در اصل توسط dornaa پست شده است
View Post
اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
Collapse
X
-
حضرت خوش بین خوش خیال
وطن فروش واقعی، حضرات آخوندک های زالو صفت و سگ های هار پشتیبانشون هستند که این مملکت رو از نیم قرن پیش تقدیم اربابان پلید عربشون کردند و همچنان همت تمام دارند که از ایران عزیز و ایرانی واقعی حتی نامی هم در تاریخ جهان باقی نمونه...
ننگ بر همه شون..آخرین ویرایش توسط مهدی جمشیدی؛ 2026/03/12, 14:00.بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani
👍 10🤔 1نظر
-
در اصل توسط خوش بین پست شده است View Postطرح مجلس برای مصادره اموال وطن فروشان کلید خورد.
احتمالا دیر یا زود سراغ این چندتا آیدی وطن فروش اینجا هم میان.
از مدیریت سایت درخواست دارم ری اکشنهای موجود برا واکنش به پستها رو گسترش بدن و گزینه های کاربردی تر که جاشون خالیه رو قرار بدن.
مثلا الان من میخوام ری اکشن «انگشت وسط» به دوست! عرررزشی مون نشون بدم، دستم بسته س.
انصافانه س؟!؟
Dexter is to kill killers
DEXTEROUS too
من خار به چشمان یک عده قرمساقم
👍 7😂 6👏 2🤔 1🤢 1نظر
-
از مدیریت محترم سایت تقاضا داریم در شرایط حساس کنونی برای حفظ امنیت افراد با غیرت که مملکت خود را دوست دارند چند تمهید بیاندیشند
* این تاپیک را وارد انجمنی کنند که فقط برای اعضا قابل رویت باشد
* وطن فروشان و هم وطن فروشان را به صورت موقت تا پیروز حق علیه باطل از انجمن بن کنند که برای انها مفاد و محتویات این تاپیک قابل رویت نباشد
زیرا اینان ثابت کرده اند که به جز وطن فروش بودن هم وطن فروش هم هستند ............... و با قیمت های نازل کار می کند .............
با تشکر
😂 2نظر
-
وطن فروش اگر بتوانید اثبات کنید که سلولی متعلق به این خاک دارید شما هایی هستید که عراقی را برای کشتن جوان ایرانی اجیر کردید و اکنون فاطمیون افغانی را سرباز ایست بازرسی های خیابانها کرده اید ، پای سرباز اجنبی آنهم با تفکرات داعشی را شما به خاک ایران باز کردید ولا غیر 🤬در اصل توسط خوش بین پست شده است View Postطرح مجلس برای مصادره اموال وطن فروشان کلید خورد.
احتمالا دیر یا زود سراغ این چندتا آیدی وطن فروش اینجا هم میان.
دیروز یک مصاحبه صدا وسیمای جاعشی با اراذل و اوباش بیوطن هواداران شیطان پرستش را میدیدم که خیلی بی پرده و بی حیا و بدون هرگونه نمایش و فریب و تظاهر به وطن پرستی خطاب به گزارشگر با ادبیات سخیف خاص هیات های مذهبی خودتون میگفت :
" باید خار مادر معترضان به حکومت را گ...{ بوووق} ، بهترین حکومت برای ایران فقط دیکتاتوریه و ما به یک رهبر دیکتاتور نیاز داریم!! باید قدرت و کشور فقط دست سپاه و بیت رهبری باشه و دیکتاتوری حاکم باشه !!! "
کاش اینترنت داشتم و میتوانستم این ویدئو را پیدا کنم و اینجا بگذارم تا هرکسی ندیده ببیند .
البته که تا الانهم همین بود و کل قیام و اعتراضات مردم برای اعتراف گرفتن از شما بی ارزش های خائن و بیوطن به همین مساله بود که دیگه آشکارا و در وقاحت محض خودتون آنرا از صدا و سیمای شیطانی خودتان پرده برداری کردید.
در ضمن خیالت راحت ، شما در طول حیات نفرت انگیز و حاکمیت خونینتان از سالها پیش اموال ما را مصادره و نابود کردید و به جز باد خشم و نفرت نکاشتید 🤬💩آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2026/03/12, 14:22.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
👍 13😂 1نظر
-
و ایضا ری اکشن 💩 جاش خالیه ! 😁در اصل توسط Dexterous پست شده است View Post
از مدیریت سایت درخواست دارم ری اکشنهای موجود برا واکنش به پستها رو گسترش بدن و گزینه های کاربردی تر که جاشون خالیه رو قرار بدن.
مثلا الان من میخوام ری اکشن «انگشت وسط» به دوست! عرررزشی مون نشون بدم، دستم بسته س.
انصافانه س؟!؟
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
👍 10🤔 1نظر
-
این ریکشن رو تمام کمال باید نثار کرد به جناب ربععع و نوچه های نخود مغزش.در اصل توسط Dexterous پست شده است View Post
انصافانه س؟!؟
😂 3نظر
-
در لحظات آخر هلیکوپتری برای خروج آمریکاییهای باقیمانده در سفارت، روی بام ساختمان سفارتخانه فرود آمد تا بهسرعت آمریکاییها را سوار کرده و با خود ببرد اما ...
به گزارش مشرق، یکی از شکستهای تاریخی جریان استعمار یا همان یهود بینالملل، مربوط به جنگ ویتنام است که اینروزها یکعکس معروف از آنشکست در فضای مجازی دست به دست میشود.
در عکس معروف مورد اشاره، پس از شکست آمریکا از مبارزان ویتنامی و زمانی که نیروهای استعمارگر آمریکا در حال فرار از اینکشور بودند و هرلحظه نزدیک بود مبارزان ویتنامی از راه برسند، لحظات جالب توجهی در پشت بام سفارت آمریکا ثبت و ضبط شد.
وطنفروشان و جاسوسانی که با آمریکا همکاری کرده بودند، در لحظاتی که شکست آمریکا و فرار اربابان خود را حتمی دیدند، به سفارت اینکشور پناه برده و خواستار خروج از ویتنام و جایی بودند که دست ویتنامیها به آنها نرسد.
در لحظات آخر هلیکوپتری برای خروج آمریکاییهای باقیمانده در سفارت، روی بام ساختمان سفارتخانه فرود آمد تا بهسرعت آمریکاییها را سوار کرده و با خود ببرد. شاهدان آنلحظات همراه عکس بهجا مانده از واقعیت، اینگونه روایت میکنند که «وقتی آخرین آمریکایی از نردبان بالا رفت، هنوز اولین وطنفروش ویتنامی پایش را بر بام نگذاشته بود که آمریکاییها نردبان را هل دادند...»حالا وضعیت مشابهی برای وطنفروشان ایرانی که میخواستند ایران را به یهود بینالملل بفروشند به وجود آمده است! البته تسویهحساب از همینروزهای جنگ شروع شده و یک به یک وطنفروشان و خائنان به ایران باید تاوام پس بدهند.
البته که سلطنتطلبانی که خارج از کشور، تصویر نظامیان آمریکایی کشتهشده در جنگ با ایران را بالا گرفته و برای «سرباز وطن» سوگواری کردند، کف روی آب و تفالههای واقعیتهای امروز هستند اما خط دهندگان و مرشدان اینبینواهای مسخشده بهزودی نتیجه فعالیتهای ضد ایرانی خود را خواهند دید!
😂 3🤢 1نظر

نظر