سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جواد1979
    عضو عادی
    • Jan 2012
    • 138

سلام خانم پانی در مورد شپنا می خواستم بدونم واگرایی منفی نداره و به نظر شما خرید در چه قیمتی مناسب هست ؟

نظر

• *سامان*
      عضو فعال
      • May 2011
      • 4691

در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post
      دوست عزیز ساده ساده
      ممنون از زحمتی که کشیدید واقعا عالی بود
      اما نکته ای که فرمودید ( معلوم نیست افزایش هزینه های مالی از کجا اورده شده )
      باید خدمتتون عرض کنم اگر به گزارش سال قبل اوسط سال روجوع کنید می بینید که با الان تغییر خیلی بزرگی کرده و اون اینه که دارایی شرکت دو برابر شده
      که فکر می کنم تبدیل به ملک می شه
      نميدونم درست متوجه شدم يا نه....منظور شما اينه كه وام گرفته تبديل به ملك كرده؟

نگا كنيد ترازنامه دوره اي مقايسه ميشه در ترازنامه 6 ماهه نسبت به پارسال هيچ افزايش وامي نداشتيم و اينو ميتونيد از عدد 0 جلوي حصه جاري تسهيلات مالي متوجه بشيد واسه همين وقتي وارد صورت سود و زيان ميشيم قاعدتا هزينه مالي نبايد تغيير كرده باشه اما 43 درصد هزينه ماليش تغيير پيدا كرده....اينكه فرموديد دارايي شركت تغيير پيدا كرده بايد ببينيم بابت دارايي جاري بوده يا غير جاري .....در ضمن زمانش خيلي مهمه اگه لينكشو در دسترس داريد بزاريد
      مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• shigley
        عضو عادی
        • Jan 2012
        • 153

سلام
        just for fun no advice
        خطخطی فولاد
        به نظر بنده 277-285 یک حرکتی تا 295 میکنه سپس تا 248 یا 224-232 اصلاح میکنه

وضعیت اندیکاتورها

درصورت شکست 210موج صعودی تا سقف 347 امکانپذیراست واین از خواص موج bاست
        موفق باشید
        [CENTER][SIZE=3][COLOR="#FF0000"]پیروزی هزار پدر دارد و شکست یتیم است
        [/COLOR][/SIZE][/CENTER]

نظر

• بوف کور
          Banned
          • Jul 2025
          • 1422

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
          نميدونم درست متوجه شدم يا نه....منظور شما اينه كه وام گرفته تبديل به ملك كرده؟

نگا كنيد ترازنامه دوره اي مقايسه ميشه در ترازنامه 6 ماهه نسبت به پارسال هيچ افزايش وامي نداشتيم و اينو ميتونيد از عدد 0 جلوي حصه جاري تسهيلات مالي متوجه بشيد واسه همين وقتي وارد صورت سود و زيان ميشيم قاعدتا هزينه مالي نبايد تغيير كرده باشه اما 43 درصد هزينه ماليش تغيير پيدا كرده....اينكه فرموديد دارايي شركت تغيير پيدا كرده بايد ببينيم بابت دارايي جاري بوده يا غير جاري .....در ضمن زمانش خيلي مهمه اگه لينكشو در دسترس داريد بزاريد
          سلام عرض کردم
          نه منظورم این نبود که وام گرفته و تبدیل به ملک کرده
          منظورم این بود که درامدشو با هزینه هایی پنهان می کنه و از اونجایی که دارایی های ثابتش تو این مدت رقمش دو برابر شده فکر میکنم این درامد صرف خرید چیزی مثل ملک می شه بودن این که اشاره ای بهش بهشه
          ببینید بنده ده سال تو شرکت تجهیزاتی کار کردم ؛ اینا از خدماتی که بعدها ارائه می دن در امد های خوبی دارند که نصبت به هزینه ای که برای این خدمات می کنند رقم های نجومی میشه
          اگر پیش پرداخت ها رو در نظر بگیریم که فقط صرف خرید تجهیزات استارت پروژه ها می شه (که با توجه به تجربم می گم محاله ممکنه که این طور باشه ) در امد خدمات درامد زیادیه که اینا پنهانش میکنن و با توجه به دو برابر شدن دارایی ثابت این شرکت در دو سال گذشته به نظرم این بخش در امد و با خرید دارایی هایی که می تونه هر چیز باشه مثل ملک و طلا یا ارز پنهان می کنند و از طرفی تو گزارششون ی اشاره به دو برابر شدن دارایی های ثابت میکنند که به وقت لزوم بتونند برگ برنده شونو رو کنند
          :)

نظر

• تينا
            عضو عادی
            • Dec 2011
            • 25

سلام دوستان عزیز یک مدت مسافرت بودم دلم برای تحلیلها تون تنگ شده بود .راستی دلیل منفی شدن بانکیها امروز چی بود ؟ پانی جان و بوف کور عزیزم چطورند؟
            ما به طرف انديشه هاي غالب خود كشيده مي شويم:-?:-?:-?

نظر

• تیزبین
              عضو عادی
              • Apr 2011
              • 87

نمودار هفتگی فاذر هم الگوی گارتلی زده هم موج شماری شو زدم هر وقت خط بنفشی رو که با فلش مشخص کردم بشکونه آماده میشه واسه خرید.
              از اساتبد ممنون میشم نظرشون رو بگن.

