کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان تالیف کتاب جدیدد آقای دکتر علی محمدی با نام " مرجع كامل تحليل تكنيكال در بازارهاي سرمايه " به اتمام رسیده و مفتخرم که از چارتها و نمودارهای من بنا به درخواست خودشون در این کتاب استفاده شده.
حتما با تالیفات دیگه این استاد گرانقدر آشنا هستید: الگوهای هارمونیک در بازارهای سرمایه , هارمونیک تریدینگ پیشرفته, مرجع کامل امواج الیوت , مرجع کامل الگوهای شمعی و ...
شخصا ازشون درخواست کردم کتابی جامع و کامل در زمینه کلیه سبکهای موج شماری که امیدوارم مورد قبول ایشون قرار بگیره و برای اولین بار بتونیم یک کتاب مرجع در این زمینه رو به زبان فارسی شاهد باشیم.
L-)سلام استادپانی و عرض تبریک به مناسبت روز معلم. یه سوال اساسی :
آیا همیشه می شود برای نمودارها موج شماری انجام داد ؟اخه بعضی وقتها هر کاریش می کنی نمیشه براش موج شماری که ناقض قوانین نباشه پیداکرد .تازه حالا که نمودار کامله اینه ، وای به روزی که کامل نیست ! وسوال دوم اینکه آیا موج شماری صحیح در صورت وجود منحصر به فرد است یانه؟ باتشکر
دوستان تالیف کتاب جدیدد آقای دکتر علی محمدی با نام " مرجع كامل تحليل تكنيكال در بازارهاي سرمايه " به اتمام رسیده و مفتخرم که از چارتها و نمودارهای من بنا به درخواست خودشون در این کتاب استفاده شده.
حتما با تالیفات دیگه این استاد گرانقدر آشنا هستید: الگوهای هارمونیک در بازارهای سرمایه , هارمونیک تریدینگ پیشرفته, مرجع کامل امواج الیوت , مرجع کامل الگوهای شمعی و ...
شخصا ازشون درخواست کردم کتابی جامع و کامل در زمینه کلیه سبکهای موج شماری که امیدوارم مورد قبول ایشون قرار بگیره و برای اولین بار بتونیم یک کتاب مرجع در این زمینه رو به زبان فارسی شاهد باشیم.
سلام. ضمن تشكر از استاد پاني كه واقعا زحمات زيادي را متقبل مي شوند. من سوالم اينه كه چرا مدير سايت از دكتر علي محمدي دعوت نمي كنه تا اينجا مبحث آموزش و نكات تحليل را ارائه دهند. يا اگر كسي از دوستان با ايشون ارتباط داره مي تونه اين كار را انجام بده. طبق آخرين خبر من ايشون در حال حاضر در كارگزاري بانك كشاورزي تدريس مي كنند.
بترانس بعد از اصلاح عمیقی که انجام داد در شروع 3 از 3 از 1 از ایمپالس جدید که فکر کنم موج5 بزرگش باشه قرار داره و هدفش در پایان یک براحتی 430-440 تخمین زده میشه.
جناب rad: حتایداخرین موج صعودی کوتاه مدتش احتمالا با هدف 270-268 رو هنوز داره(حد ضرر 317) و سپس اصلاحی زمانبر داره تو موج 2
جناب محسنی عزیز برادر گرامی از لطفتون بسیار سپاسگذارم @};-
جناب کاراموز:من نظرم همانطور که قبلا هم گفتم بیشتر بر اصلاح هست که با شکست 508 مسجل میشه و میتونه تا حوالی 420-440 و حتی 380 تومان موجب اصلاح بشه و.تا زمانیکه کطبس بالای 580 نرفته جدا از سهم دوری کنید و وارد معامله نشید
جناب بورس من:بنظر من در نمودارهای بلند مدت چه در استاک مارکت و چه بازار جهانی ارز و فارکس تغیرات قیمت قطعا بر اساس تئوری امواج الیوت هست و مشکل ما تو موج شماریها عمدتا بدلیل تمرکز بر چارت کوتاه مئت هست.
و سوال دومتون هم قطعا بین الترناتیوهای مختلف تنها یک الترناتیو صحیح وجود داره.
