اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • afshinamin
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 4495

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

ناظم یک مدرسه ابتدایی در منطقه دربند تهران یک دختربچه کلاس پنجمی را به دلیل اینکه مقنعه‌اش از روی سرش افتاده بوده کتک زده است. مادر او به روزنامه اعتماد گفته است که دخترش گفته «بالاخره از دست خانم ناظم خودم را می‌كشم.»

hediekimiaee (https://twitter.com/1912428248/statu...34515363733697)
    @mamlekate

نظر

• علیرضا۱۲۳
      عضو فعال
      • Sep 2022
      • 2719

مرتضی افقه، استاد اقتصاد در گفت و گو با «انتخاب»:
      مجلس با دست و دلبازی پول پخش کرده و ایجاد هزینه می‌کند؛ کجا را سراغ دارید که این همه پروژه نیمه تمام عمرانی دارد، اما به دستگاه‌های فرهنگی بی خاصیت مثل صداوسیما بودجه بیشتر می‌دهد / دولت با افزایش ۵۰ درصدی مالیات، پول از سفره مردم برمی دارد و به این نهاد‌های کم خاصیت می‌دهد / اگر می‌خواهید تورم کاهش یابد، این ردیف‌های مازاد را حذف کنید

این حکومت یک عده رو دور خودش جمع کرده و فقط رفاه حق مسلم این اقلیت هست...بقیه اهمیتی ندارند

نظر

• b4city
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 4093

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
        درود مجدد..
        آقا ماچه کاره ایم که مانع نقدگذشته بشیم یا نشیم ...شما یا هرکس دیگه ای نظر و دیدگاهش راجع به گذشته می نویسه ما هم نظر و ایرادمون رو می گیم ..
        نیم قرن ازون تاریخ گذشته ..هنوزهم تا هرچی میشه ..چوب به جنازه شاه می زنید که فلان کرد و بیسار کرد بعد به ما گیر میدید که چرا ول کن معامله نیستیم !!
        اشکال نداره ...شما یا هرکس دیگه ای گذشته و شاه رو نقد کنید اما هم بدی ها و هم خوبی هاش رو منصفانه داوری کنید ..شرایط زمانه و الزامات تاریخی اون دوره رو هم در نظر بگیرید ..
        با همون عینک و حسن نیتی که مخالفین شاه رو قضاوت می کنید با همون میزان از حسن نیت شاه رو هم داوری کنید ..

فکر کنم دکتر افتخارجهرمی بود در مصاحبه ای صحبت می کند که شاه دنبال دکتر صدیقی می فرستد که حالا بیاد صحبت کنند که چطور کشور را ازین بحران نجات دهند ..دکتر صدیقی گویا پاسخ داده که دیگر دیر شده ...و پاسخ منفی میدهد ..
        این سران جبهه ملی که می فرمایید اسطوره بشین و لنگش کن بودند ..وگرنه همین دکتر صدیقی که اشاره شد چرا باید روزی که بهش نیاز شد از زیربار دربرود دیگر قرار بود کشور تو چه شرایطی باشه که امثال ایشون بیان کشور رو نجات بدن !!دیگه در دوره ای که مملکت همه چیزش روی روال بود من هم می رفتم نخست وزیر میشدم که کار مملکت پیش میرفت !!
        دیگه شاه از هرچ بدتر ...مگه باقی ملیون پشت بختیار رو خالی نکردن ؟؟مگر دولت موقت رو تشکیل ندادن ..شاه عرق ملی نداشت ..!!تو فکر مملکت نبود ..این آقایون که اینقدر ادعاشون میشد چرا وانیستادن ؟؟چیکار کردن برا مملکت ؟با یه پخ دررفتن ؟دوسال دیگه سرکار میبودن ..تانک ها و طیاره های ارتش رو هم اوراق می کردن و می فروختن معلوم نبود بعدش شوروی و عراق چه بر سر کشور می اوردن
        کشور و میهن و سرزمین مهم تر بود یا ژست و ادای دموکراسی دراوردن ؟؟
        البته یه تهمت ناروا هم به بنده زدید که اگر وضعم خوبه باشه ..دیگه دنیارو اب ببره به ما چه ..
        من همین الانش هم در قدو قواره خودم از خیلی ها وضعم بهتره ..شاید با تغییر این نظام و شرایط اقتصادی ..چه بسا وضع فعلی رو نداشته باشم ولی بازم مخالف این نظامم..
        از کجا فهمیدید من به دموکراسی و احزاب ازاد اعتقاد ندارم ؟؟
        برای من توسعه و پیشرفت و ازادی اقتصادی و اجتماعی اهمیت بیشتری داره نسبت به توسعه سیاسی و دموکراسی مدنظر شما ..
        حالا درمورد عربستان و خاشقچی و اینا هم قبلا صحبت شدهمونا رو دوباره مرور بفرمایید ...
        درود
        جسارت نباشه من با کسی بحث میکنم که نظرش بر این است که حکومت ولایی و شاهی و نظامی و جمهوری و ... فرقی براش نداره اگر فلان باشد ... . حالا اگر همینو من اینجا گفته بودم باید اماده شنیدن اتهام های گوناگون میشدم
        دمکراسی و ازادی بیان و سیاسی هم براش در اولویت که نیست هیچ ، بلکه اهمیتی ندارد . این بحث را خیلی سخت میکنه