شکست خورده یتیم است اما پیروز هزار پدر دارد

نظر

• pani
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 2016

در مورد فولاد مبارکه بنظر من سهم تو موج 4 از 1 از 5 اصلی قرار گرفته و پس از تکمیل اصلاح تا اخرین صعود کوتاه مدتش در انتهای 5 از 1 که احتمالا سطح 330-335 یا 345-350 قرار دارد پیش خواهد رفت.

فعلا سهم در موج 4 در حال تکمیل مثلث هست که میتونه با شکست 295-297 تا 275-277 تومان برای تکمیل موج 4 افت کنه و یا با شکست مقاومت 305-307 موج 5 رو شروع کنه.

این موج شماری مادامیکه سطح 277 شکسته نشه معتبر هست :

و در ضمن این چنگال برای سهم معتبر بنظر میرسه بنابراین در صورتیکه سهم قبل از رسیدن به میدل لاین در 260 برگرده طبق قانون جناب اندروز به احتمال زیاد سهم موفق به شکست سقف چنگال خواهد شد:

نظر

• habib1362
                  عضو جدید
                  • Jan 2012
                  • 19

تشكرفراوان[/color] از پاني عزيز كه تو اين سايت نظرات ارزشمندشون ميذارن،خيلي استفاده ميكنيم
                  آخرین ویرایش توسط habib1362؛ 2012/01/31, 00:14.

نظر

• amirreza6790
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 328

در اصل توسط تیزبین پست شده است View Post
                    نمودار هفتگی فاذر هم الگوی گارتلی زده هم موج شماری شو زدم هر وقت خط بنفشی رو که با فلش مشخص کردم بشکونه آماده میشه واسه خرید.
                    از اساتبد ممنون میشم نظرشون رو بگن.

ممنون از تحلیلتون..یه مشکل تو موج شماری هست..موج 5-4 رفته داخل 5-2 همپوشان شده..شاید بشه گفت اون یه موجه کارکشنه کمپلکسه b هستش و موج c هم تموم شده..!!:-?
                    هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w

نظر

• habib1362
                      عضو جدید
                      • Jan 2012
                      • 19

در اصل توسط تينا پست شده است View Post
                      سلام دوستان عزیز یک مدت مسافرت بودم دلم برای تحلیلها تون تنگ شده بود .راستی دلیل منفی شدن بانکیها امروز چی بود ؟ پانی جان و بوف کور عزیزم چطورند؟
                      سلام تينا جان با توجه به ادامه وضعيت نابسامان بازار دلار و سكه اين اتفاق افتاد و اينده اين وضعيت هم مشخص نيست.

نظر

• boursbazan
                        Banned
                        • Dec 2011
                        • 30

من فکر میکنم بانکیها در منفی این یکی دو روز فرصت خریدن

نظر

• habib1362
                          عضو جدید
                          • Jan 2012
                          • 19

در اصل توسط boursbazan پست شده است View Post
                          من فکر میکنم بانکیها در منفی این یکی دو روز فرصت خریدن
                          دوست عزيز دليلتون ميفرماييد؟

نظر

• کیوان
                            ستاره دار (1)
                            • Jun 2011
                            • 5094

در اصل توسط habib1362 پست شده است View Post
                            دوست عزيز دليلتون ميفرماييد؟
                            تثبیت سود 20% بانکها ! میدونم که هنوز تاثیر این مساله برای دوستان ملموس نشده. این روند ناگهانی نیست و به آرامی تاثیر خودشو میگذاره. اون خبر منفی ( قضیه 25% بانک شهر) هم از نظر من اصلا منفی نیست! چون من قبلش توضیح دادم که اون جزو چه نوع سپرده هایی هست و شامل بحث افزایش سپرده های ماهانه نمیشه و موضوع کاملا تبلیغاتی بود!
                            اما سود 20% یکساله (پرداخت در تمام بانکهای خصوصی ، نه دولتی ) + سود های حاشیه ای آن (قانونی ) سودی معادل 20.4 الی 20.6 % بازپرداخت دارد.
                            امروز اولین روز رسمی آغاز سپرده گذاری های جدید بود که اتفاقا کاملا افزایش منابع بانکها ملموس بود. در ضمن نرخ تسهیلات نیز متقاعب ان افزایش زیادی خواهد داشت! (21% نرخ مبنای تسهیلات دولتی و احتمالا در خصوصی ها 26% خواهد بود)...خلاصه کلام...برگشتیم به دوران بانکها قبل از انتخابات احمدی نژاد! :-?
                            ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• boursbazan
                              Banned
                              • Dec 2011
                              • 30

علاوه بر فرمایشات کیوان عزیز از نظر تکنیکی هم تاره دارن سیگنال خرید میدن...البته مسلما همشون نه...

نظر

• کیوان
                                ستاره دار (1)
                                • Jun 2011
                                • 5094

دوستان یک اصلاح در دانسته هایم بدهم!
                                طرح بانک شهر از مدل سود در سر رسید 5 ساله نبود! بلکه از همین نوع سودهای پرداخت ماهانه بود ولی...برای مبالغ بالای یک میلیارد تومان!! که البته خلاف مقررات بانکی بود.
                                و الان به اطلاع می رسانم بانک پارسیان از همین مدل سپرده های در سر رسید سال پنجم خود را به 164% سود ( سالیانه نزدیک 33% )!!!! افزایش داد. این طرح در چهارچوب مقررات بانکی است! @-)
                                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

در حال کار...
                                X