پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
سلام
با اجازه من یک سوال بیربط بپرسم! .. (که ذهنم رو مشغول کرده)
آیا میشه یک چیزی رو بیان کرد .. که مثلا کسانی که اینجوری هستند انسانهای شادی هستند .. یا لااقل نسبت به سایرین شادترند؟
مثلا کسانی که بیشتر از چند ملیون دلار پول دارند
یا کسانی که زیاد میرقصند!
یا کسانی که زیاد قرآن میخونند!
یا کسانی که زیاد مشروب میخورند .. یا زیاد آبگوشت میخورند! .. یا همجنسبازها! .. یا هرچی .. میخوام بگم فرقی نمیکنه چی باشه .. یه چیزی که بگیم آدمهایی که اینجوری هستند .. شادند .. یا لااقل به وضوح نسبت به سایرین شادترند
کلا چنین چیزی وجود داره؟ .. تحقیقی در این زمینه انجام شده؟
-----------------------------------------------------------------------------------
پیشاپیش از بیربط بودن مسئله پوزش میخوام .. ولی گفتم تا فرصت هست از حضور شما سوء استفاده کنم /.:biggrinsmiley.:/
در اصل توسط pournikdast پست شده است
View Post
با اجازه من یک سوال بیربط بپرسم! .. (که ذهنم رو مشغول کرده)
آیا میشه یک چیزی رو بیان کرد .. که مثلا کسانی که اینجوری هستند انسانهای شادی هستند .. یا لااقل نسبت به سایرین شادترند؟
مثلا کسانی که بیشتر از چند ملیون دلار پول دارند
یا کسانی که زیاد میرقصند!
یا کسانی که زیاد قرآن میخونند!
یا کسانی که زیاد مشروب میخورند .. یا زیاد آبگوشت میخورند! .. یا همجنسبازها! .. یا هرچی .. میخوام بگم فرقی نمیکنه چی باشه .. یه چیزی که بگیم آدمهایی که اینجوری هستند .. شادند .. یا لااقل به وضوح نسبت به سایرین شادترند
کلا چنین چیزی وجود داره؟ .. تحقیقی در این زمینه انجام شده؟
-----------------------------------------------------------------------------------
پیشاپیش از بیربط بودن مسئله پوزش میخوام .. ولی گفتم تا فرصت هست از حضور شما سوء استفاده کنم /.:biggrinsmiley.:/
نظر