اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • joey_tribbiani
    عضو عادی
    • Aug 2022
    • 64

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

"جمهوری اسلامی " ایران نیست و هیچوقت ایران نخواهد بود و هیچ افق روشنی هم برای ایران در هیچ زمینه اقتصادی , اجتماعی , فرهنگی و ... تا زمان اِشغال ایران توسط جمهوری اسلامی ممکن نیست ! (پس بهتره این سراب را بزاریم کنار و نزاریم اتفاقات خارج از ایران مانع دید درست بشند )

مسئله فلسطین و اسرائیل و راه حل نهایی برای این دو کشور چی میتونه باشه را بزاریم کنار حمایت های بی وقفه جمهوری اسلامی به صورت مالی و نظامی اونم صرفا از گروه های تندرو تر برخی کشور ها و ایجاد تنش در نهایت هیچوقت نکته مثبتی نه برای ایران و نه برای مردم اون کشور ها داشته و نه در آینده خواهد داشت !!

این وسط تمامی تلفات غیر نظامی واقعا جای تاسف داره ...
    آخرین ویرایش توسط joey_tribbiani؛ 2023/10/22, 02:07.

نظر

• مگنوس کارلسن
      عضو فعال
      • Jan 2022
      • 1629

در اصل توسط zess پست شده است View Post
      قسمتی از قانون اساسی اسرائیل :
      اسرائیل به عنوان یک دولت-ملت قوم یهود تعریف می‌شود. قانون ملت-دولت تأکید می‌کند که یهودیان ادعای منحصر به فرد برای تعیین سرنوشت ملی در کشور اسرائیل دارند. زبان عبری به عنوان زبان رسمی دولت تعریف می‌شود.

---
      به عنوان نمونه دادگاه عالی اسرائیل در پرونده‌ای در سال ۲۰۲۰، با استناد قانون دولت-ملت یهود، به شهرداری شهر کرمیئیل در شمال اسرائیل ،‌ با هدف حفظ ماهیت یهودی این شهر، اجازه اعمال قانونی تبعیض آمیز در ارائه خدمات شهری، منجمله خدمات آموزشی را به ساکنین عرب فلسطینی این شهر را داد.

---

دولت اسرائیل در دنیا به عنوان یک رژیم آپارتاید شناخته شده است. احتمالا با کشور دیگه ای اشتباه گرفتید
      به به...جناب زس...منت گذاشتین ...
      آخه عزیز دل برادر...کدوم قانون اساسی...اینارو میری کپی پیست میکنی...اینجوری سوتی میدی...هرقانونی...تاکید میکنم...هرقانونی در اسراییل...قابل تغییر در کنست هست....حتی...ده دوازده تا قانون اصلی غیر مدون تنظیم شده در پس ذهن قانون گزاران....
      درکنست بین 10تا15 نفراز کل120نفرعرب اسراییلی هستند....
      حالا من وکیل مدافعشون که نیستم...لق اسراییل وطرفداراش...
      مغز وجان کلام اینه....خشونت وگروگان گرفتن اهالی غزه...راه حل درستی برای مبارزه با اسراییل نیست....فلسطینیها نباید به کشورهای عرب وایران...امید واهی داشته باشند.....

نظر

• بورسفام
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 322

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post

مغز وجان کلام اینه....خشونت وگروگان گرفتن اهالی غزه...راه حل درستی برای مبارزه با اسراییل نیست....فلسطینیها نباید به کشورهای عرب وایران...امید واهی داشته باشند.....
        سلام
        پس راه حل مسأله فلسطین چیست؟
        هر چند نظر من و شما نه تأثیری داره و نه جایی شنیده میشه
        اما به نظرتون بهترین راه حل این نیست که آورگان فلسطینی برگردند و یک رفراندوم برگزار بشه؟ آیا این بهتر از جنگ نیست؟
        فکر می‌کنم اینجا کسی با این پیشنهاد مخالف نباشه

نظر

• مگنوس کارلسن
          عضو فعال
          • Jan 2022
          • 1629

در اصل توسط بورسفام پست شده است View Post
          سلام
          اما به نظرتون بهترین راه حل این نیست که آورگان فلسطینی برگردند و یک رفراندوم برگزار بشه؟ آیا این بهتر از جنگ نیست؟
          آخه تویه کشوری هستیم که داره تبدیل میشه به غزه...کارهای مهمتری از پرداختن به اونا داریم...اگه عنایت بفرمایین...یه راهی براخودمون پیشنهاد بدین...

