اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کیوان
    ستاره دار (1)
    • Jun 2011
    • 5226

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
    نه دیگه...نگرفتین ....من دلم برا اسد نمیسوزه...از اسد میترسم...اسد میتونه براساس یه فتوا...یه رودخونه رو مسموم کنه...میتونه بمب به خودش ببنده بره وسط جمعیت..خودشو بترکونه...همون ۱۰درصد که جناب بیخبر گفتند...خودش میشه کل جمعزت یه کشور مثل اسراییل...۱۰میلیون اسد رو ..ول کنید وسط کشور ...میشه همون کشتار دیماه....میشه داعش...میشه حماس..میشه طالبان...تواین دو روز عمر...خیلی چیزا دیدیم...از گذشته ها وتاریخ مثال نمیزنم...اونچه را که دیدیم..همه دیدیم رو میگم...بله..من...اسد رو خیلی دست بالا میگیرم....خیلی زیاد...
    اما اینکه خودمو دست بالا میگیرم دیگه ازون حرفاست...
    امثال من برعکس فرمایشتون..خودمونو..خیلی پایین میگیریم...همیشه میترسیم...شاید نه برای خودمون...برای جان دیگران...برای اینکه هیچوقت...توخونه نمیشینیم وبه بقیه..نمیگیم برید جلوی گلوله با دست خالی...امثال من...حتی توانایی قصاص قاتل رو هم نداریم....ماها...بلدنیستیم سرود حماسی بخونیم و ازبالا کشته شدن جوونهاروببینیم و براشون دست بزنیم....ماها خون بچه هارو ...هزینه انقلابمون نمیدونیم...ماها خودمونو خیلی دست پایین میگیریم....

پس طبق اظهارات شما امثال اسد ها همون داعشی های وطن محسوب و بزرگترین دشمن ایران و ایرانیانند.
    خب با دشمن باید چه کرد؟
    دشمن را هم یا باید از خاک وطن بیرون راند یا در زندان کرد و در بدترین حالت نابود کرد دیگه!؟!
    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• Bikhabar
      ستاره‌دار(22)
      • Sep 2020
      • 1202

نه دیگه...نگرفتین ....من دلم برا اسد نمیسوزه...از اسد میترسم...اسد میتونه براساس یه فتوا...یه رودخونه رو مسموم کنه...میتونه بمب به خودش ببنده بره وسط جمعیت..خودشو بترکونه...همون ۱۰درصد که جناب بیخبر گفتند...خودش میشه کل جمعزت یه کشور مثل اسراییل...۱۰میلیون اسد رو ..ول کنید وسط کشور ...میشه همون کشتار دیماه....میشه داعش...میشه حماس..میشه طالبان...تواین دو روز عمر...خیلی چیزا دیدیم...از گذشته ها وتاریخ مثال نمیزنم...اونچه را که دیدیم..همه دیدیم رو میگم...بله..من...اسد رو خیلی دست بالا میگیرم....خیلی زیاد...
      اما اینکه خودمو دست بالا میگیرم دیگه ازون حرفاست...
      امثال من برعکس فرمایشتون..خودمونو..خیلی پایین میگیریم...همیشه میترسیم...شاید نه برای خودمون...برای جان دیگران...برای اینکه هیچوقت...توخونه نمیشینیم وبه بقیه..نمیگیم برید جلوی گلوله با دست خالی...امثال من...حتی توانایی قصاص قاتل رو هم نداریم....ماها...بلدنیستیم سرود حماسی بخونیم و ازبالا کشته شدن جوونهاروببینیم و براشون دست بزنیم....ماها خون بچه هارو ...هزینه انقلابمون نمیدونیم...ماها خودمونو خیلی دست پایین میگیریم....
      خب بله .. تعدادی وجود دارند که احتمالا بمب منفجر می‌کنند .. سعی می‌کنند ناامنی و هرج و مرج ایجاد کنند و غیره

خب چی کارشون کنیم؟! .. هستند دیگه

من به شخصه بحثی در مورد این افراد ندارم (که بخوام اون‌ها رو تو بحث‌هام وارد کنم) .. شما اگه بحثی داری در موردشون مطرح کن

امیدوارم منظورتون این نباشه که به خاطر وجود چنین افرادی لازمه حکومت فعلی به بقاش ادامه بده!!

