اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابای یسنا
    عضو فعال
    • Apr 2023
    • 689

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
    سخنگوی وزارت خارجه روسیه اعلام کرد:

کریدور زنگزور آذربایجان را از طریق سیونیک ارمنستان به نخجوان متصل می کند که ما برای رفع این انسداد توسط ارمنستان تلاش می کنیم

این کریدور همان موردی است که مقامات ایران آن را خط قرمز خود اعلام کرده اند
    درود.داورجان اینا همش هارت پورته الکیه خط قرمز اخوند
    فقط ایناست حفظ نظام شکم زیرشکم ریاست درکاخ های فرعونی حوزه های لاکچری
    حتی به قیمت نابودی ایران وایرانی که درعمل همین بوده وبه هدفشون هم رسیدن
    مدتی ایست هواپیما ها ترجیح دادن از کریدور هوایی افغانستان عبور کنن نه ایران

نظر

• ashkan zandi
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 1137

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
      سخنگوی وزارت خارجه روسیه اعلام کرد:

کریدور زنگزور آذربایجان را از طریق سیونیک ارمنستان به نخجوان متصل می کند که ما برای رفع این انسداد توسط ارمنستان تلاش می کنیم

این کریدور همان موردی است که مقامات ایران آن را خط قرمز خود اعلام کرده اند
      اینجا رسما کاری نکنن کار تمامه
      حالا شده با حمله به آذربایجان ترکیه یا حتی ارمنستان که خب نمیتونن
      یا دادن باج خیلی اساسی به هریک از اینا تا خود ارباب هرچیه این قضیه اساسیه واسه ایران
      هرچند کسایی که خزر دادن رفته این چیزی نیس

نظر

• Davar
        عضو فعال
        • May 2017
        • 3125

در اصل توسط ashkan zandi پست شده است View Post
        اینجا رسما کاری نکنن کار تمامه
        حالا شده با حمله به آذربایجان ترکیه یا حتی ارمنستان که خب نمیتونن
        یا دادن باج خیلی اساسی به هریک از اینا تا خود ارباب هرچیه این قضیه اساسیه واسه ایران
        هرچند کسایی که خزر دادن رفته این چیزی نیس
        ارباب عصبانیه و جنگ می خواد.
        ارباب مثل خر توی اکراین گیر کرده.
        هر از گاهی یه خبری از داخل پخش میشه: اسرائیل از آذربایجان حمله میکنه و توی آذربایجان پایگاه داره.
        دیروز هم این خبر اومد: تجهیزاتی که هندوستان به ارمنستان فروخته از راه ایران در حال ارسال هست و ارمنستان در حال تجهیز توسط هندوستان ایران و فرانسه هستش.

نظر

• abdollah000
          عضو فعال
          • Apr 2022
          • 1491

?آقای وزیر!
          خانواده خودتان با «پنکه» طاقت می‌آورد که به مردم پیشنهاد می‎دهید؟
          داشتن کولر لاکچری بازی نیست.
          کجای زندگی ما مثل ژاپنی‌هاست؟

?اظهارات وزیر نیرو درباره استفاده از پنکه در روزهای گرم با واکنش‌هایی همراه شده است، از جمله عصرایران در یادداشتی نوشته است:

?اگر آقای وزیر، توانست به همراه خانواده اش یک هفته در گرمای اهواز و کرمان و بندر عباس و بوشهر و زاهدان و ... بدون کولر و صرفاً با پنکه یک زندگی معمولی و غیر آزار دهنده داشته باشد، آن وقت می تواند زندگی مشابهی را به مردم پیشنهاد کند

?آقای وزیر گفته که در خانه خودشان از کولر استفاده می شود. کسی که خودش و خانواده اش از کولر استفاده می کنند، اساساً حق ندارد از مردم بخواهد به جای کولر از پنکه استفاده کنند که گفته اند رطب خورده، کی منع رطب کند؟!

?شگفت‌انگیر و تاسف آور است در دورانی که همه دنیا رو به آینده و توسعه دارند و دولتمردان شان می کوشند رفاه و امکانات بیشتری برای مردم شان تامین کنند، وزیر مملکت ما به مردم کشورش توصیه می کند که به روش های قدیمی متوسل شوید.…

هنوز 2 روز از تایید صلاحیتش نگذشته به مردم پیشنهاد استفاده از پنکه میده
          یکسال بعد میگه از باد بزن استفاده کنید
          بی لیاقتی شما رو نباید تاوانش رو ملت بدن

نظر

• abdollah000
            عضو فعال
            • Apr 2022
            • 1491

?جواب عطاالله مهاجرانی به سوالی درباره داشتن نسبت با فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت

بله، ايشان دختر پسر عموى ناتنى پسر عمه ناتنى پدر من هستند!

