سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)
Collapse
X
-
-
در اصل توسط manam_orginal پست شده است View Postسلام
خانم پانی تحلیل کبافق میشه بزنید
ممنون
برای کبافق اهداف خیلی خوبی میبینم منتها فعلا ببینیم با 1750-1760 چه میکنه؟درصورت عبور از این مقاومت مهم هدف بعدی 1950-2000 تومان هست.
یه سری احتمالاتی در مورد این سهم وجود داره که فعلا باید بهش زمان بدیم تا خودشو نشون بده حتما نظرمو بصورت مفصل در مورد بافق میدم.
نظر
-
-
استادان گرانقدر از جمله خانم پانی در خصوص تکنیکال حپترو و شزنگ تحلیل ارائه بفرمائید لطفادر خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
در نوجوانی باز نادان بودم لیکن فکر میکردم که دانا شده ام
در جوانی نادان بودم اما دانستم که هیچ نمی دانم
خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/
نظر
-
سلام
نقاشی از کبافق
به نظر موج aاز موج بزرگ 4 را تمام کرده و وارد موج bشده است و در ریزموج bمیباشد
حال دو نگاه داریم
نگاه اول موج bتمام نشده است
به نظر تا 1700 میرویم سپس به 1365انگاه 5موجی موج cاغاز شده و اهداف بالایی دارد که باید دید موج bدرکجا تمام میشود
نگاه دوم
موج b تمام شده و موج c ااغاز شده است
چون موج bاز 0.38 موج a برگشت زده است بهتر است تا سیگنال قطعی خرید که همانا عدد 1832 میباشد صبر کنیم
اهداف این موج به صورت 2250و 2650است که باید رصد شود
موفق باشید[CENTER][SIZE=3][COLOR="#FF0000"]پیروزی هزار پدر دارد و شکست یتیم است
[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
نظر
-
سلام بر دوستان عزیزم
اقا تو امی بروکر 4/8 هر چی افزایش سرمایه رو اعمال میکنم بعد از دادن اطلاعات جدید محددا بر میگرده به حالت اول
لطفا کمک
چو عضوی به درد اورد روزگار دگر عضوها کنند پا به فرار :))yahoo messenger: farhad.farhad1360 تبادل اطلاعات
نظر
-
حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
نظر
-
استادان گرانقدر همچنان منتظر تحلیل شزنگ و حپترو هستیم.
راستی خانم پانی راجب کاما نظرتون چیه هنوز تحلیل قبلی را ارجاع می دهید؟در خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
در نوجوانی باز نادان بودم لیکن فکر میکردم که دانا شده ام
در جوانی نادان بودم اما دانستم که هیچ نمی دانم
خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/
نظر
نظر