اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مگنوس کارلسن
    عضو فعال
    • Jan 2022
    • 1630

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
    عجب فیلم مناسبی رو انتخاب کرده بودند برای یه بچه 4 ساله /:.rolleyessmileyani
    خرس گنده بودم دیدم ، به معنای واقعی کلمه داشتم قبض روح می شدم /.:biggrinsmiley.:/

اها یه چیزی یادم افتاد
    من تو تلویزیون دیدم
    سینما که دیگه واویلاست اون فیلم :.thumbsupsmileyanimپ

نقش اول گریگوری پک !!
    این نامرد ،فیلم دیگه ش موبیدیک هم ترسناک بود/.:biggrinsmiley.:/ البته نه اندازه طالع نحس
    موبی دیک رو ...اول رمانشو خوندم...بعد فیلمشو دیدم...خود انگلیسیا...موبی دیک رو حتی جزو 10رمان برتر دنیا حساب میکنن...البته که روسها قبول ندارن...

نظر

• 2FAN
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 1050

عجب فیلم مناسبی رو انتخاب کرده بودند برای یه بچه 4 ساله /:.rolleyessmileyani
      خرس گنده بودم دیدم ، به معنای واقعی کلمه داشتم قبض روح می شدم /.:biggrinsmiley.:/

اها یه چیزی یادم افتاد
      من تو تلویزیون دیدم
      سینما که دیگه واویلاست اون فیلم :.thumbsupsmileyanimپ

نقش اول گریگوری پک !!
      این نامرد ،فیلم دیگه ش موبیدیک هم ترسناک بود/.:biggrinsmiley.:/ البته نه اندازه طالع نحس
      سلام
      ببخشید میون صحبتتان میشم
      این فیلم ترسناکه یا چی
      مرسی
      https://chromewebstore.google.com/detail/free-vpn-for-chrome-vpn-p/majdfhpaihoncoakbjgbdhglocklcgno/reviews

نظر

• Arian02
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 1710

در اصل توسط مرغ سحر پست شده است View Post
        اولا من شخصیتم بالاتر از این هست که مثل همپالکیات اینجا فحش بنویسم و به خانواده افراد شریف توهین کنم.
        که اگه می نوشتم عکس العمل امثال شما دیدنی تره.
        دوما راهپیمایی ۲۲ بهمن کاری کرد که آمریکا و عربستان و بقیه گوشی
        دستشون اومد و به دریوزگی افتادند. امثال شما که چشم امیدتون به
        اونها بود که جای خود دارید.
        این رژیم چند میلیون بله چند ملیون فدایی داره ‌که حاضرن تمام مال و جان خود و خانوادهشون رو فدای عقیدشون کنن.
        شماها دو تومن پولتون سوخت میشه به زمین و زمان فحش میدین
        وتمام شجاعتتون فحاشی از پشت سیستمه.
        تمام آرزوتون زن زندگی آزادی بود که بوی تعفن این برهنگی و هرزگی
        انقلابتون باعث خجالت شد.
        البته من معمولا تند نمی نویسم ولی ظاهرا با شما و همفکراتون نمیشه
        متمدنانه گفتگو کرد.
        سنتور رو بزار تو کیف
        به وقتش بله از همه چیتون خواهید گذشت ...صبر کن

نظر

• afshinamin
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 4495

در اصل توسط 2FAN پست شده است View Post
          سلام
          در اصل توسط 2FAN پست شده است View Post
          ببخشید میون صحبتتان میشم
          این فیلم ترسناکه یا چی
          مرسی
          سلام و عرض ادب
          بحث اصلی سر فیلم قدیمی طالع نحس هست که حداقل در زمان خودش خیلی ترسناک بود
          https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%B9_%D9%86%D8%AD%D8%B3

نظر

• b4city
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 4097

درود

بدون شک مدیریت بحران شاه اشکال داشت ان هم اشکالات اساسی

ولی بینی و بین الله ، (همونطور که خودتون هم به درستی اشاره کردین جنس مخالفان در دو کشور متفاوت بود ) با کسی مثل مسعود رجوی میشه مفاهمه ، مذاکره ، معانقه و...کرد !!!