نظر

• جواد277
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 4923

سلام
            ما با رفراندم در مورد مدیریت و مسائل خود ایران هم موافق هستیم

نظر

• وفا2222
              عضو عادی
              • Jan 2011
              • 98

درود
              نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که به دلیل شکست در عملیات مقاومت فلسطین با موج شدیدی از هجمه و انتقادات مواجه شده است، درحال پرونده سازی علیه ارتش این رژیم با هدف فرار از پذیرش مسئولیت این شکست است.

نظر

• EHSANI
                ستاره‌دار(3)
                • Sep 2020
                • 2091

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
                درود جناب vion
                بایدن در اسرائیل گفت : "بدانید کنار اسرائیل ایستاده‌ایم"
                اگر من بگویم مخاطبِ بایدن ، فقط یک شخص خاص بود
                به نظر شما اون یک شخص خاص کیه ؟!
                یعنی باور کنیم آمریکا این همه ناو راه انداخته بیاد غزه
                با 2 میلیون غیرنظامی بجنگه ؟
                یا مثلاً اسماعیل هنیه و محمود عباس و امیر قطر و...
                یا نه اصلاً به خاطر تیرمحمد لشکر کسی کرده ؟!
                عین جنگ جهانی داره یارکشی میکنه ؟
                به عقیده بنده اسرائیل مشخصاً شعبه 2 آمریکاست
                پس داره از خاک خودش و مردم خودش ... بله مردم خودش !!! دفاع میکنه !!!

میدونم درکش یه خودره سخته ولی شما فرض کنید سرزمین های فرا دریایی آمریکاست

اما سوال اینجاست که چه کسی جرأت کرده به خاک آمریکا تعرض کنه ؟

رهبر ایران که همون روز اول قلاف کرد ، کشید کنار ،
                آمریکا هم تایید کرد که کار ایران نبوده...
                اینجا بعضی افراد ، بعد از اینکه مطمئن شدند که ایران طرف دعوا نیست ،
                از سوراخ ها بیرون اومدند و شروع کردند به رجز خونی

ولی طرف دعوای آمریکا کیه ؟

.
                نگرش ، همه چیز است .

نظر

• بورسفام
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 322

آخه تویه کشوری هستیم که داره تبدیل میشه به غزه...کارهای مهمتری از پرداختن به اونا داریم...اگه عنایت بفرمایین...یه راهی براخودمون پیشنهاد بدین...
                  سلام
                  در جریان بحث ها نیستید
                  دوستان چند بار مطرح کردند راه حل فلسطین جنگ نیست باید راه دیگری مطرح کرد
                  گفتم بهترین راه حل اینه که آوارگان فلسطینی برگردند و یک همه پرسی برگزار بشه

نظر

• djdream
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 4003

فرضا فردا اسرائیل وجود نداشته باشه قراره کدوم مشکل ما حل بشه ؟

نظر

• vion
                      عضو فعال
                      • Oct 2020
                      • 825

l
                      یعنی باور کنیم آمریکا این همه ناو راه انداخته بیاد غزه
                      با 2 میلیون غیرنظامی بجنگه ؟
                      یا مثلاً اسماعیل هنیه و محمود عباس و امیر قطر و...
                      یا نه اصلاً به خاطر تیرمحمد لشکر کسی کرده ؟!
                      عین جنگ جهانی داره یارکشی میکنه ؟
                      به عقیده بنده اسرائیل مشخصاً شعبه 2 آمریکاست
                      پس داره از خاک خودش و مردم خودش ... بله مردم خودش !!! دفاع میکنه !!!

