کلا ساختار فیلمسازی رو شکست....اون فیلم هم ارزش دیدن رو داره....اگه ندیدین...فقط یه نکته...صحنه های خشنی داره...و...اوایل فیلم...دیدنش اذیت کننده است....اتفاقا ...فیلم بعدی نوئه...بازهم ...ساختار شکنانه است...یعنی...از نابازیگران استفاده کرده بود...و...بازیگران را آزاد گذاشته بودتا بداهه...بازی کنند....یه ساختار شکنی دیگه...این فیلم هم که بهترین فیلم نوئه حساب مبشه...ارزش دیدن داره...

اما فیلم واقعا دوست داشتنی خودم... دقیقا بهترین فیلمی که به عمرم دیده ام...فیلم شهرخداست....حتما ببینید...مفاهیم بسیار عمیقی داره...بسیاری از مسائل جهان بینی ...که باهاش مشکل داشتم رو برام حل کرد...این فیلم که براساس یک داستان واقعی...روایت شده توسط یک شاهدعینیه.....آدم رو به فکر میبره...که آیا واقعیت داره...انسانها...براساس یک سرشت پاک زاده میشن....وبسیاری مسائل دیگه....پیشنهاد خوبیه...
                            البته همونطور که فرمودین صحنه های بی پرده فیلم نوئه رو بسیاری ازمنتقدین نپسندیدن....اما به نظرم...سرگرم شدن به مسائل سطحی زیادفیلم...وهمینطور سطح بالای توقع منتقدین ازگاسپار نوئه...باعث شدکه این فیلم اونجور که باید دیده نشد...ومسائل عمیقش به چشم نیومد...استفاده ازمطالب سخیف....درجهت بیان مفاهیم عمیق....
                            این فیلم از نظر من...درجایگاهی بالاتر از فیلم...باچشمان کاملا بسته....که کاملا مورد تحسین منتقدین بوده....قرار داره...اما خوب دیده نشده....

نظر

• گنجشک
                              ستاره‌دار(3)
                              • Jun 2022
                              • 1307

در اصل توسط MOSTAFAVI پست شده است View Post
                              تا دیدم شاهنشاه خیلی کسل هستند، مقداری از قصه‌های زمان مصدق که در آن وقت واقعاً غصه بود برایشان تعریف کردم که منجمله مدیر یک روزنامه مصدقی را در مشهد که فکر می‌کنم نام خوشه یا سنبله داشت و به زن من فحاشی کرده بود به وسیله مرحوم محمدرفیع خان خزاعی تربتی که از اقوام من بود در مشهد دزدیدم و محمدرفیع خان او را برای من به بیرجند فرستاد.

������در بین راه میخ طویله‌ای به مقعد او فرو کرده بودند که واقعاً خیلی باعث ناراحتی من هم از لحاظ انسانی و هم از لحاظ اینکه مبادا بمیرد شد. بالاخره آن قدر او را نگاه داشتیم و معالجه کردم تا مصدق افتاد. شاهنشاه خیلی خندیدند و قدری از وضع کسالت درآمدند.

