اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مگنوس کارلسن
    عضو فعال
    • Jan 2022
    • 1630

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
    تازه اسکار هم بهشون میدن ( همش بخاطر سبک زندگی غربی هست ، غربی های وحشی هفتیرکش )

سرزمین شرق
    سرزمین عشق و راز کائنات ! کارما ، مارما ،

درست انتخاب کنید.
    1313مهربون...رسیدیم به اونجا که کوتوله ها چرا نمیرن وسط....چون میدونم اهل دیدن فیلمی...بگذریم که فیلم هندی دوس داری....فیلم صحنه زنی...رو ببین...جایگاه چهارشخصیت بزرگ!رو خودت...توفیلم تشخیص بده....آقایان خمینی...رفسنجانی...آقا و حاج احمد آقا....
    چون فیلم جذابیتهای بصری آنچنانی نداره...وخوب...توایران امکانات فیلمسازی آنچنانی نیست...شاید نگاه منتقدوبیننده روجلب نکرده باشه....
    اماشما خط سیر داستان رو...تالحظه غافلگیری...ادامه بده....قطعا بزرگی وکوتوله بودن آدمها...تواین فیلم...واست...معنا پیدا میکنه...خودخودجنسه...

نظر

• Davar
      عضو فعال
      • May 2017
      • 3098

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
      درود بر همگی
      ضمن احترام مطالب خشونت طلبان و تندروهایی که خودشون کمترین هنری ندارند بجز لفاظی و اراجیف بافی و گنده گوئی را نشر و اهمیت ندهیم بهتر نیست ؟
      ترویج خشونت و پرهیز از صلح طلبی ؟ !!! /:.negaran.:/:.thumbsdownsmileyan

من نمیدونم این متن بالا از کانال مربوطه ، نوشته کیست ولی نفهمیدگی او در حدی است که صلح طلبی را عوضی گری میدونه . اخه در این حد کج فهمی ؟ منظورم به نگارنده است .

بهش بگید خودت بیا سگ باش ببینیم میخوای چیکار کنی و چطور میخوای لقمه غذا را براش فکری کنی
      مثلا سگ باشی یعنی چی ؟ یعنی خشونت طلب باشی و دست به اسلحه و خرابکاری بزنی ؟ دقیقا یعنی چی
      اون وقت نتیجش چیه ؟

همون عوضی باشیم خیلی بهتر است
      نمیدونم این تاپیک چرا اینقدر خشم و نفرت و این چیزا توش موج میزنه و طرفدار هم داره این نوع مطالب /:.negaran.://:.nono.:/
      درود
      حالا که از ایشون راضی نیستید اجازه بدید یه مطلب دیگه ای از کانالش نقل قول کنم شاید نظرتون عوض شد
      توی یکی از مطالبش گفته بود تا زمانی که ایران کردستان نشه هیچ امیدی به خلاصی از این حکومت نداشته باشید
      میگفت یه زمانی وقتی تیم ملی ایران به عراق باخت تنها مردمانی که از این باخت خوشحال شدند مردمان کردستان بودند
      گذشت و گذشت تا باخت به امریکا رسید! بعد از سی سال مردم ایران فهمیدن که باید چیکار کنند و کار درست رو انجام دادند

توی کردستان وقتی کسی رو دستگیر میکردند کسی فیلم نمیگرفت و کسی نگاه نمیکرد
      انگار که وظیفه نانوشته همگانی بود که باید کاری کرد
      دیدم که آخرش با تیربار پشت وانتی تونستن جمعش کنن. حیف که ایران مثل کردستان نیست.

کلا این امید خان سوالهای قشنگی میپرسه اگه یه روزی برگشتی حتما به سوال ایشون پاسخ بده
      اما قبلش میخواستم بگم، از اینکه به این فروم سرزدی و عقیدت رو به اشتراک گذاشتی بسیار خوشحال شدم
      هر چند که خودم نقش سیبل رو بازی میکردم
      ولی رفتن چرا؟ بمان و پس بگیر!
      مطالبت کلی لایک و تاییدیه میگرفت، ادامه بده، شاید ما داریم در جانبداری از نظام مشروطه اشتباه می کنیم.