گور پدر خودت و هفت جد و آباد تنی و نانتی

نظر

• abdollah000
              عضو فعال
              • Apr 2022
              • 1491

اطلاعیه سازمان وظیفه عمومی درباره معافیت سربازی فرزند استاندار کهگیلویه و بویراحمد:شبهه وارد شده صحت ندارد
              بیانیه نمی‌دادی هم خودمون می‌دونستیم دروغه و همه چیز هم مو به مو قانونی و درسته.خسته نباشید.فقط یک سوال ....میشه یکی پیدا بشه و بفرماید کسی که برای خوردن داروهای خودش نیاز به کفیل دارد (خدا همه مریضا را شفا بدهد ) چگونه خودش کفیل همه امور اجرایی یک استان شده است؟ کی به او حکم داده؟ .....کسیکه مریضه و نیاز به مراقبت یکی دیگه داره ،چطور شده استاندار؟
              یعنی تو این مملکت ادم دیگه ای نیست؟ /مهم‌ترین پرسش اینست که چرا با توجه به وخامت وضعیت سلامت ایشان ، استاندار باید باشند ؟
              بهرام جعفری
              عدالت

خداییش فضای مجازی اینا رو ساییده
              دست به زنشون هم بزنن همه میفهمن/:.yead.:/

نظر

• abdollah000
                عضو فعال
                • Apr 2022
                • 1491

?درخواست پزشکیان برای بازنگری درباره اخراج استادان و دانشجویان و سکوت او در مورد برکناری صدها معلم

▪️رئیس دولت چهاردهم جمهوری اسلامی در جلسه تودیع و معارفه وزارت علوم، خواهان بازنگری در وضعیت استادان اخراج و لغو قرارداد شده از دانشگاه‌ها و احکام صادر شده علیه دانشجویان شد. این در حالی است که یک فعال صنفی می‌گوید در دو سال گذشته بیش از ۳۳۰ معلم اخراج شده‌اند.
                ⬇️

نظر

• abdollah000
                  عضو فعال
                  • Apr 2022
                  • 1491

هرا رهنورد، همسر میرحسین موسوی از رهبران اعتراضات ۱۳۸۸ که ۱۵ سال در حبس خانگی به سر می‌برند، در پیامی حجاب اجباری را «نماد خودکامگی حکومت» توصیف کرده و در انتقاد به کابینه مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور جدید ایران نوشته است: «"کابینه وفاق ملی" در صورتی باور کردنی و جدی‌ است که با چند اقدام بنیادین، دورنمای روشنی را برای زنان ترسیم کند، از قبیل آزادی زندانیان سیاسی به‌ویژه دهها زن زندانی سرافراز، لغو قانون من‌درآوردیِ حجاب اجباری و دم و دستگاه بدنام آن در سراسر کشور، تدوین و اجرای قوانین مدنی، سیاسی، اجتماعی در رابطه با حقوق زن.»

?گتی/ کلمه

چقدر این میرحسین و زنش پست فطرت هستن
                  پیشنهاد دهندگان حجاب اجباری به خمینی عبارتند از
                  میرحسین موسوی
                  زهرا رهنورد
                  حسن روحانی

بعد رهنورد پیر خرفت شده معترض به حجاب اجباری
                  ای تف تو ذات کثیفتون که بخاطر اون پیشنهاد 45 سال پیش چه دختران و زنانی کشته شدن

نظر

• linux_linda
                    عضو فعال
                    • Jun 2014
                    • 3356

درسته که شوروی از بین رفته اما چاقو هیچ وقت دسته خودشو نمیبره
                    درسته که که آذربایجان مستقل شده اما پوتین بعنوان اخرین بازمونده kgb دوست داره طرف آذربایجان رو بگیره مثل مردی که از زنش طلاق گرفته اما با وجود طلاق از دور بچه اش رو حمایت میکنه
                    سال 1991 یا همون 1370 همون موقع که شوروی فروپاشید مسئولین یخه بسته یزدتایر باید آذربایجان و ارمنستان رو به ایران الحاق میکردن

