سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Saleh.R
    کاربر فعال
    • Aug 2025
    • 265

در اصل توسط alireza64 پست شده است View Post
    سلام پاني خانوم
    تحليل تمحركه وفولاژ وفن اوا رو يادتون نره تو ضررم ممنون.
    پانی عزیز برای فن آوا من هم منتظرم

مرسی از لطفتون
    توي آبـيه نگـاه تو ، يه دريا پنهـون ...

نظر

• sofia
      عضو عادی
      • May 2011
      • 170

پانی جان مقاومت فولای کجاست ؟

نظر

• pani
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 2016

سوالات دوستان:

وساپا مقاومت سنگینی در 282 داره اگه این مقاومت رو رد کنه اهداف سهم رو میگم

فن آوا برای صعود بالای 172 به مشکل برخورده(معاملات امروز رو ندیدم و خبر ندارم) اگه صعود نکنه امکان افت بین 142-146 رو داره و در صورت شکست مقاومت 172 مقاومت مهم بعدی در 185 تومان واقعست.

بقیه سوالات رو هم سعی میکنم جواب بدم

نظر

• fiona
          کاربر فعال
          • Apr 2011
          • 405

سلام
          تکنیکال وبانک رو لطف میکنید؟
          احتمالا با تغییر مدیریت گره در انتظارشه

نظر

• rezaafshari110
            عضو فعال
            • Oct 2011
            • 347

با اجازه صاحب خونه
            سرمایه گذاری سایپا

احتمال تشکیل Double Bottom در نمودار سرمایه گذاری سایپا بسیار بالا است. این در حالی است که چنین رویدادی با دیگر ابزار های فورکست همخوانی دارد. خرید های بالای 260 تومان تریدی امن محسوب می گردد با این همه خرید در محدوده قیمت بازار تا سقف 10 درصد سبد استراتژی مناسبی است. طبعا هرچه خرید به 244 تومان نزدیکتر باشد بهتر است اما نه به قیمت از دست دادن موقعیت برای معامله کردن.

احتمالا RSI در آستانه شکستن خط High To High بلند مدت است.

احتمالا نوسانات آتی اهداف 315 – 310 و حتی 337 تومان را در دستور کار خواهند داشت.

بالای 260 تومان می توان 10 درصد دیگر به ارزش معامله اضافه کرد.

Stop در محدوده زیر 236 تومان قرار دارد.

دوستدار شما

فرید هلالات
            حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
            همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .

نظر

• bourse
              عضو فعال
              • Sep 2011
              • 1346

سهام کبافق . تشکیل الگوی سر و شونه معکوس ;)

نظر

• ARTIN
                عضو عادی
                • Nov 2011
                • 55

در اصل توسط sofia پست شده است View Post
                پانی جان مقاومت فولای کجاست ؟
                با اجازه از استاد سرکار خانم پانی
                [IMG][/IMG]
                [SIZE=4][/SIZE][SIZE=3][/SIZE][B][url]http://bours.persianblog.ir/[/url][/B]

نظر

• کيانوش
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 6613

در اصل توسط pani پست شده است View Post

طبق نظری که استاد محترم جناب سعید درخشانی برام فرستادند

موج شماری X فاذر رو کمی تغییر دادم.

جا داره همینجا از ایشون تقدیر و تشکر داشته باشم.

از تحليل زيباتون متشکرم.
                  ببخشيد قبلا تحليل شده بود پايان موج نزولي فاذر فاراک و صدرا حدود 140 100 و110 تومان است.ايا اون تحليل ديگر پا بر جا نيست.و کساني که تا کنون صبر کرده اند مزد صبر خودشان را مي گيرند و اين سه سهم روند مثبت صعودي را از سر خواهند گرفت.
                  اگر بنده را راهنمايي فرماييد سپاسگزار خواهم بود.چون از هر سه در پرتفوهاي بچه ها دارم.