نظر

• علیرضا۱۲۳
        عضو فعال
        • Sep 2022
        • 2729

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
        درود
        بحث اصلی سر خشونت عریان و شدید طرف مقابل هست که بعضیا عملا نادیده میگیرند(شاید تو تعارفات یه اشاره ای هم بهش کردند!!) ولی به خشونت اعمال نشده ی مردم (بهتره بگیم به خشونت کلامی مردم ،چون مردم که اصلا ابزار خشونت دیگری هم ندارند) پیشاپیش انتقاد دارند !

خشونت از نظر بنده در اینجا (مشابه ش رو جناب مگنوس گفتن)یعنی مواظب باش گول نخوری و بیدار باشی تا دچار نرمالزاسیون ت نکنند ! مثلا نرمالیزاسیون خشونت شدید خودشان
        احسنت

نظر

• EURASIA
          عضو فعال
          • Jan 2022
          • 1253

رهبر در کنار پدرشان

زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• EURASIA
            عضو فعال
            • Jan 2022
            • 1253

یک سوال بورسی

این افزایش سرمایه از طریق سلب حق تقدم یک جور نامردی نیست؟

الان بر سر سهامداران وبصادر اوردند

فلسفه وجودی اش را می دونم

اما از ان سو استفاده می کنند

در غرب به ندرت از این روش استفاده می شود

اگر هم بشود افزایش های حداکثر 5 درصدی است

نه 50 درصدی

نظر

• Arian02
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 1710

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
              درود بر همگی
              ضمن احترام مطالب خشونت طلبان و تندروهایی که خودشون کمترین هنری ندارند بجز لفاظی و اراجیف بافی و گنده گوئی را نشر و اهمیت ندهیم بهتر نیست ؟
              ترویج خشونت و پرهیز از صلح طلبی ؟ !!! /:.negaran.:/:.thumbsdownsmileyan

من نمیدونم این متن بالا از کانال مربوطه ، نوشته کیست ولی نفهمیدگی او در حدی است که صلح طلبی را عوضی گری میدونه . اخه در این حد کج فهمی ؟ منظورم به نگارنده است .

بهش بگید خودت بیا سگ باش ببینیم میخوای چیکار کنی و چطور میخوای لقمه غذا را براش فکری کنی
              مثلا سگ باشی یعنی چی ؟ یعنی خشونت طلب باشی و دست به اسلحه و خرابکاری بزنی ؟ دقیقا یعنی چی
              اون وقت نتیجش چیه ؟

همون عوضی باشیم خیلی بهتر است
              نمیدونم این تاپیک چرا اینقدر خشم و نفرت و این چیزا توش موج میزنه و طرفدار هم داره این نوع مطالب /:.negaran.://:.nono.:/
              خب شما بیا با خواهش از آخوند بخواه که یا دست از قدرت بکشه یا رویه اش رو عوض کنه ببینیم چی میشه...!

نظر

• EURASIA
                عضو فعال
                • Jan 2022
                • 1253

تفاوت پیشرفت با توسعه را می دانید چیست؟

( البته ببخشید امروز پرسش مطرح کردن به سرم زده)

نظر

• EURASIA
                  عضو فعال
                  • Jan 2022
                  • 1253

در اصل توسط EURASIA پست شده است View Post
                  تفاوت پیشرفت با توسعه را می دانید چیست؟

( البته ببخشید امروز پرسش مطرح کردن به سرم زده)
                  پیشرفت به معنی ترقی و افزایش است

توسعه معادل فارسی ان کلمه شکافتن است یعنی تغییرات ماهوی و اساسی

پیشرفت کمی است

توسعه کیفی است

به قول هگل تغییرات کمی سبب تغییرات کیفی می شود

پیشرفت می تونه شانسی باشه یا موقتی باشه

اما توسعه اساسی و بلند مدت است

پیشرفت اقتصادی یعنی افزایش درامد سرانه

توسعه اقتصادی یعنی مکانیزمی از اقتصاد که رفاه و خلاقیت و تولید و بازارهای متنوع و تولید انبوه و طبیعت پایدار و سهم مشارکت اقتصادی بالا است

نظر

• EURASIA
                    عضو فعال
                    • Jan 2022
                    • 1253

تفاوت جامعه و مردم را می دانید چیست

مردم ایران و جامعه ایران چه فرقی دارند

البته از اینترنت سرج نکنید چون بیشتر گمراه تان می کند!!!