امیدوارم در همین ولایی فعلی روزی رونق اقتصادی هم فراهم شود و بقیه موارد مد نظرتون تا شما هم راضی باشید و دیگر دست از نقد بردارید چون دغدغه شما از جنسی دیگر است و اتفاقا این دغدغه و از این جنس ، یکی از مصائب و بدبختی های بخشی از جامعه است

نقد منصفانه از گذشته را در نهایت سعی فکر میکنم رعایت کردم حتی در کامنت قبلی هم گفتم در 90% موارد 1000 سر و گردن بالاتر از الان بود
        در رعایت انصاف و میانه روی بعید میدونم مشکلی داشته باشم . البته قضاوت با دیگران . تمام سعی من اینه که غرض ورزانه نظر ندهم . من خالی از تعصبم و بارها گفتم

ولی ایا شما و بسیاری دیگر در نقد عوامل انقلاب چنین انصافی دارید یا داشتید ؟ انصاف شخص شما چقدر بوده ؟ کلهم اجمعین انقلابی ها را مشتی فلان فلان شده میدانید مگه غیر از اینه ؟ این انصاف شماست ؟
        انصاف که هیچ ، زبان نقد هم از جنسی دیگر بود و الان میشه گفت چند روزی است یه نمه ملایم تر شده

در مورد دکتر صدیقی اشتباه میکنید
        دکتر صدیقی هر چند کاملا درست گفته ، دیگه دیر شده بود ، سراغ جبهه ملی باید همون موقعی میرفت که هویدا رفت ، شهریور 56
        ولی با این حال قبول میکنه به شرطی که شاه بماند ولی چون شاه تصمیم به رفتن داشت توافقی حاصل نمیشود
        دکتر بختیار برعکس اینطور فکر میکرد که اگر شاه برود و از چشم ها پهان باشد قبول میکند که خب فکرشو نمیکرد دیگه خیلی دیر شده باشه

در مورد خالی شدن پشت بختیار که چندین بار و همین چند روز قبل گفتم تنها موند و این اشتباه بود . دیگه به چه زبونی باید گفت ؟
        کجا گفتم شاه عرق ملی نداشت ؟
        از عرق ملی حرفی نزدم . از رو.ش مملکت داری و عدم توانائی و درایت کافی برای حفظش نداشت و به جای رفتن به سمت مشروطه برعکس خفقان درست کرد . این ربطی به عرق ملی ندارد

تنها عرق ملی کفایت نمیکند
        منم میدونم وضع مالی شما بد نیست طبق مطالبی که قبلا گفتید و اصلا منظورم به وضع مالیتون نبود . نوع نگرشتون بود
        اتفاقا برای کسی مشکل مالی ندارد باعث تعجب است که چرا چنین می اندیشد که میگه اگر همین سیستم فلان بود دیگه حرفی نداشتم !!!
        شما اشکارا نه به حزب اعتقاد دارید و نه ازادی سیاسی اون وقت میگید از کجا میدونم ؟

اشکار و علنی میگید مگه کسی بخواد وکیل و وزیر بشه باید حتما عضو حزب باشه و بقیه موارد
        نه تنها شما بلکه بسیاری دیگر در این فروم تا به حال نشده یک بار از دمکراسی حرفی زده باشد یا حتی یک بار ، فقط یک بار از این وازه استفاده کرده باشد

یعنی این همه بدبختی از 117 سال پیش کشیده شده و این همه بدبختی دیگر در 45 سال گذشته ... تا برسیم به سیستمی که فقط پیشرفت و اقتصاد و ازادی اجتماعی داشته باشد ولی بقیه مواردش هر چی شد مهم نباشد . اختراع چرخ برای بار چندم ؟

در مورد مثالی که از کره شمالی و چین زدم جوابی نگرفتم

جمهوری خواهی ، دمکراسی و ازادی سیاسی و حزبی و ازادی بیان براش اولویت اول است
        این که باشه ، پییشرفت و رونق هم بر اساس پتانسیل های کشور میاد
        رونق اقتصادی و پیشرفت و ازادی اجتماعی ، ولی بگیر و ببند و خفقان و اختراع چرخ و تکرار تاریخ چه سود /:.negaran.://:.nono.:/

اصلا ترس این جامعه و انفعال بخش بزرگی از قشر حاکستری از همینه

نظر

• b4city
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 4093

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
          سلام وعرض ادب و احترام

خیلی عالی و کاملا علمی بررسی کردید ممنونم

درصورتیکه بخواهیم در این تاپیک چند تا نوشته علمی و پر بار پیدا کنیم یکیش همین نوشته شما بزرگوار است

دست مریزاد

ارادت
          درود و ارادت جناب طیب
          بزرگواری از خودتون است
          شما چندین بار این حقیر را مورد لطف قرار دادید و از این بابت بی نهایت سپاسگزارم . البته در برابر شما شاگردی بیش نخواهم بود

نظر

• دفتردار
            عضو فعال
            • Feb 2013
            • 854

هر اقدام نظامی آمریکا علیه ایران هماهنگ شده و زمان ومکان وشدت حمله طبق توافق طرفین خواهد بود!!!
            همانند حمله موشکی ایران به عین الاسد که معلوم شد با توافق قبلی بوده است!!

نظر

• b4city
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 4093

در اصل توسط b4city پست شده است View Post

جمهوری خواهی ، دمکراسی و ازادی سیاسی و حزبی و ازادی بیان براش اولویت اول است
              و حقوق بشر و شهروندی

نظر

• گنجشک
                ستاره‌دار(3)
                • Jun 2022
                • 1307

دوستان یادداشت کنید

حقوق بشر و شهروندی جا افتاده بوده

فردا در صحن علنی این دو مورد رو هم بعنوان متمم به اولویت اول اضافه کنیم :D

=====

ما پادشاه را کشتیم،
                سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم.
                حالا تنها چیزی که گیرمان آمده،
                یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.
                اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم
                ولی حالا برای نان می جنگیم.
                نکته ی عدالت این است که:
                "همه وقتی برابر می شوند که مُرده اند."

#بینوایان

از: ویکتور هوگو

====

پس شد اول جمهوری خواهی ، بعدش دمکراسی و....