������یادداشت‌های اسدالله علم، ج2، ص259
                              ازهیچ کار زشتی نمیشه گذشت....چه شاه باشه...چه علم باشه...چه مدیر روزنامه ای باشه که به زن علم....فحش داده....
                              چه رهبری باشه که دخترهارا قبل از اعدام...از باکرگی نجات بده....
                              چه..رهبری باشه که...وقتی میشنوه...دختربلوچ رو یه نظامی...بهش تجاوز کرده...میگه...برید مولوی عبدالحمید را بی آبرو کنید....چون نیروی منو بی آبرو کرده....
                              چه رئیس اطلاعات آغا باشه...که فروهرهارو بکشه...
                              بعد...آغا دستور بدن...زن سعیدامامی روشکنجه کنید بفرستین...رو اینترنت همه ببینن....
                              چه قتلهای محفلی کرمان باشه....که همه قاتلها آزاد شدن...
                              چه سعید طوسی باشه...که آغا به کار عظیمشون خندیدند
                              چه سیلی عنابستانی به سربازوظیفه شناس باشه...
                              چه کش ندادنهای رهبری باشه...
                              چه سیسمونی گیت باشه...
                              چه کشتار معترضان باشه....
                              چه آدمهایی باشن که یه میخ طویله را یادشون نمیره...اما اینهمه جنایت وکشتاروقساوت را...یا نمیبینن...یا میبینن وخودشونومیزنن به ندیدن
                              در اصل توسط مرغ سحر پست شده است View Post
                              بله از هیچ کار زشتی نمیشه گذشت
                              مثلا به یک کاربر دیگه به جرم این که مطلبی مخالف عقیدت بگه فحاشی کنی.بدون اینکه بشناسیش به خانواده و ناموسش توهین کنی.
                              زنان محجبه رو مسخره کنی و تهمت جهاد نکاح بزنی.
                              فضای تاپیک رو به قدری مسموم کنی که خیلی از کاربرها برای اینکه
                              مورد فحاشی و لجن پراکنی قرار نگیرن اینجا ننویسن و خودت بمونی
                              و سه چهار آیدی دیگه که به بالاترین مقام تا دین و عقیده دیگران توهین کنید و زیر پستهای همدیگه رو لایک کنید
                              بله کار زشت زشته از هرکس که میخواد باشه
                              اگه منظورت منم...دروغ میگی...من هم زنم...هم خواهرهام...هم مادرم...محجبه هستند....پس اگر توهینی به زنان محجبه کرده باشم...اولش به خانواده خودم بوده...
                              بارهاگفتم...من به هیچ انسانی توهین نمیکنم...اینم یه دروغ دیگه....
                              بریم سر اون قسمت که فرمودین...به بالاترین مقام...لطفا اون بالاترین مقام...رامعرفی کنین...من بالاتر از انسان...مقامی نمیشناسم که بخوام بهش توهین کنم...واینو به کرات گفتم...اگه منظور شما شخص خاصی هست...بفرمایین تا درموردش بحث کنیم...
                              اما جایی که فرمودین به "دین وعقیده"دیگران توهین کرده ام...در این فقره..تنها.بارها"شبهاتی"مطرح کردم...که به نظرم رسیده بوده....حالا اگه شماپاسخی براش نداشتین...یا ...اگه نقدی بوده وشمانتونستین ...جوابیه بر اون نقد داشته باشین....یا اصولا بحث درباره دین را ...توهین به عقیده دیگران میدونین...مشکل وعامل اصلی خود شما...یافرهنگ وعقیده شماست....من درمورد حجاب...باخانمم هم صحبت میکنم....دلایل خودم را برای بی ارزش بودن آن می آورم...وایشون هم دلایل خودشون را دارند برای حفظ حجاب....درمورد دو دخترم...هنوز کوچک هستند....اما من اختیار انتخاب حجاب رابه خودشان واگذار خواهم کرد....هرتصمیمی هم که بگیرند ...بهش احترام میگذارم....
                              اما...اگه توجامعه ای که من عضوی از آن هستم...کسی دیگری را مجبور به پذیرش عقیده خود کند....دستور دهدکه مثل من فکر کن...ازعقیده من پیروی کن....خودت انصاف بده...که من به عقیده او بی احترامی کرده ام یا..او به عقیده امثال من توهین کرده است....وآیا چنین عقیده ای شایسته احترام...هست یانه....
                              اون بیشرفی که گلوله به چشم دختران میزند...ان بی همه چیزی که برای قدرت وثروت...همه را زیر پا له میکند...ایا به عقیده شما ...انسان است...وشایسته توهین نیست؟....
                              در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                              احسنت به این روحیه و والا منشی شما
                              ----------------------------

بی شرف تر از اون را رو می کنند تا اولی کم رنگ شود !!!!میگن اینا دروغ گفتن که چشم شون رو ساچمه زدیم !!!
                              این پست شما در پاسخ به پست جناب دکتر پورنیکدست در مذمت
                              توهین کاربر آتلانتیس
                              پستهای بنده که بدون توهین بوده وپست هتاکی
                              آتلانتیس که شرم دارم دوباره دیده بشه هم موجوده.
                              در اصل توسط آتلانتیس پست شده است View Post
                              اقتدارنظام مدیون جهاد نکاح دختران وزنان طرفداران حکومت هست....به هر حال پوتین ازین بهشت بی نصیب نمونده...به موقعش کمک کرد....از غیرت دم نزنید ...اما همتتون شایسته تقدیره....به جای پرچم سه رنگ زیبا...چادر مشکی زناتون رو علم کنید...وسطش هم یه کلمه عربی بنویسین...داعش همینکارو کرد...موفق هم شد...تا زناتون هستند....طوفان هم شمارو تکون نمیده....حالشو ببرید...اما منجیهای خودتون رو زیاد اذیت نکنید...یا سوریه بفرستین یا روسیه....هردوجا برن ...کار آییشون کم میشه....ماموریت‌ها رو عادلانه تقسیم کنید...
                              در اصل توسط Sadeghi پست شده است View Post
                              حقا که خوب اسمی در کردی جلف بی سواد مجازی

توکه شرم و حیا رو خورده و آبرو رو قی کرده ای چرا با آیدی اصلی ات (مگنوس کارلسن)پست نمی گذاری .