نظر

• کیوان
        ستاره دار (1)
        • Jun 2011
        • 5226

لازمه یک مهم را برای هر آنکه از اصل و اصالت آریایی و ایرانی خود دورگشته و فهمی از تاریخ خود ندارد یادآوری کنم

1.

2.

پرچم اول ، شیر و خورشید با تاج ، نماد پادشاهی است

و پرچم دوم نماد ملی ایرانیان است و به هویت ایرانی و اصالت ما بازمیگردد و به معنای پادشاهی و سلطنت نیست ،
        تاکنون همواره این پرچم ملی هم توسط خود شاهزاده و هم توسط مردم در کلیه تجمعات داخلی و خارجی استفاده شده

اگر کسی با برافراشتن این پرچم آشفته شده و آنرا به سلطنت نسبت میدهد مشخصا یا فردی بیسواد است یا رگ ایرانی در وجودش نیست.

نظر

• علیرضا۱۲۳
          عضو فعال
          • Sep 2022
          • 2984

علی شریف‌زاده اردکانی، وکیل دادگستری، از صدور حکم اعدام برای محمد عباسی، معترض بازداشت‌شده در ملارد، و ۲۵ سال حبس برای دخترش از سوی شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به ریاست ابوالقاسم صلواتی خبر داد.
          این وکیل دادگستری به کانال امتداد گفت پرونده به شعبه ۳۹ دیوان عالی کشور ارجاع شده و این شعبه از پذیرش وکلا خودداری کرده است.
          شریف‌زاده اردکانی گفت: «به من گفته شده پرونده در شرف صدور رای است و امکان پذیرش وکالت وجود ندارد.»

نظر

• اسد-ص
            ستاره دار(5)
            • Feb 2011
            • 722

مشکل اینه که کسی...اسد-ص...رو توبحثش وارد نمیکنه...حداقل ۲۰درصدجامعه شبیه اسد...هستند...درک دقیق همین دوجمله...تمام تحلیل من از گذشته..حال وآینده کشوراست....اگه شروعش رو قتل کسروی بگیریم...حال رو جمهوری اسلامی....
            اونوقت..آینده ای میمونه که من به شخصه...نمیتونم بدون آقای اسد تصورش کنم...همه جاهست...اما دیده نمیشه....خطراصلی....
            اینجا بعضی ها ازبیکاری است که مینویسند نه ازسواد آب زرشگ را صبح ناشتا میخورند نه شب وقت خواب

نظر

• مگنوس کارلسن
              عضو فعال
              • Jan 2022
              • 1858

در اصل توسط اسد-ص پست شده است View Post

اینجا بعضی ها ازبیکاری است که مینویسند نه ازسواد آب زرشگ را صبح ناشتا میخورند نه شب وقت خواب
              اسدجون...شما یه مثال هستین....شمارو دوست داریم...اسمتون قشنگه سوژه شدین....به خودتون نگیرین...

نظر

• FARIBORZ NAEL
                ستاره دار(2)
                • Jan 2015
                • 1847

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post

نقطه قوت پهلوی در حال حاضر ایجاد وحدت نسبی در بین مردمه
                برای گذار از وضعیتی که توش هستیم
                که این خیلی مهمه

درسته عده‌ای هستند که عکس پهلوی رو تو ماه می‌بینند ولی اکثریت جامعه اینگونه نیستند
                و حس میکنم اکثریت مردم اعتقاد دارند که الان در قعر چاه هستیم
                پس ممکنه از چاه دربیایم و بیافتیم تو چاله! ولی برعکسش بعیده!
                دوست گرامی متاسفانه مردم ایران کاریزما پرست هستند و خیلی احساسی
                دیروز پدران ما از شدت خوشی و رفاه زیاد( نسبت به وضع فاجعه بار اقتصادی امروز) از محمدرضا پهلوی خسته شدند و خمینی شد کاریزمای آنها