میدونم درکش یه خودره سخته ولی شما فرض کنید سرزمین های فرا دریایی آمریکاست

اما سوال اینجاست که چه کسی جرأت کرده به خاک آمریکا تعرض کنه ؟

رهبر ایران که همون روز اول قلاف کرد ، کشید کنار ،
                      آمریکا هم تایید کرد که کار ایران نبوده...
                      اینجا بعضی افراد ، بعد از اینکه مطمئن شدند که ایران طرف دعوا نیست ،
                      از سوراخ ها بیرون اومدند و شروع کردند به رجز خونی

ولی طرف دعوای آمریکا کیه ؟

.
                      میفرمایید هدف گذاری شون عالی جناب پوتینه؟

نظر

• مگنوس کارلسن
                        عضو فعال
                        • Jan 2022
                        • 1629

سلام
                        در جریان بحث ها نیستید
                        دوستان چند بار مطرح کردند راه حل فلسطین جنگ نیست باید راه دیگری مطرح کرد
                        گفتم بهترین راه حل اینه که آوارگان فلسطینی برگردند و یک همه پرسی برگزار بشه
                        ببخشین...تاحالا نه غزه رو دیدم ونه اسرائیل رو
                        من اصالتا اهل زابل هستم...بلوچستان رو دیدم...بزرگتر که شدم...کردستان وخوزستان رو هم دیدم...یه کم بزرگتر که شدم...تهران واصفهان روهم دیدم....البته گوشه هاییش رو که قبلا ندیده بودم...باچیزایی که ازغزه شنیده بودم...جور درمیومد....
                        برا اینجاها که دیدم...میشد یه راه حلهایی پیدا کرد....
                        مطمئنم...همون راه حل که اینجا هست...غزه رو هم آزاد میکنه...راه حل جلوی چشمه...متاسفانه عملی شدنش با داشتن "هموطنانی"مثل شما...سخت...شایدهم بعیدباشه...

نظر

• EHSANI
                          ستاره‌دار(3)
                          • Sep 2020
                          • 2091

در اصل توسط vion پست شده است View Post
                          میفرمایید هدف گذاری شون عالیجناب پوتینه؟
                          درود
                          من اینجا خیلی بیشتر از کوپن خودم چندین صفحه رو سیاه کردم
                          همین قضیه رو مفصل تشریح کردم

« ارض موعود » اسم رمز تسلط بر مناطق غنی نفت و گاز خاورمیانه است

شوروی سابق و بعدش روسیه از همون اول دستشون رو خوندند و جلوشو گرفتند
                          اتحادیه اروپا از تیول آمریکاست . خاورمیانه و جهان سلام ، از تیول روسیه است
                          اینکه دارند خالص سازی نژادی میکنند هم به خاطر تثبیت پایگاه و جایگاه است
                          وگرنه قوم یهود خیلی راحتتر و امن تر هست که در اروپا و آمریکا زندگی کنند
                          الان دیگه مثل قدیم نیست، یهودیان در اروپا و آمریکا تحت حمایت قانون هستند

در واقع این پوتین بود که از اول ترتیب حمله به اسرائیل رو داد.
                          ایران ، جمعه صبح از توی اخبار مطلع شد !

ببین کِی گفتم ؛
                          اگر حضرت پوتین از حوزه کرملین فتوای جهاد دهد
                          بر کلیه مسلمانان فریضه واجب است که با تمام توان به اسرائیل حمله کنند
                          لاکن ایشون مصلحت جهان اسلام را در این میبینند که با « کفار » مدارا کنیم
                          وگرنه من خودم اولین نفری هستم که کفن پوش به اسرائیل حمله میکنم

وای اگر امام پوتین حکم جهادم دهد
                          ارتش US نتواند که جوابم دهد !
                          آخرین ویرایش توسط EHSANI؛ 2023/10/22, 10:31.
                          نگرش ، همه چیز است .

نظر

• abdollah000
                            عضو فعال
                            • Apr 2022
                            • 1481