واقعا فکر می کنی توهین و فحاشی به مادران و زن و بچه و نوامیس مردم از ارزش و حرمت دیگران کم و به شخصیت فرهنگ نداشته ات کمک می کند .

از سر ضعف و کم سوادی کارت شده اهانت و فحش به نوامیس دیگران عجب سرمشق و پرچم داری هستی !

به خدا قسم حتی در ذهن و خلوتم هم من هیچگاه به خودم اجازه نمی دهم به خانواده و مادر و خواهر و همسر اهانت کنم .چه بسا اگر آنها بدانند در فضای مجازی (باطن پنهانت)چه موجود پلشت و سیاهی هستی شرمنده وجود تو باشند.

مایه شرمساری هستی و بس
                              ۴۳ساله دارین به مادرا وخواهران ما توهین میکنین....تو همین چند وقته چندتا از خواهرامونو کشتین؟چندتا شون رو تو زندان بردین...تو زندان به چند نفرشون تجاوز کردین.؟...آخه دختر مردم رو تو خیابون به زور سوار ون نمی کردین؟....آخه جرمش چی بود که بردین وجلوی چشم دنیا کشتین و خبرنگارهای خانمی که واقعه رو پوشش دادن...رو به حبس‌های طولانی محکوم کردین....بعدم گفتین مهسا امینی پروژه اسرائیلیهاست....خودش خودشو مردونده....آخه شرم وحیا اگه بود...حتی موقع روایت این داستان باید از شدت شرم می مردین...خودت قضاوت کن که کدوممون پلشت وسیاه ومایه شرمساریه....واقعا فکر میکنی حقش بود؟.....این یه حادثه اشتباهی که نبود....یه شیوه روتین بود وهست....چرا مردونگی نداری اونجا به خودت اجازه اهانت ندهی؟.....دختران باکره که اجازه اعدامشان رو تنها پس از برداشتن بکارتشون صادر میشد....اوایل انقلاب کثیفتون....اونجا مردونگی نداشتی که اعتراض کنی یا به نظرت حقشون بود؟......تو وامثال تو کی هستین که جلوی برادر مهسا امینی...خواهرش رو میدزدین...ومیبرین ارشاد کنین....کی این اجازه رو بهتون داده؟.....کشتنش اصلا دروغ....یه لحظه خودت رو تصور کن....داری با خواهر ومادرت توخیابون میرین....من بیام خواهرت روجلوی خودت سوار ماشین کنم...ببرم...وبگم من از حجابت خوشم نمیاد...تحریک میشم...برش دار...وبعد بفرستمش پیش خودت....چه حالی میشی....این وضعیه که خیلی از جوونا(دخترا وپسرا)...چشیدنش....یه لحظه خودتو بذار جای اونا....مگه خواهر تو با خواهر من چه فرقی داره...که چون اون چادر داره....باید تکریم بشه....این چون نداره باید خوار بشه.....
                              شرف وغیر یه چیز دیگه س....اونی که تو قبولش داری دقیقا بی شرفیه. ..یه بار تو زندگیت...باشرفت بازی نکن...از وجدانت کمک بگیر...جواب سوالهای منو بده....اگرچه میدونم که.............
                              واقعا متاسفم. ایشون مستقیما به عده زیادی ازمردم این سرزمین و
                              تعداد زیادی ازکاربرای این سایت و خانواده های محترمشون توهین
                              کرده و عبارات مشمئزکننده ای رو بکار برده که انسان حیرت میکنه
                              از این همه وقاحت و بی حیایی و....
                              پست شما سه دقیقه بعد از آخرین پست من نوشته شده...یعنی خوندی و بعد نوشتی...یعنی فهمیدی منظورم چیه...ولی برات مهم نبوده....یعنی وقاحت وبی حیایی رو باتمام وجودت درک کردی واین پست رو زدی...
                              اول برای مادرت متاسف باش که چنین آدم رذلی رو زائیده....بعد برای دختر یا پسرت متاسف باش که همچین پدری دارند ....بعد هم برای مردم سرزمینی که چنین آدم مشمئز کننده ای رو مجبورن تحمل کنند....
                              هرچه لایق خودت و خانوادت هست به دیگران نسبت میدی. ناظرین
                              سایت هم بی تفاوتن. خودتون رو پیشرو و متجدد می دونین ولی هیچ حد و مرزی برای رعایت ادب و حیا ندارید. عیار شخصیت شما برای هر ناظر بی طرفی کاملا مشخصه
                              در اصل توسط pournikdast پست شده است View Post
                              سلام و عرض ادب...
                              چالش در بحث نظری جذاب است اما حداقل ها را رعایت کنیم؛ لااقل به خانواده یکدیگر احترام بگذاریم...
                              نه خدای نکرده کسی حرام زاده است و نه خدای ناکرده کسی سگ و...
                              همه ما انسانیم و تقریبا در اکثریت موارد برای چیزی که باور داریم مسیری درست است؛ تلاش میکنیم...