امروز ما گرسنه و بیکار و بدون مسکن وبدون چشم اندازی امیدبخش کاریزمای ما شده پسرش رضا پهلوی
                .
                مگر همین حرف های زیبای رضا پهلوی را ۵۰سال پیش خمینی نزد و رفراندوم و انتخابات برگزار نکرد؟
                نتیجه چه شد؟
                من فقط امیدوارم آقای پهلوی که بزرگ شده غرب هست حداقل مثل خمینی پلید نباشه و به حرفش عمل کنه
                حرف و درد خیلی زیاد هست و نمیشه راحت بیان کرد
                پ.ن.
                البته الان نباید اتحاد را برهم زد چون این دقیقا آن چیزی است که ملاها میخان

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
                آن حلقه زنجیر همان است که بودست
                نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• dornaa
                  Banned
                  • Sep 2020
                  • 1776

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post

نقطه قوت پهلوی در حال حاضر ایجاد وحدت نسبی در بین مردمه
                  برای گذار از وضعیتی که توش هستیم
                  که این خیلی مهمه

درسته عده‌ای هستند که عکس پهلوی رو تو ماه می‌بینند ولی اکثریت جامعه اینگونه نیستند
                  و حس میکنم اکثریت مردم اعتقاد دارند که الان در قعر چاه هستیم
                  پس ممکنه از چاه دربیایم و بیافتیم تو چاله! ولی برعکسش بعیده!
                  سلام بیخبر

بااینکه 22 تاستاره داری واز ارتشبد بالاتری مارشالی

ولی معلومه خیلی بیخبری

نظر

• dornaa
                    Banned
                    • Sep 2020
                    • 1776

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                    درود
                    بنده نظرم در مورد پهلوی کاملا بر عکس نظر شماست..بحثش هم مفصل بوده و هست..یک مقدارش رو جناب بی‌خبر نوشتند....اما در مورد طرفدارانش نوشتید که تهدید میکنند...طرفداران پهلوی اعضای یک «حزب سیاسی» نیستند که شما بر اساس رفتار برخی از اعضای حزب در مقام و مسولیت های گوناگون در مورد دبیر حزب و یا خود حزب قضاوت کنید..طرفدار پهلوی منطقی و باسواد داریم...آدم بی سواد و بی منطق که تهدید می‌کند هم داریم....پهلوی مسولیتی در قبال تمام رفتار طرفدارانش نداره..خود پهلوی سیاست گفتمان ملی و سازش بین همه اقشار و گروه ها رو در نظر گرفته که قابل قبول هست
                    دقیقا مثل همین حکومت

پس شما اقرارکردید دنبال پالون خر (پهلوی )هستید که عوض کنید
                    😀😁😂🤣😃😄😅😆😉😊😋😎😍😘

نظر

• dornaa
                      Banned
                      • Sep 2020
                      • 1776

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post

اگر منظورتان از 20 درصد مذهبی ها هستند که اتفاقا مذهبی ها در حکومت آینده میتوانند به طور واقعی همانند دوران قبل از 57 به امورات مذهبی خودشان برسند ، مذهبی اگر دلش برای مذهبش است که باید در خط مقدم مبارزه باشد مگر آنکه باورمند به جدایی دین از سیاست نیست و در ذهن سودای قدرت گیری مجدد از طریق مذهب را در سر میپروراند که چنین افرادی مذهبی نبوده و نیستند.
                      امثال اسد.ص ها فقط نماینده بسیج و سپاهی ها هستند نه آن مذهبی ها، اسد.ص ها و بحث؟
                      شما خودت هر وقت این چند آی دی حکومتی آمدند و جنایات این رژیم را با مشمئز کننده ترین عبارات توجیه و تفسیر کردند قاطی کردی و آنها را شستی و پهن کردی ، مگر کسی مانع صحبتشان شده ؟ همین آیدی اخیرا آمده یک خط نوشته فقط به دیگران فحاشی کرده و رفته و مخالفان خود و رژیمش را هرزه نامیده!
                      خجالت آوره که شما نگران آنها هستی که تحمل تودهنی خوردن و شنیدن حق و حقیقت در برابر دفاعشان از تاریکی و شر را ندارند،
                      حمایت از قاتلان و توجیه جنایت هم بحث نیست ، خونشویی است، و امثال اینها در رده قاتلین بچه های مردم هستند و امثال شما هم آگاهانه یا نا آگاهانه که هنوز بر من مسجل نیست در مسیر خونشویی و سفیدشویی قاتلان قدم بر میداری، سر جمع 4 درصد جمعیت ایران هم شاید نشوید ، خیلی خودتان و آنها را دست بالا گرفته اید ! 20 درصد؟!

