کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
در پيشنويس آييننامه صادرات خودرو و قطعات، پيشنهاد افزايش تعرفه واردات خودرو جهت كمك به صادرات اين حوزه ارائه شد.
می گما عزیزان دل ؛ مدیران مملکت ؛ زحمت کشان ؛ ای بهترین و برگزیده ترین انسانهای روی زمین
الان تعرفه واردات خودرو 90 درصد ه درسته ؟
می خواهید بکنیدش 1000 درصد خیال خودتونو و مارو و ایندگان و گذشتگانو (برای این که لال از دنیا نری صلوات :d ) راحت کنید ؟
اره ؟
خجالت نکشیدا اینا همش در راستای اهداف توسعه و ترقی مملکته :d
دو زار رو سهم خودرویی سود می کنیم و 30 درصد رو ماشینی که تا دیروز 200 درصد از قیمت واقعیش بیشتر می خریدیم ضرر
در پيشنويس آييننامه صادرات خودرو و قطعات، پيشنهاد افزايش تعرفه واردات خودرو جهت كمك به صادرات اين حوزه ارائه شد.
می گما عزیزان دل ؛ مدیران مملکت ؛ زحمت کشان ؛ ای بهترین و برگزیده ترین انسانهای روی زمین
الان تعرفه واردات خودرو 90 درصد ه درسته ؟
می خواهید بکنیدش 1000 درصد خیال خودتونو و مارو و ایندگان و گذشتگانو (برای این که لال از دنیا نری صلوات :d ) راحت کنید ؟
اره ؟
خجالت نکشیدا اینا همش در راستای اهداف توسعه و ترقی مملکته :d
دو زار رو سهم خودرویی سود می کنیم و 30 درصد رو ماشینی که تا دیروز 200 درصد از قیمت واقعیش بیشتر می خریدیم ضرر
زهره جان الحق كه راست گفتي ...........
والاتا اونجا كه من ميدونم شايد تعرفه اسما 90 باشه ، ولي تا اونجا كه من شنيدم 110 -120 عزيزم .
دوستان کسی می دونه سبد وتوشه چی داره ؟
واگرایی مثبت در مک دی و واگرایی مخفی مثبت در ار اس ای خبر از صعود سهم می ده
زهره جان...وتوشه سهام دار عمده لخزره
و بعد از اون بیمه پارسیان،ونوین و .....
مهمترین پتانسیل این سهم 42 میلیون سهم 69 تومنی بانک پاسارگاده
خودم تجربه شیرینی روی این سهم دارم و 180 تا270 ازش نوسان گرفتم
یادمه ان ای وی وتوشه حدود 330 محاسبه شده بود
اوج قیمتش هم توی 3ماه اخیر حدود 280 بود....فک نمیکنم در بهترین حالت بیشتر از اون رشد داشته باشه(مگر با ورود پاسارگاد)
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
زهره جان...وتوشه سهام دار عمده لخزره
و بعد از اون بیمه پارسیان،ونوین و .....
مهمترین پتانسیل این سهم 42 میلیون سهم 69 تومنی بانک پاسارگاده
خودم تجربه شیرینی روی این سهم دارم و 180 تا270 ازش نوسان گرفتم
یادمه ان ای وی وتوشه حدود 330 محاسبه شده بود
اوج قیمتش هم توی 3ماه اخیر حدود 280 بود....فک نمیکنم در بهترین حالت بیشتر از اون رشد داشته باشه(مگر با ورود پاسارگاد)
ممنونم ازتون
ولی به نظرم خیلی بیشتر از 270 رشد می کنه شاید نکته ای داره که پنهان کردند
به نظرم حقوقی ها در حال خالی کردن سهام معدنی و خرید سهام خودرویی هستند این یک نظریه است و ممکن است اشتباه باشد و توصیه به خرید و فورش نیست
دلایل :
1- در کوتاه مدت وارد کنند گان از افزایش نرخ ارز متنفع می شوند
2- در حال حاضر سود مجامع خودرویی ها ؛ دل انگیز تر است
3- خودرویی ها در کف هستند و ریزش بیشتری نسبت به سایر گروه ها داشته اند
4- همیشه حقوقی از اخبار از قبل اگاه است و احتمالا وقتی خبر تغییر قیمت ارز به بازار رسید اونها یک ماه قبل می دونستند و اماده برای خالی کردن بودند
5- همیشه در حالی که اخبار بد از گزوهی به بازار می رسد وقت خرید انهاست چون از قبل این اخبار را داشته و خالی کرده اند
:):d
به نظرم حقوقی ها در حال خالی کردن سهام معدنی و خرید سهام خودرویی هستند این یک نظریه است و ممکن است اشتباه باشد و توصیه به خرید و فورش نیست
دلایل :
1- در کوتاه مدت وارد کنند گان از افزایش نرخ ارز متنفع می شوند
2- در حال حاضر سود مجامع خودرویی ها ؛ دل انگیز تر است
3- خودرویی ها در کف هستند و ریزش بیشتری نسبت به سایر گروه ها داشته اند
4- همیشه حقوقی از اخبار از قبل اگاه است و احتمالا وقتی خبر تغییر قیمت ارز به بازار رسید اونها یک ماه قبل می دونستند و اماده برای خالی کردن بودند
5- همیشه در حالی که اخبار بد از گزوهی به بازار می رسد وقت خرید انهاست چون از قبل این اخبار را داشته و خالی کرده اند
:):d
ممنون زهره خانم
تو اين بازار يكم روحيه گرفتم
. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر