اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • abdolhossein
    عضو فعال
    • Feb 2019
    • 1724

نکته ای به نظرم رسید که کمی عجیب به نظر می رسه اما بعید نیست درست باشه:
    اگر اینترنت وصل بود هر کس می تونست به راحتی تصاویر اجتماعات به قول خودشون مردمی رو به هوش مصنوعی بده و تعدادشون رو محاسبه کنه که قاعدتا در شهر و روستایی به نسبت جمعیت زیر 5 درصد می شن.
    اما خب. عمدا امکان چنین محاسبه ای رو از بین بردن تا مجبور بشیم هر چی می گن رو قبول کنیم و بگیم مردم پشت سر اقا ایستادن!!

نظر

• djdream
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 4159

لحظاتی قبل تعداد زیادی جنگنده از مرکز کشور به سمت احتمالا تهران عبور کرد، قبلا این تعداد ندیده بودم

نظر

• EHSANI
        ستاره‌دار(3)
        • Sep 2020
        • 2412

چیزی که من دارم می‌بینم اینه که
        زیرساخت‌ها ، شرکتها و اخیراً دانشگاه‌ها
        در کشورهای مسلمان منطقه در حال تخریب هست

اون عقبیها ، حال می‌کنید ؟! بزار من کتم رو در بیارم...

نگرش ، همه چیز است .

نظر

• ریسعلی دلواری
          عضو فعال
          • Dec 2022
          • 2300

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post
          نکته ای به نظرم رسید که کمی عجیب به نظر می رسه اما بعید نیست درست باشه:
          اگر اینترنت وصل بود هر کس می تونست به راحتی تصاویر اجتماعات به قول خودشون مردمی رو به هوش مصنوعی بده و تعدادشون رو محاسبه کنه که قاعدتا در شهر و روستایی به نسبت جمعیت زیر 5 درصد می شن.
          اما خب. عمدا امکان چنین محاسبه ای رو از بین بردن تا مجبور بشیم هر چی می گن رو قبول کنیم و بگیم مردم پشت سر اقا ایستادن!!
          پرنده های قفسی عادت دارن به بی کسی ما باید به کاخ سفید حمله کنیم من مسول بودم بچه هایم را از خارج برمی گردونم و باهاشون سنگر می زدم از آرمانها دفاع می کردم عجب حکایتی هست ۴۷ ساله داریم می گویم آمریکا و اسراییل را محو می کنیم اما حالا که فرصت پیش آمده داریم می گویم باس حمله رو متوقف کنه عجب
          یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• ریسعلی دلواری
            عضو فعال
            • Dec 2022
            • 2300

بله همه چی هست گوشت از ۲میلیون تا ۳ میلیون تومان و البتقی اس

نظر

• علیرضا۱۲۳
              عضو فعال
              • Sep 2022
              • 3190

ادعای ترامپ: گفت‌وگوهای غیرمستقیم آمریکا و ایران از طریق واسطه‌های پاکستانی در حال پیشرفت است / صادقانه بگویم؛ دوست دارم نفت ایران را تصاحب کنم/ درمورد خارک، گزینه‌های زیادی داریم

بنظر من نفت ایران رو تصاحب کنه خیلی خوبه...این نفت مثل چاقو دست ادم مست شده در مملکت ما
              این چاقو دست یک قصاب خانواده دار و کاسب و سر بزیر نبوده
              این چاقو دست یک آدم مست و لات بوده
              فروش هر بشکه نفت در شرایط تحریمی...اگر هزینه استخراج و حمل و نقل و پورسانت هکتور و دارو دسته تراستی و تخفیفات چین رو کنار بگذاریم...هر بشکه ۴۰ دلار هم نمی‌مونه...روزی یک و نیم میلیون بشکه صادر می‌شده...میشه ۶۰ میلیون دلار روزانه درآمد داشتیم...زیر ۲ میلیارد ماهانه...سالانه حدود ۲۲ میلیارد دلار!!!!
              این هم که خرج بودجه سپاه و بسیج و ۵۵ تا موسسه فرهنگی مفت خور و صدا سیما میلی در داخل میشه...باقیمانده اش هم خرج حزب الله و حشدالشعبی و انصار الله و این همه حوزه های علمیه خارج از کشور و غیره!!!!!...باید هم توله بسیجی رگ گردن کلفت کنه برای نفت!!! ..البته در حد حیدر حیدر کردن سر میدون ...موقع عمل نفت برای اینها هزینه میشده...اما اینها برای نفت هزینه نمیکنند!!!
              این نفت به درد شهروندان عادی ایران که بالغ بر ۹۰ درصد هستند نمیخوره...ترامپ تصاحب کنه بهتره..حداقلش این هست دردسر تحریم و جنگ نداریم...نفت به درد نروژ می‌خوره که عقلانیت استفاده ازش رو داشتند...صد سال بعد از ما هم اولین نفت رو استخراج کردند

قیمت نفت دهه ۵۰ بالا نرفته بود...اصلا انقلاب نمیشد...آمار دهه ۴۰ پهلوی رو نگاه کنید...رشد اقتصادی دو رقمی...تورم تک رقمی...نفت که رفت بالا برای حکومت طمع کردند

نظر

• abdolhossein
                عضو فعال
                • Feb 2019
                • 1724

گویا به مرگ (مقتوا) گرفتن تا به تب (روحانی) راضی بشیم.

نظر

• djdream
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 4159

ترامپ🔹پیشرفت قابل توجهی حاصل شده است، اما اگر به هر دلیلی توافق در آینده نزدیک حاصل نشود (که احتمالاً خواهد شد)، و اگر تنگه هرمز فوراً «برای کسب و کار باز» نشود، ما «اقامت» زیبای خود را در ایران با منفجر کردن و نابود کردن کامل تمام نیروگاه‌ها، چاه‌های نفت و جزیره خارک (و شاید تمام تأسیسات آب‌شیرین‌کن که عمداً هنوز «دست نزده‌ایم») به پایان خواهیم رساند

اینم کمک در راه است جدید برای ساده لوحان داخلی،
                  فقط تصور کنید کشور بدون فروش نفت و پالایشگاه و نیروگاه و آب شیرین کن چه وضعی خواهد داشت. امیدوارم تهدیدات ترامپ رو جدی بگیرن تا کشور دچار تجزیه و جنگ داخلی نشه.

نظر

• djdream
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 4159

بالا نوشته، این نفت به درد شهروندان عادی ایران که بالغ بر ۹۰ درصد هستند نمیخوره، خب پروفسور تو میری بنزین لیتری ۱۵۰۰ تومنی میزنی بدردت نمیخوره؟
                    الان ترکیه بنزین لیتری ۲۰۰ تا ۲۵۰ هزار تومنه
                    برق و گاز و آب و اینترنت و موبایل و انواع عوارض مثل جاده و جریمه خودرو و.. هم اینقدر ارزونه تقریبا در ایران رایگانه.

نظر

• علیرضا۱۲۳
                      عضو فعال
                      • Sep 2022
                      • 3190

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                      ترامپ🔹پیشرفت قابل توجهی حاصل شده است، اما اگر به هر دلیلی توافق در آینده نزدیک حاصل نشود (که احتمالاً خواهد شد)، و اگر تنگه هرمز فوراً «برای کسب و کار باز» نشود، ما «اقامت» زیبای خود را در ایران با منفجر کردن و نابود کردن کامل تمام نیروگاه‌ها، چاه‌های نفت و جزیره خارک (و شاید تمام تأسیسات آب‌شیرین‌کن که عمداً هنوز «دست نزده‌ایم») به پایان خواهیم رساند

اینم کمک در راه است جدید برای ساده لوحان داخلی،
                      فقط تصور کنید کشور بدون فروش نفت و پالایشگاه و نیروگاه و آب شیرین کن چه وضعی خواهد داشت. امیدوارم تهدیدات ترامپ رو جدی بگیرن تا کشور دچار تجزیه و جنگ داخلی نشه.
                      کی جدی بگیره!!!؟ من و شما و امثال ما چیکاره حسنیم که تهدیدات ترامپ رو جدی بگیریم....تو خودت رو خیلی برای این حکومت آدم حساب میکنی میری رای میدی و میگی «خیلی فرق میکنه کی رئیس جمهور بشه» این حکومت تو رو آدم حساب نمیکنه مطمن باش.... از وقتی نسل ما دست چپ و راستش رو تشخیص داد فهمید سیاست‌های این حکومت نه تنها ملی نیست بلکه ضد ملی هم هست...این هم نتیجه اش...مشخص بود بعد از دو دهه تحریم سفت و سخت آخرش جنگ در پیش داریم....همان تحریمش از جنگ هم بدتر بود...اصلا انگار نمی‌فهمی جایگاه عمده این مردم در سیاست گذاری این حاکمیت یعنی پشمممممم!!! یا نمی‌فهمی یا خودت رو به نفهمی زدی...مگه دنیا از من و تو میاد اجازه بگیره و حمله کنه به ایران...خودشون می‌دونند این حکومت به هزار و یک دلیل مشروعیت نداره...می‌بینند اراده این حکومت و مردمش در تقابل با یکدیگر هستند...کور که نیستند
                      حالا میگی چیکار کنیم...بریم دسته جمعی به ترامپ بگیم دیگه نزن!!!؟
                      ........................
                      در ضمن یکی اون بالا در مورد بنزین نوشته...پروفسور نفت صادراتی رو گفتم و نه نفت مصرف داخل که تبدیل به فرآورده میشه...نزدیک به ۳ و نیم تا ۴ میلیون بشکه تولید نفت خام داریم که در شرایط تحریمی شاید یک و نیم میلیون بشکه می‌شد فروخت...اون یک و نیم میلیون بشکه خرج کسانی می‌شد که یک ریال به درد اقتصاد این مملکت نمی‌خوردند..در ضمن این ماشینهای اشغال رو چنان دولا پهنا فرو میکنند که پول بنزین مصرف بعدش هم در بیاد....دوزاری افتاد پروفسور!!!؟
                      روزی چند میلیون بشکه نفت روزانه در دوره محمود نفت بالای ۱۲۰ دلار صادر کردیم...چرا به توسعه پایدار نرسیدیم....چون حاکمیتی که عقلانیت داشته باشه بالای سر این مملکت نبود...حالا فهمیدی ایراد کار کجاست!!!

نظر

• Arian02
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 1927

ادعاشم میشه تازه!!!!!🤣

نظر

• علیرضا۱۲۳
                          عضو فعال
                          • Sep 2022
                          • 3190

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                          ادعاشم میشه تازه!!!!!🤣
                          یک زمانی بنده یک مهندس دو سال سابقه کار بودم و ماهیانه به ارزش طلای اون موقع...ده گرم طلا حقوق می‌گرفتم...یعنی ماهی ۱۸۰ میلیون الان!!!
                          فرض کنیم یک ماشین هیبریدی با مصرف صدی نهایتا ۵ هم بنده داشته باشم...بنزین سوپر وارداتی هم بزنم لیتری ۸۰ ...صد لیتر هم مصرف کنم در ماه که نمیکنم...میشه ماهی ۸ میلیون تومان نهایتا هزینه بنزین!!!
                          الان حقوق یک مهندس دو سال سابقه کار..من بعید می‌دونم بالای ۴۰ میلیون باشه در شهر ما.. این ۱۴۰ میلیون تومان ماهیانه که جیب مردم رو زدند نمی‌بینه...این ۸ میلیون رو میبینه!!!
                          حالا بگذریم از اینکه ترکیه ۹ درصد منابع کل دنیا رو نداره...بگذریم از اینکه ارتشی داره که کسی سایه نمیکنه نگاه چپ به مملکتشون بکنه...سیستم حمل و نقل عمومی رو ببین...میزان سرمایه گذاری خارجی و هزار تا فاکتور دیگه
                          فقط نرخ بنزین رو یاد گرفته بیاد بلغور کنه...این هم ظاهراً لیتر و گالن بنزین رو اشتباه میگه!!!
                          حرف زدن با این جماعت جز اتلاف وقت هیچی نیست...بهش هم گفتم منو بلاک کنه و مستقیم و غیر مستقیم خطاب قرار نده...گوش نمیده کچل