نظر

• vahhta
                    عضو عادی
                    • Sep 2011
                    • 51

سلام استاد عزیز
                    پانی خانم دقیقا مطابق با تحلیلتون فاسمین به 700-680 نزدیک شده، آیا این کار پول بک به خط روند شکسته شده هست؟میشه انتظار داشت از 680 پایم تر نره؟
                    یه نگا بهش بندازید لطفا

نظر

• pani
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 2016

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                      از تحليل زيباتون متشکرم.
                      ببخشيد قبلا تحليل شده بود پايان موج نزولي فاذر فاراک و صدرا حدود 140 100 و110 تومان است.ايا اون تحليل ديگر پا بر جا نيست.و کساني که تا کنون صبر کرده اند مزد صبر خودشان را مي گيرند و اين سه سهم روند مثبت صعودي را از سر خواهند گرفت.
                      اگر بنده را راهنمايي فرماييد سپاسگزار خواهم بود.چون از هر سه در پرتفوهاي بچه ها دارم.

با سلام.

بله به احتمال زیاد هر سه در حال ساخت الگوهای برگشتی هستند.

با توجه به موجشماری فادر که چند روز پیش ارائه دادم و فاراک که شباهت بسیاری به فاذر دارد به احتمال زیاد هر دو کف قیمتی خود را دیده اند و در حال ساخت الگوی برگشتی هستند

و اما صدرا:

دوستان حتما موج شماری زیبای استاد هالی از سهم را به یاد دارند که در این موج شماری از احتمال ترانکیتد شدن موج پنجم یعنی اخرین نزول سهم صحبت کرده بودند (ترانکیتد شدن یعنی نزول صدرا قبل از 145 تومان یعنی کف قبلی سهم پایان یابد) دلایلی پیدا کردم که طبق ان احتمال ترانکیتد شدن موج 5 بسیار زیاد است:

دوستان موج یک دیاگونال صدرا از 420 تا 200 تومان امتداد یافته و موج سوم از 316 تا 145 بنابراین موج سوم از موج اول کوتاهتر است و برای اینکه قوانین موج شماری نقض نشود موج پنجم به اجبار باید کوچکتر از موج سوم باشد:

حال اگر فیبوی پروجکشن موج 3 را بروی 5 بیندازیم میبینیم موج 5 تقریبا به اندازه 78.6 فیبوی پروجکشن موج 3 هست و فیبوی 100 قیمت 117 را نشان میدهد که طبق قانون سهم نمیتواند تا این قیمت اصلاح شود و به هرحال نقطه 5 اندینگ دیاگونال ما قبل از رسیدن به ضلع پایین دیاگونال تشکیل خواهد شد.

دلیل دوم اینکه طول موج سوم به اندازه فیبوی 78.6 موج اول بوده و تا اینجا طول موج پنجم نیز تقریبا به اندازه فیبوی 78.6 طول موج سوم هست...

با توجه به دو دلیل فوق تصور میکنم تمام این فراز و نشیبها بدلیل تکمیل الگوی برگشتی در سهم هست و فاذر فاراک و صدرا هر سه کف قیمتی خود را دیده اند.

تمام موارد فوق رو در پی ام از جناب هالی هم سوال کرده ام و منتظر پاسخ ایشان هستم.

نظر

• vahhta
                        عضو عادی
                        • Sep 2011
                        • 51

اگه ممکنه یه توضیحی در مورد خط روند 2-0 یا 2-4 داشته باشین.
                        با سپاس

نظر

• pani
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 2016

در اصل توسط vahhta پست شده است View Post
                          اگه ممکنه یه توضیحی در مورد خط روند 2-0 یا 2-4 داشته باشین.
                          با سپاس

با سلام.

طبق قانون وقتی خط روند 0-2 را رسم میکنیم نباید توسط هیچ زیر موجی از موج 3 شکسته شود یعنی چنانچه تو موج شماری خط 0-2 را رسم کردیم و این خط را زیرموجهای موج 3 لمس کردند این شمارش اشتباهه چون نقض قانونه (طبق کتاب مرجع امواج الیوت) و باید مجددا موج شماری انجام شود.