خطر اصلی این هست که امثال شما بیش از آنکه نگران زندگی و خواست نود درصد مظلوم جامعه باشید همانند نازنین بنیادی ها نگران عقوبت آن اقلیت ظالم و قاتل هستید!!
                      خطر اصلی اینست که همین قشری که شما برایشان دل میسوزانید در فردای ایران آزاد و تحت عنوان دموکراسی همچون غده سرطانی اردوغان از دل یک جمهوری سکولار سر بر آورند و مجدد روزگار کشور را به سیاهی و تباهی اسلامی خود بکشانند ، به گمان من اصلا و اصولا یکی از موارد اقبال مردم به سمت پادشاهی مشروطه همین اطمینان از عدم رشد مجدد این غده وخیم سرطانی است.
                      زرشک

نظر

• dornaa
                        Banned
                        • Sep 2020
                        • 1776

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post

دوست گرامی متاسفانه مردم ایران کاریزما پرست هستند و خیلی احساسی
                        دیروز پدران ما از شدت خوشی و رفاه زیاد( نسبت به وضع فاجعه بار اقتصادی امروز) از محمدرضا پهلوی خسته شدند و خمینی شد کاریزمای آنها

امروز ما گرسنه و بیکار و بدون مسکن وبدون چشم اندازی امیدبخش کاریزمای ما شده پسرش رضا پهلوی
                        .
                        مگر همین حرف های زیبای رضا پهلوی را ۵۰سال پیش خمینی نزد و رفراندوم و انتخابات برگزار نکرد؟
                        نتیجه چه شد؟
                        من فقط امیدوارم آقای پهلوی که بزرگ شده غرب هست حداقل مثل خمینی پلید نباشه و به حرفش عمل کنه
                        حرف و درد خیلی زیاد هست و نمیشه راحت بیان کرد
                        پ.ن.
                        البته الان نباید اتحاد را برهم زد چون این دقیقا آن چیزی است که ملاها میخان
                        پس پدرانتان وضعشان ازشما بهتربوده وامکانات بیشتری برخوداربودنند؟

خمینی که میگفت به خدا اعتقاددارد بقول شما این شد پهلوی که به هیچ چیزاعتقاد دارد چه شود

شماواقعااعتقاددارید غرب پلیدنیست؟ وخرج وپول توجیبی پهلوی رو هم تواین 47 ساله غرب ازجیب داده؟😂

نظر

• dornaa
                          Banned
                          • Sep 2020
                          • 1776

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                          درود
                          بنده نظرم در مورد پهلوی کاملا بر عکس نظر شماست..بحثش هم مفصل بوده و هست..یک مقدارش رو جناب بی‌خبر نوشتند....اما در مورد طرفدارانش نوشتید که تهدید میکنند...طرفداران پهلوی اعضای یک «حزب سیاسی» نیستند که شما بر اساس رفتار برخی از اعضای حزب در مقام و مسولیت های گوناگون در مورد دبیر حزب و یا خود حزب قضاوت کنید..طرفدار پهلوی منطقی و باسواد داریم...آدم بی سواد و بی منطق که تهدید می‌کند هم داریم....پهلوی مسولیتی در قبال تمام رفتار طرفدارانش نداره..خود پهلوی سیاست گفتمان ملی و سازش بین همه اقشار و گروه ها رو در نظر گرفته که قابل قبول هست
                          مشاور رضا پهلوی: از هر ابله و بی‌سوادی ابله‌تر است!

