اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • afshinamin
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 4495

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

و "جوزف بورل" چپول لجن همچنان دنبال مدارک میگردد !!!

نظر

• afshinamin
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 4495

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
      وسط این داستان غزه و بورس و این داستانا ..ظاهرا نماینده ها یک طرحی رو تصویب کردن و قرار شده سامانه پایش مستمر سبک زندگی مردم رو راه اندازی کنند...
      پایش آماری کاری هست که ما بورسی ها زیاد انجام میدیم
      مثلا یه سهامی رو میخریم دائم بازار منفیمشه هی پایش میکنیم هی پایش می کنیم
      ولی هیچ دخالتی ددر روند قیمتی سهم نداریم
      :.thumbsupsmileyanim
      بذارید اونقدر پایش کنند خسته بشن
      آخرش میذارن تو سبد بلند مدت
      :D

نظر

• b4city
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 4101

به دلیل طولانی نشدن کامنت قبلی ادامه اینجا ...
        عرض کردم از تاج و تخت مطلقه و استبدادی برسی به مشروطه . اوکی خیلی هم خوب ولی مشروطه هم فکر کنم نمیدونی یعنی چی همانطور که چپ را نمیدنی
        مشروطه یعنی ازادی همه اجزاب و ادیان و تفکر و نگرش و دمکراسی . خودت اهل مدارا و تنوع نگرش و دمکراسی هستی ؟

اینکه به قول جناب پور نیکدست چقدر تفکرات چپ قابل اجر باشد ، دقیقا در مورد مشروطه هم همینه و حتی با غلطت بیشتر که ایا مشروطه در هر کشوری قابل اجراست و منتج به ازادی اجزاب و بیان و دمکراسی است ؟
        ایا مشروطه در جهان سوم به مفهوم داشتن پادشاهی که قدرت اجرائی نداشته باشد در جهان سومی که خودمون باشیم عملی است و اگر هست چقدر ؟

نمیخوام بگم الزاما نیست . دارم همان تردیدی که اقای پورنیکدست در مورد چپ گفت ، عینا برای مشروطه عنوان میکنم
        همانطور که سریعا و بدون فوق وقت متهم به اصلاح طلبی شدیم اونم از نوعی که خواهان حفظ وضعیت موجود است !!!!!!!!!!!!!

الان خودمو اماده میکنم به اتهام چپ گرائی هر چند نگرش سیاسی اجتماعی ادمها برای هر خودشون قابل هضم و احترام است و اینکه میگم اتهام ، بار منفی نداره چون این اتهام به تعبیر سرقت یا جنایت که نیست . نگرش فکری است هر کی میخواد داشته باشه
        منظورم دهن بینی و قضاوت و ساده انگاری است چون عده ای بر این باور نیستند که ادمها میتونند سیال فکر کنند . این سیالیت به مفهوم یک گرایش فکری خاص و غیر قابل انعطاف نیست

در حالی که من نوعی وقتی تفکر و نگرش خودم فریز و غیر قابل انعطاف و بسیار تهاجمی است و اهل گفتمان و پذیرش دیگری نیست و منحصرا تمامیت خواهی سرلوحه خودم باشد ، حکایت همون کافر همه را به کیش خود پندارد است
        فکر میکنیم دیگری هم به محض اینکه حرفی شبیه یا نزدیک به تفکری به زبان اورد الزاما باید متعلق و شیفته به همان باشد . خیر اینطور نیست

شیفتگی خاص و پایبندی قرص و محکم که تمام روزنه های تعامل و انعطاف را ببندد و فقط حصار کشی شده نگرشی خود محور و خود پسند از خود را صحیح و تمام بداند در جهان و حال حاضر امروزی جائی ندارد
        با نظر جناب طیب مبنی بر تنوع نگرش ها که پایه و اساس توسعه اجتماعی است کاملا موافقم

اگر سیالیت در تفکر ندارید ، همه را کیش خود نپندارید

نظر

• b4city
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 4101

پاسخ : تهوع

در اصل توسط Dexterous پست شده است View Post

یعنی هرچی بگی
          تهش در جواب یه سری جفنگ قاطی «عرض ارادت» و «خروجی سیستم» و «مردمی بودن» و غیره میکنه، میریزه توو میکسر، میده بیرون