نظر

• ashkan zandi
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 1137

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
                      هرا رهنورد، همسر میرحسین موسوی از رهبران اعتراضات ۱۳۸۸ که ۱۵ سال در حبس خانگی به سر می‌برند، در پیامی حجاب اجباری را «نماد خودکامگی حکومت» توصیف کرده و در انتقاد به کابینه مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور جدید ایران نوشته است: «"کابینه وفاق ملی" در صورتی باور کردنی و جدی‌ است که با چند اقدام بنیادین، دورنمای روشنی را برای زنان ترسیم کند، از قبیل آزادی زندانیان سیاسی به‌ویژه دهها زن زندانی سرافراز، لغو قانون من‌درآوردیِ حجاب اجباری و دم و دستگاه بدنام آن در سراسر کشور، تدوین و اجرای قوانین مدنی، سیاسی، اجتماعی در رابطه با حقوق زن.»

?گتی/ کلمه

چقدر این میرحسین و زنش پست فطرت هستن
                      پیشنهاد دهندگان حجاب اجباری به خمینی عبارتند از
                      میرحسین موسوی
                      زهرا رهنورد
                      حسن روحانی

بعد رهنورد پیر خرفت شده معترض به حجاب اجباری
                      ای تف تو ذات کثیفتون که بخاطر اون پیشنهاد 45 سال پیش چه دختران و زنانی کشته شدن
                      صدای پای پهلوی اینارو ترسونده وگرن همینا سال۸۸ دیدن کار تمومه جا زدن
                      جالبه اینارو بوقتش نمیگن یه موقع اوف نشن ولی تا همه چیز عادی شده میان زر میزنن
                      ولی خب یه عده آنچنان با خوشحالی دنبال رو‌‌ اینا که وای میر آب خورد وای فلان شد

نظر

• abdollah000
                        عضو فعال
                        • Apr 2022
                        • 1491

?کیانوری؛ حکایت بهرام که گور می‌گرفتی همه عمر...!

نورالدین کیانوری در سال ۱۲۹۴ در بلده مازندران به دنیا آمد. او نوه پسری شیخ فضل الله نوری بود. کیانوری در دارالفنون تهران دوره دبیرستان را گذراند و پس از آن به دانشکده فنی رفت.
                        پس از یک سال تحصیل در دانشکده فنی، به شهر آخن در آلمان عزیمت کرد و در رشته راه و ساختمان دکتری گرفت.

یک سال بعد، با برکناری رضا شاه در شهریور ۱۳۲۰، اعضای گروه ۵۳ نفر، از زندان آزاد شدند و حزب توده ایران با محوریت آنان و عده‌ای از روشنفکران در مهرماه ۱۳۲۰ تاسیس شد.

کیانوری در سال ۱۳۲۳ با مریم فیروز (۱۲۹۲-۱۳۸۶)، دختر عبدالحسین فرمانفرما، از اشراف قاجار، که او نیز به حزب توده پیوسته بود ازدواج کرد و یک عمر غم فراق او را به دل رهی معیریِ شاعر نشاند.
                        نورالدین کیانوری با برگزاری دومین کنگره حزب در اردیبهشت ۱۳۲۷ که در آن، حزب توده رسما خود را حزبی "مارکسیست- لنینیست" معرفی کرد، به عضویت کمیته مرکزی و هیئت اجرائیه درآمد و مسئول تشکیلات حزب شد.
                        یک سال بعد محمدرضا شاه هدف تیراندازی نافرجام ناصر فخرایی، یکی از اعضای حزب توده، قرار گرفت.
                        حزب به طراحی این ترور متهم و غیر قانونی اعلام شد. چند تن از اعضای حزب مخفیانه از ایران خارج شدند، چند تن دیگر از جمله آقای کیانوری بازداشت و محاکمه شدند.
                        حزب توده که به فعالیت مخفی روی آورده بود، در سال ۱۳۲۹، کیانوری و دیگر رهبران زندانی را با کمک نظامیان این حزب از زندان فراری داد.

زمانی که دکتر محمد مصدق در سال ۱۳۳۰ به نخست وزیری رسید، حزب با اینکه غیر قانونی اعلام شده بود، دوباره به فعالیت علنی روی آورد.
                        رابطه حزب با دکتر مصدق و طرفداران او خصوصا در جریان ملی شدن نفت رابطه‌ای پر کشمکش بود.