ببخشین...تاحالا نه غزه رو دیدم ونه اسرائیل رو
                            من اصالتا اهل زابل هستم...بلوچستان رو دیدم...بزرگتر که شدم...کردستان وخوزستان رو هم دیدم...یه کم بزرگتر که شدم...تهران واصفهان روهم دیدم....البته گوشه هاییش رو که قبلا ندیده بودم...باچیزایی که ازغزه شنیده بودم...جور درمیومد....
                            برا اینجاها که دیدم...میشد یه راه حلهایی پیدا کرد....
                            مطمئنم...همون راه حل که اینجا هست...غزه رو هم آزاد میکنه...راه حل جلوی چشمه...متاسفانه عملی شدنش با داشتن "هموطنانی"مثل شما...سخت...شایدهم بعیدباشه...
                            درود بر شما جناب مگنوس گرامی...کاملا درست میفرمایید....دوستانی که در تهران اقامت دارن کم و بیش مناطق فقیر نشین رو میشناسن....باور کنید مناطقی مثل صالح اباد پشت بهشت زهرا یا حومه قعله حسن خان رو ببینید گور بابای غزه و مردمانش اصلا غصه زندگی خودت یادت میره...سال 75 دوستانی که برای کمک به مناطق محروم میرفتن .بچه هایی رو میدیدن که ناهار و شامشون پفک بود یعنی از 3 وعده غذایی هم محروم بودن.....به بیشتر اردوگاه های اسرای عراقی 3 وعده غذا میدادن در صورتی که همنوع ما در بعضی از مناطق از گرسنگی خوابشون نمیبرد.....درد زیاد هست سعی کنیم زیاد برای خارجی ها زست انسان دوستی نگیریم....اول نیازمندان کشور خود رو ببینیم و بعد دیگرون

نظر

• vion
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 825

درود
                              من اینجا خیلی بیشتر از کوپن خودم چندین صفحه رو سیاه کردم
                              همین قضیه رو مفصل تشریح کردم

« ارض موعود » اسم رمز تسلط بر مناطق غنی نفت و گاز خاورمیانه است

شوروی سابق و بعدش روسیه از همون اول دستشون رو خوندند و جلوشو گرفتند
                              اتحادیه اروپا از تیول آمریکاست . خاورمیانه و جهان سلام ، از تیول روسیه است
                              اینکه دارند خالص سازی نژادی میکنند هم به خاطر تثبیت پایگاه و جایگاه است
                              وگرنه قوم یهود خیلی راحتتر و امن تر هست که در اروپا و آمریکا زندگی کنند
                              الان دیگه مثل قدیم نیست، یهودیان در اروپا و آمریکا تحت حمایت قانون هستند

در واقع این پوتین بود که از اول ترتیب حمله به اسرائیل رو داد.
                              ایران ، جمعه صبح از توی اخبار مطلع شد !

ببین کِی گفتم ؛
                              اگر حضرت پوتین از حوزه کرملین فتوای جهاد دهد
                              بر کلیه مسلمانان فرضیه واجب است که با تمام توان به اسرائیل حمله کنند
                              لاکن ایشون مصلحت جهان اسلام را در این میبینند که با « کفار » مدارا کنیم
                              وگرنه من خودم اولین نفری هستم که کفن پوش به اسرائیل حمله میکنم

وای اگر امام پوتین حکم جهادم دهد
                              ارتش US نتواند که جوابم دهد !
                              درود
                              کاملا درست میفرمایید.. ارض موعود اسم رمز تسلط بر منابع نفت و گاز خاور میانه است.. باقی چیزا خیال بافی است.
                              اینها عحله ای هم ندارن
                              منتهی یک اشکال از 2008 به این سو بروز کرد.. حامی تام و تمام شون یعنی ایالات متحده توان هزینه کرد و بدهی سازی بیشتر نداره.. برای همین باید و باید اینجا به آرامش نسبی برسه در غیر این صورت دست زیاد میشه تو دنیا.
                              روسیه را هم درگیر اوکراین کردن .. تهش این که با روسیه به توافقی مانند دیپپلماسی پینگ پنگ در دهه 70 میلادی میرسن یا خیر؟.. باید منتظر زمان موند..
                              این را هم اضافه کنم... ایالات متحده شعبه دوم بریتانیاست.
                              من هم زیاد تر از کوپن و یارانه قطع شده ام اینجا گرد و خاک کردمlaughingsmiley

نظر

• Davar
                                عضو فعال
                                • May 2017
                                • 3099

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                                از دوست عزیز و فلان و ارادت و این قبیل ... رسید به کاربر !!!
                                ولی جناب عالی هنوزم برای من همان دوست عزیز و همان جایگاه قبلی هستی و تا ابد خواهی بود . اگر نقدی هم باشد بر اندیشه هاست نه شخصیت ها . هر نقدی به هر تیپ فکری شخصی یا جمعی فقط نقد اندیشه هاست نه شخصیت ها