نظر

• کیوان
                            ستاره دار (1)
                            • Jun 2011
                            • 5226

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post

زرشک
                            نوش جان!
                            ظاهرا خیلی فُشاری شدید! 😁
                            اگر نیاز به زرشک بیشتری داشتید رفیقتون اسد.ص همیشه همراه داره 😋

نظر

• طيب
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 3245

فکر نکنم شما و جریان فکری منتسب به شما آنقدر بیسواد باشد که نفهمد آقای طیب!
                              اولا زمین و زمان میداند شعار پهلوی برمیگرده بعنوان پذیرش ایشان بعنوان رهبری دوران گذار هست و تا زمانیکه صندوق رای برقرار نشده نمیتوانید خزعبلاتی همچون استبداد سلطنتی را به ایشان نسبت دهید.

دوما اگر هم ایشان کاندید پادشاهی شوند به صراحت گفته اند پادشاهی مشروطیه ، سیستم دموکراتیکی مانند ژاپن و سوئد ، نه سلطنت همانند آل سعود

سوم ، با هر شکل و فرضی اگر اکثریت مردم ایران به پادشاهی رای بدهند شمای مخالف موظف به تبعیت از آن هستی مگر آنکه بگویی میزان رای ملت نیست !

من جمهوری دموکرات خواه کم کم دارم به این نتیجه میرسم جمهوری که بخواد همسو با افکار عناد آمیز و سطحی امثال شما شکل بگیره یک چیزی شبیه ترکیه امروزی از آب در میاد و به نظرم باید عمیق تر به همون سیستم پادشاهی مشروطه فکر کنم !
                              سلام و عرض ادب و احترام

زمان دست بوسی وووو تمام شده

فردپرستی تمام شده
                              حکومت فردی سرانجامش دیکتاتوری است
                              این ملت دیگه نمی‌خان هزینه عزل را بازهم بپردازند چون هزینه های عزل حکومت های فردی خیلی خیلی زیاد است

واما بنده همیشه به آرا اکثریت مردم به دیده احترام می‌نگرم و مثل سلطنت طلب ها نیستم که فقط فرد پرست باشم و به هر کسی که خلاف نظر بنده رای دهد به یک انگ مهمانش کنم و بلکه بر عکس با کسیکه مخالف نظرات بنده است به دیده احترام می‌نگرم و هر سخنی که مبنای علمی داشته باشد قبول کرده و تشکر میکنم و برام فرقی نمیکنه که این سخن علمی از طیف کدامین مسلک است

البته یادآوری میکنم خود سلطنت طلب ها به چند دسته تقسیم می‌شوند ۰۰۰۰۰۰۰۰ نمی‌خام به این موضوع بپردازم ووووبنده هیچ مخالفتی با اشخاص نداشته و ندارم و مخالفت بنده صرفا با نوع سیستم ها است سیستم هایی که
                              ظالم هستند و عدالت را اجرا نمی‌کنند و فاصله های طبقاتی در این حکومت های ظالمانه فاحش است چه در این سیستم و چه در سیستم قبلی

امیدوارم ملت شریف و نجیب ایران به حق خود برسند و کشور عزیزمان به جایگاه اصلیش برسد
                              ارادت

نظر

• طيب
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 3245

پس طبق اظهارات شما امثال اسد ها همون داعشی های وطن محسوب و بزرگترین دشمن ایران و ایرانیانند.
                                خب با دشمن باید چه کرد؟
                                دشمن را هم یا باید از خاک وطن بیرون راند یا در زندان کرد و در بدترین حالت نابود کرد دیگه!؟!
                                متاسفانه شما فقط انگ میزنید

جناب اسد و یا سایرین از ملت ایران محسوب می‌شوند نه داعشی هستند و نه مخالف پیشرفت این کشور و حتی به احتمال زیاد مخالف اکثر سیاست گذاری های ظالمانه این نظام هم باشند ولی طرز رفتارشان متفاوت باشد

ملت شریف ایران صاحب این کشور هستند و هیچکسی حق بیرون راندن و یا در زندان کردن آنها را با هر دیدگاهی را ندارد

ارادت

نظر

در حال کار...
                                X