در ۲۴ مرداد ۱۳۳۲ حزب توده اطلاعاتی را که از سوی افسران این حزب در مورد کودتای فردای آن روز به کیانوری رسیده بود، به دولت دکتر مصدق داد و کودتا خنثی شد.
                        با افشا شدن طرح کودتا، تظاهرات و میتینگ‌های مختلفی از سوی جبهه ملی و حزب توده برگزار شد و حزب توده شعار الغای سلطنت سر داد.

با وقوع کودتا، نورالدین کیانوری و مریم فیروز چهار سال مخفیانه در ایران زندگی کردند، سپس به اتحاد شوروی گریختند و پس از دو سال به آلمان شرقی رفتند.
                        همزمان با اوج گیری انقلاب ۱۳۵۷، کیانوری در کنگره حزب در آلمان شرقی به دبیر اولی حزب توده برگزیده شد. نورالدین کیانوری و همسرش در اردیبهشت ۱۳۵۸ به همراه اکثر رهبران حزب به ایران بازگشتند.
                        حزب توده به رهبری نورالدین کیانوری سیاست "حمایت از انقلاب" را در پیش گرفت.
                        حزب توده در سوگیری‌های سال‌های نخست پس از انقلاب عمدتا علیه لیبرال‌ها و به حمایت از آیت‌الله خمینی موضع گرفت.
                        کیانوری در سال‌های پس از پیروزی و با شمایل مبدل (با عصا و کلاه‌شاپو و شال در هیئت حاج‌آقا بازاری) به دفتر خسروشاهی رفت تا خبر کودتای نوژه را به او بدهد. خسروشاهی در این خصوص می‌نویسد:

مورد بسیار مهم دیگر خبر کودتای نوژه بود. آقای کیانوری به دفتر من آمد و گزارش و تاریخ و محل اجتماع افسران در پارک لاله، بمباران جماران و غیره را به من داد. من باز هم باور نکردم اما کیانوری اصرار داشت که این خبر جدی و حتمی است. کیانوری گفت: «بانویی که قرار است اعلامیهٔ پیروزی کودتا را بخواند، عضو حزب ماست و این اطلاعات کامل و دقیق است.» من بلافاصله به جای دفتر شهید قدوسی به بیت امام رفتم و کپی گزارش را به احمدآقا دادم که نخست ایشان نیز باور نکرد. مرحوم اشراقی که در بیرونی حضور داشت، با لحن تندی به من گفت: «شما هم هر مزخرفی را که این‌ها می‌گویند باور می‌کنید؟» من هم با ناراحتی گفتم: «جناب اشراقی! من اطلاعی را که به دستم رسیده به احمدآقا دادم و در درستی و اشتباه بودن آن نظری ندارم. این‌ها می‌گویند که قطعی است و محل و تاریخ آن را هم نوشته‌اند. ان‌شاءالله که دروغ باشد!» (مقاله تریخ ایرانی، خسروشاهی: کیانوری خبر کودتای نوژه را داد)

در سال ۱۳۶۱ و ۱۳۶۲ طی دو یورش، اعضای رهبری و بسیاری از کادرهای حزب توده دستگیر شدند و به اتهام "کودتا" مورد بازجویی قرار گرفتند. نورالدین کیانوری به همراه مریم فیروز و دختر او در ۱۷ بهمن ۱۳۶۱ در نخستین یورش دستگیر شدند.

نورالدین کیانوری در ۱۵ مرداد ۱۳۷۷ درگذشت. او در آخرین بند وصیتنامه‌‌ای که در سال ۶۷ زمانی که خطر اعدام تهدیدش می‌کرد نوشته بود، از همه اعضا و هواداران حزب که در زمان دبیر اولی او دچار گرفتاری‌های "بزرگ و کوچک" شده بودند، عذر خواسته است و گفته که از این بابت "عمیقا درد می‌کشم"

? به کوشش غلامرضا علیزاده

نظر

• EHSANI
                          ستاره‌دار(3)
                          • Sep 2020
                          • 2146

رئیسی خبر مرگش وقتی به صورت قطعی از رسانه رسمی اعلام شد
                          من برای کار مهمی رفتم بازار ، توی ازدحام جمعیت گیر افتادم
                          توی یکی از میادین بزرگ شهر سکو و تجهیزات مراسم نصب کرده بودند
                          برای رد شدن از میدون، مجبور شدم از بین جمعیت عبور کنم

بنر عکس قدی رئیسی کنار پیاده‌رو خیابون بود
                          5 تا دختر حدود 20 ساله یا کمتر مقابل عکس ایستاده بودند
                          چنان زار و زار گریه میکردند که من با خودم گفتم
                          بعید می‌دونم دختر واقعی رئیسی اینقدر گریه کرده باشه!