باور کن اگه خودشم بفهمه چی میگه

کارکرد این هله پله ها هم قرار نیست چیزی بیش از «ماله» باشه

میزان تحمل و ادب و احترامی که اینجا صرف همچین موجودات رقت انگیزی میشه، گاهی تهوع آوره

لطفا ادب را رعایت کنید چون در روشی شبیه به انچه در این کامنت داشتید ید طولائی دارید
          به جای این روش و منش ، از خود و سواد و اندیشه ها بنگارید و بگوئید . این گوی و این میدان

نظر

• afshinamin
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 4495

فرمانده سپاه: اسرائیل دندان کرم خورده است

سردار سلامی، فرمانده کل سپاه گفت: کرانه‌های انقلاب اسلامی در ابعاد اجتماعی و سیاسی به طرز شگفت انگیزی در حال گسترش است که این مهم بواسطه سازگاری شعائر انقلاب اسلامی با فطرت بشریت مورد اقبال همگان واقع و جهانشمول شده است.
            ------------
            به قول کاظم نادر علی
            موقع صلح و برجام
            موشک با نوشته عبری اسراییل باید از بین برود برای خر فهم کردن صهیونیستها

موقع جنگ
            اسراییل بد
            ایشاللا دندونت رو کرم بخوره
            بی تلبیت

نظر

• afshinamin
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 4495

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
              فرمانده سپاه: اسرائیل دندان کرم خورده است

سردار سلامی، فرمانده کل سپاه گفت: کرانه‌های انقلاب اسلامی در ابعاد اجتماعی و سیاسی به طرز شگفت انگیزی در حال گسترش است که این مهم بواسطه سازگاری شعائر انقلاب اسلامی با فطرت بشریت مورد اقبال همگان واقع و جهانشمول شده است.
              ------------
              به قول کاظم نادر علی
              موقع صلح و برجام
              موشک با نوشته عبری اسراییل باید از بین برود برای خر فهم کردن صهیونیستها

موقع جنگ
              اسراییل بد
              ایشاللا دندونت رو کرم بخوره
              بی تلبیت

۱۴۰۲/۰۸/۰۴ ۱۱:۳۰:۰۸
              |
              |

هشدار قاطعانه فرمانده سپاه به اسرائیل: زمینی به غزه حمله کنید بلعیده می‌شوید

نظر

• Dexterous
                ستاره‌دار(35)
                • May 2012
                • 694

توهم

یعنی هرچی بگی
                تهش در جواب یه سری جفنگ قاطی «عرض ارادت» و «خروجی سیستم» و «مردمی بودن» و غیره میکنه، میریزه توو میکسر، میده بیرون

باور کن اگه خودشم بفهمه چی میگه

کارکرد این هله پله ها هم قرار نیست چیزی بیش از «ماله» باشه

میزان تحمل و ادب و احترامی که اینجا صرف همچین موجودات رقت انگیزی میشه، گاهی تهوع آوره

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                لطفا ادب را رعایت کنید چون در روشی شبیه به انچه در این کامنت داشتید ید طولائی دارید
                به جای این روش و منش ، از خود و سواد و اندیشه ها بنگارید و بگوئید . این گوی و این میدان
                ضمن عرض ادب و احترام
                چشم قربان
                شما دستور بفرمایین
                باز هم ازین که بدون هماهنگی با آن مقام عالی از روش طولای خودم استفاده کردم عذر خواهم
                زین پس سعی میکنم خروجی سیستمم خوشایند حضرت همایونی بوده و جنبه های مردمی بحث رعایت گردد
                و من الله التوفیق

Dexter is to kill killers
                DEXTEROUS too
                من خار به چشمان یک عده قرمساقم

نظر

• vion
                  عضو فعال
                  • Oct 2020
                  • 825