اما به زعم بنده نکته مهم اینجاست :
                              اینکه ما مردمان عادی شباهتهای بیشمار یکدیگر را نبینیم و فقط متمرکز بر تفاوتها باشیم...
                              و اینکه شباهتهای حاکمان و ظالمان را نیز با هم؛ نادیده بگیریم...
                              و به جای اینکه کنار هم روبروی مصادیق ظلم بایستیم (فارغ از هر جغرافیا و مکتب و نگرشی) روبروی هم باشیم!!!
                              روشی به قدمت تاریخ برای تفرقه اندازی و حکمرانی صاحبان قدرت بر توده مظلوم است...
                              مگه شما دی ان ای این افراد رو معاینه کردین که باقاطعیت میفرمایین...اینا انسانن...باور کنید اگه به اینا بگین حیوان....به حیوانات زبان بسته اهانت شده است....بین مردم تفرقه ای نیست...مردم طبقه لندی شده اند....اگه بخواهند هم نمیتونن کنار هم باشند...
                              با توجه به شناختی که ازشما دارم...حتما با کشیش جیمز جونز...و پیروانش آشنا هستین...بزرگترین خودکشی دسته جمعی تاریخ معاصر...پیروان احمق ویک دیکتاتور سنگدل....چگونه مردم میتونستند بهشون چیزی یاد بدهند....میشه بگین این کشیش صلح طلب...چگونه"انسانی"بود...آدمهای اطرافش چگونه"انسانهایی"بودند...
                              این حاکمان هم ازبدنه همین به اصطلاح شما انسانها هستند...
                              این هم پست جناب پورنیکدست در مذمت توهین و جواب شما در پست قبلی

رشته پیام هایی در طول تاپیک

نظر

• afshinamin
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 4495

گاسپارنوئه...فیلمسازی متفاوت...بافیلمهایی متفاوت وزبانی خاص است...فیلم قبل از لاو...فیلمی بود که سکانسهای فیلم از آخر به اول تدوین شده بودند...یعنی نوئه...کلا ساختار فیلمسازی رو شکست....اون فیلم هم ارزش دیدن رو داره....اگه ندیدین...فقط یه نکته...صحنه های خشنی داره...و...اوایل فیلم...دیدنش اذیت کننده است....اتفاقا ...فیلم بعدی نوئه...بازهم ...ساختار شکنانه است...یعنی...از نابازیگران استفاده کرده بود...و...بازیگران را آزاد گذاشته بودتا بداهه...بازی کنند....یه ساختار شکنی دیگه...این فیلم هم که بهترین فیلم نوئه حساب مبشه...ارزش دیدن داره...

اما فیلم واقعا دوست داشتنی خودم... دقیقا بهترین فیلمی که به عمرم دیده ام...فیلم شهرخداست....حتما ببینید...مفاهیم بسیار عمیقی داره...بسیاری از مسائل جهان بینی ...که باهاش مشکل داشتم رو برام حل کرد...این فیلم که براساس یک داستان واقعی...روایت شده توسط یک شاهدعینیه.....آدم رو به فکر میبره...که آیا واقعیت داره...انسانها...براساس یک سرشت پاک زاده میشن....وبسیاری مسائل دیگه....پیشنهاد خوبیه...
                                البته همونطور که فرمودین صحنه های بی پرده فیلم نوئه رو بسیاری ازمنتقدین نپسندیدن....اما به نظرم...سرگرم شدن به مسائل سطحی زیادفیلم...وهمینطور سطح بالای توقع منتقدین ازگاسپار نوئه...باعث شدکه این فیلم اونجور که باید دیده نشد...ومسائل عمیقش به چشم نیومد...استفاده ازمطالب سخیف....درجهت بیان مفاهیم عمیق....
                                این فیلم از نظر من...درجایگاهی بالاتر از فیلم...باچشمان کاملا بسته....که کاملا مورد تحسین منتقدین بوده....قرار داره...اما خوب دیده نشده....
                                فیلمو ندیدم. فقط پلات انگلیسی ش رو خوندم تو همین فاصله

میشه بیشتر توضیح بدین ؟

نظر

در حال کار...
                                X