به‌هرحال... از میدون عبور کردم
                          اونطرف میدون سوار یک ماشین شدم

مسافری که صندلی جلو نشسته بود داشت با راننده میگفت :
                          «علم‌الهدی گفته زنان بیوه اگه با زائران عراقی معاشرت جنسی کنند ثواب داره
                          الان دختر خودش بیوه شده و میتونه کلی ثواب کنه و
                          اینقدر زائر عراقی زیاد هستند که فرصت نمیکنه شورتشو بالا بکشه»

اینها رو می‌گفت و با صدای بلند هر هر می‌خندیدند
                          اصلاً هم براش مهم نبود که یک شخص غریبه (من) تو ماشین هست !

من این واقعه (زاری دختران و شادی مسافران) را
                          با فاصله زمانی کمتر از ربع ساعت ، از نزدیک با چشم خودم دیدم

از اونجا که مشت نشونه خرواره ،
                          این دو قشر ، کم‌وبیش در سرتاسر کشور وجود داره

ولی متاسفانه اکثر مردم از سر حب و بغض
                          فقط یک قشر رو می‌بینند
                          و وجود قشر دوم رو انکار می‌کنند
                          در همین فروم هم میشه هر دو قشر رو دید

به‌هرحال، چه خوشمون بیاد یا بدمون بیاد
                          هردو دسته ایرانی هستند و قابل حذف نیستند
                          و در سرنوشت همدیگه تاثیرگذار هستند.

فرضاً اگه یک افغانی بتونه رای بده
                          حتی اگه به گزینه منتخب اکثریت رای داده باشه
                          ملت اعتراض می‌کنند، میگن حقوق اساسی و سیاسی شون تضییع شده
                          اما اگه گروهی از ملت ، از سر جهل و ساده‌لوحی و حماقت
                          حقوق سیاسی هم خودشون و هم سایر هموطنان رو ضایع کنند
                          هیچ جای اعتراضی نیست !

اینکه فکر می‌کنید قشر مستضعف
                          همگی مخالف اینها هستند، اشتباهه
                          توجیه‌شون اینه که ما اگه دنبال اینها ندویم ،
                          همین یک لقمه نون رو هم نخواهیم داشت
                          و یحتمل ، از گرسنگی خواهیم مُرد !
                          (هرچند که میدونند علت گرسنگی‌شون ، خود اینها هستند)
                          یا اینکه همه چیز رو فدای امنیت موجود کرده اند
                          یا اینکه بر اساس عقیده و مذهب ، به اینها دخیل بسته اند.

.
                          نگرش ، همه چیز است .

نظر

• علیرضا۱۲۳
                            عضو فعال
                            • Sep 2022
                            • 2772

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
                            رئیسی خبر مرگش وقتی به صورت قطعی از رسانه رسمی اعلام شد
                            من برای کار مهمی رفتم بازار ، توی ازدحام جمعیت گیر افتادم
                            توی یکی از میادین بزرگ شهر سکو و تجهیزات مراسم نصب کرده بودند
                            برای رد شدن از میدون، مجبور شدم از بین جمعیت عبور کنم

بنر عکس قدی رئیسی کنار پیاده‌رو خیابون بود
                            5 تا دختر حدود 20 ساله یا کمتر مقابل عکس ایستاده بودند
                            چنان زار و زار گریه میکردند که من با خودم گفتم
                            بعید می‌دونم دختر واقعی رئیسی اینقدر گریه کرده باشه!

به‌هرحال... از میدون عبور کردم
                            اونطرف میدون سوار یک ماشین شدم

مسافری که صندلی جلو نشسته بود داشت با راننده میگفت :
                            «علم‌الهدی گفته زنان بیوه اگه با زائران عراقی معاشرت جنسی کنند ثواب داره
                            الان دختر خودش بیوه شده و میتونه کلی ثواب کنه و
                            اینقدر زائر عراقی زیاد هستند که فرصت نمیکنه شورتشو بالا بکشه»

اینها رو می‌گفت و با صدای بلند هر هر می‌خندیدند
                            اصلاً هم براش مهم نبود که یک شخص غریبه (من) تو ماشین هست !