پیشتر گفتیم که از 2000 به این سو .. محور غرب با رهبری آمریکا درصدد ایجاد صلح در خاورمیانه و پایان درگیری های است که پیش از جنگ اول جهانی ارام ارام شروع شد و در چند مقطع مانند 1948،1967،1973 و.... به اوج رسید..
                  با فروپاشی عثمانی که مالک این بخش از جهان بود...اسرائیل تشکیل و پایگاه دائمی غرب و سرمایه دارن صنعتی شد.. سرمایه دارانی که برخی از نخبگان اقتصادی قوم یهود در جایگاه وِیژه ای از ان قرار داشتند.. و دارند..این پایگاه به گونه ای عمل میکرد که هرگونه ملی گرایی عربی و اسلامی را تحقیر و سرنگون کند... به عنوان مثال .. در جریان ملی شدن کانال سوئز اسرائیل زودتر از سایر کشور های غربی با مصر وارد جنگ شد..و نیز از کارکردهای دیگر این پایگاه.. کنترل بهای نفت به دلخوه شرکت های صنعتی عمدتا غربی است..و نیز پیشگیری از اتحاد کشور های اسلامی و..
                  در دوران پس از جنگ دوم و به عبارتی دوران جنگ سرد .. کمونیست هایی که از شوروی تغذیه میشدند... سعی کردند با نگرشی کمونیستی .. مبارزات فلسطینی ها را در دست بگیرند و به نوعی اسرائیل را به چالش بکشند.. که البته با فروپاشی شوروی و پایان کمونیسم چندان موفق نبودند...
                  پس از جنگ سرد .. غرب با محوریت امریکا در اندیشه پایان تاریخ بود.. و لیبرال دموکراسی نسخه رهایی بخش و هموار کننده رفاه و سعادت ملت ها معرفی شد..
                  این خام اندیشی دیری نپایید و غرب صنعتی ارام ،ارام رقبای جدیدی یافت... که امروزه چین یکی از جدی ترین آنهاست.. تا پیش از پایان جنگ سرد انواع کالاهای صنعتی عمدتا در غرب تولید میشد... پس از ان صنعت در سایر جوامع توسعه یافت.. هر چند در ایتدا کالاهای ابتدایی تولید میکرد.. اما ارام ارام کالاهایش توسعه یافت و کیفی تر شد و مرزهای تحقیق و توسعه را نیز طی کرد .. و امروز رقیب جدی کالاهای صنعتی غربی است و در برخی موارد کاراتر و ارزان تر و..
                  این رقابت به مبادی تامین مواد اولیه و انرژی گشترش یافته و رقابت در خاور میانه که تامین کننده عمده انرژی جهان است فرونی یافته است..
                  غرب پس از 2000 و پیش از ان به این مهم واقف بود..در راستای چالش و رقابت اساسی تر با قدرت های نوظهور باید که هزینه های متعدد و سرسام آور کاسته میشد .. و در حال کاسته شدن است
                  لذا ایده بحرانی برای پایان بحران ها بار گذرای شد.. همان گونه که دو جنگ جهانی اول و دوم.. امنیت نسبی را در قاره اروپا برقرار کرد و به تخاصمات چند قرن در انجا پایان داد...
                  اما این همه ماجرا نیست
                  اسرائیلی ها استراتژی امنیتی پیچیده ای دارند.. در حال حاضر تمام و کمال امنیت خود را از محور غرب و آمریکا میجویند.. این عده میدانند که در رقابت چین و سایر قدرت های نوظهور با بلوک غرب .. شاید شرقی های برنده باشند.. بنا بر این ایده صلح با اعراب را نیز پیگیری میکنند تا در صورت تضعیف غرب .. دچار بحران هایی مانند بحران منطقه شرق اروپا در پس فروپاشی کمونیسم نشوند
                  ایران .. ایران همیشه پس از انقلاب خواسته حداکثری را مطرح کرده .. و خاصه به قدرت های نوظهور دنیا این پیام را داده که میتواند قدرت اول منطقه شده و امنیت انرژی را تامین کند... این که چقدر این خواسته جدی گرفته شد.. جای بحث بسیار است..

این که رهبران ایران تاکید دارند در اینده جهان اسرائیل وجود نخواهد داشت و اسب بازنده است در این راستاست..
                  اما قدرت نوظهور در فردای سرمایه داری غربی نیز عملگراست و همه تخم مرغ هایش را در یک سبد نمیگذارد.... اما این که پایگاه جدیدی ایجاد خواهد کرد.. قطعی و حتمی است.
                  آخرین ویرایش توسط vion؛ 2023/11/07, 23:45.