نظر

• shahin
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 2546

کدوم پول نفت ؟
                            پول نفت که به کل صرف حمایت از تاپاله های نیابتی انگلیس در لبنان و سوریه و عراق و ده ها بکوحرام تروریستی در هر کجا که انگلیس و روس توافق و اراده کرده اند ، می شده .
                            اون همه تروریست مفت خور در عراق تحت اشغال انگلیس و لبنان آشکارا هنوز هم میهمان ایران هستند.
                            ( البته از این به بعد باید مستقیما میهمان خود انگلیس و حزب دموکراتش در امریکا باشند )

از درآمدهای نفتی یک بخشی هم ظاهرا صرف تولید و خرید مزخرفات نظامی سوخو و اس شونصد و .. از روسیه شده است.
                            ( ضمنا معلوم نشد اون سوخوها و اس شونصدهای بدرد نخور کجا به پرواز آمدند و در این جنگ چه تاثیری داشتند )
                            ..............

هزینه های ارازشه از همین پتروشیمی ها و صنایعی که از دولت و از مردم ایران دزدیدند ، ضمنا چاپ پول و دزدی و کلاه برداری از مردم در این بازارهایی که به راه انداخته اند تامین می شده ، نه از پول نفت .
                            آنقدر پر رو هستند که حتی به تداوم غارت و دزدی از مردم در شرایط دلار سه میلیون تومنی هم فکر می کنند. حتی از گوشت و پوست مردم ایران هم بکنند از این به بعد دیگر تداوم این سیستم دزدی و تخریب ممکن نیست.

ظاهرا متوجه نیستند ، ایران از این مخمسه نجات پیدا بکند ، اوضاع خودشان هم در مقایسه ده ها برابر بهتر می شود.
                            همین رضا پهلوی بارها اعلان کرده اگر شراکت بین ایران و آمریکا شکل بگیرد ، دوستان سرمایه داری دارد که حاضرند از همون سه ماه اول شروع به دست کم هزار میلیارد دلار سرمایه گذاری در ایران بکنند.

این جنگ ، جنگ ایران و امریکا نیست ، جنگ اسرائیل و امریکا با انگلیس و تاپاله هایش در سراسر دنیاست.

نظر

• djdream
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 4159

😂 پاتو از داهاتتون بیرون نزاشتی خبر نداری، استانبول اخیرا بنزین ۳۰٪ رشد کرده قبل جنگ بنزین ۵۰ لیر بود الان لیتری ۶۵ لیره هر لیرم ۳۸۰۰ تومنه میشه لیتری ۲۵۰ هزار تومن.
                              اگه خیلی مهندسی پاشو برو خارج، اون موقع بهت زیاد میدادن

نظر

• ریسعلی دلواری
                                عضو فعال
                                • Dec 2022
                                • 2300

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                                بالا نوشته، این نفت به درد شهروندان عادی ایران که بالغ بر ۹۰ درصد هستند نمیخوره، خب پروفسور تو میری بنزین لیتری ۱۵۰۰ تومنی میزنی بدردت نمیخوره؟
                                الان ترکیه بنزین لیتری ۲۰۰ تا ۲۵۰ هزار تومنه
                                برق و گاز و آب و اینترنت و موبایل و انواع عوارض مثل جاده و جریمه خودرو و.. هم اینقدر ارزونه تقریبا در ایران رایگانه.
                                آهان ثروت پیران شمع خانی و دبگر حرام زاده ها از کجا تامین شده اونوقت حقوق رو هم بگو نشد دیگعگه تفسیر مز کنی فقط اونجا که به نفعتون هست بگید دو تا حرام زاده داره ابن مملکت اونها کا خوردند و چاپیدند و غارت کردند و بجا هاشون در دیار فرنگ دارند عشق و حاد می کنند با پول ما و دبگری اونهای که خارج هیتند و امیدوارند جاده صاف بشه بیان برای خالی کردن عقده ها بنده به مرگ دزدان راضی هستم چه جوری می شه یک نفر ۱۰۰ همو سرمایه داشته باشه اما قبل از ۵۷ دو زار هم نداشته و این یکی فقط از رانت و قدرت به ثروت رسیده

نظر

در حال کار...
                                X