حالا اینکه تهش باز نشه که دست دوتا دخترتون رو بگیرید برید پارک بستنی بخورید هم زیاد مهم نیست.:.thumbsdownsmileyan

نظر

• b4city
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 4093

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
                  دوستان یادداشت کنید

حقوق بشر و شهروندی جا افتاده بوده

فردا در صحن علنی این دو مورد رو هم بعنوان متمم به اولویت اول اضافه کنیم :D

=====

ما پادشاه را کشتیم،
                  سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم.
                  حالا تنها چیزی که گیرمان آمده،
                  یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.
                  اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم
                  ولی حالا برای نان می جنگیم.
                  نکته ی عدالت این است که:
                  "همه وقتی برابر می شوند که مُرده اند."

#بینوایان

از: ویکتور هوگو

====

پس شد اول جمهوری خواهی ، بعدش دمکراسی و....

حالا اینکه تهش باز نشه که دست دوتا دخترتون رو بگیرید برید پارک بستنی بخورید هم زیاد مهم نیست.:.thumbsdownsmileyan
                  ظاهرا خصومت های شخصی شما را پایانی نیست . نمیدونم دلیلش چیه

از نگارشتون مشخص است ...

اگر دمکراسی و حقوق بشر بد است و ناپسند و این همه روی مخ است .... خب شما نظر بدید ما استفاده کنیم .
                  سوال و جواب به روال سابق را رها کنید . در مورد اینده و این جور چیزا بیشتر بگید
                  چمیدونم والا ... شاید من اشتباه میکنم . احیانا حرف زدن از دمکراسی و ازادی همه گروه ها و حقوق بشر و این چیزا ، باعث دیکتاتوری و خون ریزی و خفقان میشه . باید بیشتر تجدید نظر کنم

بگذریم

اولش جمهوری خواهی و بعدش دمکراسی و ... نبود

منظورم این بود که جمهوری خواه اولیتش اون موارد است . جمهوری خواه ، جمهوری خواهی تایپ شده

الان شما شاه دوست شدید ؟ یا با من مشکل دارید ؟
                  البته شاه دوست هم باشید مشکلی نیست . فقط برام جالبه چون نظرات هر کسی سلسله وار میتونه به هم ربط داشته باشد

از اسید روح الله قبلا گفتید
                  بیشتر بگید

از کهنه شوری زن و نظران جنسیتی و ضد زن و اون مثال افغانستان چند ماه پیش بازم بگید

اینقدر غلط انداز بود حرفاتون که دوستی رفت به سمت تئوری های مصباح یزدی

نظر

• b4city
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 4093

انقلابها را حاکمان تحمیل میکنند
                    به محض اینکه از دلائل انقلاب حرفی اینجا زده میشه بلافاصله میره رو مخ عده ای
                    برادر جان ، جان جانان حواست نیست
                    .....

اگر به دنبال دلیل اصلی هستید باید جای دیگری به دنبالش بود . عامل اصلی دگرگونی ها ، رفتار و کردار حاکمان است

نظر

• EHSANI
                      ستاره‌دار(3)
                      • Sep 2020
                      • 2077

درود بر همگی

قبلاً مفصل بحث کردیم که وجود اختلاف در نگرش و زاویه دید افراد ،
                      میتونه ناشی از عوامل بسیار زیادی باشه...
                      اختلاف در نگرش الزاماً همیشه هم چیز بدی نیست .
                      مثلا در تصمیم گیری شوروی
                      افراد مختلف ، قضیه را از زوایای مختلف بهش نگاه میکنند
                      در این صورت نظر سایرین ، میتونه مکمل نظر بنده نوعی باشه
                      دقیقاً شبیه آینه کمکی (محدب) که به آینه اصلی ماشین نصب میکنند
                      تا نقاط کور که آینۀ اصلی قادر به دیدن اون نیست رو به ما نشون بده
                      و این کمک میکنه که راننده تسلط بهتر و بیشتری بر اوضاع داشته باشه

و اما سطر به سطر خوندم و تا رسیدم به اونجائی که گفتید همین الانش هم اگر این نظام فلان و فلان میکرد من چیکاره ام
                      حدس میزدم به همینجا ختم شود . بحث دیگر لزومی ندارد . به قول معروف راست و حسینیش بگم به اینجا که رسیدم هنگ کردم