نظر

• b4city
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 4101

پاسخ : توهم

ضمن عرض ادب و احترام
                    چشم قربان
                    شما دستور بفرمایین
                    باز هم ازین که بدون هماهنگی با آن مقام عالی از روش طولای خودم استفاده کردم عذر خواهم
                    زین پس سعی میکنم خروجی سیستمم خوشایند حضرت همایونی بوده و جنبه های مردمی بحث رعایت گردد
                    و من الله التوفیق

درود و احترام
                    دستور نیست
                    اهانت به اون شکل و شیوه چیزی نبوده و نیست که کمتر کسی به ان باور نداشته باشد که این کار درست نیست . چیز عجیبی نگفتم و درخواست عجیبی هم نکردم و خیلی زودتر از من باید بهت تذکر داده میشد برام عجیبه که دیگران نشستند و تماشا کردند

هماهنگی با من و خوش ایندی و غیره نیست صحرای کربلا نزنید . اگر کمی از این حالت تهاجمی که دارید بکاهید فکر میکنم اعصاب خودتون راحت تر باشه اینو دوستانه میگم . غلظت تهاجم شما بطور کلی بالاست اینم با حسن نیست میگم بد برداشت نکن

نظر

• EURASIA
                      عضو فعال
                      • Jan 2022
                      • 1253

در اصل توسط vion پست شده است View Post
                      پیشتر گفتیم که از 2000 به این سو .. محور غرب با رهبری آمریکا درصدد ایجاد صلح در خاورمیانه و پایان درگیری های است که پیش از جنگ اول جهانی ارام ارام شروع شد و در چند مقطع مانند 1948،1967،1973 و.... به اوج رسید..
                      با فروپاشی عثمانی که مالک این بخش از جهان بود...اسرائیل تشکیل و پایگاه دائمی غرب و سرمایه دارن صنعتی شد.. سرمایه دارانی که برخی از نخبگان اقتصادی قوم یهود در جایگاه وِیژه ای از ان قرار داشتند.. و دارند..این پایگاه به گونه ای عمل میکرد که هرگونه ملی گرایی عربی و اسلامی را تحقیر و سرنگون کند... به عنوان مثال .. در جریان ملی شدن کانال سوئز اسرائیل زودتر از سایر کشور های غربی با مصر وارد جنگ شد..و نیز از کارکردهای دیگر این پایگاه.. کنترل بهای نفت به دلخوه شرکت های صنعتی عمدتا غربی است..و نیز پیشگیری از اتحاد کشور های اسلامی و..
                      در دوران پس از جنگ دوم و به عبارتی دوران جنگ سرد .. کمونیست هایی که از شوروی تغذیه میشدند... سعی کردند با نگرشی کمونیستی .. مبارزات فلسطینی ها را در دست بگیرند و به نوعی اسرائیل را به چالش بکشند.. که البته با فروپاشی شوروی و پایان کمونیسم چندان موفق نبودند...
                      پس از جنگ سرد .. غرب با محوریت امریکا در اندیشه پایان تاریخ بود.. و لیبرال دموکراسی نسخه رهایی بخش و هموار کننده رفاه و سعادت ملت ها معرفی شد..
                      این خام اندیشی دیری نپایید و غرب صنعتی ارام ،ارام رقبای جدیدی یافت... که امروزه چین یکی از جدی ترین آنهاست.. تا پیش از پایان جنگ سرد انواع کالاهای صنعتی عمدتا در غرب تولید میشد... پس از ان صنعت در سایر جوامع توسعه یافت.. هر چند در ایتدا کالاهای ابتدایی تولید میکرد.. اما ارام ارام کالاهایش توسعه یافت و کیفی تر شد و مرزهای تحقیق و توسعه را نیز طی کرد .. و امروز رقیب جدی کالاهای صنعتی غربی است و در برخی موارد کاراتر و ارزان تر و..
                      این رقابت به مبادی تامین مواد اولیه و انرژی گشترش یافته و رقابت در خاور میانه که تامین کننده عمده انرژی جهان است فرونی یافته است..
                      غرب پس از 2000 و پیش از ان به این مهم واقف بود..در راستای چالش و رقابت اساسی تر با قدرت های نوظهور باید که هزینه های متعدد و سرسام آور کاسته میشد .. و در حال کاسته شدن است
                      لذا ایده بحرانی برای پایان بحران ها بار گذرای شد.. همان گونه که دو جنگ جهانی اول و دوم.. امنیت نسبی را در قاره اروپا برقرار کرد و به تخاصمات چند قرن در انجا پایان داد...
                      اما این همه ماجرا نیست
                      اسرائیلی ها استراتژی امنیتی پیچیده ای دارند.. در حال حاضر تمام و کمال امنیت خود را از محور غرب و آمریکا میجویند.. این عده میدانند که در رقابت چین و سایر قدرت های نوظهور با بلوک غرب .. شاید شرقی های برنده باشند.. بنا بر این ایده صلح با اعراب را نیز پیگیری میکنند تا در صورت تضعیف غرب .. دچار بحران هایی مانند بحران منطقه شرق اروپا در پس فروپاشی کمونیسم نشوند
                      ایران .. ایران همیشه پس از انقلاب خواسته حداکثری را مطرح کرده .. و خاصه به قدرت های نوظهور دنیا این پیام را داده که میتواند قدرت اول منطقه شده و امنیت انرژی را تامین کند... این که چقدر این خواسته جدی گرفته شد.. جای بحث بسیار است..

