احمدینژاد به منطقه آمریکای لاتین سفر کرد و علاوه بر مکزیک از چند کشور دیگر از جمله نیکاراگوئه بازدید کرد. طبق روال، تیتر و اطلاعات موارد مذاکرات را هم تنظیم کردیم و برای مطالعه به او دادیم. نگاهی به دستور مذاکرات انداخت و با ناراحتی پرسید این بند ۳ دیگر چیست!؟ متکی [وزیر خارجه] به من گفت: آقای سفیر! جزییات را به ایشان توضیح دهید. گفتم: ما از حدود دو دهه قبل چند صد میلیون دلار طلب از نیکاراگوئه داریم که در سر رسیدها پرداخت نکردند، الان با توجه به بهبود اوضاع اقتصادی این کشور و مذاکراتی که من با وزیر اقتصاد و رییس بانک مرکزی و وزیر خارجهشان داشتم آمادگی دارند در چند قسط پرداخت کنند؛ نیمی از طلب را ابتدا و مابقی را در دو سال پرداخت میکنند. احمدینژاد با عصبانیت گفت: شما با اجازهٔ چه کسی به اینها فشار آوردید که بدهیشان را پرداخت کنند؟ شما فقط سفیر هستید. مملکت ما رییسجمهور دارد. من از یک کشور انقلابی که در خط مقدم نبرد با آمریکاست، طلب وصول نمیکنم. اتفاقاً قصد دارم یک خط تسهیلات اعتباری یک میلیارد دلاری مجدد به آنها بدهم. گفتم آقای رییسجمهور من سه سال زحمت کشیدم، طلب کشور که قابل بخشش نیست. اینها توان بازپرداخت را دارند بعداً چنین فرصتی شاید پیش نیاید. احمدینژاد گفت: همینکه گفتم. بعدبا عصبانیت گفت: آقای متکی! چقدر گفتم این سفرای لیبرال و سازشکار را عوض کنید و سفیر انقلابی جایشان بگذارید. این سفیر تو به من درس سیاست میدهد. منگفتم آقای رییسجمهور! من از همین لحظه از سفارت استعفا میدهم، خودم را تا این حد پایین نمیآورم. شما هم بیاموزید اگر در مواردی خاص قرار بر بخشش یا تخفیف بدهی کشوری باشد باید دولت با ادلهی کافی لایحه به مجلس بفرستد. گفت: مجلس کیلویی چند است!؟ من انجام میدهم؛ ببین اختیار یک رییسجمهور ارزشی و انقلابی تا کجاست! احمدینژاد آن کار را انجام داد و صورتجلسه را امضا کرد. در هشت سال دولت بعد، به هر دری زدند تا برای دریافت طلب ایران از نیکاراگوئه راهی پیدا کنند نشد، تا بحث شروع میشد میگفتند این امضای رییسجمهور خودتان است. ما بدهی به شما نداریم
پ ن:از این نکبت چه خبر؟!
اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X
-
-
شهرام همایون گوه خورده که سلطنت طلب هست...آنهایی هم که باور میکنند این آقا و امثال این آقا سلطنت طلب هستند گوه خوردند!!!در اصل توسط dornaa پست شده است View Post
😂 2نظر
-
این حرفا و فریب کاری دیگه جواب نمیده
تنها مخالف این نظام رضا پهلوی و مشروطه خواهان هستند..بنده حتی جمهوری خواهان واقعی رو هم به نوعی مشروطه خواه وطن پرست میدونم...نه این چپ های توده ای کثیف!!!
در این جنگ ۱۲ روزه خیلی چیزها روشن شد...حداقل پیوند موسوی و رجوی عیان شد...راستی چه خبر از رفراندوم...فقط یک بیانیه داد ...یک زری زد و تمام شد؟
بقیه به ظاهر مخالفین انشعابی از همین نظام هستند...امروز بابک زنجانی میگفت روحانی آرزوی رهبر شدن رو به گور میبره!!!؛
دعوا سر لحاف ملا هست...یک دعوای زرگری...برای فریب طبقه متوسط مملکت!!!
روحانی و خاتمی و علی افشاری و توماج و نرگس و غیره!!!
از سال ۸۸ که دیدند طبقه متوسط شهری مطالبه گر شده...شروع کردند به این بازی کثیف!!!
👍 3نظر
-
سلام خداوندفرمودماحاکمانی قرارمی دهیم که باب میلتان هستند!ازکوزه همان تراودکه دراوست!وَأَنْ لَيْسَ لِلْإِنْسَانِ إِلَّا مَا سَعَى ﴿۳۹﴾. و اينكه براى انسان جز حاصل تلاش او نيست.آیامیدانیدکه چرا خداوندخواندن قرآن رابرهمه انسانهاواجب کرده است؟اگرنبودمحافظهای بدن انسان ،آدمهاحتی24ساعت هم زنده نمی ماندند!ازماست که برماست!و...در اصل توسط بابای یسنا پست شده است View Post
درود. دربلخ گنه کرد اهنگری زشوشتر زدن گردن مس گری بیچاره دولت و ملاها که باید تاوان عیاشی وجنایت اختلاص سوء رفتار 48 ساله مردم را هم بدن باید هم چوبو بخورن هم پیازو اخ ای بیچاره مسعولین چقدر مظلوم هستن بد بخت ها بر خلاف مردم چقدر ساده زندگی میکنن جیگرم براشون کباب شد عجب دنیایی شده چه خوب گفت ان اقتصاد دان بزرگ اقتصاد مال خره متاسفانه مردم گوش نکردن والا الان زندگیشون اینگونه اشرافی نبود شما نابغه ای حرفهات مو لا درزش نمیره کاملا درست ومنطقیه???? شما الان باید جزء وزیر وزرا بودی مردم حق شما را ضایع کردن کمی صبور باش زیاد غصه نخور خدا را چه دیدی شاید امت کمی ادم شدن راه اقتصاد خرانه را پیش گرفتن و وضعیت اخوندا بهتر شد
نظر
-
سلام گویندمسیحیان800سال علیه مسلمانهاجنگیدن وپیروز نشدند!گفتندمشکل کجاست؟گفتندتمام علوم وفنون(گفته های گماشته های انگلیسی<<حوزه ودانشگاه>>) تادرعمل صحیح نباشدبایددورریخت!در اصل توسط استاد متفکر بزرگ پست شده است View Post
آفرین بر شما.
وقتی الگو مردان خدا باشند، سبک زندگی هم میشود قناعت، انصاف، کار درست و احساس مسئولیت اجتماعی.
پس:
فرهنگ مصرف باید اصلاح شود
دلالی و سودجویی باید کنترل شود
اصلاح هم از خودمان است.
البته بله، ما در داخل هم ضعف مدیریتی داریم و مردم حق دارند مطالبهگر باشند؛ من منکر وجود مشکلات نیستم. هست. اتفاقا خود من یکی از منتقدین هستم اما ایران تنها کشوری است که بدون وابستگی، توانسته کشور را روی پای خودش نگه دارد و اجازه نداده مردم تبدیل به آواره و پناهنده شوند؛ چیزی که امروز در اروپا و آمریکا به وضوح دیده میشود.
آنگاه اینی شدکه می بینید!(توسری خوری مسلمان)
نظر

نظر