حالا به همین بهانه کمی پر حرفی و البته در حالتی کلی گوئی
                                وقتی کل زندگی را بر اساس سیاست انتخاب کنی و زیست کنی به حدی که صبحانه را هم با سیاست زدگی بخوری و خواب شبانه را هم با حرص و جوش و شاید هم رویاهای سیاسی اجتماعی سپری کنیم ... نتیجش میشه این . جسارت نباشه دوست خوبم کمی از این غوطه وری فاصله بگیرید هم شما و هم برخی دیگر دوستان چون واضحه این غوطه وری

کمی هم باید به زندگی اندیشید . غرق شدن در ژرفای بی حد و اندازه در مسائل سیاسی و مرتبط با ان روان را ازرده میکند . اینو دوستانه و در کمال خضوع و فروتنی به شما و دیگر عزیزان میگم
                                منم زمانی مثل شما و برخی دیگر در این تاپیک بودم . سوابقم در تالار بورس و همین سایت موجود است . چقدر بهرام خان را دلخور کردم و گفتم بهرام کمونیست ؟ این فقط یک نمونه است

بر سر مسائل سیاسی و این مباحث ، تک و توکی دوستی های حقیقی ام ( دنیای واقعی ) را تا مرز دلخوری و از هم گسیختگی هم بردم ولی زود ترمیمش کردم . اشتباه میکردم

چندی قبل دوست خوب اوراسیا کمی درد دل کرد . منم اگر وارد این مقوله شوم حرفها دارم ولی الان از منظری مرتبط با این بحث میگم . شاید در ادامه موارد دیگر ...

من 3 برادر دارم . برادر بزرگترم از همان ابتدای جوانی یادمه تا حدودی مذهبی بود و خدمت سربازی هم مدتی سرباز مجلس بود و اونجا روابطش باعث شد با کتب مذهبی اشنا بشه و ... خلاصه سمت و سوی سیاسیش هم طرف حکومت است . محل کارش هم هر چند صنعتی بود ولی ...
                                میخوام خلاصش کنم ...

سال 88 و حوادث اون زمان و البته یادمه عاشورای 88 بود و جنبش سبز . باهاش بحثم شد شدید در حدی که 9 ماه قهر بودیم بدون رفت و امد . اخه چرا ؟ چه ارزشی داشت ؟
                                الان همین برادر را بیشتر از اون دو تا قبولش دارم . افکارش تعدیل شده ولی تا حدودی هنوزم همونه ولی بیشترین درک و مهرورزی متقابل را از همین برادر دارم و ایشون در مورد من نظرش همینه

ادمها را نمیشه با تفکر و منش و روش قضاوت کرد این بدترین کار ممکن است . وجدان و درون و انسانیت مهم است

بگذریم ...

من برای نظراتم زمین انتخاب نمیکنم . اندازه کافی هم توضیح دادم که سیاست زده مطلق نباید نظر داد
                                حالا اگر فکر میکنی این زمین شباهت کمی پیدا کرده با ج.ا ... این مشکل منه ؟
                                حالا چه شباهتی با این زمین می بینی ؟ پادشاه اردن ملک عبدالله امروز در نشست قاهره که بی نتیجه هم پایان یافت ، موضعش را دیدی ؟ تمام قد از فلسطین حمایت کرد اونم در زمین جائی بازی میکنه ؟

مگر من یا شما یا دیگری در قدرت سیاسی هستیم یا منصبی بزرگ و تاثیر گزار داریم که بخواهیم الزاما بر اساس سیاست بازی های موجود جهانی عمل کنیم و نظر بدهیم ؟

نظرات من فرقی نمیکنه که جمهوری اسلامی الان سر کار است یا نیست و اصلا مهم نیست برام که تز و دکترین حکومت در این زمینه چگونه است
                                شاید زمانی بحثی دیگر در زمینه ای دیگر باشد که نظر من بازم غلط انداز شود و زمین براش مشخص کنید . این مشکل من نیست من زمین برای نظرم انتخاب نمیکنم
                                اخه چیزی که در ذهن و فکر و درون من است چطور بیام براش زمین مشخص کنم ... مبنی بر اینکه اینو بگم یا نگم چون زمینش ممکنه غلط انداز شود ؟

در همین سایت می بینید که من اصلا برام مهم نیست سهمی که میخرم الزاما تعریفش را بکنم یا نه
                                بارها شده سهمی خریدم و در حالی که هنوزم دارمش ولی ممکنه بگم این اشغال است