در واقع منافع شخصیتون اگر تامین میشد دیگه حرفی نداشتید حتی با وجود حکومت نظامی !!! یا احیانا اگر کره شمالی هم بودید و همان انتظاراتتون بر اورده میشد دیگه بقیش مهم نبود . چین هم مدتی است رونق اقتصادی دارد و در مدار پیشرفت است . پس با این اوصاف اونم مشکلی نداره . فقط نمیدونم شما اگر روز نامه نگار بودید و چین زندگی میکردید و یهو حواست نبود یه روز مطلبی انتقادی بر علیه نه رئیس جمهور و بزرگاشون ، فقط نقدی بر حزب کمونیست داشتی و سر از زندان در می اوردی یا بسته به نقدی که داشتید ممکنه حتی ناپدید شوید اون وقت تکلیف چه بود ؟
                      قبلا هم مثال عربستان را زدید

حالا شخصی را بگذارید کنار ، یه لحظه خودتون را بگذارید جای همون خاشقچی مورد بحث قبل ، تکلیف این قبیل ادمها چی میشه ؟ چون شما منتقد نبودی و جای خاشقچی نبودی مهم نبود ؟
                      مدتی بود که دیگه قصد نداشتم اینجا چیزی بنویسم
                      تا اینکه الان این مطلب رو در پست جناب گنجشک دیدم
                      به خدا از شدت حیرت و تعجب ، خواب از سرم پرید /:.ph34r-smiley.:/
                      دیگه تا صبح خوابم نمیبره :D

در ضمن عربستان رو من مثال زدم
                      گفتم تنها نظام پادشاهی مطلقه زمانه ماست
                      که مردمش هم باهاش مشکلی ندارند
                      یک نفر اون بالا نشسته داره حکومت میکنه !
                      خب وقتی شهروند عربستانی میبینه امنیت و معیشتش تامین شده و شکمش سیره
                      مگه مرض داره بیاد سیستم رو به هم بزنه و
                      اون یک نفر رو به زیر بکشه انقلاب کنه ؟!

شما فرض بفرمایید توی عربستان انقلاب شد
                      شاه رفت و مجلس در رأس امور قرار گرفت !
                      خب سوال اساسی اینجاست که
                      این مجلس قراره چه تحولی در زندگی مردم به وجود بیاره ؟
                      غیر از اینه که قراره امنیت و معیشت مردم رو تامین کنه
                      خب وقتی همین الان یکی هست که به تنهایی اینها رو تامین میکنه
                      و خروجی اش در سطح توقع و رفع نیاز مردم هست
                      چرا باید یک دستگاهی که فعلاً خروجی مقبولی داره رو تعویض کنیم ؟!
                      آن هم با دستگاهی که معلوم نیست چه خروجی خواهد داشت !

خاشقچی میخواست چه خدمتی به مردم عربستان بکنه ؟!
                      تهِ تهش میخواست مثل خمینی ، مردم رو از یوغ استبداد طاغوت رهایی ببخشه

خب بفرما... این همه رهایی تا کنون کسی دیده بود ؟

چو تخته پاره بر موج ... رها رها رها من !

خدایی کجای دنیا حکومتی تا این حد مردمش رو رها کرده ؟!!!

ایرانیا ! در این شبِ بی‌دَر چگونه‌ای ؟
                      از ظالمی به ظالمِ دیگر چگو‌نه‌ای ؟!

ای خسته از تعفّنِ شاهانِ سلطه‌ور !
                      حالی در این فضای معطر چگو‌نه‌ای!

ای شانه‌ات سبک شده از رنجِ تاج و تخت !
                      امروز زیرِ پایه‌ی منبر چگونه‌ای ؟!
                      آخرین ویرایش توسط EHSANI؛ 2024/01/29, 02:33.
                      نگرش ، همه چیز است .