این که رهبران ایران تاکید دارند در اینده جهان اسرائیل وجود نخواهد داشت و اسب بازنده است در این راستاست..
                      اما قدرت نوظهور در فردای سرمایه داری غربی نیز عملگراست و همه تخم مرغ هایش را در یک سبد نمیگذارد.... اما این که پایگاه جدیدی ایجاد خواهد کرد.. قطعی و حتمی است.
                      ایران نه

بگو جمهوری اسلامی
                      زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• vion
                        عضو فعال
                        • Oct 2020
                        • 825

در اصل توسط EURASIA پست شده است View Post
                        ایران نه

بگو جمهوری اسلامی
                        درود جناب اوراسیای عزیز
                        پیش از جمهوری اسلامی نیر استراتژی ایران باز پس گیری قدرت و هژمونی گذشته بوده و ..نیز اگر توانش را داشت قدرت جهانی شدن بود..در واقع خواسته تغییری نداشته و ندارد..این که چقدر عملی است ..عرض کردم بحث دیگری است..
                        صنعت و تکنولوژی از ۴۰۰ سال گذشته به این سو تعیین کننده شد و در ۱۰۰ سال آتی با کاهش منابع ارزان تعیین کننده تر خواهد شد..و بهتر میدانید که انحصار صنعت و تکنولوژی در جهان تکثر یافته دیگر چندان ممکن
                        نخواهد بود و قدرت های ریز و درشت سهم خود را توسعه خواهند داد.
                        ارادتمند و همیشه ارادتمند.
                        آخرین ویرایش توسط vion؛ 2023/11/08, 00:28.

نظر

• EURASIA
                          عضو فعال
                          • Jan 2022
                          • 1253

دوست من vion

مثال روابط بین الملیی و نکاتی که شما فرمودی و خود من باور کنید 15 سال قبل پیش بینی می کردم که وزن غرب هم در اقتصاد و هم در سیاست به شدت پایین خواهد امد کاملا درست است

ساموئل هانتیگتون نظریه پرداز روابط بین المللی در کتاب جنگ تمدن ها کاملا به ان اشاره کرده بود

که جهان اینده یک نظم تک قطبی نیست

حتی کشوری هم نیست

بلکه تمدنی است

تمدن اسلاو

تمدن چینی

تمدن اسلام

تمدن افریقایی

تمدن لاتین

تمدن غرب

با هم به مبارزه خواهند نشست

در 50 سال اینده هم اقتصاد چین و هم هند بدون شک از امریکا جلو خواهند زد

و حتی کشور افریقایی نیجریه یکی از 5 اقتصاد برتر دنیا خواهد بود

همه اینها درست

اما به ما چه؟؟؟؟؟!!!!!!!

وقتی ما در نظام اخوندی به بردگی مطلق کشیده شدیم

که حتی عشق را از ما گرفتند تا بگیرید اقتصاد و .....

اصلا اینها چه اهمیتی داره

تمرکز بحث تون بگذارید روی نابودی اخوند ها

تمرکز روی نابودی اخوندها

تمرکز نابودی اخوندها

این برای ما از اکسیژن هم واجب تر است

نظر

• vion
                            عضو فعال
                            • Oct 2020
                            • 825

در اصل توسط EURASIA پست شده است View Post
                            دوست من vion

مثال روابط بین الملیی و نکاتی که شما فرمودی و خود من باور کنید 15 سال قبل پیش بینی می کردم که وزن غرب هم در اقتصاد و هم در سیاست به شدت پایین خواهد امد کاملا درست است

ساموئل هانتیگتون نظریه پرداز روابط بین المللی در کتاب جنگ تمدن ها کاملا به ان اشاره کرده بود

که جهان اینده یک نظم تک قطبی نیست

حتی کشوری هم نیست

بلکه تمدنی است

تمدن اسلاو

تمدن چینی

تمدن اسلام

تمدن افریقایی

تمدن لاتین

تمدن غرب

با هم به مبارزه خواهند نشست

در 50 سال اینده هم اقتصاد چین و هم هند بدون شک از امریکا جلو خواهند زد

و حتی کشور افریقایی نیجریه یکی از 5 اقتصاد برتر دنیا خواهد بود

همه اینها درست

اما به ما چه؟؟؟؟؟!!!!!!!