دوست خوب و دیگر دوستان
                                حضور و نوشتن در این فضا بطور دربست نباید در یک راستا باشه
                                حالا منم بیام نظرم را مخالف زمین انتخاب کنم و قیاس هم بکنم که اونارو ولشون کن ما خودمون هزار مشکل داریم و نقض حقوق بشر و سایر موارد و بخصوص حوادث تلخ و دردناک سال گذشته را مثال بزنم و از این قبیل . خب که چی؟ چیزی درست میشه ؟ یعنی کلا باید رو همین فرمون و مسائل مرتبط حرف زد ؟

من فکر میکنم اینجا اگر بتونیم یه نکته به در بخوری در زندگیمون از یکی یاد بگیریم ... یا حالا یاد هم نگیریم ... یه تلنگری بخوریم ، یه اپسیلونی در زنگیمون تغریری ایجاد بشه
                                یه نکته اخلاقی مثبتی از کسی فرا بگیریم ...
                                من از شما یا دیگری ، دیگری از دیگری ...

من فکر میکنم این خیلی ماندگار تر باشه و موثر تر وگرنه فول و 100% مخالف زمین حرف زدن اینجا چیزی را عوض نمیکنه
                                درود بر دوست عزیز و گرامی
                                من همیشه شما رو با لقب دوست عزیز خطاب کردم حتی زمانی که به ما گفتی اسپرم پرست/.:biggrinsmiley.:/
                                متاسفانه این زاویه از طرف شما شروع شدو خوشبختانه برای همیشه زاویه برداشته شد/:.Heart.:/
                                من همین اختلافی که با شما داشتم رو با افشین خان و علیرضا هم داشتم و دیگر دوستان که خودشون میدونن...
                                می خواستم نقدی بکنم به شما که دیدم خودت تجربش کردی و دیدی که ارزشی نداره
                                مگه میخواییم اینجا حکومت تعیین بکنیم یا حکومت تغییر بدیم که همه چی رو جدی بگیریم و مکالمات رو با ناراحتی همدیگه پایان بدیم؟
                                من بیشتر به دنبال شفاف سازی و معرفی دشمنان وطنم هستم قطعا وقتی میگم یکی مثل مسی و اسی و مهتی قابل اعتماد نیستند باید شخص قابل اعتماد رو معرفی بکنم باید بگم افرادی مثل اردوغان و بن سلمان آرزوی بودن همچین حکومتی در کشورم رو دارن.
                                قدرتمند ترین کشور های دنیا توی گوادلوپ جمع شدن تا برای ایران تصمیم بگیرن!!!
                                ساده لوحی نیست اگه فکر کنیم اونها زحمت 40 سال پیششون رو به راحتی ول کردن و براشون مهم نیست چه حکومتی راس کار ایران باشه؟
                                به همین راحتی اجازه میدن که من و شما به خواست قلبیمون برسیم وحکومتی مدافع منافع ملی توی این کشور تشکیل بشه؟
                                مشکل اصلی اینجاست که شما مارو متهم به توهم توطئه می کنید ولی دست مخملین اوباما و گلوبالیسم رو نمی بینید.
                                کاملا درست گفتید که صبحانه ناهار شام سیاست پلو داریم شب هم خوابای سیاسی می بینیم! از بس که زندگی نکردیم چشمموم رو باز کردیم و مرگ بر شاه شنیدیم و الان هم مرگ بر شاهزاده می شنویم.

سگ بهرام کمونیست یا کاربر مصطفوی شرف داره به وطن فروشای دوزاری که دل در گروی علی یف و اردوغان و بن سلمان دارن!!!! بهرام و دیگران موضعشون مشخصه و میدونیم که وطن فروش نیستند عقیده شخصی دارن که این نظام بهترین هستش:.thumbsdownsmileyan. ولی کاربری که در مقاه مشروطه خواه یا سلطنت طلب فحش به عالم و آدم میده !! کاملا مشخصه دنبال نفرت پراکنی و تفرقه انداختن هستش یه روزی به کردا فحش میده یه روزی به بهرام........

خط قرمز وطنه بقیش مهم نیست.شما از دیدگاه خودت من هم از دیدگاه خودم.

نظر

در حال کار...
                                X