نظر

• afshinamin
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 4495

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
                        درود بر همگی

مثلا در تصمیم گیری شوروی

خب سوال اساسی اینجاست که

درود
                        رسیدن بخیر
                        دلمون تنگ شده بودخصوصا برای اشعارتان

نظر

• afshinamin
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 4495

در اصل توسط دفتردار پست شده است View Post
                          هر اقدام نظامی آمریکا علیه ایران هماهنگ شده و زمان ومکان وشدت حمله طبق توافق طرفین خواهد بود!!!
                          همانند حمله موشکی ایران به عین الاسد که معلوم شد با توافق قبلی بوده است!!
                          بازی اینطوریه که اینا ایرانو غارت میکنن
                          میرن تو آمریکا سرمایه گذاری میکنند
                          هردو طرف راضی گور بابای ملت ناراضی ایران
                          این وسط یه گربه رقصونیهایی هم دارن برای حواس پرتی حضار معرکه

نظر

• EHSANI
                            ستاره‌دار(3)
                            • Sep 2020
                            • 2077

در واقع انقلاب را کس دیگری کرده بود و حالشو بُرده بود
                            لاکن وقتی فرزند نامشروع اون به دنیا اومد
                            به دروغ گفتند انقلاب را مردم کردند
                            تا مردم را مجبور کنند اون فرزند رو بزرگ کنند
                            و مردم این داستان رو باور کردند
                            و الان 45 ساله که هزینه های این فرزند افتاده گردن مردم !
                            این وسط یه عده از همین مردم ، از اینکه این فرزند رو به دنیا آورده اند خوشحالند !
                            یه عده دیگه مدعی هستند که این فرزندِ ماست لاکن این چیزی نبود که ما میخواستیم !
                            یه عده هم مدعی هستند که فرزندشون رو دزدیده اند !!!
                            نگرش ، همه چیز است .

نظر

• EHSANI
                              ستاره‌دار(3)
                              • Sep 2020
                              • 2077

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                              درود
                              رسیدن بخیر
                              دلمون تنگ شده بودخصوصا برای اشعارتان
                              درود افشین جان
                              گاهی وقت میکنم با گوشی فروم رو چک میکنم
                              و از مطالب ارزنده جنابعالی سایر دوستان بهره مند میشم
                              ماشالا شما برا خودت یک ارتش یک نفره هستی !

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                              بازی اینطوریه که اینا ایرانو غارت میکنن
                              میرن تو آمریکا سرمایه گذاری میکنند
                              هردو طرف راضی گور بابای ملت ناراضی ایران
                              این وسط یه گربه رقصونیهایی هم دارن برای حواس پرتی حضار معرکه
                              و در این نکته ای بود برای آنان که می اندیشند ... باشد که رستگار شوند

دموکراسی یعنی قدرت در دست مردم
                              لاکن نکته اینه که هیچ کس نمیاد قدرتشو بده دست مردم
                              در کشورهای دموکراتیک ، چند میلیون انسان عاقل و هشیار و باهوش زندگی میکند
                              و این عقل و هوش و هشیاری و آگاهی ، مؤلفه هایی از قدرت هستند
                              لذا مردم ، قوی هستند
                              به عبارتی ، مردمِ اونجا ، خودشون نهاد قدرت هستند
                              در نتیجه میگوییم در آنجا قدرت در دست مردم است
                              لذا دموکراسی واقعی برقرار خواهد شد .

در اینجا هم شاهد بودیم بهشتی با یک سخنرانی ، همه روشنفکران و تحصیل کرده ها و سران احزاب و... را خر کرد و ازشون سواری گرفت
                              ما ایرانی ها هرگز انسانهای قوی ای نبودیم
                              مورد داریم طرف از عهده یک استقراء منطقی ساده بر نمیاد ، اما اسم دموکراسی از دهنش نمی افته !