من این واقعه (زاری دختران و شادی مسافران) را
                            با فاصله زمانی کمتر از ربع ساعت ، از نزدیک با چشم خودم دیدم

از اونجا که مشت نشونه خرواره ،
                            این دو قشر ، کم‌وبیش در سرتاسر کشور وجود داره

ولی متاسفانه اکثر مردم از سر حب و بغض
                            فقط یک قشر رو می‌بینند
                            و وجود قشر دوم رو انکار می‌کنند
                            در همین فروم هم میشه هر دو قشر رو دید

به‌هرحال، چه خوشمون بیاد یا بدمون بیاد
                            هردو دسته ایرانی هستند و قابل حذف نیستند
                            و در سرنوشت همدیگه تاثیرگذار هستند.

فرضاً اگه یک افغانی بتونه رای بده
                            حتی اگه به گزینه منتخب اکثریت رای داده باشه
                            ملت اعتراض می‌کنند، میگن حقوق اساسی و سیاسی شون تضییع شده
                            اما اگه گروهی از ملت ، از سر جهل و ساده‌لوحی و حماقت
                            حقوق سیاسی هم خودشون و هم سایر هموطنان رو ضایع کنند
                            هیچ جای اعتراضی نیست !

اینکه فکر می‌کنید قشر مستضعف
                            همگی مخالف اینها هستند، اشتباهه
                            توجیه‌شون اینه که ما اگه دنبال اینها ندویم ،
                            همین یک لقمه نون رو هم نخواهیم داشت
                            و یحتمل ، از گرسنگی خواهیم مُرد !
                            (هرچند که میدونند علت گرسنگی‌شون ، خود اینها هستند)
                            یا اینکه همه چیز رو فدای امنیت موجود کرده اند
                            یا اینکه بر اساس عقیده و مذهب ، به اینها دخیل بسته اند.

.
                            به عنوان شخصی که رای ندادم...و بسیار هم تبلیغ و توجیه کردم برای رای ندادن...میگم همه اون ۶۰ درصدی که رای ندادند با ساختار مشکل ندارند...نه اینکه جمهوری اسلامی رو قبول داشته باشند...اما اگر در وضعیت اقتصادی و معیشتی و کمی آزادیهای اجتماعی اصلاحاتی صورت بگیره..بخشی از همین ۶۰ درصد گرایش پیدا میکنند به رای دادن...بزرگترین اشتباه و توهم این هست که این ۶۰ درصد سرمایه اجتماعی برانداز قلمداد بشه...همانطور که اتفاقا همه اون ۴۰ درصد رو نمیشه سرمایه اجتماعی نظام قلمداد کرد

نظر

• EHSANI
                              ستاره‌دار(3)
                              • Sep 2020
                              • 2146

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                              به عنوان شخصی که رای ندادم...و بسیار هم تبلیغ و توجیه کردم برای رای ندادن...میگم همه اون ۶۰ درصدی که رای ندادند با ساختار مشکل ندارند...نه اینکه جمهوری اسلامی رو قبول داشته باشند...اما اگر در وضعیت اقتصادی و معیشتی و کمی آزادیهای اجتماعی اصلاحاتی صورت بگیره..بخشی از همین ۶۰ درصد گرایش پیدا میکنند به رای دادن...بزرگترین اشتباه و توهم این هست که این ۶۰ درصد سرمایه اجتماعی برانداز قلمداد بشه...همانطور که اتفاقا همه اون ۴۰ درصد رو نمیشه سرمایه اجتماعی نظام قلمداد کرد
                              درود جناب علیرضا ، ممنون از پاسخ شما

نظر شما در مورد آرمان چیه ؟

( اعم از آرمان شخصی یا آرمان اجتماعی )
                              نگرش ، همه چیز است .

نظر

• علیرضا۱۲۳
                                عضو فعال
                                • Sep 2022
                                • 2772

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
                                درود جناب علیرضا ، ممنون از پاسخ شما

نظر شما در مورد آرمان چیه ؟

( اعم از آرمان شخصی یا آرمان اجتماعی )
                                درود جناب احسانی
                                آرمان اجتماعی به بیان ساده ایده آل ها و اهداف یک اجتماع معنی میشه...در جامعه ما با توجه به فرهنگ و تاریخ این سرزمین...علی الخصوص صد سال گذشته...آرمان اجتماعی در حوزه امنیت معنا پیدا می‌کنه...دستیابی به امنیت شغلی...رفاهی اقتصادی..اجتماعی...سیاسی و قضایی و غیره ...که موجبات امنیت روانی فرد رو فراهم میکنه

نظر

در حال کار...
                                X