کسی که امروز بر همه مسلم شده(البته : معما چو حل گشت آسان شود--شاید خود ماها اگه 40-30 سال سنمون بیشتر بود، قبل از 57 ،هوادار دو آتیشه رجوی میبودیم !!! ولی شاه این درک رو داشت که اینا چه جانورانی هستند ) ، در جنایت و وطن فروشی به صدام حسین ،بی نظیره !!!

قطعا و بدون شک شاه مشکل داشت ، ولی مشکل اصلی از شاه نبود. مشکل اصلی از ما مردم و بیسوادی مون بود
            چه یک کارگر ساده ، چه آن مهندس مرحوم معروف که در کتابش اسلام و ریاضیات رو بهم ارتباط میداد
            -----------
            البته بی انصافی است که یه موضوع دیگه رو هم نگیم
            حدود 3 دهه قبل از یکی از دوستان عموی بنده که بسیار مسن و در جوانی از فعالان میدانی طرفدار دکتر مصدق هم بودند ، حضورا شنیدم که گفت : از مهندس بازرگان پرسیدم شماها با این معلوماتی که دارید چطور فریب خوردید؟ ایشون پاسخ داد : با این سن م تا حالا ندیده بودم مجتهد دروغ بگه !!
            درود
            عذر میخوام دیر شد جواب
            دیدم تاپیک کلی ورق خورده با مباحث مختلف ، خواستم عبور کنم از این بحث ولی جواب شما و جناب احسانی در نقل قول کامنتهام را به احترام شما دو بزرگوار میدم تا بی جواب نماند و البته نقدی هم بر اینکه گفتید سال اینده رئیس جمهور امریکا جمهوری خواه است و .... دارم

برای مدیریت بحران ، اولویت با سران جبهه ملی و نهضت ازادی بود . نزدیک به نشان ترین و با سواد و به قول معروف با دسیپلین و اهل گفتگو و خواهان دمکراسی نسبی ( بر اساس همون 45 سال پیش و مفاهیم ان زمان ) اینها بودند

رجوی عددی نبود . یه جوان 30 ساله ناشناخته ( سال 57 ) که همراه با تنی چند جوان دیگر و با سنی کمتر از 30 سالها قبل از 57 ، چپ اسلامیزه اختراغ کرده بودند و البته خوی حیوانی این گروه که اشاره کردید اون موقع هنوز شناخته شده در این حد فعلی نبود

در این بین میشد از تک و توکی بزرگان چپ هم مذاکره داشت و حتی برخی مذهبی ها از طیف روحانیون از جمله طالقانی ، شریعتمداری و تا حدی بهشتی . با این تیپ روحانیون ملایم هم میشد گفتگو کرد . مرغ مذهبشون از جنسی دیگر بود . بیشتر از یک پا داشت
            هر چند شریعتمداری را نمیشه به اون شکل و مثل بقیه انقلابی دانست

گفتید مشکل از شاه بود ولی مردم مشکل اصلی بودند و بی سوادی ...
            خب اینم مشکل از شاه میشه که نتونسته تشخیص بده این مردم ممکنه بر اثر بی سوادی چه دسته گلهائی به اب بدهند . باید اینها را با تشکیل اتاق فکرها تشخیص میداد . مشکل این بود که اصلا اتاق فکر نداشت
            و نکته دیگر اینکه بعد از تشخیص بی سوادی ، باید فکری براش میکرد

لباس اقتدار گرائی به سمت و سوی دیکتاتوری را باید به گونه ای پوشید که به قامت مناسب باشد و گشاد نباشه . شاه این لباس را پوشید ولی به قامتش گشاد بود . خب نپوش اقا وقتی می بینی به تنت مناسب نیست و با روحیاتت هم مناسب نیست . چرا پوشید ؟ هنوزم سرگیجه دارم جبهه ملی دیگه چرا باید لت و پار و تار و مار شود با اون همه چهره شاخص و با سواد !!!