خروجی بازی سیاست اینه که چه کسی ، چه منافعی رو به جیب بزنه
                              مالک این اموال ، البته که مردم هستند
                              لاکن تا زمانی که مردم « قوی » نباشند اموالشان را هاپولی میکنند
                              و به قول شما : « گور بابای ملت ناراضی ایران
                              این وسط یه گربه رقصونیهایی هم دارن برای حواس پرتی حضار معرکه »

ملت تا زمانی که عاقل نباشند و سایر مؤلفه های قدرت رو نداشته باشند
                              در معادلات قدرت ، دارای اهمیت نیستند و در نظر گرفته نمی شوند .
                              نگرش ، همه چیز است .

نظر

• b4city
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 4093

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
                                درود بر همگی

مثلا در تصمیم گیری شوروی

خب سوال اساسی اینجاست که

درود
                                اتفاقا از شدت تعجب من چشمام گرد شد چون مواردی که من در گامنتهای قبلی یاد اور شدم اصلا در نظر نگرفتید

باز ایران و عربستان را با هم مقایسه میکنید ؟

عربستان نخبه سیاسی داره ؟ فعال مدنی داره ؟ فعال حقوق بشر داره ؟ فعال محیط زیست داره ؟ نویسنده و شاعر و دگر اندیش داره ؟ رو چه حسابی این دو جامعه را با هم مقایسه میکنید ؟
                                تکلیف اینها چیه وقتی قرار نیست دستی در اداره کشور داشته باشند ؟ شما کلا نقش اصلی ترین و موثر ترین اقشار تاثیر گذار در روند های سیاسی را در نظر نمیگیرید . شاکله سیاسی یک کشور را نخبگان میسازند . ایا این شاکله در عربستان و ایران یکی است ؟
                                قبلا هم گفتم زمانی که در ایران مجلس شورای ملی تاسیس شد در عربستان تحت قیمومیت حکومت عثمانی بخش بزرگی از جامعه هنوزم در چادر زندگی میکردند و زندگی شهری مرسوم نبود

خاشقچی ادعائی نداشته که بخواد کاری برای عربستان بکند . پدر ایشون پزشک دربار بوده و خودش هم یک شخصیت فرهنگی
                                فقط چند مطلب انتقادی داشته
                                باید بکشونیش سفارت و اونجا چرخش کنی ؟ واقعا اینو تائید میکنید ؟

از انقلاب مشروطه گفتم

دل درد داشتند یه عده 117 سال پیش گفتند باید قدرت شاه کم شود ؟ چه دردشون بود ؟ جسارتا بحث را تنزل میدید به یه سری مطالبی و مقایسه هائی کاملا بی ربط
                                یا مثلا بنیان گزاران امریکا چه دردی داشتند که قانون اساسی دمکراتیک نوشتند و به ان عمل کردند ؟ عمل کردنش خیلی مهم است که خوب نوشتند و به ان عمل کردند
                                جرج واشنگتن چه دل دردی داشت وقتی دوره اش تموم شد بره کنار تا بعدی بیاد ؟ خب می موند و شاید الان هم هنوز فک و فامیل و نوادگانش از 20 نسل قبل هنوزم حکومت میکردند . چرا قانون اساسی را اونطور نوشتند ؟ فکر میکنید اگر جرج واشنگتن می موند و مثلا 50 سال یک بار یک نفر حکومت میکرد و بگیر و ببند راه مینداخت الان امریکای فعلی را شاهد بودیم که قدرت اول دنیا باشد ؟ من بعید میدونم

عرضم این بود که ایرانی ها یه چیزیشون میشه و کاش نمیشد . اگر جامعه ایر ان با عربستان یکی بود منم تمام و کمال حرفتون را قبول میکردم و 100% شما را تائید میکردم ولی نیست
                                حالا که نیست چه باید کرد ؟ جامعه ای متکثر و انواع و اقسام نگرش های سیاسی اجتماعی را چه باید کرد ؟