با تشکر از زحمات خانم پانی .....
دیدم زیر پست های بنده تشکر زدن خواستم بگم ما شاگردی بیش نیستم در محضر این بزرگواران.....
اون زمان که این دوستان داشتن تحلیل میکردن ونمودار می گذاشتن ما اصلا نمی دونستیم تکنیکال رو با کدوم ت می نویسن ...الان هم نمی دونیم....امیدوارم هر اشتباه وخطایی که می بینن وبه روی ما نمی یارن به بزرگی خود ببخشن......
از زحمات این عزیز همین جا تشکر می کنم....
با تشکر از زحمات خانم پانی .....
دیدم زیر پست های بنده تشکر زدن خواستم بگم ما شاگردی بیش نیستم در محضر این بزرگواران.....
اون زمان که این دوستان داشتن تحلیل میکردن ونمودار می گذاشتن ما اصلا نمی دونستیم تکنیکال رو با کدوم ت می نویسن ...الان هم نمی دونیم....امیدوارم هر اشتباه وخطایی که می بینن وبه روی ما نمی یارن به بزرگی خود ببخشن......
از زحمات این عزیز همین جا تشکر می کنم....
اختیار دارید .چرا منو خجالت میدید؟@};-
بیشتر مواقع که فرصتم بیشتر باشه یکی از تاپیکهایی که همیشه میخونم تاپیک شماست و واقعا لذت میبرم.
تاپیک موج شماری جناب محسن 64 هم واقعا عالیه و خیلی استفاده میکنم از نظرات ارزشمندشون و موج شماریهای زیبا.
به شخصه همیشه از موج شماریهایی که خلاف نظر منه خیلی استفاده میکنم هر چند نمیگم تجربه شیرینی هست :d ولی باید همینطور باشه و نظرات مختلف باشه تا بتونیم هم خودمون رو بهتر محک بزنیم و هم اینکه دوستانی که میان و این تحلیلها رو میخونن با هم مقایسه کنن و خودشون بهترین تصمیم رو بگیرن.
بترانس بعد از اصلاح عمیقی که انجام داد در شروع 3 از 3 از 1 از ایمپالس جدید که فکر کنم موج5 بزرگش باشه قرار داره و هدفش در پایان یک براحتی 430-440 تخمین زده میشه.
سلام استاد
در مورد بترانس در بورس نیوز خوندم که سرمایه گذاری ملی در حال خرید این سهمه و شایعاتی مبنی بر تقسیم سود 100 تومانی وجود داره. http://www.boursenews.ir/fa/pages/?cid=65378
همچنین اگه مذاکرات 5+1 خوب پیش بره و به کاهش تحریم ها منجر بشه جو روانی مثبتی رو برای این سهم ایجاد میکنه. پیش بینی بلند مدت کردن تو این مملکت سخته!!!! ولی به نظر سهم میتونه تا 750 رشد کنه
نظر شما چیه استاد؟
خبر تکمیلی از بترانس
خبر تکمیلی از بترانس
همانطور که در خبر قبلی در مورد بترانس اعلام کردیم قرار است شرکت از سود انباشته ی خود نیز برای امسال تقسیمی داشته باشد.
بعد از این خبر شرکت نیز در اطلاعیه ی به طور رسمی اعلام کرده که برای مجمع خود 80 درصد از سود سال جاری و سود انباشته تقسیم خواهد شد که با توجه به سود 60 تومانی و سود انباشته شرکت برای امسال سود خوبی را تقسیم خواهد نمود که گفته می شود حدود 100 تومان خواهد بود
پرشین تحلیل
خبر تکمیلی از بترانس
همانطور که در خبر قبلی در مورد بترانس اعلام کردیم قرار است شرکت از سود انباشته ی خود نیز برای امسال تقسیمی داشته باشد.
بعد از این خبر شرکت نیز در اطلاعیه ی به طور رسمی اعلام کرده که برای مجمع خود 80 درصد از سود سال جاری و سود انباشته تقسیم خواهد شد که با توجه به سود 60 تومانی و سود انباشته شرکت برای امسال سود خوبی را تقسیم خواهد نمود که گفته می شود حدود 100 تومان خواهد بود
پرشین تحلیل
نظر