نکته دیگر ، داستان همون عدم هماهنگی در توسعه صنعتی و اقتصادی با توسعه فرهنگی است که دوستی دیگر به ان اشاره کردند
            موضوعی که به نقل از دوستان و از بازرگان یا به قول شما مهندس معروف عنوان کردید نکته خوبی است
            پس باید تا حدی به انها حق داد

بنی صدر هم چند سال قبل در مصاحبه ای گفت ما فکر میکردیم ایت الله میره قم و در کار تخصصی خودش مشغول میشه و کار را می سپارد به سیاسی ها و خودش رل اصلی را دست نمیگیره

نظر

• b4city
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 4097

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
              درود بیفور جان
              یک سوالی ذهنم رو درگیر کرده ،
              بیبین میتونی کمک کنی حلش کنم ؟
              اگه به هر شکلی یک اتفاقی افتاد که
              قرار شد برای تعیین نظام سیاسی بعدی
              رفراندوم برگذار کنند
              چه گزینه هایی برای رفراندوم مناسب میدونید ؟
              مثلاً مردم بین دو گزینه دموکراسی پارلمانی و ریاستی باید رای بدهند

در حالی که میدونیم عده ای از ایرانیان به انواع سلطنت اعتقاد دارند
              و بعضی از ایرانیان هم به حکومت دینی
              اعم از ولایت مطلقه یا جمهوری اسلامی اعتقاد دارند
              آیا میشه خواسته این دو دسته رو در رفراندوم نادیده گرفت ؟

.
              درود جناب احسانی گرامی
              کامننتون خیلی مفصل بود ولی من خلاصه جواب میدم . خیر نمیشه نظر این دو دسته را نادیده گرفت ولی توضیح دارد
              در مورد گرایش پادشاهی از نوع مشروطه کامنت 5935 نظرم را عرض کرده بودم نمیدونم خوندید یا نه !!

این بود : مشروطه و گرایش به ان هم واقعیتی است و انکار نمیکنم . رای مردم در اینده ای مبهم و نا مشخص هم قابل درک و احترام است
              بهتر از من میدونید مشروطه از نوعی است یا باید باشد که قدرت شاه از منظر سیاسی صفر مطلق باید باشه . اونی که 117 پیش سال به اسم مشروطه نوشتند با مطلقه اش تفاوت چندانی ندارد . اونو مشروطه نمیدونم

به این شرط با این گزینه موافقم . در واقع نوع حکومتی را باید رفراندوم گذاشت که به فرض قوانین محکم مدنی و اجتماعی ، بازگشت قدرت های سیاسی شخص محور به صفر مطلق برسد . شاه با قدرت سیاسی صفر صفر
              و اما مذهبی ها

تردید دارم حکومت مذهبی که در هر کجای دنیا و در مقطع فعلی که بیش از پیش در هر سرزمینی عیان شده ؛ و نتیجه اش مشخصه چیه بازم نظر خواهی نیاز داشته باشد . اینو باید مجلس موسسان تصمیم بگیرند که ایا جمهوری از نوع اسلامیش هم باید مجدد نظر خواهی کرد یا خیر
              این موضوع که امیختگی سیاست و مذهب نمیتونه دمکراسی مطلوبی همراه بیاورد و هدف دمکراسی است ، میتونه توجیهی برای این گروه باشد
              ولی در حکومتی که دین از سیاستش جداست ، پس زدن اسلامگراها دستور کارش نیست ، در ازادی احزاب از نوع اسلامیش این نظر از این طیف براورده میشه . ترکیه 100 سال است سکولار است ولی همواره احزاب اسلامی ازاد بوده و هست و خواهد بود و در مقاطعی هم در قدرت بوده اند از جمله همین الان

قدرت سیاسی در چرخه ای از زمان بدست اسلامگرا میفته یا نماینده در پارلمان ، ولی نوع حکومت و قانون اساسی به او این اجازه را نمیده که گرایش فکری و مذهبیش را وارد قوانین و زندگی شخصی مردم و کشور داری کند . گرایش مذهبیش میتونه در برنامه های اقتصادی اجتماعی فرهنگی ... و جلب توجه از مردم ظهور داشته باشد و هیچ مشکلی هم نیست
              پارلمان فرضی اینده ایران باید کلکیسونی باشد از انواع گرایش ها و احزاب

روح دمکراسی در این نیست که هر کی هر نوع حکومتی دلش میخواد را براش برگه نظر خواهی صادر کنیم . اگر چنین باشد که انواع دیگری هم هست . حکومت کمونیستی ، حکومت پوپولیستی ، حکومت تک حزبی ، حکومت نظامی هم هست و میتونه بخشی از جامعه دنبال اینها باشند
              ممکنه بخشی از نظامی ها دوست داشته باشند حکومت نظامی باشد . ولی ایا لزومی داره برای نمایش و اثبات اینکه دمکراسی رعایت شده از نظامی ها یا کل مردم چنین نظری بخواهیم ؟ خیر