نظر

• EURASIA
                      عضو فعال
                      • Jan 2022
                      • 1253

در اصل توسط EURASIA پست شده است View Post
                      تفاوت جامعه و مردم را می دانید چیست

مردم ایران و جامعه ایران چه فرقی دارند

البته از اینترنت سرج نکنید چون بیشتر گمراه تان می کند!!!
                      مردم جمع مکانیکی ادم ها است

جامعه جمع ارگانیک ادم ها است

این تعریف یک جامعه شناس المانی که اسمش یادم نیست است

مردم خودشان را پارامترهای سنتی مثل قومیت و مذهب هویت می دهند

جامعه با قشر بندی های مدرن مانند طبقه اجتماعی و تحصیلات و درامد و گرایش ساسی تعریف می کنند

مردم رو به گذشته است

جامعه رو به اینده

مردم تا حدودی منفعل

جامعه تا حد زیادی فاعل

خوب بود؟؟؟!!

نظر

• afshinamin
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 4495

....................

نظر

• گنجشک
                          ستاره‌دار(3)
                          • Jun 2022
                          • 1307

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                          درود
                          دوستان به مشکلی بر خوردم قصد مشاوره دارم ، اگر اجازه بدهید به این مشکل رسیدگی کنیم ، مشکل یک نفر هم حل بشه خوبه ، شاید بدرد بقیه هم خورد

درود داور خان و جناب احسانی ، بیخبر ، افشین ، مگنوس ، علیرضا ، مصطفوی ، اوراسیا ، ذهنم یاری نمیکنه سایر دوستان

=======
                          یکسری نامه و شکایت و بده بستون و اعتراض و همه چی داشتیم ، در خصوص یک حقی ( بحق هم هست موضوعی که مطرح کردم ، بلحاظ انسانی واقعا بحق هست )

به این زنگ بزن به اون زنگ بزن فلان جا درخواست بده با این مشورت کن با اون مشورت کن ، از این تاییدیه بگیر ، اون تایید نمیکنه اول برو این طرف شرح بده خلاصه خیلی دوندگی و کلی هم انتظار برای هر قلمش

دوبار هم اعتراض زدم ، اون بنده های خدا ( که خدا لعنتشون کنه ) هم دعوا که نداریم ، پیگیری کردن ! ، حتی از جاهای غیر رسمی تلاش شد که مشکل را حل کنند (البته گفتن گذاشتنت سرکار ، اگر بخوان مشکل حل بشه کافیه یک تماس بگیرن ، یک اقدام فرمایید، حتما انجام شودی ، چیزی میگن حل میشه )

الان هم مفصل پاسخ دادن بند بند قانونی ( قوانین را خودم می دانستم ، بر اساس قوانین کاملا حق با اوناس ! حالا در ادامه توضیح می دهم ) چنتا متلک ریز هم انداختن ، گفتن خداحافظ شما و من الله توفیق !!!