وقتی ما در نظام اخوندی به بردگی مطلق کشیده شدیم

که حتی عشق را از ما گرفتند تا بگیرید اقتصاد و .....

اصلا اینها چه اهمیتی داره

تمرکز بحث تون بگذارید روی نابودی اخوند ها

تمرکز روی نابودی اخوندها

تمرکز نابودی اخوندها

این برای ما از اکسیژن هم واجب تر است
                            تمدن ایران از هر ایدیولوژی که تصور کنین بزرگ تر و پویا تر است.برای همین همه چی در بستر تدربجی و تاریخی خود پیش خواهد رفت و موانع را پشت سر خواهد گذاشت..

نظر

• EURASIA
                              عضو فعال
                              • Jan 2022
                              • 1253

در اصل توسط vion پست شده است View Post
                              تمدن ایران از هر ایدیولوژی که تصور کنین بزرگ تر و پویا تر است.برای همین همه چی در بستر تدربجی و تاریخی خود پیش خواهد رفت و موانع را پشت سر خواهد گذاشت..
                              نه موافق نیستم

ایران مانند هر کشوری محاسن و معایب خود را داره

وقتی این کشتی را به ناخدای ناصواب بدهی بدون شک نابودش می کنه

حالا ایران باشه یا المان

این کشور در حال نابودی مطلقه چه چی موانع را برطرف میکنه

اصلا مگر فقط بحث سرزمین است!!

مهمتر از ان مردم ان سرزمین است

وقتی مردم ان سرزمین چندین نسل در حال بدترین ظلم ها هستند

دیگه خاک چه اهمیتی داره؟

موانع که بی خود از بین نمی روند

قوانین مکانیک نیوتون را دیگه همه می دونیم

جسم در حال حرکت به حرکت خودش ادامه می دهد مگر نیروی دیگری ان را نگه داره

الان هم کشور در حال حرکته

اما در جهت نابودی! پس به حرکت خودش ادامه می دهد

نظر

• رادین1
                                عضو فعال
                                • Dec 2018
                                • 4718

اندر حکایت این روزهای فلسطین!!
                                خیلی ازدوستان می گویند شروع کننده این جنگ حماس بود!!! اما من می گویم شروع این جنگ از همان قتل و عام صبرا و شتیلا و دیر یاسین بوده است فقط زمان ادامه کمی عقب افتاده است . شک نکنید درآینده اسراییل بابت کشتار کنونی مردم غزه تاوان سنگینی خواهد داد شاید امروزنه! 10 سال دیگریا 100 سال دیگر.
                                جنگها در دوره ای اتفاق می افتند لیکن آثار و نتایج آنها می تواند تا صدها سال ادامه یابند.
                                درخصوص موضع گیری خیلی از مردم در مورد جنگ غزه ! نکته ای که وجود دارد این است که ، با توجه به نارضایتی مردم از حاکمیت ، هر چیزی را که حاکمیت طرفداری کند مردم مخالفش را تایید می کنند !!! حتی اگر در موارد خاصی درست هم باشد .
                                واقعا جنایتی که اسراییل می کند هزاربرابر بدتر ازهیتلر است . الان باید روزی 5 وعده مسلمانان برای هیتلر فاتحه بفرستند .!!!
                                ممکن است بعضیها بگویند حماس هم کشتار کرده است ! اما آیا اسراییل خاک فلسطینیان را غصب نموده است یا حماس خاک اسراییل را ؟؟؟
                                من معتقدم شاید ما انتقادات و اعتراضات و نارضایتی ازوضع موجود حاکمیت داشته باشیم لیکن نباید از دایره انصاف خارج شویم . بدون شک اسراییل متجاوز وجنایتکار است . شعار دموکراسی وحقوق بشر غربی ها هم پشیزی نمی ارزد . این شعارها فقط برای بهره برداری از کشورهای جهان سوم و انحراف افکار عمومی این کشورهاست .

نظر

در حال کار...
                                X