دمکراسی بعد از استقرار حکومت مهم است و الزام به اجرا ، بر اساس نوعی که بتونه تضمین دمکراسی باشد البته همراه با قانون اساسی محکم و باپشتوانه ،در واقع دمکراسی بعد از استقرار اهمیت دارد با ازادی احزاب

نظر

• b4city
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 4097

ران دیسانتیس در‌ مصاحبه‌ای جدید توافق برجام را فاجعه خواند.
                -------------
                عرزشی ها برید متوسل بشید به حضرت جی . اف .کی و برادرزاده ش بلکه رای بیاره
                /:.yead.:/

دوسانتوس یا ترامپ رای بیارن الفاتحه مع الخلاص و الصلوات برای کارتن ساندیسها صادر خواهد شد /:.smilingsmiley.:/

بایدن فارت هم برای همیشه میره تو زباله دان تاریخ
                رسیدیم به این کامنت که گفتم نقدی دارم
                فکر نمیکنم دیگه در این مقطع زمانی باید منتظر رفتن و امدن روسای جمهور امریکا از نوع حزبیش باشیم که حالا این یکی میره و اون یکی میاد برا ما شق القمر میکنه
                ترامپ چه کرد ؟ جز اینکه تحریم و لفاظی برامون اورد و دنبال عکس یادگاری گرفتن بود ؟

اتفاقا جمهوری خو.اهان به نسبت دمکراتها ،بیشتر به دنبال منافع کشور خودشون هستند و شعارشون از جمله ترامپ بیشتر اینه که اول امریکا ، و با برخی دیکتاتوری ها در جهان همراهی بیشتری هم دارند . دمکراسی و ازادی ارمغان اوردن کیلوئی چند ؟
                اینکه جمهوری خواهان با حکومت ایران بیشتر از دمکراتها زیاویه دارند بیشتر بخاطر امریکا ستیزی و شعار مرگ است که اونا چون ادعای ملی بودنشون بیشتر است به این ستیز و مرگ بیشتر اهمیت میدن وگرنه جمهوری خواهان زمان شاه با شاه رفیق تر بودند و تنها چیزی هم که براشون مهم نبود حقوق بشر و ازادی و دمکراسی بود

ایا سرنوشت گره زدن به این و اون دیگه الان کارائی داره
                حالا بایدن بره و یکی دیگه بیاد که کج و لج بازی هاش با حکومت بیشتر از قبلی باشه ، نهایتش باعث تنش های بیشتر و خیز تورمی بیشتر باشد . دستاورد دیگری نمی بینم

نه بایدن و نه ترامپ و نه دوسانتوس و نه دیگری برای ما ازادی و دمکراسی ارمغان و کادوئی ندارند . فقط شاخ و شونه کشی های سیاسی کم و زیاد میشه که این وسط هم بیشتر مردم اسیب می بینند
                من که گذر کردم از این موضوع که این بره و یکی دیگه بیاد اتفاق خاصی می افته

نظر

• b4city
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 4097

مثال همین ترامپ دم دستی را میزنم . جمهوری خواهان سالها قبل به کنار
                  ترامپ با پوتین و شی جی ( روسیه و چین دو کشور نزدیک به دیکتاتوری ) کمترین تنش را داشت یا بهتر است بگم رفیق فابریک جفتشون بود . فقط اونجائی که واردات کالاهای چینی را سخت تر از قبل کرد وارد تنش شد اونم بخاطر اولویت بندی خودش و منافع اقتصادی

با طالبان ریخت روهم و زمینه تاسیس دفتر در قطر را فراهم کرد و بعد هم وارد مذاکره شد
                  با عربستان رفیق فابریک بود و براش رقص شمشیر برپا کردن و فرش قرمز
                  با گجستکی به اسم رهبر کره شمالی عکس یادگاری گرفت و شادمان از این دست دادن و عکس بود

شما در این 4 سال ریاست ترامپ کجا و در چه نطقی کمترین حرفی که کمترین رنگ و بوئی از دمکراسی و ازادی و حقوق بشر در ان نهفته باشد دیدید یا شنیدید یا خواندید ؟
                  جلوگیری از ورود شهروندان برخی کشورها ، دیوار مرز مکزیک و ...