الان من باید چه غلطی بکنم ؟ نماینده مجلس بوده ، وزیر بوده ، دادگاه بوده ، 3پ بوده ، همه جا ما دویدیم برای حل این مشکل و ارجاع دادن به همدیگه الان هم که اینجور

الان من چه غلطی باید بکنم ؟

===========
                          سوال همونه که من الان چه غلطی بکنم ؟ 2 برابر سرمایه بورسی را حاضرم بدم که حل بشه ، مسیر زندگیم تغییر پیدا میکنه ، شاید حتی به خودکشی برسم

داستان هم یک چیزی شبیه جنگ صفین؟ با معاویه هست ! که ما بناچار ابوموسی عشری رو فرستادیم بالا حکمیت اونم منفعتش تو این بود ما رو حذف کنه ، اون حذف الان شده قانون متاسفانه و میگن شما هیچ حقی نداری

در صورتی که من اونجا جانم را گذاشتم صدر اسلام هیچکس نمیومد پشت پیامبر من رفتم اونجا شمشیر زدم بدبختیاش کشیدم و...

الان از حلق ما دراوردن دادن معاویه معلون

من الان چه غلطی بکنم ، یکجوریم همه چیز رو قانونی کردن ، چیز هراسی کردن که اره اگر گنجشک رو هم سوار کشتی کنیم ، کشتی غرق میشه و فلان

آقا ما هم یک گوشه ای کشتی میشینیم ، مگه یک گنجشک چقدر وزنشه که بخواد کشتی غرق بشه ! میگن گنجشک زیاده نمیشه ، حق هم داریدها ( وقتی میکروفن خاموشه ) ولی نمیشه دیگه ، اصرار هم نکن

راهنمایی چیزی ، حتی خصوصی

لطفا

==========
                          یک صندوقی بود ما پول گذاشتیم داخلش ، یک نفر دیگه رو هم کردیم مدیر

مدیر بیشرف ورداشت قانون کرد که گنجشک حق برداشت از صندوق نداره ،

خشبختانه هنوز قبول دارن که پول ما داخل صندوق هست ، اما قانون گذاشتن برای خودشون که گنجشک حق برداشت نداره ، (کاملا قانونی و دفتر دستکی شده )

لطفا راهنمایی کنید چه غلطی بکنم الان

نظر

• afshinamin
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 4495

حمله تسنیم به حسین سلاح ورزی به دلیل حمایت از اعتراضات

۲۹ خرداد ۱۴۰۲کد خبر: ۷۳۱۲۶۳تاریخ انتشار: ۴۸ : ۱۲ - ۰۵ تير ۱۴۰۲
                            سیاست >> سیاست داخلیپ
                            --------------------------------------------------
                            سلاح‌ورزی: خبرگزاری رسمی دولت هک شده یا بازیچه افراد قرار گرفته است؟
                            رییس اتاق بازرگانی ایران با انتشار توییتی ضمن تکذیب خبر‌های منتشر شده مبنی بر استعفای خود نوشت: دوستان متعددی می‌گویند که ایرنا خبری زده با این مضمون که سلاح ورزی برکنار یا استعفا داده است. ضمن تکذیب موضوع به نظر میرسه یا خبرگزاری رسمی دولت هک شده، یا بازیچه افراد، شاید هم مثل دفعات نهایتا خبر را از خروجی خود حذف کند زمان تقریبی مطالعه ۲ دقیقه

----------

آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/06/26, 17:22.

نظر

• گنجشک
                              ستاره‌دار(3)
                              • Jun 2022
                              • 1307

دوستان به مشکلی بر خوردم قصد مشاوره دارم ، اگر اجازه بدهید به این مشکل رسیدگی کنیم ، مشکل یک نفر هم حل بشه خوبه ، شاید بدرد بقیه هم خورد

درود داور خان و جناب احسانی ، بیخبر ، افشین ، مگنوس ، علیرضا ، مصطفوی ، اوراسیا ، ذهنم یاری نمیکنه سایر دوستان

=======
                              یکسری نامه و شکایت و بده بستون و اعتراض و همه چی داشتیم ، در خصوص یک حقی ( بحق هم هست موضوعی که مطرح کردم ، بلحاظ انسانی واقعا بحق هست )

به این زنگ بزن به اون زنگ بزن فلان جا درخواست بده با این مشورت کن با اون مشورت کن ، از این تاییدیه بگیر ، اون تایید نمیکنه اول برو این طرف شرح بده خلاصه خیلی دوندگی و کلی هم انتظار برای هر قلمش

