کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به نظرتون امکان پولبک و خرید در منفی شنبه میسر نمیشه ؟ با توجه به عرضه های 9 میلیونی ؟(فولاژ)
با توجه به گروههایی که میدونم رو سهم فعالند. فقط میتونم توصیه کنم از هر فرصت خریدی روی سهم استفاده کنید خودشون سهم رو حمایت میکنن.
با توجه به موج شماری سهم کاملا مشخص بود امروز نک لاین خواهد شکست.موج شماری ,سر و شانه کف , شکست مثلث با حجم بالا ... همه و همه نوید یه گین خوب در کوتاه مدت و میانمدت رو میده
باعرض سلام و احترام خدمت حضرتعالى و تشكر از تحليل هـاى بى نقصتون,
پرسشى از حضورتون دارم مى خواستم بدونم كه هـدف ومعادن در كوتاه مدت باتوجه به عرضه صبانور كه ميتونه جو مثبتى روى ومعادن داشته باشه,چه قيمته
سلام و عرض ادب خانم محمدی
بنده همیشه پیگیر تحلیل های زیبا شما هستم و هر وقت موج شماری بی نقص شما رو میبینم این حال بهم دست میده :((:(( :-<=D>=D>
با اجازه شما بنده یه موج شماری از ودی کردم که میخواستم نظرتونو بدونم. البته بهم نخندین ؛ چون اولین موج شماری من است.
موج شماری رو مطابق با قوانین الیوت و درصد های بازگشتی فیبو ترسیم کردم که منتظرم عیب های بنده رو بگیرید.
ممنون وتشکر
[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][CENTER][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR="#008000"]هدف درستی و راستی در کار است ؛ زمان آن را گواهی میکند[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/URL]
[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][B][FONT=Arial][CENTER][COLOR="#0000FF"][SIZE=3]وبلاگ تحلیل تکنیکال سهام در بورس[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/FONT][/B][/URL]
ممنون از پاسختون ولی در طی این مدت هرگاه صف خرید سهمی بارها مورد عرضه قرار گرفته در روزهای معاملاتی بعد امکان دیدن صف فروش هم برای سهم دور از دسترس نیست که با توجه به انتظار یه پولبک به مقاومت شکسته شده این بحث تقویت میشه . مثال های نزدیک و ملموس این چند وقت ولغدر و وپترو هستند که توجه دارید که روز قبل از تشکیل صف فروش حتی با صف خرید بسته شدند اما با یک نکته : عرضه های نفس گیر
فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
موج A شما 1-2-3-4-5 چون 4 رفته داخل 2.. يه a b c كاركشنه..مرسي خيلي قشنگ بود>:D<
سلام امیر رضای عزیز ؛ ممنون از تذکر شما . من تازه مبحث الیوت رو شروع کردم و تازه اول راهم
من موج اصلاحی رو یه الگو زیگزاگ ترسیم کردم 5-3-5 و تا جایی که یادم میاد توی امواج اصلاحی عمل اورلپ انجام میشه . بازم دقیق نمیدونم تا نظر شما و دیگر دوستان چی باشه
ممنون
[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][CENTER][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR="#008000"]هدف درستی و راستی در کار است ؛ زمان آن را گواهی میکند[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/URL]
[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][B][FONT=Arial][CENTER][COLOR="#0000FF"][SIZE=3]وبلاگ تحلیل تکنیکال سهام در بورس[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/FONT][/B][/URL]
خواهش ميكنم..من در حدي نيستم كه بخوام تذكر بدم!..براي اولين موج شماري خيلي عاليه دوست عزيز...امواج كاركشنه به نوع هاي مختلف ظاهر ميشه به صورت 5-3-3 هم ظاهر ميشنه ولي اكثر موقع c به صورت يك موج ترند 5 ريز موجست...ولي چيزي كه مهمه براي موج هاي ترند موج 4 و2 نبايد همپوشان شند در غير اين صورت به ايمپالس بودن موج بايد شك كرد!
هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
سلام و عرض ادب خانم محمدی
بنده همیشه پیگیر تحلیل های زیبا شما هستم و هر وقت موج شماری بی نقص شما رو میبینم این حال بهم دست میده :((:(( :-<=d>=d>
با اجازه شما بنده یه موج شماری از ودی کردم که میخواستم نظرتونو بدونم. البته بهم نخندین ؛ چون اولین موج شماری من است.
موج شماری رو مطابق با قوانین الیوت و درصد های بازگشتی فیبو ترسیم کردم که منتظرم عیب های بنده رو بگیرید.
ممنون وتشکر
با تشکر از شما و جوابهای اقای امیر رضا.موج شماریتون خیلی خوب بود و همون ایرادی که گفتند وارده.
اورلپ تو امواج اصلاحی بین 2 و 4 مجاز نیست مگر در قالب دیاگونال.
راستی موج a رو که اورلپ داشت 3 موجی بگیرید مشکل حل میشه.در کل خیلی خوب بود.
سلام . ممنون و تشکر میکنم از شما بابت راهنمایی و همینطور تشکر دوباره از آقای امیررضا و جناب درخشانی
موج شماری زیر مربوط میشه به دیتای کامل ودی و یه سوال
از جایی که من شروع به موج شماری کردم آخرین موج پیشرو (پست قبل #3157 ) چون یک موج پیشرو رو در نظر گرفتم آیا میشه به تارگت های اون امید داشت (با فرض بر اینکه موجشماری و فیبو ها درست باشه) یا نه باید چارت رو بصورت کامل در نظر بگیریم؟ جناب درخشانی شما هم لطفا" نظرتونو بفرمایید
این سوال من رو دوست گرامی بنده در سایت همسایه دادند : (((((دقت بفرمایید که همیشه بهتره از کل به جز برسیم پس بررسی تمام سابقه یک دید کلی به شما می ده که در جهت روند اصلی سهم تحلیل کنید
حتی اگر نخواهید ریز موج های موج های قبلی رو بشمارید بهتره چشمی اون ها رو بررسی کنید
همیشه تحلیل شاخص کل به شما کمک میکنه که بفهمید معمولا موج کلی سهام در کجا قرار داره چون طبق تجربه بنده تمامی سهام دیر یا زود دنباله رو شاخص هستند .
اما اگر نمی خواهید کل چارت رو تحلیل کنید حتما باید یک کف معتبر پیدا کنید و از اونجا یا نقطه بالایی اون تحلیل رو شروع کنید)))))
ممنون و تشکر
انتظاری که از سهم دارم موج شماری زیر است یعنی فعلا در گسترش 2 از 3 از 3 از 3 از موج 5 بزرگ هستیم.با توجه به واگراییهای قبلی در سهم به احتمال قوی فعلا درموج سی اصلاحی قرار داریم و انتظار یک نوسان مثبت از 106 تا نهایتا 109 تومان دور از انتظار نمیباشد.
احتمال پایان اصلاح سهم در 100 و یا 96-98 تومان میباشد که با احتمال وقوع یک واگرایی مخفی مثبت انتظار شکست سقف قبلی در 113 و شروع 3 از 3 از 3 از 3 از موج 5 بزرگ با هدف شکست سقف 130 تومانی سهم مورد انتظار میباشد.(یعنی در موج صعودی بعدی انتظار یک گین حداقل 30% مورد انتظار است)
ممنون پاني خانم من هم 98 تومن رو ورق نوشته بودم كه شنبه اين سهم رو بخرم..ايشاا... بشه تو نقطه خوب وارد شد..
فقط چيزي كه منو ميترسونه اينه كه مكدي واگرايي رو تاييد نكرده..البته CCI تاييد كرده..و و مورده ديگه سهم رفته پايينه خطي كه كشيدم ولي رو 98 حمايته خوبي داره..اينو يه توضيح ميديد..
ممنون كه انقدر به من و بقيه دوستان لطف داريد...=;
آخرین ویرایش توسط amirreza6790؛ 2012/04/12, 17:35.
هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
نظر