جمهوری خواهان درصدی شون هم مذهبی تر هستند و هم ملی گرا تر ، و برخوردشون با مفاهیم ازادی و دمکراسی در قیاس و مواجهه با دیگر کشورهای جهان ، نسبی است و بر اساس اولویت بندی های خودشون در راستای منافع بیشتر برای امریکا نه ارمغانی برای سایر کشورها
                  و بخاطر همین ملی تر بودنشون است که کسی کمترین اخمی به امریکا بکند خشم بیشتری نشون میدن و گزینه نظامی هم در دسترس تر است براشون به نسبت دمکراتها ، یا اینکه به کشور یا گروه یا شخص اخم کننده با شدت بیشتری برخورد میکنند . دلیل اصلی اینه
                  به درستی و نادرستی رفتارشون کاری ندارم . فقط قیاس کردم
                  آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2023/06/25, 02:33.

نظر

• M.DALAHOO
                    ستاره‌دار (2)
                    • Apr 2022
                    • 561

در اصل توسط M.DALAHOO پست شده است View Post
                    ظام

1- من کاملآ متوجه فرمایش شما شده ام .
                    2- من نه فقط منکر مشکلات و مضیقه های گوناگون مردم با این نظام نیستم، بلکه مردم در نظام گذشته آزاذیهای فردی داشتند، ولی بدنبال آزادیهای اجتماعی بودند که برای چون منی از اهمیت بیشتری برخودار بوده و هست.
                    3- مگر قرار است هر نظامی که برای مردمش مسایل و مشکلات اقتصادی، سیاسی و اجتما عی بوجود میآورد، فورآ سرنگون شود. این مسئله در جوامع مختلف و در زمانهای و شرایط مختلف داخلی و بین المللی و روحیات مردم و حاکم، تفاوتهای بسیاری دارد و همه را نمیشود با یک روش مشخص از قبل تعیین شده سرنگون کرد و نتیجه مورد نظر را گرفت. کما اینکه ناصر الدین شاه قاجار توانست در آن روز ایران که شاید مردم سیاه ترین و نکبت بارترین شرایط اقتصادی، سیاسی و اجتمایی داشتند، توانست 50 سال سلطنت کند!!!؟؟؟ و یا مردم فرانسه که یکی از بزرگترین و خونین ترین انقلابها جهان را بنام انقلاب کبیر فرانسه را رقم زدند. ولی بعد از آن کشت و کشتار ها و گشودن درهای زندان مخوف باستیل، ناپلئون از راه میرسد و نتیجه ان همه جانفشانی مردم فرانسه را سکویی برای امپراتور شدن خود میکند و انقلابهای مصر، لیبی و .........که علاوه بر مسایل اقتصادی،سیاسی و اجتمایی ملتها، شخصیت فرهنگی اجتمایی و روحیات شخص حاکم بسیار اهمیت دارد. مثلآ شاید اگر آقای خمینی نبود کشتن 4000 هزار زندانی مرد وزن جوان که حکم داشته اند و در حال کشیدن محکومیتهایشان بوده اند، که از نظر قوانین داخلی و بین المللی جرم محرز است و این دستور ایشان را من شخصآ معتقدم که هیچ کس دیگری نمیداد،جز خمینی که خیلی راحت در شرایطی قرار گرفته بود که اصلآ فکرش را نمیکرد. که در اینجا گنجایش روحی و شخصیتی افراد به قدرت رسیده و روحیات و خود خواهیها و دهها مسایل پیچیده روحی روانی افراد از بچگی در این تصمیمات میتواند موثر باشد.
                    من معتقدم که این نظام اگر با همین تفکر ( که هیچ حقی برای مردم قایل نیست و از کشتار آنها ابایی ندارد) اگر همین شیوه حکومت داری را ادامه دهد که میدهد و شاید هم بدتر، احتمالآ تا پایان سال آینده و یا شاید هم زودتر، سرنگون خواهد شد و مردم ایران از شر عقب مانده ترین تفکرات تاریخ اجتمایی بشر رها خواهند شد و تغیرات بنیادی در مسایل فرهنگی، مذهبی، اجتمایی و نهایتآ سیاسی را بوجود خواهند آورد، که شاید الان بر کسی آشکار نیست و در این روزها در تفکرات مردم و ضمیر نا خود آگاهشان در جریان است و افراد را با تفکرات گونا گون بخود مشغول داشته، و سیاه ترن صفحه تاریخ ایران بزرگ دارد ورق میخورد و خونخواران و جاهلان را به زباله دان تاریخ هدایت میشوند و جهان با ایران دیگری روبرو خواهد شد که نه فقط بخشی از معضلات حامعه بشری نیست، بلکه پیشرو و ارایه دهنده حل مشکلات و معضلات کنونی جامعه بشری خواهند شد، که مطمئن هستم. شاد وتندرست باشید.
                    جناب احسانی سلام و صبح شما و همه عزیزان بخیر؛
                    چون دیروز سایت متاسفانه در گیر یقه گیری یک شخص دیگری بود بخاطر حجاب، و فکر میکردم که جناب احسانی و دیگرانیکه بدنبال شنیدن حقایق هستند، شاید پاسخ اینجانب را/:.rolleyessmileyani به کامنت ایشان را ندیده اند، چراکه یک آقایی بخاطر حمایت از حجاب، که متاسفانه یا خوشبختانه باستناد نظر سنجی ملی معتبر از مرکز آمار: حدود 71% مردم با حفظ حجاب موافقند.2- حدود 81% بطور منظم نماز میخوانند.3- حدود 64% هر ساله روزه میگیزند. 4- حدود 47% مبادرت به امر بمعروف و نهی از منکر میکنند. 5- حدودآ 74% در ماههای محرم و رمضان به مسجد میروند. 6- حدودآ 46% بصورت منظم از برنامه های مذهبی رادیو استفاده میکنند.