دوبار هم اعتراض زدم ، اون بنده های خدا ( که خدا لعنتشون کنه ) هم دعوا که نداریم ، پیگیری کردن ! ، حتی از جاهای غیر رسمی تلاش شد که مشکل را حل کنند (البته گفتن گذاشتنت سرکار ، اگر بخوان مشکل حل بشه کافیه یک تماس بگیرن ، یک اقدام فرمایید، حتما انجام شودی ، چیزی میگن حل میشه )

الان هم مفصل پاسخ دادن بند بند قانونی ( قوانین را خودم می دانستم ، بر اساس قوانین کاملا حق با اوناس ! حالا در ادامه توضیح می دهم ) چنتا متلک ریز هم انداختن ، گفتن خداحافظ شما و من الله توفیق !!!

الان من باید چه غلطی بکنم ؟ نماینده مجلس بوده ، وزیر بوده ، دادگاه بوده ، 3پ بوده ، همه جا ما دویدیم برای حل این مشکل و ارجاع دادن به همدیگه الان هم که اینجور

الان من چه غلطی باید بکنم ؟

===========
                              سوال همونه که من الان چه غلطی بکنم ؟ 2 برابر سرمایه بورسی را حاضرم بدم که حل بشه ، مسیر زندگیم تغییر پیدا میکنه ، شاید حتی به خودکشی برسم

داستان هم یک چیزی شبیه جنگ صفین؟ با معاویه هست ! که ما بناچار ابوموسی عشری رو فرستادیم بالا حکمیت اونم منفعتش تو این بود ما رو حذف کنه ، اون حذف الان شده قانون متاسفانه و میگن شما هیچ حقی نداری

در صورتی که من اونجا جانم را گذاشتم صدر اسلام هیچکس نمیومد پشت پیامبر من رفتم اونجا شمشیر زدم بدبختیاش کشیدم و...

الان از حلق ما دراوردن دادن معاویه معلون

من الان چه غلطی بکنم ، یکجوریم همه چیز رو قانونی کردن ، چیز هراسی کردن که اره اگر گنجشک رو هم سوار کشتی کنیم ، کشتی غرق میشه و فلان

آقا ما هم یک گوشه ای کشتی میشینیم ، مگه یک گنجشک چقدر وزنشه که بخواد کشتی غرق بشه ! میگن گنجشک زیاده نمیشه ، حق هم داریدها ( وقتی میکروفن خاموشه ) ولی نمیشه دیگه ، اصرار هم نکن

راهنمایی چیزی ، حتی خصوصی

لطفا

==========
                              یک صندوقی بود ما پول گذاشتیم داخلش ، یک نفر دیگه رو هم کردیم مدیر

مدیر بیشرف ورداشت قانون کرد که گنجشک حق برداشت از صندوق نداره ،

خشبختانه هنوز قبول دارن که پول ما داخل صندوق هست ، اما قانون گذاشتن برای خودشون که گنجشک حق برداشت نداره ، (کاملا قانونی و دفتر دستکی شده )

لطفا راهنمایی کنید چه غلطی بکنم الان

بنحوی معیشت و زندگی و آبرو و همه چیز ما بستگی به این داره

که با یک خط قانون معیشت ما را حذف کردن ، حق حیات حداقلی را گرفتن

چه کسی پاسخگو هست ؟

کجا باید برم ؟

چیکار باید بکنم ؟

نظر

• علیرضا۱۲۳
                                عضو فعال
                                • Sep 2022
                                • 2729

بنحوی معیشت و زندگی و آبرو و همه چیز ما بستگی به این داره

که با یک خط قانون معیشت ما را حذف کردن ، حق حیات حداقلی را گرفتن

چه کسی پاسخگو هست ؟

کجا باید برم ؟

چیکار باید بکنم ؟
                                هیبت مدیره داره اون صندوق که مدیر مشخص کردند؟
                                بعد با پول اعضا دارند سرمایه گذاری میکنند؟

نظر

در حال کار...
                                X