سلام خانم پانی در مورد شپنا می خواستم بدونم واگرایی منفی نداره و به نظر شما خرید در چه قیمتی مناسب هست ؟
سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)
Collapse
X
-
در اصل توسط بوف کور پست شده است View Postدوست عزیز ساده ساده
ممنون از زحمتی که کشیدید واقعا عالی بود
اما نکته ای که فرمودید ( معلوم نیست افزایش هزینه های مالی از کجا اورده شده )
باید خدمتتون عرض کنم اگر به گزارش سال قبل اوسط سال روجوع کنید می بینید که با الان تغییر خیلی بزرگی کرده و اون اینه که دارایی شرکت دو برابر شده
که فکر می کنم تبدیل به ملک می شه
نگا كنيد ترازنامه دوره اي مقايسه ميشه در ترازنامه 6 ماهه نسبت به پارسال هيچ افزايش وامي نداشتيم و اينو ميتونيد از عدد 0 جلوي حصه جاري تسهيلات مالي متوجه بشيد واسه همين وقتي وارد صورت سود و زيان ميشيم قاعدتا هزينه مالي نبايد تغيير كرده باشه اما 43 درصد هزينه ماليش تغيير پيدا كرده....اينكه فرموديد دارايي شركت تغيير پيدا كرده بايد ببينيم بابت دارايي جاري بوده يا غير جاري .....در ضمن زمانش خيلي مهمه اگه لينكشو در دسترس داريد بزاريدمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
سلام
just for fun no advice
خطخطی فولاد
به نظر بنده 277-285 یک حرکتی تا 295 میکنه سپس تا 248 یا 224-232 اصلاح میکنه
وضعیت اندیکاتورها
درصورت شکست 210موج صعودی تا سقف 347 امکانپذیراست واین از خواص موج bاست
موفق باشید[CENTER][SIZE=3][COLOR="#FF0000"]پیروزی هزار پدر دارد و شکست یتیم است
[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postنميدونم درست متوجه شدم يا نه....منظور شما اينه كه وام گرفته تبديل به ملك كرده؟
نگا كنيد ترازنامه دوره اي مقايسه ميشه در ترازنامه 6 ماهه نسبت به پارسال هيچ افزايش وامي نداشتيم و اينو ميتونيد از عدد 0 جلوي حصه جاري تسهيلات مالي متوجه بشيد واسه همين وقتي وارد صورت سود و زيان ميشيم قاعدتا هزينه مالي نبايد تغيير كرده باشه اما 43 درصد هزينه ماليش تغيير پيدا كرده....اينكه فرموديد دارايي شركت تغيير پيدا كرده بايد ببينيم بابت دارايي جاري بوده يا غير جاري .....در ضمن زمانش خيلي مهمه اگه لينكشو در دسترس داريد بزاريد
نه منظورم این نبود که وام گرفته و تبدیل به ملک کرده
منظورم این بود که درامدشو با هزینه هایی پنهان می کنه و از اونجایی که دارایی های ثابتش تو این مدت رقمش دو برابر شده فکر میکنم این درامد صرف خرید چیزی مثل ملک می شه بودن این که اشاره ای بهش بهشه
ببینید بنده ده سال تو شرکت تجهیزاتی کار کردم ؛ اینا از خدماتی که بعدها ارائه می دن در امد های خوبی دارند که نصبت به هزینه ای که برای این خدمات می کنند رقم های نجومی میشه
اگر پیش پرداخت ها رو در نظر بگیریم که فقط صرف خرید تجهیزات استارت پروژه ها می شه (که با توجه به تجربم می گم محاله ممکنه که این طور باشه ) در امد خدمات درامد زیادیه که اینا پنهانش میکنن و با توجه به دو برابر شدن دارایی ثابت این شرکت در دو سال گذشته به نظرم این بخش در امد و با خرید دارایی هایی که می تونه هر چیز باشه مثل ملک و طلا یا ارز پنهان می کنند و از طرفی تو گزارششون ی اشاره به دو برابر شدن دارایی های ثابت میکنند که به وقت لزوم بتونند برگ برنده شونو رو کنند :)
نظر
-
در مورد فولاد مبارکه بنظر من سهم تو موج 4 از 1 از 5 اصلی قرار گرفته و پس از تکمیل اصلاح تا اخرین صعود کوتاه مدتش در انتهای 5 از 1 که احتمالا سطح 330-335 یا 345-350 قرار دارد پیش خواهد رفت.
فعلا سهم در موج 4 در حال تکمیل مثلث هست که میتونه با شکست 295-297 تا 275-277 تومان برای تکمیل موج 4 افت کنه و یا با شکست مقاومت 305-307 موج 5 رو شروع کنه.
این موج شماری مادامیکه سطح 277 شکسته نشه معتبر هست :
و در ضمن این چنگال برای سهم معتبر بنظر میرسه بنابراین در صورتیکه سهم قبل از رسیدن به میدل لاین در 260 برگرده طبق قانون جناب اندروز به احتمال زیاد سهم موفق به شکست سقف چنگال خواهد شد:
نظر
-
در اصل توسط تیزبین پست شده است View Postهميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
نظر
-
در اصل توسط تينا پست شده است View Postسلام دوستان عزیز یک مدت مسافرت بودم دلم برای تحلیلها تون تنگ شده بود .راستی دلیل منفی شدن بانکیها امروز چی بود ؟ پانی جان و بوف کور عزیزم چطورند؟
نظر
-
-
در اصل توسط habib1362 پست شده است View Postدوست عزيز دليلتون ميفرماييد؟
اما سود 20% یکساله (پرداخت در تمام بانکهای خصوصی ، نه دولتی ) + سود های حاشیه ای آن (قانونی ) سودی معادل 20.4 الی 20.6 % بازپرداخت دارد.
امروز اولین روز رسمی آغاز سپرده گذاری های جدید بود که اتفاقا کاملا افزایش منابع بانکها ملموس بود. در ضمن نرخ تسهیلات نیز متقاعب ان افزایش زیادی خواهد داشت! (21% نرخ مبنای تسهیلات دولتی و احتمالا در خصوصی ها 26% خواهد بود)...خلاصه کلام...برگشتیم به دوران بانکها قبل از انتخابات احمدی نژاد! :-?ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
علاوه بر فرمایشات کیوان عزیز از نظر تکنیکی هم تاره دارن سیگنال خرید میدن...البته مسلما همشون نه...
نظر
-
دوستان یک اصلاح در دانسته هایم بدهم!
طرح بانک شهر از مدل سود در سر رسید 5 ساله نبود! بلکه از همین نوع سودهای پرداخت ماهانه بود ولی...برای مبالغ بالای یک میلیارد تومان!! که البته خلاف مقررات بانکی بود.
و الان به اطلاع می رسانم بانک پارسیان از همین مدل سپرده های در سر رسید سال پنجم خود را به 164% سود ( سالیانه نزدیک 33% )!!!! افزایش داد. این طرح در چهارچوب مقررات بانکی است! @-)ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
نظر