در مورد خط روند 2-4 هم زیر موجهای موج 5 این خط روند را قطع نمیکنند و با اتمام 5 موج ایمپالسیو , این خط روند سریعا توسط امواج اصلاحی سهم شکسته میشود و از شکسته شدن این خط روند به عنوان حجت قطعی بر اتمام امواج ایمپالسیو و شروع امواج کارکشن یاد میشود.

نظر

• آریو
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 4834

با سلام و درود

استاد قبل از هر چیز از تحلیل قبلیتون در مورد وپارس که اعتقاد به اتمام اصلاح تا 247 تومن داشتید تشکر میکنم ...البته یه تک نموداری از وپارس دیدم که اعتقاد به 230 داشت که 70 درصد خرید رو 246 انجام دادم و 30 درصد رو نگه داشته بودم رو 230 به خاطر اینکه من به همه نمودار ها احترام میذارم و اینکه هیچ چیز بعید نیست !

پانی جان نظرتون در مورد گروه خودرو چه طوره ؟؟؟ نمودارشاخصشون چطوره ؟؟به نظرتون خودرو وضعیت تکنیکی بهتری داره یا سایپا ؟؟؟
                            وضعیت بنیادی خودرو بهتره ...اما نسبت پی به ای خودرو بالاتر از هم گروهی های خودشه به خاطر تعدیل مثبتی که تو دل خودش داره..

آیا این موج شماری از خودرو درسته ؟؟البته دارم تمرین میکنم زیاد جدی نگیرید :)

راستی بعد از اتمام موج های نزولی چه اتفاقی از لحاظ تکنیکی برای شرکت میوفته ؟؟؟ یعنی بعد از اتمام موج c نزولی ...رکود یا شروع موج شماری مجدد

پیشاپیش ممنون از پاسختون

ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• alireza64
                              عضو عادی
                              • Jan 2012
                              • 156

پاني جان از تحليلات ممنون
                              ولي در مورد تمحركه بگيد چيكار كنم 128خريدم تا كي نگه دارم در ضمن فولاژ و فن اوا و وبملت هم دارم اونا رو هركدوم تا چه قيمت نگه دارم؟

نظر

• shigley
                                عضو عادی
                                • Jan 2012
                                • 153

در اصل توسط shigley پست شده است View Post
                                بانک ملت185
                                تجارت145
                                وپارس 207
                                خرید در این نقاط به نظرحقیر حداقل 100درصد سود درمدت شش ماه خواهد داشت
                                البته نظرات بنده صرفا جهت شادسازی دوستان است
                                موفق باشید
                                سلام
                                شفاف سازی پیرو پستی درمورد بانکها
                                بانک ملت

این خط خطی وقتی فیل میشه که 233 شکسته بشه ملت تو موجAدر ریزموج4 هست
                                مقاومت 226 همراه با کلاستر زمانی داریم
                                بانک تجارت

تجارت چارتش با بقیه فرق میکنه چون توموج bهستش وحتی میتونه از 200 تومان هم تجاوز کنه ولی در اخر حتما ریزش دیگری خواهد داشت
                                فیلد شدن ایت خطخطی رد شدن از 215است کهirregullar downward correction هم فیلد میشه
                                از مقاومت سنگین 190تومان هم نباید به راحتی گذشت
                                بانک پارسیان

بانک پارسیان در ریزموج 4از موجcهستش که مقاومت270و 280 و 292 داره که کلاستر زمانی 270 قدرت مقاومت 270 بیشتر هم میکنه
                                فیلد شدن این خطخطی هم شکستن 303 میتونه باشه
                                موفق باشید
                                [CENTER][SIZE=3][COLOR="#FF0000"]پیروزی هزار پدر دارد و شکست یتیم است
                                [/COLOR][/SIZE][/CENTER]

نظر

در حال کار...
                                X