اما شاید باور نکنید
                    این نظر سنجی،

مربوط به سال 1355 است.
                    /:.rolleyessmileyani/:.Heart.://.:blinksmiley.:/
                    آخرین ویرایش توسط M.DALAHOO؛ 2023/06/25, 08:21.

نظر

• MOSTAFAVI
                      ستاره‌دار(1)
                      • Jun 2012
                      • 5633

بزرگترین چالش کنونی آمریکا مربوط به ماده افیونی فِنتانیل (Fentanyl) است
                      هر ۱۰ ساعت یک نفر در این شهر-سانفرانسیسکو -براثر مصرف فنتالین می‌میرد

بحران فنتانیل؛ آیا آمریکا تا سال 2025 به مکزیک حمله می‌کند؟ | خبرگزاری فارس

نظر

• مگنوس کارلسن
                        عضو فعال
                        • Jan 2022
                        • 1630

فلسطینیا فکر میکردن...وحشی گری و انتحاری وچاقوزدن هنره....نمیدونستن..خدانکنه اسرائیلیا بخوان مقابله به مثل کنن...
                        وحشیگری اگه جواب میداد...تاحالا فلسطین روپس گرفته بودن...یکی بکش..ده تا پس بده....
                        اینم جواب طرفدارای انتفاضه...
                        آقا به خدا...بشینین مثل آدم باهم حرف بزنین...نتیجه بهتری میگیرین...همون دهه 40میلادی هم اگه ترور..و کشتار نبود...نهایت مثل یوگسلاوی...یه درگیری و...دوکشور مستقل وتمام...
                        اونموقع ها...عربها وبرادران مسلمان...حالا هم محور مقاومت ومسخره بازیهای دیگه...چیزی که اهمیت نداره...جون و امنیت مردمه...چه فلسطینی باشه...چه اسرائیلی...چه مسلمان...چه یهودی..چه مسیحی...
                        آقا به خدا همه آدمند...همه حق دارند...نگید حق من بیشتره...

نظر

• علیرضا۱۲۳
                          عضو فعال
                          • Sep 2022
                          • 2729

حیدری، نماینده مجلس: چنان از شاسی‌بلند می‌گویند که انگار نمایندگان لکسوس گرفته‌اند
                          این‌که شاسی بلند را می‌گویند و جوری وانمود می‌کنند که انگار نمایندگان دوره یازدهم آمده‌اند لکسوس استفاده کرده‌اند؛ نخیر اینطور نیست. اگر هم ماشینی داده شده ماشین‌های چینی است که فقط به درد خود چینی‌ها می‌خورد و اختلاف قیمت بازار و با ثبت‌نام دولتی به ۱۰۰ میلیون تومان هم نمی‌رسد و نمی‌شود اسمش را سوءاستفاده گذاشت، چه بهتر که این‌ها شفاف‌سازی می‌شد

یکی نیست به این آقا بگه...اگر جمهوری اسلامی نبود و شماها دستمال به دست خدمت نمی‌کردید...باید شما ها رو به گاری می‌بستند...انتظار لکسوس هم داری!!!!