شما این نیست را میخوای بفرستی زیر فرش و کلا چشمتون را بستید ، اقا این جامعه اون نیست ، ایا صورت مساله را قصد دارید پاک کنید ؟
                                اقا اصلا انقلاب 57 را ولش کنیم . من تسلیم و شما هر چی بگی درست به دیده منت میپذیرم . غلط زیادی بود که زدند به هم . ما در گذشته که زندگی نمیکنیم . در حال زندگی میکنیم و برای اینده باید برنامه ریزی کنیم و فکر کنیم
                                در کل زندگی همینه . حال زندگی و نگاهی به اینده

اصلا بیا یه کاری دیگه بکنیم . چشمامون را یه لحظه ببندیم و کلا مغزمون را از 57 به قبل رفرش کنیم و مجدد ریست کنیم برگردیم به تنظیمات کارخانه . کلا شاه را نمیدونیم کی بوده و تاریخ را فراموش کردیم . شاه 43 سال قبل از دنیا رفته و مغز ما هم ریست و رفرش شده و کلا چنین شخصی را به یاد نمیاره

اوکی ؟

خب .... حالا جمهوری اسلامی میخواد همین امروز و فردا اعتراف و قبول کنه که با ارامش بره کنار و خودش هم اعلام کنه

مورد اول : برای جایگزین و مدل بعدی چه باید کرد و پیشنهاد شما چیست ؟ ظاهرا با دمکراسی و حقوق بشر و این مسائل زمینه مناسبی نداشته باشید چون هر چه از این موارد گفته میشه حمله ها بیشتر میشه . شاید هم من اشتباه میکنم و با دمکراسی و حقوق بشر مشکلی ندارید . پس چه باید کرد ؟ شاه و 57 به قبل رفرش شده . چه باید کرد و مدل پیشنهادی شما چیست ؟

مورد دوم :
                                اگر جمهوری اسلامی با همین مدل فعلی و همین ساختار بی کم و کاست ، و با همین رفتار و کردار بدون ذره ای تغئیر ، ولی فرض کنیم ، اون امنیت و معیشت که شما از عربستان مثال زدید را تامین کنه چی ؟ ممکنه بگید نه این نمیتونه . من میگم بیا فرض کنیم بتونه و واقعا عملی شود ،
                                ایا شما به عنوان یک منتقد دیگه نقدی ندارید ؟ اگر این معیشت و امنیت مورد نظر را تامین کرد به نظرتون بهتر نیست بریم با اپوزیسیون مبارزه کنیم که ای فلان فلان شده ها برید گم شید ما راضی هستیم شما بیخود میکنید مخالفت میکنید . دقیقا بگید چه استراتژی بهترین راه حل است ؟
                                یا من و شما هم بریم با جوان هائی که چند سال یک بار میان خیابون در کنار دیگر نیروها کمک حالشون باشیم و بزنیم و بکشیم ؟

مطابق با نظر شما امنیت و معیشت که اصلی ترین فاکتور است را در حد اعلی تامین کرده و شده عربستان مورد بحث شما حتی بهتر ، خب دیگه چه لزومی داره یه عده جوان جلف و یه عده شکم سیر فلان فلان شده معترض باشند . چه دلیلی داره دیگه اونو بهم زد ؟

اگر میدونستم حرف زدن از دمکراسی و ازادی سیاسی و رعایت حقوق بشر اینقدر و در این و حد و اندازه روی مخ بخش از اعضای این فروم است شاید حرفی از ابتدا نمیزدم
                                امیدوارم این قبول نداشتن ها حرف کلیت جامعه نباشد ، البته شک ندارم که نیست ، چون مخالفت و نفرت از دمکراسی و ازادی های سیاسی و عدم پذیرش تنوع نگرش و ازادی بیان بسیار بسیار خطرناک است و شاید حتی به این موضوع فکر کرد که با این مخالفت ها احتمال دارد با رفتن این یکی ، به مراتب بدترش بیاد
                                آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2024/01/29, 03:32.

نظر

در حال کار...
                                X