نظر

• EHSANI
                            ستاره‌دار(3)
                            • Sep 2020
                            • 2093

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
                            برای بوکسورها محمد علی کلی میشه بزرگشون

اصولا اگر من بوکسور نباشم ، ممکنه محمد علی را نشناسم ، اما اگر بوکسور باشم ، معتقد باشم که محمد علی کوتوله و کوچیک و فلان و بهمان بوده (حسادت) ، باید برم تو رینگ و خودم را اثبات کنم ، (خارج رینگ فانتزی نبافم که بیگانگان از خارج از رینگ محمد علی رو آوردن بالا یا چه و چه و چه )
                            گنجشک جان تکلیف تماشاچیان چی میشه ؟
                            در نظر داشته باشیم که اجرای مسابقه برای لذت تماشاچیان بود
                            نه خصومت شخصی بین دو بوکسور !
                            هم هزینه مسابقه و هم جایزه از محل فروش بلیط و تبلیغ بود
                            بلیط رو مستقیماً تماشاچی میده
                            تبلیغ هم نهایتاً قراره اجناس رو به قیمت بالاتر به مخاطبِ تبلیغ که همون تماشاچی هست ، فرو کنند.
                            آیا تماشاچی حق اظهارنظر داره ؟!
                            اگه 11 نفر از تماشاچیان فوتبال بگند مثلاً ناداوری شده
                            باید بهشون بگیم خودتون لباس بپوشید بیایید با تیم برنده بازی کنید
                            تا ثابت کنید این تیم به ناحق برنده شده !
                            درسته که با ناداوری برنده شده
                            ولی بازهم قویتر از تماشاچیان هسنند
                            به عبارتی ، دزد نگرفته پادشاه است !
                            اونکه خیلی قدرت داره ، وسط بازی سوت میزنه و برنده رو هم مشخص میکنه
                            هیچ کس هم جرأت حرف زدن نداره !
                            (مثل فیلم دیکتاتور)

اما اگه مردم اعتراض کنند و به اندازه پول بلیط ، به استادیوم خسارت بزنند!
                            و در بازی بعدی به نشانه اعتراض بلیط نخرند ،
                            این یعنی مردم هم یه کوچولو قدرت دارند .

در رقابت سیاسی ، مردم تماشاچی هستند
                            اما همه هزینه ها با مردمه .
                            قبلاً گفتم ، در مناظره ، یکی پیروز میشه دومی بی‌نصیب میمونه
                            و اونکه شکست میخوره ، مردم و حضار و تماشاچیان هستند.

راستی ، امام خودش هم میگفت رضاشاه رو انگلیسیها اوردند
                            اما روحانیت اون زمان هم با جمهوری رضاشاه مخالف بودند

.
                            نگرش ، همه چیز است .

نظر

• EHSANI
                              ستاره‌دار(3)
                              • Sep 2020
                              • 2093

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
                              گروه واگنر چه خواسته هایی داره ؟
                              و بقول گروه واگنر ، دوست دارم زندگی کنم ولو به غلط ، گاهی وقت ها اصلا دوست دارم تعمداً اشتباه کنم و مورد ستایش واقع بشم
                              فعلاً سرم شلوغه ، یادم باشه بعدها در این مورد مفصل بحث کنیم.

در مورد گروه واگنر
                              دشمنان روسیه فقط این نیست که به اوکراین سلاح بفروشند ،
                              گاهی از این کارها هم میکنند ، برای شکست روسیه رقیب !
                              نگرش ، همه چیز است .

نظر

• MOSTAFAVI
                                ستاره‌دار(1)
                                • Jun 2012
                                • 5633

این مطلب فقط نقل قول است. درستی و یا نادرستیش به عهده راویش

توئیت نجاح محمد علی، روزنامه‌نگار عراقی که خبر از تحویل مریم رجوی به ایران می‌دهد
                                الله اعلم

نظر

در حال کار...
                                X